Zahraničná politika
Rusko vs. Amerika, Rusko vs. NATO 3

Předseda Ruské Dumy Volodin, vyzval umělce a kulturní elitu, aby do pondělí sdělila rozhodnutí s kým jsou

Rusko se koncentruje. Správný krok. Alespoň se bude vědět kdo je kdo. Připadá mě to, že se Rusko připravuje opravdu na velkou válku či na válku, která bude vleklá.


[quote="pid:61076, uid:312"]Předseda Ruské Dumy Volodin, vyzval umělce a kulturní elitu, aby do pondělí sdělila rozhodnutí s kým jsou[/quote] Rusko se koncentruje. Správný krok. Alespoň se bude vědět kdo je kdo. Připadá mě to, že se Rusko připravuje opravdu na velkou válku či na válku, která bude vleklá.

Jarek

Kolonie mají metropolií přinášet zisk, ne rizika nebo ztráty

Tak to je přesné. Do kamene tesat. Liberálně-fašistický pětikolkový dobytek si tyto souvislosti u nás vůbec neuvědomuje. A podle toho tak dopadne. Samozřejmě že se to vztahuje na EU jako takovou.


[quote="pid:61079, uid:158"]Kolonie mají metropolií přinášet zisk, ne rizika nebo ztráty[/quote] Tak to je přesné. Do kamene tesat. Liberálně-fašistický pětikolkový dobytek si tyto souvislosti u nás vůbec neuvědomuje. A podle toho tak dopadne. Samozřejmě že se to vztahuje na EU jako takovou.

Jarek

Protože na tak velkém území byl použit zlomek potenciálu ruské armády.

Kyjev ale tvrdí, že je to všechno, co Rusko má... smile


[quote="pid:61079, uid:158"]Protože na tak velkém území byl použit zlomek potenciálu ruské armády.[/quote] Kyjev ale tvrdí, že je to všechno, co Rusko má... :D

FIA potvrdila zrušení GP Ruska F1, ruští a běloruští jezdci ale smí závodit


Mezinárodní automobilová federace FIA odsoudila po mimořádném zasedání Světové rady motorsportu ruskou invazi na Ukrajinu a potvrdila avizované zrušení Velké ceny Ruska formule 1. Ruským a běloruským jezdcům ale v mezinárodních soutěžích povolí i nadále startovat, pokud budou vystupovat jako neutrální sportovci pod vlajkou FIA.
https://www.sport.cz/clanek/moto-formule-1-fia-potvrdila-zruseni-gp-ruska-f1-rusti-a-belorusti-jezdci-ale-smi-zavodit-3180667


Zrušení GP Ruska. :-)


**FIA potvrdila zrušení GP Ruska** F1, ruští a běloruští jezdci ale smí závodit Mezinárodní automobilová federace FIA odsoudila po mimořádném zasedání Světové rady motorsportu ruskou invazi na Ukrajinu a potvrdila avizované zrušení Velké ceny Ruska formule 1. Ruským a běloruským jezdcům ale v mezinárodních soutěžích povolí i nadále startovat, pokud budou vystupovat jako neutrální sportovci pod vlajkou FIA. https://www.sport.cz/clanek/moto-formule-1-fia-potvrdila-zruseni-gp-ruska-f1-rusti-a-belorusti-jezdci-ale-smi-zavodit-3180667 Zrušení GP Ruska. :-)

Do Polska přijeli Američtí a Němečtí blogeři, kde natáčí jakože mrtvoly v pytlích. jeden pytel se jaksi odkopal, tak ho běželi hned zavřít. 15:07


To video bežalo po FB už mesiac dozadu, a bolo to v nejakej nemeckej tv, a tí čo tam ležia boli prezentovaní ako zomrelí na kovid.


[quote="pid:61067, uid:312"]Do Polska přijeli Američtí a Němečtí blogeři, kde natáčí jakože mrtvoly v pytlích. jeden pytel se jaksi odkopal, tak ho běželi hned zavřít. 15:07[/quote] To video bežalo po FB už mesiac dozadu, a bolo to v nejakej nemeckej tv, a tí čo tam ležia boli prezentovaní ako zomrelí na kovid.

To video bežalo po FB už mesiac dozadu, a bolo to v nejakej nemeckej tv, a tí čo tam ležia boli prezentovaní ako zomrelí na kovid.
Oni to dávali jako příklad, že za chvíli to uvidíme, jako skutečnost z Ukrajiny.


[quote="pid:61095, uid:94"]To video bežalo po FB už mesiac dozadu, a bolo to v nejakej nemeckej tv, a tí čo tam ležia boli prezentovaní ako zomrelí na kovid.[/quote]Oni to dávali jako příklad, že za chvíli to uvidíme, jako skutečnost z Ukrajiny.

náš liberálně-fašistický mediální prostor

Tak s tímhle teda nesouhlasím.
Má tam být: "náš liberálně-fašistický cenzurovaný mediální prostor"
:-)


[quote="pid:60652, uid:294"]náš liberálně-fašistický mediální prostor[/quote] Tak s tímhle teda nesouhlasím. Má tam být: "náš liberálně-fašistický cenzurovaný mediální prostor" :-)

Americký režisér z hotelovej izby v Kieve vysvetľuje, aká je pravda o Ukrajine


Dnes o něm byl vstup v jednom ruském pořadu. Řekl tam, že se nebojí Rusů, ale těch kreténů, kterým rozdali zbraně.


Jinak, dobrý článek od člověka, který se nebojí říct pravdu.


[quote="pid:61109, uid:141"]Americký režisér z hotelovej izby v Kieve vysvetľuje, aká je pravda o Ukrajine[/quote] Dnes o něm byl vstup v jednom ruském pořadu. Řekl tam, že se nebojí Rusů, ale těch kreténů, kterým rozdali zbraně. Jinak, dobrý článek od člověka, který se nebojí říct pravdu.

To, co provedla Nabiulina, je vlastizráda. Doufám, že s ní budou podle toho nakládat.

Není to nic jiného, než co dělá jeden chachar u nás v ČNB.
Nejdříve vypočítají inflaci algoritmem, který si sami vymyslí (a aby jim to vycházelo dle potřeby, tak ho ještě ohýbají pomocí "expertně" stanovených koeficientů).
A pak s vypočítanou inflací začnou "bojovat" tím, že zvýší sazby.
Čímž inflace opravdu vzroste a oni mohou přitvrdit v boji s inflací.
Kruh se uzavřel.
Zdokonalená forma sebevyplňujícího se proroctví.


[quote="pid:60706, uid:158"]To, co provedla Nabiulina, je vlastizráda. Doufám, že s ní budou podle toho nakládat.[/quote] Není to nic jiného, než co dělá jeden chachar u nás v ČNB. Nejdříve vypočítají inflaci algoritmem, který si sami vymyslí (a aby jim to vycházelo dle potřeby, tak ho ještě ohýbají pomocí "expertně" stanovených koeficientů). A pak s vypočítanou inflací začnou "bojovat" tím, že zvýší sazby. Čímž inflace opravdu vzroste a oni mohou přitvrdit v boji s inflací. Kruh se uzavřel. Zdokonalená forma sebevyplňujícího se proroctví.

Z Telegramu Casus Belli : https://t.me/casusbellichat/163175


Názor ekonóma:
Rusko znovu posilnilo svoju moc a nech teraz niekto skúsi povedať, že Putin
je hlupák a že nie je génius !! Na základe vyhlásenia Putina, že bude brániť
Rusko jazyčné obyvateľstvo na Ukrajine, začali klesať akcie na burze cenných
papierov, stále sa hovorilo o poklese rubľa, pričom Národná banka Ruska
proti tomu prekvapivo nič nepodnikala. Putin vyčkával celý týždeň. Na
tlačovkách sa iba usmieval. Keď rubeľ klesol až pod istú hranicu, Putin dal
príkaz prudko skúpiť všetky akcie Ruských firiem od amerických a
západoeurópskych vlastníkov na burze súčasne za lacný peniaz.
Takže, kým sa finanční "žraloci západu" spamätali, že ich "prekabátili" ako HLUPÁKOV,
už bolo neskoro. Rusko nielen zarobilo na tom viac ako 20 miliárd USD,
ale aj vrátilo akcie späť ruským spoločnostiam. Odteraz zisky z ropy a plynu
nepôjdu do zahraničia ale zostanú v Rusku, rubeľ sám od seba začal stúpať
bez toho, aby ho zachraňovali z rezerv, uložených v zlate.
Za pár minút Rusko za "babku" skúpilo vlastné akcie od európskych a
amerických vlastníkov, takže finanční "žraloci" prišli o miliardové zisky,
ktoré mali z ropy a plynu. Takúto geniálnu operáciu burza cenných
papierov ešte nezažila !!


VIDEO: Sorosov mopslík s militantným protiruským slovníkom Šeliga ide podávať na Harabina trestné oznámenie pre ohrozovanie mieru. „Podporujete ukronacistov, skončíte v Leopoldove!,“ reaguje Harabin (infovojna.sk)
https://www.infovojna.sk/article/juraj-seliga-za-ludi-zdoraznil-ze-sa-uz-nemoze-pozerat-na-to-ako-byvaly-minister-spravodlivosti-stefan-harabin-klame-zavadza-a-ohrozuje-mier-na-slovensku


Z Telegramu Casus Belli : https://t.me/casusbellichat/163175 Názor ekonóma: Rusko znovu posilnilo svoju moc a nech teraz niekto skúsi povedať, že Putin je hlupák a že nie je génius !! Na základe vyhlásenia Putina, že bude brániť Rusko jazyčné obyvateľstvo na Ukrajine, začali klesať akcie na burze cenných papierov, stále sa hovorilo o poklese rubľa, pričom Národná banka Ruska proti tomu prekvapivo nič nepodnikala. Putin vyčkával celý týždeň. Na tlačovkách sa iba usmieval. Keď rubeľ klesol až pod istú hranicu, Putin dal príkaz prudko skúpiť všetky akcie Ruských firiem od amerických a západoeurópskych vlastníkov na burze súčasne za lacný peniaz. Takže, kým sa finanční "žraloci západu" spamätali, že ich "prekabátili" ako HLUPÁKOV, už bolo neskoro. Rusko nielen zarobilo na tom viac ako 20 miliárd USD, ale aj vrátilo akcie späť ruským spoločnostiam. Odteraz zisky z ropy a plynu nepôjdu do zahraničia ale zostanú v Rusku, rubeľ sám od seba začal stúpať bez toho, aby ho zachraňovali z rezerv, uložených v zlate. Za pár minút Rusko za "babku" skúpilo vlastné akcie od európskych a amerických vlastníkov, takže finanční "žraloci" prišli o miliardové zisky, ktoré mali z ropy a plynu. Takúto geniálnu operáciu burza cenných papierov ešte nezažila !! VIDEO: Sorosov mopslík s militantným protiruským slovníkom Šeliga ide podávať na Harabina trestné oznámenie pre ohrozovanie mieru. „Podporujete ukronacistov, skončíte v Leopoldove!,“ reaguje Harabin (infovojna.sk) https://www.infovojna.sk/article/juraj-seliga-za-ludi-zdoraznil-ze-sa-uz-nemoze-pozerat-na-to-ako-byvaly-minister-spravodlivosti-stefan-harabin-klame-zavadza-a-ohrozuje-mier-na-slovensku

Klaus torpédoval narativ o "Zlém Putinovi" => "On do toho byl vtlačen a je z toho nešťastný."
https://www.youtube.com/watch?v=DyAJAbp8Pjc


Když si sečtu toto + M.Koller teď aktivně všude možně + To, že na Srpen organizuje Lavrov do Ruska velkou konferenci o Nacismu, fašismu a neonacismu a jejich současnosti a o boji s ním, tak mám pocit, že jim fakt GP pomáhají. Věřím, že následně Putin vyhraje i Informační válku
o celé Ukrajině a konfliktu. Stačí se podívat na mapu sankcí uvalených na RF a je to již jasné.


https://www.rt.com/russia/551003-russia-plans-anti-fascist-congress/


621eacc9ab311


Klaus torpédoval narativ o "Zlém Putinovi" => "On do toho byl vtlačen a je z toho nešťastný." https://www.youtube.com/watch?v=DyAJAbp8Pjc Když si sečtu toto + M.Koller teď aktivně všude možně + To, že na Srpen organizuje Lavrov do Ruska velkou konferenci o Nacismu, fašismu a neonacismu a jejich současnosti a o boji s ním, tak mám pocit, že jim fakt GP pomáhají. Věřím, že následně Putin vyhraje i Informační válku o celé Ukrajině a konfliktu. Stačí se podívat na mapu sankcí uvalených na RF a je to již jasné. https://www.rt.com/russia/551003-russia-plans-anti-fascist-congress/ ![621eacc9ab311](serve/attachment&path=621eacc9ab311)
Upravené 2. 3. 2022 o 00:52

cenzúra veselo ide: Solovjov - Tento kanál nie je vo vašej krajine k dispozícii.


cenzúra veselo ide: Solovjov - Tento kanál nie je vo vašej krajine k dispozícii.

cenzúra veselo ide: Solovjov - Tento kanál nie je vo vašej krajine k dispozícii.
Byl uzavřen skoro v celé Evropě. Mám ještě jeden zdroj, nebudu ho uvádět, abych jim nedával munici.
Teď Slovjev vydal zprávu, že by se mohl dát sledovat s pomocí IPN, nebo tak nějak. Já se v tom nevyznám.


[quote="pid:61166, uid:12"]cenzúra veselo ide: Solovjov - Tento kanál nie je vo vašej krajine k dispozícii.[/quote]Byl uzavřen skoro v celé Evropě. Mám ještě jeden zdroj, nebudu ho uvádět, abych jim nedával munici. Teď Slovjev vydal zprávu, že by se mohl dát sledovat s pomocí IPN, nebo tak nějak. Já se v tom nevyznám.
Upravené 2. 3. 2022 o 07:59

Klaus torpédoval narativ o "Zlém Putinovi" => "On do toho byl vtlačen a je z toho nešťastný."


Klaus sice má koule mluvit pravdu - respektive blízko pravdy, co si myslí, ale i tak, zajímalo by mě, kdo ho kryje.
Říci pravdu to je opravdu dnes velikou výsadou.


[quote="pid:61150, uid:518"]Klaus torpédoval narativ o "Zlém Putinovi" => "On do toho byl vtlačen a je z toho nešťastný." [/quote] Klaus sice má koule mluvit pravdu - respektive blízko pravdy, co si myslí, ale i tak, zajímalo by mě, kdo ho kryje. Říci pravdu to je opravdu dnes velikou výsadou.
Upravené 2. 3. 2022 o 07:58

s pomocí IPN


nie IPN ale VPN


je škoda ,že nevieš čo je VPN a kde je ,,


navod ti nedam ,lebo aj tento server monitoruju....


[quote="pid:61175, uid:312"]s pomocí IPN[/quote] nie IPN ale VPN je škoda ,že nevieš čo je VPN a kde je ,, navod ti nedam ,lebo aj tento server monitoruju....

cenzúra veselo ide

Já jsem naopak šokován, že nedali ban na všechno co je ruksy u nás a v Rusku co podporuje Putina.
Jde jim to pomalu a z tuha..


Každopádně doporučuji hledat teď vše na Odysee => už řekli, že na ně taky tlačili, ale poslali je do *
a budou platforma pro každého.


[quote="pid:61166, uid:12"]cenzúra veselo ide[/quote] Já jsem naopak šokován, že nedali ban na všechno co je ruksy u nás a v Rusku co podporuje Putina. Jde jim to pomalu a z tuha.. Každopádně doporučuji hledat teď vše na Odysee => už řekli, že na ně taky tlačili, ale poslali je do *** a budou platforma pro každého.

Tomuto říkám mít odvahu , říkat pravdu za všech okolností .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/Tak-sel-cas-s-Ukrajinou-General-Pelz-vytahl-data-Zbytek-na-ctenari-694483
A tomuto říkám odpad .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Valka-Vyvoj-ktery-od-Putina-skoro-nikdo-necekal-Vaclav-Cilek-ma-jasno-Deje-se-mu-to-co-Stalinovi-694463


Tomuto říkám mít odvahu , říkat pravdu za všech okolností . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/Tak-sel-cas-s-Ukrajinou-General-Pelz-vytahl-data-Zbytek-na-ctenari-694483 A tomuto říkám odpad . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Valka-Vyvoj-ktery-od-Putina-skoro-nikdo-necekal-Vaclav-Cilek-ma-jasno-Deje-se-mu-to-co-Stalinovi-694463
Upravené 2. 3. 2022 o 08:39

Biden měl proslov o stavu unie.
Mj. řekl toto:


"Putin může obklíčit Kyjev tanky, ale nikdy nezíská srdce a duše íránského lidu."


Byl to záměr?


https://twitter.com/22_faraon/status/1498852272041824256?s=20&t=-PJcX3V9AB_lrcARkP6lnA

Biden měl proslov o stavu unie. Mj. řekl toto: "Putin může obklíčit Kyjev tanky, ale nikdy nezíská srdce a duše **íránského lidu**." Byl to záměr? https://twitter.com/22_faraon/status/1498852272041824256?s=20&t=-PJcX3V9AB_lrcARkP6lnA

Byl to záměr?

Stopro! Všechno, co Biden řekne, je záměr. Kdyby totiž nebyl, museli by přiznat, že s ním není všechno OK... smile


@Putinovec Cílek mě ani moc nepřekvapil. Kdyby se držel toho, čemu rozumí (geologie, krajina), byl by úplně někde jinde.

[quote="pid:61184, uid:307"]Byl to záměr?[/quote] Stopro! Všechno, co Biden řekne, je záměr. Kdyby totiž nebyl, museli by přiznat, že s ním není všechno OK... :) @Putinovec Cílek mě ani moc nepřekvapil. Kdyby se držel toho, čemu rozumí (geologie, krajina), byl by úplně někde jinde.
Upravené 2. 3. 2022 o 09:48

Biden si spletl Ukrajince s Íránci
„(Ruský prezident Vladimir)
Putin může obklíčit Kyjev tanky, ale nikdy nezíská duše a srdce Íránců," řekl Biden.

https://cz.sputniknews.com/20220302/biden-si-spletl-ukrajince-s-iranci-17867130.html


Biden si spletl Ukrajince s Íránci _„(Ruský prezident Vladimir) Putin může obklíčit Kyjev tanky, ale nikdy nezíská duše a srdce Íránců," řekl Biden._ https://cz.sputniknews.com/20220302/biden-si-spletl-ukrajince-s-iranci-17867130.html

že jim fakt GP pomáhají.

GP potřebuje pindosy (st. elita USA) držet na uzdě, protože sám (zdegenerované Globální Elity) na to nemá prostředky, proto momentálně jde Putinovi na ruku. Cíle jsou však naprosto rozdílné:
GP chce zachovat svůj parazitický status, Putin jedná duchu VP, cílem je nahradit GP Vnitřním Prediktorem (sociálně spravedlivá společnost, ruský svět).
V zájmu jaké koncepce (GP X VP) jednají nově vynořivší se nebo oprášené celebrity v naší zpráskané kolonii, je nasnadě.
V této otázce momentálně fatálně selhala SPD, která zbabělým odsouzením Ruska propásla příležitost stát se vůdčí silou v celé střední Evropě. O konceptuální identitě lídrů SPD jsem si nedělal iluze, domnívám se nicméně, že konceptuálně negramotní určitě nejsou.


[quote="pid:61150, uid:518"]že jim fakt GP pomáhají.[/quote] GP potřebuje pindosy (st. elita USA) držet na uzdě, protože sám (zdegenerované Globální Elity) na to nemá prostředky, proto momentálně jde Putinovi na ruku. Cíle jsou však naprosto rozdílné: GP chce zachovat svůj parazitický status, Putin jedná duchu VP, cílem je nahradit GP Vnitřním Prediktorem (sociálně spravedlivá společnost, ruský svět). V zájmu jaké koncepce (GP X VP) jednají nově vynořivší se nebo oprášené celebrity v naší zpráskané kolonii, je nasnadě. V této otázce momentálně fatálně selhala SPD, která zbabělým odsouzením Ruska propásla příležitost stát se vůdčí silou v celé střední Evropě. O konceptuální identitě lídrů SPD jsem si nedělal iluze, domnívám se nicméně, že konceptuálně negramotní určitě nejsou.

@Putinovec Cílek mě ani moc nepřekvapil. Kdyby se držel toho, čemu rozumí (geologie, krajina), byl by úplně někde jinde.

Cílek je dle mého chápání pouhý mluvčí klanu-klanů , který musel coby mluvící hlava povinně vyjádřit postoj jeho chlebodárců a zároveň poukázat na jejich zájmy .
Všichni se teď povinně musí vybarvit . Kdo to neudělá , ten není .

[quote="pid:61192, uid:203"]@Putinovec Cílek mě ani moc nepřekvapil. Kdyby se držel toho, čemu rozumí (geologie, krajina), byl by úplně někde jinde.[/quote] Cílek je dle mého chápání pouhý mluvčí klanu-klanů , který musel coby mluvící hlava povinně vyjádřit postoj jeho chlebodárců a zároveň poukázat na jejich zájmy . Všichni se teď povinně musí vybarvit . Kdo to neudělá , ten není .

V Dumě je již zákon připraven ke schválení trestního činu šíření fejků a šíření nálad zaměřených proti vlastní armádě. Trest za zradu země 20 let.


Podobne ako u nás. Róbert Fico má pravdu. Je to boj veľmocí, nie koncepcií.


To, že na Srpen organizuje Lavrov do Ruska velkou konferenci o Nacismu, fašismu a neonacismu a jejich současnosti a o boji s ním, tak mám pocit, že jim fakt GP pomáhají.


Omyl, globálny prediktor Ruskej federácii nepomáha, pretože už na Zemi pravdepodobne nie je. To, čo vidíš ako pomáhanie je, že im prestal hádzať polená pod nohy.


"Putin může obklíčit Kyjev tanky, ale nikdy nezíská srdce a duše íránského lidu."


Plne v tomto podporujem Joa Bidena. Myslím si, že je to pravda. Je vidieť, že mu to myslí.


[quote="pid:61076, uid:312"]V Dumě je již zákon připraven ke schválení trestního činu šíření fejků a šíření nálad zaměřených proti vlastní armádě. Trest za zradu země 20 let.[/quote] Podobne ako u nás. Róbert Fico má pravdu. Je to boj veľmocí, nie koncepcií. [quote="pid:61150, uid:518"]To, že na Srpen organizuje Lavrov do Ruska velkou konferenci o Nacismu, fašismu a neonacismu a jejich současnosti a o boji s ním, tak mám pocit, že jim fakt GP pomáhají.[/quote] Omyl, globálny prediktor Ruskej federácii nepomáha, pretože už na Zemi pravdepodobne nie je. To, čo vidíš ako pomáhanie je, že im prestal hádzať polená pod nohy. [quote="pid:61184, uid:307"]"Putin může obklíčit Kyjev tanky, ale nikdy nezíská srdce a duše íránského lidu."[/quote] Plne v tomto podporujem Joa Bidena. Myslím si, že je to pravda. Je vidieť, že mu to myslí.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Nepřipadá Vám to jako meziskupinová dohoda těch klanů , kteří mají pocit , že už je moc nebezpečné tahat kaštany z ohně ? SPD je na tento průlom jako dělaná .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/A-je-zle-SPD-vystoupila-proti-zbranim-uz-to-jede-694542


Nepřipadá Vám to jako meziskupinová dohoda těch klanů , kteří mají pocit , že už je moc nebezpečné tahat kaštany z ohně ? SPD je na tento průlom jako dělaná . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/A-je-zle-SPD-vystoupila-proti-zbranim-uz-to-jede-694542

A tomuto říkám odpad .

Cílek je další známy Resetář/elitář. Kamarádí se s Janečkem a mám pocit, že
je i v Aspenu, ale tím si nejsem jistý.


[quote="pid:61182, uid:185"]A tomuto říkám odpad .[/quote] Cílek je další známy Resetář/elitář. Kamarádí se s Janečkem a mám pocit, že je i v Aspenu, ale tím si nejsem jistý.

A tomuto říkám odpad .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Valka-Vyvoj-ktery-od-Putina-skoro-nikdo-necekal-Vaclav-Cilek-ma-jasno-Deje-se-mu-to-co-Stalinovi-694463

Cílek nejen slizský, ale spolu s Karlem CIA Janečkem (a dalšími podobnými), pravidelný návštěvník sedánek konaných ve zbraslavské vile občana V. Dlouhého.


[quote="pid:61182, uid:185"]A tomuto říkám odpad . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Valka-Vyvoj-ktery-od-Putina-skoro-nikdo-necekal-Vaclav-Cilek-ma-jasno-Deje-se-mu-to-co-Stalinovi-694463[/quote] Cílek nejen slizský, ale spolu s Karlem CIA Janečkem (a dalšími podobnými), pravidelný návštěvník sedánek konaných ve zbraslavské vile občana V. Dlouhého.

Cílek mě ani moc nepřekvapil. Kdyby se držel toho, čemu rozumí (geologie, krajina), byl by úplně někde jinde.

Já si to formuluji pro sebe jinak: kdyby rozuměl geologii a krajině, nemusel by být tam, kam chodívá teď: ve vile u Dlouhého.


[quote="pid:61192, uid:203"]Cílek mě ani moc nepřekvapil. Kdyby se držel toho, čemu rozumí (geologie, krajina), byl by úplně někde jinde.[/quote] Já si to formuluji pro sebe jinak: kdyby rozuměl geologii a krajině, nemusel by být tam, kam chodívá teď: ve vile u Dlouhého.

Scholz řekl, že NATO neplánuje vojenskou intervenci v situaci na Ukrajině
Německá kancléř také uvedl,
že Německo a Izrael jsou pro diplomatické urovnání konfliktu na Ukrajině.
https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13929897


**Scholz řekl, že NATO neplánuje vojenskou intervenci v situaci na Ukrajině** Německá kancléř také uvedl, že Německo a Izrael jsou pro diplomatické urovnání konfliktu na Ukrajině. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13929897
Upravené 2. 3. 2022 o 14:18

Německá kancléřka


Scholz je kancléř (pokud je mi známo)


[quote="pid:61244, uid:78"]Německá kancléřka[/quote] Scholz je kancléř (pokud je mi známo)

Scholz je kancléř (pokud je mi známo)


Pohlaví je sociální koncept (pokud je mi známo), tak tady nepiš svoje sexistické poznámky. smile
Ty víš, že se identifikuje jako muž? Dokonce i pojem kancléř a kancléřka je takový gender stereotype! smile ... správně je neutrální TO KANCLÉŘ, takže správně mělo být "Německá kancléřko Schloz také uvedlo". Samozřejmě pokud to není double spirit, non, fluid gener, pak se mu omlouvám smile


[quote="pid:61245, uid:307"]Scholz je kancléř (pokud je mi známo)[/quote] Pohlaví je sociální koncept (pokud je mi známo), tak tady nepiš svoje sexistické poznámky. :D Ty víš, že se identifikuje jako muž? Dokonce i pojem kancléř a kancléřka je takový gender stereotype! :D ... správně je neutrální TO KANCLÉŘ, takže správně mělo být "Německá kancléřko Schloz také uvedlo". Samozřejmě pokud to není double spirit, non, fluid gener, pak se mu omlouvám :D

Dovolím si zdvořile požádat o další řešení otázek služebního působení v jiném, k tomu účelu založeném vlákně. Děkuji

To jakoby štěkání je úsměvné .


[quote="pid:61228, uid:810"]Dovolím si zdvořile požádat o další řešení otázek služebního působení v jiném, k tomu účelu založeném vlákně. Děkuji[/quote] To jakoby štěkání je úsměvné .

Americký důstojník řekl, že NATO je proti Rusku bezmocné


Pro ukrajinskou armádu v ruské štiplavé operaci na demilitarizaci Ukrajiny je po všem, řekl bývalý zpravodajský důstojník americké námořní pěchoty a bývalý zbrojní inspektor OSN Scott Ritter.
Ritter řekl, že ozbrojeným silám Ukrajiny pomáhali instruktoři NATO, kteří přivedli ukrajinské vojáky k myšlence, že mohou bojovat s Rusy, ale nyní jsou sklady zbraní zničeny, ozbrojené síly Ukrajiny nemají žádnou komunikaci, nemohou se pohybovat , Informuje portál Southern Federal .


Podle jeho názoru zůstává ukrajinská armáda zemřít nebo se vzdát a po ruské speciální operaci už Ukrajině možná nezbude ani armáda, ani vláda.


Ritter poznamenal, že nechce urazit ukrajinskou armádu, ale věří, že úřady země umožnily „ultrapravicovému živlu“ proniknout do armády skrz naskrz. Připomněl, že na Ukrajině bourali pomníky vojákům-osvoboditelům a vyznamenaným spolupracovníkům.


Věří, že tomu, co se děje, by se dalo předejít, kdyby byly dány záruky, že Ukrajina nevstoupí do NATO, protože pro Rusko je to skutečná hrozba. Západ si však myslel, že to Rusko přijme. Zdůraznil také, že Západ měl pozorněji naslouchat tomu, co řekl prezident Vladimir Putin.


„Ve Spojených státech jsou zvyklí na to, že prezidenti kreslí červené čáry a nedělají nic, když se jich zastávají. A Putin udělal červenou čáru a začal jednat v souladu s hrozbami, které se objevily,“ řekl Ritter.


Ritter vysoce oceňuje samotné provedení speciální operace. NATO podle něj nemůže Rusku ničím odporovat: „Dnes je NATO absolutně bezmocné. Naše transatlantická aliance se toulala po planetě jako nejžhavější gang v oblasti. A teď se ukazuje, že jsme jen ostuda.


Již dříve Biden ujistil , že ozbrojený konflikt na Ukrajině „učiní Rusko slabším“.
https://yandex.ru/turbo/vz.ru/s/news/2022/3/2/1146551.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop&utm_referrer=https%3A%2F%2Fyandex.ru%2Fnews%2Fstory%2FAmerikanskij_oficer_zayavil_obessilii_NATO_protiv_Rossii--522de47a0b333f58ddb7a788f5da6a06


**Americký důstojník řekl, že NATO je proti Rusku bezmocné** Pro ukrajinskou armádu v ruské štiplavé operaci na demilitarizaci Ukrajiny je po všem, řekl bývalý zpravodajský důstojník americké námořní pěchoty a bývalý zbrojní inspektor OSN Scott Ritter. Ritter řekl, že ozbrojeným silám Ukrajiny pomáhali instruktoři NATO, kteří přivedli ukrajinské vojáky k myšlence, že mohou bojovat s Rusy, ale nyní jsou sklady zbraní zničeny, ozbrojené síly Ukrajiny nemají žádnou komunikaci, nemohou se pohybovat , Informuje portál Southern Federal . Podle jeho názoru zůstává ukrajinská armáda zemřít nebo se vzdát a po ruské speciální operaci už Ukrajině možná nezbude ani armáda, ani vláda. Ritter poznamenal, že nechce urazit ukrajinskou armádu, ale věří, že úřady země umožnily „ultrapravicovému živlu“ proniknout do armády skrz naskrz. Připomněl, že na Ukrajině bourali pomníky vojákům-osvoboditelům a vyznamenaným spolupracovníkům. Věří, že tomu, co se děje, by se dalo předejít, kdyby byly dány záruky, že Ukrajina nevstoupí do NATO, protože pro Rusko je to skutečná hrozba. Západ si však myslel, že to Rusko přijme. Zdůraznil také, že Západ měl pozorněji naslouchat tomu, co řekl prezident Vladimir Putin. „Ve Spojených státech jsou zvyklí na to, že prezidenti kreslí červené čáry a nedělají nic, když se jich zastávají. A Putin udělal červenou čáru a začal jednat v souladu s hrozbami, které se objevily,“ řekl Ritter. Ritter vysoce oceňuje samotné provedení speciální operace. NATO podle něj nemůže Rusku ničím odporovat: „Dnes je NATO absolutně bezmocné. Naše transatlantická aliance se toulala po planetě jako nejžhavější gang v oblasti. A teď se ukazuje, že jsme jen ostuda. Již dříve Biden ujistil , že ozbrojený konflikt na Ukrajině „učiní Rusko slabším“. https://yandex.ru/turbo/vz.ru/s/news/2022/3/2/1146551.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop&utm_referrer=https%3A%2F%2Fyandex.ru%2Fnews%2Fstory%2FAmerikanskij_oficer_zayavil_obessilii_NATO_protiv_Rossii--522de47a0b333f58ddb7a788f5da6a06

Americký důstojník řekl, že NATO je proti Rusku bezmocné
Našel jsem znova nahrané video
https://www.youtube.com/watch?v=LAMO9kDlpr8&ab_channel=%D0%9F%D0%B8%D1%81%D1%8C%D0%BC%D0%B0%D1%81%D1%84%D1%80%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0


[quote="pid:61278, uid:158"]Americký důstojník řekl, že NATO je proti Rusku bezmocné[/quote]Našel jsem znova nahrané video https://www.youtube.com/watch?v=LAMO9kDlpr8&ab_channel=%D0%9F%D0%B8%D1%81%D1%8C%D0%BC%D0%B0%D1%81%D1%84%D1%80%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0

Запад в ШОКЕ! Военный эксперт о спецоперации России на Украине!


Západ v ŠOKU! Vojenský expert na špeciálnu operáciu Ruska na Ukrajine!


žiaden ruský vojak nebol ranený, ukrajinci si potopili vlastnú loď... - automatický preklad si nastavte


https://www.youtube.com/watch?v=1zE9Jh-CDJ8


Запад в ШОКЕ! Военный эксперт о спецоперации России на Украине! Západ v ŠOKU! Vojenský expert na špeciálnu operáciu Ruska na Ukrajine! žiaden ruský vojak nebol ranený, ukrajinci si potopili vlastnú loď... - automatický preklad si nastavte https://www.youtube.com/watch?v=1zE9Jh-CDJ8
Upravené 2. 3. 2022 o 17:42

Našel jsem znova nahrané video


Video je absolutně super. Stálo by za otitulkování už z toho důvodu, že ten natovský důstojník otevřeně přiznává, kdo na Ukrajině pěstoval nacismus. Z jeho přiznání vyplývá, že západ se neštítí absolutně ničeho k dosazení vlastních cílů. Jakákoli zvrhlá a nelidská ideologie je přijatelná pro ty, kteří nejvíce pindají o demokracií a lidských právech. Hodně lidí o tom i beztak vědí, ale takové bezostyšné přiznání by mělo i jiným otevřít oči.


[quote="pid:61292, uid:312"]Našel jsem znova nahrané video[/quote] Video je absolutně super. Stálo by za otitulkování už z toho důvodu, že ten natovský důstojník otevřeně přiznává, kdo na Ukrajině pěstoval nacismus. Z jeho přiznání vyplývá, že západ se neštítí absolutně ničeho k dosazení vlastních cílů. Jakákoli zvrhlá a nelidská ideologie je přijatelná pro ty, kteří nejvíce pindají o demokracií a lidských právech. Hodně lidí o tom i beztak vědí, ale takové bezostyšné přiznání by mělo i jiným otevřít oči.

Byl uzavřen skoro v celé Evropě.
Solovev kanal je mozne sledovat cez Japonske VPN. Nainstalujte si protonvpn, kto chce i do buducna nieco vidiet.


[quote="pid:61175, uid:312"]Byl uzavřen skoro v celé Evropě.[/quote]Solovev kanal je mozne sledovat cez Japonske VPN. Nainstalujte si protonvpn, kto chce i do buducna nieco vidiet.

Roskomnadzor: rozhodnutie zablokovať YouTube v Rusku nebolo prijaté


Rozhodnutie zablokovať YouTube v Rusku nebolo prijaté, uviedol Roskomnadzor pre RT.
"Rozhodnutie zablokovať hosťovanie videa na YouTube v Rusku nebolo prijaté," uviedlo ministerstvo.


Roskomnadzor predtým požadoval, aby Google odstránil všetky obmedzenia kanálov YouTube ruských médií ako RBC, Zvezda a Sputnik na území Ukrajiny.


https://russian.rt.com/russia/news/970468-roskomnadzor-reshenie-o-blokirovke-youtube


Roskomnadzor: rozhodnutie zablokovať YouTube v Rusku nebolo prijaté Rozhodnutie zablokovať YouTube v Rusku nebolo prijaté, uviedol Roskomnadzor pre RT. "Rozhodnutie zablokovať hosťovanie videa na YouTube v Rusku nebolo prijaté," uviedlo ministerstvo. Roskomnadzor predtým požadoval, aby Google odstránil všetky obmedzenia kanálov YouTube ruských médií ako RBC, Zvezda a Sputnik na území Ukrajiny. https://russian.rt.com/russia/news/970468-roskomnadzor-reshenie-o-blokirovke-youtube

Krajiny Afriky a Latinskej Ameriky odmietli podporiť sankcie proti Rusku v OSN.


Krajiny Afriky a Latinskej Ameriky odmietli podporiť sankcie proti Rusku v OSN.

Rád bych, kdybyste se vyjádřili k tomuto článku. Co si o tom myslíte? Mám na mysli příměří, a zatažení do zbytečného konfliktu.
https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/rusko-chce-jednat-o-primeri-40388989


Rád bych, kdybyste se vyjádřili k tomuto článku. Co si o tom myslíte? Mám na mysli příměří, a zatažení do zbytečného konfliktu. https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/rusko-chce-jednat-o-primeri-40388989

Rád bych, kdybyste se vyjádřili k tomuto článku.


Je to už všude na mainstreamu. idnes píše: "Někdo nás zatáhl do umělého konfliktu, šokuje Lavrov"


Předpokládám, že to je dezinterpretace či vytržení slov z kontextu.


Protože opravdu pochybuji, že by Lavrov opravdu řekl: "jsme pitomci, nechali jsme se nalákat, no nic, tak zase dobrý".


[quote="pid:61313, uid:312"]Rád bych, kdybyste se vyjádřili k tomuto článku.[/quote] Je to už všude na mainstreamu. idnes píše: "Někdo nás zatáhl do umělého konfliktu, šokuje Lavrov" Předpokládám, že to je dezinterpretace či vytržení slov z kontextu. Protože opravdu pochybuji, že by Lavrov opravdu řekl: "jsme pitomci, nechali jsme se nalákat, no nic, tak zase dobrý".

Francouzská policie dnes zatkla 14 příslušníků Cizinecké legie, pocházejících z Ukrajiny, kteří se snažili nastoupit na autobus do Polska a pak přejít na Ukrajinu a účastnit se bojů proti Rusům.
https://www.youtube.com/watch?v=-Ml_PU7gy4I&ab_channel=%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%81%D1%81%D0%BE%D1%80%D0%98%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%8C%D0%9F%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD


Francouzská policie dnes zatkla 14 příslušníků Cizinecké legie, pocházejících z Ukrajiny, kteří se snažili nastoupit na autobus do Polska a pak přejít na Ukrajinu a účastnit se bojů proti Rusům. https://www.youtube.com/watch?v=-Ml_PU7gy4I&ab_channel=%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%81%D1%81%D0%BE%D1%80%D0%98%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%8C%D0%9F%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD

Pepe Escobar
[quote="pid:61276, uid:207"]https://www.youtube.com/watch?v=T8syVHWRv_k[/quote

]


tak jsem si pustila titulky a četla a zhruba od 49 min. mluví o proti sankcích a o nich mluví jako o "matce" všech proti sankcích. Medvěděv řekl, že všechno je na stole včetně jaderné variantě, která pokrývá dodávky energie všem zemím, které jsou považovány za nepřátelská vůči Rusku, což je velká část Evropské unie - prakticky všichni zákazníci EU v Rusku, pokud to udělají toto je "matka" všech proti sankcích. Rusové za každý jednotlivý národ, který považují za nepřátelský a pravděpodobně budou mít cílené proti sankce pro každý národ zvlášť. Tady jsem si vzpomněla kdo že je na seznamu nepřátelských zemí vedle USA? Není to náhodou Česká republika.


https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3303981-ceska-republika-je-pro-rusko-nepratelskou-zemi-kreml-ji-zapsal-na-seznam-vedle-usa-ci


Pepe Escobar [quote="pid:61276, uid:207"]https://www.youtube.com/watch?v=T8syVHWRv_k[/quote] tak jsem si pustila titulky a četla a zhruba od 49 min. mluví o proti sankcích a o nich mluví jako o "matce" všech proti sankcích. Medvěděv řekl, že všechno je na stole včetně jaderné variantě, která pokrývá dodávky energie všem zemím, které jsou považovány za nepřátelská vůči Rusku, což je velká část Evropské unie - prakticky všichni zákazníci EU v Rusku, pokud to udělají toto je "matka" všech proti sankcích. Rusové za každý jednotlivý národ, který považují za nepřátelský a pravděpodobně budou mít cílené proti sankce pro každý národ zvlášť. Tady jsem si vzpomněla kdo že je na seznamu nepřátelských zemí vedle USA? Není to náhodou Česká republika. https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3303981-ceska-republika-je-pro-rusko-nepratelskou-zemi-kreml-ji-zapsal-na-seznam-vedle-usa-ci

Ministerstvo obrany RF: Mezi našimi vojáky, kteří se účastní speciální vojenské operace jsou ztráty, 498 ruských vojáků zahynulo při plnění vojenské povinnosti, 1 597 našich vojáků bylo zraněno
https://vz.ru/news/2022/3/2/1146665.html


Ministerstvo obrany RF: Mezi našimi vojáky, kteří se účastní speciální vojenské operace jsou ztráty, 498 ruských vojáků zahynulo při plnění vojenské povinnosti, 1 597 našich vojáků bylo zraněno https://vz.ru/news/2022/3/2/1146665.html

Mám na mysli příměří, a zatažení do zbytečného konfliktu


V našich médiích se lze dočíst různé zaručené "informace" o Ukrajině a Rusku, takže by nás nemělo překvapit ani to, že Lavrov něco údajně prohlásil o příměří. Pochybuji, že by se odehrálo před uzavřením "kotlů" a mohlo by posloužit, podobně jako v Sýrii, k evakuaci civilního obyvatelstva z obležených měst a území.
Kdyby Ukrajina plnila Minské dohody, nedošlo by k uznání DLR a LLR ze strany Ruska, k podepsání smluv o zajištění jejich bezpečnosti a všemu následujícímu. To zřejmě měl S.Lavrov na mysli, když řekl, že Rusko bylo zataženo do zbytečného konfliktu...


[quote="pid:61313, uid:312"]Mám na mysli příměří, a zatažení do zbytečného konfliktu[/quote] V našich médiích se lze dočíst různé zaručené "informace" o Ukrajině a Rusku, takže by nás nemělo překvapit ani to, že Lavrov něco údajně prohlásil o příměří. Pochybuji, že by se odehrálo před uzavřením "kotlů" a mohlo by posloužit, podobně jako v Sýrii, k evakuaci civilního obyvatelstva z obležených měst a území. Kdyby Ukrajina plnila Minské dohody, nedošlo by k uznání DLR a LLR ze strany Ruska, k podepsání smluv o zajištění jejich bezpečnosti a všemu následujícímu. To zřejmě měl S.Lavrov na mysli, když řekl, že Rusko bylo zataženo do zbytečného konfliktu...

To zřejmě měl S.Lavrov na mysli, když řekl, že Rusko bylo zataženo do zbytečného konfliktu.
Vůbec se mi to nelíbí. Další článek, Rusko slibuje, že jaderný knoflík nezmáčkne. Neděje se na horních patrech něco divného? Myslím na to, že dnes byl uveřejněn i počet zabitých Ruských vojáků. Jakoby se nám tady chystalo nové informační pole.
Marie Zacharova správně podotkla, že o jaderných zbraních nebyla řeč. Toho jsem si všiml i já, a předpokládal zbraň s jiným účinkem.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-jaderne-tlacitko-nezmackneme-ujistuje-rusko-191376


[quote="pid:61328, uid:270"]To zřejmě měl S.Lavrov na mysli, když řekl, že Rusko bylo zataženo do zbytečného konfliktu.[/quote]Vůbec se mi to nelíbí. Další článek, Rusko slibuje, že jaderný knoflík nezmáčkne. Neděje se na horních patrech něco divného? Myslím na to, že dnes byl uveřejněn i počet zabitých Ruských vojáků. Jakoby se nám tady chystalo nové informační pole. Marie Zacharova správně podotkla, že o jaderných zbraních nebyla řeč. Toho jsem si všiml i já, a předpokládal zbraň s jiným účinkem. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-jaderne-tlacitko-nezmackneme-ujistuje-rusko-191376
Upravené 2. 3. 2022 o 19:44

Sputnik dnes citoval Lavrova: Pukud by se Západ rozhodl postavit před Ruskem novou ,,železnou oponu" , nebudeme si s tím dělat starosti a najdeme příležitosti k rozvoji.


Nebyl tím naznačen projekt Mezimoří/Trojmoří?


Sputnik dnes citoval Lavrova: Pukud by se Západ rozhodl postavit před Ruskem novou ,,železnou oponu" , nebudeme si s tím dělat starosti a najdeme příležitosti k rozvoji. Nebyl tím naznačen projekt Mezimoří/Trojmoří?

Není to náhodou Česká republika.
Sbohem Temelín.


[quote="pid:61326, uid:207"]Není to náhodou Česká republika.[/quote]Sbohem Temelín.

mate prosim zpravy, jak dopadla jednani mezi obema stranami? dnes ta jednani mela probehnout.
kolem vsude citim velke napeti a "moje bublina" stale ceka na dobre zpravy. jsou nejake?


mate prosim zpravy, jak dopadla jednani mezi obema stranami? dnes ta jednani mela probehnout. kolem vsude citim velke napeti a "moje bublina" stale ceka na dobre zpravy. jsou nejake?

budou splněny jeho návrhy z 17.12.2022


dokud to nebude na papíře a ozvučeno, tak nic neplatí


[quote="pid:61336, uid:270"]budou splněny jeho návrhy z 17.12.2022[/quote] dokud to nebude na papíře a ozvučeno, tak nic neplatí

mate prosim zpravy, jak dopadla jednani mezi obema stranami? dnes ta jednani mela probehnout.
kolem vsude citim velke napeti a "moje bublina" stale ceka na dobre zpravy. jsou nejake?
Nijak, Ukrajinská strana zase kličkuje a sdělila, že se dostaví k jednání zítra ráno.


[quote="pid:61337, uid:347"]mate prosim zpravy, jak dopadla jednani mezi obema stranami? dnes ta jednani mela probehnout. kolem vsude citim velke napeti a "moje bublina" stale ceka na dobre zpravy. jsou nejake?[/quote]Nijak, Ukrajinská strana zase kličkuje a sdělila, že se dostaví k jednání zítra ráno.

Vůbec se mi to nelíbí.

Našla jsem aspoň část projevu v písemné formě. Měl to být rozhovor pro Al Jazeera.
_Украинцы сами должны решать, после того как закончится этот развязанный ими конфликт, который мы сейчас пытаемся завершить, как им дальше жить. Это сейчас обсуждается в политологических кругах. Я не участвую в этих дискуссиях», — сказал министр в интервью телеканалу Al Jazeera.


Российская сторона исходит из того, что «это должно быть мнение всех народов, которые проживают на Украине», подчеркнул Лавров.


Также Лавров заявил, что требования России на переговорах с Украиной нельзя толковать как капитуляцию Киева._


To, co bylo uveřejněné u nás, mi přijde jako hodně blbý překlad nebo úplné nepochopení toho, co řekl.
A že dneska uveřejnili počet padlých? Myslím si, že jednak jich asi nejvíc padlo v posledním dnu v boji o Charkov a jednak ukři dávají "zaručená čísla" už někde nad 10 tis. A "mééédia" to přebírají. Tak to může být i snaha uvést věci na pravou míru.


[quote="pid:61331, uid:312"]Vůbec se mi to nelíbí.[/quote] Našla jsem aspoň část projevu v písemné formě. Měl to být rozhovor pro Al Jazeera. _Украинцы сами должны решать, после того как закончится этот развязанный ими конфликт, который мы сейчас пытаемся завершить, как им дальше жить. Это сейчас обсуждается в политологических кругах. Я не участвую в этих дискуссиях», — сказал министр в интервью телеканалу Al Jazeera. Российская сторона исходит из того, что «это должно быть мнение всех народов, которые проживают на Украине», подчеркнул Лавров. Также Лавров заявил, что требования России на переговорах с Украиной нельзя толковать как капитуляцию Киева._ To, co bylo uveřejněné u nás, mi přijde jako hodně blbý překlad nebo úplné nepochopení toho, co řekl. A že dneska uveřejnili počet padlých? Myslím si, že jednak jich asi nejvíc padlo v posledním dnu v boji o Charkov a jednak ukři dávají "zaručená čísla" už někde nad 10 tis. A "mééédia" to přebírají. Tak to může být i snaha uvést věci na pravou míru.

Vůbec se mi to nelíbí. Další článek, Rusko slibuje, že jaderný knoflík nezmáčkne.


Mainstreamu nelze věřit než datum. Ale i u něj bych si to raději zkontroloval.


Co navíc čekat od Seznam zpráv?


[quote="pid:61331, uid:312"]Vůbec se mi to nelíbí. Další článek, Rusko slibuje, že jaderný knoflík nezmáčkne.[/quote] Mainstreamu nelze věřit než datum. Ale i u něj bych si to raději zkontroloval. Co navíc čekat od Seznam zpráv?

Čína sa nepripojí k sankciám voči Rusku


Po naliehaní na rozhovory medzi Ukrajinou a Ruskom o prímerí Čína v stredu oznámila, že sa nepripojí k Západu v uvalení sankcií na Rusko.
Oznámil to čínsky bankový a poisťovací regulátor Guo Shuqing na stredajšom tlačovom brífingu.


„Všetci sledujú nedávny vojenský konflikt alebo vojnu medzi Ruskom a Ukrajinou,“ povedal Guo Shuqing, predseda Čínskej regulačnej komisie pre bankovníctvo a poisťovníctvo, počas tlačovej konferencie v Mandarin.


"Postoj Číny jasne vyjadrilo ministerstvo zahraničných vecí. Naša medzinárodná politika je konzistentná." "Pokiaľ ide o finančné sankcie, nepodporujeme to," povedal Guo, pričom si všimol najmä nesúhlas s "jednostrannými" sankciami, ktoré podľa neho efektívne neriešia problémy. "Čína sa k takýmto sankciám nepripojí."


Guo je zhodou okolností aj tajomníkom ČKS v Čínskej ľudovej banke, centrálnej banke ČĽR. V stredu dodal, že dúfa, že všetky strany zachovajú „normálne ekonomické výmeny“ a trval na tom, že sankcie doteraz nemali na Čínu žiadny zjavný vplyv.


Nie je jediným predstaviteľom ČKS, ktorý pokarhal Západ za jeho zaobchádzanie s Ruskom a Čínou počas ukrajinskej krízy.


https://www.zerohedge.com/markets/china-wont-join-west-sanctioning-russia-top-banking-regulator-warns


Čína sa nepripojí k sankciám voči Rusku Po naliehaní na rozhovory medzi Ukrajinou a Ruskom o prímerí Čína v stredu oznámila, že sa nepripojí k Západu v uvalení sankcií na Rusko. Oznámil to čínsky bankový a poisťovací regulátor Guo Shuqing na stredajšom tlačovom brífingu. „Všetci sledujú nedávny vojenský konflikt alebo vojnu medzi Ruskom a Ukrajinou,“ povedal Guo Shuqing, predseda Čínskej regulačnej komisie pre bankovníctvo a poisťovníctvo, počas tlačovej konferencie v Mandarin. "Postoj Číny jasne vyjadrilo ministerstvo zahraničných vecí. Naša medzinárodná politika je konzistentná." "Pokiaľ ide o finančné sankcie, nepodporujeme to," povedal Guo, pričom si všimol najmä nesúhlas s "jednostrannými" sankciami, ktoré podľa neho efektívne neriešia problémy. "Čína sa k takýmto sankciám nepripojí." Guo je zhodou okolností aj tajomníkom ČKS v Čínskej ľudovej banke, centrálnej banke ČĽR. V stredu dodal, že dúfa, že všetky strany zachovajú „normálne ekonomické výmeny“ a trval na tom, že sankcie doteraz nemali na Čínu žiadny zjavný vplyv. Nie je jediným predstaviteľom ČKS, ktorý pokarhal Západ za jeho zaobchádzanie s Ruskom a Čínou počas ukrajinskej krízy. https://www.zerohedge.com/markets/china-wont-join-west-sanctioning-russia-top-banking-regulator-warns

Systém Perimetr, systém mrtvé ruky umožňující automatický odpal všech ruských jaderných raket v případě, že zahyne vedení země


Zdroj:
https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/mrtva-ruka-vsechno-o-ruske-zbrani-jaderne-odplaty-pokud-existuje-ale-zrejme-ano/


Aby tento systém fungoval, musí být ruské jaderné síly ve zvýšené bojové pohotovosti. To je důvod proč tuto zvýšenou jadernou pohotovost Putin nedávno nařídil.


Embargo na vývoz plynu zasáhne Rusko citelně, ale ne kriticky. Rusko má další plynovody do Číny a do Turecka


https://oenergetice.cz/plyn/plynovod-sila-sibire-zahajil-provoz-rusky-plyn-proudi-do-ciny (roční kapacita 38 miliard kubických metrů za rok, Nord Stream má kapacitu 55 miliard kubických metrů za rok)


Plánuje se postavení druhého plynovodu Síla Sibiře 2


Zdroj:
https://www.kurzy.cz/zpravy/545866-strategicka-zmena-projektu-plynovodu-rusko--cina/


Pokud bude uvalené embargo na Gazprom (tržní ocenění 181 miliard USD), tak to významně zasáhne hlavně zahraniční akcionáře Gazpromu (Norové 24 %, Britové 8 %, atd …), kteří donedávna dohromady vlastnili 49 procent akcii (50 procent akcií Gazpromu + 1 akcii vlastní ze zákona ruští vlastníci). Podle posledních zpráv, po událostech na Ukrajině velmi prudce poklesly a oslabily akcie Gazpromu. Paniky na trhu využila ruská vláda a za část své dolarové rezervy deponované na Západě skoupila domů velké množství akcii Gazpromu od zahraničních vlastníků, takže současná vlastnická struktura je zatím neznámá.


Výroba mikroprocesorů na území Ruské federace. Procesor Elbrus (jedná se architekturu vyvinutou v ještě v SSSR v roku 1986), založený na architektuře SPARC je jádrem všech klíčových vojenských ruských technologií a procesor Bajkal založený na technologii ARM. Poslední Elbrus má 16 jader a obsahuje 12 miliard tranzistorů.


Zdroj:
https://www.zive.cz/clanky/mcst-elbrus-rusky-procesor-ma-16-jader-a-splnuje-vladni-normy-pro-zabezpeceni-a-spolehlivost/sc-3-a-206351/default.aspx
http://www.mcst.ru/poluchen-pervyj-inzhenernyj-obrazec-mikroprocessora-elbrus16c?s=09
https://habr.com/ru/company/first/blog/590333/


621fd943ef492
621fd9440c0d6


Podle posledních zpráv TSMC, které pro ruské zákazníky vyrábělo procesory Elbrus a Bajkal pod sankcemi vypovědělo smlouvu, ale Rusko má jednak velké zásoby těchto procesorů (desítky tisíc kusů) ale hlavně má nakoupených několik starších linek na výrobu procesorů od AMD, takže je jen otázkou času, kdy je zprovozní a plně se osamostatní.


Poznámka:
V listopadu tohoto roku má sjezd čínská komunistická strana. Na sjezdu bude volen předseda KS Číny, který je zároveň prezidentem Číny. Očekává se, že pokud chce být znovuzvolen současný prezident Si, musí do té doby zajistit sjednocení celé Číny, tj. připojení bývalého čínského ostrova Formosa, který je dnes znám pod jménem Tajwan. Pokud k tomu opravdu dojde, nebude mít problém s mikroprocesory a elektronikou jen Rusko, ale i celý Západ. TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company) vyrábějící dosud ruské mikroprocesory Elbrus a další obří výrobci elektroniky a čipů totiž na Tajwanu sídlí a mají tam klíčovou a ve světě naprosto unikátní výrobu.


Systém Perimetr, systém mrtvé ruky umožňující automatický odpal všech ruských jaderných raket v případě, že zahyne vedení země Zdroj: https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/mrtva-ruka-vsechno-o-ruske-zbrani-jaderne-odplaty-pokud-existuje-ale-zrejme-ano/ Aby tento systém fungoval, musí být ruské jaderné síly ve zvýšené bojové pohotovosti. To je důvod proč tuto zvýšenou jadernou pohotovost Putin nedávno nařídil. Embargo na vývoz plynu zasáhne Rusko citelně, ale ne kriticky. Rusko má další plynovody do Číny a do Turecka https://oenergetice.cz/plyn/plynovod-sila-sibire-zahajil-provoz-rusky-plyn-proudi-do-ciny (roční kapacita 38 miliard kubických metrů za rok, Nord Stream má kapacitu 55 miliard kubických metrů za rok) Plánuje se postavení druhého plynovodu Síla Sibiře 2 Zdroj: https://www.kurzy.cz/zpravy/545866-strategicka-zmena-projektu-plynovodu-rusko--cina/ Pokud bude uvalené embargo na Gazprom (tržní ocenění 181 miliard USD), tak to významně zasáhne hlavně zahraniční akcionáře Gazpromu (Norové 24 %, Britové 8 %, atd …), kteří donedávna dohromady vlastnili 49 procent akcii (50 procent akcií Gazpromu + 1 akcii vlastní ze zákona ruští vlastníci). Podle posledních zpráv, po událostech na Ukrajině velmi prudce poklesly a oslabily akcie Gazpromu. Paniky na trhu využila ruská vláda a za část své dolarové rezervy deponované na Západě skoupila domů velké množství akcii Gazpromu od zahraničních vlastníků, takže současná vlastnická struktura je zatím neznámá. Výroba mikroprocesorů na území Ruské federace. Procesor Elbrus (jedná se architekturu vyvinutou v ještě v SSSR v roku 1986), založený na architektuře SPARC je jádrem všech klíčových vojenských ruských technologií a procesor Bajkal založený na technologii ARM. Poslední Elbrus má 16 jader a obsahuje 12 miliard tranzistorů. Zdroj: https://www.zive.cz/clanky/mcst-elbrus-rusky-procesor-ma-16-jader-a-splnuje-vladni-normy-pro-zabezpeceni-a-spolehlivost/sc-3-a-206351/default.aspx http://www.mcst.ru/poluchen-pervyj-inzhenernyj-obrazec-mikroprocessora-elbrus16c?s=09 https://habr.com/ru/company/first/blog/590333/ ![621fd943ef492](serve/attachment&path=621fd943ef492) ![621fd9440c0d6](serve/attachment&path=621fd9440c0d6) Podle posledních zpráv TSMC, které pro ruské zákazníky vyrábělo procesory Elbrus a Bajkal pod sankcemi vypovědělo smlouvu, ale Rusko má jednak velké zásoby těchto procesorů (desítky tisíc kusů) ale hlavně má nakoupených několik starších linek na výrobu procesorů od AMD, takže je jen otázkou času, kdy je zprovozní a plně se osamostatní. Poznámka: V listopadu tohoto roku má sjezd čínská komunistická strana. Na sjezdu bude volen předseda KS Číny, který je zároveň prezidentem Číny. Očekává se, že pokud chce být znovuzvolen současný prezident Si, musí do té doby zajistit sjednocení celé Číny, tj. připojení bývalého čínského ostrova Formosa, který je dnes znám pod jménem Tajwan. Pokud k tomu opravdu dojde, nebude mít problém s mikroprocesory a elektronikou jen Rusko, ale i celý Západ. TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company) vyrábějící dosud ruské mikroprocesory Elbrus a další obří výrobci elektroniky a čipů totiž na Tajwanu sídlí a mají tam klíčovou a ve světě naprosto unikátní výrobu.
Upravené 2. 3. 2022 o 21:59

Rád bych, kdybyste se vyjádřili k tomuto článku. Co si o tom myslíte? Mám na mysli příměří, a zatažení do zbytečného konfliktu.

Originální prohlášení Lavrova jsem neslyšel, ale ten článek je klasika - lži, polopravdy a zamlčování, prostě sračkomet. Pjakin v poslední relaci jasně řekl, že to jednání je další z podrazů rossionských podpidosích "elit". Putin ty jejich vyjednávací hry hrát nechtěl, přesto to Peskov a spol. spustili. Lavrov patrně jen hasí škody a presstituti jednak nechápou a jednak vytrhávají sdělení z kontextu.


[quote="pid:61313, uid:312"]Rád bych, kdybyste se vyjádřili k tomuto článku. Co si o tom myslíte? Mám na mysli příměří, a zatažení do zbytečného konfliktu.[/quote] Originální prohlášení Lavrova jsem neslyšel, ale ten článek je klasika - lži, polopravdy a zamlčování, prostě sračkomet. Pjakin v poslední relaci jasně řekl, že to jednání je další z podrazů rossionských podpidosích "elit". Putin ty jejich vyjednávací hry hrát nechtěl, přesto to Peskov a spol. spustili. Lavrov patrně jen hasí škody a presstituti jednak nechápou a jednak vytrhávají sdělení z kontextu.

lži, polopravdy a zamlčování, prostě sračkomet


nejenom v článku, ale všude, stačí si poslechnou co blábolí a hned Vám dojde, že situace se pro Rusy vyvíjí dobře a pro západ katastrofálně. Trochu to připomíná Hitlerovskou propagandu v době, když už bylo jasné, že je konec, že prohrají.


[quote="pid:61364, uid:826"]lži, polopravdy a zamlčování, prostě sračkomet[/quote] nejenom v článku, ale všude, stačí si poslechnou co blábolí a hned Vám dojde, že situace se pro Rusy vyvíjí dobře a pro západ katastrofálně. Trochu to připomíná Hitlerovskou propagandu v době, když už bylo jasné, že je konec, že prohrají.

Nijak, Ukrajinská strana zase kličkuje a sdělila, že se dostaví k jednání zítra ráno.

Ukrajinci jen hrajou o čas a za ruskou stranu jsou tam zrádci. Patrně jim to taky brzo spočítají.


[quote="pid:61339, uid:312"]Nijak, Ukrajinská strana zase kličkuje a sdělila, že se dostaví k jednání zítra ráno.[/quote] Ukrajinci jen hrajou o čas a za ruskou stranu jsou tam zrádci. Patrně jim to taky brzo spočítají.

Člen ukrajinskej delegácie uviedol, že rokovania s Ruskom sa v Belovežskej Pušči neuskutočnia
David Arakhamia poznamenal, že všetky podrobnosti budú neskôr.
Ruská delegácia už dorazila do Belovežskej puška, kde sa podľa plánu uskutoční druhé kolo rokovaní medzi oboma krajinami. Vedúci delegácie Vladimír Medinskij po prílete povedal, že 3. marca čakajú na ukrajinskú delegáciu predstavitelia Ruskej federácie. Miesto na rokovanie si podľa neho spoločne vybrali Rusko a Ukrajina. Ministerstvo zahraničných vecí Bieloruska oznámilo, že hostiteľom druhého kola rokovaní v Belovežskej Pušči bude Poľovnícky dom.


V reakcii na tieto vyhlásenia jeden z členov kyjevskej delegácie, poradca vedúceho kancelárie prezidenta Ukrajiny Michaila Podoljaka, vyzval na čakanie na „skutočný začiatok dialógu“. „Je pochybné, že bez prítomnosti druhej [ukrajinskej] strany pri stole je možné viesť skutočné rokovania," napísal na Twitteri . „Takže počkajte na skutočný začiatok dialógu."


Ruská delegácia dorazila na rokovanie s ukrajinskou stranou v rovnakom zložení ako naposledy. Okrem Medinského v ňom boli zástupcovia prednostu MO a Ministerstva zahraničných vecí Ruskej federácie Andrej Rudenko a Alexander Fomin, šéf Výboru Štátnej dumy pre medzinárodné záležitosti Leonid Sluckij, ako aj ruský veľvyslanec. do Bieloruska, ruský vyslanec pri Kontaktnej skupine Boris Gryzlov.


https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13941683


Člen ukrajinskej delegácie uviedol, že rokovania s Ruskom sa v Belovežskej Pušči neuskutočnia David Arakhamia poznamenal, že všetky podrobnosti budú neskôr. Ruská delegácia už dorazila do Belovežskej puška, kde sa podľa plánu uskutoční druhé kolo rokovaní medzi oboma krajinami. Vedúci delegácie Vladimír Medinskij po prílete povedal, že 3. marca čakajú na ukrajinskú delegáciu predstavitelia Ruskej federácie. Miesto na rokovanie si podľa neho spoločne vybrali Rusko a Ukrajina. Ministerstvo zahraničných vecí Bieloruska oznámilo, že hostiteľom druhého kola rokovaní v Belovežskej Pušči bude Poľovnícky dom. V reakcii na tieto vyhlásenia jeden z členov kyjevskej delegácie, poradca vedúceho kancelárie prezidenta Ukrajiny Michaila Podoljaka, vyzval na čakanie na „skutočný začiatok dialógu“. „Je pochybné, že bez prítomnosti druhej [ukrajinskej] strany pri stole je možné viesť skutočné rokovania," napísal na Twitteri . „Takže počkajte na skutočný začiatok dialógu." Ruská delegácia dorazila na rokovanie s ukrajinskou stranou v rovnakom zložení ako naposledy. Okrem Medinského v ňom boli zástupcovia prednostu MO a Ministerstva zahraničných vecí Ruskej federácie Andrej Rudenko a Alexander Fomin, šéf Výboru Štátnej dumy pre medzinárodné záležitosti Leonid Sluckij, ako aj ruský veľvyslanec. do Bieloruska, ruský vyslanec pri Kontaktnej skupine Boris Gryzlov. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13941683

Rusko připouští příměří. Někdo nás zatáhl do umělého konfliktu, šokoval Lavrov


https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-rusko-lavrov-bezpecnost-zelenskyj-primeri-jednani-invaze-valka-ukrajina.A220302_173606_zahranicni_jhr


Tak toto slyším poprvé. Ví někdo o takovém prohlášení Lavrova ? Pokud by na toto teď Rusko přistoupilo, tak by to byla jeho naprostá prohra a výhra Západu.


Rusko připouští příměří. Někdo nás zatáhl do umělého konfliktu, šokoval Lavrov https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-rusko-lavrov-bezpecnost-zelenskyj-primeri-jednani-invaze-valka-ukrajina.A220302_173606_zahranicni_jhr Tak toto slyším poprvé. Ví někdo o takovém prohlášení Lavrova ? Pokud by na toto teď Rusko přistoupilo, tak by to byla jeho naprostá prohra a výhra Západu.
Upravené 3. 3. 2022 o 07:31

Rusko připouští příměří. Někdo nás zatáhl do umělého konfliktu, šokoval Lavrov
Včera jsem se na to také ptal, ale pak jsem se podíval na rozhovor Lavrova. A není to tak, je to západní propaganda.


[quote="pid:61396, uid:317"]Rusko připouští příměří. Někdo nás zatáhl do umělého konfliktu, šokoval Lavrov[/quote]Včera jsem se na to také ptal, ale pak jsem se podíval na rozhovor Lavrova. A není to tak, je to západní propaganda.

je to západní propaganda.


počuvla som prihovor Lavrova. Okrem ineho povedal ,ze vojna sa moze presunuť do vesmiru..t.j na obeznu drahu Zeme. V diplomatickej reci to znamena: ""dame dole všetky vaše satelity,od telekomunikacnych az po vojenske,,,


v reale sa vratim do doby kamennej,lebo elektromagneticky vyboj ,zniči na zemi všetku elektroniku..


Boh s nami....


[quote="pid:61398, uid:312"]je to západní propaganda.[/quote] počuvla som prihovor Lavrova. Okrem ineho povedal ,ze vojna sa moze presunuť do vesmiru..t.j na obeznu drahu Zeme. V diplomatickej reci to znamena: ""dame dole všetky vaše satelity,od telekomunikacnych az po vojenske,,, v reale sa vratim do doby kamennej,lebo elektromagneticky vyboj ,zniči na zemi všetku elektroniku.. Boh s nami....

Někdo nás zatáhl do umělého konfliktu, šokoval Lavrov


Napisem nieco co si uz par dni myslim ale nebol som si isty ci s tym ist na svetlo sveta. Viem ze viaceri so mnou asi nebudete suhlasit ale dnes po tomto vyjadreni Lavrova a po oznameni strat som o tom presvedceny.


Rusko v prvych fazach tejto operacie zlikvidovalo bieolaboratoria rozne body na logistiku vojakov a a vojenskeho materialu. To ked je boj neodvratny udri ako prvy. Preco Rusko udrelo? Pretoze vnutorna zrada elit ako v Rusku (duma a CAST armady tej vlasovskej tusim Pjakin spominal aj velitela ci generala) tak aj na Donbase (Pusilin) vytvorila take objektivne podmienky ze zasah bol neodvratny. Lenze po prvom zasahu raketovom som si hovoril naco zbytocne budu umierat ruski vojaci ked je to mozne vyriesit aj inymi prostriedkami a potom mi to docvaklo ked som videl pocty mrtvych a zranenych a toto Lavrovov vyhlasenie ma v tom len utvrdilo.


Rusko tymto zasahom na Ukrajine nevyriesilo len biologicku chemicku a atomovu bombu ale vyriesilo aj zradu v armade. Podla mojho nazoru po tejto akcii sa otvori cesta Sojguovi aby previedol cistky v armade na velitelskych postoch armady Gerasimov? A tie casti armady ktore boli naklonene vlasovcom sa vybijaju na Ukrajine a tym padom ich nie je mozne pouzit v Rusku. Cim sa znizuje riziko nasilnosti v samotnom Rusku. Je to pre Rusko dost osemetna situacia ale Putin to ma cely cas dohodnute s globalistami ktori zase potrebuju zacistit tu banderovsku haved aby nevznikol velky tlak na zapadne hranice trojmoria a tak v tomto boji proti sebe skoncili banderovci a vlasovci ktorych velitelia chceli silou mocou vyvolat vojensky konflikt na Ukrajine.


[quote="pid:61396, uid:317"]Někdo nás zatáhl do umělého konfliktu, šokoval Lavrov[/quote] Napisem nieco co si uz par dni myslim ale nebol som si isty ci s tym ist na svetlo sveta. Viem ze viaceri so mnou asi nebudete suhlasit ale dnes po tomto vyjadreni Lavrova a po oznameni strat som o tom presvedceny. Rusko v prvych fazach tejto operacie zlikvidovalo bieolaboratoria rozne body na logistiku vojakov a a vojenskeho materialu. To ked je boj neodvratny udri ako prvy. Preco Rusko udrelo? Pretoze vnutorna zrada elit ako v Rusku (duma a CAST armady tej vlasovskej tusim Pjakin spominal aj velitela ci generala) tak aj na Donbase (Pusilin) vytvorila take objektivne podmienky ze zasah bol neodvratny. Lenze po prvom zasahu raketovom som si hovoril naco zbytocne budu umierat ruski vojaci ked je to mozne vyriesit aj inymi prostriedkami a potom mi to docvaklo ked som videl pocty mrtvych a zranenych a toto Lavrovov vyhlasenie ma v tom len utvrdilo. Rusko tymto zasahom na Ukrajine nevyriesilo len biologicku chemicku a atomovu bombu ale vyriesilo aj zradu v armade. Podla mojho nazoru po tejto akcii sa otvori cesta Sojguovi aby previedol cistky v armade na velitelskych postoch armady Gerasimov? A tie casti armady ktore boli naklonene vlasovcom sa vybijaju na Ukrajine a tym padom ich nie je mozne pouzit v Rusku. Cim sa znizuje riziko nasilnosti v samotnom Rusku. Je to pre Rusko dost osemetna situacia ale Putin to ma cely cas dohodnute s globalistami ktori zase potrebuju zacistit tu banderovsku haved aby nevznikol velky tlak na zapadne hranice trojmoria a tak v tomto boji proti sebe skoncili banderovci a vlasovci ktorych velitelia chceli silou mocou vyvolat vojensky konflikt na Ukrajine.
Upravené 3. 3. 2022 o 08:51

Zdravím,


najde se někdo ochotný ten rozhovor otitulkovat.


https://www.youtube.com/watch?v=RVCXuxX3ouQ


Něco-málo rozumím, ale ne tak, abych si troufl na překlad.


Zdravím, najde se někdo ochotný ten rozhovor otitulkovat. https://www.youtube.com/watch?v=RVCXuxX3ouQ Něco-málo rozumím, ale ne tak, abych si troufl na překlad.

@Joe JumperUp , @Ogar Valach
Dovolím si zdvořile požádat o další řešení otázek služebního působení v jiném, k tomu účelu založeném vlákně. Děkuji.

Připadá mi to jako práce v tandemu - odvedení pozornosti (?)


[quote="pid:61228, uid:810"]@Joe JumperUp , @Ogar Valach Dovolím si zdvořile požádat o další řešení otázek služebního působení v jiném, k tomu účelu založeném vlákně. Děkuji.[/quote] Připadá mi to jako práce v tandemu - odvedení pozornosti (?)

V Haagu začalo vyšetřování válečných zločinů. Podle názvu článku - zločinů Ruska. Ale z textu to není tak jasné...

GP si tím pravděpodobně připravuje nástroj, přes který se bude snažit ovlivňovat proces denacifikace Ukrajiny.


[quote="pid:61439, uid:214"]V Haagu začalo vyšetřování válečných zločinů. Podle názvu článku - zločinů Ruska. Ale z textu to není tak jasné...[/quote] GP si tím pravděpodobně připravuje nástroj, přes který se bude snažit ovlivňovat proces denacifikace Ukrajiny.
Upravené 3. 3. 2022 o 12:11

K tomu rozhovoru Lavrova, co vložila JanaK, a ze kterého vzešel onen ,,šok''... Je to podáno tak, že RF vpadla na Ukrajinu a teď je sama v šoku, co tam dělá...blbost.


V kontextu Lavrova je to myšleno tak, že Ukrajina, Banderifikace ukrajiny, včetně Majdanu byla provedeno s cílem vytvoření budoucího konfliktu s RF. Ale to všichni víme a je to zcela zřejmé. Je to ten konflikt, kterému se 8 let snažili Minskými dohodami zabránit. Je zřejmé, že další natahování času, kdy nebudou dohody plněny, může vést k vážným následkům pro RF (v mezičase mohly být ukrorežimem připraveny různé věci).


Řekl bych, že konflikt byl neodvratný od momentu Majdanu, jen s průběhem času klesaly priority, na kterých by byl řešitelný.


Lavrov otevřeně říká, že se na problému Ukrajiny všichni otevřeně vybarvili, včetně špiček vedení EU - pokud jsi nacist a likviduješ Ruskych, pak je všechno ok. Zmiňuje pochodňové průvody na Ukrajině a jejich ochranu bezpečnostními složkami.


V souhrnu otevřeně říká, že západní Evropa podporuje nacistické tendence vůči Rusku. Že vlády mnohých krajin EU, stejně jako Německo jsou absolutně nesamostatné (ergo nemá smysl o čemkoliv s nimi jednat). O brtitském vedení se vyjádřil, že je úplně jedno co říkají, jelikož jsou absolutně ,,neadekvátní'' - v překladu idioti. A že se snaží všemožně dostat zpátky na světovou scénu, kam je ovšem nikdo nechce vpustit.


Poznámka:


Myslím, že by bylo dobré trochu zpozornět ohledně denacifikace. Jak Lavrov uvedl, jedná se o celoevropský problém, resp. je to tendence podporovaná seshora... Chvíli už totiž přemýšlím, jak bude operace zakončena - resp. výsledek je potřeba nějak zapečetit. Jinak řečeno - denacifikace ukrajiny nemůže mít trvalý efekt, pokud operace skončí a Ukrajina bude dále vystavena stejným tendencím jako před spuštěním operace...Denacifikace Ukrajiny mi přijde sama o sobě málo, z dlouhodobějšího hlediska.


K tomu rozhovoru Lavrova, co vložila JanaK, a ze kterého vzešel onen ,,šok''... Je to podáno tak, že RF vpadla na Ukrajinu a teď je sama v šoku, co tam dělá...blbost. V kontextu Lavrova je to myšleno tak, že Ukrajina, Banderifikace ukrajiny, včetně Majdanu byla provedeno s cílem vytvoření budoucího konfliktu s RF. Ale to všichni víme a je to zcela zřejmé. Je to ten konflikt, kterému se 8 let snažili Minskými dohodami zabránit. Je zřejmé, že další natahování času, kdy nebudou dohody plněny, může vést k vážným následkům pro RF (v mezičase mohly být ukrorežimem připraveny různé věci). Řekl bych, že konflikt byl neodvratný od momentu Majdanu, jen s průběhem času klesaly priority, na kterých by byl řešitelný. Lavrov otevřeně říká, že se na problému Ukrajiny všichni otevřeně vybarvili, včetně špiček vedení EU - pokud jsi nacist a likviduješ Ruskych, pak je všechno ok. Zmiňuje pochodňové průvody na Ukrajině a jejich ochranu bezpečnostními složkami. V souhrnu otevřeně říká, že západní Evropa podporuje nacistické tendence vůči Rusku. Že vlády mnohých krajin EU, stejně jako Německo jsou absolutně nesamostatné (ergo nemá smysl o čemkoliv s nimi jednat). O brtitském vedení se vyjádřil, že je úplně jedno co říkají, jelikož jsou absolutně ,,neadekvátní'' - v překladu idioti. A že se snaží všemožně dostat zpátky na světovou scénu, kam je ovšem nikdo nechce vpustit. Poznámka: Myslím, že by bylo dobré trochu zpozornět ohledně denacifikace. Jak Lavrov uvedl, jedná se o celoevropský problém, resp. je to tendence podporovaná seshora... Chvíli už totiž přemýšlím, jak bude operace zakončena - resp. výsledek je potřeba nějak zapečetit. Jinak řečeno - denacifikace ukrajiny nemůže mít trvalý efekt, pokud operace skončí a Ukrajina bude dále vystavena stejným tendencím jako před spuštěním operace...Denacifikace Ukrajiny mi přijde sama o sobě málo, z dlouhodobějšího hlediska.

Připadá mi to jako práce v tandemu - odvedení pozornosti (?)

Zásah .


[quote="pid:61421, uid:58"]Připadá mi to jako práce v tandemu - odvedení pozornosti (?)[/quote] Zásah .

Ještě jsem zapomněl - o Zelenském se vyjadřuje jako o prezidentovi...kdoví....kdyby Zelenský měl na něco vliv, napsal bych, že to je třeba signál, že pokud on něco, něco, něco...tak že bude třeba uznán prezidentem, ze strany RF. Na druhou stranu, je to diplomat, tudíž o někom kdo zastává prezidentskou funkci zřejmě bude mluvit jako o prezidentovi i kdyby dotyčný chodil v plenkách a s chrastítkem...


Dále říká, že Moskva je připravena k jednání. Je zřejmé, že jednání, které napomůže plnění cílů operace je vždy lepší, než pokračování vojenských akcí. Opět to ale platí v případě, kdy o silových strukturách rozhoduji ti, s nimiž se jedná. Což úplně přesně nebude tento případ. Řekl bych, že zde zřejmě brzo bude potřeba lokalizovat skutečné vedení armády, případně klíčové činitele, ovládané ze západu, a eliminovat je. Tlačit na Ukrajinské vedení nemá smysl, když nemají v kompetenci rozhodovat o armádě.


A ještě osobní poznámka - Zdá se mi, že Peskov občas zapomíná, že je mluvčí a ne prezident.


Ještě jsem zapomněl - o Zelenském se vyjadřuje jako o prezidentovi...kdoví....kdyby Zelenský měl na něco vliv, napsal bych, že to je třeba signál, že pokud on něco, něco, něco...tak že bude třeba uznán prezidentem, ze strany RF. Na druhou stranu, je to diplomat, tudíž o někom kdo zastává prezidentskou funkci zřejmě bude mluvit jako o prezidentovi i kdyby dotyčný chodil v plenkách a s chrastítkem... Dále říká, že Moskva je připravena k jednání. Je zřejmé, že jednání, které napomůže plnění cílů operace je vždy lepší, než pokračování vojenských akcí. Opět to ale platí v případě, kdy o silových strukturách rozhoduji ti, s nimiž se jedná. Což úplně přesně nebude tento případ. Řekl bych, že zde zřejmě brzo bude potřeba lokalizovat skutečné vedení armády, případně klíčové činitele, ovládané ze západu, a eliminovat je. Tlačit na Ukrajinské vedení nemá smysl, když nemají v kompetenci rozhodovat o armádě. A ještě osobní poznámka - Zdá se mi, že Peskov občas zapomíná, že je mluvčí a ne prezident.

Denacifikace Ukrajiny mi přijde sama o sobě málo, z dlouhodobějšího hlediska.

Bingo. Denacifikace proběhne v celé Evropě (viz. sekce matričně egregoriálních zpráv - zpráva o hořící lodi plené luxusních aut Porche, Bently atd). Proběhne i u nás a fialový hnus to svým nechápáním jen urychluje.


[quote="pid:61425, uid:9"]Denacifikace Ukrajiny mi přijde sama o sobě málo, z dlouhodobějšího hlediska.[/quote] Bingo. Denacifikace proběhne v celé Evropě (viz. sekce matričně egregoriálních zpráv - zpráva o hořící lodi plené luxusních aut Porche, Bently atd). Proběhne i u nás a fialový hnus to svým nechápáním jen urychluje.

Jak Lavrov uvedl, jedná se o celoevropský problém,


"Nejen" celoevropský, ale i český !!


[quote="pid:61425, uid:9"]Jak Lavrov uvedl, jedná se o celoevropský problém,[/quote] ** "Nejen" celoevropský, ale i český !!**
1234567 ... 10
114.17k
733
90
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept