Mimo kategórií
MÉDIA: evropská družice se po pokusu provést rozvědku území Ruské federace porouchala

https://rumble.com/vtva98-zvren-st-poselstv-prezidenta-rf-v.-v.-putina-federlnmu-shromdn-2018-titulky.html
Závěrečná část poselství prezidenta RF V. V. Putina Federálnímu shromáždění 2018_Titulky_CZ


Někdo je někde z tohoto videa projevu VVP podělanej. FB mi jeho nahrávku zablokoval a i rutube mi ho nedovolil zveřejnit. Povedlo se až viz výše. Paní Irena má na něj v tomto článku odkaz jen na vk.com. To video opravdu stojí za zhlédnutí.


https://kob-forum.eu/2022/02/01/media-evropska-druzice-se-po-pokusu-provest-rozvedku-uzemi-ruske-federace-porouchala/comment-page-1/#comment-4485


https://rumble.com/vtva98-zvren-st-poselstv-prezidenta-rf-v.-v.-putina-federlnmu-shromdn-2018-titulky.html Závěrečná část poselství prezidenta RF V. V. Putina Federálnímu shromáždění 2018_Titulky_CZ Někdo je někde z tohoto videa projevu VVP podělanej. FB mi jeho nahrávku zablokoval a i rutube mi ho nedovolil zveřejnit. Povedlo se až viz výše. Paní Irena má na něj v tomto článku odkaz jen na vk.com. To video opravdu stojí za zhlédnutí. https://kob-forum.eu/2022/02/01/media-evropska-druzice-se-po-pokusu-provest-rozvedku-uzemi-ruske-federace-porouchala/comment-page-1/#comment-4485

Někdo je někde z tohoto videa projevu VVP podělanej. FB mi jeho nahrávku zablokoval a i rutube mi ho nedovolil zveřejnit.
Ty se divíš, Putin tam představuje nové zbraně a mluví o nových, kdy americký systém PRO bude jen hromada šrotu.


[quote="pid:55711, uid:755"]Někdo je někde z tohoto videa projevu VVP podělanej. FB mi jeho nahrávku zablokoval a i rutube mi ho nedovolil zveřejnit.[/quote]Ty se divíš, Putin tam představuje nové zbraně a mluví o nových, kdy americký systém PRO bude jen hromada šrotu.

bude jen hromada šrotu.


Ale ved to uz JE hromada srotu. Uz je to aj potvrdene ministrom vojny usa asi 2 roky vzad.


Vtedy vyhlasili, ze do 5 rokov (vlhky sen) budu mat vyvinute systemy DETEKCIE !!!! opakujem detekcie ruskych hypersonikov.


[quote="pid:55795, uid:312"]bude jen hromada šrotu.[/quote] Ale ved to uz JE hromada srotu. Uz je to aj potvrdene ministrom vojny usa asi 2 roky vzad. Vtedy vyhlasili, ze do 5 rokov (vlhky sen) budu mat vyvinute systemy DETEKCIE !!!! opakujem detekcie ruskych hypersonikov.

evropská družice se po pokusu provést rozvědku území Ruské federace porouchala
je to odkaz, ale zároveň časti močiaru (hlavne Európe) zaslepila oči.


[quote="pid:55711, uid:755"]evropská družice se po pokusu provést rozvědku území Ruské federace porouchala[/quote]je to odkaz, ale zároveň časti močiaru (hlavne Európe) zaslepila oči.
694
3
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept