Zahraničná politika
Dezinformace a informace

žeby sa už tá háveď presunula do ruska a hodila západ cez palubu???
Rotschildové se přesouvají do Ruska.


https://ok.ru/video/1164903190885


[quote="pid:63298, uid:928"]žeby sa už tá háveď presunula do ruska a hodila západ cez palubu???[/quote]Rotschildové se přesouvají do Ruska. https://ok.ru/video/1164903190885
Upravené 14. 3. 2022 o 10:00

Rotschildové se přesouvají do Ruska.


Využila som svoje nové moderátorské oprávnenia a skrátila som link. Dúfam, že nevadí:-)


[quote="pid:63313, uid:312"]Rotschildové se přesouvají do Ruska.[/quote] Využila som svoje nové moderátorské oprávnenia a skrátila som link. Dúfam, že nevadí:-)

Využila som svoje nové moderátorské oprávnenia a skrátila som link. Dúfam, že nevadí:-)
Děkuji. Dělej to i dál. Máš mé požehnání smile


[quote="pid:63315, uid:273"]Využila som svoje nové moderátorské oprávnenia a skrátila som link. Dúfam, že nevadí:-)[/quote]Děkuji. Dělej to i dál. Máš mé požehnání 8)

žeby sa už tá háveď presunula do ruska a hodila západ cez palubu???

Něco k tomu židovskému exodu . Ono už to totiž praská všude ve švech a hrozí jim naprostá ztráta řízení , po celosvětové vzpouře utlačovaných otroků .
https://www.pokec24.cz/nezarazene/zaneprazdnena-ukrajinou-ztratila-francie-afriku/


[quote="pid:63298, uid:928"]žeby sa už tá háveď presunula do ruska a hodila západ cez palubu???[/quote] Něco k tomu židovskému exodu . Ono už to totiž praská všude ve švech a hrozí jim naprostá ztráta řízení , po celosvětové vzpouře utlačovaných otroků . https://www.pokec24.cz/nezarazene/zaneprazdnena-ukrajinou-ztratila-francie-afriku/

Ano. Přidává se, že jako vězeň neměl a ani nemohl mít žádný vliv na ukronacisty. Prostě - byl to "jen ubohý sluha pošlapávaného národa"


Něco jako Venca Lahev.


[quote="pid:63207, uid:203"]Ano. Přidává se, že jako vězeň neměl a ani nemohl mít žádný vliv na ukronacisty. Prostě - byl to "jen ubohý sluha pošlapávaného národa"[/quote] Něco jako Venca Lahev.

kamaradka dela v prepravni firme. psala mi, ze dnes tam nakladal jeden ridic z polska. vypravel, ze jeho dcera si hleda praci v polsku a pry po ni chteli znalost ukrajinstiny.
dnes v brne jsem videla na jedne zname hospode tu trendy vlajku nalepenou ... dokonce i stit rytire u moravske galerie ma modrozluty hav.
v ceske televizi uz byl spot v ukrajinstine
kamaradka mi dnes rikala, ze ma doma pripraveny nabytek, ktery puvodne chtela darovat ukrajincum, ale rozhodla se, ze jej radeji da do azyloveho domu pro matky v nouzi. uz mi taky rikala, ze toho vseho kolem je az prilis


kamaradka dela v prepravni firme. psala mi, ze dnes tam nakladal jeden ridic z polska. vypravel, ze jeho dcera si hleda praci v polsku a pry po ni chteli znalost ukrajinstiny. dnes v brne jsem videla na jedne zname hospode tu trendy vlajku nalepenou ... dokonce i stit rytire u moravske galerie ma modrozluty hav. v ceske televizi uz byl spot v ukrajinstine kamaradka mi dnes rikala, ze ma doma pripraveny nabytek, ktery puvodne chtela darovat ukrajincum, ale rozhodla se, ze jej radeji da do azyloveho domu pro matky v nouzi. uz mi taky rikala, ze toho vseho kolem je az prilis

po celosvětové vzpouře utlačovaných otroků
Je to hodně zajímavý článek o historické paměti Afriky na své dekolonizátory. Určitě se tam toho pozitivního udělalo hodně. Za SSSR a celého socbloku. Rusko má na co navazovat. My jsme kredit nejspíš nenávratně ztratili. Poslední kapka bylo naše hájení imperiálních zájmů Francie v Mali.


[quote="pid:63376, uid:185"]po celosvětové vzpouře utlačovaných otroků[/quote]Je to hodně zajímavý článek o historické paměti Afriky na své dekolonizátory. Určitě se tam toho pozitivního udělalo hodně. Za SSSR a celého socbloku. Rusko má na co navazovat. My jsme kredit nejspíš nenávratně ztratili. Poslední kapka bylo naše hájení imperiálních zájmů Francie v Mali.

Chcete se zasmát ?
https://www.pokec24.cz/nezarazene/rozervana-na-kusy-2-psaki-oznamila-ze-spojene-staty-se-spojenci-rozdrtili-ruskou-ekonomiku/
Německá armáda ustoupila do předem připravených pozic a tím nepřítel utrpěl nečekané ztráty , v podobě zisku dalšího území nedaleko Berlína . Nepřítel je rozdrcen a Naše vítězství je jisté .


Chcete se zasmát ? https://www.pokec24.cz/nezarazene/rozervana-na-kusy-2-psaki-oznamila-ze-spojene-staty-se-spojenci-rozdrtili-ruskou-ekonomiku/ Německá armáda ustoupila do předem připravených pozic a tím nepřítel utrpěl nečekané ztráty , v podobě zisku dalšího území nedaleko Berlína . Nepřítel je rozdrcen a Naše vítězství je jisté .

https://www.pokec24.cz/nezarazene/rozervana-na-kusy-2-psaki-oznamila-ze-spojene-staty-se-spojenci-rozdrtili-ruskou-ekonomiku/

k tomu je pěkný článek od Ireny na KOB Fórum
https://kob-forum.eu/2022/03/15/joe-biden-zabil-dolar/


[quote="pid:63515, uid:185"]https://www.pokec24.cz/nezarazene/rozervana-na-kusy-2-psaki-oznamila-ze-spojene-staty-se-spojenci-rozdrtili-ruskou-ekonomiku/[/quote] k tomu je pěkný článek od Ireny na KOB Fórum https://kob-forum.eu/2022/03/15/joe-biden-zabil-dolar/

k tomu je pěkný článek od Ireny na KOB Fórum

Dobře sepsáno , možná to pochopí i někteří z těch , které přemýšlení bolí .


[quote="pid:63536, uid:207"]k tomu je pěkný článek od Ireny na KOB Fórum[/quote] Dobře sepsáno , možná to pochopí i někteří z těch , které přemýšlení bolí .

Na margo sovietskeho dronu, ktory spadol na Zahreb, myslim ze mozme povedat, ze je to rovnaka udalost ako pristanie Cesny Mathiasa Rusta na Cervenom namesti 2 roky pred padom ZSSR. Bralo sa to ako uplne zlyhanie sovietskej protivzdusnej obrany. Ale vobec mi to tak nepripada. Je zaujimave, ake nahody umoznili Mathiasovi pristat v Moskve:


https://www.bbc.com/news/magazine-20609795


  1. na radare ho bolo vidno okamzite.
  2. do hodiny uz ho sprevadzal MIG
  3. stihacka ho neprinutila pristat, ale odletela od neho prec (zjavne nebol povazovany za hrozbu)
  4. den predtym na jeho trase bola letecka nehoda a prebiehala zachranna operacia
  5. v Moskve nemal kde pristat, len na 4 prudovom moste vedla katedraly sv. Vasila
  6. na moste by nemalo byt mozne pristat, kvoli pritomnosti mnozstva kablov, retazov, ale kvoli udrzbe boli den predtym odstranene. (neviem ako ten most vyzeral vtedy, dnes tam nieje nic co by tomu branilo na prvy pohlad).

A teraz si vezmime sovietsky dron, ktory spadne na Zahreb pretoze mu zrejme doslo palivo. Neviem aka zhoda nahod musela nastat tu, ale asi ziadna, proste dron letel a nikoho nezaujimal.


Na margo sovietskeho dronu, ktory spadol na Zahreb, myslim ze mozme povedat, ze je to rovnaka udalost ako pristanie Cesny Mathiasa Rusta na Cervenom namesti 2 roky pred padom ZSSR. Bralo sa to ako uplne zlyhanie sovietskej protivzdusnej obrany. Ale vobec mi to tak nepripada. Je zaujimave, ake nahody umoznili Mathiasovi pristat v Moskve: https://www.bbc.com/news/magazine-20609795 1. na radare ho bolo vidno okamzite. 2. do hodiny uz ho sprevadzal MIG 3. stihacka ho neprinutila pristat, ale odletela od neho prec (zjavne nebol povazovany za hrozbu) 4. den predtym na jeho trase bola letecka nehoda a prebiehala zachranna operacia 5. v Moskve nemal kde pristat, len na 4 prudovom moste vedla katedraly sv. Vasila 6. na moste by nemalo byt mozne pristat, kvoli pritomnosti mnozstva kablov, retazov, ale kvoli udrzbe boli den predtym odstranene. (neviem ako ten most vyzeral vtedy, dnes tam nieje nic co by tomu branilo na prvy pohlad). A teraz si vezmime sovietsky dron, ktory spadne na Zahreb pretoze mu zrejme doslo palivo. Neviem aka zhoda nahod musela nastat tu, ale asi ziadna, proste dron letel a nikoho nezaujimal.

Moderator

Neviem aka zhoda nahod musela nastat tu, ale asi ziadna, proste dron letel a nikoho nezaujimal.

Myslím si, že tato varianta je naprosto správná. Protože - dron byl ukroprovokací. A "ochránci" z NATO (USA) o tom dobře věděli. Proto žádná protivzdušná obrana nezareagovala a dron nesundala. Či se aspoň snažila zjistit, co to je.
Ten dron nesl bombu a docela těžkou - někde 40 kg. Bomba měla vybuchnout, ale nějakým zázrakem se to nestalo.
Ten dron byl vypuštěný z území UA a jeho úlohou bylo zaútočit na člena NATO. A tím zatáhnout do konfliktu celé NATO.
A jestliže to spadlo v Chorvatsku, tak víme, jaké "vztahy" mají zrovna oni se Srby. A Srbové podporují Rusko.


[quote="pid:63624, uid:10"]Neviem aka zhoda nahod musela nastat tu, ale asi ziadna, proste dron letel a nikoho nezaujimal.[/quote] Myslím si, že tato varianta je naprosto správná. **Protože - dron byl ukroprovokací.** A "ochránci" z NATO (USA) o tom dobře věděli. Proto žádná protivzdušná obrana nezareagovala a dron nesundala. Či se aspoň snažila zjistit, co to je. Ten dron nesl bombu a docela těžkou - někde 40 kg. Bomba měla vybuchnout, ale nějakým zázrakem se to nestalo. Ten dron byl vypuštěný z území UA a jeho úlohou bylo zaútočit na člena NATO. A tím zatáhnout do konfliktu celé NATO. A jestliže to spadlo v Chorvatsku, tak víme, jaké "vztahy" mají zrovna oni se Srby. A Srbové podporují Rusko.

jestliže to spadlo v Chorvatsku

Mohlo jít také o "vzkaz" související s rozpory uvnitř chorvatské politické reprezentace ve vztahu k ukr. konfliktu. Prezident Milanovič od počátku "zlobí", explicitně kritizuje Západ (speciálně Londýn) a volá po dohodě obou stran:


https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/krize-na-ukrajine-chorvatsko-zoran-milanovic-rusko-velka-britanie-boris-johnson_2202021816_aur


zatímco premiér Plenkovič se za něho omlouvá a vyjadřuje opačné postoje.


[quote="pid:63650, uid:203"]jestliže to spadlo v Chorvatsku[/quote] Mohlo jít také o "vzkaz" související s rozpory uvnitř chorvatské politické reprezentace ve vztahu k ukr. konfliktu. Prezident Milanovič od počátku "zlobí", explicitně kritizuje Západ (speciálně Londýn) a volá po dohodě obou stran: https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/krize-na-ukrajine-chorvatsko-zoran-milanovic-rusko-velka-britanie-boris-johnson_2202021816_aur zatímco premiér Plenkovič se za něho omlouvá a vyjadřuje opačné postoje.

Ke zprávě, že ruská armáda zaútočila na mariupolské divadlo, kde mělo být tisíc lidí, vyvraceči fejků napsali:


Po neúspěšné provokaci v mariupolské nemocnici č. 3 se azovští nacionalisté připravovali důkladněji. Mnoho civilistů nahnali do divadla a slíbili jim ochranu v protiatomovém krytu. Není překvapením, že došlo k úniku informací. Ve dnech 12. a 13. března se objevily tweety https://twitter.com/elenaevdokimov7/status/1502875319170387968

a telegramy, že Azov plánuje vyhodit budovu do povětří a obvinit z toho https://t.me/novostldnr/2145 ruskou armádu.

Přibližně ve stejnou dobu se objevilo video https://vk.com/wall-165278869_63613, na kterém jsou zachyceni civilisté v divadle. Zajímavé je, že kvalita videa je velmi špatná. Druhé video natočila agentura Associated Press, která natáčí poměrně kvalitní videa
https://www.youtube.com/watch?v=DvQJyE3xnAU

.


Toto video má pravděpodobně ukázat mnoho obětí útoku na Dramatické divadlo. V čase 1:13 je však vidět, jak do budovy proudí denní světlo, a k výbuchu v divadle došlo po 15:30. Než se záchranáři dostali na místo, odklidili trosky, odvezli oběti do nemocnice a zavolali kameramana, čas už dávno uplynul - za oknem se zjevně stmívalo.


Je zajímavé, že postavy v tomto videu ani jednou nemluví o "ruském" nebo "ruském" útoku. Zároveň je v anglických titulcích zmíněno ruské ostřelování - tedy ostřelování Rusy. Zároveň na konci videa žena přímo hovoří o "genocidě". https://youtu.be/DvQJyE3xnAU?t=91


Konečně, na videozáznamu https://t.me/neoficialniybezsonov/8997 z dialogů s očitými svědky je jasně slyšet, že ruská letadla létají, ale neútočí na civilní objekty v Mariupolu.
Na videu (1:30) odpovídá žena na otázku, kde ukrajinští ozbrojenci umísťují tanky: "...před protiatomovými kryty. Při ústupu bylo rozbito divadlo, právě ustupovali, přivezli k nám lidi se střepinami, a to je všechno...".


Ve videu jsou další důležité informace https://t.me/anna_news/24977:


● Ukrajinská armáda civilistům nijak nepomohla.
● Ukrajinská armáda rozmístila obrněná vozidla v těsné blízkosti protileteckých krytů pro civilisty.
● Všichni, kdo se pokoušeli opustit město "humanitárními koridory", byli zabiti na výjezdu z Mariupolu.
Ruská armáda se snažila uprchlíkům poskytnout vše, co potřebovali.


Dříve ministerstvo obrany oficiálně popřelo https://t.me/warfakes/1305 informace o útoku na městské divadlo a oznámilo, že bojovníci nacionalistického praporu Azov se dopustili nové krvavé provokace, když vyhodili do povětří budovu divadla, kterou nastražili.
https://t.me/warfakes/1311


Ke zprávě, že ruská armáda zaútočila na mariupolské divadlo, kde mělo být tisíc lidí, vyvraceči fejků napsali: Po neúspěšné provokaci v mariupolské nemocnici č. 3 se azovští nacionalisté připravovali důkladněji. Mnoho civilistů nahnali do divadla a slíbili jim ochranu v protiatomovém krytu. Není překvapením, že došlo k úniku informací. Ve dnech 12. a 13. března se objevily tweety https://twitter.com/elenaevdokimov7/status/1502875319170387968 a telegramy, že Azov plánuje vyhodit budovu do povětří a obvinit z toho https://t.me/novostldnr/2145 ruskou armádu. Přibližně ve stejnou dobu se objevilo video https://vk.com/wall-165278869_63613, na kterém jsou zachyceni civilisté v divadle. Zajímavé je, že kvalita videa je velmi špatná. Druhé video natočila agentura Associated Press, která natáčí poměrně kvalitní videa https://www.youtube.com/watch?v=DvQJyE3xnAU. Toto video má pravděpodobně ukázat mnoho obětí útoku na Dramatické divadlo. V čase 1:13 je však vidět, jak do budovy proudí denní světlo, a k výbuchu v divadle došlo po 15:30. Než se záchranáři dostali na místo, odklidili trosky, odvezli oběti do nemocnice a zavolali kameramana, čas už dávno uplynul - za oknem se zjevně stmívalo. Je zajímavé, že postavy v tomto videu ani jednou nemluví o "ruském" nebo "ruském" útoku. Zároveň je v anglických titulcích zmíněno ruské ostřelování - tedy ostřelování Rusy. Zároveň na konci videa žena přímo hovoří o "genocidě". https://youtu.be/DvQJyE3xnAU?t=91 Konečně, na videozáznamu https://t.me/neoficialniybezsonov/8997 z dialogů s očitými svědky je jasně slyšet, že ruská letadla létají, ale neútočí na civilní objekty v Mariupolu. Na videu (1:30) odpovídá žena na otázku, kde ukrajinští ozbrojenci umísťují tanky: "...před protiatomovými kryty. Při ústupu bylo rozbito divadlo, právě ustupovali, přivezli k nám lidi se střepinami, a to je všechno...". Ve videu jsou další důležité informace https://t.me/anna_news/24977: ● Ukrajinská armáda civilistům nijak nepomohla. ● Ukrajinská armáda rozmístila obrněná vozidla v těsné blízkosti protileteckých krytů pro civilisty. ● Všichni, kdo se pokoušeli opustit město "humanitárními koridory", byli zabiti na výjezdu z Mariupolu. Ruská armáda se snažila uprchlíkům poskytnout vše, co potřebovali. Dříve ministerstvo obrany oficiálně popřelo https://t.me/warfakes/1305 informace o útoku na městské divadlo a oznámilo, že bojovníci nacionalistického praporu Azov se dopustili nové krvavé provokace, když vyhodili do povětří budovu divadla, kterou nastražili. https://t.me/warfakes/1311

https://sk.news-front.info/2022/03/17/taliansky-dennik-prezentuje-teroristicky-utok-v-donecku-ako-ostrelovanie-kyjeva/
Talianske noviny „La Stampa“ zverejnili fotografiu útoku raketou „Točka-U“ na Doneck a napísali, že išlo o ostreľovanie civilistov v Kyjeve.
A to nie len ten taliansky denník, celý západ hlása, že rusi vystrelili točku U na obztné časti kyjeva.
Pozastavme sa tu. Ako je možné, že také niečo sa šíri? Veď to je čistá lož. A tu sa hneď črtá pár odpovedí.


  1. Milión jazkov ma za cieľ jednoduchšie šírenie lží. Veľmi málo ľudí ovláda ruštinu ako jazyk preto si nedokážu overiť informácie, nevedia čo ľudia na videu hovoria po rusky.
  2. Štruktúry na šírenie lží. Na základe dolára, ktorí si klamári vytlačili ako sa im chcelo, dokázali klamári vytvoriť sieť šíriacu klamstvá - podchytili šírenie infrormácií. Takže chyba sa stala, keď civilizácia aj naďalej uznávala dolár ako platidlo, keď v 73 prestali USA vymieňať dolár za zlato. Chyba na vysokej úrovni koncepcie viedla k ďalším vlnám chýb a nabaľoval sa mechanizmus nespravodlivosti.

Aká je reakcia "síl dobra"? Ako môžeme vidieť útok na dolár - čo bude mať za následok zastavenie živenia sietí lží. Už nikto ďalšie doláriky nevytlačí na to aby sa naďalej mohla sponzorovať sieť lží napríklad v Rusku. Ale aj začínajú vznikať rôzne iné platformy šírenia informácií ako je telegram atď. Teraz netreba zaspať na vavrínoch, treba širiť pravdivú informáciu rýchlejšie ako svetlo.
Ľudia si začali vytvárať cit pre pravdu. Aj keď vidia propagandu v inom jazyku tak jej prestávajú dôverovať. Môžeš mať miliardy médií šíriacich frázu 2+2=5 ale aj napriek tomu ti nikto dôverovať nebude a tvoja sila v informačnom poli bude veľmi nízka - dvaja náhodní blogeri na zoutube budú mať väčšiu dôveru ako média financované miliónami.


V budúcnosti tiež očakávam zladenie jazykov. V KSB sa píše, že každý jazyk vznikol vzhľadom na geografickú lokalitu, okolité podmienky, kultúru atď. To je všetko pravda, ale predsa musí existovať jeden jazyk, ktorým sa môže dohovoriť číňan so Slovákom, pričom ten jazyk musí byť všeobjemný - musí dokázať vyjadriť myšlienky akéhokoľvek národa. Angličina ním nie je, pretože to je jayzk pre retardovaných. Vyjadrovacia schopnosť angličtiny je nedostačujúca. Ruština má tomu blízko, ale potrebovali by sme na nej zapracovať. Ubrať nános a pridať to čo z nej bolo umelo vyhodené (napr H).


Ešte dodám, že zaspanie alebo ignorovanie šírenia lží, nacistických myšlienok, nenávisti a iných škodných informácií má stále za následok katastrofy v budúcnosti. Nikdy nesmiete zaspať pri šírení informácií. Stále je potrebné monitorovať čo sa šíri v informačnom poli a zasahovať do šírenia - buď to cenzúrou alebo ešte lepšie kontra informáciou. Ak vidíme dezinformáciu o tom ako odstrelili ruský tank, tak ako prvé treba uviesť v komentári informáciu, že ten tank nemá žiadne ruské označenie (O,V,Z) a najskor je to tank ukrajinský alebo snímok z vojny v sýrii.
Tiež po tom ako už je územie očistené od nacistov, tak netreba zaspať, treba ihneď prevziať kontrolu v informačnom poli.
Napríklad takto - Nový predstavitelia administratívy Chersonu chcú spolupracovať s Ruskom . Netreba čakať na to, že pravda sa bude šíriť sama .... treba ju širiť rýchlosťou blesku.


https://sk.news-front.info/2022/03/17/taliansky-dennik-prezentuje-teroristicky-utok-v-donecku-ako-ostrelovanie-kyjeva/ Talianske noviny „La Stampa“ zverejnili fotografiu útoku raketou „Točka-U“ na Doneck a napísali, že išlo o ostreľovanie civilistov v Kyjeve. A to nie len ten taliansky denník, celý západ hlása, že rusi vystrelili točku U na obztné časti kyjeva. Pozastavme sa tu. Ako je možné, že také niečo sa šíri? Veď to je čistá lož. A tu sa hneď črtá pár odpovedí. 1. Milión jazkov ma za cieľ jednoduchšie šírenie lží. Veľmi málo ľudí ovláda ruštinu ako jazyk preto si nedokážu overiť informácie, nevedia čo ľudia na videu hovoria po rusky. 2. Štruktúry na šírenie lží. Na základe dolára, ktorí si klamári vytlačili ako sa im chcelo, dokázali klamári vytvoriť sieť šíriacu klamstvá - podchytili šírenie infrormácií. Takže chyba sa stala, keď civilizácia aj naďalej uznávala dolár ako platidlo, keď v 73 prestali USA vymieňať dolár za zlato. Chyba na vysokej úrovni koncepcie viedla k ďalším vlnám chýb a nabaľoval sa mechanizmus nespravodlivosti. Aká je reakcia "síl dobra"? Ako môžeme vidieť útok na dolár - čo bude mať za následok zastavenie živenia sietí lží. Už nikto ďalšie doláriky nevytlačí na to aby sa naďalej mohla sponzorovať sieť lží napríklad v Rusku. Ale aj začínajú vznikať rôzne iné platformy šírenia informácií ako je telegram atď. Teraz netreba zaspať na vavrínoch, treba širiť pravdivú informáciu rýchlejšie ako svetlo. Ľudia si začali vytvárať cit pre pravdu. Aj keď vidia propagandu v inom jazyku tak jej prestávajú dôverovať. Môžeš mať miliardy médií šíriacich frázu 2+2=5 ale aj napriek tomu ti nikto dôverovať nebude a tvoja sila v informačnom poli bude veľmi nízka - dvaja náhodní blogeri na zoutube budú mať väčšiu dôveru ako média financované miliónami. V budúcnosti tiež očakávam zladenie jazykov. V KSB sa píše, že každý jazyk vznikol vzhľadom na geografickú lokalitu, okolité podmienky, kultúru atď. To je všetko pravda, ale predsa musí existovať jeden jazyk, ktorým sa môže dohovoriť číňan so Slovákom, pričom ten jazyk musí byť všeobjemný - musí dokázať vyjadriť myšlienky akéhokoľvek národa. Angličina ním nie je, pretože to je jayzk pre retardovaných. Vyjadrovacia schopnosť angličtiny je nedostačujúca. Ruština má tomu blízko, ale potrebovali by sme na nej zapracovať. Ubrať nános a pridať to čo z nej bolo umelo vyhodené (napr H). Ešte dodám, že zaspanie alebo ignorovanie šírenia lží, nacistických myšlienok, nenávisti a iných škodných informácií má stále za následok katastrofy v budúcnosti. Nikdy nesmiete zaspať pri šírení informácií. Stále je potrebné monitorovať čo sa šíri v informačnom poli a zasahovať do šírenia - buď to cenzúrou alebo ešte lepšie kontra informáciou. Ak vidíme dezinformáciu o tom ako odstrelili ruský tank, tak ako prvé treba uviesť v komentári informáciu, že ten tank nemá žiadne ruské označenie (O,V,Z) a najskor je to tank ukrajinský alebo snímok z vojny v sýrii. Tiež po tom ako už je územie očistené od nacistov, tak netreba zaspať, treba ihneď prevziať kontrolu v informačnom poli. Napríklad takto - Nový predstavitelia administratívy Chersonu chcú spolupracovať s Ruskom . Netreba čakať na to, že pravda sa bude šíriť sama .... treba ju širiť rýchlosťou blesku.
Upravené 17. 3. 2022 o 08:45

dala bych to radeji do kategorie vtipu, ale tomu se uz ani neda smat


Polštář, který pojmenoval Volodymyr, prodával Břínek na svém e-shopu začátkem týdne po dobu tří dnů. Koupily si ho víc než dva tisíce zájemců, respektive zájemkyň. Ženy logicky převažovaly. „Překvapilo mě, jak velký to mělo úspěch,“ přiznává Břínek. Výtěžek z prodeje nyní poputuje na konto organizace Člověk v tísni.


Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/revue/spolecnost/volodymyr-zelenskyj-sexsymbol-polstar-tmbk-brinek-drabova.A220310_130323_lidicky_malu?


dala bych to radeji do kategorie vtipu, ale tomu se uz ani neda smat Polštář, který pojmenoval Volodymyr, prodával Břínek na svém e-shopu začátkem týdne po dobu tří dnů. Koupily si ho víc než dva tisíce zájemců, respektive zájemkyň. Ženy logicky převažovaly. „Překvapilo mě, jak velký to mělo úspěch,“ přiznává Břínek. Výtěžek z prodeje nyní poputuje na konto organizace Člověk v tísni. Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/revue/spolecnost/volodymyr-zelenskyj-sexsymbol-polstar-tmbk-brinek-drabova.A220310_130323_lidicky_malu?

Protože - dron byl ukroprovokací

Nikoli. V Casus Belli to rozebírali a je to jinak.


Dron Tu-141 není řízen na dálku, ale je předem naprogramován s mapou a výchozím bodem.
Podle té pak letí. Jeden takový v přibližně stejné době dopadl na Krym. Tam by provokace neměla smysl a navíc Tu-141
byl již dávno vyřazen z výzbroje RF. Tony (člen týmu CB) si to dal do mapy a když otočil přímku letu o 180°, tak místo do Záhřebu by to doletělo do Moskvy ! Jen Ukrajinci jsou evidentně idioti, co ani neumí číst mapu a nahráli to "vzhůru nohama".


[quote="pid:63650, uid:203"]Protože - dron byl ukroprovokací[/quote] Nikoli. V Casus Belli to rozebírali a je to jinak. Dron Tu-141 není řízen na dálku, ale je předem naprogramován s mapou a výchozím bodem. Podle té pak letí. Jeden takový v přibližně stejné době dopadl na Krym. Tam by provokace neměla smysl a navíc Tu-141 byl již dávno vyřazen z výzbroje RF. Tony (člen týmu CB) si to dal do mapy a když otočil přímku letu o 180°, tak místo do Záhřebu by to doletělo do Moskvy ! Jen Ukrajinci jsou evidentně idioti, co ani neumí číst mapu a nahráli to "vzhůru nohama".

kamarad mi ted poslal toto video, ptal se, o cem to arnold schwarzenegger mluvi, abych mu to prelozila.
je to v anglictine, s angl. titulky a i ruskymi.
mluvi tam o tom, ze ve svych 14 letech obdivoval ruskeho sportovce, vzperace. mel jeho fotku nad posteli, i kdyz jeho otec, valecny veteran, ktery nesnasel rusy, protestoval. arnold se pak s tim vzperacem sesel pri nataceni filmu "rude horko" (prvni us.film, ktery se smel natacet na rudem namesti). rika, ze toho juriije vlasova vzdy obdivoval, ze mu bylo jedno, z jake zeme je, ze vzdy mel rad ruske lidi a obdivoval jejich silu a srdecnost.
a rika, ze se obraci na rusy, tak jako loni na americany 6. ledna, kdyz byl utok na kapitol. rika, ze to ne rusove, ale lide z kremlu napadli ukrajinu. pry putin lze, ze zadna denacifikace ukrajiny neni.
dal jsem to uz nechtela poslouchat ... vime, na jake strane arnie je.


https://www.facebook.com/watch/?v=1415846578878027


kamarad mi ted poslal toto video, ptal se, o cem to arnold schwarzenegger mluvi, abych mu to prelozila. je to v anglictine, s angl. titulky a i ruskymi. mluvi tam o tom, ze ve svych 14 letech obdivoval ruskeho sportovce, vzperace. mel jeho fotku nad posteli, i kdyz jeho otec, valecny veteran, ktery nesnasel rusy, protestoval. arnold se pak s tim vzperacem sesel pri nataceni filmu "rude horko" (prvni us.film, ktery se smel natacet na rudem namesti). rika, ze toho juriije vlasova vzdy obdivoval, ze mu bylo jedno, z jake zeme je, ze vzdy mel rad ruske lidi a obdivoval jejich silu a srdecnost. a rika, ze se obraci na rusy, tak jako loni na americany 6. ledna, kdyz byl utok na kapitol. rika, ze to ne rusove, ale lide z kremlu napadli ukrajinu. pry putin lze, ze zadna denacifikace ukrajiny neni. dal jsem to uz nechtela poslouchat ... vime, na jake strane arnie je. https://www.facebook.com/watch/?v=1415846578878027

pro zajimavost:
italsky novinar claudio locatelli v kyjeve a jeho rozhovor s sefem policie kyjevske oblasti (tohoto novinare sleduje asi lubos hrica, psal o nem)
novinar se pta na to, co se stalo se sabotery, kteri se vydavali za novinare.
sef policie rika, ze ruska strana se pripravovala dlouho a dobre na tuto valku, protoze saboteri se neinfiltrovali jen mezi rady novinaru, ale do jinych pozic. byly tedy vytvoreny skupiny, kteri se na tyto sabotery zameruji a spolupracuji s policii. udajne ukrajinsky parlament ted zprisnil postihy za pripadne rabovani behem konfliktu. jsou nove zakony pro obdobi vojenskeho konfliktu. jsou zdvojnasobeny policejni hlidky, ktere jezdi pres kyjev a kontroluji situaci a zameruji se na pripadne kriminalni zivly. zrychlili proces vysetrovani, takze by dotycny sel primo do vazby (rekla il prigione, coz je tedy kriminal). za posledni 3 tydny tak zatkli vic jak 30 lidi, zlodeju.
policie se zameruje hlavne na zlodeje. sabotery resi i vojaci. policie jen pomaha. novinar se pak pta, ze jestli muze polozit osobni otazku, jestli je rodina sefa policie stale jeste ve meste. odpovida, ze hned prvni den valky, prikazal rodine, aby odjela, manzelka, tri deti. jsou nicmene na zapadni ukrajine.


https://www.facebook.com/watch/live/?ref=notif&v=679862976591642¬if_id=1647521484021854¬if_t=live_video


pro zajimavost: italsky novinar claudio locatelli v kyjeve a jeho rozhovor s sefem policie kyjevske oblasti (tohoto novinare sleduje asi lubos hrica, psal o nem) novinar se pta na to, co se stalo se sabotery, kteri se vydavali za novinare. sef policie rika, ze ruska strana se pripravovala dlouho a dobre na tuto valku, protoze saboteri se neinfiltrovali jen mezi rady novinaru, ale do jinych pozic. byly tedy vytvoreny skupiny, kteri se na tyto sabotery zameruji a spolupracuji s policii. udajne ukrajinsky parlament ted zprisnil postihy za pripadne rabovani behem konfliktu. jsou nove zakony pro obdobi vojenskeho konfliktu. jsou zdvojnasobeny policejni hlidky, ktere jezdi pres kyjev a kontroluji situaci a zameruji se na pripadne kriminalni zivly. zrychlili proces vysetrovani, takze by dotycny sel primo do vazby (rekla il prigione, coz je tedy kriminal). za posledni 3 tydny tak zatkli vic jak 30 lidi, zlodeju. policie se zameruje hlavne na zlodeje. sabotery resi i vojaci. policie jen pomaha. novinar se pak pta, ze jestli muze polozit osobni otazku, jestli je rodina sefa policie stale jeste ve meste. odpovida, ze hned prvni den valky, prikazal rodine, aby odjela, manzelka, tri deti. jsou nicmene na zapadni ukrajine. https://www.facebook.com/watch/live/?ref=notif&v=679862976591642&notif_id=1647521484021854&notif_t=live_video

Keďže je tam taký príšerný nadpis, dávam to sem.


Pokrytec Putin: Gorbačovovi poslal k narodeninám provokačný telegram. Každý vás pozná ako…
https://plus7dni.pluska.sk/zahranicie/pokrytec-putin-gorbacovovi-poslal-narodeninam-provokacny-telegram-kazdy-vas-pozna-ako


Keďže je tam taký príšerný nadpis, dávam to sem. Pokrytec Putin: Gorbačovovi poslal k narodeninám provokačný telegram. Každý vás pozná ako… https://plus7dni.pluska.sk/zahranicie/pokrytec-putin-gorbacovovi-poslal-narodeninam-provokacny-telegram-kazdy-vas-pozna-ako

Tá masa blábolov sa už ani nedá ukladať, koľko ich je. Najnovší príklad https://www.postoj.sk/101668/z-polska-sa-stal-europsky-moralny-lider-podcast


Nehovoriac o mnohých ďalších aj v iných médiách.


Tá masa blábolov sa už ani nedá ukladať, koľko ich je. Najnovší príklad https://www.postoj.sk/101668/z-polska-sa-stal-europsky-moralny-lider-podcast Nehovoriac o mnohých ďalších aj v iných médiách.

Moderátor

Tá masa blábolov sa už ani nedá ukladať

A k tomu ešte aj blokli diskusie, pasívne prehliadanie príspevkov, treba sa najprv prihlásiť na ich webe a k tomu byť ešte aj prihlásený do disqus. Postoj sa fanatizmom vyrovnal Hríbovmu týždňu, Danišove články tam vôbec nezapadajú, lebo tuším ako jediné nie sú fanaticky zaslepené.


[quote="pid:63947, uid:127"]Tá masa blábolov sa už ani nedá ukladať[/quote] A k tomu ešte aj blokli diskusie, pasívne prehliadanie príspevkov, treba sa najprv prihlásiť na ich webe a k tomu byť ešte aj prihlásený do disqus. Postoj sa fanatizmom vyrovnal Hríbovmu týždňu, Danišove články tam vôbec nezapadajú, lebo tuším ako jediné nie sú fanaticky zaslepené.

Obyvatelce Mariupole Jeleně Turinové se podařilo dostat spolu s rodinou z města. Vypráví o situaci ve městě a o bojovnících nacistického batalionu Azov, kteří berou civilisty, jako živý štít.
https://vk.com/video-40316705_456332162


Obyvatelce Mariupole Jeleně Turinové se podařilo dostat spolu s rodinou z města. Vypráví o situaci ve městě a o bojovnících nacistického batalionu Azov, kteří berou civilisty, jako živý štít. https://vk.com/video-40316705_456332162

Postoj sa fanatizmom vyrovnal Hríbovmu týždňu


Všimol som si. Len otázka znie, kam sa podeje Daniš? Kam pôjde, keď nebude zapadať ani v Postoji? 😉


[quote="pid:63956, uid:48"]Postoj sa fanatizmom vyrovnal Hríbovmu týždňu[/quote] Všimol som si. Len otázka znie, kam sa podeje Daniš? Kam pôjde, keď nebude zapadať ani v Postoji?

Moderátor

Volodymyr


https://www.youtube.com/watch?v=dBNeq56-PNo


Зеленский: "Путин война начинать. Бомба падать, я какать."


[quote="pid:63809, uid:347"]Volodymyr[/quote] https://www.youtube.com/watch?v=dBNeq56-PNo Зеленский: "Путин война начинать. Бомба падать, я какать."

Cinsky hovorca MZ dobre naklada na twitteri:


623579c0af516
"Je to univerzalne prijimana pravda, ak Zapad hovori o medzinarodnej komunite, ma na mysli:"


Jeho twitter: https://twitter.com/zlj517


Cinsky hovorca MZ dobre naklada na twitteri: ![623579c0af516](serve/attachment&path=623579c0af516) "Je to univerzalne prijimana pravda, ak Zapad hovori o medzinarodnej komunite, ma na mysli:" Jeho twitter: https://twitter.com/zlj517

Moderator

Washingtonské rozhodnutí chránit ukrajinské nacisty: Mimořádné hlasování Ukrajiny a USA Valného shromáždění OSN
vela vravné video dole pod článkom -pozri
https://www.pokec24.cz/nezarazene/washingtonske-rozhodnuti-chranit-ukrajinske-nacisty-mimoradne-hlasovani-ukrajiny-a-usa-valneho-shromazdeni-osn/


Washingtonské rozhodnutí chránit ukrajinské nacisty: Mimořádné hlasování Ukrajiny a USA Valného shromáždění OSN vela vravné video dole pod článkom -pozri https://www.pokec24.cz/nezarazene/washingtonske-rozhodnuti-chranit-ukrajinske-nacisty-mimoradne-hlasovani-ukrajiny-a-usa-valneho-shromazdeni-osn/

Přesně to, o čem říká Podoljaka zde:
https://www.youtube.com/watch?v=pboIhLuBJEU


dnes píši na novinkách.cz


Tisíce obyvatel jsou násilím unášeny do Ruska, zní z Mariupolu
Velké množství obyvatel Mariupolu, který je v posledních dnech v podstatě nepřetržitě bombardován ruskou armádou, bylo podle místní radnice v posledním týdnu odvlečeno do Ruska. Informoval o tom britský server deníku The Guardian s odvoláním na radu města Mariupol.


Radní dále uvedli, že obyvatelé byli odvlečeni do „filtračních táborů, kde jim okupanti kontrolovali jejich telefony a doklady“. Poté měli být podle městské rady lidé přemístěni do odlehlých ruských měst a jejich osud zůstává neznámý.
https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/tisice-obyvatel-mariupolu-jsou-unaseni-do-ruska-rika-tamni-radnice-40390991


Lež, kterou pustil z huby propagondon Gordon, zveřejnila The Gardian a pak převzala ostatní západní média, včetně dezinformačního webu Novinky,cz.


Přesně to, o čem říká Podoljaka zde: https://www.youtube.com/watch?v=pboIhLuBJEU dnes píši na novinkách.cz **Tisíce obyvatel jsou násilím unášeny do Ruska, zní z Mariupolu** Velké množství obyvatel Mariupolu, který je v posledních dnech v podstatě nepřetržitě bombardován ruskou armádou, bylo podle místní radnice v posledním týdnu odvlečeno do Ruska. **Informoval o tom britský server deníku The Guardian** s odvoláním na radu města Mariupol. Radní dále uvedli, že obyvatelé byli odvlečeni do „filtračních táborů, kde jim okupanti kontrolovali jejich telefony a doklady“. Poté měli být podle městské rady lidé přemístěni do odlehlých ruských měst a jejich osud zůstává neznámý. https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/tisice-obyvatel-mariupolu-jsou-unaseni-do-ruska-rika-tamni-radnice-40390991 Lež, kterou pustil z huby propagondon Gordon, zveřejnila The Gardian a pak převzala ostatní západní média, včetně dezinformačního webu Novinky,cz.
Upravené 20. 3. 2022 o 12:05

Odkladám sem ďalší úlet z dielne redakcie Postoj. Podľa mladého vojenského a analytika sa Rusko do dvoch týždňov zosype.
https://www.postoj.sk/101908/rusom-ostavaju-tri-tyzdne-do-uplneho-zrutenia


Odkladám sem ďalší úlet z dielne redakcie Postoj. Podľa mladého vojenského a analytika sa Rusko do dvoch týždňov zosype. https://www.postoj.sk/101908/rusom-ostavaju-tri-tyzdne-do-uplneho-zrutenia

Moderátor

Videl som pekné video kde youtuber rozoberal ako to je s názvoslovím.
Západ stále keď hovoril o invázii do iraku tak nepoužíval slovné spojenie "Vojna v Iraku" ale "operácia za slobodu". Podobne aj pri vojne v sýrii, ktorú nazvali pekným slovním spojením "boj za demokraciu". Ale keď Rusko štartlo operáciu na ukrajine, tak ihneď vo všetkých západných médiách bolo napísané "Vojna na ukrajine".
Takže, keď konflikt začne západ tak je to operácia za dačo. Ale keď začne riešiť konflikt Rusko tak je to automaticky vojna. Vôbec neberú do úvahy tí darebáci, že Putin im X krát jasne vysvetlil, že to nie je vojna ale špeciálna operácia. Vojnu viedla ukrajina proti Donbasu 8 rokov - kedy tam reálne zabíjali nevinných ľudí. Možno aj tak by sa dala vymedziť Vojna od Špeciálnej operácie.
Špeciálna operácia má určité ciele, ktoré nie sú namierené proti civilnému obyvateľstvu. Doslova sa zakazuje útok a ohrozenie civilného obyvateľstva.


Vojna má za cieľ likvidáciu spoločnosti, civilného obyvateľstva, civilnej infraštruktúry. Používajú sa kazetové bomby, bomby s fosforom a ochudobneným uránom nehľadiac na civilné obyvateľstvo.


Takže aktivita USA v Srbsku, Iraku, Sýrii atď .... bola VOJNA.
Aktivita Ruska na Ukrajine je špeciálna operácia, NIE VOJNA!


Keď uvidíte v médiách nadpis vojna na ukrajine, tak hneď môžete usúdiť, že to médium je najskôr pod kontrolov BBC a podobných zahraničných satanorgranizácii.


Videl som pekné video kde youtuber rozoberal ako to je s názvoslovím. Západ stále keď hovoril o invázii do iraku tak nepoužíval slovné spojenie "Vojna v Iraku" ale "operácia za slobodu". Podobne aj pri vojne v sýrii, ktorú nazvali pekným slovním spojením "boj za demokraciu". Ale keď Rusko štartlo operáciu na ukrajine, tak ihneď vo všetkých západných médiách bolo napísané "Vojna na ukrajine". Takže, keď konflikt začne západ tak je to operácia za dačo. Ale keď začne riešiť konflikt Rusko tak je to automaticky vojna. Vôbec neberú do úvahy tí darebáci, že Putin im X krát jasne vysvetlil, že to nie je vojna ale špeciálna operácia. Vojnu viedla ukrajina proti Donbasu 8 rokov - kedy tam reálne zabíjali nevinných ľudí. Možno aj tak by sa dala vymedziť Vojna od Špeciálnej operácie. **Špeciálna operácia** má určité ciele, ktoré nie sú namierené proti civilnému obyvateľstvu. Doslova sa zakazuje útok a ohrozenie civilného obyvateľstva. **Vojna** má za cieľ likvidáciu spoločnosti, civilného obyvateľstva, civilnej infraštruktúry. Používajú sa kazetové bomby, bomby s fosforom a ochudobneným uránom nehľadiac na civilné obyvateľstvo. Takže aktivita USA v Srbsku, Iraku, Sýrii atď .... bola VOJNA. Aktivita Ruska na Ukrajine je špeciálna operácia, NIE VOJNA! Keď uvidíte v médiách nadpis vojna na ukrajine, tak hneď môžete usúdiť, že to médium je najskôr pod kontrolov BBC a podobných zahraničných satanorgranizácii.


Západ stále keď hovoril o invázii do iraku tak nepoužíval slovné spojenie "Vojna v Iraku" ale "operácia za slobodu". Podobne aj pri vojne v sýrii, ktorú nazvali pekným slovním spojením "boj za demokraciu".
...
Vôbec neberú do úvahy tí darebáci, že Putin im X krát jasne vysvetlil, že to nie je vojna ale špeciálna operácia.


Vojna je to vo všetkých prípadoch, nech to Spojené štáty americké alebo Ruská federácia nazvú akokoľvek honosne.


[quote="pid:64400, uid:106"] Západ stále keď hovoril o invázii do iraku tak nepoužíval slovné spojenie "Vojna v Iraku" ale "operácia za slobodu". Podobne aj pri vojne v sýrii, ktorú nazvali pekným slovním spojením "boj za demokraciu". ... Vôbec neberú do úvahy tí darebáci, že Putin im X krát jasne vysvetlil, že to nie je vojna ale špeciálna operácia.[/quote] Vojna je to vo všetkých prípadoch, nech to Spojené štáty americké alebo Ruská federácia nazvú akokoľvek honosne.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 21. 3. 2022 o 16:42

Odkladám sem ďalší úlet z dielne redakcie Postoj. Podľa mladého vojenského a analytika sa Rusko do dvoch týždňov zosype

Naše armáda vítězně ustupuje do předem připravených pozic a nepřítel prohrává tím , že postupuje na tato "samovyklizena" místa .
Těmhle kecům už nevěřil našinec za éry ády árijce , o to to bude větší překvapení , pro hltače geblsovky .
Když rus nepadne za dva týdny , tak za tři , ale nejpozději do konce století . Jen nevíme kterého .


[quote="pid:64371, uid:127"]Odkladám sem ďalší úlet z dielne redakcie Postoj. Podľa mladého vojenského a analytika sa Rusko do dvoch týždňov zosype[/quote] Naše armáda vítězně ustupuje do předem připravených pozic a nepřítel prohrává tím , že postupuje na tato "samovyklizena" místa . Těmhle kecům už nevěřil našinec za éry ády árijce , o to to bude větší překvapení , pro hltače geblsovky . Když rus nepadne za dva týdny , tak za tři , ale nejpozději do konce století . Jen nevíme kterého .

Odkladám sem ďalší úlet z dielne redakcie Postoj. Podľa mladého vojenského a analytika sa Rusko do dvoch týždňov zosype.


Prečo do dvoch týždňov? Pretože pamäť davu je +- dva týždne, takže ich čitatelia nebudú schopní konfrontovať ich s realitou.


[quote="pid:64371, uid:127"]Odkladám sem ďalší úlet z dielne redakcie Postoj. Podľa mladého vojenského a analytika sa Rusko do dvoch týždňov zosype.[/quote] Prečo do dvoch týždňov? Pretože pamäť davu je +- dva týždne, takže ich čitatelia nebudú schopní konfrontovať ich s realitou.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Ukrainian Frontline Medic Gennadiy Druzenko
Ukrajinský vojnový Doktor Humanista Gennadiy Druzenko
" Gennadiy Druzenko, který vede projekt ukrajinského záchranného sboru přezdívaného „lékařští andělé“ a nedávno byl uveden na @CNN s @FareedZakaria říká,
že nařídil lékařům, aby kastrovali zraněné ruské válečné zajatce,
„protože jsou to švábi, ne lidé“.
Zajatí vojáci budou masově umírat rukama jeho lékařů, varuje v rozhovoru "
Jak se vám tento humanistický přístup líbí?
https://www.youtube.com/watch?v=15UjP-H2CMA

**Ukrainian Frontline Medic Gennadiy Druzenko** Ukrajinský vojnový Doktor Humanista Gennadiy Druzenko " Gennadiy Druzenko, který vede projekt ukrajinského záchranného sboru přezdívaného „lékařští andělé“ a nedávno byl uveden na @CNN s @FareedZakaria říká, že nařídil lékařům, aby kastrovali zraněné ruské válečné zajatce, „protože jsou to švábi, ne lidé“. Zajatí vojáci budou masově umírat rukama jeho lékařů, varuje v rozhovoru " Jak se vám tento humanistický přístup líbí? https://www.youtube.com/watch?v=15UjP-H2CMA
Upravené 22. 3. 2022 o 17:57

zajimavost z korsiky
kai stuht informuje o situaci na korsice
rika, ze tankoval a pri dosazeni 15 litru uz neslo tankovat (cena ca. 2.20/l). kdyz sel za obsluhou, tak mu bylo receno, ze momentalne je mozne natankovat na korsice jen 15 litru denne. rika, ze to zatim nevidel u vsech benzinek, coz je zvlastni, ale temer na vsech, zalezi na znacce. podle kaie to vypada na dalsi "shutdown". kai rika, ze si mysli, ze to je zase jen dalsi krok planu schwaba na zniceni dodavek, hospodarstvi.


https://www.youtube.com/watch?v=3P48of3brKg


zajimavost z korsiky kai stuht informuje o situaci na korsice rika, ze tankoval a pri dosazeni 15 litru uz neslo tankovat (cena ca. 2.20/l). kdyz sel za obsluhou, tak mu bylo receno, ze momentalne je mozne natankovat na korsice jen 15 litru denne. rika, ze to zatim nevidel u vsech benzinek, coz je zvlastni, ale temer na vsech, zalezi na znacce. podle kaie to vypada na dalsi "shutdown". kai rika, ze si mysli, ze to je zase jen dalsi krok planu schwaba na zniceni dodavek, hospodarstvi. https://www.youtube.com/watch?v=3P48of3brKg

že nařídil lékařům, aby kastrovali zraněné ruské válečné zajatce

https://iz.ru/1308105/2022-03-21/bastrykin-poruchil-vozbudit-delo-protiv-ukrainskogo-vracha-za-prizyvy-k-nasiliiu
21/03/2022 Šéf vyšetrovacieho výboru Bastrykin dal pokyn okamžite začať trestné stíhanie proti ukrajinskému lekárovi, ktorý vyzval na kastráciu ruských vojnových zajatcov. https://t.me/Miro_Del/943
Vedúci ukrajinského projektu „Mobilná nemocnica“ Gennadij 20/0302022 Druzenko vo vysielaní ukrajinského televízneho kanála vyzval na násilie voči zajatým vojakom ruských ozbrojených síl. Dával "rady" ako napríklad kastrácia zajatcov pretože to nie sú ľudia, ale "Tarakany" (chrobáky) a toto radil lekárom mobilných nemocníc.
Bastrykin nariadil okamžite začať trestné konanie a zistiť miesta pobytu lekára, ktorý vyjadril názor nielen v rozpore so zákonom ale aj v rozpore s normami lekárskej etiky, sa bude riešiť otázka jeho vyhlásenia na medzinárodnom zozname hľadaných osôb s cieľom vyvodiť trestnú zodpovednosť.
Bastrykin tiež nariadil začať trestné konanie proti televíznej moderátorke ukrajinského televízneho kanála "1 + 1" Natalyi Moseychuk.
Vo vysielaní hovorila o budúcich represáliách voči rodinám ruských vojakov. https://t.me/Miro_Del/947


O deň na to...


21/03/2022 Ukrajinský „doktor Mengele“, vedúci projektu Mobilnej nemocnice Gennadij Druzenko, ktorý včera v televízii (https://t.me/mig41/15175) povedal, že nariadil lekárom kastrovať zajatých ruských vojakov, sa zľakol a teraz to skúša ospravedlniť sa a ospravedlniť to obludným vyjadrením „emócií“!


623a269cc80b9


[quote="pid:64685, uid:78"]že nařídil lékařům, aby kastrovali zraněné ruské válečné zajatce[/quote] https://iz.ru/1308105/2022-03-21/bastrykin-poruchil-vozbudit-delo-protiv-ukrainskogo-vracha-za-prizyvy-k-nasiliiu 21/03/2022 Šéf vyšetrovacieho výboru Bastrykin dal pokyn okamžite začať trestné stíhanie proti ukrajinskému lekárovi, ktorý vyzval na kastráciu ruských vojnových zajatcov. https://t.me/Miro_Del/943 Vedúci ukrajinského projektu „Mobilná nemocnica“ Gennadij 20/0302022 Druzenko vo vysielaní ukrajinského televízneho kanála vyzval na násilie voči zajatým vojakom ruských ozbrojených síl. Dával "rady" ako napríklad kastrácia zajatcov pretože to nie sú ľudia, ale "Tarakany" (chrobáky) a toto radil lekárom mobilných nemocníc. Bastrykin nariadil okamžite začať trestné konanie a zistiť miesta pobytu lekára, ktorý vyjadril názor nielen v rozpore so zákonom ale aj v rozpore s normami lekárskej etiky, sa bude riešiť otázka jeho vyhlásenia na medzinárodnom zozname hľadaných osôb s cieľom vyvodiť trestnú zodpovednosť. Bastrykin tiež nariadil začať trestné konanie proti televíznej moderátorke ukrajinského televízneho kanála "1 + 1" Natalyi Moseychuk. Vo vysielaní hovorila o budúcich represáliách voči rodinám ruských vojakov. https://t.me/Miro_Del/947 O deň na to... 21/03/2022 Ukrajinský „doktor Mengele“, vedúci projektu Mobilnej nemocnice Gennadij Druzenko, ktorý včera v televízii (https://t.me/mig41/15175) povedal, že nariadil lekárom kastrovať zajatých ruských vojakov, sa zľakol a teraz to skúša ospravedlniť sa a ospravedlniť to obludným vyjadrením „emócií“! ![623a269cc80b9](serve/attachment&path=623a269cc80b9)

Jak se vám tento humanistický přístup líbí?


Jen ať to vysílá televize. smile Ať je to vidět...
(ano Mengele by měl radost)


[quote="pid:64685, uid:78"]Jak se vám tento humanistický přístup líbí?[/quote] Jen ať to vysílá televize. :) Ať je to vidět... (ano Mengele by měl radost)

doporucuji velmi zajimavy rozhovor igora chauna s profesorem turankem.
mluvil o covidu, o stavu spolecnosti, o soucasne politice, ukrajine.
rika: "Žádné zlo se nešíří bez omezení. Ale čím hlouběji člověk spí, tím větší je třeba randál, aby ho probudili!" -


https://www.youtube.com/watch?v=f-ftsSMF8lg


doporucuji velmi zajimavy rozhovor igora chauna s profesorem turankem. mluvil o covidu, o stavu spolecnosti, o soucasne politice, ukrajine. rika: "Žádné zlo se nešíří bez omezení. Ale čím hlouběji člověk spí, tím větší je třeba randál, aby ho probudili!" - https://www.youtube.com/watch?v=f-ftsSMF8lg

zajimavost

Najhoršia kríza v histórii: na Srí Lanke zabíjajú ľudia v radoch na benzín,



[quote="pid:64710, uid:347"]zajimavost[/quote] Najhoršia kríza v histórii: na Srí Lanke zabíjajú ľudia v radoch na benzín, - na čerpacie stanice posielajú vojakov Na ostrove je nedostatok všetkého, pre nedostatok papiera sa rušia skúšky v škole WWW.KP.RU: https://www.kp.ru/daily/27369/4561800/

Najhoršia kríza v histórii: na Srí Lanke zabíjajú ľudia v radoch na benzín,

Teď si místo Srí Lanky můžeme doplnit ČR nebo SR , protože v soběstačnosti jsme na tom úplně stejně . Tohle je obrázek příštích dnů , který se k Nám nezadržitelně blíží a to především díky vlastizrádným politikům .


[quote="pid:64769, uid:78"]Najhoršia kríza v histórii: na Srí Lanke zabíjajú ľudia v radoch na benzín,[/quote] Teď si místo Srí Lanky můžeme doplnit ČR nebo SR , protože v soběstačnosti jsme na tom úplně stejně . Tohle je obrázek příštích dnů , který se k Nám nezadržitelně blíží a to především díky vlastizrádným politikům .

Teď si místo Srí Lanky můžeme doplnit ČR nebo SR , protože v soběstačnosti jsme na tom úplně stejně . Tohle je obrázek příštích dnů , který se k Nám nezadržitelně blíží a to především díky vlastizrádným politikům .
My už viníka známe, ohlásil Fiala.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Fiala-ve-Snemovne-promluvil-k-rostoucim-cenam-Za-vinika-oznacil-Putina-696721


[quote="pid:64772, uid:185"]Teď si místo Srí Lanky můžeme doplnit ČR nebo SR , protože v soběstačnosti jsme na tom úplně stejně . Tohle je obrázek příštích dnů , který se k Nám nezadržitelně blíží a to především díky vlastizrádným politikům .[/quote]My už viníka známe, ohlásil Fiala. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Fiala-ve-Snemovne-promluvil-k-rostoucim-cenam-Za-vinika-oznacil-Putina-696721

My už viníka známe, ohlásil Fiala.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Fiala-ve-Snemovne-promluvil-k-rostoucim-cenam-Za-vinika-oznacil-Putina-696721


Myslím si, že to ale bohužel chytne... smile


[quote="pid:64788, uid:312"]My už viníka známe, ohlásil Fiala. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Fiala-ve-Snemovne-promluvil-k-rostoucim-cenam-Za-vinika-oznacil-Putina-696721[/quote] Myslím si, že to ale bohužel chytne... |(

My už viníka známe, ohlásil Fiala.


v tomto videu se okamura pta fialy, ktery sedi za nim, co rekne k dalsimu skandalu STANU a pozadavku polcaka na provizi 8m. fiala se krouti, otaci, vykrucuje. tak se nechova ani chlap, natoz vrcholovy politik teto zeme.
a presto jsou lide, kteri takovemu "politikovi" tleskaji.


https://www.facebook.com/tomio.cz/videos/684174526264548


[quote="pid:64788, uid:312"]My už viníka známe, ohlásil Fiala.[/quote] v tomto videu se okamura pta fialy, ktery sedi za nim, co rekne k dalsimu skandalu STANU a pozadavku polcaka na provizi 8m. fiala se krouti, otaci, vykrucuje. tak se nechova ani chlap, natoz vrcholovy politik teto zeme. a presto jsou lide, kteri takovemu "politikovi" tleskaji. https://www.facebook.com/tomio.cz/videos/684174526264548

My už viníka známe, ohlásil Fiala.

Stačí se podívat na diskusi , kde ideologie praská ve švech .


[quote="pid:64788, uid:312"]My už viníka známe, ohlásil Fiala.[/quote] Stačí se podívat na diskusi , kde ideologie praská ve švech .

prave jsem videla na FB:


Hrdý vlastenec Róbert Bačinský
Slovenský vojnový veterán odhalil pravdu o vojne, o bezohľadnom zneužívaní a podvodoch


https://www.facebook.com/watch?v=512949503896893


update:
pokud chcete videt skutecny odpad a premysleni hloupych lidi na FB:
https://www.facebook.com/transparentne/


prave jsem videla na FB: Hrdý vlastenec Róbert Bačinský Slovenský vojnový veterán odhalil pravdu o vojne, o bezohľadnom zneužívaní a podvodoch https://www.facebook.com/watch?v=512949503896893 update: pokud chcete videt skutecny odpad a premysleni hloupych lidi na FB: https://www.facebook.com/transparentne/
Upravené 23. 3. 2022 o 13:42

"Slovenský vojnový veterán odhalil pravdu o vojne, o bezohľadnom zneužívaní a podvodoch"


Chlapík je super.


"Slovenský vojnový veterán odhalil pravdu o vojne, o bezohľadnom zneužívaní a podvodoch" Chlapík je super.

"Slovenský vojnový veterán odhalil pravdu o vojne, o bezohľadnom zneužívaní a podvodoch"
Tak ten mi dnes zvedl náladu. 100 bodů


[quote="pid:64832, uid:389"]"Slovenský vojnový veterán odhalil pravdu o vojne, o bezohľadnom zneužívaní a podvodoch"[/quote]Tak ten mi dnes zvedl náladu. 100 bodů

My už viníka známe, ohlásil Fiala.

My též.


[quote="pid:64788, uid:312"]My už viníka známe, ohlásil Fiala.[/quote] My též.

Toto si treba ukladať. Keď šíri hoaxy vládna strana....
https://www.facebook.com/obycajni.ludia.a.nezavisle.osobnosti


623c560cca7f5
623c560d11e5f
623c560d2d114


Toto si treba ukladať. Keď šíri hoaxy vládna strana.... https://www.facebook.com/obycajni.ludia.a.nezavisle.osobnosti ![623c560cca7f5](serve/attachment&path=623c560cca7f5) ![623c560d11e5f](serve/attachment&path=623c560d11e5f) ![623c560d2d114](serve/attachment&path=623c560d2d114)

jak dlouho si asi sleepy joe pamatoval, ze se s fialou sesel:-)
ovsem volici spolku jsou v extazi a nesetri slovy chvaly a dojetim
jak malo staci nekterym lidem, aby citili pocit hrdosti


623c5dc670d0e


jak dlouho si asi sleepy joe pamatoval, ze se s fialou sesel:-) ovsem volici spolku jsou v extazi a nesetri slovy chvaly a dojetim jak malo staci nekterym lidem, aby citili pocit hrdosti ![623c5dc670d0e](serve/attachment&path=623c5dc670d0e)

jak dlouho si asi sleepy joe pamatoval, ze se s fialou sesel:-)


Hm, dement a debil si podali ruce.


[quote="pid:65030, uid:347"]jak dlouho si asi sleepy joe pamatoval, ze se s fialou sesel:-)[/quote] Hm, dement a debil si podali ruce.

alex informoval, ze se otevrela po mesici ruska burza.
zapadem ocekavany krach se nekonal. dokonce index stoupl o 11 procent.
samozrejme nelze rict, ze kvuli sankcim ted v rusku "potece med a mleko".
rusko kratkodobe ocekava v jistem smyslu sok pro ekonomiku, ale bude to jen prechodne. ti, co cekali na strmy pad ruska, budou muset jeste dlouho, dlouho, dlouho cekat.
takze ta hrozna katastrofa, v kterou zapad doufal, se nekonala a otazkou je, kdo bude vitezem v tom ekonomickem duelu zapadu a ruska na konci.


https://www.youtube.com/watch?v=HutORcwbZpk


alex informoval, ze se otevrela po mesici ruska burza. zapadem ocekavany krach se nekonal. dokonce index stoupl o 11 procent. samozrejme nelze rict, ze kvuli sankcim ted v rusku "potece med a mleko". rusko kratkodobe ocekava v jistem smyslu sok pro ekonomiku, ale bude to jen prechodne. ti, co cekali na strmy pad ruska, budou muset jeste dlouho, dlouho, dlouho cekat. takze ta hrozna katastrofa, v kterou zapad doufal, se nekonala a otazkou je, kdo bude vitezem v tom ekonomickem duelu zapadu a ruska na konci. https://www.youtube.com/watch?v=HutORcwbZpk

ivan vyskocil u xavera, zkopirovany link v case, kdy ivan vyskocil mluvi o tom, ze tak jak dnes lide odsuzuji vse ruske, tak to bylo i za valky, kdy byly "zidobijci" a ti stejni po valce byli "nemcobijci".


https://youtu.be/XPuWZNnMGJQ?t=977


ivan vyskocil u xavera, zkopirovany link v case, kdy ivan vyskocil mluvi o tom, ze tak jak dnes lide odsuzuji vse ruske, tak to bylo i za valky, kdy byly "zidobijci" a ti stejni po valce byli "nemcobijci". https://youtu.be/XPuWZNnMGJQ?t=977

A zase mám dilema, zda zprávy dát sem nebo do jiné záložky... smile
V poslední době mám trochu těžší starosti a tak jsem úplně vypustila "média". Jakákoliv. Dneska jsem se cítila už hodně udolaná, tak jsem přece jen otevřela net, abych přišla na jiné myšlenky. A to jsem neměla dělat..
Jde o to, že cokoliv čtu na "uznaném tisku", to si přečtu v ruských zdrojích úplně opačně. Podle "dovolených stránek" je už Rusko úplně na hromadě, Putin se schovává a bojí se atentátu, ruské armádě už nemá kdo velet, protože mu "stateční ukrajinci" pozabíjeli už všechny generály - a už nemají ani čím bojovat, protože ukři jim vzali všechnu jejich techniku.
Tak takovýto obrázek získávám po čtení "dovoleného tisku" ... no a u těch ruských zdrojů se aspoň drží reálných událostí a čísel.


Fiala v Kyjevě skutečně nebyl, schůzka se konala na polském území ve městě Přemyšl. Bylo mi divné /před schůzkou), že by jakákoliv bezpečnostní služba povolila politikům vjezd do zóny, o které ukři informují jako o "denně odstřelované" , s pouličními boji a mnoha mrtvými.
Kadyrovci, kteří jsou podle "dovolených informací" už dávno mrtví a zbytek zpět v Čečně, stále obstarávají bezpečnost v oblasti Mariupole.
Dnešní šlágr - video s traktorem, odvážejícím tank - je několik let staré a pochází z vojenského cvičení. Video vůbec není z UA.
Skutečné ztráty Ruska, dnes zveřejněné:
1351 vojáků zahynulo, 3825 raněno.
Zpráva je od Rudského, možná večer zopakuje ještě Konašenkov.
No a opět mě měla šokovat zpráva o rozbombardovaném divadle, na kterém prý bylo napsáno "zde se ukrývají děti" - a Rusové to divadlo přesto rozstříleli. Prý na 1000 dětí tam zůstalo... Místo šoku mě napadlo, že obdobnou zprávu jsem četla cca před čtrnácti dny, ale tenkrát to bylo podzemí nějaké nemocnice.


A zase mám dilema, zda zprávy dát sem nebo do jiné záložky... :) V poslední době mám trochu těžší starosti a tak jsem úplně vypustila "média". Jakákoliv. Dneska jsem se cítila už hodně udolaná, tak jsem přece jen otevřela net, abych přišla na jiné myšlenky. A to jsem neměla dělat.. Jde o to, že cokoliv čtu na "uznaném tisku", to si přečtu v ruských zdrojích úplně opačně. Podle "dovolených stránek" je už Rusko úplně na hromadě, Putin se schovává a bojí se atentátu, ruské armádě už nemá kdo velet, protože mu "stateční ukrajinci" pozabíjeli už všechny generály - a už nemají ani čím bojovat, protože ukři jim vzali všechnu jejich techniku. Tak takovýto obrázek získávám po čtení "dovoleného tisku" ... no a u těch ruských zdrojů se aspoň drží reálných událostí a čísel. Fiala v Kyjevě skutečně nebyl, schůzka se konala na polském území ve městě Přemyšl. Bylo mi divné /před schůzkou), že by jakákoliv bezpečnostní služba povolila politikům vjezd do zóny, o které ukři informují jako o "denně odstřelované" , s pouličními boji a mnoha mrtvými. Kadyrovci, kteří jsou podle "dovolených informací" už dávno mrtví a zbytek zpět v Čečně, stále obstarávají bezpečnost v oblasti Mariupole. Dnešní šlágr - video s traktorem, odvážejícím tank - je několik let staré a pochází z vojenského cvičení. Video vůbec není z UA. Skutečné ztráty Ruska, dnes zveřejněné: 1351 vojáků zahynulo, 3825 raněno. Zpráva je od Rudského, možná večer zopakuje ještě Konašenkov. No a opět mě měla šokovat zpráva o rozbombardovaném divadle, na kterém prý bylo napsáno "zde se ukrývají děti" - a Rusové to divadlo přesto rozstříleli. Prý na 1000 dětí tam zůstalo... Místo šoku mě napadlo, že obdobnou zprávu jsem četla cca před čtrnácti dny, ale tenkrát to bylo podzemí nějaké nemocnice.

Jde o to, že cokoliv čtu na "uznaném tisku", to si přečtu v ruských zdrojích úplně opačně. Podle "dovolených stránek" je už Rusko úplně na hromadě, Putin se schovává a bojí se atentátu, ruské armádě už nemá kdo velet, protože mu "stateční ukrajinci" pozabíjeli už všechny generály - a už nemají ani čím bojovat, protože ukři jim vzali všechnu jejich techniku.


Takové "informování" má jeden cíl - přesvědčit obyvatelstvo, že oběti, které přináší sankce, se brzo vyplatí a možná ty Rusy ještě odoláme i vojensky. Obyvatel má uvěřit smysluplnosti kroků vlády.
Mimochodem, dneska jsem poslouchal Solovjov.live a tam jedna paní, která žije ve Francií vyprávěla, že se takto sjednotila veškerá média, jak vládní, tak opoziční začaly zpívat unisono. Opravdu západ vsadil všechno na jednu kartu.


[quote="pid:65182, uid:203"]Jde o to, že cokoliv čtu na "uznaném tisku", to si přečtu v ruských zdrojích úplně opačně. Podle "dovolených stránek" je už Rusko úplně na hromadě, Putin se schovává a bojí se atentátu, ruské armádě už nemá kdo velet, protože mu "stateční ukrajinci" pozabíjeli už všechny generály - a už nemají ani čím bojovat, protože ukři jim vzali všechnu jejich techniku.[/quote] Takové "informování" má jeden cíl - přesvědčit obyvatelstvo, že oběti, které přináší sankce, se brzo vyplatí a možná ty Rusy ještě odoláme i vojensky. Obyvatel má uvěřit smysluplnosti kroků vlády. Mimochodem, dneska jsem poslouchal Solovjov.live a tam jedna paní, která žije ve Francií vyprávěla, že se takto sjednotila veškerá média, jak vládní, tak opoziční začaly zpívat unisono. Opravdu západ vsadil všechno na jednu kartu.

západ vsadil všechno na jednu kartu.


Tak to bude radost, hrat s touto kartou vabank...


[quote="pid:65191, uid:158"]západ vsadil všechno na jednu kartu.[/quote] Tak to bude radost, hrat s touto kartou vabank...

že se takto sjednotila veškerá média, j

Všimla jsem si i u nás. A nejspíš ti, co odmítli "pějme píseň dokola", byli zablokovaní. Celkem jsem si v té hrůze cenila Parlamentních listů, protože se aspoň snažily dát prostor rozmanitým názorům. A dneska je to stejné bláto, jako IDěs, Seznam, Aktuálně, atd.
Jen bych si přála vědět, kolik redaktorů věří těm "bredům" z UA. Vždyť je to směšné a i neznalý člověk se zamyslí, že tolik zničených tanků a obrněnců za měsíc bojů je dost podivné číslo. Našla jsem si, že za socíku měl u nás tankový pluk 94 tanků. Tak to ukři podle přípustných informací zničili Rusům už dva takové? A ten počet mrtvých je taky divný. Celý československý armádní sbor, co došel z Buzuluku do Prahy... smile


[quote="pid:65191, uid:158"]že se takto sjednotila veškerá média, j[/quote] Všimla jsem si i u nás. A nejspíš ti, co odmítli "pějme píseň dokola", byli zablokovaní. Celkem jsem si v té hrůze cenila Parlamentních listů, protože se aspoň snažily dát prostor rozmanitým názorům. A dneska je to stejné bláto, jako IDěs, Seznam, Aktuálně, atd. Jen bych si přála vědět, kolik redaktorů věří těm "bredům" z UA. Vždyť je to směšné a i neznalý člověk se zamyslí, že tolik zničených tanků a obrněnců za měsíc bojů je dost podivné číslo. Našla jsem si, že za socíku měl u nás tankový pluk 94 tanků. Tak to ukři podle přípustných informací zničili Rusům už dva takové? A ten počet mrtvých je taky divný. Celý československý armádní sbor, co došel z Buzuluku do Prahy... :(
Upravené 25. 3. 2022 o 20:08

Opravdu západ vsadil všechno na jednu kartu.


"Krása" sami sebe vaří ve vlastní šťávě. Staví si šibenici a sami se na ní věší. Vyhrát nemohou v žádné variantě, nenašel jsem a nenapadla mě žádná možnost, která dává současným elitám nějaké pro ně rozumné pokračování.


Vsadit vše na jednu kartu je nejrychlejší způsob jak o vše přijít.


Vtip je v tom, že ta karta je předem prohrávající, v současnosti by ani svrhnutí Putina nepomohlo, pouze by nastal skutečný neřiditelný chaos. To šlo dříve nějak v očích obyvatelstva Putina pomluvit a "legálně" politicky odstavit, ne teď když je vlak rozjetý, Rusové jsou chytří a drží v nouzi spolu, spíše by došlo k okamžitému očištění od zrádců a klany by se ocitli ve velmi ošemetné situaci a asi by kvůli svému přežití museli jít s národem chtě nechtě.


[quote="pid:65191, uid:158"]Opravdu západ vsadil všechno na jednu kartu.[/quote] "Krása" sami sebe vaří ve vlastní šťávě. Staví si šibenici a sami se na ní věší. Vyhrát nemohou v žádné variantě, nenašel jsem a nenapadla mě žádná možnost, která dává současným elitám nějaké pro ně rozumné pokračování. Vsadit vše na jednu kartu je nejrychlejší způsob jak o vše přijít. Vtip je v tom, že ta karta je předem prohrávající, v současnosti by ani svrhnutí Putina nepomohlo, pouze by nastal skutečný neřiditelný chaos. To šlo dříve nějak v očích obyvatelstva Putina pomluvit a "legálně" politicky odstavit, ne teď když je vlak rozjetý, Rusové jsou chytří a drží v nouzi spolu, spíše by došlo k okamžitému očištění od zrádců a klany by se ocitli ve velmi ošemetné situaci a asi by kvůli svému přežití museli jít s národem chtě nechtě.
Upravené 25. 3. 2022 o 20:29

vyprávěla, že se takto sjednotila veškerá média

Keby len médiá...
623e1acf828bc


Po tom, čo poradca Zelenského kancelárie Alexej Arestovič zavolal na pomoc v boji proti Rusku čarodejnice, ukrajinskí okultisti oznámili, že sa chystajú usporiadať satanistický rituál.
Uvádza sa, že sa plánuje vykonať rituál obety za víťazstvo ozbrojených síl Ukrajiny a odstránenie prezidenta Ruska z moci.
Obetovanie sa uskutoční 31. marca a v spolupráci so zahraničnými kolegami. Kruh 13 čarodejníc už bol zostavený a boli začarované oltárne nože na zabitie obete.
Prvá časť rituálu sa uskutoční na jednej z hôr na Ukrajine 31. Druhý je v inej slovanskej krajine, kde sa pokúsia vyvolať démonov. Tretia bude zahŕňať použitie čiernych (alebo, ako to niektorí nazývajú pekelných) ikon.
❗️ Súdiac podľa komentárov v okultných skupinách, títo okultisti sú mimoriadne agresívni a nepripúšťajú posmešný alebo ľahkomyseľný postoj k tomuto rituálu.
https://t.me/dixi_devil/516


[quote="pid:65191, uid:158"]vyprávěla, že se takto sjednotila veškerá média[/quote] Keby len médiá... ![623e1acf828bc](serve/attachment&path=623e1acf828bc) Po tom, čo poradca Zelenského kancelárie Alexej Arestovič zavolal na pomoc v boji proti Rusku čarodejnice, ukrajinskí okultisti oznámili, že sa chystajú usporiadať satanistický rituál. Uvádza sa, že sa plánuje vykonať rituál obety za víťazstvo ozbrojených síl Ukrajiny a odstránenie prezidenta Ruska z moci. Obetovanie sa uskutoční 31. marca a v spolupráci so zahraničnými kolegami. Kruh 13 čarodejníc už bol zostavený a boli začarované oltárne nože na zabitie obete. Prvá časť rituálu sa uskutoční na jednej z hôr na Ukrajine 31. Druhý je v inej slovanskej krajine, kde sa pokúsia vyvolať démonov. Tretia bude zahŕňať použitie čiernych (alebo, ako to niektorí nazývajú pekelných) ikon. ❗️ Súdiac podľa komentárov v okultných skupinách, títo okultisti sú mimoriadne agresívni a nepripúšťajú posmešný alebo ľahkomyseľný postoj k tomuto rituálu. https://t.me/dixi_devil/516

@Pentuer Co zasejí to sklidí...jsou jiné energie než dříve.

@Pentuer Co zasejí to sklidí...jsou jiné energie než dříve.

V Amerike to uz skusaju, zabili tigra s menom Putin. Ak ho umyselne nezabili, tak sa v nom prejavila rusofobna energia kolektivneho zapadu.


V Amerike to uz skusaju, zabili tigra s menom Putin. Ak ho umyselne nezabili, tak sa v nom prejavila rusofobna energia kolektivneho zapadu.

Pokračovanie k Schwarzeneggerovi:
Ruskou vzpěračku rozzuřila Terminátorova slova: Arnolde, jeďte se mnou na Donbas
/na začiatku obkec jeho reči z minulého týždňa/
/vzpieračka Marijana Naumová/
Sebevědomý projev
Jenže zdá se, že s tím se Marijana nehodlá smířit. Na YouTube natočila šestiminutové video, v němž se přímo obrací na Schwarzeneggera. „Drahý Arnolde Schwarzeneggere, jsem si jistá, že si mě pamatujete,“ začala své video. V roce 2015 se totiž zúčastnila jedné z jeho soutěží, kde trhla rekord. „Blahopřál jste mi, ptal se mě na Rusko a já celou dobu plakala. Připadal jste mi milý a velmi chytrý,“ nechala se slyšet. Jenže v roce 2016 byla z další soutěže diskvalifikována kvůli pozitivnímu dopingovému testu. Následně nesměla dva roky zvedat těžké váhy, jak informoval The Sun. Ve videu, které natočila, náhle otočila, když se začala věnovat nejen situaci na Donbasu, ale také na Ukrajině. Podle dívky žije guvernér Kalifornie v imaginární a alternativní realitě. Jelikož je dívka silně ovlivněna ruskou propagandou a sympatizuje s komunistickou stranou, obhajuje Putinovu invazi na Ukrajině a nazývá jí „speciální vojenskou akcí“.


Vyzvala herce k návštěvě Donbasu
Ukrajinci jsou podle ní nacisté a od počátku nepokojů na Donbasu už zemřelo více než čtrnáct tisíc lidí. Podle vzpěračky Marijany jim vůbec nepomohlo, že je ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj Žid. Na to totiž Arnold poukazoval v souvislosti s ruskou snahou zemi denacifikovat. Ke konci také vyzvala Schwarzeneggera, aby s ní jel na Donbas podívat se, jak to tam vypadá. „Zvu vás, abyste všechno viděl na vlastní oči. Nepřiklánějte se na stranu Skynetu, Terminátore,“ řekla mu ve videu.


https://www.extra.cz/valka-na-ukrajine-ruskou-vzperacku-rozzurila-terminatorova-slova-arnolde-jedte-se-mnou-na-donbas-3517b


https://sk.wikipedia.org/wiki/Skynet
https://en.wikipedia.org/wiki/Skynet_(Terminator)


Pokračovanie k Schwarzeneggerovi: **Ruskou vzpěračku rozzuřila Terminátorova slova: Arnolde, jeďte se mnou na Donbas** /na začiatku obkec jeho reči z minulého týždňa/ /vzpieračka Marijana Naumová/ **Sebevědomý projev** Jenže zdá se, že s tím se Marijana nehodlá smířit. Na YouTube natočila šestiminutové video, v němž se přímo obrací na Schwarzeneggera. „Drahý Arnolde Schwarzeneggere, jsem si jistá, že si mě pamatujete,“ začala své video. V roce 2015 se totiž zúčastnila jedné z jeho soutěží, kde trhla rekord. „Blahopřál jste mi, ptal se mě na Rusko a já celou dobu plakala. Připadal jste mi milý a velmi chytrý,“ nechala se slyšet. Jenže v roce 2016 byla z další soutěže diskvalifikována kvůli pozitivnímu dopingovému testu. Následně nesměla dva roky zvedat těžké váhy, jak informoval The Sun. Ve videu, které natočila, náhle otočila, když se začala věnovat nejen situaci na Donbasu, ale také na Ukrajině. **Podle dívky žije guvernér Kalifornie v imaginární a alternativní realitě**. Jelikož je dívka silně ovlivněna ruskou propagandou a sympatizuje s komunistickou stranou, obhajuje Putinovu invazi na Ukrajině a nazývá jí „speciální vojenskou akcí“. **Vyzvala herce k návštěvě Donbasu** Ukrajinci jsou podle ní nacisté a od počátku nepokojů na Donbasu už zemřelo více než čtrnáct tisíc lidí. Podle vzpěračky Marijany jim vůbec nepomohlo, že je ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj Žid. Na to totiž Arnold poukazoval v souvislosti s ruskou snahou zemi denacifikovat. Ke konci také vyzvala Schwarzeneggera, aby s ní jel na Donbas podívat se, jak to tam vypadá. **„Zvu vás, abyste všechno viděl na vlastní oči. Nepřiklánějte se na stranu Skynetu, Terminátore,“** řekla mu ve videu. https://www.extra.cz/valka-na-ukrajine-ruskou-vzperacku-rozzurila-terminatorova-slova-arnolde-jedte-se-mnou-na-donbas-3517b https://sk.wikipedia.org/wiki/Skynet https://en.wikipedia.org/wiki/Skynet_(Terminator)

zajímavá dezinformace na TA3 - že jim nevadí označení Z
https://t.me/c/1189116057/72344
https://t.me/c/1189116057/72345
kanál na Telegramu - Dole králičí norou


zajímavá dezinformace na TA3 - že jim nevadí označení Z https://t.me/c/1189116057/72344 https://t.me/c/1189116057/72345 kanál na Telegramu - Dole králičí norou
Upravené 26. 3. 2022 o 10:23

https://www.facebook.com/1547887836/videos/497139841751247
jirka cernohorsky se rozcilil a ten vztek mam taky. kdyz jdu pres ulici a vidim lidi v respiratorech, kdyz vidim, ze nekteri si davaji na FB profil oslavne komentare na zelenskeho, kdyz nekdo pise ody na fialu a nasi vladu.


pod carou, mimo tema neprimo:
delon uz pred nekolika lety rekl, ze ho zivot prestal bavit, kdyz vidi, kam se ten svet ubira. nedivim se mu.
https://www.idnes.cz/zpravy/revue/spolecnost/alain-delon-eutanazie-herec-svycarsko-klinika-umrti-stari.A220324_143353_lidicky_sub


https://www.facebook.com/1547887836/videos/497139841751247 jirka cernohorsky se rozcilil a ten vztek mam taky. kdyz jdu pres ulici a vidim lidi v respiratorech, kdyz vidim, ze nekteri si davaji na FB profil oslavne komentare na zelenskeho, kdyz nekdo pise ody na fialu a nasi vladu. pod carou, mimo tema neprimo: delon uz pred nekolika lety rekl, ze ho zivot prestal bavit, kdyz vidi, kam se ten svet ubira. nedivim se mu. https://www.idnes.cz/zpravy/revue/spolecnost/alain-delon-eutanazie-herec-svycarsko-klinika-umrti-stari.A220324_143353_lidicky_sub

nevim, jestli to sem nekdo daval, pokud ano, tak to pls smazte.
po shlednuti tohoto videa se mi udelalo strasne spatne.


https://www.facebook.com/watch?v=694040764949717
text pod videem:
Toto je "výkvet" zo susednej Ukrajiny, ktorý podľa Zelenského bojuje aj za nás Európanov.
.....................
Ukrajinec volá rodine ruského vojaka.Preklad určite nikomu nie je potrebný. "Slávnostne" a s hrdosťou oznamuje rodine smrť ich milovaného človeka.....
ABY NIEKTO NÁHODOU NEPOCHYBOVAL O PRAVDIVOSTI VIDEA!!Netrvalo dlho a túto špinu našli:
https://www.instagram.com/ivan.zaliznyak/
https://t.me/ivanzaliznyak/44
Väznený za znásilnenie.
Po prepustení odišiel do Ozbrojených síl Ukrajiny.
.................
Jeho životná historka je však oveľa "pestrejšia"


nevim, jestli to sem nekdo daval, pokud ano, tak to pls smazte. po shlednuti tohoto videa se mi udelalo strasne spatne. https://www.facebook.com/watch?v=694040764949717 text pod videem: Toto je "výkvet" zo susednej Ukrajiny, ktorý podľa Zelenského bojuje aj za nás Európanov. ..................... Ukrajinec volá rodine ruského vojaka.Preklad určite nikomu nie je potrebný. "Slávnostne" a s hrdosťou oznamuje rodine smrť ich milovaného človeka..... ABY NIEKTO NÁHODOU NEPOCHYBOVAL O PRAVDIVOSTI VIDEA!!Netrvalo dlho a túto špinu našli: https://www.instagram.com/ivan.zaliznyak/ https://t.me/ivanzaliznyak/44 Väznený za znásilnenie. Po prepustení odišiel do Ozbrojených síl Ukrajiny. ................. Jeho životná historka je však oveľa "pestrejšia"

V rádiu hlásili, že S.Šojgu dostal infarkt. Udajne mal mať nezhody s Putinom. Vraj ho nebolo dlho vidieť na verejnosti. Neskôr hlásili, že vystúpil s dákym vyhlasením, takže žije.....


Podľa mňa dezinfo, nemam čas hľadať, tak len dávam čo hlásiMSM


V rádiu hlásili, že S.Šojgu dostal infarkt. Udajne mal mať nezhody s Putinom. Vraj ho nebolo dlho vidieť na verejnosti. Neskôr hlásili, že vystúpil s dákym vyhlasením, takže žije..... Podľa mňa dezinfo, nemam čas hľadať, tak len dávam čo hlásiMSM

https://t.me/rybar/29733
Stretnutie ministra obrany Ruskej federácie Sergeja Šojgu s vedením odboru pre plnenie Rozkazu obrany štátu
https://rusvesna.su/news/1648280839


https://t.me/rybar/29733 Stretnutie ministra obrany Ruskej federácie Sergeja Šojgu s vedením odboru pre plnenie Rozkazu obrany štátu https://rusvesna.su/news/1648280839
Upravené 26. 3. 2022 o 11:34

po shlednuti tohoto videa se mi udelalo strasne spatne.


No tak to je ultra hardcore. Tyhle zvířata je fakt potřeba zabít do jednoho. On sebere mobil zabitýho ruskýho vojáka a volá jeho mámě… uuuffff, ty vole na to nejsou slova.


[quote="pid:65249, uid:347"]po shlednuti tohoto videa se mi udelalo strasne spatne.[/quote] No tak to je ultra hardcore. Tyhle zvířata je fakt potřeba zabít do jednoho. On sebere mobil zabitýho ruskýho vojáka a volá jeho mámě… uuuffff, ty vole na to nejsou slova.

V rádiu hlásili, že S.Šojgu dostal infarkt.
I kdyby byla pravda, to s infarktem, nevěřím, že měl neshody s Putinem. Tvoří tandem a výměna názorů je tam důležitá. Spíše by o vypadalo na přetížení organizmu. Západ si přání zaměňuje za skutečnost.


[quote="pid:65252, uid:17"]V rádiu hlásili, že S.Šojgu dostal infarkt.[/quote]I kdyby byla pravda, to s infarktem, nevěřím, že měl neshody s Putinem. Tvoří tandem a výměna názorů je tam důležitá. Spíše by o vypadalo na přetížení organizmu. Západ si přání zaměňuje za skutečnost.

On sebere mobil


je to falosne video..
ruski vojaci v zaujme vlastnej bezpecnosti nepouzivaju , nenosia mobily....


[quote="pid:65254, uid:633"]On sebere mobil[/quote] je to falosne video.. ruski vojaci v zaujme vlastnej bezpecnosti nepouzivaju , nenosia mobily....

je to falosne video..


Tak pokud je to falešný video, tak jeho účelem je všechny nasrat a poštvat proti UA armádě, když už se to šíří veřejně po soc. sítích. Pokud je to fake, tak tomuhle může tleskat jenom zrůda, jde o ten čin a je jedno jestli to je fake.


[quote="pid:65256, uid:443"]je to falosne video..[/quote] Tak pokud je to falešný video, tak jeho účelem je všechny nasrat a poštvat proti UA armádě, když už se to šíří veřejně po soc. sítích. Pokud je to fake, tak tomuhle může tleskat jenom zrůda, jde o ten čin a je jedno jestli to je fake.
69.71k
507
77
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept