Egregoriálno-matričné riadenie
Úřadům se přihlásil nejhledanější český zločinec. Po 11 letech na útěku

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-uradum-se-prihlasil-nejhledanejsi-cesky-zlocinec-po-11-letech-na-uteku-189837


Podle informací Seznam Zpráv je devětačtyřicetiletý Stanislav
Seidl zadržen na policejní stanici v Plateau na předměstí Dakaru. Od Seidlova přítele, který ho v sobotu navštívil, je zpráva, že je na cele se čtyřmi lidmi, spí na podlaze, nemá přístup k čisté vodě, jídlu ani hygieně. V neděli musel být podle tohoto zdroje Stanislav Seidl převezen do nemocnice, protože močil krev.


Význam franc. slova "plateau"


tác, podnos, plató
plateau-repas tác s jídlem v letadle, nemocnici ap.
miska u váhy
převodník u bicyklu
plošinový vůz železniční
talíř, kotouč u gramofonu
deska stolu
rovina, plošina
pódium, jeviště, scéna v divadle ap.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-uradum-se-prihlasil-nejhledanejsi-cesky-zlocinec-po-11-letech-na-uteku-189837 Podle informací Seznam Zpráv je devětačtyřicetiletý Stanislav Seidl zadržen na policejní stanici v **Plateau** na předměstí Dakaru. Od Seidlova přítele, který ho v sobotu navštívil, je zpráva, že je na cele se čtyřmi lidmi, spí na podlaze, nemá přístup k čisté vodě, jídlu ani hygieně. V neděli musel být podle tohoto zdroje Stanislav Seidl převezen do nemocnice, protože močil krev. Význam franc. slova "plateau" tác, podnos, plató plateau-repas tác s jídlem v letadle, nemocnici ap. miska u váhy převodník u bicyklu plošinový vůz železniční talíř, kotouč u gramofonu deska stolu rovina, plošina pódium, jeviště, scéna v divadle ap.
334
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept