Mimo kategórií
Čo sa udeje 22.02.2022

Zdravia všetkým.
Dostal som varovanie ohľadom blížiacich sa udalosti. Na deň 22.02.2022 sa chystá niečo veľké. Varonie nebolo bližšie špecifikované no človeku ktorý mi ho poskytol verím. Doplnil že tento deň vychádza na významnú okultnú udalosť. Dokonca mi odporučil no kam necestovať. Preto toto varovanie posúvam ďalej. V tento deň sa udeje niečo veľké, pravdepodobne s väčším počtom obetí.
S pozdravom Peter.


Zdravia všetkým. Dostal som varovanie ohľadom blížiacich sa udalosti. Na deň 22.02.2022 sa chystá niečo veľké. Varonie nebolo bližšie špecifikované no človeku ktorý mi ho poskytol verím. Doplnil že tento deň vychádza na významnú okultnú udalosť. Dokonca mi odporučil no kam necestovať. Preto toto varovanie posúvam ďalej. V tento deň sa udeje niečo veľké, pravdepodobne s väčším počtom obetí. S pozdravom Peter.

V tento deň sa udeje niečo veľké, pravdepodobne s väčším počtom obetí.


V tento deň možno niekto niečo plánuje, ale či sa to nakoniec udeje, určujeme svojimi myšlienkami, emočným nastavením a vibračnou frekvenciou my všetci.


Varovanie netreba brať na ľahkú váhu.


Vladimír Laubert v jednom zo svojich videí ( Kultúra Slovienov ) hovoril, že od zdroja z ruských služieb má informáciu, že v čase okolo marca tohto roku sa môže udiať niečo veľké, vďaka čomu budú všetci vedieť, ako sa veci majú. Nijako bližšie to neupresnil.


[quote="pid:56308, uid:14"]V tento deň sa udeje niečo veľké, pravdepodobne s väčším počtom obetí.[/quote] V tento deň možno niekto niečo plánuje, ale či sa to nakoniec udeje, určujeme svojimi myšlienkami, emočným nastavením a vibračnou frekvenciou my všetci. Varovanie netreba brať na ľahkú váhu. Vladimír Laubert v jednom zo svojich videí ([ Kultúra Slovienov](https://www.youtube.com/channel/UCbW4CLiTJAL7u8R43UB34tg/videos) ) hovoril, že od zdroja z ruských služieb má informáciu, že v čase okolo marca tohto roku sa **môže** udiať niečo veľké, vďaka čomu budú všetci vedieť, ako sa veci majú. Nijako bližšie to neupresnil.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 6. 2. 2022 o 00:08

možno
.....


len kratko: Virus 2000 (TV film)
Die Millennium-Katastrophe - Computer-Crash 2000
Y2K Virus, Millennium, Y2K, Year 2000
Maysky kalendar 2012....atd atd...ha ha ha
tzv.""proroci"" nevedia a ani len netušia čo sa bude diat na druhy den..... nech daju vyherne čisla v stavkach... ha ha ha
na Východe Slovenska sa vraví" kedy budze koňec šveta??
--koňec šveta budze v Pondzelok!! lebo v Nedzeľu je šveto a v pondzelok je konec šveta a treba isc do roboty!!


[quote="pid:56311, uid:623"]možno[/quote]..... len kratko: Virus 2000 (TV film) Die Millennium-Katastrophe - Computer-Crash 2000 Y2K Virus, Millennium, Y2K, Year 2000 Maysky kalendar 2012....atd atd...ha ha ha tzv.""proroci"" nevedia a ani len netušia čo sa bude diat na druhy den..... nech daju vyherne čisla v stavkach... ha ha ha na Východe Slovenska sa vraví" kedy budze koňec šveta?? --koňec šveta budze v Pondzelok!! lebo v Nedzeľu je šveto a v pondzelok je konec šveta a treba isc do roboty!!

Sú vymyslené predpovede a tie skutočné. Podľa toho, či sa jedná o podvodníka alebo človeka s darom vidieť.


Sú negatívne predpovede a tie pozitívne. Ak sú vymyslené, niekto jednou aj druhou niečo sleduje. Ak nie sú vymyslené, záleží na človeku s darom vidieť, do ktorej časti delenej 12-rozmernej hry sa pozerá. Či do mínusovej (negatívnej) alebo plusovej (pozitívnej).


Sú predpovede, ktoré sa nenaplnie a tie, ktoré sa naplnia. Budúcnosť nie je určená a tvoríme ju dnes aj denne svojimi myšlienkami, slovami a skutkami. Jasnovidci vidia jednu z pravdepobných predpovedí. Pravdepodobných v danom okamihu. Zverejnenie napríklad negatívnej vízie môže prebudiť ľudí, aby na sebe začali pracovať a zlej budúcnosti sa vyhli. Cieľom nemusí byť len strašiť. Zverejnenie pozitívnej budúcnosti môže dodať nádej a odvahu pokračovať v započatej ceste.


Problém Y2K, kedy mali na prelome tisícročia prestať fungovať všetky počítače bol ľuďmi vymyslený strašiak.


Koniec majského kalendára v roku 2012 súvisí s vesmírnymi cyklami a má aj silnú duchovnú rovinu. Globalisti sú si vedomí príchodu nových energií duchovného slnka Ra na Zem, ktoré prebúdzajú a prebudia spiacich Slovanov a celkovo bielych ľudí a snažia sa tomu všemožne zabrániť. Jedným zo spôsobov je šírenie strachu. Preto k roku 2012 rozšírili fámu o konci sveta, čo podporil aj Hollywood niekoľkými filmami, čo bola samozrejme hlúposť.


V minulosti boli dva možné scenáre vývoja na Zemi po roku 2012. Jedným bol nástup tyranie a druhým nástup Zlatého veku. V určitom období bol nástup tyranie pravdepodobnejší, ale polepšili sme sa a dostali druhú šancu. Nástup Zlatého Veku je už istý, záleží len na tom akou cestou a za ako dlho sa tam dostaneme. Samé to nepríde a budeme si to musieť odpracovať. A čo je podstatné, nedostane sa tam každý. Epidémia v hrubých rysoch ukázala kto bude schopný žiť v Zlatom Veku a kto nie. Kto toho schopný nebude, nejakým spôsobom ukončí fyzickú existenciu na Zemi.


Ako nastúpi Zlatý Vek? Len skrze nás. Cez prepustenie vysokých energií cez naše telá na Zem a ich ukotvením konkrétnou prácou na fyzickej úrovni. Aby Človek dokázal prepustiť vysoké energie cez seba, musí na sebe duchovne pracovať a aktívne sa zbavovať negatívu. Inak ho tie energie zomelú. Už dnes má veľa ľudí problém ich ustáť.


Aj keď existuje teoretická šanca zničenia Zeme, je málo pravdepodobná. V hre je totiž tretí hráč, ktorý dohliada na chod Zeme. Preto je možné, že Globálny prediktor už niekoľko mesiacov až rokov na Zemi nie je a zostali tu už len vyššie riadiace štruktúry jeho prisluhovačov, ktorým prestali chodiť rozkazy čo a ako majú robiť. Niečo síce odkukali, ale do značnej miery improvizujú. Náš osud v našich rukách. Našu prácu za nás nikto nespraví.


Čo sa predpovede ruských služieb týka, môže sa jednať o niečo pozitívne. O udalosť, ktorá nastolí novú paradigmu vo svete. Čo to môže byť sa môžeme iba dohadovať. K predpovediam som kritický, ale neignorujem ich.


Sú vymyslené predpovede a tie skutočné. Podľa toho, či sa jedná o podvodníka alebo človeka s darom vidieť. Sú negatívne predpovede a tie pozitívne. Ak sú vymyslené, niekto jednou aj druhou niečo sleduje. Ak nie sú vymyslené, záleží na človeku s darom vidieť, do ktorej časti delenej 12-rozmernej hry sa pozerá. Či do mínusovej (negatívnej) alebo plusovej (pozitívnej). Sú predpovede, ktoré sa nenaplnie a tie, ktoré sa naplnia. Budúcnosť nie je určená a tvoríme ju dnes aj denne svojimi myšlienkami, slovami a skutkami. Jasnovidci vidia jednu z pravdepobných predpovedí. Pravdepodobných v danom okamihu. Zverejnenie napríklad negatívnej vízie môže prebudiť ľudí, aby na sebe začali pracovať a zlej budúcnosti sa vyhli. Cieľom nemusí byť len strašiť. Zverejnenie pozitívnej budúcnosti môže dodať nádej a odvahu pokračovať v započatej ceste. Problém Y2K, kedy mali na prelome tisícročia prestať fungovať všetky počítače bol ľuďmi vymyslený strašiak. Koniec majského kalendára v roku 2012 súvisí s vesmírnymi cyklami a má aj silnú duchovnú rovinu. Globalisti sú si vedomí príchodu nových energií duchovného slnka Ra na Zem, ktoré prebúdzajú a prebudia spiacich Slovanov a celkovo bielych ľudí a snažia sa tomu všemožne zabrániť. Jedným zo spôsobov je šírenie strachu. Preto k roku 2012 rozšírili fámu o konci sveta, čo podporil aj Hollywood niekoľkými filmami, čo bola samozrejme hlúposť. V minulosti boli dva možné scenáre vývoja na Zemi po roku 2012. Jedným bol nástup tyranie a druhým nástup Zlatého veku. V určitom období bol nástup tyranie pravdepodobnejší, ale polepšili sme sa a dostali druhú šancu. Nástup Zlatého Veku je už istý, záleží len na tom akou cestou a za ako dlho sa tam dostaneme. Samé to nepríde a budeme si to musieť odpracovať. A čo je podstatné, nedostane sa tam každý. Epidémia v hrubých rysoch ukázala kto bude schopný žiť v Zlatom Veku a kto nie. Kto toho schopný nebude, nejakým spôsobom ukončí fyzickú existenciu na Zemi. Ako nastúpi Zlatý Vek? Len skrze nás. Cez prepustenie vysokých energií cez naše telá na Zem a ich ukotvením konkrétnou prácou na fyzickej úrovni. Aby Človek dokázal prepustiť vysoké energie cez seba, musí na sebe duchovne pracovať a aktívne sa zbavovať negatívu. Inak ho tie energie zomelú. Už dnes má veľa ľudí problém ich ustáť. Aj keď existuje teoretická šanca zničenia Zeme, je málo pravdepodobná. V hre je totiž tretí hráč, ktorý dohliada na chod Zeme. Preto je možné, že Globálny prediktor už niekoľko mesiacov až rokov na Zemi nie je a zostali tu už len vyššie riadiace štruktúry jeho prisluhovačov, ktorým prestali chodiť rozkazy čo a ako majú robiť. Niečo síce odkukali, ale do značnej miery improvizujú. Náš osud v našich rukách. Našu prácu za nás nikto nespraví. Čo sa predpovede ruských služieb týka, môže sa jednať o niečo pozitívne. O udalosť, ktorá nastolí novú paradigmu vo svete. Čo to môže byť sa môžeme iba dohadovať. K predpovediam som kritický, ale neignorujem ich.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 9. 2. 2022 o 12:13
1.36k
3
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept