Zahraničná politika
Rusko vs. Amerika, Rusko vs. NATO 2

"Ktokoľvek sa do nás pokúša zasahovať a ešte viac vytvárať hrozby pre našu krajinu, pre našich ľudí, mal by vedieť, že reakcia Ruska bude okamžitá a povedie vás k takým dôsledkom, aké ste nikdy vo svojej histórii nezažili. Sme pripravení." pre akýkoľvek vývoj udalostí boli v tomto smere prijaté všetky potrebné rozhodnutia. Dúfam, že budem vypočutý,“ povedal Putin.

Tohle zní jak hrom z nebe!


[quote="pid:59345, uid:12"]"Ktokoľvek sa do nás pokúša zasahovať a ešte viac vytvárať hrozby pre našu krajinu, pre našich ľudí, mal by vedieť, že reakcia Ruska bude okamžitá a povedie vás k takým dôsledkom, aké ste nikdy vo svojej histórii nezažili. Sme pripravení." pre akýkoľvek vývoj udalostí boli v tomto smere prijaté všetky potrebné rozhodnutia. Dúfam, že budem vypočutý,“ povedal Putin.[/quote] Tohle zní jak hrom z nebe!

Tvl, díky za přepis, @berenika, takhle otevřeně jsem vvp ještě mluvit neslyšel, zmínka o UA vojenskych zařízeních??? Prostředky reb??? Síla...

Tvl, díky za přepis, @berenika, takhle otevřeně jsem vvp ještě mluvit neslyšel, zmínka o UA vojenskych zařízeních??? Prostředky reb??? Síla...

Poslouchám projev VVP k začátku spec. operace.... No když si představím ten cvrkot, co teď musí Evropa a Evropští pinďosi zažívat...


Tak se jim konečně podařilo vzbudit Ruského medvěda, který jich už má tak akorát...akorát asi s hrůzou zjistí, že s ním v ringu zůstali sami.


Velmi velmi rychle se teď vyjasní, jak je to s NATO a kdo je pro koho jen užitečný idiot a nástroj. Včetně našeho fialového hnusu.


Kolik asi západních ,,instruktorů'' už asi stihli překalibrovat?


Poslouchám projev VVP k začátku spec. operace.... No když si představím ten cvrkot, co teď musí Evropa a Evropští pinďosi zažívat... Tak se jim konečně podařilo vzbudit Ruského medvěda, který jich už má tak akorát...akorát asi s hrůzou zjistí, že s ním v ringu zůstali sami. Velmi velmi rychle se teď vyjasní, jak je to s NATO a kdo je pro koho jen užitečný idiot a nástroj. Včetně našeho fialového hnusu. Kolik asi západních ,,instruktorů'' už asi stihli překalibrovat?

Prezident republiky promluví k národu
24.února 2022


Prezident republiky Miloš Zeman pronese ve čtvrtek dne 24.února 2022 v 11.00 hodin, prostřednictvím České televize, projev k národu.
Jiří Ovčáček, ředitel Odboru tiskového a tiskový mluvčí prezidenta republiky


https://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/aktualni-tiskove-zpravy/prezident-republiky-promluvi-k-narodu-16306


Prezident republiky promluví k národu 24.února 2022 Prezident republiky Miloš Zeman pronese ve čtvrtek dne 24.února 2022 v 11.00 hodin, prostřednictvím České televize, projev k národu. Jiří Ovčáček, ředitel Odboru tiskového a tiskový mluvčí prezidenta republiky https://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/aktualni-tiskove-zpravy/prezident-republiky-promluvi-k-narodu-16306
Upravené 24. 2. 2022 o 08:46

Jsou tedy ruská vojska na ukrajině (nemyslím Donbas a Lugansk) nebo ne ?


https://vlkovobloguje.wordpress.com/2022/02/24/flash-a-jsme-ve-velkem-pruseru/


Je to ruský úder na ukrajinské vojenské cíle nebo plná invaze ? Nebo je to (a tomu se přikláním) útok vojsk doněckých a luganských opolčenců tj. ozbrojené opozice, když použijeme obvyklý západní eufemismus (vojenskou sílu na to opolčenci mají) krytý ruským letectvem ? Zatím je v kyberprostoru velký informační zmatek. Fotkám a vydeím se nedá věřit, protože nelze odlišit ruské a ukrajinské vojska, kvůli stejné technice a a obé mluví rusky.


Jsou tedy ruská vojska na ukrajině (nemyslím Donbas a Lugansk) nebo ne ? https://vlkovobloguje.wordpress.com/2022/02/24/flash-a-jsme-ve-velkem-pruseru/ Je to ruský úder na ukrajinské vojenské cíle nebo plná invaze ? Nebo je to (a tomu se přikláním) útok vojsk doněckých a luganských opolčenců tj. ozbrojené opozice, když použijeme obvyklý západní eufemismus (vojenskou sílu na to opolčenci mají) krytý ruským letectvem ? Zatím je v kyberprostoru velký informační zmatek. Fotkám a vydeím se nedá věřit, protože nelze odlišit ruské a ukrajinské vojska, kvůli stejné technice a a obé mluví rusky.

Žádná invaze, Rusko má právo hájit své zájmy, tvrdí Čína. Viní USA z militarismu.


Čínské ministerstvo zahraničí uvedlo, že světová média nemají pravdu, když ruské kroky na Ukrajině označují za invazi. Obvinilo Spojené státy a další země z toho, že přilévají oleje do ohně. Podle Číny je Rusko nezávislá země a může činit vlastní rozhodnutí v souladu se svými zájmy.


Čínské velvyslanectví v Kyjevě dnes vyzvalo čínské občany na Ukrajině, aby zůstali doma nebo aby alespoň na své vozidlo preventivně vyvěsili čínskou vlaječku, pokud budou potřebovat někam jet.


K opuštění Ukrajiny Čína zatím své občany nevyzvala


Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/cina-ukrajina-rusko-invaze.A220224_091521_zahranicni_jhr


**Žádná invaze, Rusko má právo hájit své zájmy, tvrdí Čína. Viní USA z militarismu. ** Čínské ministerstvo zahraničí uvedlo, že světová média nemají pravdu, když ruské kroky na Ukrajině označují za invazi. Obvinilo Spojené státy a další země z toho, že přilévají oleje do ohně. Podle Číny je Rusko nezávislá země a může činit vlastní rozhodnutí v souladu se svými zájmy. Čínské velvyslanectví v Kyjevě dnes vyzvalo čínské občany na Ukrajině, aby zůstali doma nebo aby alespoň na své vozidlo preventivně vyvěsili čínskou vlaječku, pokud budou potřebovat někam jet. K opuštění Ukrajiny Čína zatím své občany nevyzvala Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/cina-ukrajina-rusko-invaze.A220224_091521_zahranicni_jhr

plač liberálného novinára
Komentár Arpáda Soltésza: Buď sa Západ ubráni v Ukrajine, alebo si Putin príde aj po nás
https://plus.noviny.sk/663827-komentar-arpada-soltesza-bud-sa-zapad-ubrani-v-ukrajine-alebo-si-putin-pride-aj-po-nas?fbclid=IwAR0vbdrp4DIDOiqlhlJ2PoL9-CY3ZuuLoaGgNzUdFLH3aW9KKLoRc1iHZWI


  • ale kdo nemá žalúdok na tie klamstvá v článku , nech to ani nečíta aby sa mu nedvihol žalúdok
  • či si tie klamstvá vyselektuje a uvidí ten nárek

**plač liberálného novinára** Komentár Arpáda Soltésza: Buď sa Západ ubráni v Ukrajine, alebo si Putin príde aj po nás https://plus.noviny.sk/663827-komentar-arpada-soltesza-bud-sa-zapad-ubrani-v-ukrajine-alebo-si-putin-pride-aj-po-nas?fbclid=IwAR0vbdrp4DIDOiqlhlJ2PoL9-CY3ZuuLoaGgNzUdFLH3aW9KKLoRc1iHZWI - ale kdo nemá žalúdok na tie klamstvá v článku , nech to ani nečíta aby sa mu nedvihol žalúdok - či si tie klamstvá vyselektuje a uvidí ten nárek

VIDEO: Ukrajinci HÚFNE opúšťajú Kyjev: Smerom na Slovensko sa vytvárajú kolóny áut ľudí!
https://www.dnes24.sk/video-ukrajinci-hufne-opustaju-kyjev-smerom-na-slovensko-sa-vytvaraju-kolony-aut-ludi-410799
https://www.youtube.com/watch?v=BHWwMzeFye0&t=3409s


VIDEO: Ukrajinci HÚFNE opúšťajú Kyjev: Smerom na Slovensko sa vytvárajú kolóny áut ľudí! https://www.dnes24.sk/video-ukrajinci-hufne-opustaju-kyjev-smerom-na-slovensko-sa-vytvaraju-kolony-aut-ludi-410799 https://www.youtube.com/watch?v=BHWwMzeFye0&t=3409s

vsimli jste si, jak ta rozdelena spolecnost covidem, ktera se zacala nejak zacelovat, jak opet exploduje?
sledujete, jak se na profilech uzivatelu FB objevuji ukrajinske vlajky?
covidovi fanatici, slunickari, eurohujeri a nyni valecni teoretici maji jedno spolecne: jsou to porad ti stejni lidi.


btw: iniciativa"otevreme cesko" ma asi diky svemu prohlaseni svoje aktivity secteny. meli kratke prohlaseni a okamzite se na ne snesly vyhruzky..


"62175140856ac


vsimli jste si, jak ta rozdelena spolecnost covidem, ktera se zacala nejak zacelovat, jak opet exploduje? sledujete, jak se na profilech uzivatelu FB objevuji ukrajinske vlajky? covidovi fanatici, slunickari, eurohujeri a nyni valecni teoretici maji jedno spolecne: jsou to porad ti stejni lidi. btw: iniciativa"otevreme cesko" ma asi diky svemu prohlaseni svoje aktivity secteny. meli kratke prohlaseni a okamzite se na ne snesly vyhruzky.. "![62175140856ac](serve/attachment&path=62175140856ac)

Viz:
https://colonelcassad.livejournal.com/7463453.html


To je právě ono ... Odkaz na jakýsi zdroj z luftu ... Je to oficiální zpráva MO nebo zpráva agentury JPP ?


P.S.
Před chvílí jsem měl rozhovor s kolegou z práce. Včera večer mu volali dva ukrajinci žijící v Česku, jeden z Oděsy a druhý s Charkova a oběma prý v noci "Rusi" odvedli rodiny a nikdo neví kam ... Po dlouhém přesvědčování jsem ho nahlodal, že ti Rusi nemuseli být Rusi, ale ukrajinští nacisti. Říkal jsem mu: "proč by proboha ruská armáda někam odváděla ukrajinské civilisty ?"


[quote="pid:59388, uid:270"]Viz: https://colonelcassad.livejournal.com/7463453.html[/quote] To je právě ono ... Odkaz na jakýsi zdroj z luftu ... Je to oficiální zpráva MO nebo zpráva agentury JPP ? P.S. Před chvílí jsem měl rozhovor s kolegou z práce. Včera večer mu volali dva ukrajinci žijící v Česku, jeden z Oděsy a druhý s Charkova a oběma prý v noci "Rusi" odvedli rodiny a nikdo neví kam ... Po dlouhém přesvědčování jsem ho nahlodal, že ti Rusi nemuseli být Rusi, ale ukrajinští nacisti. Říkal jsem mu: "proč by proboha ruská armáda někam odváděla ukrajinské civilisty ?"

Jazyková diverzia "at its best"...


V Iraku bola tiež len protiteroristická operácia a nie vojna. Detto v Afganistane. V Sýrii to bola tiež operácia na odstránenie diktátora či režimu a nie vojna.


Američania dodnes nemajú v legislatíve stať o domácom terorizme. Preto je dodnes takýto vrah "len" útočník a nie white terrorist.


Jazyková diverzia "at its best"... V Iraku bola tiež len protiteroristická operácia a nie vojna. Detto v Afganistane. V Sýrii to bola tiež operácia na odstránenie diktátora či režimu a nie vojna. Američania dodnes nemajú v legislatíve stať o domácom terorizme. Preto je dodnes takýto vrah "len" útočník a nie white terrorist.

Moderátor

reakce z FB, kterou jednoduse vetsina spolecnosti nechce cist a neveri ji:


62176a23c7a34


reakce z FB, kterou jednoduse vetsina spolecnosti nechce cist a neveri ji: ![62176a23c7a34](serve/attachment&path=62176a23c7a34)

Vie niekto kto je ten clovek?

Sergej Aleksandrovič Karaganov.
GP.
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2,_%D0%A1%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%B9_%D0%90%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87


[quote="pid:59372, uid:10"]Vie niekto kto je ten clovek?[/quote] Sergej Aleksandrovič Karaganov. GP. https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2,_%D0%A1%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%B9_%D0%90%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87

BEZ KOMENTARA
62176bc99324f
62176bee34570


**BEZ KOMENTARA** ![62176bc99324f](serve/attachment&path=62176bc99324f) ![62176bee34570](serve/attachment&path=62176bee34570)
Upravené 24. 2. 2022 o 12:29

Celý text projevu prezidenta Ruské federace Vladimira Putina


Vážení občané Ruska! Drazí přátelé! Dnes opět považuji za nevyhnutelné vrátit se k tragickým událostem, které se odehrávají na Donbasu, i klíčovým otázkám zajištění bezpečnosti samotného Ruska.
https://cz.sputniknews.com/20220224/cely-text-projevu-prezidenta-ruske-federace-vladimira-putina-17777641.html


**Celý text projevu prezidenta Ruské federace Vladimira Putina** Vážení občané Ruska! Drazí přátelé! Dnes opět považuji za nevyhnutelné vrátit se k tragickým událostem, které se odehrávají na Donbasu, i klíčovým otázkám zajištění bezpečnosti samotného Ruska. https://cz.sputniknews.com/20220224/cely-text-projevu-prezidenta-ruske-federace-vladimira-putina-17777641.html

Celý text projevu prezidenta Ruské federace Vladimira Putina


Naprosto skvělé, výstižné... tesat do kamene.


[quote="pid:59425, uid:158"]Celý text projevu prezidenta Ruské federace Vladimira Putina[/quote] Naprosto skvělé, výstižné... tesat do kamene.

Snad užitečné odkazy na web, kde jsou online web kamery z ukrajinských měst, je možné se podívat na situaci:


Charkov: https://webcam.scs.com.ua/europe/ukraine/kharkov/


Odessa: https://webcam.scs.com.ua/europe/ukraine/odessa/


Dnepropetrovsk: https://webcam.scs.com.ua/europe/ukraine/dnepropetrovsk/


Kyjev: https://webcam.scs.com.ua/europe/ukraine/kiev/


Lvov: https://webcam.scs.com.ua/europe/ukraine/lviv/


Snad užitečné odkazy na web, kde jsou online web kamery z ukrajinských měst, je možné se podívat na situaci: Charkov: https://webcam.scs.com.ua/europe/ukraine/kharkov/ Odessa: https://webcam.scs.com.ua/europe/ukraine/odessa/ Dnepropetrovsk: https://webcam.scs.com.ua/europe/ukraine/dnepropetrovsk/ Kyjev: https://webcam.scs.com.ua/europe/ukraine/kiev/ Lvov: https://webcam.scs.com.ua/europe/ukraine/lviv/

Celý text projevu prezidenta Ruské federace Vladimira Putina

Rusku už nebude nikdo vyhrožovat a ak tak si to škaredo odskáču .


[quote="pid:59425, uid:158"]Celý text projevu prezidenta Ruské federace Vladimira Putina[/quote] Rusku už nebude nikdo vyhrožovat a ak tak si to škaredo odskáču .

FSB Ruska: Ukrajinští pohraničníci opustili všechny jednotky na rusko-ukrajinské hranici
https://cz.sputniknews.com/20220224/fsb-ruska-ukrajinsti-pohranicnici-opustili-vsechny-jednotky-na-rusko-ukrajinske-hranici-17783582.html


**FSB Ruska: Ukrajinští pohraničníci opustili všechny jednotky na rusko-ukrajinské hranici** https://cz.sputniknews.com/20220224/fsb-ruska-ukrajinsti-pohranicnici-opustili-vsechny-jednotky-na-rusko-ukrajinske-hranici-17783582.html

Prohlášení Ministerstva obrany RF
https://www.youtube.com/watch?v=ftaYYAncZdQ


Upozornění: ukrajinská strana spolu se západními instruktory připravuje inscenace na způsob "Bílých příleb", aby předvedla jakoby krvavý útok RF na ukrajinská města.


Ještě jednou důrazně opakujeme, Rusko neprovádí útoky na ukrajinská města a obce. Útoky jsou vedeny pouze na vojenskou
infrastrukturu.
Některé části VSU skládají zbraně.


Prohlášení Ministerstva obrany RF https://www.youtube.com/watch?v=ftaYYAncZdQ Upozornění: ukrajinská strana spolu se západními instruktory připravuje inscenace na způsob "Bílých příleb", aby předvedla jakoby krvavý útok RF na ukrajinská města. Ještě jednou důrazně opakujeme, Rusko neprovádí útoky na ukrajinská města a obce. Útoky jsou vedeny pouze na vojenskou infrastrukturu. Některé části VSU skládají zbraně.

Upozornění: ukrajinská strana spolu se západními instruktory připravuje inscenace na způsob

" Armádny zásah je nutný.. ináč sa to tu nezmení.. USA a naši spojenci z NATO už verbujú žoldnierov z Albánska, Srbska, Hercegoviny, aby ich tam podstrčili.. oni niečo vyvolajú a potom to povedia na Putina . . ."
To mi písala známa na facebooku , čo jej píšu jej známe z Ukrajiny....


[quote="pid:59442, uid:158"]Upozornění: ukrajinská strana spolu se západními instruktory připravuje inscenace na způsob[/quote] " Armádny zásah je nutný.. ináč sa to tu nezmení.. USA a naši spojenci z NATO už verbujú žoldnierov z Albánska, Srbska, Hercegoviny, aby ich tam podstrčili.. oni niečo vyvolajú a potom to povedia na Putina . . ." To mi písala známa na facebooku , čo jej píšu jej známe z Ukrajiny....

Vyzerá to, že boj na vyšších prioritách bol neúspešný.


Vyzerá to, že boj na vyšších prioritách bol neúspešný.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

To je teprve začátek. Kedmi


Kedmi (v cca min.13:20):
"Operace na Ukrajině je taková první část obrovské světové operace, která donutí NATO a Spojené státy ke změně svého postavení a přijetí Bezpečnostních požadavků Ruska. Kde bude další úder a co to bude, já nevím. Může to být Kuba, mohlo by to být srbsko, mohlo by to být Rumunsko."
To vše nebude hlavní "problém". Tím bude Čína a Tchajwan...


[quote="pid:59434, uid:158"]To je teprve začátek. Kedmi[/quote] Kedmi (v cca min.13:20): "Operace na Ukrajině je taková první část obrovské světové operace, která donutí NATO a Spojené státy ke změně svého postavení a přijetí Bezpečnostních požadavků Ruska. Kde bude další úder a co to bude, já nevím. Může to být Kuba, mohlo by to být srbsko, mohlo by to být Rumunsko." To vše nebude hlavní "problém". Tím bude Čína a Tchajwan...

Šéf Bytového svazu Ukrajiny Oleksandr Skubčenko komentoval prohlášení tiskového tajemníka prezidenta Ruské federace Dmitrije Peskova o připravenosti Moskvy vést dialog s Kyjevem.
„Ukrajina nebude okupována Ruskem. K okupaci Ukrajiny zeměmi NATO už ale nedojde. A Ukrajina už nikdy nebude stejná, Bandero,“ řekl Skubčenko.
Zároveň zdůraznil, že prezident Ukrajiny by neměl myslet na západní sankce proti Rusku, ale na mír v zemi.
„Zelenskyj by nyní neměl žádat Západ o sankce proti Rusku, nezhoršovat válku, ale letět do Minsku pro mír. A bez míru se nevracej. Za jakýchkoli podmínek! Musí podepsat mírovou smlouvu a odstoupit jako prezident, který přivedl zemi ke kolapsu, “usoudil expert.


Šéf Bytového svazu Ukrajiny Oleksandr Skubčenko komentoval prohlášení tiskového tajemníka prezidenta Ruské federace Dmitrije Peskova o připravenosti Moskvy vést dialog s Kyjevem. „Ukrajina nebude okupována Ruskem. K okupaci Ukrajiny zeměmi NATO už ale nedojde. A Ukrajina už nikdy nebude stejná, Bandero,“ řekl Skubčenko. Zároveň zdůraznil, že prezident Ukrajiny by neměl myslet na západní sankce proti Rusku, ale na mír v zemi. „Zelenskyj by nyní neměl žádat Západ o sankce proti Rusku, nezhoršovat válku, ale letět do Minsku pro mír. A bez míru se nevracej. Za jakýchkoli podmínek! Musí podepsat mírovou smlouvu a odstoupit jako prezident, který přivedl zemi ke kolapsu, “usoudil expert.

ceska probruselska a proamericka politicka scena je v extazi.
vyskakuji mi na FB sponzorovane sbirky a podpory ze vsech stran pro ukrajinu.


621792ea2104d


a tohle je vystizne, co dnes bezi po FB:
Bylo nás v hospodě deset kamarádů. Každý pátek jsme se sešli, dali pár piv, zahráli šipky, nebo kulečník. Nebo karty. A kecali o všem možném. O sportu, politice, holkách, co kdo kdy a s kým. Když jsme spolu nesouhlasili, tak jsme se pohádali a za pět minut si dali panáka. Když to bylo vážnější, tak jsme si dali po čuni. A panáka až za půl hodiny...
Stýkali jsme se i mimo hospodu. Návštěvy, oslavy, výlety...ale i pomoc. Když někomu vytopilo sklep, byli jsme tady.
Pak přišli uprchlíci. Někdo je viděl jako průser, někomu to nevadilo. Protože bylo v televizi zpočátku velké nic a později, když už to nešlo ututlat, tak nám vysvětlili, že je to dobře. Že je to obohacení.
Hospoda se rozdělila na "vítače" a "rasisty". Dva kamarádi o hospodě řekli, že je to banda rasistických čecháčků a odešli pít sójové laté do Neziskovky na podporu uprchlíků.
Zbylo nás osm.
Pak v hospodě zakázali forbes. Frantu to naštvalo a začal hrát doma nějaké onlajn kasíno, nebo co.
Zbylo nás sedm.
Pak zakázali v hospodách kouřit. Prý kvůli ochraně zdraví. Josef chodil kouřit před hospodu. Nachladil se, dostal zápal plic a umřel.
Zbylo nás šest.
Hospodskému po kombinaci eet, kouření, automaty, nezbývalo na nájem. Tak zdražil pivo.
Ale to zase nezbývalo na nájem Lojzovi. Tak pije lahváče. Z Kauflandu. Doma.
Zbylo nás pět.
Pak přišla korona.
Jirka s Petrem začali dodržovat všechna opatření takovým způsobem, že už jsme je prakticky neviděli.
Občas se potkáme na ulici. Ale nevím, co říkají. Na předepsané dva metry odstupu slyším pod respirátorem ffp2 a dvěma dobře utaženýma rouškama jen nějaké huhlání.
Zbyli jsme tři.
Hospoda mezitím zkrachovala.
Koupili jsme si výčep a pijem pivo u mě v garáži.
Kecáme o holkách, motorkách, boxu, politice, co kdo kde, kdy a s kým...
Dnes mi Honza s Kamilem řekli, že jsem proruský šváb, Putinův agent a kokot, protože si myslím že to s tou Ukrajinou není tak jak říkali v rádiu.
Zůstal jsem sám.
Právě bylo ve zprávách, že zachytili nějaké divné zvuky z vesmíru. A že nás možná trefí nějaký asteroid. Už to vidím, jak se budou lidi hádat...
DIVIDE ET IMPERA.
ROZDĚL A PANUJ.
Tomáš Buroň


ceska probruselska a proamericka politicka scena je v extazi. vyskakuji mi na FB sponzorovane sbirky a podpory ze vsech stran pro ukrajinu. ![621792ea2104d](serve/attachment&path=621792ea2104d) a tohle je vystizne, co dnes bezi po FB: Bylo nás v hospodě deset kamarádů. Každý pátek jsme se sešli, dali pár piv, zahráli šipky, nebo kulečník. Nebo karty. A kecali o všem možném. O sportu, politice, holkách, co kdo kdy a s kým. Když jsme spolu nesouhlasili, tak jsme se pohádali a za pět minut si dali panáka. Když to bylo vážnější, tak jsme si dali po čuni. A panáka až za půl hodiny... Stýkali jsme se i mimo hospodu. Návštěvy, oslavy, výlety...ale i pomoc. Když někomu vytopilo sklep, byli jsme tady. Pak přišli uprchlíci. Někdo je viděl jako průser, někomu to nevadilo. Protože bylo v televizi zpočátku velké nic a později, když už to nešlo ututlat, tak nám vysvětlili, že je to dobře. Že je to obohacení. Hospoda se rozdělila na "vítače" a "rasisty". Dva kamarádi o hospodě řekli, že je to banda rasistických čecháčků a odešli pít sójové laté do Neziskovky na podporu uprchlíků. Zbylo nás osm. Pak v hospodě zakázali forbes. Frantu to naštvalo a začal hrát doma nějaké onlajn kasíno, nebo co. Zbylo nás sedm. Pak zakázali v hospodách kouřit. Prý kvůli ochraně zdraví. Josef chodil kouřit před hospodu. Nachladil se, dostal zápal plic a umřel. Zbylo nás šest. Hospodskému po kombinaci eet, kouření, automaty, nezbývalo na nájem. Tak zdražil pivo. Ale to zase nezbývalo na nájem Lojzovi. Tak pije lahváče. Z Kauflandu. Doma. Zbylo nás pět. Pak přišla korona. Jirka s Petrem začali dodržovat všechna opatření takovým způsobem, že už jsme je prakticky neviděli. Občas se potkáme na ulici. Ale nevím, co říkají. Na předepsané dva metry odstupu slyším pod respirátorem ffp2 a dvěma dobře utaženýma rouškama jen nějaké huhlání. Zbyli jsme tři. Hospoda mezitím zkrachovala. Koupili jsme si výčep a pijem pivo u mě v garáži. Kecáme o holkách, motorkách, boxu, politice, co kdo kde, kdy a s kým... Dnes mi Honza s Kamilem řekli, že jsem proruský šváb, Putinův agent a kokot, protože si myslím že to s tou Ukrajinou není tak jak říkali v rádiu. Zůstal jsem sám. Právě bylo ve zprávách, že zachytili nějaké divné zvuky z vesmíru. A že nás možná trefí nějaký asteroid. Už to vidím, jak se budou lidi hádat... DIVIDE ET IMPERA. ROZDĚL A PANUJ. Tomáš Buroň

Viktor Orbán: O odchode maďarských vojakov na Ukrajinu nemôže byť ani reči
Dnes budeme mať mimoriadne stretnutie v Bruseli.
Vidím, že európska jednota bude udržateľná a môžeme sa zaviazať k spoločnej akcii



**Viktor Orbán: O odchode maďarských vojakov na Ukrajinu nemôže byť ani reči** Dnes budeme mať mimoriadne stretnutie v Bruseli. Vidím, že európska jednota bude udržateľná a môžeme sa zaviazať k spoločnej akcii - povedal Viktor Orbán v zdieľanom video odkaze na komunitnej stránke, pričom pripomenul summit EÚ zvolaný na štvrtok večer kvôli situácii na Ukrajine. Zdôraznil, že Maďarsko musí zostať mimo tohto vojnového konfliktu, **pretože "bezpečnosť maďarského ľudu je pre nás najdôležitejšia".** O nasadení či už vojakov alebo vojenskej techniky na Ukrajine teda nemôže byť ani reči - reagoval predseda vlády na návrhy ľavice. Pridal: ** humanitárnu pomoc, samozrejme, poskytneme.** https://index.hu/belfold/2022/02/24/orban-viktor-nemzetbiztonsai-operativ-torzs-ules-miniszterelnok-ukrajna-oroszorszag-konfliktus-indul-a-haboru/
Upravené 24. 2. 2022 o 15:20

Nové prohlášení MO RF
https://www.youtube.com/watch?v=dXRZnBujF9A


Odpor kladou hlavně ozbrojené oddíly nacistů. Vojáci skládají zbraně a žádají o koridory. (Rusko slíbilo těm vojákům, kteří nebudou bojovat a složí zbraně, odchod domů, kë svým rodinám).
Šojgu nařídil, aby se s takovými vojáky zacházelo s respektem. V nařízení byl důraz na to, že ukrajinští vojáci na rozdíl od ukrofašistů dávali přísahu národu Ukrajiny a poslouchali rozskazy.


Ruskými sílami bylo zničeno 74 vojenských objektů Ukrajiny, včetně 11 letišť, 3 velitelských centra, centrum vojenského námořnictva UK, 18 RLS S-300 a BUK M 1 atd.
Ještě jednou zdůraznik, že útoky ruských sil nevedou na města, obce, ani obytné domy vojenských posádek.


Mimochodem, na telegramu jsem se dozvěděl, že Ukrajinci sbírají fotografie různých domů po výbuchu plynu, včetně ruských a vykládají to na sociálních sítích, jako následky ruského bombardovaní.


Na seznamu.cz také píši o nějakých ruských "neřízených střelách", které bombardují města. Taková ta představa o ruské armádě, jako za císaře klacka.


Nové prohlášení MO RF https://www.youtube.com/watch?v=dXRZnBujF9A Odpor kladou hlavně ozbrojené oddíly nacistů. Vojáci skládají zbraně a žádají o koridory. (Rusko slíbilo těm vojákům, kteří nebudou bojovat a složí zbraně, odchod domů, kë svým rodinám). Šojgu nařídil, aby se s takovými vojáky zacházelo s respektem. V nařízení byl důraz na to, že ukrajinští vojáci na rozdíl od ukrofašistů dávali přísahu národu Ukrajiny a poslouchali rozskazy. Ruskými sílami bylo zničeno 74 vojenských objektů Ukrajiny, včetně 11 letišť, 3 velitelských centra, centrum vojenského námořnictva UK, 18 RLS S-300 a BUK M 1 atd. Ještě jednou zdůraznik, že útoky ruských sil nevedou na města, obce, ani obytné domy vojenských posádek. Mimochodem, na telegramu jsem se dozvěděl, že Ukrajinci sbírají fotografie různých domů po výbuchu plynu, včetně ruských a vykládají to na sociálních sítích, jako následky ruského bombardovaní. Na seznamu.cz také píši o nějakých ruských "neřízených střelách", které bombardují města. Taková ta představa o ruské armádě, jako za císaře klacka.

Tak mě včera napadla taková myšlenka.
Jestli to navážení zbraní západem k hranicím Ruska není vlastně takovým odzbrojením západu (nakonec: čím méně zbraní západ vlastní, tím lépe).
Ještě mi vrtá v hlavě taková jedna věc, co ty prázdné zásobníky plynu v Evropě? Jak ty lze využít? :-)


Tak mě včera napadla taková myšlenka. Jestli to navážení zbraní západem k hranicím Ruska není vlastně takovým odzbrojením západu (nakonec: čím méně zbraní západ vlastní, tím lépe). Ještě mi vrtá v hlavě taková jedna věc, co ty prázdné zásobníky plynu v Evropě? Jak ty lze využít? :-)

Ukrajinci sbírají fotografie různých domů po výbuchu plynu, včetně ruských a vykládají to na sociálních sítích, jako následky ruského bombardovaní.

Však právě. Když se tak dívám na některé fotky, mám dojem, že ani nejsou současné a že už jsem je viděla - ale jako důkaz útoku ukrů v r. 2014 a 15.
Myslím si, že kdybys někomu nabídl video z těch let - a video o tom, co způsobili pravoseki na Donbase - málokdo by poznal podvrh. On totiž dneska málokdo pozná... třeba techniku, prostředí atd. Tady je video jednoho ukrořidiče, jásajícího nad "zničením ruské techniky". Nepoznal, že jde o techniku ukrajinskou...
https://politikus.ru/video/140626-razbitaya-kolonna-vsu-i-tupoy-polyak.html


[quote="pid:59480, uid:158"]Ukrajinci sbírají fotografie různých domů po výbuchu plynu, včetně ruských a vykládají to na sociálních sítích, jako následky ruského bombardovaní.[/quote] Však právě. Když se tak dívám na některé fotky, mám dojem, že ani nejsou současné a že už jsem je viděla - ale jako důkaz útoku ukrů v r. 2014 a 15. Myslím si, že kdybys někomu nabídl video z těch let - a video o tom, co způsobili pravoseki na Donbase - málokdo by poznal podvrh. On totiž dneska málokdo pozná... třeba techniku, prostředí atd. Tady je video jednoho ukrořidiče, jásajícího nad "zničením ruské techniky". Nepoznal, že jde o techniku ukrajinskou... https://politikus.ru/video/140626-razbitaya-kolonna-vsu-i-tupoy-polyak.html
Upravené 24. 2. 2022 o 16:53

Ještě jeden postřeh.
Zdá se mi, že západ učinil tento ruský zásah nevyhnutelným.


  • V 1.pol. 19. stol. podstatná část sjednocené Evropy zaútočila na "Rusko" pod Napoleonem (Francie)
  • V 1.pol. 20. stol. podstatná část sjednocené Evropy zaútočila na "Rusko" pod Hitlerem (Německo)
  • V 1.pol. 21. stol. západ (NATO) zaútočil na Rusko skrze Ukrajinu

Tzn. pořád blíže a blíže k Rusku. Jenže dále už útok přiblížit nejde, tam už je Moskva. Žádná akce 1. pol. 21. stol. už není možná. Toto je konečná.


Ještě jeden postřeh. Zdá se mi, že západ učinil tento ruský zásah nevyhnutelným. - V 1.pol. 19. stol. podstatná část sjednocené Evropy zaútočila na "Rusko" pod Napoleonem (Francie) - V 1.pol. 20. stol. podstatná část sjednocené Evropy zaútočila na "Rusko" pod Hitlerem (Německo) - V 1.pol. 21. stol. západ (NATO) zaútočil na Rusko skrze Ukrajinu Tzn. pořád blíže a blíže k Rusku. Jenže dále už útok přiblížit nejde, tam už je Moskva. Žádná akce 1. pol. 21. stol. už není možná. Toto je konečná.
Upravené 24. 2. 2022 o 17:21

Jako další krok Putina bych očekával prodej surovin za Rubly.


Jako další krok Putina bych očekával prodej surovin za Rubly.

Však právě. Když se tak dívám na některé fotky, mám dojem, že ani nejsou současné a že už jsem je viděla - ale jako důkaz útoku ukrů v r. 2014 a 15.
Na Radiožurnálu již bombardují nemocnice. Nepřipomíná vám to něco?


[quote="pid:59488, uid:203"]Však právě. Když se tak dívám na některé fotky, mám dojem, že ani nejsou současné a že už jsem je viděla - ale jako důkaz útoku ukrů v r. 2014 a 15.[/quote]Na Radiožurnálu již bombardují nemocnice. Nepřipomíná vám to něco?
Upravené 24. 2. 2022 o 17:07

Čína ukazuje prstom na ukrajinskú ofenzívu


Peking tvrdí, že USA „priliali olej do plameňov“
Čína ukazuje prstom na ukrajinskú ofenzívu
SÚBOR FOTOGRAFIE. Hua Chunying. © AP Photo/Ng Han Guan
Čína obvinila USA z vytvárania napätia, ktoré viedlo k štvrtkovému ruskému útoku na Ukrajinu. Peking ďalej vyzval medzinárodné spoločenstvo, aby sa vyhlo „ podnecujúcej panike “ zo situácie.


Hovorkyňa čínskeho ministerstva zahraničných vecí Hua Chunying na tlačovom brífingu uviedla, že kľúčovou otázkou bola úloha, ktorú zohrávajú Američania, ktorých označila za „ [hlavného] vinníka súčasného napätia. “


„ Ak niekto neustále prilieva olej do ohňa a obviňuje ostatných, že nerobia maximum pre uhasenie ohňa, takéto správanie je jednoznačne nezodpovedné a nemorálne ,“ povedal Hua. Čína namieta proti „ akejkoľvek akcii, ktorá vyvoláva vojnu “, dodala.


Erdogan zaujíma postoj k ruskej ofenzíve na Ukrajine ČÍTAJTE VIAC: Erdogan zaujíma postoj k ruskej ofenzíve na Ukrajine
Chunying obvinila USA z pokrytectva a pýtala sa, či Washington rešpektoval suverenitu a územnú celistvosť Iraku a Afganistanu, kde podľa nej „ nezámerne zabíjal nevinných ľudí “. Vyzvala USA, aby „brali tieto otázky vážne a vzdali sa dvojitých štandardov“.


Hovorkyňa opísala prebiehajúce udalosti ako „ komplexné “ a potvrdila, že Peking neposkytol Rusku vojenskú podporu a povedala, že Čína v súvislosti so situáciou „ neunáša unáhlené závery “.
Vyzvala všetky strany, aby „ pracovali na mieri namiesto zvyšovania napätia “ alebo „ podnecovania paniky “.


Ruský prezident Vladimir Putin spustil vo štvrtok vojenský útok na Ukrajinu, ktorého cieľom je podľa neho demilitarizácia a „ denacifikácia “ krajiny. Obvinil Západ, že zaplavuje Ukrajinu modernými zbraňami a zvyšuje prítomnosť NATO v krajine, pričom argumentoval, že ruská „ špeciálna operácia “ je nevyhnutná na ochranu Doneckej a Luganskej ľudovej republiky, ktoré Moskva uznala za suverénne štáty.


Ruská vojenská akcia vyvolala medzinárodné pobúrenie a hrozby nových rozsiahlych sankcií. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj vo štvrtok oznámil, že Kyjev prerušil diplomatické styky s Moskvou.


https://www.rt.com/russia/550497-china-russia-ukraine-reaction/


Čína ukazuje prstom na ukrajinskú ofenzívu Peking tvrdí, že USA „priliali olej do plameňov“ Čína ukazuje prstom na ukrajinskú ofenzívu SÚBOR FOTOGRAFIE. Hua Chunying. © AP Photo/Ng Han Guan Čína obvinila USA z vytvárania napätia, ktoré viedlo k štvrtkovému ruskému útoku na Ukrajinu. Peking ďalej vyzval medzinárodné spoločenstvo, aby sa vyhlo „ podnecujúcej panike “ zo situácie. Hovorkyňa čínskeho ministerstva zahraničných vecí Hua Chunying na tlačovom brífingu uviedla, že kľúčovou otázkou bola úloha, ktorú zohrávajú Američania, ktorých označila za „ [hlavného] vinníka súčasného napätia. “ „ Ak niekto neustále prilieva olej do ohňa a obviňuje ostatných, že nerobia maximum pre uhasenie ohňa, takéto správanie je jednoznačne nezodpovedné a nemorálne ,“ povedal Hua. Čína namieta proti „ akejkoľvek akcii, ktorá vyvoláva vojnu “, dodala. Erdogan zaujíma postoj k ruskej ofenzíve na Ukrajine ČÍTAJTE VIAC: Erdogan zaujíma postoj k ruskej ofenzíve na Ukrajine Chunying obvinila USA z pokrytectva a pýtala sa, či Washington rešpektoval suverenitu a územnú celistvosť Iraku a Afganistanu, kde podľa nej „ nezámerne zabíjal nevinných ľudí “. Vyzvala USA, aby „brali tieto otázky vážne a vzdali sa dvojitých štandardov“. Hovorkyňa opísala prebiehajúce udalosti ako „ komplexné “ a potvrdila, že Peking neposkytol Rusku vojenskú podporu a povedala, že Čína v súvislosti so situáciou „ neunáša unáhlené závery “. Vyzvala všetky strany, aby „ pracovali na mieri namiesto zvyšovania napätia “ alebo „ podnecovania paniky “. Ruský prezident Vladimir Putin spustil vo štvrtok vojenský útok na Ukrajinu, ktorého cieľom je podľa neho demilitarizácia a „ denacifikácia “ krajiny. Obvinil Západ, že zaplavuje Ukrajinu modernými zbraňami a zvyšuje prítomnosť NATO v krajine, pričom argumentoval, že ruská „ špeciálna operácia “ je nevyhnutná na ochranu Doneckej a Luganskej ľudovej republiky, ktoré Moskva uznala za suverénne štáty. Ruská vojenská akcia vyvolala medzinárodné pobúrenie a hrozby nových rozsiahlych sankcií. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj vo štvrtok oznámil, že Kyjev prerušil diplomatické styky s Moskvou. https://www.rt.com/russia/550497-china-russia-ukraine-reaction/

Na Radiožurnálu již bombardují nemocnice

Skutečně ? No já si počkám až budou vypínat ty inkubátory jako při první válce v zálivu, že ?


[quote="pid:59492, uid:312"]Na Radiožurnálu již bombardují nemocnice[/quote] Skutečně ? No já si počkám až budou vypínat ty inkubátory jako při první válce v zálivu, že ?

Jarek

Zdá se mi

To se nezdá, to je fakt. EU a NATO jsou uskupení států za účelem zničení Ruska a poté možná Číny. Organizace jsou pokračováním nacistického projektu. Stejné jako za Hitlera, kdy nejdříve musela být konsolidována Evropa aby pracovala na nacisty a poté hurá na Východ. Jen se to ted dělá trochu jiným způsobem. Mysleli si, že zničí Rusko skrze ekonomiku a světonázor skrze tzv. západní hodnoty. Však i marxismus chtěli využít jako zbran proti ruské civilizaci. Mysleli si, že Rusko se samo jakoby dobrovolně rozplyne a dá své zdroje Západu a nejenom Západu. No přepočítali se, tak jako už několikrát v historii. Ruský duch stále žije, a to je dobře a je to inspirativní i pro nás.


[quote="pid:59490, uid:573"]Zdá se mi[/quote] To se nezdá, to je fakt. EU a NATO jsou uskupení států za účelem zničení Ruska a poté možná Číny. Organizace jsou pokračováním nacistického projektu. Stejné jako za Hitlera, kdy nejdříve musela být konsolidována Evropa aby pracovala na nacisty a poté hurá na Východ. Jen se to ted dělá trochu jiným způsobem. Mysleli si, že zničí Rusko skrze ekonomiku a světonázor skrze tzv. západní hodnoty. Však i marxismus chtěli využít jako zbran proti ruské civilizaci. Mysleli si, že Rusko se samo jakoby dobrovolně rozplyne a dá své zdroje Západu a nejenom Západu. No přepočítali se, tak jako už několikrát v historii. Ruský duch stále žije, a to je dobře a je to inspirativní i pro nás.

Jarek

Nezdá se vám, že v celém tom humbuku jsou nějak podezřele ticho USA?


Nezdá se vám, že v celém tom humbuku jsou nějak podezřele ticho USA?

hrozby nových rozsiahlych sankcií.


Které poškodí opět jenom západ. Máme se na co těšit.
Kam přijdu, tam je všude taková nenávist k Rusům a takové opěvování Havla i NATO, že si říkám, že EU by si nakonec to vypnutí plynu i ropy zasloužila. Odpojíme Rusko od SWIFT = nebudeme moci platit Rusku za zdroje. Ale to těm sluhům západu asi nedochází.
Včera ráno jsem byl v Brně zapálit svíčku u pomníku Rudoarmějce, nic tam nabylo. Jen doufám, že to večer bylo lepší.


[quote="pid:59496, uid:141"]hrozby nových rozsiahlych sankcií.[/quote] Které poškodí opět jenom západ. Máme se na co těšit. Kam přijdu, tam je všude taková nenávist k Rusům a takové opěvování Havla i NATO, že si říkám, že EU by si nakonec to vypnutí plynu i ropy zasloužila. Odpojíme Rusko od SWIFT = nebudeme moci platit Rusku za zdroje. Ale to těm sluhům západu asi nedochází. Včera ráno jsem byl v Brně zapálit svíčku u pomníku Rudoarmějce, nic tam nabylo. Jen doufám, že to večer bylo lepší.

EU by si nakonec to vypnutí plynu i ropy zasloužila. Odpojíme Rusko od SWIFT = nebudeme moci platit Rusku za zdroje
Naopak, pokud vypnou SWIFT, budou moci napřímo platit Rusku v Rublech, přes jeho platební platformu. A ještě doplním, rublů je málo, doufám, že Putin již má připraveny rotačky na jejich tisk.
No a čeho je málo, a je potřeba toho hodně, stoupá na ceně. Takže nakonec to může dopadnout tak, že bude 1 RUB za 100 USD.


[quote="pid:59500, uid:573"]EU by si nakonec to vypnutí plynu i ropy zasloužila. Odpojíme Rusko od SWIFT = nebudeme moci platit Rusku za zdroje[/quote]Naopak, pokud vypnou SWIFT, budou moci napřímo platit Rusku v Rublech, přes jeho platební platformu. A ještě doplním, rublů je málo, doufám, že Putin již má připraveny rotačky na jejich tisk. No a čeho je málo, a je potřeba toho hodně, stoupá na ceně. Takže nakonec to může dopadnout tak, že bude 1 RUB za 100 USD.
Upravené 24. 2. 2022 o 17:49

Odpojení Ruska od systému SWIFT jednoznačně podporuji, protože to bude další krok k jeho suverenizaci. Jde to, že SWIFT je pod kontrolou Západu, který má absolutní přehled o všech platbách i v rámci Ruska. Západ má přehled o tom, jakou výplatu mám já, kolik bere Rusofil, jaký důchod má Boletus apod. Prostě oni vidí všechno. A taky má přehled o tom, kolik berou lidi v ruském obranném průmyslu. A s tím už se dá parádně pracovat na mnoho způsobů. Tohle Západ za socialismu neměl šanci zjistit. Dobře o tom mluví Chazin. Ten taky uvádí, že po odpojení by bylo v Rusku asi tak dva měsíce relativně ouvej a pak normálka. Právě z tohoto důvodu mají platební systém MIR. Irán taky odpojili a kolaps se nekonal. A Rusko je přece jiná váhová kategorie, že ?


Odpojení Ruska od systému SWIFT jednoznačně podporuji, protože to bude další krok k jeho suverenizaci. Jde to, že SWIFT je pod kontrolou Západu, který má absolutní přehled o všech platbách i v rámci Ruska. Západ má přehled o tom, jakou výplatu mám já, kolik bere Rusofil, jaký důchod má Boletus apod. Prostě oni vidí všechno. A taky má přehled o tom, kolik berou lidi v ruském obranném průmyslu. A s tím už se dá parádně pracovat na mnoho způsobů. Tohle Západ za socialismu neměl šanci zjistit. Dobře o tom mluví Chazin. Ten taky uvádí, že po odpojení by bylo v Rusku asi tak dva měsíce relativně ouvej a pak normálka. Právě z tohoto důvodu mají platební systém MIR. Irán taky odpojili a kolaps se nekonal. A Rusko je přece jiná váhová kategorie, že ?

Jarek

Mám takové tušení, že asi vím, proč Putin zasáhl. Ukrajina z ničeho nic vypustila informaci, že se chce znova stát zemí s jadernými zbraněmi. Teď jsem zaslechl informaci, že boje se vedou v areálu atomové elektrárny v Černobylu. Proč?
Měl jsem za to, že je to prázdný areál. Nebo je tam něco schované, co se dá dobře schovat jen v areálu, který je dodnes se zvýšenou radioaktivitou?
Proč boj za "pusté" místo?


Mám takové tušení, že asi vím, proč Putin zasáhl. Ukrajina z ničeho nic vypustila informaci, že se chce znova stát zemí s jadernými zbraněmi. Teď jsem zaslechl informaci, že boje se vedou v areálu atomové elektrárny v Černobylu. Proč? Měl jsem za to, že je to prázdný areál. Nebo je tam něco schované, co se dá dobře schovat jen v areálu, který je dodnes se zvýšenou radioaktivitou? Proč boj za "pusté" místo?
Upravené 24. 2. 2022 o 18:25

Teď jsem zaslechl informaci, že boje se vedou v areálu atomové elektrárny v Černobylu.

Tohle tvrdí Zelenský - z ruské strany jsem o tom neslyšela. Faktem ale je, že tam ukři dělali cvičení - ještě se svými "západními instruktory".
Pokud je pravda, že se tam někde bojuje, tak jen proto, aby ukři neprovedli nějaký šílený čin podle plánu oněch "západních"...


Jinak - Černobyl prázdný není. Zakonzervovaný je jen ten vybuchlý reaktor, jinak je tam celkem živo a to myslím nejen turisty, ale hlavně personál.


[quote="pid:59518, uid:312"]Teď jsem zaslechl informaci, že boje se vedou v areálu atomové elektrárny v Černobylu.[/quote] Tohle tvrdí Zelenský - z ruské strany jsem o tom neslyšela. Faktem ale je, že tam ukři dělali cvičení - ještě se svými "západními instruktory". Pokud je pravda, že se tam někde bojuje, tak jen proto, aby ukři neprovedli nějaký šílený čin podle plánu oněch "západních"... Jinak - Černobyl prázdný není. Zakonzervovaný je jen ten vybuchlý reaktor, jinak je tam celkem živo a to myslím nejen turisty, ale hlavně personál.

Teď jsem zaslechl informaci, že boje se vedou v areálu atomové elektrárny v Černobylu. Proč?
Měl jsem za to, že je to prázdný areál. Nebo je tam něco schované, co se dá dobře schovat jen v areálu, který je dodnes se zvýšenou radioaktivitou?
Proč boj za "pusté" místo?

Přechodné úložiště vyhořelého paliva.
Zde


[quote="pid:59518, uid:312"]Teď jsem zaslechl informaci, že boje se vedou v areálu atomové elektrárny v Černobylu. Proč? Měl jsem za to, že je to prázdný areál. Nebo je tam něco schované, co se dá dobře schovat jen v areálu, který je dodnes se zvýšenou radioaktivitou? Proč boj za "pusté" místo?[/quote] Přechodné úložiště vyhořelého paliva. [Zde](https://oenergetice.cz/jaderne-elektrarny/prvni-kontejner-zavezen-sucheho-uloziste-isf-2-cernobylu "Zde")
Upravené 24. 2. 2022 o 18:44

Obyvatelé Charkovské oblasti vítají ruská vojska:


"Usmívame se a máváme. Hlavně, aby "naše" nepřišli zpět" - smích.
https://www.youtube.com/watch?v=y3czVhISQ78


Obyvatelé Charkovské oblasti vítají ruská vojska: "Usmívame se a máváme. Hlavně, aby "naše" nepřišli zpět" - smích. https://www.youtube.com/watch?v=y3czVhISQ78

Mám takové tušení, že asi vím, proč Putin zasáhl. Ukrajina z ničeho nic vypustila informaci, že se chce znova stát zemí s jadernými zbraněmi. Teď jsem zaslechl informaci, že boje se vedou v areálu atomové elektrárny v Černobylu. Proč?


Možno preto, že z materiálu, ktorý tam je, sa dá vyrobiť niečo špinavé.


[quote="pid:59518, uid:312"]Mám takové tušení, že asi vím, proč Putin zasáhl. Ukrajina z ničeho nic vypustila informaci, že se chce znova stát zemí s jadernými zbraněmi. Teď jsem zaslechl informaci, že boje se vedou v areálu atomové elektrárny v Černobylu. Proč?[/quote] Možno preto, že z materiálu, ktorý tam je, sa dá vyrobiť niečo špinavé.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 24. 2. 2022 o 18:59

boje se vedou v areálu atomové elektrárny v Černobylu. Proč?


podľa toho, čo som zachytil, Černobyl by už mal byť pod kontrolou Ruska..


pokojnejšie budem zaspávať, ak budú pod kontrolou všetky štyri atómove elektrárne, hlavne tá Záporožská.


[quote="pid:59518, uid:312"]boje se vedou v areálu atomové elektrárny v Černobylu. Proč?[/quote] podľa toho, čo som zachytil, Černobyl by už mal byť pod kontrolou Ruska.. pokojnejšie budem zaspávať, ak budú pod kontrolou všetky štyri atómove elektrárne, hlavne tá Záporožská.

Možno preto, že s materiálu, ktorý tam je, sa dá vyrobiť niečo špinavé.


Je to pár dní, kdy jsem četl výrok nějakého ruského činitele (Šojgu nebo Lavrov), že ukrajinci jsou blíže získání jaderné zbraně než Severní Korea a (tu druhou zemi si nepamatují, ale zajímavé tvrzení potvrzující, že KLDR jadernou zbraň zatím nemá). Už na několika zdrojích jsem se setkal názorem, že ukrajina má jadernou hlavici nebo hlavice ještě z dob SSSR.


[quote="pid:59528, uid:623"]Možno preto, že s materiálu, ktorý tam je, sa dá vyrobiť niečo špinavé.[/quote] Je to pár dní, kdy jsem četl výrok nějakého ruského činitele (Šojgu nebo Lavrov), že ukrajinci jsou blíže získání jaderné zbraně než Severní Korea a (tu druhou zemi si nepamatují, ale zajímavé tvrzení potvrzující, že KLDR jadernou zbraň zatím nemá). Už na několika zdrojích jsem se setkal názorem, že ukrajina má jadernou hlavici nebo hlavice ještě z dob SSSR.

V Cernobyle je funkcna strategicka rozvodna. Posledny reaktor vypli v r.2000 ale rozvodna funguje.


V Cernobyle je funkcna strategicka rozvodna. Posledny reaktor vypli v r.2000 ale rozvodna funguje.

Video s důležitými informacemi

Výše tam má Taurus video z Charkovské oblasti, kde se obyvatelé na tanky usmívají a "hlavně aby se naši nevrátili". A v tom tvém je ten šílený ukroposlanec, co věští všem ruským "peklo na zemi, tentokrát zapomeňte na kytky, čekáme vás se zbraněmi, všichni tu pomřete".
Koukala jsem na rozšířenou relaci a tam se mj. říkalo:


  • všichni pohraničníci z ruské hranice nechali své posty stát a utekli do Ruska, kde se vzdali,
  • všichni poslanci již opustili Kyjev a směřují k západní hranici
  • všichni, co se dopouštěli zločinů, "kakají hranatá hovínka" a třepou se strachy, mnozí jsou již za západní hranicí v naději, že se skryjí.

[quote="pid:59561, uid:312"]Video s důležitými informacemi[/quote] Výše tam má Taurus video z Charkovské oblasti, kde se obyvatelé na tanky usmívají a "hlavně aby se naši nevrátili". A v tom tvém je ten šílený ukroposlanec, co věští všem ruským "peklo na zemi, tentokrát zapomeňte na kytky, čekáme vás se zbraněmi, všichni tu pomřete". Koukala jsem na rozšířenou relaci a tam se mj. říkalo: - všichni pohraničníci z ruské hranice nechali své posty stát a utekli do Ruska, kde se vzdali, - všichni poslanci již opustili Kyjev a směřují k západní hranici - všichni, co se dopouštěli zločinů, "kakají hranatá hovínka" a třepou se strachy, mnozí jsou již za západní hranicí v naději, že se skryjí.

Nezdá se vám, že v celém tom humbuku jsou nějak podezřele ticho USA?


No taky mi to připadá divný...


Jinak mám zajímavou informaci od člena rodiny žijícího v Chersonské oblasti, to město se jmenuje Shchaslyvtseve, jestli to píšu správně. On je Rus žijící léta na Ukrajině a má proruské názory. Dnes ráno kolem páté tam prý ruští vojáci bombardovali a zahynulo při tom několik civilistů. To je docela špatně teda, ještě když tady proběhly informace, že nebombardují civilní cíle. No a teď tam jsou všude ruští vojáci, ruské vlajky a od pondělka tam snad i nepůjde platit Grivnou nebo co. To by všechno byla dobrá zpráva, ale ty mrtvé civilisty moc nechápu. Sám tento rodinný příslušník se shovával ve sklepě a říkal, že to bylo hodně blízko. Jinak toto město je v těsné blízkosti s Krymem.


[quote="pid:59499, uid:312"]Nezdá se vám, že v celém tom humbuku jsou nějak podezřele ticho USA?[/quote] No taky mi to připadá divný... Jinak mám zajímavou informaci od člena rodiny žijícího v Chersonské oblasti, to město se jmenuje Shchaslyvtseve, jestli to píšu správně. On je Rus žijící léta na Ukrajině a má proruské názory. Dnes ráno kolem páté tam prý ruští vojáci bombardovali a zahynulo při tom několik civilistů. To je docela špatně teda, ještě když tady proběhly informace, že nebombardují civilní cíle. No a teď tam jsou všude ruští vojáci, ruské vlajky a od pondělka tam snad i nepůjde platit Grivnou nebo co. To by všechno byla dobrá zpráva, ale ty mrtvé civilisty moc nechápu. Sám tento rodinný příslušník se shovával ve sklepě a říkal, že to bylo hodně blízko. Jinak toto město je v těsné blízkosti s Krymem.

celej den mi ale vrtá hlavou
co na to chorvatská kontrarozvědka?


celej den mi ale vrtá hlavou co na to chorvatská kontrarozvědka?

Dnes ráno kolem páté tam prý ruští vojáci bombardovali a zahynulo při tom několik civilistů.
Teď proběhla v přímém přenosu informace, že jsou zprávy celkem o 57 obětech (za celou Ukrajinu), ale zatím to není potvrzeno.
Při takové akci se nedá zabránit civilním obětem. Je to osud.
Není jisté, kdo bombardoval. Jaké má důkazy, že to byli Rusové?


[quote="pid:59574, uid:639"]Dnes ráno kolem páté tam prý ruští vojáci bombardovali a zahynulo při tom několik civilistů.[/quote]Teď proběhla v přímém přenosu informace, že jsou zprávy celkem o 57 obětech (za celou Ukrajinu), ale zatím to není potvrzeno. Při takové akci se nedá zabránit civilním obětem. Je to osud. Není jisté, kdo bombardoval. Jaké má důkazy, že to byli Rusové?
Upravené 24. 2. 2022 o 21:06

celej den mi ale vrtá hlavou
co na to chorvatská kontrarozvědka?
Ta maká, nemá na nás čas.


[quote="pid:59575, uid:402"]celej den mi ale vrtá hlavou co na to chorvatská kontrarozvědka?[/quote]Ta maká, nemá na nás čas.

Róbert Fico vyslovil rovnakú myšlienku v súvislosti s útokom na Ukrajinu, ktorú som včera naznačil v súvislosti s uznaním Doneckej a Luhanskej ľudovej republiky, a to, že bolo porušené medzinárodné právo. Video má necelé štyri minúty.


https://www.youtube.com/watch?v=TjcxPIIFJ8A


Róbert Fico vyslovil rovnakú myšlienku v súvislosti s útokom na Ukrajinu, ktorú som včera naznačil v súvislosti s uznaním Doneckej a Luhanskej ľudovej republiky, a to, že bolo porušené medzinárodné právo. Video má necelé štyri minúty. https://www.youtube.com/watch?v=TjcxPIIFJ8A
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Při takové akci se nedá zabránit civilním obětem

Souhlas. Klidně to mohlo být tak, že tam byl třeba muniční sklad nebo něco, co je z vojenského hlediska důležité a bylo třeba to zničit. Banderovci jsou takoví šmejdi, že muničáky a štáby mají poblíž civilní zástavby. Když budeš mít kousek za chalupou muniční sklad, o kterém ani nemusíš vědět, ale vojáci ano a pošlou tam raketu, tak budeš mít po chalupě, anebo tě to taky i zabije. Taková už je válka. Ani nejpřesnější zbraně tomu nikdy nezabrání. To máš jen v tom holyvůůůůdu.


[quote="pid:59577, uid:312"]Při takové akci se nedá zabránit civilním obětem[/quote] Souhlas. Klidně to mohlo být tak, že tam byl třeba muniční sklad nebo něco, co je z vojenského hlediska důležité a bylo třeba to zničit. Banderovci jsou takoví šmejdi, že muničáky a štáby mají poblíž civilní zástavby. Když budeš mít kousek za chalupou muniční sklad, o kterém ani nemusíš vědět, ale vojáci ano a pošlou tam raketu, tak budeš mít po chalupě, anebo tě to taky i zabije. Taková už je válka. Ani nejpřesnější zbraně tomu nikdy nezabrání. To máš jen v tom holyvůůůůdu.

Jarek

všichni poslanci již opustili Kyjev a směřují k západní hranici

Jasně, takže u nás budou za chvíli nakýblováni a u homosexuála Moravce budou na nás pouštět své fašistické zvratky. Tak nevím co je teď horší, jestli fašoun z Ukrajiny nebo plaváček z Afriky.


[quote="pid:59571, uid:203"]všichni poslanci již opustili Kyjev a směřují k západní hranici[/quote] Jasně, takže u nás budou za chvíli nakýblováni a u homosexuála Moravce budou na nás pouštět své fašistické zvratky. Tak nevím co je teď horší, jestli fašoun z Ukrajiny nebo plaváček z Afriky.

Jarek

První z velkých úspěchů operace. Na Krym začala téct voda umělým kanálem z Ukrajiny.


První z velkých úspěchů operace. Na Krym začala téct voda umělým kanálem z Ukrajiny.

No vida a pak že je sucho a není voda. Keťasit se nemá.


No vida a pak že je sucho a není voda. Keťasit se nemá.

Jarek

Ak už to tu niekto dával, tak sa ospravedlňujem. Každopádne "vnímavý" prejav "našej" P-rezidentky:
TU


Ak už to tu niekto dával, tak sa ospravedlňujem. Každopádne "vnímavý" prejav "našej" P-rezidentky: [TU](https://fb.watch/bnEnqgrRC1/)

Jaké má důkazy, že to byli Rusové?


Hele ruku na srdce, kdo by to byl jinej? On říkal, že to byli asi Rusové, že tam litaly bomby a pak tam bylo všude plno ruských vojáků.


Bude to asi tak, jak tady někdo psal, že tam potřebovali něco zničit a bohužel to někdo odsral. Já jsem ten poslední člověk na světě, kterej by měl ruskou armádu za někoho, kdo bombarduje civilní objekty a civilisty. Amíci nemají problém ani s nemocnicemi, ale Rusům rozhodně nejde o zabíjení civilistů.


[quote="pid:59577, uid:312"]Jaké má důkazy, že to byli Rusové?[/quote] Hele ruku na srdce, kdo by to byl jinej? On říkal, že to byli asi Rusové, že tam litaly bomby a pak tam bylo všude plno ruských vojáků. Bude to asi tak, jak tady někdo psal, že tam potřebovali něco zničit a bohužel to někdo odsral. Já jsem ten poslední člověk na světě, kterej by měl ruskou armádu za někoho, kdo bombarduje civilní objekty a civilisty. Amíci nemají problém ani s nemocnicemi, ale Rusům rozhodně nejde o zabíjení civilistů.

On říkal, že to byli asi Rusové, že tam litaly bomby a pak tam bylo všude plno ruských vojáků.
Ptal jsem se proto, že tamtudy probíhala linie mezi bojovníky DNR a Ukrajinskou armádou.


[quote="pid:59594, uid:639"]On říkal, že to byli asi Rusové, že tam litaly bomby a pak tam bylo všude plno ruských vojáků.[/quote]Ptal jsem se proto, že tamtudy probíhala linie mezi bojovníky DNR a Ukrajinskou armádou.

Ptal jsem se proto, že tamtudy probíhala linie mezi bojovníky DNR a Ukrajinskou armádou.


Tak to jsem nevěděl. Víš o tom něco víc? Třeba nějaký odkaz?


[quote="pid:59596, uid:312"]Ptal jsem se proto, že tamtudy probíhala linie mezi bojovníky DNR a Ukrajinskou armádou.[/quote] Tak to jsem nevěděl. Víš o tom něco víc? Třeba nějaký odkaz?

Dvojminútové video: Milan Uhrík - Slovania na Ukrajine bojujú proti sebe, kým Američania si mydlia ruky za oceánom


https://www.youtube.com/watch?v=aHzrJR5glvA


Dvojminútové video: **Milan Uhrík - Slovania na Ukrajine bojujú proti sebe, kým Američania si mydlia ruky za oceánom** https://www.youtube.com/watch?v=aHzrJR5glvA
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Tak to jsem nevěděl. Víš o tom něco víc? Třeba nějaký odkaz?
Přece linie šla od Ruské hranice, až po pobřeží Černého moře u Chersonu.


[quote="pid:59598, uid:639"]Tak to jsem nevěděl. Víš o tom něco víc? Třeba nějaký odkaz?[/quote]Přece linie šla od Ruské hranice, až po pobřeží Černého moře u Chersonu.

celej den mi ale vrtá hlavou
co na to chorvatská kontrarozvědka?


Ta maká, nemá na nás čas.


Vyzerá to, že skupina Boletus je na tom podobne.


[quote="pid:59575, uid:402"]celej den mi ale vrtá hlavou co na to chorvatská kontrarozvědka?[/quote] [quote="pid:59578, uid:312"]Ta maká, nemá na nás čas.[/quote] Vyzerá to, že skupina Boletus je na tom podobne.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Skála na rozdíl od Konečné zabojival


To je asi 2 dny staré video. Zatím jsem Skálu nikde neviděla se vyjadřovat.


[quote="pid:59607, uid:158"]Skála na rozdíl od Konečné zabojival[/quote] To je asi 2 dny staré video. Zatím jsem Skálu nikde neviděla se vyjadřovat.

Vyzerá to, že skupina Boletus je na tom podobne.


Chceš opravdu dávat do jedný řady Globalisty a Boletuse? Víš, Ogare, já se Tě zastával a sám jsem měl řadu střetů. Nicméně, Tvoje útoky jsou ad hoc, nejsou reakcí na žádný spor a na nějaký útok na Tebe.


Zkus se toho jedu zbavit. Nejste příbuzní s Ocem?


[quote="pid:59604, uid:623"]Vyzerá to, že skupina Boletus je na tom podobne.[/quote] Chceš opravdu dávat do jedný řady Globalisty a Boletuse? Víš, Ogare, já se Tě zastával a sám jsem měl řadu střetů. Nicméně, Tvoje útoky jsou ad hoc, nejsou reakcí na žádný spor a na nějaký útok na Tebe. Zkus se toho jedu zbavit. Nejste příbuzní s Ocem?

co na to chorvatská kontrarozvědka?

Jestli už taky radši nepálej dokumenty.


[quote="pid:59575, uid:402"]co na to chorvatská kontrarozvědka?[/quote] Jestli už taky radši nepálej dokumenty.

Róbert Fico vyslovil rovnakú myšlienku v súvislosti s útokom na Ukrajinu, ktorú som včera naznačil v súvislosti s uznaním Doneckej a Luhanskej ľudovej republiky, a to, že bolo porušené medzinárodné právo.

No vidíš, že je to stejnej šmejd, jako ostatní. A to ho pořád tak chválíte.


[quote="pid:59580, uid:623"]Róbert Fico vyslovil rovnakú myšlienku v súvislosti s útokom na Ukrajinu, ktorú som včera naznačil v súvislosti s uznaním Doneckej a Luhanskej ľudovej republiky, a to, že bolo porušené medzinárodné právo.[/quote] No vidíš, že je to stejnej šmejd, jako ostatní. A to ho pořád tak chválíte.

Ukrajina zakázala mužům mezi 18-60 lety opustit zemi. Oznámila to celnice Lvovské oblasti.


Ukrajina zakázala mužům mezi 18-60 lety opustit zemi. Oznámila to celnice Lvovské oblasti.
1 ... 3456789 ... 11
88.01k
822
93
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept