Videá, filmy, knihy
Možnosť návratu Slovenska k suverenite

https://www.youtube.com/watch?v=VzZb2XOXDaA

s Jozefom Prokešom.
Veľmi trefný a stručný úvod, voľne citované: "...Minulú stredu sa 79 poslancom podaril mimoriadny medicínsky výkon, ktorý zasluhuje Nobelovu cenu: podarilo sa im voperovať srdce Európy do análu zdochýnajúcej kobyly!"


https://www.youtube.com/watch?v=VzZb2XOXDaA s Jozefom Prokešom. Veľmi trefný a stručný úvod, voľne citované: "...Minulú stredu sa 79 poslancom podaril mimoriadny medicínsky výkon, ktorý zasluhuje Nobelovu cenu: podarilo sa im voperovať srdce Európy do análu zdochýnajúcej kobyly!"

Vidíte riešenie? Školstvo... 😉


Vidíte riešenie? Školstvo...

Moderátor

Vidíte riešenie? Školstvo... 😉


Áno, aj. Ale kto budee učiť? Tvoji liberálni kolegovia? Celá spoločnosť v každej jednej oblasti musí usilovať o nápravu. Nielen školstvo, aj keď výchova ďalších pokolení je jedna z najdôležitejších vecí. Je ale aj časovo náročná. Nemôžeme mať rozumné školstvo, keď si tu médiá a vláda divoký západ. Keď sem pozvali amerických kovbojov. Pracovať treba hneď teraz, ale nielen v jednej oblasti, ale vo všetkých. A začať treba odstavením škodcov od vplyvu nielen v médiách, vo vláde, školstve, ale aj v ostatných oblastiach.


[quote="pid:59780, uid:127"]Vidíte riešenie? Školstvo...
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

"Video nie je k dispozícii vo Vašej krajine"
Od včera som si ho odkladal že si ho pozriem, keď bude čas a ejhle... O čom bolo v skratke?


"Video nie je k dispozícii vo Vašej krajine" Od včera som si ho odkladal že si ho pozriem, keď bude čas a ejhle... O čom bolo v skratke?

Video nie je k dispozícii vo Vašej krajine


S ProtonVPN to ide pustiť. Je to spravodajstvo prvého kanála Ruskej TV, kde je reportáž z europarlamentu. Pustili tam Uhríka ako sa pýta kde bola EÚ so sankciami, keď USA napadli Irak, Sýriu atď.


[quote="pid:61381, uid:51"]Video nie je k dispozícii vo Vašej krajine[/quote] S ProtonVPN to ide pustiť. Je to spravodajstvo prvého kanála Ruskej TV, kde je reportáž z europarlamentu. Pustili tam Uhríka ako sa pýta kde bola EÚ so sankciami, keď USA napadli Irak, Sýriu atď.

Moderátor

Ale kto budee učiť?


Kto bude učiť? Napr. ja. A ak som to spravil ja, isto to spravia aj iní. Bez nejakého velikášstva.


Naopak, rozumné školstvo mať môžme a zrejme si podľahol agitke liberálov, že my učitelia veríme konšpiráciám a teda veríme aj americkej agitke. Nehovorím, niektorí kolegovia sú vypatlaní, ale to máš všade a v každom povolaní. Pandémia nám spravila službu a odhalila pred deťmi aj rodičmi, kto je aký. A selekcia škôl už začala. Niektoré školy jednoducho skončia, pretože sa tam nik nebude hlásiť. Už sa to deje. A kolegovia následne sami vykopnú spomedzi seba tých nepríčetných, ktorí im zničili školu. Stačí to sledovať, rozprávať sa s kolegami ale hlavne deťmi. Počúvať. Vieš počúvať?


[quote="pid:59782, uid:623"]Ale kto budee učiť?[/quote] Kto bude učiť? Napr. ja. A ak som to spravil ja, isto to spravia aj iní. Bez nejakého velikášstva. Naopak, rozumné školstvo mať môžme a zrejme si podľahol agitke liberálov, že my učitelia veríme konšpiráciám a teda veríme aj americkej agitke. Nehovorím, niektorí kolegovia sú vypatlaní, ale to máš všade a v každom povolaní. Pandémia nám spravila službu a odhalila pred deťmi aj rodičmi, kto je aký. A selekcia škôl už začala. Niektoré školy jednoducho skončia, pretože sa tam nik nebude hlásiť. Už sa to deje. A kolegovia následne sami vykopnú spomedzi seba tých nepríčetných, ktorí im zničili školu. Stačí to sledovať, rozprávať sa s kolegami ale hlavne deťmi. Počúvať. Vieš počúvať?

Moderátor

Upravené 3. 3. 2022 o 07:30
1.38k
6
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept