Zahraničná politika
Dezinformace a informace

ved je to vyjadrenie podpory Zelenskemu....co sa im nepaci?


Tak to je výborný! smile


[quote="pid:62262, uid:187"]ved je to vyjadrenie podpory Zelenskemu....co sa im nepaci?[/quote] Tak to je výborný! :D

"Petr Novák
Válka pokračuje i u nás na informační úrovni a to mezi Libtardy a Rustardy.
Vysvětlivky:
Libtard (liberální retard) jeho jedinou snahou je spáchat sebevraždu spolu se Západem.
Rustard (rusofilní retard) jeho snahou je "omlouvat" vše co provede Rusko tím, že mu nic jiného nezbývalo, že kdyby je ostatní neprovokovali atd. a proto mohou dělat cokoliv, co by u jiných neakceptovali a brali to u nich naopak jako diktaturu a genocidu. Snahou je vytvořit ruský svět, kde si myslí, že pro ně bude místo.
Kam patřite VY?"
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=7787951844564442&id=100000491120287&comment_id=7788107357882224


"Petr Novák Válka pokračuje i u nás na informační úrovni a to mezi Libtardy a Rustardy. Vysvětlivky: Libtard (liberální retard) jeho jedinou snahou je spáchat sebevraždu spolu se Západem. Rustard (rusofilní retard) jeho snahou je "omlouvat" vše co provede Rusko tím, že mu nic jiného nezbývalo, že kdyby je ostatní neprovokovali atd. a proto mohou dělat cokoliv, co by u jiných neakceptovali a brali to u nich naopak jako diktaturu a genocidu. Snahou je vytvořit ruský svět, kde si myslí, že pro ně bude místo. Kam patřite VY?" https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=7787951844564442&id=100000491120287&comment_id=7788107357882224

volala mi kamaradka prekladatelka, ukrajinka, co tu dlouho zije. rekla mi, ze ta prvni vlna uprchliku, ze to zrovna nejsou vsichni, co potrebuji pomoc, ze ti, kde se opravdu valci, ti nez se sem dostanou, tak uz lide nebudou mit tu euforii pomahat. rikala, ze sama vsem nabidla, ze bude prekladat rodne listy zdarma a pak najednou mela 30 za den a videla, ze to jsou lide ze zakarpatske ukrajiny, kde je klid. sama rekla, ze to jsou ekonomicti uprchlici. rekla mi, ze ji treba volal nejaky ukrajinec, ktery chce dostat nejake lidi do CR, ale nemaji penize, at se udela na ne sbirka.
dovolte mi jen osobni poznamku. pred 2 lety jsme zazivali podobnou euforii. siti rousek, rozvozy obedu atd.. trvalo to par mesicu, nez lidi pochopili, ze ono to je vse tak nejak jinak. nemyslim si, ze ted by to bylo jine. obrovska solidarita a euforie nebude trvat vecne. psal mi kamarad, ze rano v jeho male obci uz cekalo na bus tak 7 ukrajinskych muzu, co jeli do okresniho mesta se nahlasit na pracovni urad. vim, musi se prihlasit, vzit nejakou praci. firmy tak budou mit najednou dostatek pracovnich sil a headhunteri to budou mit jednodussi. ovsem firmy budou urcite platit mene a tim padem, kdyz si nekdo bude hledat praci, uz to bude horsi s platem. zrovna v dobe, kdy mame inflaci, jakou mame a neni vyhled na lepsi casy.


volala mi kamaradka prekladatelka, ukrajinka, co tu dlouho zije. rekla mi, ze ta prvni vlna uprchliku, ze to zrovna nejsou vsichni, co potrebuji pomoc, ze ti, kde se opravdu valci, ti nez se sem dostanou, tak uz lide nebudou mit tu euforii pomahat. rikala, ze sama vsem nabidla, ze bude prekladat rodne listy zdarma a pak najednou mela 30 za den a videla, ze to jsou lide ze zakarpatske ukrajiny, kde je klid. sama rekla, ze to jsou ekonomicti uprchlici. rekla mi, ze ji treba volal nejaky ukrajinec, ktery chce dostat nejake lidi do CR, ale nemaji penize, at se udela na ne sbirka. dovolte mi jen osobni poznamku. pred 2 lety jsme zazivali podobnou euforii. siti rousek, rozvozy obedu atd.. trvalo to par mesicu, nez lidi pochopili, ze ono to je vse tak nejak jinak. nemyslim si, ze ted by to bylo jine. obrovska solidarita a euforie nebude trvat vecne. psal mi kamarad, ze rano v jeho male obci uz cekalo na bus tak 7 ukrajinskych muzu, co jeli do okresniho mesta se nahlasit na pracovni urad. vim, musi se prihlasit, vzit nejakou praci. firmy tak budou mit najednou dostatek pracovnich sil a headhunteri to budou mit jednodussi. ovsem firmy budou urcite platit mene a tim padem, kdyz si nekdo bude hledat praci, uz to bude horsi s platem. zrovna v dobe, kdy mame inflaci, jakou mame a neni vyhled na lepsi casy.

Dnes mnou otriaslo toto:


https://www.facebook.com/hoaxPZ/posts/1155193041975228


Toto je silná káva, je aj trestný čin popierania genocídy? Toto akože naozaj?


Z článku:


Žiadne medzinárodné organizácie alebo medzinárodné médiá, ktoré sú na Ukrajine prítomné, nezaznamenali genocídu, ktorá tam podľa Kremľa prebieha. Prezident Zelenskyj od začiatku svojho funkčného obdobia komunikoval, že ukončenie nepokojov na východe Ukrajiny patrí medzi jeho priority.


Ani prvý a asi ani posledný krát neznejú z Ruska slová obviňujúce Ukrajinu z genocídy rusky hovoriaceho obyvateľstva. Ide o taktiku, ktorú Rusko využíva už od pádu Sovietskeho zväzu.


Takže aj Oliver Stone je hoaxer. Aj tento človek, aj tie videozábery -


https://www.youtube.com/watch?v=NwCtOnPkqxM


Ja neviem, ako toto je sinlán káva. Podľa mňa toto je už nahrane.


Dnes mnou otriaslo toto: https://www.facebook.com/hoaxPZ/posts/1155193041975228 Toto je silná káva, je aj trestný čin popierania genocídy? Toto akože naozaj? Z článku: Žiadne medzinárodné organizácie alebo medzinárodné médiá, ktoré sú na Ukrajine prítomné, nezaznamenali genocídu, ktorá tam podľa Kremľa prebieha. Prezident Zelenskyj od začiatku svojho funkčného obdobia komunikoval, že ukončenie nepokojov na východe Ukrajiny patrí medzi jeho priority. Ani prvý a asi ani posledný krát neznejú z Ruska slová obviňujúce Ukrajinu z genocídy rusky hovoriaceho obyvateľstva. Ide o taktiku, ktorú Rusko využíva už od pádu Sovietskeho zväzu. Takže aj Oliver Stone je hoaxer. Aj tento človek, aj tie videozábery - https://www.youtube.com/watch?v=NwCtOnPkqxM Ja neviem, ako toto je sinlán káva. Podľa mňa toto je už nahrane.

Ja neviem, ako toto je sinlán káva. Podľa mňa toto je už nahrane.

Kopírujem jeden z príspevkov:
Chlap príde domov a pruchuti manželku in flagranti s cudzím mužom. Zena sa naňho diva a vraví mu " milacik, nič sa nedeje. Ved hádam nebudeš veriť viac svojim očiam, ako mne?!!!


Ak by niečo, toto je len FB stránka, ktorú spravujú externisti.
Nie je to oficiálna stránka polície SR.
Ďalší príklad:
Po­li­caj­ná fake news o tres­tnom či­ne oh­ro­ze­nia mie­ru pod­ľa § 417 Tr. zák.
https://www.eurorespekt.sk/policajna-fake-news-o-trestnom-cine-ohrozenia-mieru-podla-%c2%a7-417-tr-zak/


[quote="pid:62272, uid:273"]Ja neviem, ako toto je sinlán káva. Podľa mňa toto je už nahrane.[/quote] Kopírujem jeden z príspevkov: Chlap príde domov a pruchuti manželku in flagranti s cudzím mužom. Zena sa naňho diva a vraví mu " milacik, nič sa nedeje. Ved hádam nebudeš veriť viac svojim očiam, ako mne?!!! Ak by niečo, toto je len FB stránka, ktorú spravujú externisti. Nie je to oficiálna stránka polície SR. Ďalší príklad: Po­li­caj­ná fake news o tres­tnom či­ne oh­ro­ze­nia mie­ru pod­ľa § 417 Tr. zák. https://www.eurorespekt.sk/policajna-fake-news-o-trestnom-cine-ohrozenia-mieru-podla-%c2%a7-417-tr-zak/

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Nie je to oficiálna stránka polície SR.


toto ja viem, ale veľa ľudí to nevie. Ale toto je na hrane a neviem či to nemoze byt trestne. Že ruské rozpravky a bájky!??! Polícia by sa mala dištancovať.


[quote="pid:62280, uid:84"]Nie je to oficiálna stránka polície SR.[/quote] toto ja viem, ale veľa ľudí to nevie. Ale toto je na hrane a neviem či to nemoze byt trestne. Že ruské rozpravky a bájky!??! Polícia by sa mala dištancovať.

Tak se písmeno Z zakáže

Před chvílí jsem si koupil na pumpě a hned nalepil samolepku Z, jako začátečník smile


[quote="pid:62259, uid:185"]Tak se písmeno Z zakáže[/quote] Před chvílí jsem si koupil na pumpě a hned nalepil samolepku Z, jako začátečník 8)
Upravené 8. 3. 2022 o 16:20

ze to jsou lide ze zakarpatske ukrajiny,

Náš zaměstnanec - Ukrajinec, co je tu už přes 20 let, dnes nepřišel do práce. Prý mu včera zcela nečekaně přijela celá rozlehlá famílie. A to pochází někde od slovenských hranic = nic jim nehrozí. Jak už tu psala (myslím) Jana - oni si plní svůj "sen o západu" bez nutných úplatků a úředních lejster.
A je hodně zvláštní, že po těch covidových restrikcích, z nichž některé platí doteď, nikoho nezajímá zdravotní stav migrantů. Žádné testy, žádná karanténa, žádná omezení.


[quote="pid:62271, uid:347"]ze to jsou lide ze zakarpatske ukrajiny,[/quote] Náš zaměstnanec - Ukrajinec, co je tu už přes 20 let, dnes nepřišel do práce. Prý mu včera zcela nečekaně přijela celá rozlehlá famílie. A to pochází někde od slovenských hranic = nic jim nehrozí. Jak už tu psala (myslím) Jana - oni si plní svůj "sen o západu" bez nutných úplatků a úředních lejster. A je hodně zvláštní, že **po těch covidových restrikcích**, z nichž některé platí doteď, **nikoho nezajímá zdravotní stav migrantů.** Žádné testy, žádná karanténa, žádná omezení.

Před chvílí jsem si koupil na pumpě a hned nalepil samolepku Z, jako začátečník

To jde. Jsou řidiči, kteří mají ŘP třeba 20 let, ale ve skutečnosti léta neřídili a tedy když po letech sednou za volant, tak jsou v pozici začátečníků, kteří si musí opět osvojit návyky. Takže taky budu kupovat.


[quote="pid:62293, uid:472"]Před chvílí jsem si koupil na pumpě a hned nalepil samolepku Z, jako začátečník[/quote] To jde. Jsou řidiči, kteří mají ŘP třeba 20 let, ale ve skutečnosti léta neřídili a tedy když po letech sednou za volant, tak jsou v pozici začátečníků, kteří si musí opět osvojit návyky. Takže taky budu kupovat.

Jarek

Před chvílí jsem si koupil na pumpě a hned nalepil samolepku Z, jako začátečník


Přesně to mě napadlo smile


[quote="pid:62293, uid:472"]Před chvílí jsem si koupil na pumpě a hned nalepil samolepku Z, jako začátečník[/quote] Přesně to mě napadlo :)

To je gól smile


Organizace spojených národů zakázala svým zaměstnancům používat slova válka či invaze v souvislosti s děním na Ukrajině.


https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/osn-valka-ukrajina-rusko-urednici-zakaz.A220308_175016_zahranicni_jadv


Pracovníci jsou také nabádáni, aby neumísťovali ukrajinskou vlajku na své soukromé či oficiální profily na sociálních sítích či webových stránkách.


To je gól :) Organizace spojených národů zakázala svým zaměstnancům používat slova válka či invaze v souvislosti s děním na Ukrajině. https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/osn-valka-ukrajina-rusko-urednici-zakaz.A220308_175016_zahranicni_jadv Pracovníci jsou také nabádáni, aby neumísťovali ukrajinskou vlajku na své soukromé či oficiální profily na sociálních sítích či webových stránkách.
Upravené 8. 3. 2022 o 18:19

To není gól, to o něčem vypovídá ... A nacisti z toho radost mít nebudou.


To není gól, to o něčem vypovídá ... A nacisti z toho radost mít nebudou.

Jarek

The New York Times uvedl, že své zaměstnance odváží z Ruska


Americký list The New York Times uvedl, že odváží své zaměstnance z Ruska kvůli novému ruskému zákonu o lživých informacích ohledně akcí ruské armády.
List v úterním prohlášení uvedl, že „dočasně stahuje své novináře z Ruska v důsledku dřívějšího zákona“.


Rada federace minulý týden schválila zákon o trestním postihu a vysokých pokutách za lživé informace o akcích ruských ozbrojených sil, jejich diskreditaci a také výzvy k sankcím proti Rusku . Lživé informace které mají vážné následky, budou potrestány odnětím svobody na 10 až 15 let.
https://ria.ru/20220308/zhurnalisty-1777177166.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Absolutně vypovídající chování fejkometu The New York Times.
Jak se říká, usvědčili se sami.


Proč u nás se rozhodli dávat postihy za podporu Ruska a přitom nedávají postihy za lživé zprávy?
Protože by museli odstíhat hlavní mainstream.


**The New York Times uvedl, že své zaměstnance odváží z Ruska** Americký list The New York Times uvedl, že odváží své zaměstnance z Ruska kvůli novému ruskému zákonu o lživých informacích ohledně akcí ruské armády. List v úterním prohlášení uvedl, že „dočasně stahuje své novináře z Ruska v důsledku dřívějšího zákona“. Rada federace minulý týden schválila zákon o trestním postihu a vysokých pokutách za lživé informace o akcích ruských ozbrojených sil, jejich diskreditaci a také výzvy k sankcím proti Rusku . Lživé informace které mají vážné následky, budou potrestány odnětím svobody na 10 až 15 let. https://ria.ru/20220308/zhurnalisty-1777177166.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop Absolutně vypovídající chování fejkometu The New York Times. Jak se říká, usvědčili se sami. Proč u nás se rozhodli dávat postihy za podporu Ruska a přitom nedávají postihy za lživé zprávy? Protože by museli odstíhat hlavní mainstream.

The New York Times uvedl, že své zaměstnance odváží z Ruska

Tak ano. Ale to stahování z Ruska. Připadá mě to, že všichni odtud prchají. Ta synchronizace a rychlost izolování Ruska ukazuje, že to muselo být dlouho připravováno ze strany Západu. Stejně by k tomu došlo tak jako tak. Jen jestli potom Západ nespustí třeba nějaký masívní jaderný útok na Rusko, když se ta všichni stahují.


[quote="pid:62330, uid:158"]The New York Times uvedl, že své zaměstnance odváží z Ruska[/quote] Tak ano. Ale to stahování z Ruska. Připadá mě to, že všichni odtud prchají. Ta synchronizace a rychlost izolování Ruska ukazuje, že to muselo být dlouho připravováno ze strany Západu. Stejně by k tomu došlo tak jako tak. Jen jestli potom Západ nespustí třeba nějaký masívní jaderný útok na Rusko, když se ta všichni stahují.

Jarek

Organizace spojených národů zakázala svým zaměstnancům používat slova válka či invaze v souvislosti s děním na Ukrajině.

Jsem tak napnutý. Asi brzy přijde informační BOMBA, která obrátí vše naruby. Aspoň doufám.


[quote="pid:62314, uid:372"]Organizace spojených národů zakázala svým zaměstnancům používat slova válka či invaze v souvislosti s děním na Ukrajině.[/quote] Jsem tak napnutý. Asi brzy přijde informační BOMBA, která obrátí vše naruby. Aspoň doufám.

Zajímavý. V březnovém vydání Reportéra se objevila tato reklama na RunCzech. Se Zátopkem a textem (přeloženo): Tuto sezónu se vše točí okolo Z.



Zajímavý. V březnovém vydání Reportéra se objevila tato reklama na RunCzech. Se Zátopkem a textem (přeloženo): Tuto sezónu se vše točí okolo Z. https://cms.parlamentnilisty.cz/edition_files/uploaded-images/4911dfbe-4695-4420-9ed3-37f2505ffe13.jpg

https://tass.ru/obschestvo/14003755


TASS, 8. marca. BBC obnoví vysielanie z Ruska v angličtine 8. marca večer. Informovala o tom v utorok agentúra Reuters .
"Dôsledky nového zákona [o falzifikátoch] sme zvážili súbežne so súčasnou potrebou pokryť [udalosti] v Rusku. Po dôkladnom zvážení sme sa rozhodli dnes večer obnoviť vysielanie v angličtine [jazyku] z Ruska," uviedla BBC. uviedol vo vyhlásení.


https://tass.ru/obschestvo/14001573
BERLÍN, 8. marca. /TASS/. Jeden z popredných nemeckých novín Frankfurter Allgemeine Zeitung zastavuje prácu svojich novinárov v Rusku v súvislosti s prijatím nového mediálneho zákona v Ruskej federácii. Oznámil to v utorok vydavateľ denníka Berthold Kohler.


https://tass.ru/obschestvo/14003755 TASS, 8. marca. BBC obnoví vysielanie z Ruska v angličtine 8. marca večer. Informovala o tom v utorok agentúra Reuters . "Dôsledky nového zákona [o falzifikátoch] sme zvážili súbežne so súčasnou potrebou pokryť [udalosti] v Rusku. Po dôkladnom zvážení sme sa rozhodli dnes večer obnoviť vysielanie v angličtine [jazyku] z Ruska," uviedla BBC. uviedol vo vyhlásení. https://tass.ru/obschestvo/14001573 BERLÍN, 8. marca. /TASS/. Jeden z popredných nemeckých novín Frankfurter Allgemeine Zeitung zastavuje prácu svojich novinárov v Rusku v súvislosti s prijatím nového mediálneho zákona v Ruskej federácii. Oznámil to v utorok vydavateľ denníka Berthold Kohler.

Aj na IV je o tom písané, zrejme to isté video.


VIDEO: Masky revolúcie (francúzsky dokumentárny film o udalostiach na kyjevskom Majdane vo februári 2014 a krviprelievaní v Odese v máji 2014)


Dokumentárny film režiséra Paula Moreira dáva priestor tým, čo revolúciu v roku 2014 na Ukrajine riadili, ako aj politickému vedeniu pôsobiacom v Kyjeve po prevrate, ale aj tým, čo stáli so zbraňami v rukách v prvých radoch revolúcie (zástupcovia Pravého sektora a práporu Azov).
Francúzsky platený televízny Canal+ premietol vo februári 2016 dokumentárny film Masky revolúcie režiséra Paula Moreira. Renomovaný investigatívny novinár v takmer hodinovej produkcii zoznamuje divákov s udalosťami na kyjevskom Majdane vo februári 2014 a krviprelievaním v Odese v máji v tom istom roku.


Vo filme dostali priestor nielen tí, čo riadili revolúciu, súčasné politické vedenie, ale aj tí, čo stáli so zbraňami v rukách v prvých radoch oranžovej revolúcie – nacionalisti z Pravého sektora a práporu Azov.


„Ukrajinskú revolúciu som sledoval ako všetci na televíznej obrazovke. V bielych i čiernych farbách. A tak som sa rozhodol cestovať na Ukrajinu, aby som prišiel na koreň veci v súvislosti s krvavým kúpeľom v Odese. V Európe sa o nej vôbec nehovorilo. Nik o nej nič nevedel vrátane mňa. Keď som tam pricestoval, bol som zhrozený – zavraždili 45 ľudí v strede Európy a nik o tom nevedel,“ vysvetľuje Moreira jeden z dôvodov nakrútenia svedectva, ktoré je pre Kyjev nepríjemným javom v európskom éteri.


Francúzsky divák, ako vyplynulo z ohlasov na sociálnych sieťach, bol šokovaný z pohľadu na telá civilistov, obetí odeskej tragédie, ako aj z vyjadrenia na ich adresu lídra odeského euromajdanu Marka Gordejenka: „Títo darebáci, ktorí sa pokúšali dostať nás späť do odporného ruského sveta, si zaslúžili takúto smrť. Neľutoval som ich ani sekundu. Žiaľ, väčšina z nich utiekla, a tak nezhoreli v Dome odborov,“ zneli slová „bojovníka za európske hodnoty“. Aj preto sa v komentári filmu hovorilo nie „o bojovníkoch za európsku voľbu Ukrajiny“, ale o nacionalistoch, nie o „ozbrojených“ zložkách, ale o ozbrojencoch.


V osobitnej časti filmu sa autor venuje americkým politikom, ktorí navštívili Ukrajinu na začiatku aj počas nepokojov. Konkrétne americkému viceprezidentovi Bidenovi, republikánskemu senátorovi McCainovi, ako aj predstaviteľke Ministerstva zahraničných vecí USA Viktorii Nullandovej. Nekomentuje, iba konštatuje fakty, ktoré len ťažko spochybniť. Napríklad slová politikov a podnikateľov na stretnutí v Jalte, počas ktorého bývalý šéf CIA napríklad vyzýva na dodávku protitankových striel Ukrajincom.


Charakteristické sú aj zábery z výcvikového tábora práporu Azov, radikálneho nacionalistického zoskupenia, ktorého príslušníkov do tajov boja muža proti mužovi a streľby zasväcujú inštruktori zo Západu. Počas „hry na americkú armádu“ stretol Moreira aj krajana, ktorý sa priznal, že jeho vzorom je čilský diktátor Pinochet. Šokuje aj otvorenosť ozbrojencov z Pravého sektora a ich zástupcov vo "vysokej“ politike. V tejto súvislosti si režisér Moreira kladie otázku, kto bol vlastne skutočnou silou revolúcie dôstojnosti? Pripomína romantickú verziu, podľa ktorej za všetkým je ľud. Autor dokumentu však tvrdí, že za „všetkým bol Pravý sektor, Sloboda a tí, ktorí sa následne stali príslušníkmi nacistickej formácie Azov“.


Napriek neskorej nočnej hodine mal film obrovskú sledovanosť, a tak Canal+ zaradil na 8. februára jeho reprízu. Podľa mnohých o sledovanosť dokumentu sa paradoxne postarala ukrajinská strana, ktorá ešte pred jeho vysielaním žiadala televíziu cez zastupiteľstvo v Paríži, aby dokument stiahla z programu ako „proruskú propagandu“.


„Boli sme rozčarovaní, že dokument dostal priestor. Ide o klamlivé podanie situácie na Ukrajine. Je to sladká hudba pre uši stúpencov teórie sprisahania a ruskej propagandy,“ konštatovali v žiadosti ukrajinskí diplomati. Rozčarovaná bola aj väčšina televíznych divákov. „Teraz už vieme, že naša krajina podporuje fašistických ozbrojencov riadených USA,“ napísal jeden z nich na sociálnej sieti. Druhý zase konštatoval: „Francúzsko sa po dvoch rokoch ocitlo tvárou v tvár Euromajdanu. Je však už veľmi neskoro“.


„Je neuveriteľné, že USA podporujú šéfa strany Sloboda. Je to rovnaké ako podpora CIA Pinochetovho režimu,“ reaguje na filmové svedectvo Yves Pozzo di Borgo, senátor jedného z parížskych obvodov.


Podľa Stanislava Byshka, analytika Medzinárodnej monitorovacej organizácie CIS-EMO, v Európe sa budú čoraz viac objavovať kritické svedectvá o ukrajinskej minulosti i súčasnosti. „Vzťah Európy k Ukrajine za posledné dva roky ochladol. Na začiatku Majdanu euroúradníci podporovali štátny prevrat, akoby to v Európe bol normálny jav. Ukrajinská demokracia sa však nezastavila. Začala sa vojna a protiruské sankcie. Oči Európanov sa začali otvárať,“ povedal pre rádio Sputnik.


https://www.infovojna.bz/article/video-masky-revolucie-francuzsky-dokumentarny-film-o-udalostiach-na-kyjevskom-majdane-vo-februari-2014-a-krviprelievani-v-odese-v-maji-2014


Aj na IV je o tom písané, zrejme to isté video. **VIDEO: Masky revolúcie (francúzsky dokumentárny film o udalostiach na kyjevskom Majdane vo februári 2014 a krviprelievaní v Odese v máji 2014)** Dokumentárny film režiséra Paula Moreira dáva priestor tým, čo revolúciu v roku 2014 na Ukrajine riadili, ako aj politickému vedeniu pôsobiacom v Kyjeve po prevrate, ale aj tým, čo stáli so zbraňami v rukách v prvých radoch revolúcie (zástupcovia Pravého sektora a práporu Azov). Francúzsky platený televízny Canal+ premietol vo februári 2016 dokumentárny film Masky revolúcie režiséra Paula Moreira. Renomovaný investigatívny novinár v takmer hodinovej produkcii zoznamuje divákov s udalosťami na kyjevskom Majdane vo februári 2014 a krviprelievaním v Odese v máji v tom istom roku. Vo filme dostali priestor nielen tí, čo riadili revolúciu, súčasné politické vedenie, ale aj tí, čo stáli so zbraňami v rukách v prvých radoch oranžovej revolúcie – nacionalisti z Pravého sektora a práporu Azov. „Ukrajinskú revolúciu som sledoval ako všetci na televíznej obrazovke. V bielych i čiernych farbách. A tak som sa rozhodol cestovať na Ukrajinu, aby som prišiel na koreň veci v súvislosti s krvavým kúpeľom v Odese. V Európe sa o nej vôbec nehovorilo. Nik o nej nič nevedel vrátane mňa. Keď som tam pricestoval, bol som zhrozený – zavraždili 45 ľudí v strede Európy a nik o tom nevedel,“ vysvetľuje Moreira jeden z dôvodov nakrútenia svedectva, ktoré je pre Kyjev nepríjemným javom v európskom éteri. Francúzsky divák, ako vyplynulo z ohlasov na sociálnych sieťach, bol šokovaný z pohľadu na telá civilistov, obetí odeskej tragédie, ako aj z vyjadrenia na ich adresu lídra odeského euromajdanu Marka Gordejenka: „Títo darebáci, ktorí sa pokúšali dostať nás späť do odporného ruského sveta, si zaslúžili takúto smrť. Neľutoval som ich ani sekundu. Žiaľ, väčšina z nich utiekla, a tak nezhoreli v Dome odborov,“ zneli slová „bojovníka za európske hodnoty“. Aj preto sa v komentári filmu hovorilo nie „o bojovníkoch za európsku voľbu Ukrajiny“, ale o nacionalistoch, nie o „ozbrojených“ zložkách, ale o ozbrojencoch. V osobitnej časti filmu sa autor venuje americkým politikom, ktorí navštívili Ukrajinu na začiatku aj počas nepokojov. Konkrétne americkému viceprezidentovi Bidenovi, republikánskemu senátorovi McCainovi, ako aj predstaviteľke Ministerstva zahraničných vecí USA Viktorii Nullandovej. Nekomentuje, iba konštatuje fakty, ktoré len ťažko spochybniť. Napríklad slová politikov a podnikateľov na stretnutí v Jalte, počas ktorého bývalý šéf CIA napríklad vyzýva na dodávku protitankových striel Ukrajincom. Charakteristické sú aj zábery z výcvikového tábora práporu Azov, radikálneho nacionalistického zoskupenia, ktorého príslušníkov do tajov boja muža proti mužovi a streľby zasväcujú inštruktori zo Západu. Počas „hry na americkú armádu“ stretol Moreira aj krajana, ktorý sa priznal, že jeho vzorom je čilský diktátor Pinochet. Šokuje aj otvorenosť ozbrojencov z Pravého sektora a ich zástupcov vo "vysokej“ politike. V tejto súvislosti si režisér Moreira kladie otázku, kto bol vlastne skutočnou silou revolúcie dôstojnosti? Pripomína romantickú verziu, podľa ktorej za všetkým je ľud. Autor dokumentu však tvrdí, že za „všetkým bol Pravý sektor, Sloboda a tí, ktorí sa následne stali príslušníkmi nacistickej formácie Azov“. Napriek neskorej nočnej hodine mal film obrovskú sledovanosť, a tak Canal+ zaradil na 8. februára jeho reprízu. Podľa mnohých o sledovanosť dokumentu sa paradoxne postarala ukrajinská strana, ktorá ešte pred jeho vysielaním žiadala televíziu cez zastupiteľstvo v Paríži, aby dokument stiahla z programu ako „proruskú propagandu“. „Boli sme rozčarovaní, že dokument dostal priestor. Ide o klamlivé podanie situácie na Ukrajine. Je to sladká hudba pre uši stúpencov teórie sprisahania a ruskej propagandy,“ konštatovali v žiadosti ukrajinskí diplomati. Rozčarovaná bola aj väčšina televíznych divákov. „Teraz už vieme, že naša krajina podporuje fašistických ozbrojencov riadených USA,“ napísal jeden z nich na sociálnej sieti. Druhý zase konštatoval: „Francúzsko sa po dvoch rokoch ocitlo tvárou v tvár Euromajdanu. Je však už veľmi neskoro“. „Je neuveriteľné, že USA podporujú šéfa strany Sloboda. Je to rovnaké ako podpora CIA Pinochetovho režimu,“ reaguje na filmové svedectvo Yves Pozzo di Borgo, senátor jedného z parížskych obvodov. Podľa Stanislava Byshka, analytika Medzinárodnej monitorovacej organizácie CIS-EMO, v Európe sa budú čoraz viac objavovať kritické svedectvá o ukrajinskej minulosti i súčasnosti. „Vzťah Európy k Ukrajine za posledné dva roky ochladol. Na začiatku Majdanu euroúradníci podporovali štátny prevrat, akoby to v Európe bol normálny jav. Ukrajinská demokracia sa však nezastavila. Začala sa vojna a protiruské sankcie. Oči Európanov sa začali otvárať,“ povedal pre rádio Sputnik. https://www.infovojna.bz/article/video-masky-revolucie-francuzsky-dokumentarny-film-o-udalostiach-na-kyjevskom-majdane-vo-februari-2014-a-krviprelievani-v-odese-v-maji-2014

Tak písmeno Z bude posuzováno stejně jako svastika.

Vůbec bych se nedivil, kdyby stáhli film "Zoro mstitel".


[quote="pid:62254, uid:372"]Tak písmeno Z bude posuzováno stejně jako svastika.[/quote] Vůbec bych se nedivil, kdyby stáhli film "Zoro mstitel".

Jsou řidiči, kteří mají ŘP třeba 20 let, ale ve skutečnosti léta neřídili a tedy když po letech sednou za volant, tak jsou v pozici začátečníků, kteří si musí opět osvojit návyky.

Mohu se plést, ale domnívám se, že žádný zákon zkušenému řidiči nezakazuje vylepení samolepky "Z". A kdyby náhodou zakazoval, tak auto občas řídí i nezkušená osoba blízká, o které, jak jistě pane orgáne chápete, nebudu sdělovat žádné informace.


[quote="pid:62303, uid:471"]Jsou řidiči, kteří mají ŘP třeba 20 let, ale ve skutečnosti léta neřídili a tedy když po letech sednou za volant, tak jsou v pozici začátečníků, kteří si musí opět osvojit návyky.[/quote] Mohu se plést, ale domnívám se, že žádný zákon zkušenému řidiči nezakazuje vylepení samolepky "Z". A kdyby náhodou zakazoval, tak auto občas řídí i nezkušená osoba blízká, o které, jak jistě pane orgáne chápete, nebudu sdělovat žádné informace.

vcerejsi video od alexe, zijiciho v nemecku.
mj. pral vcera vsem zenam k MDZ a rekl, ze to, co se ted deje v nemecku, kdy media vyvolavaji nenavist vuci rusum, proti ruskemu svetu, ma jeden pozitivni aspekt.
ta sikana medii, propaganda, zacina ma mit presne opacny ucinek, nez ten, ktery byl prave propagandou zamyslen. rika, ze mladi lide se zacinaji vice a vice identifikovat s ruskem. rika, ze napriklad lide, kteri pochazeji z ruska, jsou tvrdohlavi a tim, ze jim nekdo neco zakazuje, v nich vyvolava odpor a delaji pravy opak. rika, ze ten opacny trend sleduje a tento trend bude pokracovat. alex rika, ze media udelala praci za nej, protoze on by potreboval 5-10 let, aby takto zmenil premysleni lidi. mladi lide v nemecku s ruskymi koreny, tak se orientuji na rusko, znovu si osvezuji rustinu, zajimaji se o rusko. jde take o lidi, kteri se vlastne ani o politiku nezajimali, ale ted, vlivem udalosti se zajimat zacali.


https://www.youtube.com/watch?v=apkRIx_7n_k


vcerejsi video od alexe, zijiciho v nemecku. mj. pral vcera vsem zenam k MDZ a rekl, ze to, co se ted deje v nemecku, kdy media vyvolavaji nenavist vuci rusum, proti ruskemu svetu, ma jeden pozitivni aspekt. ta sikana medii, propaganda, zacina ma mit presne opacny ucinek, nez ten, ktery byl prave propagandou zamyslen. rika, ze mladi lide se zacinaji vice a vice identifikovat s ruskem. rika, ze napriklad lide, kteri pochazeji z ruska, jsou tvrdohlavi a tim, ze jim nekdo neco zakazuje, v nich vyvolava odpor a delaji pravy opak. rika, ze ten opacny trend sleduje a tento trend bude pokracovat. alex rika, ze media udelala praci za nej, protoze on by potreboval 5-10 let, aby takto zmenil premysleni lidi. mladi lide v nemecku s ruskymi koreny, tak se orientuji na rusko, znovu si osvezuji rustinu, zajimaji se o rusko. jde take o lidi, kteri se vlastne ani o politiku nezajimali, ale ted, vlivem udalosti se zajimat zacali. https://www.youtube.com/watch?v=apkRIx_7n_k

herec dicaprio venoval 10 milionu dolaru ozbrojenym ukr. slozkam. jeho babicka je puvodem z odesy


Di Caprio je v tomto případě debil. Oděsa je ruské město a založil ho a vybudoval kníže Potěmkin. A jestli za SSSR Oděsu administrativně připojili k Ukrajině, ještě neznamená, že tam žili Ukrajinci. A rozhodně tam nežili benderovci.


Di Caprio tím svým darem de facto souhlasil se těmi zvěrstvy v Oděse, které páchali ti, kterým on poslal peníze. Jeho babička se nejspíše obrácí v hrobě. A Di Caprio ještě pocítí matřiční facku.


[quote="pid:62415, uid:347"]herec dicaprio venoval 10 milionu dolaru ozbrojenym ukr. slozkam. jeho babicka je puvodem z odesy[/quote] Di Caprio je v tomto případě debil. Oděsa je ruské město a založil ho a vybudoval kníže Potěmkin. A jestli za SSSR Oděsu administrativně připojili k Ukrajině, ještě neznamená, že tam žili Ukrajinci. A rozhodně tam nežili benderovci. Di Caprio tím svým darem de facto souhlasil se těmi zvěrstvy v Oděse, které páchali ti, kterým on poslal peníze. Jeho babička se nejspíše obrácí v hrobě. A Di Caprio ještě pocítí matřiční facku.

nektere veci je lepsi nechat bez komentare


622894cb29a6e
6228951ed01f5


nektere veci je lepsi nechat bez komentare ![622894cb29a6e](serve/attachment&path=622894cb29a6e) ![6228951ed01f5](serve/attachment&path=6228951ed01f5)

https://www.facebook.com/hoaxPZ/posts/1155193041975228


Mohli byste prosím z neveřejných (vyžadující přihlášení) stránek dávat snímky obrazovky?


[quote="pid:62272, uid:273"]https://www.facebook.com/hoaxPZ/posts/1155193041975228[/quote] Mohli byste prosím z neveřejných (vyžadující přihlášení) stránek dávat snímky obrazovky?

Ahojte,


UPC blokuje stránku cz.sputniknews.com. Je to od nich oficiálne stanovisko, vraj kvôli nariadeniu vlády, alebo tak nejak. Nevie mi niekto povedať, či sa voči svojim klientom týmto nedopúšťajú porušenia zmluvy?


Nie je to z ich strany prejav svojvôle, keďže to iný poskytovatelia nerobia?


Ahojte, UPC blokuje stránku cz.sputniknews.com. Je to od nich oficiálne stanovisko, vraj kvôli nariadeniu vlády, alebo tak nejak. Nevie mi niekto povedať, či sa voči svojim klientom týmto nedopúšťajú porušenia zmluvy? Nie je to z ich strany prejav svojvôle, keďže to iný poskytovatelia nerobia?
Upravené 9. 3. 2022 o 14:49

k Di Capriovi:


6228b879b53cd


Leonardo DiCaprio, Klaus Schwab a zástupce hudebního průmyslu Will.i.am na zahájení Světového ekonomického fóra v Davosu 19. ledna 2016. Akce věnované tématu "Zvládnutí čtvrté průmyslové revoluce" se zúčastnilo více než 40 hlav států a vlád. /FB Schallala Marthalla,12.02.22/


6228b9d05e99b


k Di Capriovi: ![6228b879b53cd](serve/attachment&path=6228b879b53cd) Leonardo DiCaprio, Klaus Schwab a zástupce hudebního průmyslu Will.i.am na zahájení Světového ekonomického fóra v Davosu 19. ledna 2016. Akce věnované tématu "Zvládnutí čtvrté průmyslové revoluce" se zúčastnilo více než 40 hlav států a vlád. /FB Schallala Marthalla,12.02.22/ ![6228b9d05e99b](serve/attachment&path=6228b9d05e99b)

Na tom vrchním fotu si šváb zapomněl vzít uniformu a čepici se smrtihlavem .


Na tom vrchním fotu si šváb zapomněl vzít uniformu a čepici se smrtihlavem .

Di Caprio je v tomto případě debil. Oděsa je ruské město

Dost mě překvapil. Měla jsem ho za sečtělého a inteligentního. Ale co už... vybarvování lidí patří k této době...


nektere veci je lepsi nechat bez komentare

Tak to určitě. Tohle se ani nedá něčím komentovat - natož vyvracet. Autor (a ti souhlasní pisatelé) jsou plní nenávisti k Rusku a všemu ruskému.


[quote="pid:62440, uid:158"]Di Caprio je v tomto případě debil. Oděsa je ruské město[/quote] Dost mě překvapil. Měla jsem ho za sečtělého a inteligentního. Ale co už... vybarvování lidí patří k této době... [quote="pid:62478, uid:347"]nektere veci je lepsi nechat bez komentare[/quote] Tak to určitě. Tohle se ani nedá něčím komentovat - natož vyvracet. Autor (a ti souhlasní pisatelé) jsou plní nenávisti k Rusku a všemu ruskému.

skor mi to pripada ako povinna dan.....u nas v robote sa organizovala zbierka penazi pre Ukrajinu. A vysledok bol priemerny prispevok vyse 50 eur/osobu. Tak som sa cudovala, povedali mi, ze bezni zamestnanci nedali nic, ale ti vyssie museli dat "dobrovolne" a poriadny prispevok, ziadnych 10 eur, ako ked sa organizovala zbierka na kolegynu, ktora je smrtelne chora a ma dve deti


skor mi to pripada ako povinna dan.....u nas v robote sa organizovala zbierka penazi pre Ukrajinu. A vysledok bol priemerny prispevok vyse 50 eur/osobu. Tak som sa cudovala, povedali mi, ze bezni zamestnanci nedali nic, ale ti vyssie museli dat "dobrovolne" a poriadny prispevok, ziadnych 10 eur, ako ked sa organizovala zbierka na kolegynu, ktora je smrtelne chora a ma dve deti

Rusko dnes zrušilo DPH na nákup zlata. Znamená to, že občané nemusí kupovat dolary, nebo EUR, pokud chtějí svoje úspory zabezpečit. Je vydáno asi 7 hodnot, aby si mohl zlatou minci koupit kdokoliv.


Rusko dnes zrušilo DPH na nákup zlata. Znamená to, že občané nemusí kupovat dolary, nebo EUR, pokud chtějí svoje úspory zabezpečit. Je vydáno asi 7 hodnot, aby si mohl zlatou minci koupit kdokoliv.

Mám tu video u ukrajinských fejkách. je to z dílny RT a nějak se to protlačilo na yutube. takže to nejspíš brzy smažou...
https://www.youtube.com/watch?v=K1z0AuYMuJU


Mám tu video u ukrajinských fejkách. je to z dílny RT a nějak se to protlačilo na yutube. takže to nejspíš brzy smažou... https://www.youtube.com/watch?v=K1z0AuYMuJU

Ja som našla zaujmavý článok s videom ktorý má poukázať na fejkové video....a to, že Zelensky nie je v Kyjeve, ale údajne vo Varšave...pozorne si najprv pozrite video bez toho aby ste čítali článok......stačí úplný začiatok.


https://www.infovojna.bz/article/video-volodymyr-zelensky-natocil-podivne-video-ktere-ma-dokazovat-ze-je-stale-v-kyjeve


Ja som našla zaujmavý článok s videom ktorý má poukázať na fejkové video....a to, že Zelensky nie je v Kyjeve, ale údajne vo Varšave...pozorne si najprv pozrite video bez toho aby ste čítali článok......stačí úplný začiatok. https://www.infovojna.bz/article/video-volodymyr-zelensky-natocil-podivne-video-ktere-ma-dokazovat-ze-je-stale-v-kyjeve

tak nekdo na zdi sdilel "moudra" nejakeho matouse rajmonta. nejaky herec kategorie "C". kdyz tomuto nekteri tleskaji, potom se nemuzeme divit, ze vetsina spolecnosti jednoduse je marna (ps: podivala jsem se na jeho zed...ufff)


https://www.facebook.com/100004625380892/videos/487240656457145


a tohle musim:
622a146446be5
(omlouvam se za bulvar)


tak nekdo na zdi sdilel "moudra" nejakeho matouse rajmonta. nejaky herec kategorie "C". kdyz tomuto nekteri tleskaji, potom se nemuzeme divit, ze vetsina spolecnosti jednoduse je marna (ps: podivala jsem se na jeho zed...ufff) https://www.facebook.com/100004625380892/videos/487240656457145 a tohle musim: ![622a146446be5](serve/attachment&path=622a146446be5) (omlouvam se za bulvar)
Upravené 10. 3. 2022 o 16:09

a tohle musim:


ten vyraz tvare hovorí za všetko.


[quote="pid:62745, uid:347"]a tohle musim:[/quote] ten vyraz tvare hovorí za všetko.

Americká televizní společnost CNN, která o den dříve přestala vysílat v Rusku kvůli přijatému zákonu o padělcích, se rozhořčila nad tím, jak čínská média informovala o dění na Ukrajině.


Zejména CNN ve vysílání uvedla, že čínská národní televize CCTV se stala velmi podobnou ruským státním kanálům, protože její moderátoři neoznačují současné události na Ukrajině jako ruskou invazi, ale jako speciální vojenskou operaci. Americkému holdingu se také mírně řečeno nelíbí, že zprávy čínské televize vyjadřují nároky Moskvy vůči Kyjevu a jeho západním spojencům a hovoří o úspěších ruských jednotek na bojišti.


„A o násilném odporu a lidském utrpení na území válkou zmítané Ukrajiny není téměř žádná zmínka! Oficiální Peking zároveň zdůrazňuje svůj status vnějšího pozorovatele a dokonce naznačuje, že je připraven jednat jako prostředník. Ale státem kontrolovaná média a pokrytí sociálních sítí vypráví úplně jiný příběh. V prvním týdnu po ruské invazi CNN bedlivě sledovala čínskou televizi a tisk, stejně jako tisíce příspěvků na sociálních sítích. Výstup? Čína vychází vstříc ruskému příběhu a aktivně pomáhá Kremlu propagovat jeho verzi krvavých událostí u milionů místních diváků i mimo ně.


Mimochodem, den předtím čínské ministerstvo zahraničí oznámilo, že Čína bude tvrdě reagovat, pokud proti ní budou kvůli Ukrajině uplatněny americké sankce.


Mimo jiné je známo, že čínský vojenský komisař je v koloně ruské armády, která míří k Mariupolu.
https://www.youtube.com/watch?v=Yn4HppV1ENw


Mezitím byla v čínských maloobchodech zaznamenána kreativita na podporu ruského výrobce. Takže například nápis na následném plakátu zní: "Kupováním ruských sladkostí přispíváte k vyhlazení nacismu."

A tohle je umělecké dílo v jednom z čínských obchodů, kde je na stánku ruských cukrovinek Krokant fotografie prezidenta Putina a šéfa Čečenska Kadyrova s ​​nápisem „Relax s Putinem a Kadyrovem“:

Mezitím podle BFM.ru během posledních dvou týdnů čínské korporace Xiaomi, Oppo a Huawei snížily dodávky do Ruska na polovinu. Řada odborníků se však přiklání k názoru, že Čína dodávky elektroniky na ruský trh nesnižuje, ale naopak hodlá navyšovat. V této době Číňané prostě „poslouchají“ nestabilní kurz rublu. Čína se rovněž nechystá zrušit dodávky náhradních dílů pro Federální agenturu pro leteckou dopravu, což bylo dříve oznámeno v řadě ruských telegramových kanálů.
https://antifashist.com/item/cnn-vozmushhaetsya-chto-kitajskoe-televidenie-rasskazyvaet-o-sobytiyah-na-ukraine-ne-tak-kak-togo-zhelayut-amerikancy.html


Americká televizní společnost CNN, která o den dříve přestala vysílat v Rusku kvůli přijatému zákonu o padělcích, se rozhořčila nad tím, jak čínská média informovala o dění na Ukrajině. Zejména CNN ve vysílání uvedla, že čínská národní televize CCTV se stala velmi podobnou ruským státním kanálům, protože její moderátoři neoznačují současné události na Ukrajině jako ruskou invazi, ale jako speciální vojenskou operaci. Americkému holdingu se také mírně řečeno nelíbí, že zprávy čínské televize vyjadřují nároky Moskvy vůči Kyjevu a jeho západním spojencům a hovoří o úspěších ruských jednotek na bojišti. „A o násilném odporu a lidském utrpení na území válkou zmítané Ukrajiny není téměř žádná zmínka! Oficiální Peking zároveň zdůrazňuje svůj status vnějšího pozorovatele a dokonce naznačuje, že je připraven jednat jako prostředník. Ale státem kontrolovaná média a pokrytí sociálních sítí vypráví úplně jiný příběh. V prvním týdnu po ruské invazi CNN bedlivě sledovala čínskou televizi a tisk, stejně jako tisíce příspěvků na sociálních sítích. Výstup? Čína vychází vstříc ruskému příběhu a aktivně pomáhá Kremlu propagovat jeho verzi krvavých událostí u milionů místních diváků i mimo ně. Mimochodem, den předtím čínské ministerstvo zahraničí oznámilo, že Čína bude tvrdě reagovat, pokud proti ní budou kvůli Ukrajině uplatněny americké sankce. Mimo jiné je známo, že čínský vojenský komisař je v koloně ruské armády, která míří k Mariupolu. https://www.youtube.com/watch?v=Yn4HppV1ENw Mezitím byla v čínských maloobchodech zaznamenána kreativita na podporu ruského výrobce. Takže například nápis na následném plakátu zní: "Kupováním ruských sladkostí přispíváte k vyhlazení nacismu." https://cont.ws/uploads/pic/2022/3/cn-100322-cnn-01.jpg A tohle je umělecké dílo v jednom z čínských obchodů, kde je na stánku ruských cukrovinek Krokant fotografie prezidenta Putina a šéfa Čečenska Kadyrova s ​​nápisem „Relax s Putinem a Kadyrovem“: https://cont.ws/uploads/pic/2022/3/cn-100322-cnn-02.jpg Mezitím podle BFM.ru během posledních dvou týdnů čínské korporace Xiaomi, Oppo a Huawei snížily dodávky do Ruska na polovinu. Řada odborníků se však přiklání k názoru, že Čína dodávky elektroniky na ruský trh nesnižuje, ale naopak hodlá navyšovat. V této době Číňané prostě „poslouchají“ nestabilní kurz rublu. Čína se rovněž nechystá zrušit dodávky náhradních dílů pro Federální agenturu pro leteckou dopravu, což bylo dříve oznámeno v řadě ruských telegramových kanálů. https://antifashist.com/item/cnn-vozmushhaetsya-chto-kitajskoe-televidenie-rasskazyvaet-o-sobytiyah-na-ukraine-ne-tak-kak-togo-zhelayut-amerikancy.html

https://disgustingmen.com/blog/kamen-smerti/


V Japonsku praskol „Kameň smrti“: podľa legendy v ňom žil zlý duch a teraz sme všetci...


Tento dlažobný kameň sa nazýva Sessho-seki a už tisíc rokov je domovom (či skôr väzením) zlého ducha Tamomo-No-Mae. Inak je známa ako líška deväťchvostá. Démon môže mať podobu krásnej ženy a má tiež neuveriteľné magické znalosti a sofistikovanú prefíkanosť.


https://disgustingmen.com/blog/kamen-smerti/ V Japonsku praskol „Kameň smrti“: podľa legendy v ňom žil zlý duch a teraz sme všetci... Tento dlažobný kameň sa nazýva Sessho-seki a už tisíc rokov je domovom (či skôr väzením) zlého ducha Tamomo-No-Mae. Inak je známa ako líška deväťchvostá. Démon môže mať podobu krásnej ženy a má tiež neuveriteľné magické znalosti a sofistikovanú prefíkanosť.
Upravené 10. 3. 2022 o 23:29

Inak je známa ako líška deväťchvostá. Démon môže mať podobu krásnej ženy

Takže Ahri z LoL smile
https://duckduckgo.com/?q=Ahri&atb=v314-7&iax=images&ia=images
Jako, nechal bych se uhranou... ne že ne smile


[quote="pid:62821, uid:928"]Inak je známa ako líška deväťchvostá. Démon môže mať podobu krásnej ženy[/quote] Takže Ahri z LoL :D https://duckduckgo.com/?q=Ahri&atb=v314-7&iax=images&ia=images Jako, nechal bych se uhranou... ne že ne :D

Inak je známa ako líška deväťchvostá.


Ono záleží, jak se do toho třískne. :-)


Viz. Kurama a Naruto, nenávist v přátelství a Lásku.


I když v Narutu je Kurama (devítiocasá liška) muž a v krásnou ženu se umí proměnit Naruto, aby zmátl nepřítele.


Dodatek: Omylem jsem svoji reakci na mínusy napsal jsem, takže jsem musel upravit příspěvek do původní podoby.


[quote="pid:62821, uid:928"]Inak je známa ako líška deväťchvostá.[/quote] Ono záleží, jak se do toho třískne. :-) Viz. Kurama a Naruto, nenávist v přátelství a Lásku. I když v Narutu je Kurama (devítiocasá liška) muž a v krásnou ženu se umí proměnit Naruto, aby zmátl nepřítele. Dodatek: Omylem jsem svoji reakci na mínusy napsal jsem, takže jsem musel upravit příspěvek do původní podoby.
Upravené 11. 3. 2022 o 23:47

Slováci budú môcť priať 'smrť Putinovi'. Facebook vydal kontroverzné rozhodnutie
Vďaka kontroverznému kroku Facebook dočasne umožní ľuďom zdieľať nenávistné príspevky v súvislosti s vojnou na Ukrajine. Naďalej však nepovolí príspevky, v ktorých užívatelia volajú po násilí na ruských civilistoch.
https://vat.pravda.sk/komunikacia/clanok/619671-slovaci-budu-moct-priat-smrt-putinovi-facebook-vydal-kontroverzne-rozhodnutie/


Slováci budú môcť priať 'smrť Putinovi'. Facebook vydal kontroverzné rozhodnutie Vďaka kontroverznému kroku Facebook dočasne umožní ľuďom zdieľať nenávistné príspevky v súvislosti s vojnou na Ukrajine. Naďalej však nepovolí príspevky, v ktorých užívatelia volajú po násilí na ruských civilistoch. https://vat.pravda.sk/komunikacia/clanok/619671-slovaci-budu-moct-priat-smrt-putinovi-facebook-vydal-kontroverzne-rozhodnutie/
Upravené 11. 3. 2022 o 11:51

Slováci budú môcť priať 'smrť Putinovi

Len nech sa podpisu, už to z tade.nikdy nezmazu. Budeme navždy vedieť, kto je kto.


[quote="pid:62856, uid:492"]Slováci budú môcť priať 'smrť Putinovi[/quote] Len nech sa podpisu, už to z tade.nikdy nezmazu. Budeme navždy vedieť, kto je kto.

Slováci budú môcť priať 'smrť Putinovi


Jediná účinná odpoveď na to je
/facebook app -uninstall


[quote="pid:62856, uid:492"]Slováci budú môcť priať 'smrť Putinovi[/quote] Jediná účinná odpoveď na to je /facebook app -uninstall

Moderátor

Slováci budú môcť priať 'smrť Putinovi'.


Skôr je zaujímavý zoznam krajín ktorým je to umožnené. respektíve, prečo tam nie je Poľsko a Česko...


[quote="pid:62856, uid:492"]Slováci budú môcť priať 'smrť Putinovi'.[/quote] Skôr je zaujímavý zoznam krajín ktorým je to umožnené. respektíve, prečo tam nie je Poľsko a Česko...
Upravené 11. 3. 2022 o 10:28

dnes mi vyskocila v jedne abonovane skupine vzpominka na milana kunderu.


622b260e7ffae


dnes mi vyskocila v jedne abonovane skupine vzpominka na milana kunderu. ![622b260e7ffae](serve/attachment&path=622b260e7ffae)

dnes mi vyskocila v jedne abonovane skupine vzpominka na milana kunderu.
Je to dobrá myšlenka, ale autor snad popisuje sebe. Jelikož on je ten, kdo zradil svůj jazyk, kulturu, národ.
Asi před dvěma léty, u příležitosti jeho jubilea jsem poslouchal v rádiu relaci jednoho novináře, kterému dal rozhovor.
Dojem, který jsem si z rozhovoru odnesl byl ten, že je zklamán z vývoje situace ve Francii (migranti), ale hrdost mu nedovolí přiznat, že se celý život mýlil v pohledu na východní Evropu a Česko. Dosud platí jeho zákaz překládat knihy do Češtiny.
Připomíná mi to Rusy, kteří žijí v Americe, nebo Londýně a z dálky osírají svoji rodnou zemi.
No, možná se mýlím, protože jsem od něj nic nečetl, akorát jsem shlédl film, podle jeho knihy. Ale je mi podezřelý každý z našinců, kdo je na západě vychvalován.


[quote="pid:62878, uid:347"]dnes mi vyskocila v jedne abonovane skupine vzpominka na milana kunderu.[/quote]Je to dobrá myšlenka, ale autor snad popisuje sebe. Jelikož on je ten, kdo zradil svůj jazyk, kulturu, národ. Asi před dvěma léty, u příležitosti jeho jubilea jsem poslouchal v rádiu relaci jednoho novináře, kterému dal rozhovor. Dojem, který jsem si z rozhovoru odnesl byl ten, že je zklamán z vývoje situace ve Francii (migranti), ale hrdost mu nedovolí přiznat, že se celý život mýlil v pohledu na východní Evropu a Česko. Dosud platí jeho zákaz překládat knihy do Češtiny. Připomíná mi to Rusy, kteří žijí v Americe, nebo Londýně a z dálky osírají svoji rodnou zemi. No, možná se mýlím, protože jsem od něj nic nečetl, akorát jsem shlédl film, podle jeho knihy. Ale je mi podezřelý každý z našinců, kdo je na západě vychvalován.

Takže Ahri z LoL


zaujímavé. league of legends nepoznám ale aj dota aj lolko aj všetky marvelovky čerpajú námety odkiaľ sa len dá. každopádne som o tomto démonovi nikdy nepočul, eném by som bol zvedavý či toto prasknutie kameňa môže čosi znamenať...celkom ma tá informácia zaujala. kamene len tak nezvyknú praskať...ak sa do nich nebuchne zrovna nejakým kladivom smile.
Ja som na tej hromade kamenia nevidel vôbec nič. nu zrejme nie každý je taký slepý ako som ja smile


[quote="pid:62827, uid:518"]Takže Ahri z LoL[/quote] zaujímavé. league of legends nepoznám ale aj dota aj lolko aj všetky marvelovky čerpajú námety odkiaľ sa len dá. každopádne som o tomto démonovi nikdy nepočul, eném by som bol zvedavý či toto prasknutie kameňa môže čosi znamenať...celkom ma tá informácia zaujala. kamene len tak nezvyknú praskať...ak sa do nich nebuchne zrovna nejakým kladivom :). Ja som na tej hromade kamenia nevidel vôbec nič. nu zrejme nie každý je taký slepý ako som ja :)

informace z italie:
premier draghi rekl, ze vsichni uprchlici z ukrajiny maji volbu, bud vakcina nebo kazdych 48 hodin test
uvedl, ze zatim prislo do italie 23.872 osob, z toho ca. 12.000 zen a 9700 deti. byla jim poskytnuta prvni pomoc, psychologove, pravni pomoc, kurzy italstiny.


http://www.quotidianosanita.it/governo-e-parlamento/articolo.php?articolo_id=103075


informace z italie: premier draghi rekl, ze vsichni uprchlici z ukrajiny maji volbu, bud vakcina nebo kazdych 48 hodin test uvedl, ze zatim prislo do italie 23.872 osob, z toho ca. 12.000 zen a 9700 deti. byla jim poskytnuta prvni pomoc, psychologove, pravni pomoc, kurzy italstiny. http://www.quotidianosanita.it/governo-e-parlamento/articolo.php?articolo_id=103075

Právě mi YT znemožnil vyhledávání v Ruštině.


Právě mi YT znemožnil vyhledávání v Ruštině.

zlého ducha Tamomo-No-Mae. Inak je známa ako líška deväťchvostá. Démon môže mať podobu krásnej ženy a má tiež neuveriteľné magické znalosti a sofistikovanú prefíkanosť.


Takže Ahri z LoL smile
https://duckduckgo.com/?q=Ahri&atb=v314-7&iax=images&ia=images
Jako, nechal bych se uhranou... ne že ne smile


Daj si pozor, čo si želáš. Mohlo by sa ti to splniť.


[quote="pid:62821, uid:928"]zlého ducha Tamomo-No-Mae. Inak je známa ako líška deväťchvostá. Démon môže mať podobu krásnej ženy a má tiež neuveriteľné magické znalosti a sofistikovanú prefíkanosť.[/quote] [quote="pid:62827, uid:518"]Takže Ahri z LoL smile https://duckduckgo.com/?q=Ahri&atb=v314-7&iax=images&ia=images Jako, nechal bych se uhranou... ne že ne smile[/quote] Daj si pozor, čo si želáš. Mohlo by sa ti to splniť.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 11. 3. 2022 o 19:22

Lavrov na diplomatickém fóru v turecké Antalyi vyvrátil bajky o "ruském bombardování porodnice".
Ano - šlo o budovu porodnice - ale nebyl tam nikdo z personálu ani klientů (rodiček, dětí). Ti byli totiž před časem vyhnáni naciki z Azova, kteří si právě zde zřídili hlavní stan a odstřelovací baštu.


Lavrov na diplomatickém fóru v turecké Antalyi vyvrátil bajky o "ruském bombardování porodnice". Ano - šlo o budovu porodnice - ale nebyl tam nikdo z personálu ani klientů (rodiček, dětí). Ti byli totiž před časem vyhnáni naciki z Azova, kteří si právě zde zřídili hlavní stan a odstřelovací baštu.

Zajatci ukrajinské armády (ATO) - Donětsk
https://www.youtube.com/watch?v=FqCn19Yby6w


Zde jsou ti separatisté "TERORISTÉ" z východu Ukrajiny ❗starší video
Pozn. CZ titulky jsou přibližné
Občané Doněcka a Luhanska jsou denně ostřelovány ukrajinskou armádou.
A tak vzali zajaté ukrajinské vojáky ATO, aby se podívali, co dělají a co ničí.
Vedou je vojáci Doněska . Těsně po ostřelování města Donětsk.


Nezvolená-dosazená ukrajinská vláda, oligarchové, paraziti a zahraniční společnosti, kteří se chtějí zmocnit nerostného bohatství, průmyslu a lidské práce se v momentě kdy si odhlasovala, jak se bude východě Ukrajiny mluvit a co jak dělat se přepočítala. Zapomněla, že tam žijí Rusové. Lidi, kteří mají svoji hrdost a vztah k místu kde žijí a co jejich předci vybudovali. Není se čemu divit, že se k nim ostatní Rusové a i některé další národnosti přidali.


Němcům se období 1939-45 zapomnělo a na Ukrajině teď bojují jednotky pod žlutou vlajkou s tzv. vlčím hákem, runovým symbolem, který v minulosti používala například jedna z tankových divizí SS. Někteří ukrajinští vojáci mají nacistické symboly na helmách. Německá televize ZDF odvysílala záběry, kde na jedné z helem příslušníků ukrajinské armády byl vyobrazen hákový kříž a na druhé znak Hitlerových speciálních jednotek SS.


Národní Gardy Ukrajiny co je podporuje USA a EU, to jsou praví nacisti, s vlajkami, odznaky a bohužel už i s vražednými činy. Jsou i na Litvě a v Lotyšsku, pořádají tam pochody s pochodněmi a oslavují starý časy a jejich bývalé jednotky SS.


Vláda UKR a Porošenko prohlásí místní za teroristy a nazve trestní operaci ATO. Nechá svými "vojáky" a žoldáky ničit celou východní Ukrajinu místo toho, aby jednal jako politik a diplomat a ochránil stát od dlouhé občanské války.


Jejich současný prezident Zelenský nemá kde brát vojáky tak zpřísní pokuty, když někdo příkazem nenastoupí službu.


Lži a propaganda ukrajinské strany ať už se jedná o falešné rozhovory, fotografie BUK a hysterie to je to čím se Ukrajina na pro západu brání.


V současné době si čím dál více lidí na UKR uvědomuje, že bylo uvedeno v omyl a na východě se zabíjí staří lidé, matky, děti.


Na Ukrajině jsou pořádány noční pochody s loučemi na uctívání Bandery, Šuchevyče atd. a to lidé na východě Ukrajiny opravdu nechtějí !


Zajatci ukrajinské armády (ATO) - Donětsk https://www.youtube.com/watch?v=FqCn19Yby6w Zde jsou ti separatisté "TERORISTÉ" z východu Ukrajiny ❗starší video Pozn. CZ titulky jsou přibližné Občané Doněcka a Luhanska jsou denně ostřelovány ukrajinskou armádou. A tak vzali zajaté ukrajinské vojáky ATO, aby se podívali, co dělají a co ničí. Vedou je vojáci Doněska . Těsně po ostřelování města Donětsk. Nezvolená-dosazená ukrajinská vláda, oligarchové, paraziti a zahraniční společnosti, kteří se chtějí zmocnit nerostného bohatství, průmyslu a lidské práce se v momentě kdy si odhlasovala, jak se bude východě Ukrajiny mluvit a co jak dělat se přepočítala. Zapomněla, že tam žijí Rusové. Lidi, kteří mají svoji hrdost a vztah k místu kde žijí a co jejich předci vybudovali. Není se čemu divit, že se k nim ostatní Rusové a i některé další národnosti přidali. Němcům se období 1939-45 zapomnělo a na Ukrajině teď bojují jednotky pod žlutou vlajkou s tzv. vlčím hákem, runovým symbolem, který v minulosti používala například jedna z tankových divizí SS. Někteří ukrajinští vojáci mají nacistické symboly na helmách. Německá televize ZDF odvysílala záběry, kde na jedné z helem příslušníků ukrajinské armády byl vyobrazen hákový kříž a na druhé znak Hitlerových speciálních jednotek SS. Národní Gardy Ukrajiny co je podporuje USA a EU, to jsou praví nacisti, s vlajkami, odznaky a bohužel už i s vražednými činy. Jsou i na Litvě a v Lotyšsku, pořádají tam pochody s pochodněmi a oslavují starý časy a jejich bývalé jednotky SS. Vláda UKR a Porošenko prohlásí místní za teroristy a nazve trestní operaci ATO. Nechá svými "vojáky" a žoldáky ničit celou východní Ukrajinu místo toho, aby jednal jako politik a diplomat a ochránil stát od dlouhé občanské války. Jejich současný prezident Zelenský nemá kde brát vojáky tak zpřísní pokuty, když někdo příkazem nenastoupí službu. Lži a propaganda ukrajinské strany ať už se jedná o falešné rozhovory, fotografie BUK a hysterie to je to čím se Ukrajina na pro západu brání. V současné době si čím dál více lidí na UKR uvědomuje, že bylo uvedeno v omyl a na východě se zabíjí staří lidé, matky, děti. Na Ukrajině jsou pořádány noční pochody s loučemi na uctívání Bandery, Šuchevyče atd. a to lidé na východě Ukrajiny opravdu nechtějí !

Viz. Kurama a Naruto, nenávist v přátelství a Lásku.


Je vidět, že mínusoval někdo, kdo vůbec neví, o čem ten příběh je a celé si to vyložil úplně jinak.
Kdo chce, se může podívat, tomu nebudu kazit přemýšlení kompletním vyzrazením zápletky, kdo nechce, ať si myslí něco o animovaných blbostech.
A že pod pojmem Láska si asi většina z vás představí jen sex... To je moje chyba?


Láska k přátelům, k vlasti, bližním ze stejné vesnice, k společnému dílu, k odkazu předků, na které je člověk hrdý, obětování se pro druhé...to nejspíš pro některé neexistuje. Když se řekne Láska, tak se prostě myslí sex...


[quote="pid:62848, uid:181"]Viz. Kurama a Naruto, nenávist v přátelství a Lásku.[/quote] Je vidět, že mínusoval někdo, kdo vůbec neví, o čem ten příběh je a celé si to vyložil úplně jinak. Kdo chce, se může podívat, tomu nebudu kazit přemýšlení kompletním vyzrazením zápletky, kdo nechce, ať si myslí něco o animovaných blbostech. A že pod pojmem Láska si asi většina z vás představí jen sex... To je moje chyba? Láska k přátelům, k vlasti, bližním ze stejné vesnice, k společnému dílu, k odkazu předků, na které je člověk hrdý, obětování se pro druhé...to nejspíš pro některé neexistuje. Když se řekne Láska, tak se prostě myslí sex...

Funguje vám kob-forum.eu nebo to Wedos taky vypnul?
Funguje. Tak je to jinak. Poslední článek se mi otevřel, předchozí ne.


[quote="pid:63054, uid:837"]Funguje vám kob-forum.eu nebo to Wedos taky vypnul?[/quote]Funguje. Tak je to jinak. Poslední článek se mi otevřel, předchozí ne.
Upravené 12. 3. 2022 o 09:22

Ukrajinské "bílé helmy" v akci:
https://www.youtube.com/watch?v=rCUbGSl_J_g


Všimla jsem si tváře té dívky a přijde mi, že jsem ji viděla již na několika "krvavých" fotkách a videích. Buď jsou ukrajinky všechny stejné - nebo si tahle holka přivydělává "u filmu".
A zde další "horor" - tentokrát se zakrvavenými batolaty:
https://www.youtube.com/watch?v=yvIpIVpq7_Y


No a jak jsem včera při výběru svých zpráv předpokládala, mééédia se chopila zprávy o "statečném želéhadovi, nevzdávajícím se Putinovi". Píár kolem "celebrity" musí být a ohýnek kultu musí stále hořet. Zde je ona zpráva od nás - ovšem bez závěru, kde se izraelský premiér vůči této lži "kyjevského zdroje pro Haaretz" ostře ohradil, že nic z toho není pravda.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vzdej-se-Rusku-vyzval-izraelsky-premier-Zelenskeho-A-ten-odpovedel-695646


Ukrajinské "bílé helmy" v akci: https://www.youtube.com/watch?v=rCUbGSl_J_g Všimla jsem si tváře té dívky a přijde mi, že jsem ji viděla již na několika "krvavých" fotkách a videích. Buď jsou ukrajinky všechny stejné - nebo si tahle holka přivydělává "u filmu". A zde další "horor" - tentokrát se zakrvavenými batolaty: https://www.youtube.com/watch?v=yvIpIVpq7_Y No a jak jsem včera při výběru svých zpráv předpokládala, mééédia se chopila zprávy o "statečném želéhadovi, nevzdávajícím se Putinovi". Píár kolem "celebrity" musí být a ohýnek kultu musí stále hořet. Zde je ona zpráva od nás - ovšem bez závěru, kde se izraelský premiér vůči této lži "kyjevského zdroje pro Haaretz" ostře ohradil, že nic z toho není pravda. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vzdej-se-Rusku-vyzval-izraelsky-premier-Zelenskeho-A-ten-odpovedel-695646

Tady jsou informace k těm hercům-šmejdům , za prachy sloužící coby oblbovák tv debilů .
https://www.pokec24.cz/krize-ukrajina/konasenkov-podrobne-rozebral-nacisticky-fejk-o-ruskem-bombardovani-porodnice-v-mariupolu/
https://www.pokec24.cz/nezarazene/ukrajina-fingovala-ostrelovani-porodnice/


Tady jsou informace k těm hercům-šmejdům , za prachy sloužící coby oblbovák tv debilů . https://www.pokec24.cz/krize-ukrajina/konasenkov-podrobne-rozebral-nacisticky-fejk-o-ruskem-bombardovani-porodnice-v-mariupolu/ https://www.pokec24.cz/nezarazene/ukrajina-fingovala-ostrelovani-porodnice/
Upravené 12. 3. 2022 o 12:15

Naruto

Další fanda smile Zdar smile


[quote="pid:62848, uid:181"]Naruto[/quote] Další fanda :D Zdar :D

dnes jsem poslouchala rozhovor na svobodnem vysilaci.
pokud to tady uz je, tak to smazu, nenasla jsem.


telegram P.K.
Pan Vítek ze Svobodného vysílače mně pozval do své relace Tapinrádio, abych mu řekl svůj názor na ukrajinsko-ruský konflikt. Tak jsem mu ho řekl. :-)


Kvintesence mého postoje:
–> O Ukrajinu tu nejde!
–> Covid a Ukrajina jsou nástroje na prosazení jedné a té samé agendy. Co nezvládl Covid, dotáhne válka.
–> Není podstatné, co se děje na scéně pod nasvícenými reflektory, ale to, co se odehrává za kulisami a v zákulisí.
–> Stejně tak není důležité, jaké rozpory navenek mají znesvářené strany. Mnohem důležitější je, co tyto rádoby znesvářené strany spojuje.


Přeji Vám příjemný poslech.
https://odysee.com/@radiosvstudiotapinradio:5/pavelkamas-1:0

https://t.me/pavelkamas/346


dnes jsem poslouchala rozhovor na svobodnem vysilaci. pokud to tady uz je, tak to smazu, nenasla jsem. telegram P.K. Pan Vítek ze Svobodného vysílače mně pozval do své relace Tapinrádio, abych mu řekl svůj názor na ukrajinsko-ruský konflikt. Tak jsem mu ho řekl. :-) Kvintesence mého postoje: –> O Ukrajinu tu nejde! –> Covid a Ukrajina jsou nástroje na prosazení jedné a té samé agendy. Co nezvládl Covid, dotáhne válka. –> Není podstatné, co se děje na scéně pod nasvícenými reflektory, ale to, co se odehrává za kulisami a v zákulisí. –> Stejně tak není důležité, jaké rozpory navenek mají znesvářené strany. Mnohem důležitější je, co tyto rádoby znesvářené strany spojuje. Přeji Vám příjemný poslech. https://odysee.com/@radiosvstudiotapinradio:5/pavelkamas-1:0 https://t.me/pavelkamas/346

K pokoukání opět podivný želéhad. Obzvláště dobré pro všechny, co ho mají za světového heroje - možná jako Batman nebo Superman:
https://www.youtube.com/watch?v=7v_1RXjyQGU


A pro rusky rozumějící tu mám další rozbor toho, co říká UA a co Rusko. Dneska o tom, jak ukři blokují humanitární koridory, jak o nich lidi ani nevědí. Pak je tam rozebíraná situace s "rozstřílenou" porodnicí. K tomu mám ještě postřeh jednoho blogera, který se ptá - a kde jsou nějaké mrtvoly pod troskami? Museli tam být při takovém rozsahu poškození.
https://www.youtube.com/watch?v=OkRqG5PKcjk


K pokoukání opět podivný želéhad. Obzvláště dobré pro všechny, co ho mají za světového heroje - možná jako Batman nebo Superman: https://www.youtube.com/watch?v=7v_1RXjyQGU A pro rusky rozumějící tu mám další rozbor toho, co říká UA a co Rusko. Dneska o tom, jak ukři blokují humanitární koridory, jak o nich lidi ani nevědí. Pak je tam rozebíraná situace s "rozstřílenou" porodnicí. K tomu mám ještě postřeh jednoho blogera, který se ptá - a kde jsou nějaké mrtvoly pod troskami? Museli tam být při takovém rozsahu poškození. https://www.youtube.com/watch?v=OkRqG5PKcjk
Upravené 12. 3. 2022 o 21:40

Dnes se objevil na seznamu zajímavý článek. Kromě jiného popisuje co byl Bandera zač, vraždy Poláků Banderovci atd. Připadá mi to jako příprava na změnu informačního pole. Co je příznačné, není otevřena diskuse.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/magazin-historie-bandera-a-jeho-souputnici-masovi-vrazi-narodni-hrdinove-192965


Dnes se objevil na seznamu zajímavý článek. Kromě jiného popisuje co byl Bandera zač, vraždy Poláků Banderovci atd. Připadá mi to jako příprava na změnu informačního pole. Co je příznačné, není otevřena diskuse. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/magazin-historie-bandera-a-jeho-souputnici-masovi-vrazi-narodni-hrdinove-192965
Upravené 13. 3. 2022 o 08:15

@Rusofil, pred chvíľou to známy zdieľal na VK a prekvapil ma dátum vzniku. Najprv som si pomyslela, že asi niekto našiel starší článok - on je nový. Tiež som ho sem chcela dať smile

@Rusofil, pred chvíľou to známy zdieľal na VK a prekvapil ma dátum vzniku. Najprv som si pomyslela, že asi niekto našiel starší článok - on je nový. Tiež som ho sem chcela dať :)

Připadá mi to jako příprava na změnu

Možná i jo, ale první můj dojem z toho byl = někdo sem chodí čumákovat a chytat rozumy. Protože to není poprvé.
Tak já jen ještě sdělím, že pod pojmem "banderovci" se nám na UA schovává celá jejich nacionalistická základna, takže nejde o nějaké "Banderovo hnutí". Tady by bylo správnější používat spíš staroruské slovo "benderovci" , protože u osoby Bandera se skutečně může jevit, že jako nic tak hrozného nevykonal. Ba co víc - Němci ho zavřeli do koncentráku. Už se nedodává, proč v tom lágru seděl a jaké tam měl podmínky - na rozdíl od mnohých svých krajanů. Taky se zapomíná na velmi podstatný Banderův "přínos" pro UA nacionalismus = utvrzování v nadřazenosti nad ostatními národy a v jakémsi přesvědčení, že jim všechny národy světa za něco dluží. Prostě - Ukrajinci jsou vyvoleným národem, bez kterého by nebyla civilizace. A tady - v tomto aspektu - už ho žádné intelektuální debaty nezachrání.
To třeba u dalšího dnes oslavovaného "heroje" Šucheviče už je vše jednoznačnější a bez diskusí...
No a bylo by možná vhodné podotknout, že pokud dnes někdo na UA křičí, že jeho národ nemá s ruským co do činění, pak to nemusí být lež. Může za svou pravlast považovat Chazarský kaganát. A pak je vše víc než jasné - dokonce i ta jeho "genetická nenávist" vůči celému ruskému světu.


Hodí se sem dát opět video s želéhadem a jeho emocionálním přesvědčováním, že s "národem UA je vše v pořádku". Ano - s jeho podstatnou částí ano.
Pak tam přesvědčuje, že ty laboratoře jsou tam ještě z dob SSSR a jsou to zcela obyčejné vědecké laboratoře. Rusko jim nedopřeje ani vědu? (viděla jsem tento výstup celý, zde je jen výřez)
https://www.youtube.com/watch?v=nCAAq_4GS4U


[quote="pid:63184, uid:312"]Připadá mi to jako příprava na změnu[/quote] Možná i jo, ale první můj dojem z toho byl = **někdo sem chodí čumákovat a chytat rozumy.** Protože to není poprvé. Tak já jen ještě sdělím, že pod pojmem "banderovci" se nám na UA schovává celá jejich nacionalistická základna, takže nejde o nějaké "Banderovo hnutí". Tady by bylo správnější používat spíš staroruské slovo "**benderovci**" , protože u osoby Bandera se skutečně může jevit, že jako nic tak hrozného nevykonal. Ba co víc - Němci ho zavřeli do koncentráku. Už se nedodává, proč v tom lágru seděl a jaké tam měl podmínky - na rozdíl od mnohých svých krajanů. Taky se zapomíná na velmi podstatný Banderův "přínos" pro UA nacionalismus = **utvrzování v nadřazenosti nad ostatními národy a v jakémsi přesvědčení, že jim všechny národy světa za něco dluží.** Prostě - Ukrajinci jsou vyvoleným národem, bez kterého by nebyla civilizace. A tady - v tomto aspektu - už ho žádné intelektuální debaty nezachrání. To třeba u dalšího dnes oslavovaného "heroje" Šucheviče už je vše jednoznačnější a bez diskusí... No a bylo by možná vhodné podotknout, že pokud dnes někdo na UA křičí, že jeho národ nemá s ruským co do činění, pak to nemusí být lež. **Může za svou pravlast považovat Chazarský kaganát.** A pak je vše víc než jasné - dokonce i ta jeho "genetická nenávist" vůči celému ruskému světu. Hodí se sem dát opět video s želéhadem a jeho emocionálním přesvědčováním, že s "národem UA je vše v pořádku". Ano - s jeho podstatnou částí ano. Pak tam přesvědčuje, že ty **laboratoře jsou tam ještě z dob SSSR a jsou to zcela obyčejné vědecké laboratoře**. Rusko jim nedopřeje ani vědu? (viděla jsem tento výstup celý, zde je jen výřez) https://www.youtube.com/watch?v=nCAAq_4GS4U
Upravené 13. 3. 2022 o 09:59

Rusofil - asi nejzásadnější je fakt, že je článek uveden na seznamu, kde čerpá informace, nebo spíše dezinformace manipulovaná většina. Dobré je, že je uzavřena diskuze, protože tam většina diskutérů po přečtení článku impulzivně "vlepí" příspěvěk. Takto zůstane článek v podvědomí, bude nahlodávat současný narativ a možná někoho přiměje zajímat se, kde je pravda.
No a ještě přidám odstavec vyjmutý z uvedeného textu
"Válka však jednou skončí. A bude zase čas přemýšlet o tom, nakolik může její účelové převyprávění lidem usnadnit válku přijmout.
A nakolik se v něm může ztrácet respekt k morálce, pravdě a diskusi. Ke svobodě.
A především: Zda mají kriticky uvažující lidé vůbec šanci nejenom vést nepředpojaté diskuse o dějinách. Zda mají šanci ovlivnit, nebo dokonce zvrátit absurdní vražedná rozhodnutí politiků a ideologů.


Rusofil - asi nejzásadnější je fakt, že je článek uveden na seznamu, kde čerpá informace, nebo spíše dezinformace manipulovaná většina. Dobré je, že je uzavřena diskuze, protože tam většina diskutérů po přečtení článku impulzivně "vlepí" příspěvěk. Takto zůstane článek v podvědomí, bude nahlodávat současný narativ a možná někoho přiměje zajímat se, kde je pravda. No a ještě přidám odstavec vyjmutý z uvedeného textu "Válka však jednou skončí. A bude zase čas přemýšlet o tom, nakolik může její účelové převyprávění lidem usnadnit válku přijmout. A nakolik se v něm může ztrácet respekt k morálce, pravdě a diskusi. Ke svobodě. A především: Zda mají kriticky uvažující lidé vůbec šanci nejenom vést nepředpojaté diskuse o dějinách. Zda mají šanci ovlivnit, nebo dokonce zvrátit absurdní vražedná rozhodnutí politiků a ideologů.

Rusofil - asi nejzásadnější je fakt, že je článek uveden na seznamu, kde čerpá informace, nebo spíše dezinformace manipulovaná většina.

Zřejmě mediální mágové vyhodnotili, že se o otázku banderizmu (benderizmu) začíná zajímat moc lidí, tak začali kopat brázdu pro kanalizaci pochybností.


[quote="pid:63194, uid:776"]Rusofil - asi nejzásadnější je fakt, že je článek uveden na seznamu, kde čerpá informace, nebo spíše dezinformace manipulovaná většina.[/quote] Zřejmě mediální mágové vyhodnotili, že se o otázku banderizmu (benderizmu) začíná zajímat moc lidí, tak začali kopat brázdu pro kanalizaci pochybností.

Nancy Pelosi vysvětluje Američanům, proč se zvýšily ceny PHM.
"Putinova daň.... protože Putinova daň... to Putin...protože daň."
https://www.youtube.com/watch?v=J0fbWG6KJs0


Ještě se stavíme v Polsku, kde Duda při setkání s Kamalou Harris chtěl zopakovat její “Friend in need, is a friend indeed“ (je to cosi ve smyslu V nouzi poznáš přítele). A vyšlo z toho "friend in dick", což je cosi dost neslušného. Inu... i v Polsku mají svého Fialu...
https://www.youtube.com/watch?v=6tef4V9ns0A


Nancy Pelosi vysvětluje Američanům, proč se zvýšily ceny PHM. "Putinova daň.... protože Putinova daň... to Putin...protože daň." https://www.youtube.com/watch?v=J0fbWG6KJs0 Ještě se stavíme v Polsku, kde Duda při setkání s Kamalou Harris chtěl zopakovat její “Friend in need, is a friend indeed“ (je to cosi ve smyslu V nouzi poznáš přítele). A vyšlo z toho "friend in dick", což je cosi dost neslušného. Inu... i v Polsku mají svého Fialu... https://www.youtube.com/watch?v=6tef4V9ns0A

"Putinova daň...


  • na emerickoú ropu je Putinova daň....
  • to dávají najevo, že Sša nemá ropu ? ( to je jak Nulad řekla o laborkách, at se rusum nedostanou do rukou a když -tak at je to na ně)

hlava se diví, co z úst vyšlo ven


[quote="pid:63196, uid:203"]"Putinova daň...[/quote] - na emerickoú ropu je Putinova daň.... - to dávají najevo, že Sša nemá ropu ? ( to je jak Nulad řekla o laborkách, at se rusum nedostanou do rukou a když -tak at je to na ně) **hlava se diví, co z úst vyšlo ven**
Upravené 13. 3. 2022 o 09:52

že je článek uveden na seznamu,

tak začali kopat brázdu pro kanalizaci pochybností.

Tyto věty u sebe jsou to, co si myslím. Samozřejmě - pokud by tu kdo z mééédií čerpal info, bylo by jen dobře. Ovšem - tento článek je z těch inteligentnějších, takže poskytuje info, ale zásadní věci nechává ležet. Záměrně, protože "ti oni" jsou si moc dobře vědomi, že otevřeně podporují nacismus a že by z toho mohli mít v blízké budoucnosti celkem problém. Takže si vytvářejí kulisy pro intelektuální debaty o tom, zda Banderu počítat či nepočítat k nacistům. Jenže - to už tu jednou bylo a nedopadlo to pro osobnost Bandery vůbec dobře.
Takže - je jasné, proč sem chodí? Pro informace bezesporu, ovšem ty informace nehodlají v žádném případě použít k osvětě.


[quote="pid:63194, uid:776"]že je článek uveden na seznamu,[/quote] [quote="pid:63195, uid:826"]tak začali kopat brázdu pro kanalizaci pochybností.[/quote] Tyto věty u sebe jsou to, co si myslím. Samozřejmě - pokud by tu kdo z mééédií čerpal info, bylo by jen dobře. Ovšem - tento článek je z těch inteligentnějších, takže poskytuje info, ale zásadní věci nechává ležet. Záměrně, protože "ti oni" jsou si moc dobře vědomi, že otevřeně podporují nacismus a že by z toho mohli mít v blízké budoucnosti celkem problém. Takže si vytvářejí kulisy pro intelektuální debaty o tom, zda Banderu počítat či nepočítat k nacistům. **Jenže - to už tu jednou bylo a nedopadlo to pro osobnost Bandery vůbec dobře.** Takže - je jasné, proč sem chodí? Pro informace bezesporu, **ovšem ty informace nehodlají v žádném případě použít k osvětě**.

protože u osoby Bandera se skutečně může jevit, že jako nic tak hrozného nevykonal. Ba co víc - Němci ho zavřeli do koncentráku. Už se nedodává, proč v tom lágru seděl a jaká tam měl podmínky - na rozdíl od mnohých svých krajanů

Pan Koller o ňom hovoril na Svobodnem radiu 8.3 a tvrdil, že obhajci Banderu toto dávajú ako argument, že bol tiež v konc.tabore. Údajne tam mal celkom iný režim a mohla za nim chodiť aj manželka.


[quote="pid:63193, uid:203"]protože u osoby Bandera se skutečně může jevit, že jako nic tak hrozného nevykonal. Ba co víc - Němci ho zavřeli do koncentráku. Už se nedodává, proč v tom lágru seděl a jaká tam měl podmínky - na rozdíl od mnohých svých krajanů[/quote] Pan Koller o ňom hovoril na Svobodnem radiu 8.3 a tvrdil, že obhajci Banderu toto dávajú ako argument, že bol tiež v konc.tabore. Údajne tam mal celkom iný režim a mohla za nim chodiť aj manželka.

Připadá mi to jako příprava na změnu informačního pole

No mě to teda připadá jako oslavný článek na Banderu. Chudáček byl taky v koncentráku. Z chvíli se na Seznamu budeme dívat na hákové kříže. Když to tak půjde dál, tak bude zapotřebí formovat antifašistickou frontu jako za války. Mám na mysli ozbrojený odpor, partyzánské hnutí a vše co s tím souvisí.


[quote="pid:63184, uid:312"]Připadá mi to jako příprava na změnu informačního pole[/quote] No mě to teda připadá jako oslavný článek na Banderu. Chudáček byl taky v koncentráku. Z chvíli se na Seznamu budeme dívat na hákové kříže. Když to tak půjde dál, tak bude zapotřebí formovat antifašistickou frontu jako za války. Mám na mysli ozbrojený odpor, partyzánské hnutí a vše co s tím souvisí.

Jarek

dávajú ako argument, že bol tiež v konc.tabore
Ano. Přidává se, že jako vězeň neměl a ani nemohl mít žádný vliv na ukronacisty. Prostě - byl to "jen ubohý sluha pošlapávaného národa", který chtěl jeho samostatnost. Takto má vypadat obrázek.
Skutečnost je ale jiná. Bandera patřil k obdivovatelům německého nacismu od samého počátku. Však se taky bili za "veliký národ". Také byli nespravedlivě postihovaní a utlačovaní - jako Ukrajinci. Měl s Hitlerovským Německem styky ještě daleko před tím, než Hitler napadl SSSR. A když Hitler SSSR napadl, udělal Bandera chybu. Za ta léta "přátelství" s Hitlerem se pokládal za jemu rovného a tak využil příležitosti a v chaosu, vzniklém ústupem Rudé armády a postupem německé, vyhlásil samostatnou UA. Myslel si, že by Hitler udělal to samé - a tak ho jen o pár týdnů předešel. Stalo se to 30.06.1941. A už tenkrát zavedl na území teror proti všem "podlidem". První lvovský pogrom (30.6.-2.7.1941) je prokazatelně jeho dílem (a jeho soukmenovců, samozřejmě).
Jenže Hitler si nemyslel to, co Bandera - naopak jeho chování pokládal za nebetyčnou drzost (protože tak, jak měl bandera za podlidi třeba Rusy, Poláky, židy, Bělorusy..., tak měl Hitler za podlidi větší okruh lidí - krom árijců všechny ostatní). Nechal ho zatknout a umístit do Sachsenhausenu. Do velmi fešáckého domácího vězení. Tam ho občas navštěvovaly nacistické špičky, aby se radily "jak na Rusy". Ke konci války Banderu dokonce pustili, aby "silou své autority" sjednotil všechny nacionalistické oddíly a vytvořil tak silnou základnu "partyzánského boje" Rudé armádě v zádech. Ne že by se nic takového nedělo, ale benderovské oddíly byly roztříštěné a bez jednotného velení. To měl zajistit Bandera.
Je to ještě na dlouhé povídání, protože i území obou našich republik má s nimi velmi krvavou zkušenost. Podstatné pro tuto chvíli je, že si Banderu "západ" vzal k sobě (tj. nevydal ho sovětům jako jiné) a dopřál mu ještě desetiletí klidného a pohodlného života v Mnichově....


Možná by to povídání patřilo jinam - ale nevím, kam.


[quote="pid:63202, uid:17"]dávajú ako argument, že bol tiež v konc.tabore[/quote]Ano. Přidává se, že jako vězeň neměl a ani nemohl mít žádný vliv na ukronacisty. Prostě - byl to "jen ubohý sluha pošlapávaného národa", který chtěl jeho samostatnost. Takto má vypadat obrázek. Skutečnost je ale jiná. Bandera patřil k obdivovatelům německého nacismu od samého počátku. Však se taky bili za "veliký národ". Také byli nespravedlivě postihovaní a utlačovaní - jako Ukrajinci. Měl s Hitlerovským Německem styky ještě daleko před tím, než Hitler napadl SSSR. A když Hitler SSSR napadl, udělal Bandera chybu. **Za ta léta "přátelství" s Hitlerem se pokládal za jemu rovného** a tak využil příležitosti a v chaosu, vzniklém ústupem Rudé armády a postupem německé, vyhlásil samostatnou UA. Myslel si, že by Hitler udělal to samé - a tak ho jen o pár týdnů předešel. Stalo se to 30.06.1941. A už tenkrát zavedl na území teror proti všem "podlidem". **První lvovský pogrom (30.6.-2.7.1941) je prokazatelně jeho dílem (a jeho soukmenovců, samozřejmě)**. Jenže Hitler si nemyslel to, co Bandera - naopak jeho chování pokládal za nebetyčnou drzost (protože tak, jak měl bandera za podlidi třeba Rusy, Poláky, židy, Bělorusy..., tak měl Hitler za podlidi větší okruh lidí - krom árijců všechny ostatní). Nechal ho zatknout a umístit do Sachsenhausenu. Do velmi fešáckého domácího vězení. Tam ho občas navštěvovaly nacistické špičky, aby se radily "jak na Rusy". Ke konci války Banderu dokonce pustili, aby "silou své autority" sjednotil všechny nacionalistické oddíly a vytvořil tak silnou základnu "partyzánského boje" Rudé armádě v zádech. Ne že by se nic takového nedělo, ale benderovské oddíly byly roztříštěné a bez jednotného velení. To měl zajistit Bandera. Je to ještě na dlouhé povídání, protože i území obou našich republik má s nimi velmi krvavou zkušenost. Podstatné pro tuto chvíli je, že si Banderu "západ" vzal k sobě (tj. nevydal ho sovětům jako jiné) a dopřál mu ještě desetiletí klidného a pohodlného života v Mnichově.... Možná by to povídání patřilo jinam - ale nevím, kam.
Upravené 13. 3. 2022 o 10:47

dnes jsem poslouchala podcast o "mehlkrieg" (moucna valky, nevim, jak to jinak prelozit), francie roku 1775. podcast o socialnich nepokojich, o hospodarske politice, o nepokojich, o cene mouky.
francie udrzovala ceny mouky a obili tak, aby vsichni lide v zemi, si mohli zakladni potravinu koupit. lide vychazeli z toho, ze maji pravo na to, aby si koupili zakladni potravinu za ferovou cenu. policie napriklad mela za ukol, aby na trhu nikdo neprodaval spatnou kvalitu obili/mouky, aby nedoslo ke spekulacim cen. v roce 1775 byla prumerna uroda a doslo k deregulaci cen obili a mouky. na konci srpna zacali spekulanti sroubovat ceny.
pytel mouky stal pres 24 livru, coz bylo vice nez mesicni vydelek (jehne se koupilo za 8 livru). dochazelo k rabovani mlynu a obchodu ve vice nez 200 vesnicicih kolem parize. v parizi se vyrabovalo asi 1300 pekarstvi, na zaklade cehoz kral poslal 25.000 vojaku proti obyvatelum a ukoncil boj o mouku. potrestani byli jen vudci povstani a cena mouky byla zase okamzite kontrolovana statem. presto ludvik XVI. tuto prvni krizi nezvladl.
tato udalost zasadne destabilizovala "ancient regime" ve francii a byla jakymsi testem spolecnosti. za 14 let doslo k revoluci.
hledala jsem k tomu nejaky cesky clanek, ale nenasla, ale kdyz jsem dala par tagu, vyskocil tento clanek z mainstreamu z roku 2021:


https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/horko-mrazy-boure-zaplavy-a-sucho-byly-i-pred-francouzskou-revoluci-40377228


"Francouzská revoluce je mimořádně varovný příběh. Teď se ví, že tehdejší klimatický chaos byl výsledkem přírodních změn, zatímco současné oteplování je důsledek lidské činnosti. A pokud to nebudeme rychle řešit, ještě se to zhorší. Souvislost klimatické a politické nestability se stává naléhavým studijním oborem. Významná studie z roku 2013, která srovnala klimatické údaje s významnými historickými konflikty, ukázala, že klimatické změny a společenské bouře navzájem souvisí. „Vliv klimatických změn na společnost je zásadní,“ stojí v ní. Autoři varují, že sociální dopad oteplování se bude týkat zemí s vysokými i nízkými příjmy."
pro nemcinare, uvadim link na podcast a doporucuji i jine podcasty tech 2 historiku. zameruji se na ruzne udalosti, ktere nejsou prilis znamy.


https://www.geschichte.fm/archiv/gag315/


dnes jsem poslouchala podcast o "mehlkrieg" (moucna valky, nevim, jak to jinak prelozit), francie roku 1775. podcast o socialnich nepokojich, o hospodarske politice, o nepokojich, o cene mouky. francie udrzovala ceny mouky a obili tak, aby vsichni lide v zemi, si mohli zakladni potravinu koupit. lide vychazeli z toho, ze maji pravo na to, aby si koupili zakladni potravinu za ferovou cenu. policie napriklad mela za ukol, aby na trhu nikdo neprodaval spatnou kvalitu obili/mouky, aby nedoslo ke spekulacim cen. v roce 1775 byla prumerna uroda a doslo k deregulaci cen obili a mouky. na konci srpna zacali spekulanti sroubovat ceny.  pytel mouky stal pres 24 livru, coz bylo vice nez mesicni vydelek (jehne se koupilo za 8 livru). dochazelo k rabovani mlynu a obchodu ve vice nez 200 vesnicicih kolem parize. v parizi se vyrabovalo asi 1300 pekarstvi, na zaklade cehoz kral poslal 25.000 vojaku proti obyvatelum a ukoncil boj o mouku. potrestani byli jen vudci povstani a cena mouky byla zase okamzite kontrolovana statem. presto ludvik XVI. tuto prvni krizi nezvladl. tato udalost zasadne destabilizovala "ancient regime" ve francii a byla jakymsi testem spolecnosti. za 14 let doslo k revoluci. hledala jsem k tomu nejaky cesky clanek, ale nenasla, ale kdyz jsem dala par tagu, vyskocil tento clanek z mainstreamu z roku 2021:  https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/horko-mrazy-boure-zaplavy-a-sucho-byly-i-pred-francouzskou-revoluci-40377228 "Francouzská revoluce je mimořádně varovný příběh. Teď se ví, že tehdejší klimatický chaos byl výsledkem přírodních změn, zatímco současné oteplování je důsledek lidské činnosti. A pokud to nebudeme rychle řešit, ještě se to zhorší. Souvislost klimatické a politické nestability se stává naléhavým studijním oborem. Významná studie z roku 2013, která srovnala klimatické údaje s významnými historickými konflikty, ukázala, že klimatické změny a společenské bouře navzájem souvisí. „Vliv klimatických změn na společnost je zásadní,“ stojí v ní. Autoři varují, že sociální dopad oteplování se bude týkat zemí s vysokými i nízkými příjmy." pro nemcinare, uvadim link na podcast a doporucuji i jine podcasty tech 2 historiku. zameruji se na ruzne udalosti, ktere nejsou prilis znamy. https://www.geschichte.fm/archiv/gag315/

Trapný pokus o rehabilitaci Bandery a ukrajinského nacismu, který nevím proč, autor tohoto slintu MICHAL KOMÁREK nazýval nacionalismem.


Bandera a jeho souputníci. Masoví vrazi, národní hrdinové
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/magazin-historie-bandera-a-jeho-souputnici-masovi-vrazi-narodni-hrdinove-192965#


Diskuze raději ani nebyla umožněná.


Jsem pro osobní zodpovědnost každého, kdo se pouští do rehabilitace nacismu. Jak vlastníků médií, tak i jednotlivých autorů a rádoby hisTORiků, na které se podobní PRESStituti odvolávají.


Trapný pokus o rehabilitaci Bandery a ukrajinského nacismu, který nevím proč, autor tohoto slintu MICHAL KOMÁREK nazýval nacionalismem. **Bandera a jeho souputníci. Masoví vrazi, národní hrdinové** https://www.seznamzpravy.cz/clanek/magazin-historie-bandera-a-jeho-souputnici-masovi-vrazi-narodni-hrdinove-192965# Diskuze raději ani nebyla umožněná. Jsem pro osobní zodpovědnost každého, kdo se pouští do rehabilitace nacismu. Jak vlastníků médií, tak i jednotlivých autorů a rádoby hisTORiků, na které se podobní PRESStituti odvolávají.

https://mobile.twitter.com/ncjrothschild/with_replies


čo znamená toto? rotchild si dal na svoj účet na twiteri ruský erb???


žeby sa už tá háveď presunula do ruska a hodila západ cez palubu???


...ježiško prešiel som si jeho príspevky na twiteri...prečítajte si to radšej sami na vlastné oči.


len také postrehy...moskva tretí rím...žiaden štvrtý už nebude...
digitálna polícia ovládaná umelou inteligenciou...
strieborný jazdec zabíja draka...je tam erb
sú pripravené kybernetické útoky na štáty nato...nebude fungovať elektrina ani voda...pripravte si zásoby jedla a vody. v uliciach bude bez internetu chaos...
...80 % ľudí sú hlúpe ovce
Nathan my nesúhlasíme s novým svetovým poriadkom - odpoved od neho - bohužiaľ nemáte na výber, ale bude spravodlivý pre všetkých...


tuším stojí za to ho tam sledovať


https://mobile.twitter.com/ncjrothschild/with_replies čo znamená toto? rotchild si dal na svoj účet na twiteri ruský erb??? žeby sa už tá háveď presunula do ruska a hodila západ cez palubu??? ...ježiško prešiel som si jeho príspevky na twiteri...prečítajte si to radšej sami na vlastné oči. len také postrehy...moskva tretí rím...žiaden štvrtý už nebude... digitálna polícia ovládaná umelou inteligenciou... strieborný jazdec zabíja draka...je tam erb sú pripravené kybernetické útoky na štáty nato...nebude fungovať elektrina ani voda...pripravte si zásoby jedla a vody. v uliciach bude bez internetu chaos... ...80 % ľudí sú hlúpe ovce Nathan my nesúhlasíme s novým svetovým poriadkom - odpoved od neho - bohužiaľ nemáte na výber, ale bude spravodlivý pre všetkých... tuším stojí za to ho tam sledovať
Upravené 14. 3. 2022 o 07:47

zajimavy rozhovor s romanem smuclerem.


Ministerstvo: Počty případů koronaviru po příchodu uprchlíků z Ukrajiny nerostou


„Jsou i smutné zprávy – pro někoho. Představte si ty lidi, kteří byli nyní dva roky v televizi. Žili z toho testování. Myslím, že už jsme dali tři a půl nebo čtyři miliardy za plošné testování neindikované lékařem od začátku roku. Teď si vezměte, jaké máme hrozné problémy – nyní se musíme postarat o 350 tisíc, možná dva miliony nových obyvatel České republiky. Já myslím, že je potřeba být racionální.“ – konstatuje Roman Šmucler.


„Putinova pozice je v Rusku silná, ale jeho éra končí. Stát si nevěří, když se uchyluje k cenzuře médií. Ceny paliv snížíme, když se odstřihneme od Green Dealu.“ – říká Václav Klaus


„Tam jsou tři věci. On ví o Rusku opravdu hodně. S Putinem se potkal opakovaně. Zajímavě mi o tom vypravoval. Jak to bude s Putinem, vlastně nikdo neví. Je velmi zajímavá i situace v Čechách. My jsme jako Češi vlastně vsadili na válku s Ruskem. Ani média se nesnaží předstírat, že jsou nestranná. Ani bych jim to nevyčítal. Najelo se na tu větu, že v Kyjevě se bojuje o Prahu. Řekl bych, že to není pravda. Ale při této teorii je zpravodajství asi, jako bylo za války. Britové také nehledali objektivní pravdu o Hitlerovi.“ – míní Roman Šmucler.


Ministerstvo financí bude kontrolovat čerpací stanice kvůli maržím za paliva


„Všichni víme, že ceny na světových trzích ropy jsou zhruba tam, kde byly v roce 2014, když byla na Ukrajině první válka. A je zjevné, že ceny v České republice jsou úplně někde jinde. Zajímavý je ten výrok: Ministerstvo financí bude kontrolovat. To znamená – nechali jsme to plavat.“ – podotýká Roman Šmucler.


https://xtv.cz/podtrzeno-secteno/clovek-v-tisni-je-politicka-organizace-ze-odmita-nohavicu-je-hloupost-herec-zelenskyj-v-roli-prezidenta-ukazuje-prichod-noveho-sveta-youtuberu-komentuje-roman-smucler?


zajimavy rozhovor s romanem smuclerem. Ministerstvo: Počty případů koronaviru po příchodu uprchlíků z Ukrajiny nerostou „Jsou i smutné zprávy – pro někoho. Představte si ty lidi, kteří byli nyní dva roky v televizi. Žili z toho testování. Myslím, že už jsme dali tři a půl nebo čtyři miliardy za plošné testování neindikované lékařem od začátku roku. Teď si vezměte, jaké máme hrozné problémy – nyní se musíme postarat o 350 tisíc, možná dva miliony nových obyvatel České republiky. Já myslím, že je potřeba být racionální.“ – konstatuje Roman Šmucler. „Putinova pozice je v Rusku silná, ale jeho éra končí. Stát si nevěří, když se uchyluje k cenzuře médií. Ceny paliv snížíme, když se odstřihneme od Green Dealu.“ – říká Václav Klaus „Tam jsou tři věci. On ví o Rusku opravdu hodně. S Putinem se potkal opakovaně. Zajímavě mi o tom vypravoval. Jak to bude s Putinem, vlastně nikdo neví. Je velmi zajímavá i situace v Čechách. My jsme jako Češi vlastně vsadili na válku s Ruskem. Ani média se nesnaží předstírat, že jsou nestranná. Ani bych jim to nevyčítal. Najelo se na tu větu, že v Kyjevě se bojuje o Prahu. Řekl bych, že to není pravda. Ale při této teorii je zpravodajství asi, jako bylo za války. Britové také nehledali objektivní pravdu o Hitlerovi.“ – míní Roman Šmucler. Ministerstvo financí bude kontrolovat čerpací stanice kvůli maržím za paliva „Všichni víme, že ceny na světových trzích ropy jsou zhruba tam, kde byly v roce 2014, když byla na Ukrajině první válka. A je zjevné, že ceny v České republice jsou úplně někde jinde. Zajímavý je ten výrok: Ministerstvo financí bude kontrolovat. To znamená – nechali jsme to plavat.“ – podotýká Roman Šmucler. https://xtv.cz/podtrzeno-secteno/clovek-v-tisni-je-politicka-organizace-ze-odmita-nohavicu-je-hloupost-herec-zelenskyj-v-roli-prezidenta-ukazuje-prichod-noveho-sveta-youtuberu-komentuje-roman-smucler?
69.71k
507
77
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept