Zahraničná politika
Rusko vs. Amerika, Rusko vs. NATO 2

Ad drobný podotek k výkladu mezinárodního práva dle ogara valacha:
Dozajista lze jakékoliv právo, to mezinárodní jakbysmet, laicky interpretovat různě, dokonce i svérázně. Dovoluji si nastínit situaci, kdy je demokraticky zvolená vláda smetena převratem, pomocí čehož je nastolena jakási forma junty, nebo jak to nazvat, tedy cosi, co je za vládu vydáváno a rádoby punc její legálnosti je podpořen těmi, kdo ji podporují, což proběhlo.
A mezinárodní právo se ohlo až k zemi. I junta tato se jala podporovat nácky a podobné entity a současně je poslala zlikvidovat problém-zbytek státu, který s převratem nesouhlasil a nesouhlasí a který je dodnes nositelem té juntou svržené právoplatně, demokraticky ustanovené státnosti. Nu a nyní, v těchto dnech, pozorujeme, že ten zbytek, jež 8 let juntě odolával, se rozhodl vrátit právní stav zpět do situace předpřevratové a činí tak pomocí mezinárodního práva. Uzavřel smlouvu o spolupráci se spojencem, jež uznal jeho státnost a rukou společnou nerozdílnou, tedy za dodržení mezinárodního práva, prostředky nezbytnými, vykonává to, co je třeba.
I táži se, jsou snad mezinárodní práva dvě? Jsem prostý vesničan, mezinárodněprávní laik, proto mě prosím poučte, jestli a v čem se mýlím.
Děkuji


Ad drobný podotek k výkladu mezinárodního práva dle ogara valacha: Dozajista lze jakékoliv právo, to mezinárodní jakbysmet, laicky interpretovat různě, dokonce i svérázně. Dovoluji si nastínit situaci, kdy je demokraticky zvolená vláda smetena převratem, pomocí čehož je nastolena jakási forma junty, nebo jak to nazvat, tedy cosi, co je za vládu vydáváno a rádoby punc její legálnosti je podpořen těmi, kdo ji podporují, což proběhlo. A mezinárodní právo se ohlo až k zemi. I junta tato se jala podporovat nácky a podobné entity a současně je poslala zlikvidovat problém-zbytek státu, který s převratem nesouhlasil a nesouhlasí a který je dodnes nositelem té juntou svržené právoplatně, demokraticky ustanovené státnosti. Nu a nyní, v těchto dnech, pozorujeme, že ten zbytek, jež 8 let juntě odolával, se rozhodl vrátit právní stav zpět do situace předpřevratové a činí tak pomocí mezinárodního práva. Uzavřel smlouvu o spolupráci se spojencem, jež uznal jeho státnost a rukou společnou nerozdílnou, tedy za dodržení mezinárodního práva, prostředky nezbytnými, vykonává to, co je třeba. I táži se, jsou snad mezinárodní práva dvě? Jsem prostý vesničan, mezinárodněprávní laik, proto mě prosím poučte, jestli a v čem se mýlím. Děkuji

Nevím, jestli to tady již bylo, nemám čas sledovat, ale v Černobylu VB plánovali vyhodit do vzduchu AS a hodit to na Rusko. Radioaktivní spad měl zasáhnout Kyjev. Rusové tomu zabránili.
https://www.youtube.com/watch?v=UahGUWPhogk&ab_channel=%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%81%D1%81%D0%BE%D1%80%D0%98%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%8C%D0%9F%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD


Nevím, jestli to tady již bylo, nemám čas sledovat, ale v Černobylu VB plánovali vyhodit do vzduchu AS a hodit to na Rusko. Radioaktivní spad měl zasáhnout Kyjev. Rusové tomu zabránili. https://www.youtube.com/watch?v=UahGUWPhogk&ab_channel=%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%81%D1%81%D0%BE%D1%80%D0%98%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%8C%D0%9F%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD

I táži se, jsou snad mezinárodní práva dvě? Jsem prostý vesničan, mezinárodněprávní laik, proto mě prosím poučte, jestli a v čem se mýlím.
Děkuji


Konečne niekto, kto sa na to pozerá konštruktívne. Už som napísal, nie som odborník. Vidím len podobnosť so Srbskom a Kosovom. V Kosove, podľa západu, vraždili Srbi kosovcov. A bolo odtrhnutie Kosova a bombardovanie Srbska. Tu je situácia podobná, aj keď k vraždeniu ľudí v Donecku a Luhansku naozaj dochádzalo počas ôsmych rokov. Ak sa zhodneme na tom, že v prípade Srbska a Kosova došlo k porušeniu medzinárodného práva, ako je možné, že sa nezhodneme v tomto prípade? Ak sa mýlim, prosím poučte ma. Ďakujem.


[quote="pid:59770, uid:310"]I táži se, jsou snad mezinárodní práva dvě? Jsem prostý vesničan, mezinárodněprávní laik, proto mě prosím poučte, jestli a v čem se mýlím. Děkuji[/quote] Konečne niekto, kto sa na to pozerá konštruktívne. Už som napísal, nie som odborník. Vidím len podobnosť so Srbskom a Kosovom. V Kosove, podľa západu, vraždili Srbi kosovcov. A bolo odtrhnutie Kosova a bombardovanie Srbska. Tu je situácia podobná, aj keď k vraždeniu ľudí v Donecku a Luhansku naozaj dochádzalo počas ôsmych rokov. Ak sa zhodneme na tom, že v prípade Srbska a Kosova došlo k porušeniu medzinárodného práva, ako je možné, že sa nezhodneme v tomto prípade? Ak sa mýlim, prosím poučte ma. Ďakujem.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 25. 2. 2022 o 11:58

MZ RF zavolalo si západní velvyslance a všem předalo dokumentaci, která dokazuje páchanou genocídu na občanech DLR a LLR.
Dokumentace obsahovala videa a fotografie, na které se dle slov Zacharové nedalo koukat - jak lidí bestiálně mučili, bestiálně zabíjeli zakopávaním zaživa do země, pálením zaživa atd. v masovém meřítku.
Na internet a youtube se to nedalo vyložit, protože podle jejích zásad ty fotografie a videa by okamžitě smazaly.
Jaká byla reakce západního společenství? Nic. Ani česká, ani slovenská, ani jakákoli západní vláda se nezmínila, že něco podobného obdržela. Pouze Scholz se vyjádřil, že mu to příjde k smíchu. Kancléřovi Německa, zemí, která v minulosti páchala genocídu, je genocída na slovanském obyvatelstvu k smíchu?


Takže problém genocídy, který páchá ukrajinská vláda, podle západu neexistue? A podle západu tudíž Rusko nemá právo bránit ani svoje občany, ani občany DLR a LLR.
¨
A Ogar, který se vydává za konceptuála, zde také prohlašuje, že Rusko porušilo mezinárodní právo.


Každý v této době musí učinit svoji morální volbu. Zdá se, Ogare, že jsi ji učinil.


MZ RF zavolalo si západní velvyslance a všem předalo dokumentaci, která dokazuje páchanou genocídu na občanech DLR a LLR. Dokumentace obsahovala videa a fotografie, na které se dle slov Zacharové nedalo koukat - jak lidí bestiálně mučili, bestiálně zabíjeli zakopávaním zaživa do země, pálením zaživa atd. v masovém meřítku. Na internet a youtube se to nedalo vyložit, protože podle jejích zásad ty fotografie a videa by okamžitě smazaly. Jaká byla reakce západního společenství? Nic. Ani česká, ani slovenská, ani jakákoli západní vláda se nezmínila, že něco podobného obdržela. Pouze Scholz se vyjádřil, že mu to příjde k smíchu. Kancléřovi Německa, zemí, která v minulosti páchala genocídu, je genocída na slovanském obyvatelstvu k smíchu? Takže problém genocídy, který páchá ukrajinská vláda, podle západu neexistue? A podle západu tudíž Rusko nemá právo bránit ani svoje občany, ani občany DLR a LLR. ¨ A Ogar, který se vydává za konceptuála, zde také prohlašuje, že Rusko porušilo mezinárodní právo. Každý v této době musí učinit svoji morální volbu. Zdá se, Ogare, že jsi ji učinil.

Rusko nemohlo porušit mezinárodní právo, když žádné objektivní mezinárodní právo od bombardování Jugoslávie neexistuje.
O tom jestli operace Ruska byla oprávněná či ne rozhodnou prostí ukrajinci nikdo jiný nemá právo tyto věci posuzovat.


Rusko nemohlo porušit mezinárodní právo, když žádné objektivní mezinárodní právo od bombardování Jugoslávie neexistuje. O tom jestli operace Ruska byla oprávněná či ne rozhodnou prostí ukrajinci nikdo jiný nemá právo tyto věci posuzovat.

Nevím, co si o tom myslet. Teď proběhly záběry z Kyjevského nádraží, jak se lidé cpou do vlaků. Nic zvláštního by to nebylo, kdyby ti lidé nebyli černoši.


Cez Ukrajinu viedla jedna z migračných trás do Európy. Aj u nás ich veľa chytili.


[quote="pid:59789, uid:312"]Nevím, co si o tom myslet. Teď proběhly záběry z Kyjevského nádraží, jak se lidé cpou do vlaků. Nic zvláštního by to nebylo, kdyby ti lidé nebyli černoši.[/quote] Cez Ukrajinu viedla jedna z migračných trás do Európy. Aj u nás ich veľa chytili.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 25. 2. 2022 o 12:23

Ak sa zhodneme na tom, že v prípade Srbska a Kosova došlo k porušeniu medzinárodného práva, ako je možné, že sa nezhodneme v tomto prípade?


No, v tomto případě, aniž bych si dovolil Vás jakkoliv poučovat, se neshodneme. Neboť, když dva dělají totéž, nemusí to(a v tomto případě rozhodně není) totéž.
Nastíním, že v případě Srbska šlo o násilné odtržení kusu srbského území a následné vyhlášení rádoby státnosti onoho zbytku, tedy Kosova-kdy tomu předcházely čistky a vyhnání původního obyvatelstva, zatímco v případě ukrajinském je tomu jinak.
Nositel původní státnosti je právě ten zbytek, který onu státnost podržel a hájil oněch 8 let a nyní se snaží situaci vrátit do stavu před převratem
O což se, jak patrno, Kosovo tak nějak nesnaží, že. V jeho případě by to bylo asi dosti kontraproduktivní.


[quote="pid:59775, uid:623"]Ak sa zhodneme na tom, že v prípade Srbska a Kosova došlo k porušeniu medzinárodného práva, ako je možné, že sa nezhodneme v tomto prípade?[/quote] No, v tomto případě, aniž bych si dovolil Vás jakkoliv poučovat, se neshodneme. Neboť, když dva dělají totéž, nemusí to(a v tomto případě rozhodně není) totéž. Nastíním, že v případě Srbska šlo o násilné odtržení kusu srbského území a následné vyhlášení rádoby státnosti onoho zbytku, tedy Kosova-kdy tomu předcházely čistky a vyhnání původního obyvatelstva, zatímco v případě ukrajinském je tomu jinak. Nositel původní státnosti je právě ten zbytek, který onu státnost podržel a hájil oněch 8 let a nyní se snaží situaci vrátit do stavu před převratem O což se, jak patrno, Kosovo tak nějak nesnaží, že. V jeho případě by to bylo asi dosti kontraproduktivní.

Nevím, co si o tom myslet. Teď proběhly záběry z Kyjevského nádraží, jak se lidé cpou do vlaků. Nic zvláštního by to nebylo, kdyby ti lidé nebyli černoši.


Nevím, co si o tom myslet. Teď proběhly záběry z Kyjevského nádraží, jak se lidé cpou do vlaků. Nic zvláštního by to nebylo, kdyby ti lidé nebyli černoši.

prva vlna z hrozy vojny opadla namiest dotahovania sa by bolo dobre zacat pracovat na soc sietach ale gramotne!!! napr. nadavky do trolov si vobec nevsimat nenechat sa vtahovat do hadok a podobne. hlavne kto to vie ako na to


prva vlna z hrozy vojny opadla namiest dotahovania sa by bolo dobre zacat pracovat na soc sietach ale gramotne!!! napr. nadavky do trolov si vobec nevsimat nenechat sa vtahovat do hadok a podobne. hlavne kto to vie ako na to

Nevím, co si o tom myslet. Teď proběhly záběry z Kyjevského nádraží, jak se lidé cpou do vlaků. Nic zvláštního by to nebylo, kdyby ti lidé nebyli černoši.


Cez Ukrajinu viedla jedna z migračných trás do Európy. Aj u nás ich veľa chytili.


[quote="pid:59789, uid:312"]Nevím, co si o tom myslet. Teď proběhly záběry z Kyjevského nádraží, jak se lidé cpou do vlaků. Nic zvláštního by to nebylo, kdyby ti lidé nebyli černoši.[/quote] Cez Ukrajinu viedla jedna z migračných trás do Európy. Aj u nás ich veľa chytili.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

O tom jestli operace Ruska byla oprávněná či ne rozhodnou prostí ukrajinci nikdo jiný nemá právo tyto věci posuzovat.


Vážně? Ukrajinci z které strany? Ti, kteří skákali na Majdanu a zavírali oči na zločiny, páchané vládou, kterou oni přivedli k moci?


Fašistické Německo také muselo být nejdříve poraženo, odsouzení váleční zločinci a provedená denacifikace.


Takže, o oprávněnosti operace už bylo rozhodnuto Ruskem. A teď záleží jen na úspěchu té operace.


[quote="pid:59785, uid:402"]O tom jestli operace Ruska byla oprávněná či ne rozhodnou prostí ukrajinci nikdo jiný nemá právo tyto věci posuzovat.[/quote] Vážně? Ukrajinci z které strany? Ti, kteří skákali na Majdanu a zavírali oči na zločiny, páchané vládou, kterou oni přivedli k moci? Fašistické Německo také muselo být nejdříve poraženo, odsouzení váleční zločinci a provedená denacifikace. Takže, o oprávněnosti operace už bylo rozhodnuto Ruskem. A teď záleží jen na úspěchu té operace.

Ukrajinci z které strany


tam žádné 2 strany nejsou
banderovský proud je minorita
ale kdyby většina ukrajinců byla proti a vypukla tam partizánská válka tak by to bylo pro rusko blamáž bez ohledu na ušlechtilé cíle
já věřím tomu že pro většinu ukrajinců je to osvobození ale jestli je to opravdu tak uvidíme
každopádně někdo z washingtonu nebo z londýna nemá právo soudit jestli je to v pořádku nebo není


[quote="pid:59793, uid:158"]Ukrajinci z které strany[/quote] tam žádné 2 strany nejsou banderovský proud je minorita ale kdyby většina ukrajinců byla proti a vypukla tam partizánská válka tak by to bylo pro rusko blamáž bez ohledu na ušlechtilé cíle já věřím tomu že pro většinu ukrajinců je to osvobození ale jestli je to opravdu tak uvidíme každopádně někdo z washingtonu nebo z londýna nemá právo soudit jestli je to v pořádku nebo není

taurus
davam ti lajky ale chcem aj takto vyjadrit podporu, mozno inde sa nezhodneme je to jedno.
Doplnim k tomu co pises, v pripade tejto nestastnej vojny to je pravo na obranu (ochranu) Su to mierotvorci a urcite to bude po vojne tak aj prezentovane. MP je tu bokom. Rusko je plne opravnene dobit Kijev tak ako isli ruske vojska po Berlin. Nebudem sa dalej vyjadrovat aj ked niekto bude reagovat.


taurus davam ti lajky ale chcem aj takto vyjadrit podporu, mozno inde sa nezhodneme je to jedno. Doplnim k tomu co pises, v pripade tejto nestastnej vojny to je pravo na obranu (ochranu) Su to mierotvorci a urcite to bude po vojne tak aj prezentovane. MP je tu bokom. Rusko je plne opravnene dobit Kijev tak ako isli ruske vojska po Berlin. Nebudem sa dalej vyjadrovat aj ked niekto bude reagovat.

Ale Ukrajinci si to nemyslí. Ty vymyté hlavy mají oni a pokládají (nejen) Rusy za své nepřátele. Nepřítel je pro ně každý s jiným názorem. Nebo snad - pokládal bys Čechy za "své", kdyby odstřelovali vaši hranici se všemi obydlenými místy kolem? Jaký bys měl vztah k Čechům, kdyby víc jak 8 let páchali na Slovácích genocidu?

Pozor na generalizaci typu "Ukrajinci dělají to a to.".
Počítám, že nejsou tak masově zfanatizovaní jako němci za 2. sv. války, takže to "ukrajinci" ve skutečnosti znamená jen "ukrajinští pučisté", zločinecké organizace typu "Azov" a "Pravý sektor" apod. z cca 40 milionů obyvatel Ukrajiny.
A proč tak počítám?
No, když vidím, jak "silný" je odpor ukrajinských ozbrojených sil v této dvoudenní válce...


[quote="pid:59211, uid:203"]Ale Ukrajinci si to nemyslí. Ty vymyté hlavy mají oni a pokládají (nejen) Rusy za své nepřátele. Nepřítel je pro ně každý s jiným názorem. Nebo snad - pokládal bys Čechy za "své", kdyby odstřelovali vaši hranici se všemi obydlenými místy kolem? Jaký bys měl vztah k Čechům, kdyby víc jak 8 let páchali na Slovácích genocidu?[/quote] Pozor na generalizaci typu "Ukrajinci dělají to a to.". Počítám, že nejsou tak masově zfanatizovaní jako němci za 2. sv. války, takže to "ukrajinci" ve skutečnosti znamená jen "ukrajinští pučisté", zločinecké organizace typu "Azov" a "Pravý sektor" apod. z cca 40 milionů obyvatel Ukrajiny. A proč tak počítám? No, když vidím, jak "silný" je odpor ukrajinských ozbrojených sil v této dvoudenní válce...
Upravené 25. 2. 2022 o 12:58

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj oslovil ruského prezidenta Vladimira Putina s návrhem usednout k jednacímu stolu.


"Chci ještě jednou apelovat na prezidenta Ruské federace. Boje probíhají po celé Ukrajině, pojďme si sednout k jednacímu stolu, abychom zastavili smrt lidí," uvedl ve videovzkazu zveřejněném v pátek na svém telegram kanálu
https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13859525?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Rusko je připraveno na jednání, jakmile ozbrojené síly Ukrajiny složí zbraně, řekl Lavrov

Poté, co Rusko provede operaci k demilitarizaci Ukrajiny, se situace v zemi vrátí k jednání, řekl ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov.
"Nechybělo nám diplomatické řešení konfliktu. Proto se samozřejmě jakékoliv ozbrojené operace směřující k obnovení jakéhosi demokratického řádu, bez prvků genocidy, bez prvků neonacismu a militarismu, samozřejmě vrátí k jednání a prezidentovi ( Ruska - pozn. red.) Putinovi, ještě jednou upozorňuji na jeho slova, jsme pro osvobození Ukrajiny od militarismu a neonacismu, abychom všem lidem žijícím v této zemi poskytli příležitost rozhodnout jejich vlastní budoucnost bez jakéhokoli tlaku zvenčí,“ řekl Lavrov na tiskové konferenci.


"Jsme připraveni k jednání. Jakmile ozbrojené síly Ukrajiny zareagují na výzvu našeho prezidenta, přestanou klást odpor, složí zbraně. Nikdo je nenapadne, nikdo nebude utlačovat." ať se vrátí ke svým rodinám. A dejme ukrajinskému lidu všichni společně příležitost rozhodnout o svém osudu,“ řekl Lavrov novinářům.
https://ria.ru/20220225/lavrov-1775035430.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Nestydatost Západu přesáhla meze možného, ​​řekl Lavrov


"Když je jednání nahrazeno sabotáží, přímou sabotáží, a když je zároveň Rusko obviňováno, že musí plnit Minské dohody, víte, nestydatost je obecně známým rysem některých našich západních kolegů. překročilo to hranice možného, ​​přípustné, protože to bylo doprovázeno neustálým zhoršováním situace rusky mluvícího obyvatelstva na Ukrajině,“ řekl Lavrov novinářům po jednání se zástupci LPR a DPR.
https://ria.ru/20220225/zapad-1775032234.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj oslovil ruského prezidenta Vladimira Putina s návrhem usednout k jednacímu stolu. "Chci ještě jednou apelovat na prezidenta Ruské federace. Boje probíhají po celé Ukrajině, pojďme si sednout k jednacímu stolu, abychom zastavili smrt lidí," uvedl ve videovzkazu zveřejněném v pátek na svém telegram kanálu https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13859525?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop **Rusko je připraveno na jednání, jakmile ozbrojené síly Ukrajiny složí zbraně, řekl Lavrov ** Poté, co Rusko provede operaci k demilitarizaci Ukrajiny, se situace v zemi vrátí k jednání, řekl ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov. "Nechybělo nám diplomatické řešení konfliktu. Proto se samozřejmě jakékoliv ozbrojené operace směřující k obnovení jakéhosi demokratického řádu, bez prvků genocidy, bez prvků neonacismu a militarismu, samozřejmě vrátí k jednání a prezidentovi ( Ruska - pozn. red.) Putinovi, ještě jednou upozorňuji na jeho slova, jsme pro osvobození Ukrajiny od militarismu a neonacismu, abychom všem lidem žijícím v této zemi poskytli příležitost rozhodnout jejich vlastní budoucnost bez jakéhokoli tlaku zvenčí,“ řekl Lavrov na tiskové konferenci. "Jsme připraveni k jednání. Jakmile ozbrojené síly Ukrajiny zareagují na výzvu našeho prezidenta, přestanou klást odpor, složí zbraně. Nikdo je nenapadne, nikdo nebude utlačovat." ať se vrátí ke svým rodinám. A dejme ukrajinskému lidu všichni společně příležitost rozhodnout o svém osudu,“ řekl Lavrov novinářům. https://ria.ru/20220225/lavrov-1775035430.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop **Nestydatost Západu přesáhla meze možného, ​​řekl Lavrov** "Když je jednání nahrazeno sabotáží, přímou sabotáží, a když je zároveň Rusko obviňováno, že musí plnit Minské dohody, víte, nestydatost je obecně známým rysem některých našich západních kolegů. překročilo to hranice možného, ​​přípustné, protože to bylo doprovázeno neustálým zhoršováním situace rusky mluvícího obyvatelstva na Ukrajině,“ řekl Lavrov novinářům po jednání se zástupci LPR a DPR. https://ria.ru/20220225/zapad-1775032234.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

Ešte mi to nedá, predsa len musím zabŕdnuť do toho medzinárodného práva.
Všetci vieme, ako to bolo s Kosovom.
Aj v ústave je nedotknuteľnosť majetku. Ale ak idem okolo a vidím, že na nejakom pozemku jeho majiteľ týra svoju ženu a deti, prípadne ich chce zavraždiť, tak podľa platných zákonov môžem vtrhnúť na jeho pozemok a zabrániť najhoršiemu. ě v tej chvíli poruším jeho ústavné právo a naruším hranice je druhoradé. Na tento prípad analogicky pamätá aj medzinárodné právo. Je to zložitá otázka, čo všetko musí byť splnené a právnici sa v tom riadne porýpu. A ak sa nemýlim, Lavrov už na tento aspekt upozornil. Bez toho, aby som to ďalej skúmal je to druhoradé a takéto veci si Rusi vedia právne a dôkazne ošetriť. Ich diplomacia je na vyššej úrovni ako Západná.


Ešte mi to nedá, predsa len musím zabŕdnuť do toho medzinárodného práva. Všetci vieme, ako to bolo s Kosovom. Aj v ústave je nedotknuteľnosť majetku. Ale ak idem okolo a vidím, že na nejakom pozemku jeho majiteľ týra svoju ženu a deti, prípadne ich chce zavraždiť, tak podľa platných zákonov môžem vtrhnúť na jeho pozemok a zabrániť najhoršiemu. ě v tej chvíli poruším jeho ústavné právo a naruším hranice je druhoradé. Na tento prípad analogicky pamätá aj medzinárodné právo. Je to zložitá otázka, čo všetko musí byť splnené a právnici sa v tom riadne porýpu. A ak sa nemýlim, Lavrov už na tento aspekt upozornil. Bez toho, aby som to ďalej skúmal je to druhoradé a takéto veci si Rusi vedia právne a dôkazne ošetriť. Ich diplomacia je na vyššej úrovni ako Západná.

Asi začnem vybavovať "modrú knižku", keď sa pozriem na tú chuderu rezidentku Kapútovú.


Asi začnem vybavovať "modrú knižku", keď sa pozriem na tú chuderu rezidentku Kapútovú.

Tak pokud Zelenskyj chce jednat s Ruskem, tak je evidentní, že mu došlo, že ho v tom západ nechal a sám na to nestačí.


Otázkou je, pokud splní podmínky ruské strany a v podstatě bude po konfliktu. Nicméně to probíhá světelnou rychlostí.


Tak pokud Zelenskyj chce jednat s Ruskem, tak je evidentní, že mu došlo, že ho v tom západ nechal a sám na to nestačí. Otázkou je, pokud splní podmínky ruské strany a v podstatě bude po konfliktu. Nicméně to probíhá světelnou rychlostí.

Je to zložitá otázka, čo všetko musí byť splnené a právnici sa v tom riadne porýpu.

Je to otázka koncepcí. V koncepci GP (davo-elitarismus, parazitismus) je právo pouhou "hrou" na spravedlnost v zájmu vládnoucí vrtsvy, v koncepci VP (soc.spravedlivá spol., tvůrčí činnost) je právo skutečná snaha o nastolení spravedlnosti.


[quote="pid:59805, uid:175"]Je to zložitá otázka, čo všetko musí byť splnené a právnici sa v tom riadne porýpu.[/quote] Je to otázka koncepcí. V koncepci GP (davo-elitarismus, parazitismus) je právo pouhou "hrou" na spravedlnost v zájmu vládnoucí vrtsvy, v koncepci VP (soc.spravedlivá spol., tvůrčí činnost) je právo skutečná snaha o nastolení spravedlnosti.

prva vlna z hrozy vojny opadla namiest dotahovania sa by bolo dobre zacat pracovat na soc sietach ale gramotne!!! napr. nadavky do trolov si vobec nevsimat nenechat sa vtahovat do hadok a podobne. hlavne kto to vie ako na to
este je na to priskoro, zombici maju chut ist na ukrajinu bojovat proti okupantom... treba pockat az opadnu emocie. skusal som to u kolegov, ale nepomohlo. Trpia hysterickymi zachvatmi, takze treba len velmi jemne, este by nam z tej vakciny infarkty dostali.


[quote="pid:59790, uid:777"]prva vlna z hrozy vojny opadla namiest dotahovania sa by bolo dobre zacat pracovat na soc sietach ale gramotne!!! napr. nadavky do trolov si vobec nevsimat nenechat sa vtahovat do hadok a podobne. hlavne kto to vie ako na to[/quote]este je na to priskoro, zombici maju chut ist na ukrajinu bojovat proti okupantom... treba pockat az opadnu emocie. skusal som to u kolegov, ale nepomohlo. Trpia hysterickymi zachvatmi, takze treba len velmi jemne, este by nam z tej vakciny infarkty dostali.

Moderator

Ten komediant-pianista zvoláva aj zahraničné posily, najmä osoby so skúsenosťami z vojny. Čiže nabáda k vlastizrade. Nech prídu pomôcť chrániť Kyjev.


Ten komediant-pianista zvoláva aj zahraničné posily, najmä osoby so skúsenosťami z vojny. Čiže nabáda k vlastizrade. Nech prídu pomôcť chrániť Kyjev.

Trpia hysterickymi zachvatmi, takze treba len velmi jemne, este by nam z tej vakciny infarkty dostali.


ano, kolega mi psal, ze videl na ceske televizi zabite ukrajinske deti. prakticky od stredy mi porad pise nejake veci z mainstreamu a veri tomu. dnes jsem ho zadala, at mi uz nepise, co slysi na ceske televizi.
bohuzel mam pocit, ze i ti, kteri byli rozumni behem covidu, ted totalne naleteli na propagandu:-(


[quote="pid:59811, uid:10"]Trpia hysterickymi zachvatmi, takze treba len velmi jemne, este by nam z tej vakciny infarkty dostali.[/quote] ano, kolega mi psal, ze videl na ceske televizi zabite ukrajinske deti. prakticky od stredy mi porad pise nejake veci z mainstreamu a veri tomu. dnes jsem ho zadala, at mi uz nepise, co slysi na ceske televizi. bohuzel mam pocit, ze i ti, kteri byli rozumni behem covidu, ted totalne naleteli na propagandu:-(

dnes jsem ho zadala, at mi uz nepise

No já bych panu kolegovi navrhnul, aby jel na východní frontu bojovat za demográcii, pravdu, a lásku a za ty evropské hodnoty. Možná že právě díky jemu ukrajinská armáda vyhraje. Ve skutečnosti by tam dostal kulku do palice a byl by klid. Nejhorší jsou tihle gaučoví bojovníci, kteří když uslyší výbuch granátu, tak se z toho poserou a zeblijou a budou volat mámu. To jsou většinou ti největší zbabělci. Takhle poštívat z poza buku, to by jim šlo. Velký pianista Zelenskyj volá posily. Tak ať tam táhne.


[quote="pid:59816, uid:347"]dnes jsem ho zadala, at mi uz nepise[/quote] No já bych panu kolegovi navrhnul, aby jel na východní frontu bojovat za demográcii, pravdu, a lásku a za ty evropské hodnoty. Možná že právě díky jemu ukrajinská armáda vyhraje. Ve skutečnosti by tam dostal kulku do palice a byl by klid. Nejhorší jsou tihle gaučoví bojovníci, kteří když uslyší výbuch granátu, tak se z toho poserou a zeblijou a budou volat mámu. To jsou většinou ti největší zbabělci. Takhle poštívat z poza buku, to by jim šlo. Velký pianista Zelenskyj volá posily. Tak ať tam táhne.

Jarek

ano, kolega mi psal, ze videl na ceske televizi zabite ukrajinske deti. prakticky od stredy mi porad pise nejake veci z mainstreamu a veri tomu. dnes jsem ho zadala, at mi uz nepise, co slysi na ceske televizi.
bohuzel mam pocit, ze i ti, kteri byli rozumni behem covidu, ted totalne naleteli na propagandu:-(


Zlo má pre každého špeciálnu návnadu. Jeden sa chytí na trblietky, iný na červa, ďalší na imitáciu... Len Človek sa nechytí na nič.


[quote="pid:59816, uid:347"]ano, kolega mi psal, ze videl na ceske televizi zabite ukrajinske deti. prakticky od stredy mi porad pise nejake veci z mainstreamu a veri tomu. dnes jsem ho zadala, at mi uz nepise, co slysi na ceske televizi. bohuzel mam pocit, ze i ti, kteri byli rozumni behem covidu, ted totalne naleteli na propagandu:-([/quote] Zlo má pre každého špeciálnu návnadu. Jeden sa chytí na trblietky, iný na červa, ďalší na imitáciu... Len Človek sa nechytí na nič.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 25. 2. 2022 o 14:24

Čítával jsem jeden švýcarský blog, Manfred, jak se autor jmenoval, rozlišoval dobro a zlo, přimknul se k Rusku, nakonec se tam i odstěhoval. Poté do Abcházie. Bohužel loni zemřel. Jeho přátelé ale web udržují a dnes zveřejnili toto:


http://alles-schallundrauch.blogspot.com/2022/02/ukraine-putin-hilft-west-eurasien.html


"Denně dostáváme spoustu emailů, proč nepíšeme nic o ukrajinské krizi. Jednoduše proto, že vše již bylo řečeno.


Rusko nás osvobozuje, tím myslím nás západní Eurasiany, ze jha těch lidí, kteří žijí a operují daleko za oceánem. Není to válka, jen úklid. Rusko nepotřebuje další zemi. Je dost velké. Ale chce konečně mír nasvém prahu a zažene posměšné a vraždící zločince na západní části Hedvábné stezky. Děkuji za tuto práci ruskému lidu.


Západoevropané uvidí (doufejme), že za velkou louží nemá starý strýček Joe co nabídnout, kromě spousty hollywoodského válečného pokřiku a zničujících změn režimů. Nejlepší je vzít s sebou Uncle Joea, Covid 19, Gender Gaga, kult tetování, feminismus, image a další mainstreamové žrouty času, Azov/Blackwater Battalion atd. Pokud chcete vidět, jaká je ve skutečnosti americká společnost, zajděte si osobně do Amíkova podívat. Amerika je dnes z velké části spálená a vyčerpaná společnost s mnoha chudými na ulicích a několika hyper bohatými. Musíte být miliardářem, abyste vůbec kandidovali na prezidenta, a milionářem, abyste kandidovali do Senátu. Je to ještě normální?


Pokud je toto cílem zde v západní Eurasii, pokračujte a udeřte na Putina. Pak budete muset tu špínu ze západní Eurasie později vyčistit sami, pokud to někdy budete moci.


Pokud se nám nakonec nepodaří vyhnat toho strašného amerického brouka z našeho kontinentu, brzy skončíme jako v Americe. Díky Rusku máme další příležitost vyčistit náš kožich a západní Eurasii.Co třeba Napoleon, Hitler........ Kdo vlastně dělal úklid? Prusové nebo Rusové? Američané nebo Rusové?


Děkuji Rusku za tuto očistnou akci. Prosím, stručně a důkladně.


Agromne Spaciba moi lutsche drug"


Při četbě tohoto článku jsem si vzpomněl na jeden živý sen, asi před 5 lety. Jel jsem ve Frankfurtu tramvají a na domech byly plachty s nápisy "Děkujeme Rusku na osvobození". Věděl jsem, že se to vztahuje k nějaké aktuální události...


Žeby se ten sen zhmotnil?


Čítával jsem jeden švýcarský blog, Manfred, jak se autor jmenoval, rozlišoval dobro a zlo, přimknul se k Rusku, nakonec se tam i odstěhoval. Poté do Abcházie. Bohužel loni zemřel. Jeho přátelé ale web udržují a dnes zveřejnili toto: http://alles-schallundrauch.blogspot.com/2022/02/ukraine-putin-hilft-west-eurasien.html "Denně dostáváme spoustu emailů, proč nepíšeme nic o ukrajinské krizi. Jednoduše proto, že vše již bylo řečeno. Rusko nás osvobozuje, tím myslím nás západní Eurasiany, ze jha těch lidí, kteří žijí a operují daleko za oceánem. Není to válka, jen úklid. Rusko nepotřebuje další zemi. Je dost velké. Ale chce konečně mír nasvém prahu a zažene posměšné a vraždící zločince na západní části Hedvábné stezky. Děkuji za tuto práci ruskému lidu. Západoevropané uvidí (doufejme), že za velkou louží nemá starý strýček Joe co nabídnout, kromě spousty hollywoodského válečného pokřiku a zničujících změn režimů. Nejlepší je vzít s sebou Uncle Joea, Covid 19, Gender Gaga, kult tetování, feminismus, image a další mainstreamové žrouty času, Azov/Blackwater Battalion atd. Pokud chcete vidět, jaká je ve skutečnosti americká společnost, zajděte si osobně do Amíkova podívat. Amerika je dnes z velké části spálená a vyčerpaná společnost s mnoha chudými na ulicích a několika hyper bohatými. Musíte být miliardářem, abyste vůbec kandidovali na prezidenta, a milionářem, abyste kandidovali do Senátu. Je to ještě normální? Pokud je toto cílem zde v západní Eurasii, pokračujte a udeřte na Putina. Pak budete muset tu špínu ze západní Eurasie později vyčistit sami, pokud to někdy budete moci. Pokud se nám nakonec nepodaří vyhnat toho strašného amerického brouka z našeho kontinentu, brzy skončíme jako v Americe. Díky Rusku máme další příležitost vyčistit náš kožich a západní Eurasii.Co třeba Napoleon, Hitler........ Kdo vlastně dělal úklid? Prusové nebo Rusové? Američané nebo Rusové? Děkuji Rusku za tuto očistnou akci. Prosím, stručně a důkladně. Agromne Spaciba moi lutsche drug" Při četbě tohoto článku jsem si vzpomněl na jeden živý sen, asi před 5 lety. Jel jsem ve Frankfurtu tramvají a na domech byly plachty s nápisy "Děkujeme Rusku na osvobození". Věděl jsem, že se to vztahuje k nějaké aktuální události... Žeby se ten sen zhmotnil?
Upravené 25. 2. 2022 o 15:42

Při četbě tohoto článku jsem si vzpomněl na jeden živý sen, asi před 5 lety. Jel jsem ve Frankfurtu tramvají a na domech byly plachty s nápisy "Děkujeme Rusku na osvobození". Věděl jsem, že se to vztahuje k nějaké aktuální události...
Jasné, k migrantům.


[quote="pid:59826, uid:372"]Při četbě tohoto článku jsem si vzpomněl na jeden živý sen, asi před 5 lety. Jel jsem ve Frankfurtu tramvají a na domech byly plachty s nápisy "Děkujeme Rusku na osvobození". Věděl jsem, že se to vztahuje k nějaké aktuální události...[/quote]Jasné, k migrantům.

ano, kolega mi psal, ze videl na ceske televizi zabite ukrajinske deti.

Keby im bola v roku 2014 vadila smrť Inny Kukuruzy v Luhansku od granátov z Ukrajinského lietadla, dnes by bolo všetko inak.
https://professorsblogg.com/2014/06/03/inna-kukuruza-shall-not-be-forgotten/
Nepämatám sa, žeby naše médiá publikovali mŕtvej Kristíny z Gorlovky s mŕtvym dieťatkom, ktorí zahynuli od delostrelectva Ukropov. Svine fašistické.


[quote="pid:59816, uid:347"]ano, kolega mi psal, ze videl na ceske televizi zabite ukrajinske deti.[/quote] Keby im bola v roku 2014 vadila smrť Inny Kukuruzy v Luhansku od granátov z Ukrajinského lietadla, dnes by bolo všetko inak. https://professorsblogg.com/2014/06/03/inna-kukuruza-shall-not-be-forgotten/ Nepämatám sa, žeby naše médiá publikovali mŕtvej Kristíny z Gorlovky s mŕtvym dieťatkom, ktorí zahynuli od delostrelectva Ukropov. Svine fašistické.

Ak Rusko skončí na Ukrajine (nemám na mysli vojensky), bude mať nepriateľa zo zvyšku Európy a desaťročia to bude musieť riešiť. Jeho jednanie dalo za pravdu vojenským štváčom, ktorí na jeho krok s útokom na Ukrajinu vopred upozorňovali. Malo to efekt na časť bežných ľudí, ktorí politiku neriešia. Na tých, ktorí boli v čase epidémie rozumní a odhalili podvod. Tí teraz vidia v Rusku nebezpečenstvo a už ich len tak nepresvedčíme, že Rusko nikoho neohrozuje. Nie je to síce 1968, ale západná propaganda to plne využije (snahy o zavedenie plnej cenzúry...).


Ak Rusko skončí na Ukrajine (nemám na mysli vojensky), bude mať nepriateľa zo zvyšku Európy a desaťročia to bude musieť riešiť. Jeho jednanie dalo za pravdu vojenským štváčom, ktorí na jeho krok s útokom na Ukrajinu vopred upozorňovali. Malo to efekt na časť bežných ľudí, ktorí politiku neriešia. Na tých, ktorí boli v čase epidémie rozumní a odhalili podvod. Tí teraz vidia v Rusku nebezpečenstvo a už ich len tak nepresvedčíme, že Rusko nikoho neohrozuje. Nie je to síce 1968, ale západná propaganda to plne využije (snahy o zavedenie plnej cenzúry...).
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 25. 2. 2022 o 14:38

Ak Rusko skončí na Ukrajine (nemám na mysli vojensky), bude mať nepriateľa zo zvyšku Európy a desaťročia to bude musieť riešiť.
Teď s tebou nemohu souhlasit. Co se změnilo oproti předvčerejsku u rusofobů? Nic. Copak, dívali se na Rusko alespoň neutrálně? Ne.
Je to jak se mnou. Když jsem na nějakém webu obhajoval Rusko, nadávali mi do rusofilů, tak jsem si dal rovnou jméno Rusofil.
Rusům už 30 let nadávají do agresorů, tak si Rusové řekli, nemáme co ztratit, pro ně jsme agresoři tak, nebo tak. Co se změní? Nic.
Jedno se ale změnilo. Všichni ve světě vidí, že co Rusko slíbí, to také splní.


[quote="pid:59833, uid:623"]Ak Rusko skončí na Ukrajine (nemám na mysli vojensky), bude mať nepriateľa zo zvyšku Európy a desaťročia to bude musieť riešiť.[/quote]Teď s tebou nemohu souhlasit. Co se změnilo oproti předvčerejsku u rusofobů? Nic. Copak, dívali se na Rusko alespoň neutrálně? Ne. Je to jak se mnou. Když jsem na nějakém webu obhajoval Rusko, nadávali mi do rusofilů, tak jsem si dal rovnou jméno Rusofil. Rusům už 30 let nadávají do agresorů, tak si Rusové řekli, nemáme co ztratit, pro ně jsme agresoři tak, nebo tak. Co se změní? Nic. Jedno se ale změnilo. Všichni ve světě vidí, že **co Rusko slíbí, to také splní.**
Upravené 25. 2. 2022 o 14:43

V případě, že USA se stanou pouze regionální mocností a vypadnou z Evropy, tak Rusko nebude vnímáno jako nepřítel. To chce klid. Možná to vnímá blbě, ale vidím osu Rusko, Německo, Itálie, Rakousko, Maďarsko a do budoucna Polsko jak praví Chazin. Právě Polsko bude asi největším evropským překvapením.


V případě, že USA se stanou pouze regionální mocností a vypadnou z Evropy, tak Rusko nebude vnímáno jako nepřítel. To chce klid. Možná to vnímá blbě, ale vidím osu Rusko, Německo, Itálie, Rakousko, Maďarsko a do budoucna Polsko jak praví Chazin. Právě Polsko bude asi největším evropským překvapením.

Jarek

na RT pisali, ze Francuzom Rusi odovzdali dokazy o genocide na Donbase. Preco mam pocit, ze vsetko ide podla planu? Teraz sa vsetci zafarbuju do UA vlajok, o tyzden im ukazu co obhajovali. A ked moji kolegovia maju hysaky, tak nech ich v tej izbe kde su, maju. Boli ticho ked nicili Lybiu, Syriu, Irak, Juhoslaviu, tak teraz nech si hystercia, nic na veci nezmenia.


na RT pisali, ze Francuzom Rusi odovzdali dokazy o genocide na Donbase. Preco mam pocit, ze vsetko ide podla planu? Teraz sa vsetci zafarbuju do UA vlajok, o tyzden im ukazu co obhajovali. A ked moji kolegovia maju hysaky, tak nech ich v tej izbe kde su, maju. Boli ticho ked nicili Lybiu, Syriu, Irak, Juhoslaviu, tak teraz nech si hystercia, nic na veci nezmenia.

Moderator

tak teraz nech si hystercia, nic na veci nezmenia.
Psi štěkají a karavana jde dál.


[quote="pid:59839, uid:10"]tak teraz nech si hystercia, nic na veci nezmenia.[/quote]Psi štěkají a karavana jde dál.

Neprověřená zpráva, Zelenskyj je prý v Paříži.


Neprověřená zpráva, Zelenskyj je prý v Paříži.

Spíš by měl jet do Minska, ne ? Že by azyl ?


Spíš by měl jet do Minska, ne ? Že by azyl ?

Jarek

Neprověřená zpráva, Zelenskyj je prý v Paříži.
aby ho tam este nezatkli.


[quote="pid:59848, uid:312"]Neprověřená zpráva, Zelenskyj je prý v Paříži.[/quote]aby ho tam este nezatkli.

Moderator

aby ho tam este nezatkli

To by byl gól a mohli by ho pak eskortovat přímo k Putinovi. A tam by mohl podepsat tu bezpodmínečnou kapitulaci.


[quote="pid:59853, uid:10"]aby ho tam este nezatkli[/quote] To by byl gól a mohli by ho pak eskortovat přímo k Putinovi. A tam by mohl podepsat tu bezpodmínečnou kapitulaci.

Jarek

aby ho tam este nezatkli.


Mně připadá, že z těch západních mocností Francie zatím působí celkem rozumně. Viz Macronovo prohlášení, že západ nedodržoval minskou dohodu.


[quote="pid:59853, uid:10"]aby ho tam este nezatkli.[/quote] Mně připadá, že z těch západních mocností Francie zatím působí celkem rozumně. Viz Macronovo prohlášení, že západ nedodržoval minskou dohodu.

To by byl gól a mohli by ho pak eskortovat přímo k Putinovi. A tam by mohl podepsat tu bezpodmínečnou kapitulaci.
Spíš si myslím, že Macron působí v roli zprostředkovatele. Tedy pokud je pravda, že je tam.


[quote="pid:59855, uid:471"]To by byl gól a mohli by ho pak eskortovat přímo k Putinovi. A tam by mohl podepsat tu bezpodmínečnou kapitulaci.[/quote]Spíš si myslím, že Macron působí v roli zprostředkovatele. Tedy pokud je pravda, že je tam.

Počúvam Baránka, ešte to nemám vypočuté celé, ale táto jeho veta vystihuje veľa:


Právo Ukrajiny vstúpiť to NATO je rovnaké s právom aké mala Kuba rozmiestniť si na svojom území sovietske rakety.


https://www.youtube.com/watch?v=mRQvhj51xFs&t=571s


Počúvam Baránka, ešte to nemám vypočuté celé, ale táto jeho veta vystihuje veľa: Právo Ukrajiny vstúpiť to NATO je rovnaké s právom aké mala Kuba rozmiestniť si na svojom území sovietske rakety. https://www.youtube.com/watch?v=mRQvhj51xFs&t=571s

Jasné, k migrantům.


Tenkrát nejen, byl to takový pocit, že jde o něco většího.


[quote="pid:59830, uid:312"]Jasné, k migrantům.[/quote] Tenkrát nejen, byl to takový pocit, že jde o něco většího.
Upravené 25. 2. 2022 o 15:45

Jedno se ale změnilo. Všichni ve světě vidí, že co Rusko slíbí, to také splní.

a hlavne sa tymto krokom dostalo z algoritmu, ktore Rusko nicilo po starocia - cakanie na utok nepriatela - kriziacke vypravy, polsko-litovske najazdy, Napoleon, Krymska vojna, Hitler... myslim si, ze sa tym aj anuluje likvidacia gosudarov Ruska ktora vzdy zastavila suverenizaciu statu. Pokial by aj Putin odisiel, nezastavi to nastartovany rozvoj.
Otazkou zostava, preco my nedokazeme prekonat nas dejinny algoritmus - ako naraznikova zona byt vzdy vo sfere vplyvu tej strany ktora prehrava - Velka Morava, Rakusko Uhorsko, CSR1, CS(S)R2, CR-SR co neumoznuje dlhodoby rozvoj ale opakujuci sa upadok - moralny aj materialny... preco sa to deje zdielam nazor Palesa - https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3254/knihy/1#post-50266
Bez silneho subjektu v strednej europe nemoze byt Europa stabilna. Kniha Duchovne posolstvo strednej europy o tom pojednava - ci uz Palesova alebo Steinerova verzia.


[quote="pid:59835, uid:312"]Jedno se ale změnilo. Všichni ve světě vidí, že co Rusko slíbí, to také splní.[/quote] a hlavne sa tymto krokom dostalo z algoritmu, ktore Rusko nicilo po starocia - cakanie na utok nepriatela - kriziacke vypravy, polsko-litovske najazdy, Napoleon, Krymska vojna, Hitler... myslim si, ze sa tym aj anuluje likvidacia gosudarov Ruska ktora vzdy zastavila suverenizaciu statu. Pokial by aj Putin odisiel, nezastavi to nastartovany rozvoj. Otazkou zostava, preco my nedokazeme prekonat nas dejinny algoritmus - ako naraznikova zona byt vzdy vo sfere vplyvu tej strany ktora prehrava - Velka Morava, Rakusko Uhorsko, CSR1, CS(S)R2, CR-SR co neumoznuje dlhodoby rozvoj ale opakujuci sa upadok - moralny aj materialny... preco sa to deje zdielam nazor Palesa - https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3254/knihy/1#post-50266 Bez silneho subjektu v strednej europe nemoze byt Europa stabilna. Kniha Duchovne posolstvo strednej europy o tom pojednava - ci uz Palesova alebo Steinerova verzia.
Upravené 25. 2. 2022 o 15:50

V Luhansku a Donecku zahynulo 133 detí (2014-2022). Fotky každého z nich niekde existujú.
https://app.emaze.com/@ALZCWZZR/the-terrorism-of-ukraine#2

Prosba. Dávejte tyto fotografie a videa do rubriky "Dezinformace". Ať jsou na jednom místě ke snadnějšímu vyhledání.


[quote="pid:59834, uid:175"]V Luhansku a Donecku zahynulo 133 detí (2014-2022). Fotky každého z nich niekde existujú. https://app.emaze.com/@ALZCWZZR/the-terrorism-of-ukraine#2[/quote] Prosba. Dávejte tyto fotografie a videa do rubriky "Dezinformace". Ať jsou na jednom místě ke snadnějšímu vyhledání.

Otazkou zostava, preco my nedokazeme prekonat nas dejinny algoritmus - ako naraznikova zona byt vzdy vo sfere vplyvu tej strany ktora prehrava - Velka Morava, Rakusko Uhorsko, CSR1, CS(S)R2, CR-SR co neumoznuje dlhodoby rozvoj ale opakujuci sa upadok - moralny aj materialny..

Protože tady chybí hrdost a především čest. Pořád to tady opakuji. Nikdo na světě si nesere do vlastního hnízda, jako my. Je to vidět hlavně tady v Česku, kdy se lidé bojí sami sobě přiznat, že jsou Slované. Taková sebe podceňování se nevidí nikde na světě.
Jedni si namlouvají, že jsou Germáni, druzí Keltové, jen aby nebyli Slovany. Stydí se za sebe a proto hledají potvrzení své hodnoty tím, že se přimknou k tomu, koho obdivují.
Zářným příkladem byla volba TOP 09 nebo Schwarzenberga. Lidé, jen z důvodu pocitu iluze příslušnosti k někomu, koho považují za něco exkluzivního, byli ochotni volit proti svým zájmům.
Dnes je to stejné. Konečně se "dostali" na ten exkluzivní západ, kam po generace chtěli a nejsou si ochotni přiznat, že ten západ, o kterém snili, neexistuje. Brání se procitnutí ze sladkého snu, do tvrdé reality a poznání, že celou dobu se hnali za neexistující fatamorgánou.
Co chtít od lidí, kteří si o sobě myslí, že jsou podřadní a ostatním nesahají ani po kotníky. Dělají to, co umí nejlépe, válejí se v bahně a líbají kotníky tomu, o kom si myslí, že je víc, než oni.
Z toho důvodu se pokaždé ocitají na té nesprávné straně, protože jsou svým pánům dobří až ve chvíli, když se panská loď potápí a potřebuje aby za ně někdo jiný nastavil svůj krk.


PS: My jsme ti, kteří jsou pokaždé strůjci rozpadu celku, ve kterém se nacházíme. Ať již to byla R-U, Varšavská smlouva, ČSFR, no a teď to bude EU. Každý, kdo nás vezme mezi sebe, by se měl mít na pozoru. Přinášíme jen rozpad. Podle DVR jsme "upravlěněc smerti".


[quote="pid:59861, uid:252"]Otazkou zostava, preco my nedokazeme prekonat nas dejinny algoritmus - ako naraznikova zona byt vzdy vo sfere vplyvu tej strany ktora prehrava - Velka Morava, Rakusko Uhorsko, CSR1, CS(S)R2, CR-SR co neumoznuje dlhodoby rozvoj ale opakujuci sa upadok - moralny aj materialny..[/quote] Protože tady chybí hrdost a především čest. Pořád to tady opakuji. Nikdo na světě si nesere do vlastního hnízda, jako my. Je to vidět hlavně tady v Česku, kdy se lidé bojí sami sobě přiznat, že jsou Slované. Taková sebe podceňování se nevidí nikde na světě. Jedni si namlouvají, že jsou Germáni, druzí Keltové, jen aby nebyli Slovany. Stydí se za sebe a proto hledají potvrzení své hodnoty tím, že se přimknou k tomu, koho obdivují. Zářným příkladem byla volba TOP 09 nebo Schwarzenberga. Lidé, jen z důvodu pocitu iluze příslušnosti k někomu, koho považují za něco exkluzivního, byli ochotni volit proti svým zájmům. Dnes je to stejné. Konečně se "dostali" na ten exkluzivní západ, kam po generace chtěli a nejsou si ochotni přiznat, že ten západ, o kterém snili, neexistuje. Brání se procitnutí ze sladkého snu, do tvrdé reality a poznání, že celou dobu se hnali za neexistující fatamorgánou. Co chtít od lidí, kteří si o sobě myslí, že jsou podřadní a ostatním nesahají ani po kotníky. Dělají to, co umí nejlépe, válejí se v bahně a líbají kotníky tomu, o kom si myslí, že je víc, než oni. **Z toho důvodu se pokaždé ocitají na té nesprávné straně, protože jsou svým pánům dobří až ve chvíli, když se panská loď potápí a potřebuje aby za ně někdo jiný nastavil svůj krk.** PS: My jsme ti, kteří jsou pokaždé strůjci rozpadu celku, ve kterém se nacházíme. Ať již to byla R-U, Varšavská smlouva, ČSFR, no a teď to bude EU. Každý, kdo nás vezme mezi sebe, by se měl mít na pozoru. Přinášíme jen rozpad. Podle DVR jsme "upravlěněc smerti".
Upravené 25. 2. 2022 o 16:21

Financování ruského vývozu surovin ruší dvě čínské státní banky, ICBC a Bank of China. Ale možná jen dočasně. Od trvalé platnosti je může odradit neochota Západu sankcionovat ruské energie.


https://t.co/6jDp3tu0uA


Financování ruského vývozu surovin ruší dvě čínské státní banky, ICBC a Bank of China. Ale možná jen dočasně. Od trvalé platnosti je může odradit neochota Západu sankcionovat ruské energie. https://t.co/6jDp3tu0uA

Otazkou zostava, preco my nedokazeme prekonat nas dejinny algoritmus - ako naraznikova zona byt vzdy vo sfere vplyvu tej strany ktora prehrava
Odpovedí je hneď viacero.


  1. Kresťansvo, ktore učí, že musíš trpieť, máš byť pokorný a iné hlúposti.
  2. Vplyv západnej kultúry degenerácie - jednoduchšie sa degeneruje. Vývoj vyžaduje tvrdú prácu na sebe, čo mnohým nevonia.
  3. Sme malé územie, peniazmi stále ovládnu tých najhorších spomedzi nás a peniazmi ich dosadia do našich najvyšších riadiacich štruktúr.

Zruš peniaze, náboženstvo a demokraciu a už nikdy nebudeme nárazníková zóna.


[quote="pid:59861, uid:252"]Otazkou zostava, preco my nedokazeme prekonat nas dejinny algoritmus - ako naraznikova zona byt vzdy vo sfere vplyvu tej strany ktora prehrava[/quote]Odpovedí je hneď viacero. 1. Kresťansvo, ktore učí, že musíš trpieť, máš byť pokorný a iné hlúposti. 2. Vplyv západnej kultúry degenerácie - jednoduchšie sa degeneruje. Vývoj vyžaduje tvrdú prácu na sebe, čo mnohým nevonia. 3. Sme malé územie, peniazmi stále ovládnu tých najhorších spomedzi nás a peniazmi ich dosadia do našich najvyšších riadiacich štruktúr. Zruš peniaze, náboženstvo a demokraciu a už nikdy nebudeme nárazníková zóna.

Z toho důvodu se pokaždé ocitají na té nesprávné straně, protože jsou svým pánům dobří až ve chvíli, když se panská loď potápí a potřebuje aby za ně někdo jiný nastavil svůj krk.


Možná proto ty kecy Fialy, že musíme být na Rusa přísnější než Západ a výblitky šílence Koláře, jak je zhnusen měkkostí Bidena i Západu a že bychom měli jít na Ukrajinu bojovat!!!


[quote="pid:59868, uid:312"]Z toho důvodu se pokaždé ocitají na té nesprávné straně, protože jsou svým pánům dobří až ve chvíli, když se panská loď potápí a potřebuje aby za ně někdo jiný nastavil svůj krk.[/quote] Možná proto ty kecy Fialy, že musíme být na Rusa přísnější než Západ a výblitky šílence Koláře, jak je zhnusen měkkostí Bidena i Západu a že bychom měli jít na Ukrajinu bojovat!!!

To že Kolář řekl ? Tak to je síla. Poturčenec horší Turka.


To že Kolář řekl ? Tak to je síla. Poturčenec horší Turka.

Jarek

To že Kolář řekl ? Tak to je síla. Poturčenec horší Turka.


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/kolar-jsme-na-prahu-treti-svetove-valky-rusko-musime-naprosto-izolovat-a-ukrajine-pomoci-40388217


"To, co teď musíme udělat, než se rozhoupeme k nabídce přímé vojenské pomoci Ukrajině, jako je letecká podpora, raketová podpora a další věci, které můžeme dělat z našeho území bez toho, abychom vyslali naše vojáky na bitevní pole, je přitvrdit alespoň sankčně.


"Pokud jim poskytneme přímou vojenskou podporu, třeba raketovou nebo leteckou, tak můžeme hodně pomoci a Rusové to pocítí. Samozřejmě že to znamená, že jsme na prahu třetí světové války. Ale nemůžeme jinak.


"My jsme na jaderný konflikt připraveni a musíme být první, kdo by eventuálně v takové situaci konal. Protože nejlepší obrana je útok.
Jak to myslíte?


Vyřadit z provozu jejich jaderné zbraně."


P.S. doufám, že jeho slova budou mít brzy patřičné konsekvence.


[quote="pid:59883, uid:471"]To že Kolář řekl ? Tak to je síla. Poturčenec horší Turka.[/quote] https://www.novinky.cz/domaci/clanek/kolar-jsme-na-prahu-treti-svetove-valky-rusko-musime-naprosto-izolovat-a-ukrajine-pomoci-40388217 "To, co teď musíme udělat, **než se rozhoupeme k nabídce přímé vojenské pomoci Ukrajině**, **jako je letecká podpora, raketová podpora a další věci, které můžeme dělat z našeho území** bez toho, abychom vyslali naše vojáky na bitevní pole, je přitvrdit alespoň sankčně. "Pokud jim poskytneme přímou vojenskou podporu, třeba raketovou nebo leteckou, tak můžeme hodně pomoci a Rusové to pocítí. **Samozřejmě že to znamená, že jsme na prahu třetí světové války. Ale nemůžeme jinak.** "My jsme na jaderný konflikt připraveni a **musíme být první, kdo by eventuálně v takové situaci konal. Protože nejlepší obrana je útok.** Jak to myslíte? Vyřadit z provozu jejich jaderné zbraně." P.S. doufám, že jeho slova budou mít brzy patřičné konsekvence.
Upravené 25. 2. 2022 o 17:18

Toto si Kolář jednou šeredně odskáče. Čistokrevný SSman.


Toto si Kolář jednou šeredně odskáče. Čistokrevný SSman.

Jarek

Zelenský je v Kyjevě. Právě se svými spolupracovníky vystoupil s krátkou řečí venku, před nějakou budovou.


Zelenský je v Kyjevě. Právě se svými spolupracovníky vystoupil s krátkou řečí venku, před nějakou budovou.

Teď s tebou nemohu souhlasit. Co se změnilo oproti předvčerejsku u rusofobů? Nic. Copak, dívali se na Rusko alespoň neutrálně? Ne.


Veď to, že teraz sa ten stav zabetónuje a ešte zhorší na desiatky rokov. Ak sa nestane nič, čo by to zmenilo.


[quote="pid:59835, uid:312"]Teď s tebou nemohu souhlasit. Co se změnilo oproti předvčerejsku u rusofobů? Nic. Copak, dívali se na Rusko alespoň neutrálně? Ne.[/quote] Veď to, že teraz sa ten stav zabetónuje a ešte zhorší na desiatky rokov. Ak sa nestane nič, čo by to zmenilo.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 25. 2. 2022 o 18:27

Taky to odpovídá tomu co říká Chazin, a to že svět se začíná rozpadat na jednotlivé valutové zóny čili že taky zóny vlivu. Takže tady je snaha o to, abychom byli v západní zóně vlivu.


Taky to odpovídá tomu co říká Chazin, a to že svět se začíná rozpadat na jednotlivé valutové zóny čili že taky zóny vlivu. Takže tady je snaha o to, abychom byli v západní zóně vlivu.

Jarek

Zelenský je v Kyjevě. Právě se svými spolupracovníky vystoupil s krátkou řečí venku, před nějakou budovou


jj prý bývalý komik nyní lídr :-)))))))))))))))
https://zahranicni.hn.cz/c1-67038360-necekany-valecny-lidr-byvaly-komik-zelenskyj-provadi-ukrajinu-jednim-z-nejtemnejsich-obdobi-v-modernich-dejinach


[quote="pid:59913, uid:312"]Zelenský je v Kyjevě. Právě se svými spolupracovníky vystoupil s krátkou řečí venku, před nějakou budovou[/quote] jj prý bývalý komik nyní lídr :-))))))))))))))) https://zahranicni.hn.cz/c1-67038360-necekany-valecny-lidr-byvaly-komik-zelenskyj-provadi-ukrajinu-jednim-z-nejtemnejsich-obdobi-v-modernich-dejinach

Takže tady je snaha o to, abychom byli v západní zóně vlivu


spíš snaha londýna abychom byli v jejich sféře vlivu
a snaha zemana aby to tak nebylo
situace je nepřehledná a leccos se může ještě stát nelze dělat závěry


[quote="pid:59917, uid:471"]Takže tady je snaha o to, abychom byli v západní zóně vlivu[/quote] spíš snaha londýna abychom byli v jejich sféře vlivu a snaha zemana aby to tak nebylo situace je nepřehledná a leccos se může ještě stát nelze dělat závěry

Toto si Kolář jednou šeredně odskáče. Čistokrevný SSman.

Spíš čistokrevný kokot a přicmrndávač. To, že jemu podobným stádo dovolí vládnout, je téma na jinou diskuzi.


[quote="pid:59896, uid:471"]Toto si Kolář jednou šeredně odskáče. Čistokrevný SSman.[/quote] Spíš čistokrevný kokot a přicmrndávač. To, že jemu podobným stádo dovolí vládnout, je téma na jinou diskuzi.

Prekazkou budu zombifikovane masy ludi, ktore nedokazu vidiet dalej nez na obrazovku televizora.

Najvtipnejsie su tie sokovane tvare v mediach a rozhovory s ukrajincami... duraci, a to ste si teraz uvedomili kam to az zaslo, ked ide o vase zivoty. Ked islo o zivoty libijcanov, syrcanov, etnickych rusov vtedy vam to nevadilo?

Keby im bola v roku 2014 vadila smrť Inny Kukuruzy v Luhansku od granátov z Ukrajinského lietadla, dnes by bolo všetko inak.

Pred mesiacom sa bojovalo v Kazachstane. Väčšina z tých, čo sa nezaujímajú o politiku, to ignorovala.
Dnes dáva telka vojnu v Ukrajine a už je zle, nedobre. Tieto kreatúry nezaujímajú obete bojov, ale možnosť, hoci hypotetická, že Putin sa nezastaví na hraniciach, ale potiahne na Brusel. Prísť o svoje pohodlie, luxus a možnosť tráviť popoludnie v nákupnom centre?! Nepredstaviteľné.
Zachráni to jedine Ukrajinská vlajočka.


[quote="pid:59686, uid:10"]Prekazkou budu zombifikovane masy ludi, ktore nedokazu vidiet dalej nez na obrazovku televizora.[/quote] [quote="pid:59723, uid:252"]Najvtipnejsie su tie sokovane tvare v mediach a rozhovory s ukrajincami... duraci, a to ste si teraz uvedomili kam to az zaslo, ked ide o vase zivoty. Ked islo o zivoty libijcanov, syrcanov, etnickych rusov vtedy vam to nevadilo?[/quote] [quote="pid:59832, uid:175"]Keby im bola v roku 2014 vadila smrť Inny Kukuruzy v Luhansku od granátov z Ukrajinského lietadla, dnes by bolo všetko inak.[/quote] Pred mesiacom sa bojovalo v Kazachstane. Väčšina z tých, čo sa nezaujímajú o politiku, to ignorovala. Dnes dáva telka vojnu v Ukrajine a už je zle, nedobre. Tieto kreatúry nezaujímajú obete bojov, ale možnosť, hoci hypotetická, že Putin sa nezastaví na hraniciach, ale potiahne na Brusel. Prísť o svoje pohodlie, luxus a možnosť tráviť popoludnie v nákupnom centre?! Nepredstaviteľné. Zachráni to jedine Ukrajinská vlajočka.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Prísť o svoje pohodlie, luxus a možnosť tráviť popoludnie v nákupnom centre?! Nepredstaviteľné.
Zachráni to jedine Ukrajinská vlajočka.
Ještě před pár dny bylo vyjádření oddanosti systému respirátor či rouška, dnes je to bikolóra na klopě nebo na profilu. Pamatuji se, že při útocích tajných služeb v Paříži byla téměř povinnost mít na profilu francouzskou trikolóru. Zatím je západní populaci ovládat příliš jednoduché, bohužel.


[quote="pid:59931, uid:84"]Prísť o svoje pohodlie, luxus a možnosť tráviť popoludnie v nákupnom centre?! Nepredstaviteľné. Zachráni to jedine Ukrajinská vlajočka.[/quote] Ještě před pár dny bylo vyjádření oddanosti systému respirátor či rouška, dnes je to bikolóra na klopě nebo na profilu. Pamatuji se, že při útocích tajných služeb v Paříži byla téměř povinnost mít na profilu francouzskou trikolóru. Zatím je západní populaci ovládat příliš jednoduché, bohužel.

, než se rozhoupeme k nabídce přímé vojenské pomoci Ukrajině


https://www.zerohedge.com/markets/stocks-surge-russia-ukraine-talks-headlines


On vychází ze slov Stoltenberga.
Zbraně by neposkytlo NATO, ale členské státy NATO. A v případě kyberútoků by se prý měla zvážit aktivace 5. článku o obraně před napadením.


[quote="pid:59890, uid:372"], než se rozhoupeme k nabídce přímé vojenské pomoci Ukrajině[/quote] https://www.zerohedge.com/markets/stocks-surge-russia-ukraine-talks-headlines On vychází ze slov Stoltenberga. Zbraně by neposkytlo NATO, ale členské státy NATO. A v případě kyberútoků by se prý měla zvážit aktivace 5. článku o obraně před napadením.

Spíš čistokrevný kokot a přicmrndávač. To, že jemu podobným stádo dovolí vládnout, je téma na jinou diskuzi.


Ak budeš používať vulgarizmy ako v tomto prípade, budem tvoje komentáre bez varovania mazať. Rovnaké varovanie dostal Ferko.


[quote="pid:59925, uid:826"]Spíš čistokrevný kokot a přicmrndávač. To, že jemu podobným stádo dovolí vládnout, je téma na jinou diskuzi.[/quote] Ak budeš používať vulgarizmy ako v tomto prípade, budem tvoje komentáre bez varovania mazať. [Rovnaké varovanie dostal Ferko](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4531/o-kob-a-nejen-o-%C4%8Dinnosti-fondu-konceptu-aacute-ln-iacute-ch-technologi-iacute-2-dopln%C4%9Bno-man-eacute-vr-mafie-z-pohledu-dvtr/2#post-59290).
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 25. 2. 2022 o 20:35

Ilja Kiva, ukrajinský poslanec vyzývá vládu Zelenského, aby dala příkaz složit zbraně a zamezila tak zbytečnému krveprolití.
Specnaz RF už je v Kyjevě a připravuje se k útoku.
Občany a vojáky vyzývá, aby nebojovali za zločinnou vládu, která už stejně utekla z hlavního města.
https://www.youtube.com/watch?v=xW54sUWShbw


Ilja Kiva, ukrajinský poslanec vyzývá vládu Zelenského, aby dala příkaz složit zbraně a zamezila tak zbytečnému krveprolití. Specnaz RF už je v Kyjevě a připravuje se k útoku. Občany a vojáky vyzývá, aby nebojovali za zločinnou vládu, která už stejně utekla z hlavního města. https://www.youtube.com/watch?v=xW54sUWShbw

Už asi začínají útoky pod falešnou vlajkou. Jsem si říkal, že to jednou přijít musí. Rus přece je agresor, tak ať se podle toho taky chová, ne?


Na novinkách před chvílí: 20:12 - V ukrajinském Militopolu stříleli v pátek večer ruští vojáci na nemocnici. Na videu střela dopadla na onkologické oddělení


Už asi začínají útoky pod falešnou vlajkou. Jsem si říkal, že to jednou přijít musí. Rus přece je agresor, tak ať se podle toho taky chová, ne? Na novinkách před chvílí: 20:12 - V ukrajinském Militopolu stříleli v pátek večer ruští vojáci na nemocnici. Na videu střela dopadla na onkologické oddělení

Janukovyc ako posledny legitimny p-rezident je pripraveny alebo sa bude postupovat podla Pjakinovej verzie prevzatia moci DLR a LLR?...


Janukovyc ako posledny legitimny p-rezident je pripraveny alebo sa bude postupovat podla Pjakinovej verzie prevzatia moci DLR a LLR?...

Janukovyc ako posledny legitimny p-rezident je pripraveny alebo sa bude postupovat podla Pjakinovej verzie prevzatia moci DLR a LLR?...


Možno to bude nejaká tretia možnosť.


[quote="pid:59949, uid:252"]Janukovyc ako posledny legitimny p-rezident je pripraveny alebo sa bude postupovat podla Pjakinovej verzie prevzatia moci DLR a LLR?...[/quote] Možno to bude nejaká tretia možnosť.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Ak budeš používať vulgarizmy ako v tomto prípade, budem tvoje komentáre bez varovania mazať.

Klidně si posluž, u tebe mě to nepřekvapuje.


[quote="pid:59945, uid:623"]Ak budeš používať vulgarizmy ako v tomto prípade, budem tvoje komentáre bez varovania mazať.[/quote] Klidně si posluž, u tebe mě to nepřekvapuje.

Zapad vajata...

Rád bych si spočítal, kolik lidí zde na fóru zná slovo "vajatať".
Musel jsem hledat.
:-)
(Sem si myslel, že rozumím Slovensky...)
https://slovnik.aktuality.sk/pravopis/slovnik-sj/?q=vajata%C5%A5


[quote="pid:59686, uid:10"]Zapad vajata...[/quote] Rád bych si spočítal, kolik lidí zde na fóru zná slovo "vajatať". Musel jsem hledat. :-) (Sem si myslel, že rozumím Slovensky...) https://slovnik.aktuality.sk/pravopis/slovnik-sj/?q=vajata%C5%A5

Klidně si posluž, u tebe mě to nepřekvapuje.


Ani mňa u teba vulgarizmy. Tie sem nepatria. Takže keď ich budeš používať, budú mazané. Je to jednoduché, nepoužívaj vulgarizmy a budeš v pohode.


[quote="pid:59961, uid:826"]Klidně si posluž, u tebe mě to nepřekvapuje.[/quote] Ani mňa u teba vulgarizmy. Tie sem nepatria. Takže keď ich budeš používať, budú mazané. Je to jednoduché, nepoužívaj vulgarizmy a budeš v pohode.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 25. 2. 2022 o 21:31

Německá ministryně obrany Christine Lambrechtová ohlásila vyslání německých vojáků na Slovensko, podle agentury DPA vyšle Německo na Slovensko i systém Patriot.


https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/nemecko-posle-na-slovensko-vojaky-40388435


Německá ministryně obrany Christine Lambrechtová ohlásila vyslání německých vojáků na Slovensko, podle agentury DPA vyšle Německo na Slovensko i systém Patriot. https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/nemecko-posle-na-slovensko-vojaky-40388435

Německá ministryně obrany Christine Lambrechtová ohlásila vyslání německých vojáků na Slovensko, podle agentury DPA vyšle Německo na Slovensko i systém Patriot.


Takže tu budeme mať nemeckých vojakov. Čo mi to len pripomína.


[quote="pid:59968, uid:372"]Německá ministryně obrany Christine Lambrechtová ohlásila vyslání německých vojáků na Slovensko, podle agentury DPA vyšle Německo na Slovensko i systém Patriot.[/quote] Takže tu budeme mať nemeckých vojakov. Čo mi to len pripomína.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Zrovna toho Nováka bych moc nepřeceňoval, v tom jeho článku je hlavě hodně emocí. Sleduji ho dlouhodobě a mám o něm pochybnosti, už ten jeho pojem GE smrdí manipulací. Navíc někdy od doby Covidu změnil narativ na poraženecký, trochu mi připomíná pana VK z Aeronetu, náhoda, nebo stejná agentura?

FB entita "Petr Novák" dodala potřebnou pečeť samoodpisu.


Není to poprvé, co v kritickém okamžiku píše "tak nějak jinak než jindy".
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/2794/jin%C3%BD-pohled-na-o%C4%8Dkov%C3%A1n%C3%AD-a-ne-o%C4%8Dkovan%C3%A9-petr-nov%C3%A1k/post-22779


Ale přesto: linky na ty příspěvky by nezaškodili. Je to opravdu jejich?


[quote="pid:59691, uid:71"]Zrovna toho Nováka bych moc nepřeceňoval, v tom jeho článku je hlavě hodně emocí. Sleduji ho dlouhodobě a mám o něm pochybnosti, už ten jeho pojem GE smrdí manipulací. Navíc někdy od doby Covidu změnil narativ na poraženecký, trochu mi připomíná pana VK z Aeronetu, náhoda, nebo stejná agentura?[/quote] FB entita "Petr Novák" dodala potřebnou pečeť samoodpisu. Není to poprvé, co v kritickém okamžiku píše "tak nějak jinak než jindy". https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/2794/jin%C3%BD-pohled-na-o%C4%8Dkov%C3%A1n%C3%AD-a-ne-o%C4%8Dkovan%C3%A9-petr-nov%C3%A1k/post-22779 Ale přesto: linky na ty příspěvky by nezaškodili. Je to opravdu jejich?
Upravené 25. 2. 2022 o 21:41

Budú sa musieť naučiť pracovať. Naučiť ich chytať ryby áno, kŕmiť ich rybami nie.

Mno, neslyšel jsem o tom, že by v Africe byly hladomory. Nebo populační exploze.
Teda než tam přišel bílý (západní) "massa".
Takže počítám, že uměli pracovat, aby se uživili. Ale "někdo" je to odnaučil...
Ale třeba jsem neslyšel všechno...
:-)


[quote="pid:59720, uid:623"]Budú sa musieť naučiť pracovať. Naučiť ich chytať ryby áno, kŕmiť ich rybami nie.[/quote] Mno, neslyšel jsem o tom, že by v Africe byly hladomory. Nebo populační exploze. Teda než tam přišel bílý (západní) "massa". Takže počítám, že uměli pracovat, aby se uživili. Ale "někdo" je to odnaučil... Ale třeba jsem neslyšel všechno... :-)
88.01k
822
93
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept