Zahraničná politika
Dezinformace a informace

tak jak bude reagovat Rusko ?


utok na centra rozhodovania
prvy utok bude EMP---nebude treba druhy ,jadrovy utok ,lebo obyvatelstvo megamiest sa zlikviduje samo
--nebude fungovat absolutne nič....


[quote="pid:66260, uid:471"]tak jak bude reagovat Rusko ?[/quote] utok na centra rozhodovania prvy utok bude EMP---nebude treba druhy ,jadrovy utok ,lebo obyvatelstvo megamiest sa zlikviduje samo --nebude fungovat absolutne nič....

o Kedmi uvádí zdroj WSJ, kde se píše, že Rumunsko je přeplněno vojáky NATO. To nikdo moc neregistruje. Když se podívám na mapu tak z Rumunska může vyjet kolona a současně z Polska a případně ještě něco ze Slovenska. Za situace kdy se ruská vojska přeskupila k definitivnímu zničení nacistů v oblasti Donbasu toho NATO může využít a vtrhnout na Ukrajinu až ze třech směrů současně a urvat si západní Ukrajinu. Jestli toto nastane, tak jak bude reagovat Rusko ? Více zde v RJ:

Pjakin to už opakovaně zmiňoval . Už se nepovede válka velkých armád , tak jako za druhé světové . Pokud vyjedou vojenské kolony , tak dopadnou jako ty Turecké v Sýrii , či v Libyi .
Erdogan je debil , ale i on to pochopil .


[quote="pid:66260, uid:471"]o Kedmi uvádí zdroj WSJ, kde se píše, že Rumunsko je přeplněno vojáky NATO. To nikdo moc neregistruje. Když se podívám na mapu tak z Rumunska může vyjet kolona a současně z Polska a případně ještě něco ze Slovenska. Za situace kdy se ruská vojska přeskupila k definitivnímu zničení nacistů v oblasti Donbasu toho NATO může využít a vtrhnout na Ukrajinu až ze třech směrů současně a urvat si západní Ukrajinu. Jestli toto nastane, tak jak bude reagovat Rusko ? Více zde v RJ:[/quote] Pjakin to už opakovaně zmiňoval . Už se nepovede válka velkých armád , tak jako za druhé světové . Pokud vyjedou vojenské kolony , tak dopadnou jako ty Turecké v Sýrii , či v Libyi . Erdogan je debil , ale i on to pochopil .

MSM přitápí pod kotel, už i EU v Ukrajinštině slibuje pomoc s "důkazy" o válečných zločinech Ruska.


https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/sokovany-michel-ukrajincum-eu-vam-pomuze-shromazdit-dukazy-o-masakru-v-buci-40392625


Vytváří se infopole. Ale oni se snad domnívají, že je rok 1999...


MSM přitápí pod kotel, už i EU v Ukrajinštině slibuje pomoc s "důkazy" o válečných zločinech Ruska. https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/sokovany-michel-ukrajincum-eu-vam-pomuze-shromazdit-dukazy-o-masakru-v-buci-40392625 Vytváří se infopole. Ale oni se snad domnívají, že je rok 1999...

Tak pomáhat s důkazy. Aha tak EU nepomáhaly s důkazy o zvěrstvech za posledních min. 8 let v oblasti jihovýchodní Ukrajiny ? Proč EU nehledá důkazy a nečiní nic ohledně upálení lidí v Oděse ? Pro EU tam asi nežijí lidé, ale ruský dobytek.


Tak pomáhat s důkazy. Aha tak EU nepomáhaly s důkazy o zvěrstvech za posledních min. 8 let v oblasti jihovýchodní Ukrajiny ? Proč EU nehledá důkazy a nečiní nic ohledně upálení lidí v Oděse ? Pro EU tam asi nežijí lidé, ale ruský dobytek.

Jarek

Pohled z Francie .
https://www.novarepublika.online/2022/04/jak-je-to-doopravdy-usa-instalovaly-kyjevsky-rezim-ten-zavedl-rasove-zakony-vyrabel-biologicke-zbrane-chce-atomovou-bombu-pozval-100-000-nacku-z-celeho-sveta-zastrilet-si-na-rusy-tenhle-rezim-po


Pohled z Francie . https://www.novarepublika.online/2022/04/jak-je-to-doopravdy-usa-instalovaly-kyjevsky-rezim-ten-zavedl-rasove-zakony-vyrabel-biologicke-zbrane-chce-atomovou-bombu-pozval-100-000-nacku-z-celeho-sveta-zastrilet-si-na-rusy-tenhle-rezim-po

Pohled do myšlení blba .


https://pravyprostor.net/chlapek-co-nadsene-podporuje-soucasny-narativ-at-uz-je-momentalne-jakykoliv/


Zkuste to poslat těm biorobotům , co ostatním rádi malují červené čáry .


Pohled do myšlení blba . https://pravyprostor.net/chlapek-co-nadsene-podporuje-soucasny-narativ-at-uz-je-momentalne-jakykoliv/ Zkuste to poslat těm biorobotům , co ostatním rádi malují červené čáry .

Myslim, ze je na case cely Ukrajinsky rezim a ich propagandu prirovnavat k ISIL/Bielym prilbam.


  1. Mucenie a vrazdenie vojnovych zajatcov
  2. Bojovnici sa kryju civilmi a civilnymi objektmi
  3. Fakeove masakry ako napr ta v Buci

a toto uz je len bonus:


624aa12691f2e


Preto je Ukrajinsky rezim, vychodoeuropsky ISIL. Rovnaky panicek, rovnake moresy.


Myslim, ze je na case cely Ukrajinsky rezim a ich propagandu prirovnavat k ISIL/Bielym prilbam. 1. Mucenie a vrazdenie vojnovych zajatcov 2. Bojovnici sa kryju civilmi a civilnymi objektmi 3. Fakeove masakry ako napr ta v Buci a toto uz je len bonus: ![624aa12691f2e](serve/attachment&path=624aa12691f2e) Preto je Ukrajinsky rezim, vychodoeuropsky ISIL. Rovnaky panicek, rovnake moresy.

Moderator

brnaci se na to uz nemohli divat. otazkou je, jak dlouho to tam asi vydrzi...


624adabf705c0


brnaci se na to uz nemohli divat. otazkou je, jak dlouho to tam asi vydrzi... ![624adabf705c0](serve/attachment&path=624adabf705c0)

ivo lukacovic - zakladatel zumpy seznam


624adbbb2363e
624adbe4a1d4a


ivo lukacovic - zakladatel zumpy seznam ![624adbbb2363e](serve/attachment&path=624adbbb2363e) ![624adbe4a1d4a](serve/attachment&path=624adbe4a1d4a)

brnaci se na to uz nemohli divat


TROJSKÝ KÔŇ???


[quote="pid:66416, uid:347"]brnaci se na to uz nemohli divat[/quote] TROJSKÝ KÔŇ??? -----------------

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

brnaci se na to uz nemohli divat.


Myslím, že na tieto zástavy by sa namiesto ďalšieho štátneho znaku mala pridávať svadtika, pre lepšie obrazové chápanie.


[quote="pid:66416, uid:347"]brnaci se na to uz nemohli divat.[/quote] Myslím, že na tieto zástavy by sa namiesto ďalšieho štátneho znaku mala pridávať svadtika, pre lepšie obrazové chápanie.

nekdo z lidi na FB sdilel tuto fotografii:
624c1f49c9b9b


tohle potom mi nekdo okomentoval na FB (slunickarka):
https://transforming.edmonton.ca/edmonton-fire-jacket-image-draws-international-media-attention-for-firefighter-aid-ukraine/?


v clanku se pise, jak je mozne, ze ukrajinsti hasici maji bundy s napisem EDMONTON.
odpoved pry spada do roku 2012, kdy byly bundy darovany.


nekdo z lidi na FB sdilel tuto fotografii: ![624c1f49c9b9b](serve/attachment&path=624c1f49c9b9b) tohle potom mi nekdo okomentoval na FB (slunickarka): https://transforming.edmonton.ca/edmonton-fire-jacket-image-draws-international-media-attention-for-firefighter-aid-ukraine/? v clanku se pise, jak je mozne, ze ukrajinsti hasici maji bundy s napisem EDMONTON. odpoved pry spada do roku 2012, kdy byly bundy darovany.

Objevily se informace, že se chystají další Buči. Prý svážejí i novináře.


Mám takovou úchylku. Před půlnocí přepnu chvíli na čt24, abych viděl, co hlásají.


Včera tam byl Borek, vyprávěl o "zvěrstvech" v Buči.


Prý to ale není nic výjimečného - a pak prohlásil, že "byl na několika podobných místech".


Dál to nerozváděl. Takže předpokládám, že až vyjde pokyn z centra, vyjdou srceryvné reporáže, tentokrát natočené i "prověřenými" západními zpravodaji.


Objevily se informace, že se chystají další Buči. Prý svážejí i novináře. Mám takovou úchylku. Před půlnocí přepnu chvíli na čt24, abych viděl, co hlásají. Včera tam byl Borek, vyprávěl o "zvěrstvech" v Buči. Prý to ale není nic výjimečného - a pak prohlásil, že "byl na několika podobných místech". Dál to nerozváděl. Takže předpokládám, že až vyjde pokyn z centra, vyjdou srceryvné reporáže, tentokrát natočené i "prověřenými" západními zpravodaji.

Máte nějaké věrohodné odkazy o skupině Wagnerovců? Teď se na facebooku roztrhl pytel s různými hláškami a fotkami jakoby zakladatele skupiny Wagnerovců, který prý má vytetovaný hákový kříž, na setkání s Putinem.
A Petr Novák pokračuje v dehonestaci Ruska a Putina.
https://www.facebook.com/100000491120287/posts/7919553624737596/?d=n


Našla jsem tento článek, který píše, že to je mýtus, že nejsou důkazy o existenci takové nějaké struktury
https://soldat.pro/2017/03/28/kto-sozdal-legendu-o-chvk-vagnera/


Máte nějaké věrohodné odkazy o skupině Wagnerovců? Teď se na facebooku roztrhl pytel s různými hláškami a fotkami jakoby zakladatele skupiny Wagnerovců, který prý má vytetovaný hákový kříž, na setkání s Putinem. A Petr Novák pokračuje v dehonestaci Ruska a Putina. https://www.facebook.com/100000491120287/posts/7919553624737596/?d=n Našla jsem tento článek, který píše, že to je mýtus, že nejsou důkazy o existenci takové nějaké struktury https://soldat.pro/2017/03/28/kto-sozdal-legendu-o-chvk-vagnera/
Upravené 5. 4. 2022 o 14:11

Objevily se informace, že se chystají další Buči. Prý svážejí i novináře.


Ministerstvo obrany Ruské federace oznámilo přípravu provokace ukrajinské armády ve vesnici Moščun
Oficiální představitel ruského ministerstva obrany, generálmajor Igor Konašenkov, řekl, že ukrajinští vojáci provedli poblíž Kyjeva provokaci - zinscenovanou střelbu s civilisty, kteří údajně zemřeli v důsledku násilných akcí ruské armády. Podle něj se takové přestřelky odehrávají v Sumy, Konotopu a dalších městech.


„Podle potvrzených informací provedli večer 4. dubna ve vesnici Moščun, 23 km severozápadně od Kyjeva, příslušníci 72. ukrajinského hlavního psychologického operačního střediska další zinscenované natáčení civilistů údajně zabitých násilnými akcemi Ruské ozbrojené síly k následné distribuci prostřednictvím západních médií, “ řekl pan Konašenkov na brífinku.
https://www.kommersant.ru/doc/5294068?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


[quote="pid:66514, uid:372"]Objevily se informace, že se chystají další Buči. Prý svážejí i novináře.[/quote] Ministerstvo obrany Ruské federace oznámilo přípravu provokace ukrajinské armády ve vesnici Moščun Oficiální představitel ruského ministerstva obrany, generálmajor Igor Konašenkov, řekl, že ukrajinští vojáci provedli poblíž Kyjeva provokaci - zinscenovanou střelbu s civilisty, kteří údajně zemřeli v důsledku násilných akcí ruské armády. Podle něj se takové přestřelky odehrávají v Sumy, Konotopu a dalších městech. „Podle potvrzených informací provedli večer 4. dubna ve vesnici Moščun, 23 km severozápadně od Kyjeva, příslušníci 72. ukrajinského hlavního psychologického operačního střediska další zinscenované natáčení civilistů údajně zabitých násilnými akcemi Ruské ozbrojené síly k následné distribuci prostřednictvím západních médií, “ řekl pan Konašenkov na brífinku. https://www.kommersant.ru/doc/5294068?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

Buča a údajný masakr ruskýma rukama:
Poslechněte si, co o tom říká poslanec Rady UA - ovšem dnes zařazený mezi "kolaboranty". Před časem se totiž odvážil kritizovat želéhada z korupce a podpory korupce.
Ilja Kiva tvrdí, že šlo o zrežírovanou a plánovanou akci MI6 a to z důvodu "upadajícího zájmu" o dění na UA. Celou oblast uzavřeli a připravili "scénu". Kvůli tomu se na chvíli vrátil želéhad, aby si zalkal před kamerami a postěžoval si světu. Však nyní je net plný jeho "plamenných" výtek.
https://vk.com/video-40316705_456341408


**Buča a údajný masakr ruskýma rukama:** Poslechněte si, co o tom říká poslanec Rady UA - ovšem dnes zařazený mezi "kolaboranty". Před časem se totiž odvážil kritizovat želéhada z korupce a podpory korupce. **Ilja Kiva tvrdí, že šlo o zrežírovanou a plánovanou akci MI6 a to z důvodu "upadajícího zájmu" o dění na UA.** Celou oblast uzavřeli a připravili "scénu". Kvůli tomu se na chvíli vrátil želéhad, aby si zalkal před kamerami a postěžoval si světu. Však nyní je net plný jeho "plamenných" výtek. https://vk.com/video-40316705_456341408

Máte nějaké věrohodné odkazy o skupině Wagnerovců?


Tohle vyhodil Jandex.ru:
https://yandex.ru/search/?lr=107098&text=%D1%87%D0%B2%D0%BA+%D0%B2%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0


Kouknul jsem na tyto dva z prvních v nabídce:
https://wagnera.ru/#novosti
https://bigpicture.ru/istoriya-chvk-vagnera-skolko-platyat-kto-komanduet-chem-zanimajutsya/?


[quote="pid:66515, uid:101"]Máte nějaké věrohodné odkazy o skupině Wagnerovců?[/quote] Tohle vyhodil Jandex.ru: https://yandex.ru/search/?lr=107098&text=%D1%87%D0%B2%D0%BA+%D0%B2%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0 Kouknul jsem na tyto dva z prvních v nabídce: https://wagnera.ru/#novosti https://bigpicture.ru/istoriya-chvk-vagnera-skolko-platyat-kto-komanduet-chem-zanimajutsya/?

Našiel som zatiaľ údajný výbuch nádrže s kyselinou dusičnou alebo chlorovodíkovou. Zatiaľ sa mi to nepodarilo overiť.
https://t.me/newsfrontsk/6454
Edit: Tak sa mi podarilo nájsť upozornenie od LNR: https://t.me/millnr/7987
Našiel som aj na Ria novosti, ale tí sa odvolávajú na spomenutý Telegram kanál LNR.


Našiel som zatiaľ údajný výbuch nádrže s kyselinou dusičnou alebo chlorovodíkovou. Zatiaľ sa mi to nepodarilo overiť. https://t.me/newsfrontsk/6454 Edit: Tak sa mi podarilo nájsť upozornenie od LNR: https://t.me/millnr/7987 Našiel som aj na Ria novosti, ale tí sa odvolávajú na spomenutý Telegram kanál LNR.
Upravené 5. 4. 2022 o 18:53

Ukázka toho, za jak velké blbce Novinky.cz mají své čtenáře:


https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/dalsi-drsne-zabery-z-buce-ruske-bojove-vozidlo-zabilo-ukrajinskeho-cyklistu-40392853


  1. Není vůbec jasné, co se "za plotem" odehrálo.

  2. Podle mě se jedná o dvě různá místa, i když to budí dojem totožného místa.


Ukázka toho, za jak velké blbce Novinky.cz mají své čtenáře: https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/dalsi-drsne-zabery-z-buce-ruske-bojove-vozidlo-zabilo-ukrajinskeho-cyklistu-40392853 1. Není vůbec jasné, co se "za plotem" odehrálo. 2. Podle mě se jedná o dvě různá místa, i když to budí dojem totožného místa.
Upravené 6. 4. 2022 o 01:34

Ještě jeden hřebík do rakve západní propagandy.


Obyvatelé válkou zničeného města dávají příklad Západu, jak demokraticky rozhodnout o osudu svého města, ve kterém žijete. Jen na Západě a na Ukrajině o tom nebudou mluvit.


Historický okamžik pro Mariupol: obyvatelé strádajícího města rozhodli o jeho osudu a nakonec se znovu spojili s Doněckou lidovou republikou. Opustili nacistickou ukrajinskou historii a nastavili kurz k nastolení míru a oživení města.
https://www.youtube.com/watch?v=MOacYWNECwM


Celý měsíc slyšíme od západních médií o tom, jak Rusové bombardují a ničí Mariupol, jak zabíjejí jeho obyvatele a páchají na nich genocídu.


A najednou "tito lidé těžce zkoušení od Rusů" se sejdou a rozhodnou, že svůj osud spojí s ruským světem. Paradox? - Jen pro ty, kteří uvěřili západní propagandě. Ale o této informaci západní média raději cudně pomlčí.


**Ještě jeden hřebík do rakve západní propagandy.** Obyvatelé válkou zničeného města dávají příklad Západu, jak demokraticky rozhodnout o osudu svého města, ve kterém žijete. Jen na Západě a na Ukrajině o tom nebudou mluvit. Historický okamžik pro Mariupol: obyvatelé strádajícího města rozhodli o jeho osudu a nakonec se znovu spojili s Doněckou lidovou republikou. Opustili nacistickou ukrajinskou historii a nastavili kurz k nastolení míru a oživení města. https://www.youtube.com/watch?v=MOacYWNECwM Celý měsíc slyšíme od západních médií o tom, jak Rusové bombardují a ničí Mariupol, jak zabíjejí jeho obyvatele a páchají na nich genocídu. A najednou "tito lidé těžce zkoušení od Rusů" se sejdou a rozhodnou, že svůj osud spojí s ruským světem. Paradox? - Jen pro ty, kteří uvěřili západní propagandě. Ale o této informaci západní média raději cudně pomlčí.

Blíží se vyčištění Mariupolu a odhalení zločinů nacistů. Tak vyrážejí do protiútoku


https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-valka-rusko-mariupol-mobilni-krematorium-pojizdne-spalovani-mrtvi.A220406_154914_zahranicni_pmk


"Mariupolem křižují ruská mobilní krematoria. Nová Osvětim, říká starosta"


Blíží se vyčištění Mariupolu a odhalení zločinů nacistů. Tak vyrážejí do protiútoku https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-valka-rusko-mariupol-mobilni-krematorium-pojizdne-spalovani-mrtvi.A220406_154914_zahranicni_pmk "Mariupolem křižují ruská mobilní krematoria. Nová Osvětim, říká starosta"

"Mariupolem křižují ruská mobilní krematoria. Nová Osvětim, říká starosta"


Pročpak Nexta neukázala obrázek toho pojízdného krematoria přímo ve městě? Neměla čas na věrohodnou fotomontáž?
A který starosta to řekl, ten nový nebo ten, který ještě před měsícem utekl z města a vyprdl se na svoje spoluobčany?


[quote="pid:66694, uid:372"]"Mariupolem křižují ruská mobilní krematoria. Nová Osvětim, říká starosta"[/quote] Pročpak Nexta neukázala obrázek toho pojízdného krematoria přímo ve městě? Neměla čas na věrohodnou fotomontáž? A který starosta to řekl, ten nový nebo ten, který ještě před měsícem utekl z města a vyprdl se na svoje spoluobčany?

A který starosta to řekl, ten nový nebo ten, který ještě před měsícem utekl z města a vyprdl se na svoje spoluobčany?


No který asi. Vždyť říkám, blíží se jejich hodně neslavný konec, srovnávání s nacisty, koncentráky a pokusy na lidech vyjdou na povrch. Tak to zkoušejí zmírnit podobnými protiútoky....


[quote="pid:66698, uid:158"]A který starosta to řekl, ten nový nebo ten, který ještě před měsícem utekl z města a vyprdl se na svoje spoluobčany?[/quote] No který asi. Vždyť říkám, blíží se jejich hodně neslavný konec, srovnávání s nacisty, koncentráky a pokusy na lidech vyjdou na povrch. Tak to zkoušejí zmírnit podobnými protiútoky....

Blíží se vyčištění Mariupolu a odhalení zločinů nacistů. Tak vyrážejí do protiútoku

Tady je trochu větší fotka. Bohužel SPZ tam vidět není.


624dc0f7167a9


[quote="pid:66694, uid:372"]Blíží se vyčištění Mariupolu a odhalení zločinů nacistů. Tak vyrážejí do protiútoku[/quote] Tady je trochu větší fotka. Bohužel SPZ tam vidět není. ![624dc0f7167a9](serve/attachment&path=624dc0f7167a9)

Mrkněte se na video s Drábovou , nezapře podobu s madlou . Pokud stále ještě někdo váhal kam patří , tak zde se plně zařadila veřejně mezi soukmenovce .
https://zvedavec.news/komentare/2022/04/9090-iluze-z-koure-a-zrcadel.htm


Mrkněte se na video s Drábovou , nezapře podobu s madlou . Pokud stále ještě někdo váhal kam patří , tak zde se plně zařadila veřejně mezi soukmenovce . https://zvedavec.news/komentare/2022/04/9090-iluze-z-koure-a-zrcadel.htm

tak tohle je oda seana peana na zeliho (MSNBC), v anglictine.
sean penn byl na ukrajine, setkal se se z. a mluvi o tom, ze zeli se narodil proto, aby byl vudcem, ze je inspiraci pro ukrajince. bylo to pro seana privilegium se s nim setkat. zeli zustal v kyjeve i pres nalety, je to podle nej ten ten nejodvaznejsi vudce, s jakym se kdy setkal. zeli odmitl opustit hlavni mesto, i kdyz mohl.
moderator srovnava z. s winstonem churchillem. ovsem s jednim velkym rozdilem. winston churchill byl pri naletech na londyna, ale byl vice v bezpeci, nez z., ktery je v predni linii. moderator rika, ze se tento tyden probouzel kazdy den s myslenkou, jestli z. jeste zije. pta se seana, jestli si to z. uvedomuje, ze muze prijit o zivot, ze to bude jeho posledni den. sean rika, ze z. si uvedomuje, ze je prezidentem, sean rika, ze nemel moc casu s nim byt, a tedy se rozhodnout, jestli je to je ho pritel, nevi, jestli ho jeste nekdy uvidi, ale rozhodl se, ze je to jeho velky pritel, ktereho miluje. je to obrovska prilezitost pro vsechny, videt priklad, cim muzeme byt, z. je inspiraci pro americany.


sean pean mj. propagoval povinny pieks na covid.


https://www.youtube.com/watch?v=4Lu-hllQ5w0


tak tohle je oda seana peana na zeliho (MSNBC), v anglictine. sean penn byl na ukrajine, setkal se se z. a mluvi o tom, ze zeli se narodil proto, aby byl vudcem, ze je inspiraci pro ukrajince. bylo to pro seana privilegium se s nim setkat. zeli zustal v kyjeve i pres nalety, je to podle nej ten ten nejodvaznejsi vudce, s jakym se kdy setkal. zeli odmitl opustit hlavni mesto, i kdyz mohl. moderator srovnava z. s winstonem churchillem. ovsem s jednim velkym rozdilem. winston churchill byl pri naletech na londyna, ale byl vice v bezpeci, nez z., ktery je v predni linii. moderator rika, ze se tento tyden probouzel kazdy den s myslenkou, jestli z. jeste zije. pta se seana, jestli si to z. uvedomuje, ze muze prijit o zivot, ze to bude jeho posledni den. sean rika, ze z. si uvedomuje, ze je prezidentem, sean rika, ze nemel moc casu s nim byt, a tedy se rozhodnout, jestli je to je ho pritel, nevi, jestli ho jeste nekdy uvidi, ale rozhodl se, ze je to jeho velky pritel, ktereho miluje. je to obrovska prilezitost pro vsechny, videt priklad, cim muzeme byt, z. je inspiraci pro americany. sean pean mj. propagoval povinny pieks na covid. https://www.youtube.com/watch?v=4Lu-hllQ5w0

sean pean mj. propagoval povinny pieks na covid.

Zřejmě se přišel podívat , kam se s ostatními izraelci chce stěhovat .


[quote="pid:66762, uid:347"]sean pean mj. propagoval povinny pieks na covid.[/quote] Zřejmě se přišel podívat , kam se s ostatními izraelci chce stěhovat .

Sean Penn ... "dobrá duša", "humanista"


Hollywoodsky herec Sean Penn vyzval miliardárov, aby nakúpili Ukrajine stíhačky za 300 miliónov dolárov
Americký herec Sean Penn vyzval miliardárov, aby nakúpili pre Ukrajinu 12 stíhačiek F-15 alebo F-16 za 300 miliónov dolárov, píše Guardian.
Hercova výzva je reakciou na pretrvávajúcu žiadosť ukrajinského letectva o stíhačky vyrobené v USA, ktoré majú lepšiu technológiu ako ruské MiGy alebo SU. Predaj veľkých zbraní tohto typu však musí schváliť Kongres USA – ak by sa teda aj našiel miliardár, ktorý by stíhačky kúpil, mohol by naraziť na problémy pri kontrole exportu.
/.../
Herec Sean Penn už mesiace nakrúca dokument o Ukrajine a prezidentovi Volodymyrovi Zelenskom. Oscarová hviezda filmu Milk and Mystic River bola v deň vypuknutia vojny v Kyjeve a stretla sa aj so samotným prezidentom.
https://refresher.sk/112860-Hollywoodsky-herec-Sean-Penn-vyzval-miliardarov-aby-nakupili-Ukrajine-stihacky-za-300-milionov-dolarov


Herec Sean Penn je opäť na Ukrajine, rozbieha tam svoje humanitárne projekty
https://kultura.pravda.sk/film-a-televizia/clanok/621677-herec-sean-penn-je-opat-na-ukrajine-rozbieha-tam-svoje-humanitarne-projekty/


Toto bolo v novembri:
Oscarový herec Sean Penn na východe Ukrajiny nakrúca dokument o ruskej agresii
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/607746-oscarovy-herec-sean-penn-na-vychode-ukrajiny-nakruca-dokument-o-ruskej-agresii/


Sean Penn ... "dobrá duša", "humanista" **Hollywoodsky herec Sean Penn vyzval miliardárov, aby nakúpili Ukrajine stíhačky za 300 miliónov dolárov** Americký herec Sean Penn vyzval miliardárov, aby nakúpili pre Ukrajinu 12 stíhačiek F-15 alebo F-16 za 300 miliónov dolárov, píše Guardian. Hercova výzva je reakciou na pretrvávajúcu žiadosť ukrajinského letectva o stíhačky vyrobené v USA, ktoré majú lepšiu technológiu ako ruské MiGy alebo SU. Predaj veľkých zbraní tohto typu však musí schváliť Kongres USA – ak by sa teda aj našiel miliardár, ktorý by stíhačky kúpil, mohol by naraziť na problémy pri kontrole exportu. /.../ Herec Sean Penn už mesiace nakrúca dokument o Ukrajine a prezidentovi Volodymyrovi Zelenskom. Oscarová hviezda filmu Milk and Mystic River bola v deň vypuknutia vojny v Kyjeve a stretla sa aj so samotným prezidentom. https://refresher.sk/112860-Hollywoodsky-herec-Sean-Penn-vyzval-miliardarov-aby-nakupili-Ukrajine-stihacky-za-300-milionov-dolarov Herec Sean Penn je opäť na Ukrajine, rozbieha tam svoje humanitárne projekty https://kultura.pravda.sk/film-a-televizia/clanok/621677-herec-sean-penn-je-opat-na-ukrajine-rozbieha-tam-svoje-humanitarne-projekty/ Toto bolo v novembri: Oscarový herec Sean Penn na východe Ukrajiny nakrúca dokument o ruskej agresii https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/607746-oscarovy-herec-sean-penn-na-vychode-ukrajiny-nakruca-dokument-o-ruskej-agresii/
Upravené 7. 4. 2022 o 09:52

zatimco zapad se svymi hysterickymi sankcemi vuci rusku, zene sve obcany do bidy, ziskava indie ropu za diskontni ceny. usa, velka britanie a australie to neradi vidi. neu delhi sankce vuci moskve nepodpori. indicka ministryne financi k tomu rika: narodni zajmy indie, jakoz to energeticka bezpecnost, jsou na prvni miste. pokud mame moznost nakupovat ropu za diskontni ceny, proc bych tom to neudelali.


https://www.wochenblick.at/allgemein/waehrend-der-westen-kollabiert-indien-kauft-russen-oel-zum-spott-preis/


lawrov na navsteve indie, v clanku vyse, je video, ktere lze spustit
624fd0f61f8ea


zatimco zapad se svymi hysterickymi sankcemi vuci rusku, zene sve obcany do bidy, ziskava indie ropu za diskontni ceny. usa, velka britanie a australie to neradi vidi. neu delhi sankce vuci moskve nepodpori. indicka ministryne financi k tomu rika: narodni zajmy indie, jakoz to energeticka bezpecnost, jsou na prvni miste. pokud mame moznost nakupovat ropu za diskontni ceny, proc bych tom to neudelali. https://www.wochenblick.at/allgemein/waehrend-der-westen-kollabiert-indien-kauft-russen-oel-zum-spott-preis/ lawrov na navsteve indie, v clanku vyse, je video, ktere lze spustit ![624fd0f61f8ea](serve/attachment&path=624fd0f61f8ea)
Upravené 8. 4. 2022 o 08:17

Európa podporuje ukrajinských nacionalistov na rôznych úrovniach
Hodiny histórie sú zabudnuté, vezmite si aspoň Berlín.
Treptow Park, pamätník sovietskych vojakov, ktorí zachránili svet pred fašizmom,
a pamätník vojaka osloboditeľa , bol znetvorené s nápismi vrátane výziev na vraždu Rusov.
To sú ale vandali, polícia po nich pátra.


A napríklad v Lotyšsku parlament preškrtol spomienku na počin Červenej armády.
Seimas napokon zakázali oslavy Dňa víťazstva nad fašizmom a
9. máj bol naliehavo vyhlásený za smútok, za deň pamiatky padlých na Ukrajine.
V Česku v jednom z miest zrušili tradičné podujatia na počesť oslobodenia od nacistov.
A v Moldavsku spadla pod zákaz svätojurská stuha a znaky V a Z,
symboly špeciálnej operácie. Teraz môžu dostať pokutu až 500 dolárov.
https://www.1tv.ru/news/2022-04-08/425939-v_evrope_na_samyh_raznyh_urovnyah_podderzhivayut_ukrainskih_natsionalistov


**Európa podporuje ukrajinských nacionalistov na rôznych úrovniach** Hodiny histórie sú zabudnuté, vezmite si aspoň Berlín. Treptow Park, pamätník sovietskych vojakov, ktorí zachránili svet pred fašizmom, a pamätník vojaka osloboditeľa , bol znetvorené s nápismi vrátane výziev na vraždu Rusov. To sú ale vandali, polícia po nich pátra. A napríklad v Lotyšsku parlament preškrtol spomienku na počin Červenej armády. Seimas napokon zakázali oslavy Dňa víťazstva nad fašizmom a **9. máj bol naliehavo vyhlásený za smútok, za deň pamiatky padlých na Ukrajine.** V Česku v jednom z miest zrušili tradičné podujatia na počesť oslobodenia od nacistov. A v Moldavsku spadla pod zákaz svätojurská stuha a znaky V a Z, symboly špeciálnej operácie. Teraz môžu dostať pokutu až 500 dolárov. https://www.1tv.ru/news/2022-04-08/425939-v_evrope_na_samyh_raznyh_urovnyah_podderzhivayut_ukrainskih_natsionalistov

Ukrajinci u Kyjeva stříleli zajaté Rusy, pravost videa potvrdili američtí novináři


prectete si tu diskusi pod clankem:-( tolik nenavisti, tolik zla, tolik tuposti a hlouposti, tolik vymytych mozku:-(


https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-ukrajinci-vojaci-zajatci-poprava-prepadeni-valka.A220407_101840_zahranicni_jhr?


2019:
Přestože to na první pohled nemusí být zřejmé, i války a válčení mají určitá pravidla kodifikovaná mezinárodními smlouvami. Přesně před devadesáti lety, 27. července 1929 byl přijat jeden z klíčových dokumentů – třetí Ženevská úmluva o zacházení s válečnými zajatci. Reagovala na zkušenosti z první světové války. Už následující dvě dekády ale ukázaly, že i tento dokument v praxi selhal.


https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/2880230-zenevska-konvence-o-valecnych-zajatcich-mela-zajistit-lidske-zachazeni-v-praxi-ale#:~:text=%C5%BDenevsk%C3%A9%20%C3%BAmluvy%20jsou%20%C4%8Dty%C5%99i%20%C3%BAmluvy,ozbrojen%C3%BDch%20konflikt%C5%AF%20podle%20mezin%C3%A1rodn%C3%ADho%20pr%C3%A1va.


Ukrajinci u Kyjeva stříleli zajaté Rusy, pravost videa potvrdili američtí novináři prectete si tu diskusi pod clankem:-( tolik nenavisti, tolik zla, tolik tuposti a hlouposti, tolik vymytych mozku:-( https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-ukrajinci-vojaci-zajatci-poprava-prepadeni-valka.A220407_101840_zahranicni_jhr? 2019: Přestože to na první pohled nemusí být zřejmé, i války a válčení mají určitá pravidla kodifikovaná mezinárodními smlouvami. Přesně před devadesáti lety, 27. července 1929 byl přijat jeden z klíčových dokumentů – třetí Ženevská úmluva o zacházení s válečnými zajatci. Reagovala na zkušenosti z první světové války. Už následující dvě dekády ale ukázaly, že i tento dokument v praxi selhal. https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/2880230-zenevska-konvence-o-valecnych-zajatcich-mela-zajistit-lidske-zachazeni-v-praxi-ale#:~:text=%C5%BDenevsk%C3%A9%20%C3%BAmluvy%20jsou%20%C4%8Dty%C5%99i%20%C3%BAmluvy,ozbrojen%C3%BDch%20konflikt%C5%AF%20podle%20mezin%C3%A1rodn%C3%ADho%20pr%C3%A1va.
Upravené 8. 4. 2022 o 12:43
  1. příspěvek za pár let do diskuze na Novinkách:

Dobrý den,


Váš přístup do diskuzí byl zablokován na den do 9. 4. 2022, 11:27 za příspěvek:


Další propaganda....
Než začnete nadávat, tak se zamyslete, když se říznete, jak dlouho trvá než uschne krev a jakou má barvu, když vám kápne na zem nebo na jiný povrch ?! Opravdu tam je i po deseti minutách sytě červená kaluž ?


Publikovaný dne 8. 4. 2022, 11:22 na serveru Novinky.cz.


Důvody závadnosti příspěvku:


Trolling - Je zakázáno opakovaně vkládat příspěvky, které jsou obtěžující a úmyslně narušují diskuzi s cílem vyprovokovat ostatní účastníky k neadekvátním reakcím.
Tento příspěvek porušuje smluvní podmínky služby Seznam Diskuze. Při opakovaném porušování smluvních podmínek vám může být přístup trvale zablokován.


Blokace se týká všech služeb, které využívají službu Seznam Diskuze. Jde například o tyto služby: Novinky.cz, SeznamZpravy.cz, Sport.cz, Stream.cz, ProŽeny.cz a Garáž.cz.


S pozdravem
Tým služby Seznam Diskuze


Bylo to k tomu článku o útoku na nádraží v Kramatorsku...
Zase na pár let vyléčen z účasti.


1. příspěvek za pár let do diskuze na Novinkách: Dobrý den, Váš přístup do diskuzí byl zablokován na den do 9. 4. 2022, 11:27 za příspěvek: Další propaganda.... Než začnete nadávat, tak se zamyslete, když se říznete, jak dlouho trvá než uschne krev a jakou má barvu, když vám kápne na zem nebo na jiný povrch ?! Opravdu tam je i po deseti minutách sytě červená kaluž ? Publikovaný dne 8. 4. 2022, 11:22 na serveru Novinky.cz. Důvody závadnosti příspěvku: Trolling - Je zakázáno opakovaně vkládat příspěvky, které jsou obtěžující a úmyslně narušují diskuzi s cílem vyprovokovat ostatní účastníky k neadekvátním reakcím. Tento příspěvek porušuje smluvní podmínky služby Seznam Diskuze. Při opakovaném porušování smluvních podmínek vám může být přístup trvale zablokován. Blokace se týká všech služeb, které využívají službu Seznam Diskuze. Jde například o tyto služby: Novinky.cz, SeznamZpravy.cz, Sport.cz, Stream.cz, ProŽeny.cz a Garáž.cz. S pozdravem Tým služby Seznam Diskuze Bylo to k tomu článku o útoku na nádraží v Kramatorsku... Zase na pár let vyléčen z účasti.

Ten Kramatorsk...


Osobně tam vidím nesrovnalostí mraky.


Fotky a video vypadá jako kdyby to bylo z více oblastí.
Na jedné z fotek je viděn člověk, ze kterého teče krev. Ostatní lidé ležící na zemi jsou bez krve. Tady bych byl schopen připustit, že snad ten člověk byl prostřelen. Ti ostatní, nevím. Lavičky jsou na svém místě vyjma jedné, které je otočená. Okolní skla jsou netknutá(to je zvláštní tlaková vlna, vybírá si, co otočí a skla nechá být).
Video je zajímavé. Jednak se nám tu chodci s mobilama procházejí a fotí si to jako nějakou kuriozitku. Žádné zajištění místa činu. Lidi tam sice leží všelijak, ale 95% zavazadel tam stojí normálně, jakoby je někdo postavil. Všechno je jaksi příliš uklizené. Čekal bych, že právě těch 95% zavazadel bude všelijak převržených.
Všude chybí nějaké známky dopadu rakety(chodník, asfalt nepoškozený). Nebo jsem slepý.


Ten Kramatorsk... Osobně tam vidím nesrovnalostí mraky. Fotky a video vypadá jako kdyby to bylo z více oblastí. Na jedné z fotek je viděn člověk, ze kterého teče krev. Ostatní lidé ležící na zemi jsou bez krve. Tady bych byl schopen připustit, že snad ten člověk byl prostřelen. Ti ostatní, nevím. Lavičky jsou na svém místě vyjma jedné, které je otočená. Okolní skla jsou netknutá(to je zvláštní tlaková vlna, vybírá si, co otočí a skla nechá být). Video je zajímavé. Jednak se nám tu chodci s mobilama procházejí a fotí si to jako nějakou kuriozitku. Žádné zajištění místa činu. Lidi tam sice leží všelijak, ale 95% zavazadel tam stojí normálně, jakoby je někdo postavil. Všechno je jaksi příliš uklizené. Čekal bych, že právě těch 95% zavazadel bude všelijak převržených. Všude chybí nějaké známky dopadu rakety(chodník, asfalt nepoškozený). Nebo jsem slepý.

Osobně tam vidím nesrovnalostí mraky.


Tam nie je v podstate ani čo skúmať.


Za 3s. odborným okom priemerného západného novinára sme zistili, že to na 328% bolo Rusko. A ak náhodou to nie je celkom pravda tak minimálne aspoň na 180% to musí byť pravda.


Veď čo tam po nejakom vyšetrovaní leteckých snímok, dispečerov, obhliadkach tiel, zaistení miesta činu pre ďalšie dokazovanie.


"Rozkaz znel jasne..."


[quote="pid:66971, uid:209"]Osobně tam vidím nesrovnalostí mraky.[/quote] Tam nie je v podstate ani čo skúmať. Za 3s. odborným okom priemerného západného novinára sme zistili, že to na 328% bolo Rusko. A ak náhodou to nie je celkom pravda tak minimálne aspoň na 180% to musí byť pravda. Veď čo tam po nejakom vyšetrovaní leteckých snímok, dispečerov, obhliadkach tiel, zaistení miesta činu pre ďalšie dokazovanie. "Rozkaz znel jasne..."

Nášivka SS na ukrajinské uniformě.

To si konečně někdo všiml? Vždyť té nacikovské symboliky je tam až hrůza - včetně popova zelenohnědého hávu...
Ale co mě nejvíce zarazilo - to jsou ti turisti na koloběžkách. To jsem fakt ještě neviděla, aby se oběti války tak lehce a bezstarostně přemisťovaly na koloběžkách...
Ten Kramatorsk...

Myslím si, že jde o ukropomstu za ty zničené české tanky, které nestihli ani vyložit... smile
A zde je vyjádření minobr Ruska = že ony Točky U používá POUZE ukroarmáda!
Ukři se tak motali, až se zamotali... To jejich "ministerstvo fejků" má nějaký ohlas snad jen v ČR - u fialových kámošů.
Ukři moc tlačí na pilu a předhánějí se v čím dál více sadističtějším "vyobrazení" událostí. Přitom lidem - i na západě - začíná být divné, proč se ten "ruský sadismus" objevuje jen na UA - a nebyl nikde, kde už Rusové bojovali.
A dalším, dost podstatným faktem je, že málokdo odliší Ukrajince od Rusa. A není to jen v řeči. Sami víme, jak velmi dobře umějí ukři rusky a zvláště v situacích, kdy jim jde o život. A kdo tady odliší výzbroj, výstroj? Však ukři často ukazují staré sovětské "modely" a tvrdí, že je to ruské - a svět jim věří, protože ve své omezenosti si úroveň ruské armády představuje jak za Brežněva. Mnozí na západě - a tím myslím i u nás - "zastydli" někde u výzbroje Rudé armády...


[quote="pid:66932, uid:78"]Nášivka SS na ukrajinské uniformě.[/quote] To si konečně někdo všiml? Vždyť té nacikovské symboliky je tam až hrůza - včetně popova zelenohnědého hávu... Ale co mě nejvíce zarazilo - **to jsou ti turisti na koloběžkách**. To jsem fakt ještě neviděla, aby se oběti války tak lehce a bezstarostně přemisťovaly na koloběžkách... [quote="pid:66971, uid:209"]Ten Kramatorsk...[/quote] Myslím si, že jde o ukropomstu za ty zničené české tanky, které nestihli ani vyložit... :) A zde je vyjádření minobr Ruska = že **ony Točky U používá POUZE ukroarmáda!** Ukři se tak motali, až se zamotali... To jejich "ministerstvo fejků" má nějaký ohlas snad jen v ČR - u fialových kámošů. Ukři moc tlačí na pilu a předhánějí se v čím dál více sadističtějším "vyobrazení" událostí. Přitom lidem - i na západě - **začíná být divné, proč se ten "ruský sadismus" objevuje jen na UA - a nebyl nikde, kde už Rusové bojovali.** A dalším, dost podstatným faktem je, že **málokdo odliší Ukrajince od Rusa**. A není to jen v řeči. Sami víme, jak velmi dobře umějí ukři rusky a zvláště v situacích, kdy jim jde o život. A kdo tady odliší výzbroj, výstroj? Však ukři často ukazují staré sovětské "modely" a tvrdí, že je to ruské - a svět jim věří, protože ve své omezenosti si úroveň ruské armády představuje jak za Brežněva. Mnozí na západě - a tím myslím i u nás - "zastydli" někde u výzbroje Rudé armády...
Upravené 8. 4. 2022 o 14:16

Přidám další příspěvek - tentokrát o masakru v Buči:
Ve starším příspěvku na toto téma jsem dávala odkaz na vyjádření ukrajinského poslance Ilji Kivy o tom, že Buču zinscenovala MI6.
Samozřejmě - tato organizace v sítích od samého počátku obviňovala Rusko ve "zvěrstvech" a dokládala přispěvatelům, jak dlouho dopředu už měla od svých špiónů informace, že se to stane. No... a čtenáři a přispěvatelé zareagovali po svém a to otázkou "na tělo" = proč výzvědná služba včas o svých nálezech neinformovala a nepokusila se tak zachránit životy civilistů?
A další přidávají, že tímto "mlčením" se nabízí možnost, že MI6 byla nejen u tvorby scénáře, ale také se účastnila tohoto odporného "divadla".
https://russian.rt.com/ussr/news/987841-svr-bucha-mi6-britaniya


Přidávám ještě zprávu o tom, jak se USA snaží "podporovat evropská a euroasijská média. Jsou vypsány granty za 4,2 mil dolarů - zatím. Preferována jsou média z "východní" Evropy a z kavkazského regionu. Určitě není potřeba vysvětlovat proč. Takže lze očekávat i u nás vděčnou a stále stejně propagandistickou činnost.
https://russian.rt.com/world/article/987563-gosdep-granti-smi-rossiya-vengriya-kavkaz


A ještě k tomu připojím odpověď na tvrzení, které čas od času zaznívá i zde: že Rusko prohrává informační válku. Možná ano, ale ne proto, že samo neumí informovat a podávat zprávy. Je to kvůli tomu, že USA mají koupena skoro všechna média na "západě" - a Rusko se musí spoléhat jen na svou vlastní zpravodajskou agenturu, která je ale na "západě" blokovaná... Jsou tu blokované i ruské TV kanály a dá se říct téměř vše, čím se informovat dá.


Přidám další příspěvek - tentokrát** o masakru v Buči**: Ve starším příspěvku na toto téma jsem dávala odkaz na vyjádření ukrajinského poslance Ilji Kivy o tom, že Buču zinscenovala MI6. Samozřejmě - tato organizace v sítích od samého počátku obviňovala Rusko ve "zvěrstvech" a dokládala přispěvatelům, jak dlouho dopředu už měla od svých špiónů informace, že se to stane. No... a čtenáři a přispěvatelé zareagovali po svém a to otázkou "na tělo" = **proč výzvědná služba včas o svých nálezech neinformovala a nepokusila se tak zachránit životy civilistů?** A další přidávají, že tímto "mlčením" se nabízí možnost, že MI6 byla nejen u tvorby scénáře, ale také se účastnila tohoto odporného "divadla". https://russian.rt.com/ussr/news/987841-svr-bucha-mi6-britaniya Přidávám ještě zprávu o tom, jak se USA snaží "podporovat evropská a euroasijská média. **Jsou vypsány granty za 4,2 mil dolarů** - zatím. Preferována jsou média z "východní" Evropy a z kavkazského regionu. Určitě není potřeba vysvětlovat proč. Takže lze očekávat i u nás vděčnou a stále stejně propagandistickou činnost. https://russian.rt.com/world/article/987563-gosdep-granti-smi-rossiya-vengriya-kavkaz A ještě k tomu připojím odpověď na tvrzení, které čas od času zaznívá i zde: **že Rusko prohrává informační válku**. Možná ano, ale ne proto, že samo neumí informovat a podávat zprávy. Je to kvůli tomu, že USA mají koupena skoro všechna média na "západě" - a Rusko se musí spoléhat jen na svou vlastní zpravodajskou agenturu, která je ale na "západě" blokovaná... Jsou tu blokované i ruské TV kanály a dá se říct téměř vše, čím se informovat dá.
Upravené 8. 4. 2022 o 16:19

slova irske EU poslankyne clara daly, ktera mluvila k bulharskemu poslanci dzhambackemu, ktery mluvil o tom, ze NATO hraje zasadni roli v nastoleni miru. clara daly rika, ze historie prokazala, ze zadne sankce nepomahaji k miru a ukonceni vojenskych konfliktu. rika, ze kvuli sankcim bude trpet obyvatelstvo, ne oligarchove, ale ruske a evropske obyvatelstvo. a dalsi dodavani zbrani nepomuze ukrajine, bude jen konflikt prodluzovat a vic ukrajincu zemre. odpoved na valku, neni vic valky, ale mir, ktery se nastoluje diplomacii a dialogem. rika (smerem k dzhambackemu), ze muze ignorovat historii sveho kontinentu, ale ten sdilime s ruskem, je treba dojednat mir. rika, ze ta empatie, kterou projevuje (asi stale smerem dzhamackemu) je prazdna a falesna a ji je z ni spatne.


https://www.facebook.com/NonMiArrendo/videos/311604230999266


slova irske EU poslankyne clara daly, ktera mluvila k bulharskemu poslanci dzhambackemu, ktery mluvil o tom, ze NATO hraje zasadni roli v nastoleni miru. clara daly rika, ze historie prokazala, ze zadne sankce nepomahaji k miru a ukonceni vojenskych konfliktu. rika, ze kvuli sankcim bude trpet obyvatelstvo, ne oligarchove, ale ruske a evropske obyvatelstvo. a dalsi dodavani zbrani nepomuze ukrajine, bude jen konflikt prodluzovat a vic ukrajincu zemre. odpoved na valku, neni vic valky, ale mir, ktery se nastoluje diplomacii a dialogem. rika (smerem k dzhambackemu), ze muze ignorovat historii sveho kontinentu, ale ten sdilime s ruskem, je treba dojednat mir. rika, ze ta empatie, kterou projevuje (asi stale smerem dzhamackemu) je prazdna a falesna a ji je z ni spatne. https://www.facebook.com/NonMiArrendo/videos/311604230999266

Rusko osvobozuje, hlásá dějepisář. Učitelů podléhajících lžím je hodně, varuje expert


Učitel dějepisu na gymnáziu v jihočeské Soběslavi tvrdí, že ruský útok na Ukrajinu není agresí, ale snahou o "osvobození obětí genocidy". Za schvalování války nebo popírání zločinů přitom hrozí vězení. Náměstek hejtmana na učitele podal trestní oznámení, propustit ho však bez rozhodnutí soudu nemůže. Odborník na vzdělání a dezinformace Bohumil Kartous uvádí, že učitelů s podobnými názory je více.
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/ucitel-dejepisu-ruska-agrese-na-ukrajine/r~e879056cb4d911ec8b18ac1f6b220ee8/


Pravdivý názor odvažného člověka. Díky pane učiteli!
Náměstek hejtmana je odporný udavač odporného režímu.


Jestli fašizoidní liberasti začnou stíhat lidí za pravdivé názory, bude to znamenat jen začátek jejích konce.


**Rusko osvobozuje, hlásá dějepisář. Učitelů podléhajících lžím je hodně, varuje expert** Učitel dějepisu na gymnáziu v jihočeské Soběslavi tvrdí, že ruský útok na Ukrajinu není agresí, ale snahou o "osvobození obětí genocidy". Za schvalování války nebo popírání zločinů přitom hrozí vězení. Náměstek hejtmana na učitele podal trestní oznámení, propustit ho však bez rozhodnutí soudu nemůže. Odborník na vzdělání a dezinformace Bohumil Kartous uvádí, že učitelů s podobnými názory je více. https://zpravy.aktualne.cz/domaci/ucitel-dejepisu-ruska-agrese-na-ukrajine/r~e879056cb4d911ec8b18ac1f6b220ee8/ Pravdivý názor odvažného člověka. Díky pane učiteli! Náměstek hejtmana je odporný udavač odporného režímu. Jestli fašizoidní liberasti začnou stíhat lidí za pravdivé názory, bude to znamenat jen začátek jejích konce.

Jestli fašizoidní liberasti začnou stíhat lidí za pravdivé názory, bude to znamenat jen začátek jejích konce.
koniec aj všetkých " novinárov "


[quote="pid:67277, uid:158"]Jestli fašizoidní liberasti začnou stíhat lidí za pravdivé názory, bude to znamenat jen začátek jejích konce.[/quote] koniec aj všetkých " novinárov "

Rusko osvobozuje, hlásá dějepisář. Učitelů


davala som link do témy covid na rozhovor so Soňou Pekovu. Normalne povedala, že nepovažuje za náhodu, že ciele sa zhodovali s umiestnením biolaboratorii, že pre ňu to nebolo žiadne prekvapko, že tam sú, že v obore sa to vie. A medzitým viackrát povedala, že teda pomodlime sa za Putina, pretože ktovie pred čím nás ochránil. Možno to ten dejepisnej počúval tiež. Rozhovor doporucujem


[quote="pid:67277, uid:158"]Rusko osvobozuje, hlásá dějepisář. Učitelů[/quote] davala som link do témy covid na rozhovor so Soňou Pekovu. Normalne povedala, že nepovažuje za náhodu, že ciele sa zhodovali s umiestnením biolaboratorii, že pre ňu to nebolo žiadne prekvapko, že tam sú, že v obore sa to vie. A medzitým viackrát povedala, že teda pomodlime sa za Putina, pretože ktovie pred čím nás ochránil. Možno to ten dejepisnej počúval tiež. Rozhovor doporucujem

Rusko osvobozuje, hlásá dějepisář


To bude nejspíš Marek Adam, co vystupuje za ANS spolu s Vítovou na Svobodném vysílačí, např. když tam byla Irena


[quote="pid:67277, uid:158"]Rusko osvobozuje, hlásá dějepisář[/quote] To bude nejspíš Marek Adam, co vystupuje za ANS spolu s Vítovou na Svobodném vysílačí, např. když tam byla Irena

To bude nejspíš Marek Adam

Je to on, u článku je přIpojené video a je tam i jmenován.


[quote="pid:67326, uid:388"]To bude nejspíš Marek Adam[/quote] Je to on, u článku je přIpojené video a je tam i jmenován.

Architekt „farebných revolúcií“, ideológ bombardovania Juhoslávie a Líbye
Bernard-Henri Levy nezomrel v Mariupole, ako informovali ukrajinské telegramové kanály, ale teraz je v Kyjeve. Jeho návšteva Ukrajiny sa naťahovala – najskôr Odesa, potom Mariupol, teraz Kyjev.
Existuje dôvod domnievať sa, že je autorom scenára
všetkých rozsiahlych krvavých provokácií ukrajinských nacistov.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Bernard-Henri_L%C3%A9vy
https://www.russiapost.su/archives/285760


**Architekt „farebných revolúcií“, ideológ bombardovania Juhoslávie a Líbye** Bernard-Henri Levy nezomrel v Mariupole, ako informovali ukrajinské telegramové kanály, ale teraz je v Kyjeve. Jeho návšteva Ukrajiny sa naťahovala – najskôr Odesa, potom Mariupol, teraz Kyjev. Existuje dôvod domnievať sa, že je autorom scenára všetkých rozsiahlych krvavých provokácií ukrajinských nacistov. https://cs.wikipedia.org/wiki/Bernard-Henri_L%C3%A9vy https://www.russiapost.su/archives/285760
Upravené 11. 4. 2022 o 09:33

jeden muj kamarad jiriho padeveta zna a kdyz jsem pred par lety tam vyjadrila svuj nazor v nejake diskusi na zdi kamarada, jiri padevet mel potrebu vsechny urazet a zesmesnovat, protoze prece nikdo nicemu nerozumi, jen on.


„Rusko má všechny znaky fašistického režimu, například kult silného vůdce. Bavíme se o zemi, která sto let uctívá mrtvolu státního teroristy a masového vraha. Bavíme se o zemi, kde 83 procent obyvatel podporuje agresora Putina. Stejně tak se bavíme o zemi, kde v anketě o nejpopulárnější historickou osobnost skončil třetí Stalin,“ říká badatel a nakladatel Jiří Padevět, který byl hostem Interview Martina Kováře na Rádiu Z. Poslechněte si záznam rozhovoru.
https://www.info.cz/podcasty/insider-podcast/jiri-padevet


PS, z wikipedie: V roce 2020 uvažoval o kandidatuře do Senátu za STAN v obvodu Praha 1, kandidaturu však stáhnul ve prospěch Miroslavy Němcové


jeden muj kamarad jiriho padeveta zna a kdyz jsem pred par lety tam vyjadrila svuj nazor v nejake diskusi na zdi kamarada, jiri padevet mel potrebu vsechny urazet a zesmesnovat, protoze prece nikdo nicemu nerozumi, jen on. „Rusko má všechny znaky fašistického režimu, například kult silného vůdce. Bavíme se o zemi, která sto let uctívá mrtvolu státního teroristy a masového vraha. Bavíme se o zemi, kde 83 procent obyvatel podporuje agresora Putina. Stejně tak se bavíme o zemi, kde v anketě o nejpopulárnější historickou osobnost skončil třetí Stalin,“ říká badatel a nakladatel Jiří Padevět, který byl hostem Interview Martina Kováře na Rádiu Z. Poslechněte si záznam rozhovoru. https://www.info.cz/podcasty/insider-podcast/jiri-padevet PS, z wikipedie: V roce 2020 uvažoval o kandidatuře do Senátu za STAN v obvodu Praha 1, kandidaturu však stáhnul ve prospěch Miroslavy Němcové
Upravené 11. 4. 2022 o 11:23

říká badatel a nakladatel


  • verím, že všetci, ktorí píšu klamstvá , čí tí ktorí dnes podporujú nacizmus verejne a vykrikujú banderovské heslo ,tak zo všetkými bude naloženo ako s vlastizradcami, kolaborantami, nacistami a služobníkmi cudzích záujmov a nie vlastného štátu .

[quote="pid:67391, uid:347"]říká badatel a nakladatel[/quote] - verím, že všetci, ktorí píšu klamstvá , čí tí ktorí dnes podporujú nacizmus verejne a vykrikujú banderovské heslo , tak zo všetkými bude naloženo ako s vlastizradcami, kolaborantami, nacistami a služobníkmi cudzích záujmov a nie vlastného štátu .
Upravené 11. 4. 2022 o 13:04

psal mi kamarad, kteremu verim, jelikoz se pohybuje v ozbrojenych slozkach. psal mi, ze dodavky zbrani ze strany cesko/slovenska jsou brany putinem jako valecny akt a je pravdepodobna operace i na uzemi nasich statu. jakkoliv se snazim zachovat klid, musim rict, ze jsem z toho dost nervozni.
bez toho, abych pusobila smesne, prosim zkusene analytiky o nazor k tomu.


psal mi kamarad, kteremu verim, jelikoz se pohybuje v ozbrojenych slozkach. psal mi, ze dodavky zbrani ze strany cesko/slovenska jsou brany putinem jako valecny akt a je pravdepodobna operace i na uzemi nasich statu. jakkoliv se snazim zachovat klid, musim rict, ze jsem z toho dost nervozni. bez toho, abych pusobila smesne, prosim zkusene analytiky o nazor k tomu.

musim rict, ze jsem z toho dost nervozni.


Nebuď. Co by z toho měli? Tato fáma pochází z fejku, který minulý týden obíhal různá fóra. Tvrdil, že Rusko zaslalo ČR a Slovensku nótu, v níž vyhrožuje "invazí".


Každému musí být jasné, že by nikdy nepoužili termín "invaze", i kdyby nakrásně něco takového poslali.


Je to fejk!!!


[quote="pid:67578, uid:347"]musim rict, ze jsem z toho dost nervozni.[/quote] Nebuď. Co by z toho měli? Tato fáma pochází z fejku, který minulý týden obíhal různá fóra. Tvrdil, že Rusko zaslalo ČR a Slovensku nótu, v níž vyhrožuje "invazí". Každému musí být jasné, že by nikdy nepoužili termín "invaze", i kdyby nakrásně něco takového poslali. Je to fejk!!!

ze dodavky zbrani ze strany cesko/slovenska jsou brany putinem jako valecny akt a je pravdepodobna operace i na uzemi nasich statu.
Já bych se nebál. Sama vidíš, že Rusové se zaměřují na vojenské cíle a civilní obyvatelstvo se snaží šetřit. Víc bych se bál zdejších "válečníků" jakými jsou různí Kolářové, Novotní a další rusofobové, na čele s Ukrajinci, které teď tady máme.
I kdyby poslali nějakou raketu, bude to na místo, kde se přijímají rozhodnutí.


[quote="pid:67578, uid:347"]ze dodavky zbrani ze strany cesko/slovenska jsou brany putinem jako valecny akt a je pravdepodobna operace i na uzemi nasich statu.[/quote]Já bych se nebál. Sama vidíš, že Rusové se zaměřují na vojenské cíle a civilní obyvatelstvo se snaží šetřit. Víc bych se bál zdejších "válečníků" jakými jsou různí Kolářové, Novotní a další rusofobové, na čele s Ukrajinci, které teď tady máme. I kdyby poslali nějakou raketu, bude to na místo, kde se přijímají rozhodnutí.

Rusové se zaměřují na vojenské cíle

Prihliadnuc na to, že nás naša verchuška jedného zbavila, tak by sme mohli túto skutočnosť brať aj ako pozitívny prvok. Na druhej strane možno tie 4 Patrioty asi degradovali moju predošlú úvahu. 😉


[quote="pid:67626, uid:312"]Rusové se zaměřují na vojenské cíle[/quote] Prihliadnuc na to, že nás naša verchuška jedného zbavila, tak by sme mohli túto skutočnosť brať aj ako pozitívny prvok. Na druhej strane možno tie 4 Patrioty asi degradovali moju predošlú úvahu.

na YT mi vyskocilo video, ktere je o neapolskem streetovem umelci Joritovi. ma to by ve svete znamy street umelec.
zapadem nastolena rusofobie se odrazi i v kulture, takze to odnesl i Fedor Dostojevskij. na to reagoval prave Jorit, ktery na nejakou budovu v Neapoli nakreslil portret Dostojevskeho.
V. Putin toto zachytil a ve videu je zaznam jeho vyjadreni, kdy rika, ze to je snad nadeje, ze kultura dokaze spojovat k pravde
V pravem oku je vlajka a oci ditete, ktere placou. Je tam napsano Luhansk a Doneck. Jorit rika, ze ta vlajka je Donbasu a ty oci, to vyjadruje tech 8 let, kdy zapad mlcel. zminuje referendum, kdy se obyvatele vyjadrili pro samostatnost a bylo to ignorovano
nekdo to povazuje za provokaci, ale Jorit takto reaguje na cenzuru, ktera se ted zavedla, i na Dostojevskeho.
Jorit mluvi o tom, ze mu vadi to zjednodusovani konfliktu, ze neco je jen zle a neco je jen dobre. toto zjednodusovani neni dobre pro demokracii. rika, ze nevidi snahu o mir, ale snahu o valku. a tak od zacatku konfliktu on maluje pro mir.


v jinem svem interview rekl, ze zapad si nema dovolovat udelovat nikomu lekce demokracie.


"... jake sympatie bych mel pro putina? o tohle vubec nejde, jde o to, ze zapad svym arogantnim zpusobem chce rict, ze ma moralni prevahu a ma pravo rict, ze putin musi odejit. tak to reknete primo, prestante s touto pretvarkou, ze chceme zabit putina! budeme riskovat treti svetovou valku? to prece nevadi, proste ho chceme zabit! protoze my jsme prece nadrazeni a my rozhodujeme, co se ma stat ve svete!"


https://www.youtube.com/watch?v=w4LUzCSsE44


update, Jorit v Moskve, Gagarinova kresba:


625692c102765


na YT mi vyskocilo video, ktere je o neapolskem streetovem umelci Joritovi. ma to by ve svete znamy street umelec. zapadem nastolena rusofobie se odrazi i v kulture, takze to odnesl i Fedor Dostojevskij. na to reagoval prave Jorit, ktery na nejakou budovu v Neapoli nakreslil portret Dostojevskeho. V. Putin toto zachytil a ve videu je zaznam jeho vyjadreni, kdy rika, ze to je snad nadeje, ze kultura dokaze spojovat k pravde V pravem oku je vlajka a oci ditete, ktere placou. Je tam napsano Luhansk a Doneck. Jorit rika, ze ta vlajka je Donbasu a ty oci, to vyjadruje tech 8 let, kdy zapad mlcel. zminuje referendum, kdy se obyvatele vyjadrili pro samostatnost a bylo to ignorovano nekdo to povazuje za provokaci, ale Jorit takto reaguje na cenzuru, ktera se ted zavedla, i na Dostojevskeho. Jorit mluvi o tom, ze mu vadi to zjednodusovani konfliktu, ze neco je jen zle a neco je jen dobre. toto zjednodusovani neni dobre pro demokracii. rika, ze nevidi snahu o mir, ale snahu o valku. a tak od zacatku konfliktu on maluje pro mir. v jinem svem interview rekl, ze zapad si nema dovolovat udelovat nikomu lekce demokracie. "... jake sympatie bych mel pro putina? o tohle vubec nejde, jde o to, ze zapad svym arogantnim zpusobem chce rict, ze ma moralni prevahu a ma pravo rict, ze putin musi odejit. tak to reknete primo, prestante s touto pretvarkou, ze chceme zabit putina! budeme riskovat treti svetovou valku? to prece nevadi, proste ho chceme zabit! protoze my jsme prece nadrazeni a my rozhodujeme, co se ma stat ve svete!" https://www.youtube.com/watch?v=w4LUzCSsE44 update, Jorit v Moskve, Gagarinova kresba: ![625692c102765](serve/attachment&path=625692c102765)
Upravené 13. 4. 2022 o 11:13

Uzavreté z technických príčin, pokračuje tu:


Dezinformace a informace, časť 2


Uzavreté z technických príčin, pokračuje tu: [Dezinformace a informace, časť 2](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/5168/dezinformace-a-informace-2 "Dezinformace a informace, časť 2")
Upravené 21. 4. 2022 o 13:16
1 ... 4567
69.71k
507
77
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept