Zahraničná politika
Rusko vs. Amerika, Rusko vs. NATO 2

To je detail. Hlavní je vykázat aktivitu.


Ďakujem za podporu. Zase žiadny argument a zbytočný komentár z tvojej strany. Ako inak. Tvoj obrázok ťa presne vystihuje.


[quote="pid:60327, uid:826"]To je detail. Hlavní je vykázat aktivitu.[/quote] Ďakujem za podporu. Zase žiadny argument a zbytočný komentár z tvojej strany. Ako inak. Tvoj obrázok ťa presne vystihuje.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Když sleduji ten proud událostí, tak si říkám, jestli to ještě vůbec někdo řídí a nebo zda to nepřešlo do neřízené naprosto živelné fáze.
Z čeho tak soudíš? Dívám se live a tam probíhá vše klidně. Rusové mají pod svojí kontrolou Charkov a pracují systematicky. Putin řekl, že jsou připraveni na všechny eventuality.
A, že západní svět hysterčí. Vždyť to dělá celou dobu, nic se nezměnilo. Rusové nemají co ztratit. Teď dávali mapu světa, jak budou muset letecké společnosti létat. Ohromné ekonomické ztráty.
A sankce proti Rusku, to se musím zasmát. Rusové mají na svém území vše. Kdyby neměli ani dolar, stačí jim vzít do rukou krumpáč a potřebné si doma vykopou.


[quote="pid:60326, uid:317"]Když sleduji ten proud událostí, tak si říkám, jestli to ještě vůbec někdo řídí a nebo zda to nepřešlo do neřízené naprosto živelné fáze.[/quote]Z čeho tak soudíš? Dívám se live a tam probíhá vše klidně. Rusové mají pod svojí kontrolou Charkov a pracují systematicky. Putin řekl, že jsou připraveni na všechny eventuality. A, že západní svět hysterčí. Vždyť to dělá celou dobu, nic se nezměnilo. Rusové nemají co ztratit. Teď dávali mapu světa, jak budou muset letecké společnosti létat. Ohromné ekonomické ztráty. A sankce proti Rusku, to se musím zasmát. Rusové mají na svém území vše. Kdyby neměli ani dolar, stačí jim vzít do rukou krumpáč a potřebné si doma vykopou.

Čína se postavila proti použití sankcí k řešení situace na Ukrajině
Ministr zahraničí Wang Yi řekl, že by to nejen poškodilo ekonomiku, ale také by to zbrzdilo proces politického urovnání.


Čína neschvaluje použití sankcí jako způsob řešení situace kolem Ukrajiny a věří, že to nejen poškodí ekonomiku, ale naruší i proces politického urovnání. Uvedl to čínský ministr zahraničí Wang Yi v telefonickém rozhovoru se svou německou kolegyní Annalenou Burbock.


"Čína neschvaluje používání sankcí jako způsob řešení problémů, a tím spíše se staví proti jednostranným sankcím, které jsou v rozporu s mezinárodním právem," citoval v neděli web čínského ministerstva zahraničí.


Jak zdůraznil Wang Yi, fakta dokazují, že uvalení sankcí nejen nevyřeší problém, ale také vytvoří nové problémy, povede ke ztrátové situaci v ekonomice pro všechny a také „zasáhne do procesu politického urovnání“. ."


Peking podle šéfa čínského ministerstva zahraničí věnuje vývoji situace na Ukrajině velkou pozornost a podporuje veškeré snahy, které přispívají k uklidnění situace a politickému urovnání.


"Čínská strana věří, že je nutné se zcela vzdálit mentalitě bloku studené války," pokračoval. "Čína podporuje NATO, EU a Ruskou federaci v obnovení dialogu a ve snaze o vytvoření vyváženého, ​​efektivního a udržitelného evropského bezpečnostního mechanismu s cílem zajistit dlouhodobý pořádek a stabilitu na evropském kontinentu," dodal ministr.
https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13881093


Čína se postavila proti použití sankcí k řešení situace na Ukrajině Ministr zahraničí Wang Yi řekl, že by to nejen poškodilo ekonomiku, ale také by to zbrzdilo proces politického urovnání. Čína neschvaluje použití sankcí jako způsob řešení situace kolem Ukrajiny a věří, že to nejen poškodí ekonomiku, ale naruší i proces politického urovnání. Uvedl to čínský ministr zahraničí Wang Yi v telefonickém rozhovoru se svou německou kolegyní Annalenou Burbock. "Čína neschvaluje používání sankcí jako způsob řešení problémů, a tím spíše se staví proti jednostranným sankcím, které jsou v rozporu s mezinárodním právem," citoval v neděli web čínského ministerstva zahraničí. Jak zdůraznil Wang Yi, fakta dokazují, že uvalení sankcí nejen nevyřeší problém, ale také vytvoří nové problémy, povede ke ztrátové situaci v ekonomice pro všechny a také „zasáhne do procesu politického urovnání“. ." Peking podle šéfa čínského ministerstva zahraničí věnuje vývoji situace na Ukrajině velkou pozornost a podporuje veškeré snahy, které přispívají k uklidnění situace a politickému urovnání. "Čínská strana věří, že je nutné se zcela vzdálit mentalitě bloku studené války," pokračoval. "Čína podporuje NATO, EU a Ruskou federaci v obnovení dialogu a ve snaze o vytvoření vyváženého, ​​efektivního a udržitelného evropského bezpečnostního mechanismu s cílem zajistit dlouhodobý pořádek a stabilitu na evropském kontinentu," dodal ministr. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13881093

Když sleduji ten proud událostí, tak si říkám, jestli to ještě vůbec někdo řídí a nebo zda to nepřešlo do neřízené naprosto živelné fáze.


Je možné a sú na to indície, že globálny prediktor už niekoľko mesiacov na Zemi nie je a jeho prisluhovačom prestali prichádzať rozkazy. Niečo sa síce naučili, ale viacmenej improvizujú.


[quote="pid:60326, uid:317"]Když sleduji ten proud událostí, tak si říkám, jestli to ještě vůbec někdo řídí a nebo zda to nepřešlo do neřízené naprosto živelné fáze.[/quote] Je možné a sú na to indície, že globálny prediktor už niekoľko mesiacov na Zemi nie je a jeho prisluhovačom prestali prichádzať rozkazy. Niečo sa síce naučili, ale viacmenej improvizujú.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 27. 2. 2022 o 11:37

zda to nepřešlo do neřízené naprosto živelné fáze.

Rusové mají určitě rozpracovaný mnohovariantní scénář. Záleží jen na tom, jak rychle si zdravé jádro Ukrajinců uvědomí, že sami jsou Rusové a vypořádají se všemi parazity. Chtít od imbecilů u kormidla na Západě, aby nepřilévali olej do ohně, je jako bavit se s volem o neděli, když ho v sobotu zabijou.


[quote="pid:60326, uid:317"]zda to nepřešlo do neřízené naprosto živelné fáze.[/quote] Rusové mají určitě rozpracovaný mnohovariantní scénář. Záleží jen na tom, jak rychle si zdravé jádro Ukrajinců uvědomí, že sami jsou Rusové a vypořádají se všemi parazity. Chtít od imbecilů u kormidla na Západě, aby nepřilévali olej do ohně, je jako bavit se s volem o neděli, když ho v sobotu zabijou.
Upravené 27. 2. 2022 o 11:11

Jak to vidíte z úsporama v bance.

Jedině blázen může věřit bankovnímu-zlodějskému systému . Jakmile sáhnou na ruské banky , tak přijde okamžitá odpověď a systém se zhroutí . Ještě nevíme jak bude reagovat Čína , ale nepochybuji o tom , že už zde je vzájemná dohoda .I to je možnost , jak odepsat spoustu uměle natisknutých nul .
Nějak si z minulosti nevzpomínám na případy , kdy člověk vydělal na tom , že své peníze svěřil lichvářům .
Opačných případů jsou mraky a to i z nedávné minulosti .


[quote="pid:60296, uid:216"]Jak to vidíte z úsporama v bance.[/quote] Jedině blázen může věřit bankovnímu-zlodějskému systému . Jakmile sáhnou na ruské banky , tak přijde okamžitá odpověď a systém se zhroutí . Ještě nevíme jak bude reagovat Čína , ale nepochybuji o tom , že už zde je vzájemná dohoda .I to je možnost , jak odepsat spoustu uměle natisknutých nul . Nějak si z minulosti nevzpomínám na případy , kdy člověk vydělal na tom , že své peníze svěřil lichvářům . Opačných případů jsou mraky a to i z nedávné minulosti .

Teď dávali mapu světa,


621b4f84d7bac


[quote="pid:60331, uid:312"]Teď dávali mapu světa,[/quote] ![621b4f84d7bac](serve/attachment&path=621b4f84d7bac)

nepochybuji o tom , že už zde je vzájemná dohoda .I to je možnost , jak odepsat spoustu uměle natisknutých nul
Ja pomaličky vyberám hotovosť, no len neviem či mi to nejako pomôže smile


[quote="pid:60336, uid:185"]nepochybuji o tom , že už zde je vzájemná dohoda .I to je možnost , jak odepsat spoustu uměle natisknutých nul[/quote]Ja pomaličky vyberám hotovosť, no len neviem či mi to nejako pomôže :D

Ako to mala Ruská federácia riešiť? V predstihu na vyšších prioritách. Posilnila natoľko, že prestala brať ohľad na medzinárodné právo a začala sa správať ako typická veľmoc, čo nahráva do karát Západu. Takto sa nová koncepcia vo svete nepresadzuje.


Róbert Fico v krátkom videu: "Ak sa začneme nekriticky pridávať k jednému alebo druhému agresorovi, strácame svoju dôstojnosť."
https://www.youtube.com/watch?v=5_rP_e7JIOg


Ako to mala Ruská federácia riešiť? V predstihu na vyšších prioritách. Posilnila natoľko, že prestala brať ohľad na medzinárodné právo a začala sa správať ako typická veľmoc, čo nahráva do karát Západu. Takto sa nová koncepcia vo svete nepresadzuje. **Róbert Fico v krátkom videu:** _"Ak sa začneme nekriticky pridávať k jednému alebo druhému agresorovi, strácame svoju dôstojnosť."_ https://www.youtube.com/watch?v=5_rP_e7JIOg
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 27. 2. 2022 o 11:38

Ako to mala Ruská federácia riešiť? V predstihu na vyšších prioritách.

Přesně to doposud dělala.


Posilnila natoľko,

Pravda


že prestala brať ohľad na medzinárodné právo

Lež


začala sa správať ako typická veľmoc


Začala se chovat jako velmoc, jíž je.


Takto sa nová koncepcia vo svete nepresadzuje.


A jak bys ji prosazoval ty a tvůj řídící orgán?


[quote="pid:60343, uid:623"]Ako to mala Ruská federácia riešiť? V predstihu na vyšších prioritách. [/quote] Přesně to doposud dělala. [quote="pid:60343, uid:623"]Posilnila natoľko, [/quote] Pravda [quote="pid:60343, uid:623"]že prestala brať ohľad na medzinárodné právo[/quote] Lež [quote="pid:60343, uid:623"]začala sa správať ako typická veľmoc[/quote] Začala se chovat jako velmoc, jíž je. [quote="pid:60343, uid:623"]Takto sa nová koncepcia vo svete nepresadzuje.[/quote] A jak bys ji prosazoval ty a tvůj řídící orgán?

Ak sa začneme nekriticky pridávať k jednému alebo druhému agresorovi, strácame svoju dôstojnosť."
Pan Fico zaspal 8 let.


[quote="pid:60343, uid:623"]Ak sa začneme nekriticky pridávať k jednému alebo druhému agresorovi, strácame svoju dôstojnosť."[/quote]Pan Fico zaspal 8 let.

Začala se chovat jako velmoc, jíž je.


Vynechal si "typická" veľmoc, v zlom zmysle slova. Ruská federácia porušila medzinárodné právo, na ktoré sa desaťročia odvolávala. Tým klesla nielen v mojich očiach, ale klesla z objektívneho pohľadu a tým, že pristúpila k šiestej priorite potvrdila, že aspoň nateraz prehrala na vyšších prioritách riadenia.


A jak bys ji prosazoval ty a tvůj řídící orgán?


Za seba som už napísal. To vaše obviňovanie z toho, že som agent, je už trápne. S primitívom ako ty, ktorý ani podesiatich razoch nepochopil, viac diskutovať nemienim, ale útokom sa brániť budem. Dohodnime sa, že sa budeme navzájom ignorovať.


[quote="pid:60346, uid:826"]Začala se chovat jako velmoc, jíž je.[/quote] Vynechal si "typická" veľmoc, v zlom zmysle slova. Ruská federácia porušila medzinárodné právo, na ktoré sa desaťročia odvolávala. Tým klesla nielen v mojich očiach, ale klesla z objektívneho pohľadu a tým, že pristúpila k šiestej priorite potvrdila, že aspoň nateraz prehrala na vyšších prioritách riadenia. [quote="pid:60346, uid:826"]A jak bys ji prosazoval ty a tvůj řídící orgán?[/quote] Za seba som už napísal. To vaše obviňovanie z toho, že som agent, je už trápne. S primitívom ako ty, ktorý ani podesiatich razoch nepochopil, viac diskutovať nemienim, ale útokom sa brániť budem. Dohodnime sa, že sa budeme navzájom ignorovať.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 27. 2. 2022 o 11:52

Pan Fico zaspal 8 let.


Možno zaspal, ale z pohľadu Slovenska je to jediný správny postoj.


[quote="pid:60347, uid:312"]Pan Fico zaspal 8 let.[/quote] Možno zaspal, ale z pohľadu Slovenska je to jediný správny postoj.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

To vaše obviňovanie z toho, že som agent, je už trápne

Musí se ale nechat, že jsi zdaleka nejaktivnější a hraješ nejlepší divadlo. Alespoň je tu veselo.


[quote="pid:60350, uid:623"]To vaše obviňovanie z toho, že som agent, je už trápne[/quote] Musí se ale nechat, že jsi zdaleka nejaktivnější a hraješ nejlepší divadlo. Alespoň je tu veselo.

Musí se ale nechat, že jsi zdaleka nejaktivnější a hraješ nejlepší divadlo. Alespoň je tu veselo.


Kdeže, najaktívnejší a najzbytočnejší si tu so svojimi bezobsažnými komentármi jednoznačne ty. Prvenstvo patrí tebe.


[quote="pid:60352, uid:826"]Musí se ale nechat, že jsi zdaleka nejaktivnější a hraješ nejlepší divadlo. Alespoň je tu veselo.[/quote] Kdeže, najaktívnejší a najzbytočnejší si tu so svojimi bezobsažnými komentármi jednoznačne ty. Prvenstvo patrí tebe.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Dohodnime sa, že sa budeme navzájom ignorovať.

Tebe ignoruju od začátku, ale přiblbé manipulace ignorovat nelze.


[quote="pid:60350, uid:623"]Dohodnime sa, že sa budeme navzájom ignorovať.[/quote] Tebe ignoruju od začátku, ale přiblbé manipulace ignorovat nelze.

Noc "dlouhých nožů" v Kyjevě.
Poté, co kyjevská vláda rozdala obyvatelům zbraně a propustila vězně, v noci v Kyjevě začalo běsnění zločinných elementů.


Na videu bandité přepadli 15. oddělení policie v Kyjevě a učinili nad ními násilí.


Domnívám se, že po pár takových nocí, obyvateléé sami začnou nenávidět své "záchrance".
https://yandex.ru/video/preview/?filmId=691452430361000551&parent-reqid=1645958386298929-14609355948351512800-man1-4047-man-l7-balancer-8080-BAL-5933&path=wizard&text=15+%D0%A0%D0%9E%D0%92%D0%94+%D0%B2+%D0%9A%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D0%B5.+%D0%92%D0%BE%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B5+%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%82%D1%8B+%D0%B8%D0%B7%D0%B4%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D1%8E%D1%82%D1%81%D1%8F+%D0%BD%D0%B0%D0%B4+%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%BC%D0%B8.&wiz_type=v4thumbs


Noc "dlouhých nožů" v Kyjevě. Poté, co kyjevská vláda rozdala obyvatelům zbraně a propustila vězně, v noci v Kyjevě začalo běsnění zločinných elementů. Na videu bandité přepadli 15. oddělení policie v Kyjevě a učinili nad ními násilí. Domnívám se, že po pár takových nocí, obyvateléé sami začnou nenávidět své "záchrance". https://yandex.ru/video/preview/?filmId=691452430361000551&parent-reqid=1645958386298929-14609355948351512800-man1-4047-man-l7-balancer-8080-BAL-5933&path=wizard&text=15+%D0%A0%D0%9E%D0%92%D0%94+%D0%B2+%D0%9A%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D0%B5.+%D0%92%D0%BE%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B5+%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%82%D1%8B+%D0%B8%D0%B7%D0%B4%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D1%8E%D1%82%D1%81%D1%8F+%D0%BD%D0%B0%D0%B4+%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%BC%D0%B8.&wiz_type=v4thumbs

Tebe ignoruju od začátku, ale přiblbé manipulace ignorovat nelze.


V tom prípade by si mal argumentovať, lenže toho zjavne nie si schopný. Dokážeš len vykrikovať do tmy a tvoje osobné výpady sú na úrovni malého dieťaťa. Dokonca ani osobnej rovine nedokážeš dať úroveň. Taký Boletus je v osobnej rovine iná káva. Končím diskusiu mimo témy.


[quote="pid:60354, uid:826"]Tebe ignoruju od začátku, ale přiblbé manipulace ignorovat nelze.[/quote] V tom prípade by si mal argumentovať, lenže toho zjavne nie si schopný. Dokážeš len vykrikovať do tmy a tvoje osobné výpady sú na úrovni malého dieťaťa. Dokonca ani osobnej rovine nedokážeš dať úroveň. Taký Boletus je v osobnej rovine iná káva. Končím diskusiu mimo témy.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 27. 2. 2022 o 11:58

V tom prípade by si mal argumentovať, lenže toho zjavne nie si schopný. Dokážeš len vykrikovať do tmy a tvoje osobné výpady sú na úrovni malého dieťaťa. Dokonca ani osobnej rovine nedokážeš dať úroveň. Taký Boletus je v osobnej rovine iná káva.

Jestli je tohle maximum, co tě naučili, tak Pán Bůh s váma.


[quote="pid:60356, uid:623"]V tom prípade by si mal argumentovať, lenže toho zjavne nie si schopný. Dokážeš len vykrikovať do tmy a tvoje osobné výpady sú na úrovni malého dieťaťa. Dokonca ani osobnej rovine nedokážeš dať úroveň. Taký Boletus je v osobnej rovine iná káva.[/quote] Jestli je tohle maximum, co tě naučili, tak Pán Bůh s váma.

Ruská federácia porušila medzinárodné právo, na ktoré sa desaťročia odvolávala.

Když ono právě v případě Ukrajiny je to "mezinárodní právo" tak trochu nepoužitelné. Napíšu to polopatě - jak jsem celý ten problém pochopila:
Tím, že si Ukrajina po rozpadu SSSR nenechala zaregistrovat a schválit své hranice, defacto je stále územím Ruska jako následovníka SSSR. Jiné republiky to udělaly - UA se na to vykašlala.
Jestli mě paměť neklame, tak sám Putin na to v minulosti upozorňoval. A mám odpovědné lidi v Rusku za tolik gramotné (tím myslím právníky, diplomaty), že dobře vědí, co dělají a nepustili by se do ničeho, co nejsou schopní obhájit právem.


[quote="pid:60350, uid:623"]Ruská federácia porušila medzinárodné právo, na ktoré sa desaťročia odvolávala.[/quote] Když ono právě v případě Ukrajiny je to "mezinárodní právo" tak trochu nepoužitelné. Napíšu to polopatě - jak jsem celý ten problém pochopila: **Tím, že si Ukrajina po rozpadu SSSR nenechala zaregistrovat a schválit své hranice, defacto je stále územím Ruska** jako následovníka SSSR. Jiné republiky to udělaly - UA se na to vykašlala. Jestli mě paměť neklame, tak sám Putin na to v minulosti upozorňoval. A mám odpovědné lidi v Rusku za tolik gramotné (tím myslím právníky, diplomaty), že dobře vědí, co dělají a nepustili by se do ničeho, co nejsou schopní obhájit právem.
Upravené 27. 2. 2022 o 11:59

Jestli je tohle maximum, co tě naučili, tak Pán Bůh s váma.


Vám, protinárodným živlom, je naozaj proti srsti, keď máte argumentovať. To chápem. A už vážne končím.


[quote="pid:60357, uid:826"]Jestli je tohle maximum, co tě naučili, tak Pán Bůh s váma.[/quote] Vám, protinárodným živlom, je naozaj proti srsti, keď máte argumentovať. To chápem. A už vážne končím.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Tím, že si Ukrajina po rozpadu SSSR nenechala zaregistrovat a schválit své hranice, defacto je stále územím Ruska jako následovníka SSSR. Jiné republiky to udělaly - UA se na to vykašlala.
Jestli mě paměť neklame, tak sám Putin na to v minulosti upozorňoval. A mám odpovědné lidi v Rusku za tolik gramotné (tím myslím právníky, diplomaty), že dobře vědí, co dělají a nepustili by se do ničeho, co nejsou schopní obhájit právem.


Ďakujem Lin. Československá socialistická republika je stále zaregistrovaná v OSN. Súkromné firmy Slovenská a Česká republika sú protizákonné a protizákonné je aj všetko, čo sa v ich menej urobilo počnúc privatizáciou a prijatím protiľudských zákonov končiac. Zväz sovietskych socialistických republík tiež stále existuje, ale to nech si vyriešia oni.


[quote="pid:60358, uid:203"]Tím, že si Ukrajina po rozpadu SSSR nenechala zaregistrovat a schválit své hranice, defacto je stále územím Ruska jako následovníka SSSR. Jiné republiky to udělaly - UA se na to vykašlala. Jestli mě paměť neklame, tak sám Putin na to v minulosti upozorňoval. A mám odpovědné lidi v Rusku za tolik gramotné (tím myslím právníky, diplomaty), že dobře vědí, co dělají a nepustili by se do ničeho, co nejsou schopní obhájit právem.[/quote] Ďakujem Lin. Československá socialistická republika je stále zaregistrovaná v OSN. Súkromné firmy Slovenská a Česká republika sú protizákonné a protizákonné je aj všetko, čo sa v ich menej urobilo počnúc privatizáciou a prijatím protiľudských zákonov končiac. Zväz sovietskych socialistických republík tiež stále existuje, ale to nech si vyriešia oni.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 27. 2. 2022 o 12:06

Když ono právě v případě Ukrajiny je to "mezinárodní právo" tak trochu nepoužitelné. Napíšu to polopatě - jak jsem celý ten problém pochopila:

Už jsem to psal buď zde nebo na jiném vlákně- problém je v KONCEPCI, jejímž je právo nástrojem. To je důvodem současných "nepochopitelností". Dnes se v plné nahotě ukazuje, že v davo-elitárním pojetí je právo jen cárem hajzlpapíru, což takoví Ogaři-Valaši velice dobře vědí.


[quote="pid:60358, uid:203"]Když ono právě v případě Ukrajiny je to "mezinárodní právo" tak trochu nepoužitelné. Napíšu to polopatě - jak jsem celý ten problém pochopila:[/quote] Už jsem to psal buď zde nebo na jiném vlákně- problém je v KONCEPCI, jejímž je právo nástrojem. To je důvodem současných "nepochopitelností". Dnes se v plné nahotě ukazuje, že v davo-elitárním pojetí je právo jen cárem hajzlpapíru, což takoví Ogaři-Valaši velice dobře vědí.

Z čeho tak soudíš? Dívám se live a tam probíhá vše klidně. Rusové mají pod svojí kontrolou Charkov a pracují systematicky. Putin řekl, že jsou připraveni na všechny eventuality.


Nemyslím vojenské události, tam to jde sice pomalu, ale asi podle plánu. Rusové totiž z důvodů ohledu na civilisty nepoužívají svoji hlavní a mocnou zbraň, "boha války" tj. dělostřelectvo. Teď mám spíš na mysli ekonomické věci, jako snaha a kroky vyvolat zhroucení rublu a hyperinflaci atd ... Vzhledem k faktu, že na Rusku dnes vše visí, zachování civilizace, jsem čekal nějakou podporu globalistů ...


[quote="pid:60331, uid:312"]Z čeho tak soudíš? Dívám se live a tam probíhá vše klidně. Rusové mají pod svojí kontrolou Charkov a pracují systematicky. Putin řekl, že jsou připraveni na všechny eventuality.[/quote] Nemyslím vojenské události, tam to jde sice pomalu, ale asi podle plánu. Rusové totiž z důvodů ohledu na civilisty nepoužívají svoji hlavní a mocnou zbraň, "boha války" tj. dělostřelectvo. Teď mám spíš na mysli ekonomické věci, jako snaha a kroky vyvolat zhroucení rublu a hyperinflaci atd ... Vzhledem k faktu, že na Rusku dnes vše visí, zachování civilizace, jsem čekal nějakou podporu globalistů ...

Pan Fico zaspal 8 let.


To je veta... Si sa mu parádne chytil na lep bez toho, aby si Ficove slova zhodnotil aj z iného pohľadu (alebo si video ani nevidel?). Z pohľadu stavu SR, z pohľadu riešenia aj Európy a nie len Ukrajiny.


Hovorí sa tomu použitie Miery vo vzťahu k zamýšľanému cieľu a aktuálnemu prostrediu, kde veľkým problémom u nás je začínajúca cenzúra. Už máme dosť vypláchnutý národ z manstrímu a keď umlčia aj dôležité internetové portály a budú pretláčať len západný pohľad, tak nesamostatne mysliacich nám bude len pribúdať.


[quote="pid:60347, uid:312"]Pan Fico zaspal 8 let.[/quote] To je veta... Si sa mu parádne chytil na lep bez toho, aby si Ficove slova zhodnotil aj z iného pohľadu (alebo si video ani nevidel?). Z pohľadu stavu SR, z pohľadu riešenia aj Európy a nie len Ukrajiny. Hovorí sa tomu použitie Miery vo vzťahu k zamýšľanému cieľu a aktuálnemu prostrediu, kde veľkým problémom u nás je začínajúca cenzúra. Už máme dosť vypláchnutý národ z manstrímu a keď umlčia aj dôležité internetové portály a budú pretláčať len západný pohľad, tak nesamostatne mysliacich nám bude len pribúdať.
Upravené 27. 2. 2022 o 12:23

narazila jsem na FB na jeden zajimavy odkaz, z roku 2014, profesor stanek, "USA chcú odstaviť EÚ od ruského plynu":


https://m.mojevideo.sk/2vq5?fbclid=IwAR145akbXuWMOEqphUafwOSLpibJBomiwamTfdcs5DAfkam19wZjteio_EU


narazila jsem na FB na jeden zajimavy odkaz, z roku 2014, profesor stanek, "USA chcú odstaviť EÚ od ruského plynu": https://m.mojevideo.sk/2vq5?fbclid=IwAR145akbXuWMOEqphUafwOSLpibJBomiwamTfdcs5DAfkam19wZjteio_EU

eď mám spíš na mysli ekonomické věci, jako snaha a kroky vyvolat zhroucení rublu a hyperinflaci atd
Včera bylo zasedání vlády, kde se právě tyto věci řešili. Ruské banky jsou vybaveny hotovostí, obyvatelstvo může vybírat kolik chce, jak Ruble tak i valutu. Byla podána zpráva jaké zásoby valut , zlata a ostatních aktiv jsou k dispozici. Mišustin je připraven.
Jsou plné sýpky, jsou zásobeni masem a ostatními potravinami. Obyvatelstvo bude strádat minimálně.


[quote="pid:60369, uid:317"]eď mám spíš na mysli ekonomické věci, jako snaha a kroky vyvolat zhroucení rublu a hyperinflaci atd[/quote]Včera bylo zasedání vlády, kde se právě tyto věci řešili. Ruské banky jsou vybaveny hotovostí, obyvatelstvo může vybírat kolik chce, jak Ruble tak i valutu. Byla podána zpráva jaké zásoby valut , zlata a ostatních aktiv jsou k dispozici. Mišustin je připraven. Jsou plné sýpky, jsou zásobeni masem a ostatními potravinami. Obyvatelstvo bude strádat minimálně.

Pozor, odkaz vedie na liberálne-fašistické SME.


Ovečkin je klamár. NHL musí pozastaviť zmluvy všetkým Rusom, tvrdí Hašek [SME]


„Prosím, ukončite vojnu,“ vravel v piatok pre zámorské médiá kapitán hokejistov Washingtonu Capitals Alexander Ovečkin.


Jeho slová rozčúlili legendárneho českého brankára Dominika Hašeka.


"Čože? Nie je to iba alibista, malicherný človek ale aj klamár! Všetci dospelí v Európe dobre vedia, že Putin je šialený zabijak a Rusko vedie ofenzívnu vojnu proti slobodnej krajine a jej ľuďom."


To je tak, keď sa celoživotný parazit (hokejista) vyjadruje k veciam, ktorým nerozumie. Keď to fašistom vyhovuje, je dokonca zlé nabádať k mieru.


Pozor, odkaz vedie na liberálne-fašistické SME. **[Ovečkin je klamár. NHL musí pozastaviť zmluvy všetkým Rusom, tvrdí Hašek](https://sportnet.sme.sk/spravy/vojna-ukrajina-alexander-oveckin-dominik-hasek-reakcia/)** [SME] _„Prosím, ukončite vojnu,“ vravel v piatok pre zámorské médiá kapitán hokejistov Washingtonu Capitals Alexander Ovečkin._ _Jeho slová rozčúlili legendárneho českého brankára Dominika Hašeka._ _"Čože? Nie je to iba alibista, malicherný človek ale aj klamár! Všetci dospelí v Európe dobre vedia, že Putin je šialený zabijak a Rusko vedie ofenzívnu vojnu proti slobodnej krajine a jej ľuďom."_ To je tak, keď sa celoživotný parazit (hokejista) vyjadruje k veciam, ktorým nerozumie. **Keď to fašistom vyhovuje, je dokonca zlé nabádať k mieru.**
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 27. 2. 2022 o 12:35

Si sa mu parádne chytil na lep bez toho, aby si Ficove slova zhodnotil aj z iného pohľadu
Proč, já reagoval na slova Fica, že Rusko je agresor. O agresi Ukrajinců, proti Donbasu, ani slovo. A také postavil Rusko a USA na jednu úroveň. Tak, jak to udělal parlament EU, kdy dal na jednu úroveň fašistické Německo a SSSR ve druhé sv. válce, a jak dávají na jednu úroveň Hitlera a Stalina. Stalin je dokonce horší.


[quote="pid:60370, uid:254"]Si sa mu parádne chytil na lep bez toho, aby si Ficove slova zhodnotil aj z iného pohľadu[/quote]Proč, já reagoval na slova Fica, že Rusko je agresor. O agresi Ukrajinců, proti Donbasu, ani slovo. A také postavil Rusko a USA na jednu úroveň. Tak, jak to udělal parlament EU, kdy dal na jednu úroveň fašistické Německo a SSSR ve druhé sv. válce, a jak dávají na jednu úroveň Hitlera a Stalina. Stalin je dokonce horší.
Upravené 27. 2. 2022 o 12:41

Vraťme se k podstatě.


Legitimizace práva je dána přijetím obyvatelstvem, jinak je to cár papíru. Žádný sociální-super systém nemůže bez legitimity, podpory obyvatel fungovat. Excesy elit, pokud nepřerostou únosnou míru nějak společnost vstřebá. Nepřímým důkazem ne-legitimity Ukrajiny je to, že musí být neustále dotována, už sama nefunguje.


Mezinárodní právo funguje na kolektivním západě tak, že ho má ten, kdo má prostředky si ho vymoci.


To byl úvod. Teď k podstatě k Minským dohodám. V.V.Pjakin, za ně neustále orodoval. Byli prolomeny díky zradě poslanců. o což západ usiloval již od jejich založení. Moje otázka z ní, šlo by Minské dohody dodržovat do nekonečna, jak to považoval za nejlepší Pjakin ?


Při nízké mravnosti elit v davo-elitární společnosti si myslím, že ne. Museli by ty dohody nějak vydržet přežít do počátků souborné společnosti, ale tak rychle se mravnost na planetě nezvedne. Dřív nebo později muselo k nějaké konfrontaci dojít, protože elity kolektivního západu jsou natolik morálně degenerované, že by se nevzdali (odráží se to i jejich filmové kultuře, kdy záporný hrdina může odejít, ale stejně se ještě vždy snaží využít poslední okamžik a zabít protivníka ze zálohy, když oslavuje vítězství).


Možnosti (nebo spíše nemožnosti) krachujícího západu:


1) blbnout hlavu lidem k nenávisti k Rusku, ale obyvatelstvo Evropy a to i včetně Ukrajiny do války nenaženou. Důkazem je i to, že na Ukrajině pouští zločince, aby bojovali za vlast (protože lidé do toho nepůjdou) a Ukrajinská skládána z žoldáků z celého světa. Ukrajinští vojáci nabraní z obyvatelstva se hned vzdávají, když mohou.


2) Rozebrat se jim Rusko už zevnitř, po oznámení a spuštění doktríny návratu k původním hranicím nepodaří - nepůjde to zajistit vojensky.


3) Nějak udělat konflikt na Ukrajině dlouhodobý, považuji za nepravděpodobné


4) Svádět svůj ekonomický krach a snižování spotřeby na Rusko, to taky moc dlouho nevydrží, až Rusko stabilizuje situaci a nabídne Evropě levné zdroje, tak uvidíme co se bude dít.


5) Využít nějak zrádců uvnitř Ruska, tady nevím, jak se na tom uvnitř Ruska pracuje - podle Pjakina je to katastrofa, ale určitě nevyzradí nebo nenaznačí něco, co by zrádcům pomohlo.


Vraťme se k podstatě. Legitimizace práva je dána přijetím obyvatelstvem, jinak je to cár papíru. Žádný sociální-super systém nemůže bez legitimity, podpory obyvatel fungovat. Excesy elit, pokud nepřerostou únosnou míru nějak společnost vstřebá. Nepřímým důkazem ne-legitimity Ukrajiny je to, že musí být neustále dotována, už sama nefunguje. Mezinárodní právo funguje na kolektivním západě tak, že ho má ten, kdo má prostředky si ho vymoci. To byl úvod. Teď k podstatě k Minským dohodám. V.V.Pjakin, za ně neustále orodoval. Byli prolomeny díky zradě poslanců. o což západ usiloval již od jejich založení. Moje otázka z ní, šlo by Minské dohody dodržovat do nekonečna, jak to považoval za nejlepší Pjakin ? Při nízké mravnosti elit v davo-elitární společnosti si myslím, že ne. Museli by ty dohody nějak vydržet přežít do počátků souborné společnosti, ale tak rychle se mravnost na planetě nezvedne. Dřív nebo později muselo k nějaké konfrontaci dojít, protože elity kolektivního západu jsou natolik morálně degenerované, že by se nevzdali (odráží se to i jejich filmové kultuře, kdy záporný hrdina může odejít, ale stejně se ještě vždy snaží využít poslední okamžik a zabít protivníka ze zálohy, když oslavuje vítězství). Možnosti (nebo spíše nemožnosti) krachujícího západu: 1) blbnout hlavu lidem k nenávisti k Rusku, ale obyvatelstvo Evropy a to i včetně Ukrajiny do války nenaženou. Důkazem je i to, že na Ukrajině pouští zločince, aby bojovali za vlast (protože lidé do toho nepůjdou) a Ukrajinská skládána z žoldáků z celého světa. Ukrajinští vojáci nabraní z obyvatelstva se hned vzdávají, když mohou. 2) Rozebrat se jim Rusko už zevnitř, po oznámení a spuštění doktríny návratu k původním hranicím nepodaří - nepůjde to zajistit vojensky. 3) Nějak udělat konflikt na Ukrajině dlouhodobý, považuji za nepravděpodobné 4) Svádět svůj ekonomický krach a snižování spotřeby na Rusko, to taky moc dlouho nevydrží, až Rusko stabilizuje situaci a nabídne Evropě levné zdroje, tak uvidíme co se bude dít. 5) Využít nějak zrádců uvnitř Ruska, tady nevím, jak se na tom uvnitř Ruska pracuje - podle Pjakina je to katastrofa, ale určitě nevyzradí nebo nenaznačí něco, co by zrádcům pomohlo.
Upravené 27. 2. 2022 o 12:55

Proč, já reagoval na slova Fica, že Rusko je agresor. O agresi Ukrajinců, proti Donbasu, ani slovo. A také postavil Rusko a USA na jednu úroveň. Tak, jak to udělal parlament EU, kdy dal na jednu úroveň fašistické Německo a SSSR ve druhé sv. válce, a jak dávají na jednu úroveň Hitlera a Stalina. Stalin je dokonce horší.


Je potrebné vysvetľovať súvislosti, aby ľudia tieto rozdiely videli. Na druhej strane to agresia je, takže Róbert Fico neklamal, akurát nepovedal celú pravdu. Povedal A a nepovedal B.


[quote="pid:60380, uid:312"]Proč, já reagoval na slova Fica, že Rusko je agresor. O agresi Ukrajinců, proti Donbasu, ani slovo. A také postavil Rusko a USA na jednu úroveň. Tak, jak to udělal parlament EU, kdy dal na jednu úroveň fašistické Německo a SSSR ve druhé sv. válce, a jak dávají na jednu úroveň Hitlera a Stalina. Stalin je dokonce horší.[/quote] Je potrebné vysvetľovať súvislosti, aby ľudia tieto rozdiely videli. Na druhej strane to agresia je, takže Róbert Fico neklamal, akurát nepovedal celú pravdu. Povedal A a nepovedal B.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 27. 2. 2022 o 12:53

Vraťme se k podstatě (místo dohadování o tom jak právo funguje - na západě jak se komu hodí, ale i to má své limity) k současným možnostem.


Legitimizace práva je dána přijetím obyvatelstvem, jinak je to cár papíru. Žádný sociální-super systém nemůže bez legitimity, podpory obyvatel fungovat. Excesy elit, pokud nepřerostou únosnou míru nějak společnost vstřebá. Nepřímým důkazem ne-legitimity Ukrajiny je to, že musí být neustále dotována, už sama nefunguje.


Mezinárodní právo funguje na kolektivním západě tak, že ho má ten, kdo má prostředky si ho vymoci.


To byl úvod. Teď k podstatě k Minským dohodám. V.V.Pjakin, za ně neustále orodoval. Byli prolomeny díky zradě poslanců. o což západ usiloval již od jejich založení. Moje otázka z ní, šlo by Minské dohody dodržovat do nekonečna, jak to považoval za nejlepší Pjakin ?


Při nízké mravnosti elit v davo-elitární společnosti si myslím, že ne. Museli by ty dohody nějak vydržet přežít do počátků souborné společnosti, ale tak rychle se mravnost na planetě nezvedne. Dřív nebo později muselo k nějaké konfrontaci dojít, protože elity kolektivního západu jsou natolik morálně degenerované, že by se nevzdali (odráží se to i jejich filmové kultuře, kdy záporný hrdina může odejít, ale stejně se ještě vždy snaží využít poslední okamžik a zabít protivníka ze zálohy, když oslavuje vítězství).


Možnosti (nebo spíše nemožnosti) krachujícího západu:


1) blbnout hlavu lidem k nenávisti k Rusku, ale obyvatelstvo Evropy a to i včetně Ukrajiny do války nenaženou. Důkazem je i to, že na Ukrajině pouští zločince, aby bojovali za vlast (protože lidé do toho nepůjdou) a Ukrajinská skládána z žoldáků z celého světa. Ukrajinští vojáci nabraní z obyvatelstva se hned vzdávají, když mohou.


2) Rozebrat se jim Rusko už zevnitř, po oznámení a spuštění doktríny návratu k původním hranicím nepodaří - nepůjde to zajistit vojensky.


3) Nějak udělat konflikt na Ukrajině dlouhodobý, považuji za nepravděpodobné


4) Svádět svůj ekonomický krach a snižování spotřeby na Rusko, to taky moc dlouho nevydrží, až Rusko stabilizuje situaci a nabídne Evropě levné zdroje, tak uvidíme co se bude dít.


5) Využít nějak zrádců uvnitř Ruska, tady nevím, jak se na tom uvnitř Ruska pracuje - podle Pjakina je to katastrofa, ale určitě nevyzradí nebo nenaznačí něco, co by zrádcům pomohlo.


Vraťme se k podstatě (místo dohadování o tom jak právo funguje - na západě jak se komu hodí, ale i to má své limity) k současným možnostem. Legitimizace práva je dána přijetím obyvatelstvem, jinak je to cár papíru. Žádný sociální-super systém nemůže bez legitimity, podpory obyvatel fungovat. Excesy elit, pokud nepřerostou únosnou míru nějak společnost vstřebá. Nepřímým důkazem ne-legitimity Ukrajiny je to, že musí být neustále dotována, už sama nefunguje. Mezinárodní právo funguje na kolektivním západě tak, že ho má ten, kdo má prostředky si ho vymoci. To byl úvod. Teď k podstatě k Minským dohodám. V.V.Pjakin, za ně neustále orodoval. Byli prolomeny díky zradě poslanců. o což západ usiloval již od jejich založení. Moje otázka z ní, šlo by Minské dohody dodržovat do nekonečna, jak to považoval za nejlepší Pjakin ? Při nízké mravnosti elit v davo-elitární společnosti si myslím, že ne. Museli by ty dohody nějak vydržet přežít do počátků souborné společnosti, ale tak rychle se mravnost na planetě nezvedne. Dřív nebo později muselo k nějaké konfrontaci dojít, protože elity kolektivního západu jsou natolik morálně degenerované, že by se nevzdali (odráží se to i jejich filmové kultuře, kdy záporný hrdina může odejít, ale stejně se ještě vždy snaží využít poslední okamžik a zabít protivníka ze zálohy, když oslavuje vítězství). Možnosti (nebo spíše nemožnosti) krachujícího západu: 1) blbnout hlavu lidem k nenávisti k Rusku, ale obyvatelstvo Evropy a to i včetně Ukrajiny do války nenaženou. Důkazem je i to, že na Ukrajině pouští zločince, aby bojovali za vlast (protože lidé do toho nepůjdou) a Ukrajinská skládána z žoldáků z celého světa. Ukrajinští vojáci nabraní z obyvatelstva se hned vzdávají, když mohou. 2) Rozebrat se jim Rusko už zevnitř, po oznámení a spuštění doktríny návratu k původním hranicím nepodaří - nepůjde to zajistit vojensky. 3) Nějak udělat konflikt na Ukrajině dlouhodobý, považuji za nepravděpodobné 4) Svádět svůj ekonomický krach a snižování spotřeby na Rusko, to taky moc dlouho nevydrží, až Rusko stabilizuje situaci a nabídne Evropě levné zdroje, tak uvidíme co se bude dít. 5) Využít nějak zrádců uvnitř Ruska, tady nevím, jak se na tom uvnitř Ruska pracuje - podle Pjakina je to katastrofa, ale určitě nevyzradí nebo nenaznačí něco, co by zrádcům pomohlo.
Upravené 27. 2. 2022 o 12:57

Při nízké mravnosti elit v davo-elitární společnosti si myslím, že ne. Museli by ty dohody nějak vydržet přežít do počátků souborné společnosti, ale tak rychle se mravnost na planetě nezvedne.
No vždyť ty elity, které v Dumě hlasovali, po zahájení speciální operace jim došlo, do čeho se to zapletli. Že nejvíc to postihne je samé. Přijdou o své peníze a majetky na západě. Běžných Rusů se to nedotkne, nebo jen málo.
Proto ty protažené ksichty na obrazovkách a konstatování, že pokud by věděli, jak to dopadne, tak by hlasovali proti. Ale je pozdě. Oni prostě nevěřili, že Putin splní své výhrůžky a na Ukrajinu vstoupí. Teď žnou, co zaseli.


[quote="pid:60383, uid:426"]Při nízké mravnosti elit v davo-elitární společnosti si myslím, že ne. Museli by ty dohody nějak vydržet přežít do počátků souborné společnosti, ale tak rychle se mravnost na planetě nezvedne.[/quote]No vždyť ty elity, které v Dumě hlasovali, po zahájení speciální operace jim došlo, do čeho se to zapletli. Že nejvíc to postihne je samé. Přijdou o své peníze a majetky na západě. Běžných Rusů se to nedotkne, nebo jen málo. Proto ty protažené ksichty na obrazovkách a konstatování, že pokud by věděli, jak to dopadne, tak by hlasovali proti. Ale je pozdě. Oni prostě nevěřili, že Putin splní své výhrůžky a na Ukrajinu vstoupí. Teď žnou, co zaseli.

Na Ukrajině za začali rabovat muzea. Ve spěchu se balí cenné památky a vyvážejí na západ.


Na Ukrajině za začali rabovat muzea. Ve spěchu se balí cenné památky a vyvážejí na západ.

To je fofr. Aneb jak se tvoří nové podklady pro historii! Jak rychle tuhle stránku vytvořili, je zarážející

Jak rychle vznikla tak i zmizela...


[quote="pid:60247, uid:207"]To je fofr. Aneb jak se tvoří nové podklady pro historii! Jak rychle tuhle stránku vytvořili, je zarážející[/quote] Jak rychle vznikla tak i zmizela...

Proč, já reagoval na slova Fica, že Rusko je agresor.


Kdokoli prohlásí, že Rusko je agresor, ho vědomě ponižuje na úroveň USA. Toto není agrese!!


[quote="pid:60380, uid:312"]Proč, já reagoval na slova Fica, že Rusko je agresor.[/quote] Kdokoli prohlásí, že Rusko je agresor, ho vědomě ponižuje na úroveň USA. Toto není agrese!!
Upravené 27. 2. 2022 o 13:13

Proto ty protažené ksichty na obrazovkách a konstatování, že pokud by věděli, jak to dopadne, tak by hlasovali proti.


Tak takhle řeší Putin bod 5). Odebírá elitám manévrovací prostor a nakonec musí pracovat na toho kdo umí díky své mravnosti více smile V tomhle pracuje Putin podobně co Stalin nutí elity pracovat na Rusko ať chtějí nebo nechtějí a když neposlechnou špatně dopadnou.


(Funkce a moc zavazuje, prosím Bože ať už to elitám konečně dojde.)


[quote="pid:60389, uid:312"]Proto ty protažené ksichty na obrazovkách a konstatování, že pokud by věděli, jak to dopadne, tak by hlasovali proti.[/quote] Tak takhle řeší Putin bod 5). Odebírá elitám manévrovací prostor a nakonec musí pracovat na toho kdo umí díky své mravnosti více :) V tomhle pracuje Putin podobně co Stalin nutí elity pracovat na Rusko ať chtějí nebo nechtějí a když neposlechnou špatně dopadnou. (Funkce a moc zavazuje, prosím Bože ať už to elitám konečně dojde.)
Upravené 27. 2. 2022 o 13:13

Oni prostě nevěřili, že Putin splní své výhrůžky a na Ukrajinu vstoupí. Teď žnou, co zaseli.


V. Putin nikomu nevyhrožoval, jen žádal, aby se USA a NATO zabývalo návrhy Ruska k zajištění jeho bezpečnosti a požadoval na ně od nich odpověď. Opak byl bohužel realitou. Došlo ke zvýšení nátlaku na Rusko po politické, hospodářské i stránce. V rozhodujícím okamžiku ho nepodržela ani Duma RF a svým rozhodnutím o uznání DLR a LLR za samostatné republiky de facto předurčila další vývoj. V.Putin stál před dilema, jít proti rozhodnutí Dumy RF nebo postupovat s ním v souladu. Rozhodl, jak rozhodl...
Otázkou, která zřejmě nebude nikdy zodpovězena, je, co by bylo, kdyby šel proti rozhodnutí Dumy RF. Následná pravděpodobná genocida občanů DLR a LLR by byla zřejmě "připočtena na jeho účet". Světové "demokratické" společenství by zřejmě o této genocidě opět "taktně přihlíželo".


[quote="pid:60389, uid:312"]Oni prostě nevěřili, že Putin splní své výhrůžky a na Ukrajinu vstoupí. Teď žnou, co zaseli.[/quote] V. Putin nikomu nevyhrožoval, jen žádal, aby se USA a NATO zabývalo návrhy Ruska k zajištění jeho bezpečnosti a požadoval na ně od nich odpověď. Opak byl bohužel realitou. Došlo ke zvýšení nátlaku na Rusko po politické, hospodářské i stránce. V rozhodujícím okamžiku ho nepodržela ani Duma RF a svým rozhodnutím o uznání DLR a LLR za samostatné republiky de facto předurčila další vývoj. V.Putin stál před dilema, jít proti rozhodnutí Dumy RF nebo postupovat s ním v souladu. Rozhodl, jak rozhodl... Otázkou, která zřejmě nebude nikdy zodpovězena, je, co by bylo, kdyby šel proti rozhodnutí Dumy RF. Následná pravděpodobná genocida občanů DLR a LLR by byla zřejmě "připočtena na jeho účet". Světové "demokratické" společenství by zřejmě o této genocidě opět "taktně přihlíželo".
Upravené 27. 2. 2022 o 13:51

Česká vláda pošle na Ukrajinu zbrane v hodnote 400 mil. korún
Tak presne takto sa tvorí mier...


[Česká vláda pošle na Ukrajinu zbrane v hodnote 400 mil. korún](https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-vlada-posle-ukrajine-dalsi-zbrane-jsme-ve-valce-rekl-fiala-190784#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=ZOuE6nPZHpp-202202271229&dop_id=190784&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz) Tak presne takto sa tvorí mier...

Zmařen pokus o teroristický akt v Rusku. Blíže za cca hodinu tady:
https://www.youtube.com/watch?v=JcmgZ_HCNUQ&ab_channel=%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%81%D1%81%D0%BE%D1%80%D0%98%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%8C%D0%9F%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD


Zmařen pokus o teroristický akt v Rusku. Blíže za cca hodinu tady: https://www.youtube.com/watch?v=JcmgZ_HCNUQ&ab_channel=%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%81%D1%81%D0%BE%D1%80%D0%98%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%8C%D0%9F%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD

ČR pošle další zbraně za 400 miionů.


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-vlada-posle-ukrajine-dalsi-zbrane-jsme-ve-valce-rekl-fiala-190784


"Vláda v neděli schválila další výzbroj pro Ukrajinu pod ruskou palbou. Jde jít o „významnou věc“, kterou zatím premiér Petr Fiala nespecifikoval."


" Ani ministryně obrany Jana Černochová nechtěla upřesnit, o jaké zbraně půjde. „Hodnota bude 400 milionů korun,“ uvedla ve vysílání ČT 24. „Není to lehký vojenský materiál,“ dodala s tím, že detaily není možné zveřejnit."


A Fiala rovnou vyhlásil Rusku válku.


"Jsme ve válce, řekl Fiala"


ČR pošle další zbraně za 400 miionů. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-vlada-posle-ukrajine-dalsi-zbrane-jsme-ve-valce-rekl-fiala-190784 "Vláda v neděli schválila další výzbroj pro Ukrajinu pod ruskou palbou. Jde jít o „významnou věc“, kterou zatím premiér Petr Fiala nespecifikoval." " Ani ministryně obrany Jana Černochová nechtěla upřesnit, o jaké zbraně půjde. „Hodnota bude 400 milionů korun,“ uvedla ve vysílání ČT 24. „Není to lehký vojenský materiál,“ dodala s tím, že detaily není možné zveřejnit." A Fiala rovnou vyhlásil Rusku válku. "Jsme ve válce, řekl Fiala"
Upravené 27. 2. 2022 o 13:33

Otázkou, která zřejmě nebude nikdy zodpovězena, je, co by bylo, kdyby šel proti rozhodnutí Dumy RF.
Převrat.


[quote="pid:60401, uid:270"]Otázkou, která zřejmě nebude nikdy zodpovězena, je, co by bylo, kdyby šel proti rozhodnutí Dumy RF.[/quote]Převrat.

Ukrajinska delegácia ide do Gemeľ na rokovanie. Lukašenko prehovoril Zelenského


Ukrajinska delegácia ide do Gemeľ na rokovanie. Lukašenko prehovoril Zelenského

Tak presne takto sa tvorí mier...


 -( neprekvapili. jestli to sleduji dobre, tak ceska a slovenska vlada je v tom prilevani oleje do ohne aktivnejsi, nez jine staty.


na rakusanove profilu:
621b7049f1b82


[quote="pid:60403, uid:355"]Tak presne takto sa tvorí mier...[/quote] :-( neprekvapili. jestli to sleduji dobre, tak ceska a slovenska vlada je v tom prilevani oleje do ohne aktivnejsi, nez jine staty. na rakusanove profilu: ![621b7049f1b82](serve/attachment&path=621b7049f1b82)

Ukrajinska delegácia ide do Gemeľ na rokovanie. Lukašenko prehovoril Zelenského


Zdroj ?


[quote="pid:60408, uid:12"]Ukrajinska delegácia ide do Gemeľ na rokovanie. Lukašenko prehovoril Zelenského[/quote] Zdroj ?

To sú tí náboženskí fanatici, vrahovia a teroristi, ktorí vraždili Rusov/Slovanov v deväťdesiatych rokoch?

Ogare, pozerám, že máš medzery v rusko-čečenskej vojne.


Áno, na prvý pohľad to môžme takto povedať, že sú to "fanatici a vrahovia..." . Ak by si si podrobnejšie preštudoval vojny v Čečensku tak by si zistil, že väčšina tých hrdlorezov boli žoldnieri z cudziny(wahabisti a pod.). Rozlíšiť na dobových fotkách a videách bradatého teroristu napr. z Turecka od bradatého Čečenca je nemožné. To je asi každému jasné.


Jedna z ústredných postav čečenských vojen, otec Ramzana Kadyrova, Achmat Kadyrov bojoval najprv na strane wahabistov a žoldnierov podporovaných cudzími štátmi(počas Jelcinovského Ruska asi ani nemal veľmi na výber), no po nástupe Putina k moci a aktívnemu riešeniu politickej situácie zo strany Putina boli bojujúcim čečencom poskytnuté amnestie ak zložia zbrane a nebudú bojovať proti Moskve. Následne klany stojace za Achmatom Kadyrovom prešli na stranu RF a začal sa robiť poriadok v celom Čečensku a Dagestane.


Odmenou pre A. Kadyrova, tým že sa zasadil o mier a defakto ukončil vojnu, bol bombový atentát v deň osláv víťazstva nad fašizmom.


A mimochodom čisto technicky. Ak je priemerný vek "vrahov a teroristov.." 20-30 rokov tak v deväťdesiatych rokoch buď ťahali kačera po dvore alebo ešte neboli ani na svete.


Je to veľmi hrubé načrtnutie situácie. Ak by ťa zaujímali detaily, pevne verím, že si inteligentný človek, ktorý vie narábať s internetom a chýbajúce detaily si nájde.


[quote="pid:60312, uid:623"]To sú tí náboženskí fanatici, vrahovia a teroristi, ktorí vraždili Rusov/Slovanov v deväťdesiatych rokoch?[/quote] Ogare, pozerám, že máš medzery v rusko-čečenskej vojne. Áno, na prvý pohľad to môžme takto povedať, že sú to "fanatici a vrahovia..." . Ak by si si podrobnejšie preštudoval vojny v Čečensku tak by si zistil, že väčšina tých hrdlorezov boli žoldnieri z cudziny(wahabisti a pod.). Rozlíšiť na dobových fotkách a videách bradatého teroristu napr. z Turecka od bradatého Čečenca je nemožné. To je asi každému jasné. Jedna z ústredných postav čečenských vojen, otec Ramzana Kadyrova, Achmat Kadyrov bojoval najprv na strane wahabistov a žoldnierov podporovaných cudzími štátmi(počas Jelcinovského Ruska asi ani nemal veľmi na výber), no po nástupe Putina k moci a aktívnemu riešeniu politickej situácie zo strany Putina boli bojujúcim čečencom poskytnuté amnestie ak zložia zbrane a nebudú bojovať proti Moskve. Následne klany stojace za Achmatom Kadyrovom prešli na stranu RF a začal sa robiť poriadok v celom Čečensku a Dagestane. Odmenou pre A. Kadyrova, tým že sa zasadil o mier a defakto ukončil vojnu, bol bombový atentát v deň osláv víťazstva nad fašizmom. A mimochodom čisto technicky. Ak je priemerný vek "vrahov a teroristov.." 20-30 rokov tak v deväťdesiatych rokoch buď ťahali kačera po dvore alebo ešte neboli ani na svete. Je to veľmi hrubé načrtnutie situácie. Ak by ťa zaujímali detaily, pevne verím, že si inteligentný človek, ktorý vie narábať s internetom a chýbajúce detaily si nájde.

Zdroj ?
"Мы уже собирались уезжать, но нам поступила информация с украинской стороны о подтверждении проведения переговоров" - Мединский рассказывает детали организации встречи в Гомельской области - je to na Telegrame, zdroj RIA Novosti, t.me/rian_ru.


[quote="pid:60413, uid:270"]Zdroj ?[/quote]"Мы уже собирались уезжать, но нам поступила информация с украинской стороны о подтверждении проведения переговоров" - Мединский рассказывает детали организации встречи в Гомельской области - je to na Telegrame, zdroj RIA Novosti, t.me/rian_ru.

Na druhej strane to agresia je, takže Róbert Fico neklamal, akurát nepovedal celú pravdu. Povedal A a nepovedal B.

Ano, agrese to byla, ze strany Ukrajiny (podporované Západem) na Rusko a ruskojazyčné obyvatelstvo na svém území. Rusko bylo zatlačeno do bodu, kdy nemohlo reagovat jinak, než preventivním úderem. Takhle lze říci A i B.


[quote="pid:60386, uid:623"]Na druhej strane to agresia je, takže Róbert Fico neklamal, akurát nepovedal celú pravdu. Povedal A a nepovedal B.[/quote] Ano, agrese to byla, ze strany Ukrajiny (podporované Západem) na Rusko a ruskojazyčné obyvatelstvo na svém území. Rusko bylo zatlačeno do bodu, kdy nemohlo reagovat jinak, než preventivním úderem. Takhle lze říci A i B.

Válka na Ukrajině (27.02.22 v 15:00): "Doněcký megakotel" - APU je krůček od katastrofy v Donbasu
https://www.youtube.com/watch?v=X3Ai1EVe5xQ


"Ruské jednotky (postupující ze severu a jihu - m.p.) jsou od sebe vzdáleny cca 100 km a pokud dodrží stejné tempo postupu jako v první polovině dne není vyloučeno, že dnes večer nebo zítra uzavřou kruh okolo obrovského vystresovaného seskupení vojsk na Donbasu..."


Válka na Ukrajině (27.02.22 v 15:00): "Doněcký megakotel" - APU je krůček od katastrofy v Donbasu https://www.youtube.com/watch?v=X3Ai1EVe5xQ "Ruské jednotky (postupující ze severu a jihu - m.p.) jsou od sebe vzdáleny cca 100 km a pokud dodrží stejné tempo postupu jako v první polovině dne není vyloučeno, že dnes večer nebo zítra uzavřou kruh okolo obrovského vystresovaného seskupení vojsk na Donbasu..."

Vybrat dneska peníze z bankomatu

Ty je ještě máš v bance ?! smile


je toho hodně a podobnost mi nepříjde čistě náhodná.

"Smrdí" to .. souhlasím. I ta nálada ve společnosti. Možná to na Ukrajině skončí, ale taky to tím možná jen začne.
Jeden z analytiků říkal, že začala 3. světová, ale že to nebude jaderné a bude to připomínat 30-ti letou válku.
Tak abychom zase nedopadli jako na Bílé hoře.


Nakúpiť zásoby. Hocičoho bude mat hodnotu. Už včera bolo neskoro.

Pokud nemáš moc, tak trvanlivé potraviny a jiné zásoby, které pak postupně sníš/spotřebuješ.
Pokud máš více, tak úspory do stříbra a zlata a taky možná do Rublu (to už je trochu risk). Mohl by v následujících letech jít hodně nahoru.


Scholze

S jeho poznámkou o genocidě Rusů, že je směšné o tom mluvit, je myslím vše jasné...


To sú tí náboženskí fanatici, vrahovia a teroristi, ktorí vraždili Rusov/Slovanov v deväťdesiatych rokoch?

Ne to jsou ti, kteří tyhle svině vyhnali z Čečenska. Ti o kterých mluvíš byli západem placení teroristé, kteří zabíjeli domácí obyvatelstvo. Tihle jsou ti, co je vyhnali nebo jejich synové.


viz:
🇺🇦🏴 "Euročečenci" na čele s Akhmedom Zakajevom ponúkli Zelenskému podpísanie zmluvy o spolupráci.
Podľa nich navrhujú dať do zbrane až 300-tisíc Čečencov žijúcich v Európe.


Dnes sa zrýchľujú tie isté plány na vytvorenie spoločnej čečenskej PMC na boj proti Rusku, ktoré realizovala sieť extrémistov 1ADAT. Predtým dali zelenú násiliu voči prívržencom Ramzana Kadyrova.


Ak ukrajinská strana prijme ponuku, potom sa ukrajinské dejisko vojenských operácií stane arénou pre vytvorenie novej teroristickej organizácie, do ktorej sa určite zapoja všetci radikálni islamisti, ktorí existujú vo východnej Európe a ktorých aktívne zmobilizovala turecká spravodajská služba v posledných mesiacoch.
https://t.me/BellumActaNews/72042


podporu globalistů

Ta doufám přijde v "boji, po boji". Tedy jak začnou vykopávat masové hroby, vynášení důkazů v OSN a soudy za válečné zločiny.
Tím by i položili "soft power" celého západu a hlavně USA.


USA chcú odstaviť EÚ od ruského plynu

To už dlouho. Kde by jinak vzali takovou skvělou rentu ?!


Vrtěti psem

Takže další se odkopal. A to jsem Baštu a Kobzu považoval za hlavní tahouny SPD společně s Foldynou a I. Davidem.
To SPD se T. Okamurovi snad zase rozpadne.


Ve spěchu se balí cenné památky a vyvážejí na západ.

Takže Syrský a Egyptský scénář ?


elitám konečně dojde

Pochybuji, ale bylo by to hezké... Jako ten prezident jedné J Americké země, co 90% platu věnoval na charitu a sám žil na farmě.


A Fiala rovnou vyhlásil Rusku válku.


"Jsme ve válce, řekl Fiala"


Takže jít kopat zákop kolem baráku ?!
To jejich "jsme připraveni na vše" => Nechat vás tu plebs chcípnout za páníčka
a sami se zdekovat za oceán. Kufry už máme sbalené...


[quote="pid:60276, uid:19"]Vybrat dneska peníze z bankomatu[/quote] Ty je ještě máš v bance ?! :D [quote="pid:60283, uid:472"]je toho hodně a podobnost mi nepříjde čistě náhodná.[/quote] "Smrdí" to .. souhlasím. I ta nálada ve společnosti. Možná to na Ukrajině skončí, ale taky to tím možná jen začne. Jeden z analytiků říkal, že začala 3. světová, ale že to nebude jaderné a bude to připomínat 30-ti letou válku. Tak abychom zase nedopadli jako na Bílé hoře. [quote="pid:60300, uid:273"]Nakúpiť zásoby. Hocičoho bude mat hodnotu. Už včera bolo neskoro.[/quote] Pokud nemáš moc, tak trvanlivé potraviny a jiné zásoby, které pak postupně sníš/spotřebuješ. Pokud máš více, tak úspory do stříbra a zlata a taky možná do Rublu (to už je trochu risk). Mohl by v následujících letech jít hodně nahoru. [quote="pid:60304, uid:312"]Scholze[/quote] S jeho poznámkou o genocidě Rusů, že je směšné o tom mluvit, je myslím vše jasné... [quote="pid:60312, uid:623"]To sú tí náboženskí fanatici, vrahovia a teroristi, ktorí vraždili Rusov/Slovanov v deväťdesiatych rokoch?[/quote] Ne to jsou ti, kteří tyhle svině vyhnali z Čečenska. Ti o kterých mluvíš byli západem placení teroristé, kteří zabíjeli domácí obyvatelstvo. Tihle jsou ti, co je vyhnali nebo jejich synové. viz:

Baštu a Kobzu


Kobza i Bašta jsou liberálové, jsou proruští asi jako dejme tomu Karel Kramář svýho času. prostě jsou pro silné Rusko, které ale bude jedna z figurek na evropské šachovnici, ne pro suverénní velmoc, která si bude diktovat podmínky. Konec konců není náhoda, že kdykoli můžou otřou se o bolševiky a SSSR. Kobza před rokem propagoval i vakcinaci v jednom z pořadů svobodného rádia. Dalo by se to najít v archivu.
U nás prostě není politická síla, která by byla konceptuálně gramotná a na straně.... jak to říct... lidí? :-))


[quote="pid:60425, uid:518"]Baštu a Kobzu[/quote] Kobza i Bašta jsou liberálové, jsou proruští asi jako dejme tomu Karel Kramář svýho času. prostě jsou pro silné Rusko, které ale bude jedna z figurek na evropské šachovnici, ne pro suverénní velmoc, která si bude diktovat podmínky. Konec konců není náhoda, že kdykoli můžou otřou se o bolševiky a SSSR. Kobza před rokem propagoval i vakcinaci v jednom z pořadů svobodného rádia. Dalo by se to najít v archivu. U nás prostě není politická síla, která by byla konceptuálně gramotná a na straně.... jak to říct... lidí? :-))

A to jsem Baštu a Kobzu považoval za hlavní tahouny SPD společně s Foldynou a I. Davidem.

To mě hodně mrzí, pokládal jsem je za konceptuálně mnohem zdatnější.


[quote="pid:60425, uid:518"]A to jsem Baštu a Kobzu považoval za hlavní tahouny SPD společně s Foldynou a I. Davidem.[/quote] To mě hodně mrzí, pokládal jsem je za konceptuálně mnohem zdatnější.

Konec konců není náhoda, že kdykoli můžou otřou se o bolševiky a SSSR. Kobza před rokem propagoval i vakcinaci v jednom z pořadů svobodného rádia.

To jsem se ještě utěšoval, že je to jen obět Molochovi, ale tady se nevratně odkopali.


[quote="pid:60431, uid:402"]Konec konců není náhoda, že kdykoli můžou otřou se o bolševiky a SSSR. Kobza před rokem propagoval i vakcinaci v jednom z pořadů svobodného rádia.[/quote] To jsem se ještě utěšoval, že je to jen obět Molochovi, ale tady se nevratně odkopali.

Putin nařídil vojenskému velení, aby „po agresivních prohlášeních zemí NATO“ uvedlo síly jaderného odstrašování do nejvyšší pohotovosti


https://t.me/sputnikcesko/4907


Putin nařídil vojenskému velení, aby „po agresivních prohlášeních zemí NATO“ uvedlo síly jaderného odstrašování do nejvyšší pohotovosti https://t.me/sputnikcesko/4907

Putin nařídil vojenskému velení, aby „po agresivních prohlášeních zemí NATO“ uvedlo síly jaderného odstrašování do nejvyšší pohotovosti
Hm, hm, že by to byla odpověď na nepovedený teroristický akt na území Ruska?


[quote="pid:60435, uid:372"]Putin nařídil vojenskému velení, aby „po agresivních prohlášeních zemí NATO“ uvedlo síly jaderného odstrašování do nejvyšší pohotovosti[/quote]Hm, hm, že by to byla odpověď na nepovedený teroristický akt na území Ruska?

Rusko hrozí zabavením majetku evropských a amerických firem


https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/rusko-hrozi-zabavenim-majetku-evropskych-a-americkych-firem-40388467#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=y3RwU4MTu5O-202202262159&dop_id=40388467&source=hp&seq_no=8&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Rusko hrozí zabavením majetku evropských a amerických firem https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/rusko-hrozi-zabavenim-majetku-evropskych-a-americkych-firem-40388467#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=y3RwU4MTu5O-202202262159&dop_id=40388467&source=hp&seq_no=8&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Prosím o zavedenie témy: "Rusko vs. Amerika, Rusko vs. NATO 3." Odkaz na minutáž sa už nezobrazuje, stále hlási chybu. Ďakujem.


Prosím o zavedenie témy: "Rusko vs. Amerika, Rusko vs. NATO 3." Odkaz na minutáž sa už nezobrazuje, stále hlási chybu. Ďakujem.

Putin nařídil vojenskému velení, aby „po agresivních prohlášeních zemí NATO“ uvedlo síly jaderného odstrašování do nejvyšší pohotovosti


Znovu se táži. Zdá se vám, jestli je tato situace globální mocí řízená ? Já mám pocit, že se vymkla kontrole a je neřízená. Ale budu se snažit být optimista a budu doufat, že toto je domluvená partie a Západ pod "jaderným vydíráním Ruska a v zájmu světového míru" přistoupí na jeho požadavky na přijetí stavu v roce 1997.


[quote="pid:60435, uid:372"]Putin nařídil vojenskému velení, aby „po agresivních prohlášeních zemí NATO“ uvedlo síly jaderného odstrašování do nejvyšší pohotovosti[/quote] Znovu se táži. Zdá se vám, jestli je tato situace globální mocí řízená ? Já mám pocit, že se vymkla kontrole a je neřízená. Ale budu se snažit být optimista a budu doufat, že toto je domluvená partie a Západ pod "jaderným vydíráním Ruska a v zájmu světového míru" přistoupí na jeho požadavky na přijetí stavu v roce 1997.

na rakusanove profilu:
Tak kľudne nech to tak spravia aj tu v ČR aj na SK. Aspoň sa zbavíme blbečkov prozápadných a o to jednoduchší bude boj za pravdu. Alebo ruská armáda prevalcuje aj nás a aj tu budú nové voľby, tak ako budú na UA až skončí vojenská operácia na vyčistenie nacizmu v UA.


[quote="pid:60410, uid:347"]na rakusanove profilu:[/quote]Tak kľudne nech to tak spravia aj tu v ČR aj na SK. Aspoň sa zbavíme blbečkov prozápadných a o to jednoduchší bude boj za pravdu. Alebo ruská armáda prevalcuje aj nás a aj tu budú nové voľby, tak ako budú na UA až skončí vojenská operácia na vyčistenie nacizmu v UA.

Putin nařídil ministerstvu obrany, aby převedlo ruské síly odstrašení do zvláštního režimu bojové pohotovosti


https://www.youtube.com/watch?v=wV28sAi7kXk


Putin nařídil ministerstvu obrany, aby převedlo ruské síly odstrašení do zvláštního režimu bojové pohotovosti https://www.youtube.com/watch?v=wV28sAi7kXk

je tato situace globální mocí řízená ?


GP neřídí krátkodobě, ale dlouhodobě, vystavením vhodných ideologií a spočítáním si dopředu jak to dopadne ať vyhraje jakákoliv strana. Jejíma rukama byla USA nad statní elita, ale ta se vymkla kurátorům z ruky. USA (nad)statní elita nemůže vyhrát, ale protože GP řídí na hranici Božího dopuštění je to hodně ošemetná situace a tak GP bude tlačit těmi možnostmi co má ke stabilitě. A teď se "pomyslný hřebík" Rusko, na kterém visí svět hýbe, Putin nesmí projevit slabost jinak je konec.


[quote="pid:60443, uid:317"]je tato situace globální mocí řízená ?[/quote] GP neřídí krátkodobě, ale dlouhodobě, vystavením vhodných ideologií a spočítáním si dopředu jak to dopadne ať vyhraje jakákoliv strana. Jejíma rukama byla USA nad statní elita, ale ta se vymkla kurátorům z ruky. USA (nad)statní elita nemůže vyhrát, ale protože GP řídí na hranici Božího dopuštění je to hodně ošemetná situace a tak GP bude tlačit těmi možnostmi co má ke stabilitě. A teď se "pomyslný hřebík" Rusko, na kterém visí svět hýbe, Putin nesmí projevit slabost jinak je konec.

Vyhlášení státu Federativní republiky Ukrajina...zdroj tady: https://www.worldandwe.com/ru/page/zayavleno_o_provozglashenii_gosudarstva_federativnaya_respublika_ukraina.html?utm_source=politobzor.net&fbclid=IwAR21njzefeH-4IX_etHQpmzqXxIl0YJhyiOwpXieU0yw7eAKFXIQdoIWMrs
našla jsem na FB - víte o tom někdo něco z jiných zdrojů?
621b85f101765


Vyhlášení státu Federativní republiky Ukrajina...zdroj tady: https://www.worldandwe.com/ru/page/zayavleno_o_provozglashenii_gosudarstva_federativnaya_respublika_ukraina.html?utm_source=politobzor.net&fbclid=IwAR21njzefeH-4IX_etHQpmzqXxIl0YJhyiOwpXieU0yw7eAKFXIQdoIWMrs našla jsem na FB - víte o tom někdo něco z jiných zdrojů? ![621b85f101765](serve/attachment&path=621b85f101765)

Já mám pocit, že se vymkla kontrole a je neřízená.
Já myslím, že je řízená Ruskem. To aktivování prostředků odstrašení, je podle mě vzkaz pro GP. "Udělej si pořádek se svými psy. Pokud to neuděláš ty, udělám to já, pode svých podmínek."


[quote="pid:60443, uid:317"]Já mám pocit, že se vymkla kontrole a je neřízená.[/quote]Já myslím, že je řízená Ruskem. To aktivování prostředků odstrašení, je podle mě vzkaz pro GP. "Udělej si pořádek se svými psy. Pokud to neuděláš ty, udělám to já, pode svých podmínek."
Upravené 27. 2. 2022 o 15:11

našla jsem na FB - víte o tom někdo něco z jiných zdrojů?
Zatím jsem nic takového neslyšel ozvučeno. Ale zřejmě se začali formovat elity, které by se chtěli dostat do vedení státu po skončení speciální operace. Kdo byl pod tím podepsán?
Nejdříve tam bude dosazen zřejmě Janukovič a pak svobodné volby.


[quote="pid:60452, uid:214"]našla jsem na FB - víte o tom někdo něco z jiných zdrojů?[/quote]Zatím jsem nic takového neslyšel ozvučeno. Ale zřejmě se začali formovat elity, které by se chtěli dostat do vedení státu po skončení speciální operace. Kdo byl pod tím podepsán? Nejdříve tam bude dosazen zřejmě Janukovič a pak svobodné volby.

Nejdříve tam bude dosazen zřejmě Janukovič a pak svobodné volby.
Tiež som toho názoru, že po skončení vojenskej operácie bude ako hlava štátu dosadený Janukovič a ten ako prvé vyhlási nové voľby ako do parlamentu, tak aj prezidentské.


[quote="pid:60457, uid:312"]Nejdříve tam bude dosazen zřejmě Janukovič a pak svobodné volby.[/quote]Tiež som toho názoru, že po skončení vojenskej operácie bude ako hlava štátu dosadený Janukovič a ten ako prvé vyhlási nové voľby ako do parlamentu, tak aj prezidentské.

Je možné a sú na to indície, že globálny prediktor už niekoľko mesiacov na Zemi nie je a jeho prisluhovačom prestali prichádzať rozkazy. Niečo sa síce naučili, ale viacmenej improvizujú.


[quote="pid:60333, uid:623"]Je možné a sú na to indície, že globálny prediktor už niekoľko mesiacov na Zemi nie je a jeho prisluhovačom prestali prichádzať rozkazy. Niečo sa síce naučili, ale viacmenej improvizujú.[/quote]
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

situacia nova nie je, staci sa pozriet na dejinne udalosti... https://www.armadnymagazin.sk/2022/02/26/februar-vo-vojnovych-dejinach/?fbclid=IwAR34uYGHqn-mnFM6GtBe_HZbhi9B4q8bzT8IBwSqQ42IAGrq59RssvhII-Q


Dňa 9. februára 1853 Rusko odmietlo ultimátum a vyhlásilo roztrhnutie diplomatických vzťahov s V. Britániou a Francúzskom. V. Británia na to reagovala tým, že 15. marca 1853 vyhlásila Ruskej ríši vojnu. 16. 3. 1853 sa k nej pripojilo Francúzsko. Rusko obom štátom obratom vyhlásilo vojnu 30. 3. 1853.


Mnohí historici hovoria, že sa začala „nultá svetová vojna“, ktorú nazývajú Krymskou. Vo vojne na Kryme bojovalo 40 tisíc Francúzov, 20 tisíc Angličanov, ktorí sa v lete 1854 vylodili vo Varne, 28 lodí sa priblížilo k Odese… Nakoniec proti Rusom stála 170 tisícová armáda (Sevastopoľ sa bránil 349 dní).


Bola to vojna o nadvládu nad svetom, lebo prebiehala všade, kde sa len dalo: na Kryme, v Baltickom mori, v Severnom ľadovom i v Tichom oceáne. Nebola to vojna o územia, ale o podriadenie Ruska svojej vôli.
Útok šiel zo všetkých strán. Odvšadiaľ, kam sa agresori mohli dostať.


zapadne jelity na ine nepocuju, len na poziciu sily. netreba robit paniku, jadrove vydieranie im snad bude stacit na zacatie jednania...


situacia nova nie je, staci sa pozriet na dejinne udalosti... https://www.armadnymagazin.sk/2022/02/26/februar-vo-vojnovych-dejinach/?fbclid=IwAR34uYGHqn-mnFM6GtBe_HZbhi9B4q8bzT8IBwSqQ42IAGrq59RssvhII-Q Dňa 9. februára 1853 Rusko odmietlo ultimátum a vyhlásilo roztrhnutie diplomatických vzťahov s V. Britániou a Francúzskom. V. Británia na to reagovala tým, že 15. marca 1853 vyhlásila Ruskej ríši vojnu. 16. 3. 1853 sa k nej pripojilo Francúzsko. Rusko obom štátom obratom vyhlásilo vojnu 30. 3. 1853. Mnohí historici hovoria, že sa začala „nultá svetová vojna“, ktorú nazývajú Krymskou. Vo vojne na Kryme bojovalo 40 tisíc Francúzov, 20 tisíc Angličanov, ktorí sa v lete 1854 vylodili vo Varne, 28 lodí sa priblížilo k Odese… Nakoniec proti Rusom stála 170 tisícová armáda (Sevastopoľ sa bránil 349 dní). Bola to vojna o nadvládu nad svetom, lebo prebiehala všade, kde sa len dalo: na Kryme, v Baltickom mori, v Severnom ľadovom i v Tichom oceáne. Nebola to vojna o územia, ale o podriadenie Ruska svojej vôli. Útok šiel zo všetkých strán. Odvšadiaľ, kam sa agresori mohli dostať. zapadne jelity na ine nepocuju, len na poziciu sily. netreba robit paniku, jadrove vydieranie im snad bude stacit na zacatie jednania...

Vyhlášení státu Federativní republiky Ukrajina.


Pozoruhodný to manifest, velmi inspirativní...


[quote="pid:60452, uid:214"]Vyhlášení státu Federativní republiky Ukrajina.[/quote] Pozoruhodný to manifest, velmi inspirativní...

Prosím o zavedenie témy: "Rusko vs. Amerika, Rusko vs. NATO 3." Odkaz na minutáž sa už nezobrazuje, stále hlási chybu. Ďakujem.


Hotovo: Rusko vs. Amerika, Rusko vs. NATO 3.


[quote="pid:60442, uid:165"]Prosím o zavedenie témy: "Rusko vs. Amerika, Rusko vs. NATO 3." Odkaz na minutáž sa už nezobrazuje, stále hlási chybu. Ďakujem.[/quote] Hotovo: [Rusko vs. Amerika, Rusko vs. NATO 3](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4983/rusko-vs-amerika-rusko-vs-nato-3).
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
1 ... 891011
88.01k
822
93
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept