Mimo kategórií
Fasismus
UK

.Po II WW vetsina fasistu utekla do Ameriky …. a dneska se zacinaji vracet..a prevychovavat mladou generaci....
podle meho nazoru tady nejde o Likvidaci Ukrajiny.... ale likvidaci fasistu…a to na vychode i na zapade…Prvni kritizujici vlastovky se objevily tady na zapade pred desetiletimi....ale protoze se nic moc nestalo....tak to doslo az tak daleko, ze Russia opet musi zacit cistit tyhle ambiciozni holomky kteri by chteli zotrocit zbytek sveta....
a expanze bude pokracovat nebot vetsina z nich utece do Chorvatska, Slovenska, Polska , …atd...
Rusove buduji na sibiri nove obrovske prumyslove komplexy a chybi pracovni sily…takze 1-2 milliony fasounou by to mohli vyresit ./na betonovani ci kopani vykopu ….
popravovat je nikdo nebude, proc??/budou to levni otroci….


USA nemohou ridit svet jako pred 50-ti lety…jejich letadlove lode jsou rezave a nefunkcni…obavani marinaci vyzrani hamburgery si maji problemy zapnout gatata…...cili to jim dodavalo silu a prevahu jiz neni…
naopak RUSSIA dosahla velkeho rozmachu novych hypersonickych raket…kontroluji vesmir a jejich armada je holt lepsi….
Zatim existuje vacuum coz je velmi nebezpecne/ nebot chaos neni nejlepsi nastroj na rizeni sveta/….
Rusove jen velmi pomalu prebiraji vedeni...
Ale vsechno jde tak jak ma jit ...super-staty za dnesni doby....vyrizuji svoje spory jinak nez valkou.....jsou to dohody mezi nimi..ktere urcuji dalsi chod udalosti...
Ty zoufale vykriky zoufalstvi Zelenskeho...ukazky pani s obvazanou hlavou... cizinecka legie kam se udajne prihlasilo 16 000 zabijaku i to je spravny postup...nebot je lehci je odchytit najednou a prevezt do pracovnich taboru...nez je nahanet jednotlive....
.tak jako poslednich nekolik stoleti to byly konference podle jejichz zaveru se urcovalo kdo bude co vyrabet, kdo bude kontrolovat transport...ktery region a co a jak.....


Nevim jak to vidite vy ...doufam, ze podobne...
.nebot hlupaku z ulice kteri na namesti cinkaji klici se neptam, nebot tam to je jasne.....


.Po II WW vetsina fasistu utekla do Ameriky …. a dneska se zacinaji vracet..a prevychovavat mladou generaci.... podle meho nazoru tady nejde o Likvidaci Ukrajiny.... ale likvidaci fasistu…a to na vychode i na zapade…Prvni kritizujici vlastovky se objevily tady na zapade pred desetiletimi....ale protoze se nic moc nestalo....tak to doslo az tak daleko, ze Russia opet musi zacit cistit tyhle ambiciozni holomky kteri by chteli zotrocit zbytek sveta.... a expanze bude pokracovat nebot vetsina z nich utece do Chorvatska, Slovenska, Polska , …atd... Rusove buduji na sibiri nove obrovske prumyslove komplexy a chybi pracovni sily…takze 1-2 milliony fasounou by to mohli vyresit ./na betonovani ci kopani vykopu …. popravovat je nikdo nebude, proc??/budou to levni otroci…. USA nemohou ridit svet jako pred 50-ti lety…jejich letadlove lode jsou rezave a nefunkcni…obavani marinaci vyzrani hamburgery si maji problemy zapnout gatata…...cili to jim dodavalo silu a prevahu jiz neni… naopak RUSSIA dosahla velkeho rozmachu novych hypersonickych raket…kontroluji vesmir a jejich armada je holt lepsi…. Zatim existuje vacuum coz je velmi nebezpecne/ nebot chaos neni nejlepsi nastroj na rizeni sveta/…. Rusove jen velmi pomalu prebiraji vedeni... Ale vsechno jde tak jak ma jit ...super-staty za dnesni doby....vyrizuji svoje spory jinak nez valkou.....jsou to dohody mezi nimi..ktere urcuji dalsi chod udalosti... Ty zoufale vykriky zoufalstvi Zelenskeho...ukazky pani s obvazanou hlavou... cizinecka legie kam se udajne prihlasilo 16 000 zabijaku i to je spravny postup...nebot je lehci je odchytit najednou a prevezt do pracovnich taboru...nez je nahanet jednotlive.... .tak jako poslednich nekolik stoleti to byly konference podle jejichz zaveru se urcovalo kdo bude co vyrabet, kdo bude kontrolovat transport...ktery region a co a jak..... Nevim jak to vidite vy ...doufam, ze podobne... .nebot hlupaku z ulice kteri na namesti cinkaji klici se neptam, nebot tam to je jasne.....

Si treba položiť pár otázok.


  1. Prečo európa pravidelne reprodukuje fašizmus?
    1. Je to chyba kultúry?
    2. Je to chyba genetická? (R1B, Adamovi potomkovia)
  2. Nie je až príliš veľká koreleácia medti správaním sa cigánov a správaním sa EU jElít? Obe skupiny nedodržujú slovo, kradnú, klamú, nemajú česť, charakter ani svedomie.
  3. Dajú sa považovať nekonečné útoky na Rusko za nekonečné križiacke vojny s cieľom vyhubiť civilizáciu ľudí na planéte?

Si treba položiť pár otázok. 1. Prečo európa pravidelne reprodukuje fašizmus? 1. Je to chyba kultúry? 2. Je to chyba genetická? (R1B, Adamovi potomkovia) 2. Nie je až príliš veľká koreleácia medti správaním sa cigánov a správaním sa EU jElít? Obe skupiny nedodržujú slovo, kradnú, klamú, nemajú česť, charakter ani svedomie. 3. Dajú sa považovať nekonečné útoky na Rusko za nekonečné križiacke vojny s cieľom vyhubiť civilizáciu ľudí na planéte?

Si treba položiť pár otázok.
Ty otázky a pár odpovědí tady znějí s přestávkami pořád. Ze začátku je nikdo nebral vážně. Ale čím dál víc se ukazuje, že ten plán je dlouhodobý, tisíciletý. A je již nad slunce zjevné, kdo je agresor.


[quote="pid:61488, uid:106"]Si treba položiť pár otázok.[/quote]Ty otázky a pár odpovědí tady znějí s přestávkami pořád. Ze začátku je nikdo nebral vážně. Ale čím dál víc se ukazuje, že ten plán je dlouhodobý, tisíciletý. A je již nad slunce zjevné, kdo je agresor.

Nie je až príliš veľká koreleácia medti správaním sa cigánov a správaním sa EU jElít? Obe skupiny nedodržujú slovo, kradnú, klamú, nemajú česť, charakter ani svedomie.

Jedním slovem PARAZITISMUS. Zatímco u cigánů, kteří to ve svém primitivismu neskrývají, je to pro každého zjevné, "elity" egregoriálně surfují na vlně davo-elitární koncepce GP.


[quote="pid:61488, uid:106"]Nie je až príliš veľká koreleácia medti správaním sa cigánov a správaním sa EU jElít? Obe skupiny nedodržujú slovo, kradnú, klamú, nemajú česť, charakter ani svedomie.[/quote] Jedním slovem PARAZITISMUS. Zatímco u cigánů, kteří to ve svém primitivismu neskrývají, je to pro každého zjevné, "elity" egregoriálně surfují na vlně davo-elitární koncepce GP.

Ale čím dál víc se ukazuje, že ten plán je dlouhodobý, tisíciletý


Plánovači sice plánují, ale už si dávají lidé práci jejich činnost sumírovat pro veřejnost. Je to sice dlouhé, ale je to výživné.


https://otevrisvoumysl.cz/velka-porota-geopoliticke-a-historicke-pozadi-nejen-covidu-19-2-den/


[quote="pid:61573, uid:312"]Ale čím dál víc se ukazuje, že ten plán je dlouhodobý, tisíciletý[/quote] Plánovači sice plánují, ale už si dávají lidé práci jejich činnost sumírovat pro veřejnost. Je to sice dlouhé, ale je to výživné. https://otevrisvoumysl.cz/velka-porota-geopoliticke-a-historicke-pozadi-nejen-covidu-19-2-den/

Plánovači sice plánují, ale už si dávají lidé práci jejich činnost sumírovat pro veřejnost. Je to sice dlouhé, ale je to výživné.

Faktologicky je to ohromující, ale... Co je důvodem, že GP na "svém hřišti" toleruje (ne-li iniciuje a podporuje) takovouto strukturu? Myslím, že se jedná pouze o odřezání starých, suchých a nepotřebných větví. Patrně se fyzické přemístění globálních elit do nových center řízení blíží ke konci.


[quote="pid:61577, uid:439"]Plánovači sice plánují, ale už si dávají lidé práci jejich činnost sumírovat pro veřejnost. Je to sice dlouhé, ale je to výživné.[/quote] Faktologicky je to ohromující, ale... Co je důvodem, že GP na "svém hřišti" toleruje (ne-li iniciuje a podporuje) takovouto strukturu? Myslím, že se jedná pouze o odřezání starých, suchých a nepotřebných větví. Patrně se fyzické přemístění globálních elit do nových center řízení blíží ke konci.

Prečo európa pravidelne reprodukuje fašizmus?

Fašizmus (tak, ako je definovaný v KSB) je jadrom každej davo-"elitárnej" spoločnosti. Už to delenie na - nadľudí (elity) a podľudí (dav) je prejav fašizmu.


Čo sa týka nacizmu (chúťky zabíjať ľudí inej rasy, národnosti atď.), tak problém je v tom, že v spoločnosti prevládajú neĽudské typy psychiky, a tie sa vplyvom masmediálnej hypnózy dajú vybudiť do hysterických prejavov, keď ľudia nabití emóciami sa správajú ako zvieratá chrániace si svoje teritórium: naši OK, "cudzích" zlikvidovať ako hrozbu.


[quote="pid:61488, uid:106"]Prečo európa pravidelne reprodukuje fašizmus?[/quote] Fašizmus (tak, ako je definovaný v KSB) je jadrom každej davo-"elitárnej" spoločnosti. Už to delenie na - nadľudí (elity) a podľudí (dav) je prejav fašizmu. Čo sa týka nacizmu (chúťky zabíjať ľudí inej rasy, národnosti atď.), tak problém je v tom, že v spoločnosti prevládajú neĽudské typy psychiky, a tie sa vplyvom masmediálnej hypnózy dajú vybudiť do hysterických prejavov, keď ľudia nabití emóciami sa správajú ako zvieratá chrániace si svoje teritórium: naši OK, "cudzích" zlikvidovať ako hrozbu.

Co je důvodem, že GP na "svém hřišti" toleruje (ne-li iniciuje a podporuje) takovouto strukturu?


Podsouváš myšlenku. Že GP je toleruje / inicujuje. Ale třebas nemá takové možnosti, nebo snad ani příležitosti, vše komplexně, notabene v reálném čase, řídít (nebo tolerovat). Jedna z verzí může být i taková, že GP si to zkrátka nedokáže pohlídat současně na N otevřených frontách (zakon vremeni), a ta informační exploze tu zkrátka je. Exabytes per minute. A že si někdo dal práci udělat takto komplexní sumarizaci je mazec samo o sobě. Dalo by se to použít jako podklad nových učebnic Dějepisu s laskavým souhlasem spolku, čijaxetojmenuje, pro studium totalitních režimů smile


[quote="pid:61581, uid:826"]Co je důvodem, že GP na "svém hřišti" toleruje (ne-li iniciuje a podporuje) takovouto strukturu?[/quote] Podsouváš myšlenku. Že GP je toleruje / inicujuje. Ale třebas nemá takové možnosti, nebo snad ani příležitosti, vše komplexně, notabene v reálném čase, řídít (nebo tolerovat). Jedna z verzí může být i taková, že GP si to zkrátka nedokáže pohlídat současně na N otevřených frontách (zakon vremeni), a ta informační exploze tu zkrátka je. Exabytes per minute. A že si někdo dal práci udělat takto komplexní sumarizaci je mazec samo o sobě. Dalo by se to použít jako podklad nových učebnic Dějepisu s laskavým souhlasem spolku, čijaxetojmenuje, pro studium totalitních režimů :)

Podsouváš myšlenku.

To v žádném případě, jen jsem chtěl poukázat na disproporci v tom, že na jedné straně dochází v západním světě k neustálým náhlým úmrtím a sebevraždám nesystémových odborníků (hlavně alternativních lékařů) a najednou z čistého nebe, na vrcholu celosvětového medicínského podvodu, přikrývajícího přeformátování společnosti, kde se vzali, tu se vzali, neohrožení soudcové svých kurátorů.


[quote="pid:63936, uid:439"]Podsouváš myšlenku.[/quote] To v žádném případě, jen jsem chtěl poukázat na disproporci v tom, že na jedné straně dochází v západním světě k neustálým náhlým úmrtím a sebevraždám nesystémových odborníků (hlavně alternativních lékařů) a najednou z čistého nebe, na vrcholu celosvětového medicínského podvodu, přikrývajícího přeformátování společnosti, kde se vzali, tu se vzali, neohrožení soudcové svých kurátorů.
Upravené 18. 3. 2022 o 00:26

Jedna z verzí může být i taková, že GP si to zkrátka nedokáže pohlídat současně na N otevřených frontách (zakon vremeni), a ta informační exploze tu zkrátka je.


Nedokáže uhlídat všechny výhonky, ale jakmile je větev moc velká a nehodí se mu do plánů, tak ji GP zařízne a má na to vypracované a za tisíciletí vypilované postupy (např. pomocí pomluv, které obyvatelé nadšeně poslouchají a věří jim minimálně v režimu na každém "šprochu pravdy trochu" - ukázka geniální pomluvy v literatuře: Jan Neruda - Jak přivedla žebráka na mizinu. Zasáhne obyvatele na citlivém místě a vyvolá rozhořčení).


[quote="pid:63936, uid:439"]Jedna z verzí může být i taková, že GP si to zkrátka nedokáže pohlídat současně na N otevřených frontách (zakon vremeni), a ta informační exploze tu zkrátka je.[/quote] Nedokáže uhlídat všechny výhonky, ale jakmile je větev moc velká a nehodí se mu do plánů, tak ji GP zařízne a má na to vypracované a za tisíciletí vypilované postupy (např. pomocí pomluv, které obyvatelé nadšeně poslouchají a věří jim minimálně v režimu na každém "šprochu pravdy trochu" - ukázka geniální pomluvy v literatuře: Jan Neruda - Jak přivedla žebráka na mizinu. Zasáhne obyvatele na citlivém místě a vyvolá rozhořčení).
Upravené 18. 3. 2022 o 06:49

Jedným z princípov nacizmu ako ideológie fašizmu je výchova skupiny ľudí k nenávisti k iným ľuďom na základe daných kritérií.


Učenie k nenávisti človeka k človekom by mal patriť k najvyšším trestom popri treste smrti.
Kto to učí, je v skutku vrah.


Jedným z princípov nacizmu ako ideológie fašizmu je výchova skupiny ľudí k nenávisti k iným ľuďom na základe daných kritérií. Učenie k nenávisti človeka k človekom by mal patriť k najvyšším trestom popri treste smrti. Kto to učí, je v skutku vrah.

Kto to učí, je v skutku vrah.


Příklady znám z dětství (svého nebo svých kamarádů), kdy rodiče znají své ratolesti a když chování neodpovídá jejich povaze, pak se ptají, "kdo tě navedl ?". Namočit do něčeho nezralou psychiku jde snadno až skoro samo a to je kořen lidského zla, oblbování nastupující generace (ďábel neboli GP pokouší nevyzrálé duše, jejichž možnost obrany je minimální).


[quote="pid:65632, uid:196"]Kto to učí, je v skutku vrah.[/quote] Příklady znám z dětství (svého nebo svých kamarádů), kdy rodiče znají své ratolesti a když chování neodpovídá jejich povaze, pak se ptají, "kdo tě navedl ?". Namočit do něčeho nezralou psychiku jde snadno až skoro samo a to je kořen lidského zla, oblbování nastupující generace (ďábel neboli GP pokouší nevyzrálé duše, jejichž možnost obrany je minimální).
Upravené 29. 3. 2022 o 18:02
1.73k
11
8
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept