Mimo kategórií
Vojenskí inštruktori zo Spojeného kráľovstva opustia Ukrajinu v priebehu nasledujúcich dvoch dní.

Na území Ukrajiny nezostane ani jeden britský vojak. Sťahovanie britskej armády sa začne dnes. Oznámil to štátny tajomník parlamentu pre ozbrojené sily Veľkej Británie James Heappey.


Vojaci zo Spojeného kráľovstva cvičili svojich ukrajinských kolegov v manipulácii s protitankovými systémami NLAW, ktoré im boli dodané. Presný počet britských inštruktorov, ktorí sú na území Ukrajiny, nie je známy.


Je zaujímavé, že James Heappey sa tak rozhodol po včerajšom rokovaní s ruským ministrom obrany Sergejom Šojgu a náčelníkom generálneho štábu Valerijom Gerasimovom.
Zdroj: https://sk.news-front.info/2022/02/12/britski-vojenski-instruktori-opustaju-uzemie-ukrajiny/


Na území Ukrajiny nezostane ani jeden britský vojak. Sťahovanie britskej armády sa začne dnes. Oznámil to štátny tajomník parlamentu pre ozbrojené sily Veľkej Británie James Heappey. Vojaci zo Spojeného kráľovstva cvičili svojich ukrajinských kolegov v manipulácii s protitankovými systémami NLAW, ktoré im boli dodané. Presný počet britských inštruktorov, ktorí sú na území Ukrajiny, nie je známy. Je zaujímavé, že James Heappey sa tak rozhodol po včerajšom rokovaní s ruským ministrom obrany Sergejom Šojgu a náčelníkom generálneho štábu Valerijom Gerasimovom. Zdroj: https://sk.news-front.info/2022/02/12/britski-vojenski-instruktori-opustaju-uzemie-ukrajiny/
208
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept