Jazyk životných okolností
Dnes 2.2.2022 o 16:00 je pred parlamentom demonštrácia proti vojenskej zmluve s USA

Dnes je na programe ďalšia demonštrácia proti vojenskej zmluve s USA.
2.2.2022 sa opäť stretneme na proteste proti „obrannej“ dohode, ktorú sa slovenská vláda chystá podpísať so Spojenými štátmi americkými.
Demonštrácia sa začína o 16:00 hod. pred parlamentom.
Tentoraz ju organizuje hnutie Republika.


Na tieto demonštrácie treba chodiť,
či už ich organizuje Uhrík, Čarnogurský, Fico, Chmelár, komunisti alebo ktokoľvek.
Treba pronárodné sily ešte podstatne viac spojiť.
Nie je dôležité to, v čom s niekým nesúhlasíte,
podstatnejšie je, v čom s ním súhlasíte!
Musíte zahodiť žabo-myšie vojny!
Situácia je vážna, a iná ako v Rusku,
kde demonštrácie môžu byť i kontraproduktívne.
Vždy závisí od konkrétneho prípadu, situácie.


Prím by samozrejme mala hrať mravenčia každodenná činnosť
každého z nás na svojom poste, vo svojej funkcii,
no nedostatočným prefackávaním slniečkárov,
fatálnou toleranciou teroru korporátno-neoliberálneho fašizmu
sme žiaľ dopustili, že to zašlo až na hranu vojny
a tam už treba konať inak.


Ide o holé prežitie nielen naše, no hlavne našich detí a vnukov.
Zdvihnite zadky a choďte tam aj vy!
Možno máte jednu z posledných možností svojho prejavu
a potom budete môcť byť už akurát tak ticho.
V lepšom prípade.


Dnes je na programe ďalšia demonštrácia proti vojenskej zmluve s USA. 2.2.2022 sa opäť stretneme na proteste proti „obrannej“ dohode, ktorú sa slovenská vláda chystá podpísať so Spojenými štátmi americkými. Demonštrácia sa začína o 16:00 hod. pred parlamentom. Tentoraz ju organizuje hnutie Republika. Na tieto demonštrácie treba chodiť, či už ich organizuje Uhrík, Čarnogurský, Fico, Chmelár, komunisti alebo ktokoľvek. Treba pronárodné sily ešte podstatne viac spojiť. Nie je dôležité to, v čom s niekým nesúhlasíte, podstatnejšie je, v čom s ním súhlasíte! Musíte zahodiť žabo-myšie vojny! Situácia je vážna, a iná ako v Rusku, kde demonštrácie môžu byť i kontraproduktívne. Vždy závisí od konkrétneho prípadu, situácie. Prím by samozrejme mala hrať mravenčia každodenná činnosť každého z nás na svojom poste, vo svojej funkcii, no nedostatočným prefackávaním slniečkárov, fatálnou toleranciou teroru korporátno-neoliberálneho fašizmu sme žiaľ dopustili, že to zašlo až na hranu vojny a tam už treba konať inak. Ide o holé prežitie nielen naše, no hlavne našich detí a vnukov. Zdvihnite zadky a choďte tam aj vy! Možno máte jednu z posledných možností svojho prejavu a potom budete môcť byť už akurát tak ticho. V lepšom prípade.
Upravené 3. 2. 2022 o 10:41

zeby Igor?


BRATISLAVA. Poslancom OĽaNO niekto poslal do parlamentu náboj nalepený na papieri. Denníku SME to potvrdili viacerí poslanci OĽaNO. Zásielka prišla podľa ich vyjadrení poslaneckému klubu.
"Každý poslanec OĽaNO, ktorý zahlasuje za zmluvu, skončí," znela podľa informácií SME vyhrážka od anonyma priložená k náboju. Poslanci sa preto domnievajú, že ide o vyhrážku v súvislosti s obrannou zmluvou s USA.
"Môžem potvrdiť, že výhražná zásielka bola zadržaná pracovníkmi podateľne Národnej rady, ktorí následne informovali náš poslanecký klub," potvrdil Peter Dojčan z mediálneho tímu OĽaNO. "Prípadom sa zaoberá polícia a ďalej to nebudeme komentovať," dodal.
Slovenská delegácia na čele s ministrom obrany z OĽaNO Jaroslavom Naďom a ministrom zahraničných vecí a nominantom SaS Ivanom Korčokom odcestovali tento týždeň do USA, aby s americkou stranou podpísali obrannú dohodu.


zeby Igor? BRATISLAVA. Poslancom OĽaNO niekto poslal do parlamentu náboj nalepený na papieri. Denníku SME to potvrdili viacerí poslanci OĽaNO. Zásielka prišla podľa ich vyjadrení poslaneckému klubu. "Každý poslanec OĽaNO, ktorý zahlasuje za zmluvu, skončí," znela podľa informácií SME vyhrážka od anonyma priložená k náboju. Poslanci sa preto domnievajú, že ide o vyhrážku v súvislosti s obrannou zmluvou s USA. "Môžem potvrdiť, že výhražná zásielka bola zadržaná pracovníkmi podateľne Národnej rady, ktorí následne informovali náš poslanecký klub," potvrdil Peter Dojčan z mediálneho tímu OĽaNO. "Prípadom sa zaoberá polícia a ďalej to nebudeme komentovať," dodal. Slovenská delegácia na čele s ministrom obrany z OĽaNO Jaroslavom Naďom a ministrom zahraničných vecí a nominantom SaS Ivanom Korčokom odcestovali tento týždeň do USA, aby s americkou stranou podpísali obrannú dohodu.

V nadpise je chyba - uvedený rok 2002.


V nadpise je chyba - **uvedený rok 2002**.

V Bratislave sa koná AUTOPROTEST: BLOKÁDA cesty pred parlamentom a ŠOKUJÚCI DREVENÝ NÁSTROJ!
obr. 7, 25, 27 v galérii
https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/video-bratislave-zacina-autoprotest-zastavia-vodici-dopravu-aha-kolko-ich-zatial-prislo?itm_modul=najcitanejsie&itm_brand=plus1&itm_template=article&itm_area=najcitanejsie-24h&itm_position=3


Šibenica pred Prezidentským palácom aj blokácia dopravy, v Bratislave je hneď niekoľko protestov
https://www.startitup.sk/sibenica-pred-prezidentskym-palacom-aj-blokacia-dopravy-v-bratislave-protestuje-elita-naroda/


V Bratislave sa koná AUTOPROTEST: BLOKÁDA cesty pred parlamentom a ŠOKUJÚCI DREVENÝ NÁSTROJ! obr. 7, 25, 27 v galérii https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/video-bratislave-zacina-autoprotest-zastavia-vodici-dopravu-aha-kolko-ich-zatial-prislo?itm_modul=najcitanejsie&itm_brand=plus1&itm_template=article&itm_area=najcitanejsie-24h&itm_position=3 Šibenica pred Prezidentským palácom aj blokácia dopravy, v Bratislave je hneď niekoľko protestov https://www.startitup.sk/sibenica-pred-prezidentskym-palacom-aj-blokacia-dopravy-v-bratislave-protestuje-elita-naroda/
460
3
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept