Zdravie a záhrada
Osemkrát zaočkovaný Žirinovskij bol hospitalizovaný s koronavírusom

Osemkrát zaočkovaný Žirinovskij bol hospitalizovaný s koronavírusom


Líder LDPR Žirinovskij bol hospitalizovaný s COVID-19 v Moskovskej centrálnej klinickej nemocnici
Líder LDPR Vladimir Žirinovskij bol hospitalizovaný v Ústrednej klinickej nemocnici v Moskve, uvádza RIA Novosti s odvolaním sa na zdroj. Podľa Masha má koronavírus.


V decembri politik oznámil, že za dva roky dostal osem očkovaní proti koronavírusu.


Podľa zdrojov môže byť Žirinovský postihnutý na 50-75 percent pľúc, hospitalizovali ho s obojstranným zápalom pľúc, ktorý sa vyvinul na pozadí koronavírusu.


Predtým sa šéf výboru Štátnej dumy pre prácu, sociálnu politiku a záležitosti veteránov, podpredseda frakcie LDPR, Jaroslav Nilov, v rozhovore pre Lenta.ru vyjadril k správam o Žirinovského hospitalizácii. Podľa neho sú to len klebety a fámy.


Túto informáciu vyvrátila aj tlačová služba ĽSNS. Tam Lente.ru povedali, že Žirinovskij sa cíti dobre a pokračoval v práci.


https://lenta.ru/news/2022/02/09/gosp/


Osemkrát zaočkovaný Žirinovskij bol hospitalizovaný s koronavírusom Líder LDPR Žirinovskij bol hospitalizovaný s COVID-19 v Moskovskej centrálnej klinickej nemocnici Líder LDPR Vladimir Žirinovskij bol hospitalizovaný v Ústrednej klinickej nemocnici v Moskve, uvádza RIA Novosti s odvolaním sa na zdroj. Podľa Masha má koronavírus. V decembri politik oznámil, že za dva roky dostal osem očkovaní proti koronavírusu. Podľa zdrojov môže byť Žirinovský postihnutý na 50-75 percent pľúc, hospitalizovali ho s obojstranným zápalom pľúc, ktorý sa vyvinul na pozadí koronavírusu. Predtým sa šéf výboru Štátnej dumy pre prácu, sociálnu politiku a záležitosti veteránov, podpredseda frakcie LDPR, Jaroslav Nilov, v rozhovore pre Lenta.ru vyjadril k správam o Žirinovského hospitalizácii. Podľa neho sú to len klebety a fámy. Túto informáciu vyvrátila aj tlačová služba ĽSNS. Tam Lente.ru povedali, že Žirinovskij sa cíti dobre a pokračoval v práci. https://lenta.ru/news/2022/02/09/gosp/

Osemkrát zaočkovaný Žirinovskij

Nemelo tam byt 8x naockovany?


[quote="pid:56850, uid:12"]Osemkrát zaočkovaný Žirinovskij[/quote] Nemelo tam byt 8x naockovany?

Nemelo tam byt 8x naockovany?


Veď tam je osemkrát zaočkovaný.


[quote="pid:56852, uid:68"]Nemelo tam byt 8x naockovany?[/quote] Veď tam je osemkrát zaočkovaný.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Žirinovského hospitalizovali vo vážnom stave

Zdroj uviedol, že predsedu Liberálno-demokratickej strany previezli do Centrálnej klinickej nemocnice v Moskve
Predsedu LDPR a zástupcu Štátnej dumy Vladimíra Žirinovského previezli do Centrálnej klinickej nemocnice (TsKB) v Moskve. Stav 75-ročného politika je hodnotený ako vážny, uviedol v stredu pre agentúru TASS zdroj z politických kruhov.


"Vladimir Volfovič bol hospitalizovaný a je vo vážnom stave v nemocnici. <...> V Ústrednej klinickej nemocnici je tam niekoľko dní," povedal hovorca agentúry.


Predtým sa na kanáloch Telegram objavili správy, že Zhirinovsky bol údajne prevezený do Centrálnej klinickej nemocnice, je pod kontrolou lekárov. Tlačová služba frakcie liberálnych demokratov v reakcii na žiadosť agentúry TASS o vyjadrenie sa k správam o jeho hospitalizácii uviedla, že Žirinovskij pokračuje v práci, cíti sa dobre.


https://tass.ru/obschestvo/13658377


**Žirinovsk&eacute;ho hospitalizovali vo v&aacute;žnom stave ** Zdroj uviedol, že predsedu Liber&aacute;lno-demokratickej strany previezli do Centr&aacute;lnej klinickej nemocnice v Moskve Predsedu LDPR a z&aacute;stupcu &Scaron;t&aacute;tnej dumy Vladim&iacute;ra Žirinovsk&eacute;ho previezli do Centr&aacute;lnej klinickej nemocnice (TsKB) v Moskve. Stav 75-ročn&eacute;ho politika je hodnoten&yacute; ako v&aacute;žny, uviedol v stredu pre agent&uacute;ru TASS zdroj z politick&yacute;ch kruhov. &quot;Vladimir Volfovič bol hospitalizovan&yacute; a je vo v&aacute;žnom stave v nemocnici. &lt;...&gt; V &Uacute;strednej klinickej nemocnici je tam niekoľko dn&iacute;,&quot; povedal hovorca agent&uacute;ry. Predt&yacute;m sa na kan&aacute;loch Telegram objavili spr&aacute;vy, že Zhirinovsky bol &uacute;dajne prevezen&yacute; do Centr&aacute;lnej klinickej nemocnice, je pod kontrolou lek&aacute;rov. Tlačov&aacute; služba frakcie liber&aacute;lnych demokratov v reakcii na žiadosť agent&uacute;ry TASS o vyjadrenie sa k spr&aacute;vam o jeho hospitaliz&aacute;cii uviedla, že Žirinovskij pokračuje v pr&aacute;ci, c&iacute;ti sa dobre. https://tass.ru/obschestvo/13658377

8x?!!! To jako jde? :-O


Čím ho očkovali?


8x?!!! To jako jde? :-O Č&iacute;m ho očkovali?

Veď tam je osemkrát zaočkovaný.

... a neni rozdil mezi zaockovanym a naockovanym? smile


[quote=&quot;pid:56854, uid:623&quot;]Veď tam je osemkr&aacute;t zaočkovan&yacute;.[/quote] ... a neni rozdil mezi zaockovanym a naockovanym? ;)

naočkovať / zaočkovať v https://slovnik.juls.savba.sk/


Synonymický slovník slovenčiny z r. 2004.
naočkovať - p. nakaziť
nakaziť - preniesť nákazu na zdravého človeka • infikovať • hovor. nainfikovať: otec nakazil deti chrípkou • naočkovať (nakaziť očkovaním): lekár naočkoval morčaťu záškrt


Krátky slovník slovenského jazyka 4 z r. 2003.
zaočkovať - dok. k očkovať, zaštepiť: z. deti proti obrne; záhr. z. ruže, jablone


k tomu ešte:
Krátky slovník slovenského jazyka 4 z r. 2003.
očkovať nedok. -
dávať ochrannú látku (do tela), štepiť: o. deti (proti obrne); povinné o-nie


Je zaujímavé pozorovať rozdiel významov týchto 2 slov, ak máte záujem, naťukajte si ich na odporúčanej stránke.


Vyzerá to ako zásadný rozdiel.




slovníky AVČR
https://ujc.avcr.cz/elektronicke-slovniky-a-zdroje/


naočkovať / zaočkovať v https://slovnik.juls.savba.sk/ Synonymick&yacute; slovn&iacute;k slovenčiny z r. 2004. naočkovať - p. nakaziť nakaziť - preniesť n&aacute;kazu na zdrav&eacute;ho človeka &bull; infikovať &bull; hovor. nainfikovať: otec nakazil deti chr&iacute;pkou &bull; naočkovať (nakaziť očkovan&iacute;m): lek&aacute;r naočkoval morčaťu z&aacute;&scaron;krt Kr&aacute;tky slovn&iacute;k slovensk&eacute;ho jazyka 4 z r. 2003. zaočkovať - dok. k očkovať, za&scaron;tepiť: z. deti proti obrne; z&aacute;hr. z. ruže, jablone k tomu e&scaron;te: Kr&aacute;tky slovn&iacute;k slovensk&eacute;ho jazyka 4 z r. 2003. očkovať nedok. - d&aacute;vať ochrann&uacute; l&aacute;tku (do tela), &scaron;tepiť: o. deti (proti obrne); povinn&eacute; o-nie Je zauj&iacute;mav&eacute; pozorovať rozdiel v&yacute;znamov t&yacute;chto 2 slov, ak m&aacute;te z&aacute;ujem, naťukajte si ich na odpor&uacute;čanej str&aacute;nke. Vyzer&aacute; to ako z&aacute;sadn&yacute; rozdiel. ----- slovn&iacute;ky AVČR https://ujc.avcr.cz/elektronicke-slovniky-a-zdroje/
Upravené 9. 2. 2022 o 14:00

Vyzerá to ako zásadný rozdiel.

Asi bude rozdil v jazycich.
V cestine naockovat - synonym navest, popichnout, ale i nakazit.
Cili jsem myslela navedeny.


[quote=&quot;pid:56871, uid:679&quot;]Vyzer&aacute; to ako z&aacute;sadn&yacute; rozdiel.[/quote] Asi bude rozdil v jazycich. V cestine naockovat - synonym navest, popichnout, ale i nakazit. Cili jsem myslela navedeny.

@Yori Možno bol navedený aj /schválne/ nakazený smile

@Yori Možno bol naveden&yacute; aj /schv&aacute;lne/ nakazen&yacute; :D

sa ockoval vzdy ako mu poklesli protilatky. Je to kader
U Solovjeva nadával těm, kteří se očkovat nechtěli, do idiotů a vystupoval proti nim velice militantně. Do studia chodil nejenom v masce, ale i v rukavicích.


[quote=&quot;pid:57007, uid:10&quot;]sa ockoval vzdy ako mu poklesli protilatky. Je to kader[/quote]U Solovjeva nad&aacute;val těm, kteř&iacute; se očkovat nechtěli, do idiotů a vystupoval proti nim velice militantně. Do studia chodil nejenom v masce, ale i v rukavic&iacute;ch.

Jak by se stihnul 8x zaockovat? To chodi kazde 3 mesice?
Od kdy bezi to ockovani vubec?

U Solovjeva nadával

On nadava porad na neco ... Kdo si jeste pamatuje, jak chrstnul v primem prenosu v televizi, uz nevim komu, sklenku nejake tekutiny do obliceje?
Vyse pise Taurus, ze je to fejk. Proc se ta zprava objevila? Zda se, ze to bude odpis dotycneho vzteklouna.


Jak by se stihnul 8x zaockovat? To chodi kazde 3 mesice? Od kdy bezi to ockovani vubec? [quote=&quot;pid:57009, uid:312&quot;]U Solovjeva nad&aacute;val[/quote] On nadava porad na neco ... Kdo si jeste pamatuje, jak chrstnul v primem prenosu v televizi, uz nevim komu, sklenku nejake tekutiny do obliceje? Vyse pise Taurus, ze je to fejk. Proc se ta zprava objevila? Zda se, ze to bude odpis dotycneho vzteklouna.

LDPR hovorila o stave Žirinovského
Tlačová služba frakcie liberálnych demokratov uviedla, že politik sa cíti dobre, pracuje s dokumentmi a dáva pokyny


Líder LDPR Vladimir Žirinovskij, ktorý bol predtým hospitalizovaný kvôli koronavírusu, sa cíti dobre, pracuje s dokumentmi a dáva pokyny. Agentúre TASS o tom vo štvrtok informovala tlačová služba frakcie liberálnych demokratov.


"Žirinovského zdravotný stav je v poriadku, pracuje s dokumentmi a posiela pokyny," uviedla tlačová služba.


Ako už skôr informovala tlačová služba Ministerstva zdravotníctva Ruskej federácie, Žirinovskij je v Ústrednej klinickej nemocnici, kde mu v súvislosti s diagnostikovaným covidom poskytuje všetku potrebnú zdravotnú starostlivosť. Podľa ministerstva bol vodca LDPR prevezený do Ústrednej klinickej nemocnice 2. februára s diagnózou covid-omikrón, jeho stav je stabilizovaný.


Vladimir Žirinovskij má 75 rokov.


https://tass.ru/obschestvo/13665429


LDPR hovorila o stave Žirinovsk&eacute;ho Tlačov&aacute; služba frakcie liber&aacute;lnych demokratov uviedla, že politik sa c&iacute;ti dobre, pracuje s dokumentmi a d&aacute;va pokyny L&iacute;der LDPR Vladimir Žirinovskij, ktor&yacute; bol predt&yacute;m hospitalizovan&yacute; kv&ocirc;li koronav&iacute;rusu, sa c&iacute;ti dobre, pracuje s dokumentmi a d&aacute;va pokyny. Agent&uacute;re TASS o tom vo &scaron;tvrtok informovala tlačov&aacute; služba frakcie liber&aacute;lnych demokratov. &quot;Žirinovsk&eacute;ho zdravotn&yacute; stav je v poriadku, pracuje s dokumentmi a posiela pokyny,&quot; uviedla tlačov&aacute; služba. Ako už sk&ocirc;r informovala tlačov&aacute; služba Ministerstva zdravotn&iacute;ctva Ruskej feder&aacute;cie, Žirinovskij je v &Uacute;strednej klinickej nemocnici, kde mu v s&uacute;vislosti s diagnostikovan&yacute;m covidom poskytuje v&scaron;etku potrebn&uacute; zdravotn&uacute; starostlivosť. Podľa ministerstva bol vodca LDPR prevezen&yacute; do &Uacute;strednej klinickej nemocnice 2. febru&aacute;ra s diagn&oacute;zou covid-omikr&oacute;n, jeho stav je stabilizovan&yacute;. Vladimir Žirinovskij m&aacute; 75 rokov. https://tass.ru/obschestvo/13665429
Upravené 10. 2. 2022 o 09:57
1.27k
13
8
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept