Naši analytici
Juras Tušš: Matovič je národný hrdina, alebo blázon?

Diskusia k clanku Juras Tušš Matovič je národný hrdina, alebo blázon? presunuta z temy Naši analytici - články


Diskusia k clanku Juras Tušš [Matovič je národný hrdina, alebo blázon?](https://blog.hlavnespravy.sk/29686/matovic-je-narodny-hrdina-alebo-blazon/) presunuta z temy [Naši analytici - články](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3956/na%C5%A1i-analytici-%C4%8Dl%C3%A1nky)

Moderator

Juras Tušš Matovič je národný hrdina, alebo blázon?


To je presne ten pseudopatriotický pohľad, pri ktorom ma dvíha zo stoličky. Jasne ukázal, že o globálnej politike nevie ani bodku. Pojmy ako odpis liberalizmu, korekcie, primeraný tlak, rozklad štátnosti a to všetko ako nástroj realizovania globálnej zákulisnej politiky u nás mu nič nehovorí a tam kde je vrah Matovič, ten idiot vidí hrdinu.


V článku: Viem si predstaviť, dokonca aj dnes, Matoviča v pozícií národného hrdinu, ale len v prípade, keď ešte raz, posledný raz vystrelí.


To môže povedať len psychopat alebo zapredanec, ktorému svedomie asi veľa nenapovie. Ukážkovo sa vyfarbuje pseudopatriotická platforma. Vidno že pseudopatrioti su EM pôsobením priťahovaní k fašizmu (fašista a sociopat Matovič).


[quote="pid:56345, uid:10"]Juras Tušš Matovič je národný hrdina, alebo blázon?[/quote] To je presne ten pseudopatriotický pohľad, pri ktorom ma dvíha zo stoličky. Jasne ukázal, že o globálnej politike nevie ani bodku. Pojmy ako odpis liberalizmu, korekcie, primeraný tlak, rozklad štátnosti a to všetko ako nástroj realizovania globálnej zákulisnej politiky u nás mu nič nehovorí a tam kde je vrah Matovič, ten idiot vidí hrdinu. V článku: Viem si predstaviť, dokonca aj dnes, Matoviča v pozícií národného hrdinu, ale len v prípade, keď ešte raz, posledný raz vystrelí. To môže povedať len psychopat alebo zapredanec, ktorému svedomie asi veľa nenapovie. Ukážkovo sa vyfarbuje pseudopatriotická platforma. Vidno že pseudopatrioti su EM pôsobením priťahovaní k fašizmu (fašista a sociopat Matovič).
Upravené 6. 2. 2022 o 11:01

keď ešte raz, posledný raz vystrelí.


možno autor myslel,posledný matrtajov vystrel ---do vlastnej/matrtatovej/ gebule...


[quote="pid:56350, uid:254"]keď ešte raz, posledný raz vystrelí.[/quote] možno autor myslel,posledný matrtajov vystrel ---do vlastnej/matrtatovej/ gebule...

@Ferko a @Covenant nie všetko, čo je na prvý pohľad zjavné, ja aj v skutočnosti správne. Pri hodnotení a posudzovaní, ani nie tak priamo osoby I.Matoviča, ako jeho konania by som bol oveľa zdržanlivejší, pretože ten labyrint rôznych úrovní riadenia s rôznymi, no v mnohých bodoch sa vzájomne prelínajúcimi vektormi cieľov, je na Slovensku veľmi spletitý. Je to doslova umenie rozlíšiť, kto na koho ciele v skutočnosti robí, aj keď si dotyčný môže myslieť opak.
Mierou svojho chápania robíš na svoje ciele (alebo vedome na cudzie ciele), a mierou svojho nechápania (to jest nevedomky) na ciele toho, kto chápe viac a kto ťa zahrnul do svojich plánov, pričom je otvorenou otázkou, v akej miere je ten, čo teba zahrnul do svojich plánov subjektom riadenia a v akej miere objektom riadenia hierarchicky ešte vyššieho subjektu riadenia.
I.Matoviča by som za hrdinu v klasickom slovaponímaní nepovažoval, ale niektoré jeho činy s odstupom času budú pravdepodobne za hrdinské činy považované.
Pritom je nutné brať do úvahy, že my sa nevieme 100% zhodnúť ani na posudzovaní cieľov GP ohľadom Slovenska (väčšinou je to šablónovité klišé v duchu záverov prác KSB z konca 1990-tych rokov), takže takto jednoznačne hodnotiť činnosť hocikoho v dnešnej dobe je prinajmenšom trúfalosť.
Autora článku by som neostrakizoval, pretože v tomto má absolútnu pravdu: “dnes sú už všetci naši aktívni politici pod silným zahraničným tlakom, dokonca až dozorom zahraničia zahraničných tajných služieb a taktiež pod drobnohľadom zahraničných spravodajských služieb – tzv. „NAŠICH“ médií. Akékoľvek vybočovanie z načrtnutých plánov, z pridelených „domácich úloh“ je okamžite rozpoznané, vyhodnotené a efektívnym spôsobom potlačené (väčšinou na ideologickej úrovni diskreditáciou pred obyvateľstvom v hlavných médiách…, žiaľ niektorí naši hrdinovia boli odstránení priamo fyzickou likvidáciou, títo nám už dnes nepomôžu).”

@Ferko a @Covenant nie všetko, čo je na prvý pohľad zjavné, ja aj v skutočnosti správne. Pri hodnotení a posudzovaní, ani nie tak priamo osoby I.Matoviča, ako jeho konania by som bol oveľa zdržanlivejší, pretože ten labyrint rôznych úrovní riadenia s rôznymi, no v mnohých bodoch sa vzájomne prelínajúcimi vektormi cieľov, je na Slovensku veľmi spletitý. Je to doslova umenie rozlíšiť, kto na koho ciele v skutočnosti robí, aj keď si dotyčný môže myslieť opak. Mierou svojho chápania robíš na svoje ciele (alebo vedome na cudzie ciele), a mierou svojho nechápania (to jest nevedomky) na ciele toho, kto chápe viac a kto ťa zahrnul do svojich plánov, pričom je otvorenou otázkou, v akej miere je ten, čo teba zahrnul do svojich plánov subjektom riadenia a v akej miere objektom riadenia hierarchicky ešte vyššieho subjektu riadenia. I.Matoviča by som za hrdinu v klasickom slovaponímaní nepovažoval, ale niektoré jeho činy s odstupom času budú pravdepodobne za hrdinské činy považované. Pritom je nutné brať do úvahy, že my sa nevieme 100% zhodnúť ani na posudzovaní cieľov GP ohľadom Slovenska (väčšinou je to šablónovité klišé v duchu záverov prác KSB z konca 1990-tych rokov), takže takto jednoznačne hodnotiť činnosť hocikoho v dnešnej dobe je prinajmenšom trúfalosť. Autora článku by som neostrakizoval, pretože v tomto má absolútnu pravdu: “dnes sú už všetci naši aktívni politici pod silným zahraničným tlakom, dokonca až dozorom zahraničia zahraničných tajných služieb a taktiež pod drobnohľadom zahraničných spravodajských služieb – tzv. „NAŠICH“ médií. Akékoľvek vybočovanie z načrtnutých plánov, z pridelených „domácich úloh“ je okamžite rozpoznané, vyhodnotené a efektívnym spôsobom potlačené (väčšinou na ideologickej úrovni diskreditáciou pred obyvateľstvom v hlavných médiách…, žiaľ niektorí naši hrdinovia boli odstránení priamo fyzickou likvidáciou, títo nám už dnes nepomôžu).”

@Ferko a @Covenant nie všetko, čo je na prvý pohľad zjavné, ja aj v skutočnosti správne.

Matovic je v prvom rade korekcny clanok globalneho zakulisia. Jeho jednou z uloh je vo forme Chaplina psychicky zneistovat vladnych cinitelov a vytvarat tlak, aby boli voci Matovicovi podriadenejsi. Falosnost a neistota od Matovica im neda spavat. Matovic si vytvoril poziciu urciteho (psychopatickeho) predaka tejto vlady.


Tato vlada je tak zapredana a vsezrava, ze uz davno sa chcela a mala 10 razy rozpadnut, ale vzhladom na to, co vsetko na nich maju, tak drzia pokope, k comu im takticky pomaha Matovic svojim pichanim a odkryvanim bolestivych miest zapredancov.


Pomocou odpisu liberalizmu sa likviduje statnost SR. Aby sa v tom mohlo nadalej pokracovat, tak musi vlada ako tak drzat. Cize aj ju odpisovat, aj ju mat ako tak pokope. Matovic je "ten", ktory drzi tuto rozpadnutu vladu, nedovoli referendum a nadalej musia plnit uz totalne ocividne zapredane ulohy.


Pre stromy...
stromy = Matovic trolil dura, fera, joza, aj celu vladu. Huraaa Matovic na hrad.
les = tisice mrtvych, nemoznost referenda, rozpad statnosti, totalne rozkradanie a umela podvyziva zdravotnictva a celkovej ekonomiky. Takticky odpis vakciny sputnik u nas. Odpis SR na nadnarodnej scene (Madarsko, Francuzko). atd.


Stale je asi malo vidno, ze situacia u nas nie je bezna covidova. Na nas si doslova globalne zakulisie zasadlo a rozobera nam stat. Taka situacia nie je nikde v EU. Doslova robia na nas pokusy.


Ale Fico s Pellegrinim tak obsiahli spektrum nespokojnosti, ze planovane (globalne zakulisie) pseudopatrioticke vybicovanie nespokojnosti s vladou sa u nas nekona a pseudopatriotom sa nedari tak, ako sa planovalo. Preto referendum sa odklada...


Nebyt Matovica, uz davno volaju po referende aj niektori z vlady. On je tym nechcenym stmelujucim prvkom tejto vlady. Preto isiel kus do uzadia (minister financii), aby uz nebol velmi na svetle.


Fico a Pellegrini neraz vyhlasili, ze Matovic je najvacsie zlo v slovenskej politike a tu je takmer za hrdinu, alebo jeho ciny (to by som rad vedel ktore). Nebyt ich dvoch ( to su skutocni hrdinovia) a nie Matovic, tak uz sme riadne v...


Riadenie v rukach idiotov spociva v tom, ze robia ocividne zlo a chyby. Riadenie sikovnych protistatnych zivlov spociva v tom, ze robia zamaskovane vacsie zlo a pritom poukazuju na zlo idiotov.


[quote="pid:56396, uid:112"]@Ferko a @Covenant nie všetko, čo je na prvý pohľad zjavné, ja aj v skutočnosti správne.[/quote] Matovic je v prvom rade korekcny clanok globalneho zakulisia. Jeho jednou z uloh je vo forme Chaplina psychicky zneistovat vladnych cinitelov a vytvarat tlak, aby boli voci Matovicovi podriadenejsi. Falosnost a neistota od Matovica im neda spavat. Matovic si vytvoril poziciu urciteho (psychopatickeho) predaka tejto vlady. Tato vlada je tak zapredana a vsezrava, ze uz davno sa chcela a mala 10 razy rozpadnut, ale vzhladom na to, co vsetko na nich maju, tak drzia pokope, k comu im takticky pomaha Matovic svojim pichanim a odkryvanim bolestivych miest zapredancov. Pomocou odpisu liberalizmu sa likviduje statnost SR. Aby sa v tom mohlo nadalej pokracovat, tak musi vlada ako tak drzat. Cize aj ju odpisovat, aj ju mat ako tak pokope. Matovic je "ten", ktory drzi tuto rozpadnutu vladu, nedovoli referendum a nadalej musia plnit uz totalne ocividne zapredane ulohy. Pre stromy... stromy = Matovic trolil dura, fera, joza, aj celu vladu. Huraaa Matovic na hrad. les = tisice mrtvych, nemoznost referenda, rozpad statnosti, totalne rozkradanie a umela podvyziva zdravotnictva a celkovej ekonomiky. Takticky odpis vakciny sputnik u nas. Odpis SR na nadnarodnej scene (Madarsko, Francuzko). atd. Stale je asi malo vidno, ze situacia u nas nie je bezna covidova. Na nas si doslova globalne zakulisie zasadlo a rozobera nam stat. Taka situacia nie je nikde v EU. Doslova robia na nas pokusy. Ale Fico s Pellegrinim tak obsiahli spektrum nespokojnosti, ze planovane (globalne zakulisie) pseudopatrioticke vybicovanie nespokojnosti s vladou sa u nas nekona a pseudopatriotom sa nedari tak, ako sa planovalo. Preto referendum sa odklada... Nebyt Matovica, uz davno volaju po referende aj niektori z vlady. On je tym nechcenym stmelujucim prvkom tejto vlady. Preto isiel kus do uzadia (minister financii), aby uz nebol velmi na svetle. Fico a Pellegrini neraz vyhlasili, ze Matovic je najvacsie zlo v slovenskej politike a tu je takmer za hrdinu, alebo jeho ciny (to by som rad vedel ktore). Nebyt ich dvoch ( to su skutocni hrdinovia) a nie Matovic, tak uz sme riadne v... Riadenie v rukach idiotov spociva v tom, ze robia ocividne zlo a chyby. Riadenie sikovnych protistatnych zivlov spociva v tom, ze robia zamaskovane vacsie zlo a pritom poukazuju na zlo idiotov.

Fico a Pellegrini neraz vyhlasili, ze Matovic je najvacsie zlo v slovenskej politike

týmto sa sústreďuje pozornosť na Matoviča, t.j. na to, čo prevádza až do absurdity, bez čoho by si mnohí ani neuvedomili všetko to, čo treba zmeniť. Niečo k téme som načrtol tu: https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4461/čistenie-rkc-kresťanských-cirkv%C3%AD-alebo-postupný-odchod-veriacich-do-podzemia/post-56425#post-56425
Ja Matoviča neadorujem, ani neposielam na hrad, no viem, prečo sledujem jeho výroky a aj upriamujem pozornosť na ne.


[quote="pid:56417, uid:254"]Fico a Pellegrini neraz vyhlasili, ze Matovic je najvacsie zlo v slovenskej politike[/quote] týmto sa sústreďuje pozornosť na Matoviča, t.j. na to, čo prevádza až do absurdity, bez čoho by si mnohí ani neuvedomili všetko to, čo treba zmeniť. Niečo k téme som načrtol tu: https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4461/čistenie-rkc-kresťanských-cirkv%C3%AD-alebo-postupný-odchod-veriacich-do-podzemia/post-56425#post-56425 Ja Matoviča neadorujem, ani neposielam na hrad, no viem, prečo sledujem jeho výroky a aj upriamujem pozornosť na ne.

Ja Matoviča neadorujem, ani neposielam na hrad, no viem, prečo sledujem jeho výroky a aj upriamujem pozornosť na ne.

Mne sa napr. Páči ako "sundáva"Zuzu zo smetiska. Aspoň na niečo je osožný. Dokonca som zachytila ako sa rezidentka rozhorčuje nad údajne zle zostrihanom videu od Blahu, kde vyšlo najavo čo tvrdila o cudzích vojskách na našom území pred volbamy a čo tvrdí dnes. Tá trúba si myslí, že sme všetci retardovaní a nevieme si jej protislovenské vyhadrenia spätne vyhľadať.


[quote="pid:56427, uid:112"]Ja Matoviča neadorujem, ani neposielam na hrad, no viem, prečo sledujem jeho výroky a aj upriamujem pozornosť na ne.[/quote] Mne sa napr. Páči ako "sundáva"Zuzu zo smetiska. Aspoň na niečo je osožný. Dokonca som zachytila ako sa rezidentka rozhorčuje nad údajne zle zostrihanom videu od Blahu, kde vyšlo najavo čo tvrdila o cudzích vojskách na našom území pred volbamy a čo tvrdí dnes. Tá trúba si myslí, že sme všetci retardovaní a nevieme si jej protislovenské vyhadrenia spätne vyhľadať.

Chlapci a dievčatá, ak chcete kritizovať článok, prosím robte to v samostatnom vlákne, inak budem musieť často hodnotnú diskusiu zmazať...


Chlapci a dievčatá, ak chcete kritizovať článok, prosím robte to v samostatnom vlákne, inak budem musieť často hodnotnú diskusiu zmazať...

Moderátor

Chlapci a dievčatá, ak chcete kritizovať článok, prosím robte to v samostatnom vlákne, inak budem musieť často hodnotnú diskusiu zmazať...


Lepsie to bude takto smile


[quote="pid:56574, uid:7"]Chlapci a dievčatá, ak chcete kritizovať článok, prosím robte to v samostatnom vlákne, inak budem musieť často hodnotnú diskusiu zmazať...[/quote] Lepsie to bude takto :)

Moderator

476
8
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept