Politika v ČR
První informace o nově příchozích ukrajincích do Česka

https://ceskavec.com/2022/03/prahu-zacinaji-zaplavovat-draha-ukrajinska-auta-s-ridici-muzi-mladeho-a-stredniho-veku-prijela-se-do-cr-ukryt-rezimni-nomenklatura-a-tamejsi-mafie


Prahu začínají zaplavovat drahá ukrajinská auta řízená muži mladého a středního věku. Přijela se do ČR „ukrýt“ režimní nomenklatura a tamější mafie?


https://ceskavec.com/2022/03/prahu-zacinaji-zaplavovat-draha-ukrajinska-auta-s-ridici-muzi-mladeho-a-stredniho-veku-prijela-se-do-cr-ukryt-rezimni-nomenklatura-a-tamejsi-mafie Prahu začínají zaplavovat drahá ukrajinská auta řízená muži mladého a středního věku. Přijela se do ČR „ukrýt“ režimní nomenklatura a tamější mafie?

Zde video, jak "majdanutí" přebírali tehdy po převratu moc ve státě (jen slabý odvárek):
https://www.youtube.com/watch?v=ne7lNqVamYk[/quote]


Mohla bys prosím shrnout kdo je kdo a o čem je řeč?
Mluví tak rychle, že se v tom úplně ztrácím.


[quote="pid:63482, uid:17"]Ukrajinský slovníček


I když většinou jen do šuplíku a není čas, mám doma slovníky, konverzace a někdy i učebnice různých slovanských jazyků.


Mám i něco málo k ukrajinštině.
Přemýšlím, že ten ukrajinský slovník vyhodím do popelnice...


[quote="pid:63458, uid:203"]Zde video, jak "majdanutí" přebírali tehdy po převratu moc ve státě (jen slabý odvárek): https://www.youtube.com/watch?v=ne7lNqVamYk[/quote] Mohla bys prosím shrnout kdo je kdo a o čem je řeč? Mluví tak rychle, že se v tom úplně ztrácím. [quote="pid:63482, uid:17"]Ukrajinský slovníček[/quote] I když většinou jen do šuplíku a není čas, mám doma slovníky, konverzace a někdy i učebnice různých slovanských jazyků. Mám i něco málo k ukrajinštině. Přemýšlím, že ten ukrajinský slovník vyhodím do popelnice...

Léčba běženců může stát až tři miliardy ročně


Podle generálního ředitele VZP Zdeňka Kabátka a předsedy správní rady VZP Toma Phillipa, poslance za KDU-ČSL, se léčba jednoho sta tisíc běženců může pohybovat mezi miliardou a miliardou a půl korun za rok.


VZP už k pondělku zaregistrovala necelých 153 tisíc uprchlíků z Ukrajiny, největší skupinou jsou děti do deseti let. Každý z nich by tak mohl ze zdravotního pojištění průměrně vyčerpat až 15 tisíc korun ročně. Kvalifikovaný odhad zatím je, že do ČR by mělo v nejbližší době přijít až 200 tisíc ukrajinských migrantů.
https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/lecba-bezencu-muze-stat-az-tri-miliardy-rocne-40390424


Co se týče obyvatelstva v diskusi, tak nálada je 1A...


Léčba běženců může stát až tři miliardy ročně Podle generálního ředitele VZP Zdeňka Kabátka a předsedy správní rady VZP Toma Phillipa, poslance za KDU-ČSL, se léčba jednoho sta tisíc běženců může pohybovat mezi miliardou a miliardou a půl korun za rok. VZP už k pondělku zaregistrovala necelých 153 tisíc uprchlíků z Ukrajiny, největší skupinou jsou děti do deseti let. Každý z nich by tak mohl ze zdravotního pojištění průměrně vyčerpat až 15 tisíc korun ročně. Kvalifikovaný odhad zatím je, že do ČR by mělo v nejbližší době přijít až 200 tisíc ukrajinských migrantů. https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/lecba-bezencu-muze-stat-az-tri-miliardy-rocne-40390424 Co se týče obyvatelstva v diskusi, tak nálada je 1A...

Ten utopený , prý syrský chlapec , kterého si tehdy prestituti tak pochvalovali coby trhák plný dojetí měl otce , který po dvou letech parazitování v Turecku se dozvěděl , že mu v dojč udělají zdarma zuby .
Na Ukrajině už řadu let funguje zdravotnictví tak , že budˇzaplatíš , nebo exneš .
Copak asi udělají obyvatelé Ukrajiny , kteří potřebují nějaký zdravotní zákrok ?
Odjedou do ČR , nechají si platit za hostování , s přemáháním přijmou bydlení , na které začínající rodiny Čechů nikdy nedosáhnou a samozřejmě se na náklady nedobrovolných hostitelů nechají léčit . Češi zatím můžou chcípat .
Jaký je rozdíl , ve vystěhování rodin z obecních bytů v dojč , pro ubytování afrosebranky a tímto záměrným doražením rozkradené ČR .
Žádný ! Plán je jasný , poštvat všechny proti všem .
Pokud chce jelitní sebranka mrtvoly v ulicích , tak musí počítat s tím , že se tam najde dostatek místa i pro ně .


Ten utopený , prý syrský chlapec , kterého si tehdy prestituti tak pochvalovali coby trhák plný dojetí měl otce , který po dvou letech parazitování v Turecku se dozvěděl , že mu v dojč udělají zdarma zuby . Na Ukrajině už řadu let funguje zdravotnictví tak , že budˇzaplatíš , nebo exneš . Copak asi udělají obyvatelé Ukrajiny , kteří potřebují nějaký zdravotní zákrok ? Odjedou do ČR , nechají si platit za hostování , s přemáháním přijmou bydlení , na které začínající rodiny Čechů nikdy nedosáhnou a samozřejmě se na náklady nedobrovolných hostitelů nechají léčit . Češi zatím můžou chcípat . Jaký je rozdíl , ve vystěhování rodin z obecních bytů v dojč , pro ubytování afrosebranky a tímto záměrným doražením rozkradené ČR . Žádný ! Plán je jasný , poštvat všechny proti všem . Pokud chce jelitní sebranka mrtvoly v ulicích , tak musí počítat s tím , že se tam najde dostatek místa i pro ně .

dnes mi volala kamaradka z breclavi. v tamejsi nemocnici jsou ukr. uprchlici, ktere nechtela praha, takze jsou ve spitale v bv. uz je jich tam hodne a jsou leceni na svrab.


ps: fanatismus nekterych lidi ovsem asi nekulminoval. jak mi psal jeden znamy, je ochoten platit i 100 za litr benzinu. vse pro ukrajinu.


reakce na prispevek jindricha rajchla:
62321fd5762ed


dnes mi volala kamaradka z breclavi. v tamejsi nemocnici jsou ukr. uprchlici, ktere nechtela praha, takze jsou ve spitale v bv. uz je jich tam hodne a jsou leceni na svrab. ps: fanatismus nekterych lidi ovsem asi nekulminoval. jak mi psal jeden znamy, je ochoten platit i 100 za litr benzinu. vse pro ukrajinu. reakce na prispevek jindricha rajchla: ![62321fd5762ed](serve/attachment&path=62321fd5762ed)

Co se týče obyvatelstva v diskusi, tak nálada je 1A...


hm. to mi rikala kamaradka, ze v hruskach a okoli, kde bylo tornado, ze jsou lide, kteri jeste od statu penize nevideli. penize ze sbirek taky ne. vlada se kroutila s financni pomoci, ale ted se penize rozhazuji na vsechny strany.
mam takovy neprijemny pocit, ze budeme jednou cizaci ve sve vlastni zemi.


to mi vcera volal jeden pribuzny, ktery ma asi 72 a zacal nadavat na rusko a putina. rikal, jak nenavidi rusaky, co nam v 68 udelali. rikam mu, ze prilis CT24 skodi a deformuje. on mi rekl, ze "na internetu jsou jen lzi". kapitulovala jsem. jak jsme si rikali, otevirat oci lze jen tem, kteri o to stoji a jsou schopni prijmout jiny nazor.


[quote="pid:63597, uid:181"]Co se týče obyvatelstva v diskusi, tak nálada je 1A...[/quote] hm. to mi rikala kamaradka, ze v hruskach a okoli, kde bylo tornado, ze jsou lide, kteri jeste od statu penize nevideli. penize ze sbirek taky ne. vlada se kroutila s financni pomoci, ale ted se penize rozhazuji na vsechny strany. mam takovy neprijemny pocit, ze budeme jednou cizaci ve sve vlastni zemi. to mi vcera volal jeden pribuzny, ktery ma asi 72 a zacal nadavat na rusko a putina. rikal, jak nenavidi rusaky, co nam v 68 udelali. rikam mu, ze prilis CT24 skodi a deformuje. on mi rekl, ze "na internetu jsou jen lzi". kapitulovala jsem. jak jsme si rikali, otevirat oci lze jen tem, kteri o to stoji a jsou schopni prijmout jiny nazor.

Na FB jedna Ukrajinka psala, jak se stydí za Čechy. Bylo to na stránkách Sparty, kde se psalo, že Sparta vysílá autobus pro ukrajinské děti - fotbalisty. Tak jsem jí tam napsala, že se může vrátit domů.
62322a0fa672f


Na FB jedna Ukrajinka psala, jak se stydí za Čechy. Bylo to na stránkách Sparty, kde se psalo, že Sparta vysílá autobus pro ukrajinské děti - fotbalisty. Tak jsem jí tam napsala, že se může vrátit domů. ![62322a0fa672f](serve/attachment&path=62322a0fa672f)

ps: fanatismus nekterych lidi ovsem asi nekulminoval. jak mi psal jeden znamy, je ochoten platit i 100 za litr benzinu. vse pro ukrajinu.


No, já tedy vidím kolem sebe v Praze to, že už Ukrajinců mají všichni plné zuby, včetně mě.
Chovají se tak nevděčně a povýšeně, že ať už jsme měli jakýkoliv názor na Babiše, Covid, Rusko, Putina...cokoliv...
Tak Ukrajinci nás sjednotí - serou opravdu skoro každého.


penize ze sbirek taky ne

Při představě, že peníze, které jsem poslal lidem v obcích postižených tornádem, skončily utraceny na Ukrajince...
Radši nic a nebudu sprostý.


[quote="pid:63723, uid:347"]ps: fanatismus nekterych lidi ovsem asi nekulminoval. jak mi psal jeden znamy, je ochoten platit i 100 za litr benzinu. vse pro ukrajinu.[/quote] No, já tedy vidím kolem sebe v Praze to, že už Ukrajinců mají všichni plné zuby, včetně mě. Chovají se tak nevděčně a povýšeně, že ať už jsme měli jakýkoliv názor na Babiše, Covid, Rusko, Putina...cokoliv... Tak Ukrajinci nás sjednotí - serou opravdu skoro každého. [quote="pid:63725, uid:347"]penize ze sbirek taky ne[/quote] Při představě, že peníze, které jsem poslal lidem v obcích postižených tornádem, skončily utraceny na Ukrajince... Radši nic a nebudu sprostý.
Upravené 16. 3. 2022 o 23:44

Dánský parlament přijal zákon, který zrovnoprávňuje práva uprchlíků z Ukrajiny a občanů EU


Ukrajinští migranti budou moci snáze získat v zemi povolení k pobytu, které bude platit dva roky s možností prodloužení na jeden rok
https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/14096729


V podstatě Zelenský splnil ukrajincům jejích sen, za který skákali na Majdanu. Chtěli халяву (vše zadarmo), krajkové kalhotky a do EU. Přitom, dneska zde máme právě ty, kteří tam skákali. Východ neskákal.


**Dánský parlament přijal zákon, který zrovnoprávňuje práva uprchlíků z Ukrajiny a občanů EU** Ukrajinští migranti budou moci snáze získat v zemi povolení k pobytu, které bude platit dva roky s možností prodloužení na jeden rok https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/14096729 V podstatě Zelenský splnil ukrajincům jejích sen, za který skákali na Majdanu. Chtěli халяву (vše zadarmo), krajkové kalhotky a do EU. Přitom, dneska zde máme právě ty, kteří tam skákali. Východ neskákal.

Východ neskákal.
Východ Ukrajiny si to odskákal...


[quote="pid:63770, uid:158"]Východ neskákal.[/quote]Východ Ukrajiny si to odskákal...

si to odskákal...

Neříkej hop, dokud nepřeskočíš.


[quote="pid:63771, uid:355"]si to odskákal...[/quote] Neříkej hop, dokud nepřeskočíš.

sleduji na FB stepana budila, ktery se rozhodl pred par mesici odejit se svou rodinou z CR, prodal byt a cestuji po evrope.
dnes ve svem videu mluvil o tom, ze se mu nelibi co se deje, ze citi, ze neco tady "smrdi" a zminuje rizenou akci.
mluvil o tom, ze mu psala znama, ktera pracuje ve skolstvi, ktera varovala pred obrovskym dopadem toho, co se deje na nase skolstvi.
ze zpravy, kterou stepan dostal:
v te dane skole bude od zari krome stavajicich 24 ceskych deti, dalsich 9 novych deti z ukrajiny.
uvazky ucitele stejne
v kuchyni se bude varit o 80 jidel vic, za stejne penize
reditelka skoly chce odejit
vse, co se budovalo a bylo na urovni, skonci
za chvili zacnou vsichni ukrajince nenavidet
chybi kapacity
hygiena nic nekontroluje


https://www.facebook.com/sobepanemsestepanem/videos/309447931100225


sleduji na FB stepana budila, ktery se rozhodl pred par mesici odejit se svou rodinou z CR, prodal byt a cestuji po evrope. dnes ve svem videu mluvil o tom, ze se mu nelibi co se deje, ze citi, ze neco tady "smrdi" a zminuje rizenou akci. mluvil o tom, ze mu psala znama, ktera pracuje ve skolstvi, ktera varovala pred obrovskym dopadem toho, co se deje na nase skolstvi. ze zpravy, kterou stepan dostal: v te dane skole bude od zari krome stavajicich 24 ceskych deti, dalsich 9 novych deti z ukrajiny. uvazky ucitele stejne v kuchyni se bude varit o 80 jidel vic, za stejne penize reditelka skoly chce odejit vse, co se budovalo a bylo na urovni, skonci za chvili zacnou vsichni ukrajince nenavidet chybi kapacity hygiena nic nekontroluje https://www.facebook.com/sobepanemsestepanem/videos/309447931100225

Všiml jsem si, že lidé mlčí o politických tématech a to mlčení mi přijde pro elity zlověstné. Lidé totiž nechtějí do sebe jít a tak se těmto tématům vyhýbají.

Řekl bych, že je to ještě horší. Oni se bojí říct názor. Proč asi ? Že by nebyl shodný s médii prezentovaným ?!


[quote="pid:63436, uid:426"]Všiml jsem si, že lidé mlčí o politických tématech a to mlčení mi přijde pro elity zlověstné. Lidé totiž nechtějí do sebe jít a tak se těmto tématům vyhýbají.[/quote] Řekl bych, že je to ještě horší. Oni se bojí říct názor. Proč asi ? Že by nebyl shodný s médii prezentovaným ?!

Včera i dnes jsme byli v Plzni na několika úřadech, Úřadu práce i v Reifeisen bance a můžu říct jedno. Všude barvami Ukrajinkami, doslova jen Ukrajinkx, jdou poznat nejen podle řeči, ale i širšího kulatého obličeje i světlých vlasů. Doslova fronty. Podle mě lžou o počtu příchozích. Všechny byly velmi dobře moderně oblečené, většina lépe než české ženy, což mě šokovalo. V bance včera i dnes doslova fronty. Bez dětí, mladé ženy. Mám z toho divné pocity, tak velký počet po oba dny jsem nečekala. A hlavně všechny vysmáte, spokojené, na rozdíl od vystresovaných českých lidí, je to na nich vidět. Stres a vztek. Dokonce o dolehlo velmi i na mne a mého muže, což jsem nečekala, že budu takhle naštvaně reagovat. Chovaly se všechny jako doma a velmi sebevědome. Uprchlíci před válkou? Pche. Blbost. Fakt lež a blbost. My vynervovani a oni sebevědomí a v pohodě.


Včera i dnes jsme byli v Plzni na několika úřadech, Úřadu práce i v Reifeisen bance a můžu říct jedno. Všude barvami Ukrajinkami, doslova jen Ukrajinkx, jdou poznat nejen podle řeči, ale i širšího kulatého obličeje i světlých vlasů. Doslova fronty. Podle mě lžou o počtu příchozích. Všechny byly velmi dobře moderně oblečené, většina lépe než české ženy, což mě šokovalo. V bance včera i dnes doslova fronty. Bez dětí, mladé ženy. Mám z toho divné pocity, tak velký počet po oba dny jsem nečekala. A hlavně všechny vysmáte, spokojené, na rozdíl od vystresovaných českých lidí, je to na nich vidět. Stres a vztek. Dokonce o dolehlo velmi i na mne a mého muže, což jsem nečekala, že budu takhle naštvaně reagovat. Chovaly se všechny jako doma a velmi sebevědome. Uprchlíci před válkou? Pche. Blbost. Fakt lež a blbost. My vynervovani a oni sebevědomí a v pohodě.

video pana, ktery mluvi o tom, jak byl svedkem vystupu nejake ukrajinky, na mestskem uradu (nebylo receno kde). ukrajinka se rozcilovala, ze na ukrajine mela velky dum a ten stejny dum chce i tady. kdyz ji bylo receno, ze dostala azylove bydleni, ze se muze nastehovat. mlada maminka ukrajinka, pekne oblecena, ovsem delala scenu. urednice rekla, ze jine byty nejsou. ukrajinka rvala na celou chodbou, ze ona prece s luzou ukrajinskou bydlet nebude, ze na ukrajine neco znamenala.
poslechnete si to. je mi z toho spatne.
jestli se mi stane, ze tohle zaziju, tak si servitky brat nebudu a rekla bych takove blbce, at tahne domu


https://www.facebook.com/cestmir.svec.3/posts/497715538414422


video pana, ktery mluvi o tom, jak byl svedkem vystupu nejake ukrajinky, na mestskem uradu (nebylo receno kde). ukrajinka se rozcilovala, ze na ukrajine mela velky dum a ten stejny dum chce i tady. kdyz ji bylo receno, ze dostala azylove bydleni, ze se muze nastehovat. mlada maminka ukrajinka, pekne oblecena, ovsem delala scenu. urednice rekla, ze jine byty nejsou. ukrajinka rvala na celou chodbou, ze ona prece s luzou ukrajinskou bydlet nebude, ze na ukrajine neco znamenala. poslechnete si to. je mi z toho spatne. jestli se mi stane, ze tohle zaziju, tak si servitky brat nebudu a rekla bych takove blbce, at tahne domu https://www.facebook.com/cestmir.svec.3/posts/497715538414422

Škoda, nemám FB a tak se nemohu přihlásit. Samozřejmě jsme teprve na začátku konfliktů. Ukrajinci jsou zde teprve krátce. Budou se rozkoukávat a mapovat terén a pak se rozjedou jako doma na Ukrajině. Máme zaděláno na občanskou válku. Myslím, že tak na konci jara či začátkem léta to začne a natvrdo se konflikty rozjedou k podzimu. To víte, kdo by chtěl vánoce trávit někde v tělocvičně či na ubytovně. Budou chtít naše baráky, chalupy a byty, taka jak to povídala ta důchodkyně na Ukrajině. Oni to tam taky zažily. Myslím, že však narazí, protože Češi se taky umí prát a zabíjet, když jde opravdu do tuhého.


Škoda, nemám FB a tak se nemohu přihlásit. Samozřejmě jsme teprve na začátku konfliktů. Ukrajinci jsou zde teprve krátce. Budou se rozkoukávat a mapovat terén a pak se rozjedou jako doma na Ukrajině. Máme zaděláno na občanskou válku. Myslím, že tak na konci jara či začátkem léta to začne a natvrdo se konflikty rozjedou k podzimu. To víte, kdo by chtěl vánoce trávit někde v tělocvičně či na ubytovně. Budou chtít naše baráky, chalupy a byty, taka jak to povídala ta důchodkyně na Ukrajině. Oni to tam taky zažily. Myslím, že však narazí, protože Češi se taky umí prát a zabíjet, když jde opravdu do tuhého.

Jarek

Škoda, nemám FB a tak se nemohu přihlásit.
Nemusíš se přihlašovat, také nejsem na FB. Toto video se dá přehrát i bez přihlášení.


[quote="pid:63897, uid:471"]Škoda, nemám FB a tak se nemohu přihlásit.[/quote]Nemusíš se přihlašovat, také nejsem na FB. Toto video se dá přehrát i bez přihlášení.

poslechnete si to. je mi z toho spatne

Mě to nepřekvapuje. Oni se takhle chovají všude i v Rusku. Jenže v Rusku jim Rusové vždy hned v zárodku vysvětlí někdy i ručně, jak se mají chovat. Mám informace z první ruky. Je třeba aby i Češi se oklepali a nebáli se. A ono to přijde.


[quote="pid:63889, uid:347"]poslechnete si to. je mi z toho spatne[/quote] Mě to nepřekvapuje. Oni se takhle chovají všude i v Rusku. Jenže v Rusku jim Rusové vždy hned v zárodku vysvětlí někdy i ručně, jak se mají chovat. Mám informace z první ruky. Je třeba aby i Češi se oklepali a nebáli se. A ono to přijde.

Jarek

Toto video se dá přehrát i bez přihlášení

Toto video se dá přehrát i bez přihlášení

Mě to nejde. Chce to po mě přihlášení.


[quote="pid:63898, uid:312"]Toto video se dá přehrát i bez přihlášení[/quote] [quote="pid:63898, uid:312"]Toto video se dá přehrát i bez přihlášení[/quote] Mě to nejde. Chce to po mě přihlášení.

Jarek

Mě to nejde. Chce to po mě přihlášení
To je divné, také tam mám pásku se žádostí o přihlášení, nebo registraci. Prostě to ignoruji a kliknu na šipku ve videu. A video se spustí.


[quote="pid:63902, uid:471"]Mě to nejde. Chce to po mě přihlášení[/quote]To je divné, také tam mám pásku se žádostí o přihlášení, nebo registraci. Prostě to ignoruji a kliknu na šipku ve videu. A video se spustí.

Koukal jsem na některá videa zajatých ukrajinců. V začátku konfliktu a dnes. Pokládali jím jednu a tutež otázku, proč jsi šel do armády, věděl jsi že budeš zabíjet svoje soukmenovce?


Často odpověd byla s pohledem do země: Ztratil jsem práci, neměl peníze, musel jsem uživit rodinu.
Ale občas se stávalo, většinou ze západní Ukrajiny, že mladý kluk, úplně bezelstně řekl: Mamka (teta, strýc) mi řekla běž do armády na východ. Pak nám dají jejích baráky.


Tu odpověď jsem neslyšel jen jednou. Bylo to několikrát. Hrůza.


Jak je asi vychovávali, když ani se nesnažil vymyslet jiný důvod? Přišlo mu to normální.


Koukal jsem na některá videa zajatých ukrajinců. V začátku konfliktu a dnes. Pokládali jím jednu a tutež otázku, proč jsi šel do armády, věděl jsi že budeš zabíjet svoje soukmenovce? Často odpověd byla s pohledem do země: Ztratil jsem práci, neměl peníze, musel jsem uživit rodinu. Ale občas se stávalo, většinou ze západní Ukrajiny, že mladý kluk, úplně bezelstně řekl: Mamka (teta, strýc) mi řekla běž do armády na východ. Pak nám dají jejích baráky. Tu odpověď jsem neslyšel jen jednou. Bylo to několikrát. Hrůza. Jak je asi vychovávali, když ani se nesnažil vymyslet jiný důvod? Přišlo mu to normální.

nejaky zubar na internetu a komentar romana smuclera k tomu:


Roman Šmucler
Napsal to kolega , nikoli Komora, jen jsme to přeposlali. Ani jsem to nečetl.


62338610940a4


nejaky zubar na internetu a komentar romana smuclera k tomu: Roman Šmucler Napsal to kolega , nikoli Komora, jen jsme to přeposlali. Ani jsem to nečetl. ![62338610940a4](serve/attachment&path=62338610940a4)

Hajlující Ukrajinec, nejspíš tedy přiopilý, v Českých Budějovicích


Prohlédl jsem si příspěvky té paní, docela jede. smile
Podle všeho je Romka a nechce zde fašismus.


[quote="pid:63918, uid:101"]Hajlující Ukrajinec, nejspíš tedy přiopilý, v Českých Budějovicích[/quote] Prohlédl jsem si příspěvky té paní, docela jede. :) Podle všeho je Romka a nechce zde fašismus.

Andrej Vadžra, čistokrevní ukrajinec vypráví o původu ukrajinců a jejích smolářství
Docela poučné a zábavné.
Dal si práci zjistit, kdy byla o ukrajincích, jako národu vůbec 1. zmínka. Prostudoval hromadu historických pramenu a zjistil, že zhruba před 100 lety. Dneska prohlašuje, že žádný ukrajinský národ neexistuje. Ukrajinský stát je pyramidou lží.
https://www.youtube.com/watch?v=rRBUmZ1Totw


Jak došlo k oddělení Ukrajiny od SSSR, když půl roku před referendem o východu, proběhl referendum o zachování SSSR a kolem 90 % obyvatel byla pro?


Hned po prvním referendu se objevilo hnutí RUCH, které začalo přesvědčovat ukrajince o tom, kolik peněz zbytečně dávají Rusku.
Propočítali všechno na kopějky, dokonce kolik Rusové snědli ukrajinského špeku. A přišli k závěru, že pokud by Ukrajina nekrmila Rusko, už by byla na úrovní Francie nebo Německa.


Když po vystoupení ze svazku HDP dramaticky klesl o 60%, vymyslela se dálší lež...


Andrej Vadžra, čistokrevní ukrajinec vypráví o původu ukrajinců a jejích smolářství Docela poučné a zábavné. Dal si práci zjistit, kdy byla o ukrajincích, jako národu vůbec 1. zmínka. Prostudoval hromadu historických pramenu a zjistil, že zhruba před 100 lety. Dneska prohlašuje, že žádný ukrajinský národ neexistuje. **Ukrajinský stát je pyramidou lží.** https://www.youtube.com/watch?v=rRBUmZ1Totw Jak došlo k oddělení Ukrajiny od SSSR, když půl roku před referendem o východu, proběhl referendum o zachování SSSR a kolem 90 % obyvatel byla pro? Hned po prvním referendu se objevilo hnutí RUCH, které začalo přesvědčovat ukrajince o tom, kolik peněz zbytečně dávají Rusku. Propočítali všechno na kopějky, dokonce kolik Rusové snědli ukrajinského špeku. A přišli k závěru, že pokud by Ukrajina nekrmila Rusko, už by byla na úrovní Francie nebo Německa. Když po vystoupení ze svazku HDP dramaticky klesl o 60%, vymyslela se dálší lež...

za chvili zacnou vsichni ukrajince nenavidet


Dnes jsem byl svědkem projevu v supermarketu, kterýž vedl muž přibližně ve věku třiceti let k ukrajinské pokladní.
Projev se nesl ve stylu "Mrdka sem, mrdka tam".
Vyčítal Ukrajince, že zatímco naši čeští lidé žijí na ulici, Ukrajinci dostanou miliary zdarma.
Dále zaznělo několik vulgarit, ve kterých figuroval Petr Fiala, ukrajinská prodavačka, všichni Ukrajinci přijíždějící sem a oportunistický způsob orálního sexu za výhody zahrnující již dříve jmenovaného Petra Fialu.


Chovaly se všechny jako doma a velmi sebevědome


Z mojí zkušenosti...tak jak se teď v Praze chovají Ukrajinky, se tedy normální člověk nechová ani doma...


[quote="pid:63825, uid:347"]za chvili zacnou vsichni ukrajince nenavidet[/quote] Dnes jsem byl svědkem projevu v supermarketu, kterýž vedl muž přibližně ve věku třiceti let k ukrajinské pokladní. Projev se nesl ve stylu "Mrdka sem, mrdka tam". Vyčítal Ukrajince, že zatímco naši čeští lidé žijí na ulici, Ukrajinci dostanou miliary zdarma. Dále zaznělo několik vulgarit, ve kterých figuroval Petr Fiala, ukrajinská prodavačka, všichni Ukrajinci přijíždějící sem a oportunistický způsob orálního sexu za výhody zahrnující již dříve jmenovaného Petra Fialu. [quote="pid:63884, uid:88"]Chovaly se všechny jako doma a velmi sebevědome[/quote] Z mojí zkušenosti...tak jak se teď v Praze chovají Ukrajinky, se tedy normální člověk nechová ani doma...

Andrej Vadžra, čistokrevní ukrajinec vypráví o původu ukrajinců a jejích smolářství
Docela poučné a zábavné.
Dal si práci zjistit, kdy byla o ukrajincích, jako národu vůbec 1. zmínka. Prostudoval hromadu historických pramenu a zjistil, že zhruba před 100 lety. Dneska prohlašuje, že žádný ukrajinský národ neexistuje. Ukrajinský stát je pyramidou lží.

Našiel som stránku, kde sa dá tá jeho kniha stiahnuť celá v čítačkovom formáte fb2:


Ukrajina, ktorej nebolo. Mytológia ukrajinskej ideológie: https://s.11klasov.net/14119-ukraina-kotoroj-ne-bylo-mifologija-ukrainskoj-ideologii-andrej-vadzhra.html


Samovražda Ukrajiny. Kronika a analýza katastrofy: https://s.11klasov.net/14120-samoubijstvo-ukrainy-hronika-i-analiz-katastrofy-andrej-vadzhra.html


[quote="pid:63927, uid:158"]Andrej Vadžra, čistokrevní ukrajinec vypráví o původu ukrajinců a jejích smolářství Docela poučné a zábavné. Dal si práci zjistit, kdy byla o ukrajincích, jako národu vůbec 1. zmínka. Prostudoval hromadu historických pramenu a zjistil, že zhruba před 100 lety. Dneska prohlašuje, že žádný ukrajinský národ neexistuje. Ukrajinský stát je pyramidou lží.[/quote] Našiel som stránku, kde sa dá tá jeho kniha stiahnuť celá v čítačkovom formáte fb2: Ukrajina, ktorej nebolo. Mytológia ukrajinskej ideológie: https://s.11klasov.net/14119-ukraina-kotoroj-ne-bylo-mifologija-ukrainskoj-ideologii-andrej-vadzhra.html Samovražda Ukrajiny. Kronika a analýza katastrofy: https://s.11klasov.net/14120-samoubijstvo-ukrainy-hronika-i-analiz-katastrofy-andrej-vadzhra.html

Dnes jsem byl svědkem projevu v supermarketu, kterýž vedl muž přibližně ve věku třiceti let k ukrajinské pokladní.
Od tohoto už není daleko k fyzické rovině, třeba toho týpka co tam vyřvával na zastávce, nechápu proč nikdo nesundal, nebo neokřiknul aby držel hubu, mi Češi jsem ve vlastní zemi připosraní až hanba.


Nevyzývám k násilí, ale pokud se neumíš chovat dostaneš přes držku, parafrazoval bych Švejka: Moc na mě nekřičte milá paní nebo dostanete přes držku!


Už je toho moc, vidím že sibylino proroctví se asi naplní.


[quote="pid:63934, uid:181"]Dnes jsem byl svědkem projevu v supermarketu, kterýž vedl muž přibližně ve věku třiceti let k ukrajinské pokladní.[/quote] Od tohoto už není daleko k fyzické rovině, třeba toho týpka co tam vyřvával na zastávce, nechápu proč nikdo nesundal, nebo neokřiknul aby držel hubu, mi Češi jsem ve vlastní zemi připosraní až hanba. Nevyzývám k násilí, ale pokud se neumíš chovat dostaneš přes držku, parafrazoval bych Švejka: Moc na mě nekřičte milá paní nebo dostanete přes držku! Už je toho moc, vidím že sibylino proroctví se asi naplní.

Jan mě tak napadlo (v souvislosti s Černochovou a výročím 15.3.2020), zda není v něčím zájmu aby v Česku existoval velmi silný, ovladatelný, úderný, nečeský ale hlavně protiruský živel, který by byl schopný silou zpacifikovat protesty místního obyvatelstva proti protinárodní, zrádcovské a protičeské vládě. Když vidím, jak se naše vláda všemožně snaží toto ukrajinské nacisty usadit v naší zemi, cítím za tím dlouhodobý cizí záměr.


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Panek-uderil-na-Klause-Uprchlici-z-Ukrajiny-se-nam-vyplati-696288


Jan mě tak napadlo (v souvislosti s Černochovou a výročím 15.3.2020), zda není v něčím zájmu aby v Česku existoval velmi silný, ovladatelný, úderný, nečeský ale hlavně protiruský živel, který by byl schopný silou zpacifikovat protesty místního obyvatelstva proti protinárodní, zrádcovské a protičeské vládě. Když vidím, jak se naše vláda všemožně snaží toto ukrajinské nacisty usadit v naší zemi, cítím za tím dlouhodobý cizí záměr. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Panek-uderil-na-Klause-Uprchlici-z-Ukrajiny-se-nam-vyplati-696288

Ano... navíc všechny ty mladé pěkné ruské ženy mají bratry, otce, dědy, muže... takže až skončí válka, tak z třeba 1000 Ukrajinek bude třeba 5000 Ukrajinců, násobte si a dojdete z třeba 250 000 převážně žen půl milionu nebo milion Ukr. No potěš koště.


Ano... navíc všechny ty mladé pěkné ruské ženy mají bratry, otce, dědy, muže... takže až skončí válka, tak z třeba 1000 Ukrajinek bude třeba 5000 Ukrajinců, násobte si a dojdete z třeba 250 000 převážně žen půl milionu nebo milion Ukr. No potěš koště.

Mamka (teta, strýc) mi řekla běž do armády na východ. Pak nám dají jejích baráky.

Habermanov mlyn!!!
https://www.csfd.cz/film/256722-habermannuv-mlyn/prehled/
623480446f573
https://ulozto.sk/file/Atc8ty1qwqTm/habermannuv-mlyn-2010-hd-cz-mkv#!ZGAzLwR2ZzH4AGt2LGLkLJL3LwHlA21HpKqlHKMMMwW5F2RmBD==
6234807f62b0a
Stále dookola. Generácia za generáciou.


[quote="pid:63904, uid:158"]Mamka (teta, strýc) mi řekla běž do armády na východ. Pak nám dají jejích baráky.[/quote] Habermanov mlyn!!! https://www.csfd.cz/film/256722-habermannuv-mlyn/prehled/ ![623480446f573](serve/attachment&path=623480446f573) https://ulozto.sk/file/Atc8ty1qwqTm/habermannuv-mlyn-2010-hd-cz-mkv#!ZGAzLwR2ZzH4AGt2LGLkLJL3LwHlA21HpKqlHKMMMwW5F2RmBD== ![6234807f62b0a](serve/attachment&path=6234807f62b0a) Stále dookola. Generácia za generáciou.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Upravené 18. 3. 2022 o 21:56

Z mojí zkušenosti...tak jak se teď v Praze chovají Ukrajinky, se tedy normální člověk nechová ani doma...

Pořád je to ta samá agenda , jako násun afročernoty do jevropy . Nešlo to s Afrikou , půjde to přes Ukrajinu , odkud přileze tři sta různých národností . A k tomu je i ten bonus , postavit slovany proti slovanům .
Uděláme jim tam bordel a potom jim nabídneme pomoc . Jen se Nám budou muset upsat vlastní krví do otroctví .


[quote="pid:63934, uid:181"]Z mojí zkušenosti...tak jak se teď v Praze chovají Ukrajinky, se tedy normální člověk nechová ani doma...[/quote] Pořád je to ta samá agenda , jako násun afročernoty do jevropy . Nešlo to s Afrikou , půjde to přes Ukrajinu , odkud přileze tři sta různých národností . A k tomu je i ten bonus , postavit slovany proti slovanům . Uděláme jim tam bordel a potom jim nabídneme pomoc . Jen se Nám budou muset upsat vlastní krví do otroctví .

Ano, pořád ta samá osvědčená agenda. Běženci rozvrátí Evropu, její sociální a zdravotní a školský systém. Plus zloba naštvaných původních obyvatel, takže možná občanská válka. Válka a běženci, osvědčená metoda jak zničit národy.


Ano, pořád ta samá osvědčená agenda. Běženci rozvrátí Evropu, její sociální a zdravotní a školský systém. Plus zloba naštvaných původních obyvatel, takže možná občanská válka. Válka a běženci, osvědčená metoda jak zničit národy.

osvědčená agenda. Běženci rozvrátí Evropu, její sociální a zdravotní a školský systém. Plus zloba naštvaných původních obyvatel, takže možná občanská válka


Nedávno behalo po fb také divné video kde akýsi ukrofašista utečenec vyhrožoval čechom ,slovákom, že za ich pomoc im bude lámať kolená, nerozumela som všetko, no tieto slová boli zreteľné a človeka muselo zamraziť.
Mňa napr.dnes dojal ministerSK Grohling, ktorý dá na každé ukrajinské dieťa 200 eur na každú zš a sš.
Kde sme z toho sita opäť vypadli my MŠ(mat.škôlky).
Proste sa tu bude kupčiť s deťmi a aj na úkor navyšovania počtov v triedach.
Ja sa pýtam, ako k tomu príde taká slovenská rodina , ktorá nevie rok, dva umiestniť svoje dieťa kamkoľvek, lebo nie je miesto. A o 200 eurovom príspevku môžu len snívať....neboli schopní načas vyplatiť 100 eur v septembri na prvákov.
Dnes v Bory Ba.....miesto obchodu bol obrovský priestor napakovaný humanitárnou pomocou, ľudia tam stáli a nosili všetko možne. Už z diaľky bolo vidieť obrovské sklenené dvere v ukraj.fatbách.


Ja chápem, že treba pomáhať....
No toto čo sa deje je až "strašideľné"


A ešte jedna pikoška z rozhovoru z dnešného dňa s kolegyňou. Tá mi totiž tvrdila, že Putin 22 rokov vyrábal zbrane, aby nimi dnes zabíjal ukrajincov hovorím jej....to nemyslíš vážne....ja jej vravím, tak po prvé tie zbrane sa nieže vyrábali, ale vyvíjali najmodernejšími technikami a tu môžeš vidieť, že ani celá Európa so svojimi hordami zbraní ktoré posiela aby krviprelievanie pokračovalo nikdy nemôže poraziť Ruskú armádu. Celý čas Rusko volá o ukončenie vojny, na zloženie zbraní a k mierovej dohode na základe dohôd prospešných pre obe krajiny a čo robí Európa.? len brojí a hecuje Zelenského....8 rokov na UA zabíjali Rusov a čo robila Európa?...mlčala. Vieš prečo sa spustilo toto šialenstvo?lebo presne tak ako vas oklamali s kovidom, tak vás klamú aj teraz ....Po 2 sekundách mlčania mi povedala, že ona teda somnou nemôže súhlasiť, lebo prečo by všetci mali klamať? Na to je vravím....keď je vojna propaganda je to prvé či z jednej či z druhej strany čo ovládne mediálny priestor, preto sa o politiku a dianie vo svete treba zaújmať vždy a nie len vtedy keď ti to niekto ponúkne aj so svojim obrazom....a to bol koniec rozhovoru.


Ja sa vôbec nedivím, že vyhral voľby Matel, čaputová a korona....presne pre takto zmagorených zdegradovaných a historicky neznalých ľudí (dav)sme tam kde sme, na okraji spoločnosti.....


[quote="pid:63993, uid:88"]osvědčená agenda. Běženci rozvrátí Evropu, její sociální a zdravotní a školský systém. Plus zloba naštvaných původních obyvatel, takže možná občanská válka[/quote] Nedávno behalo po fb také divné video kde akýsi ukrofašista utečenec vyhrožoval čechom ,slovákom, že za ich pomoc im bude lámať kolená, nerozumela som všetko, no tieto slová boli zreteľné a človeka muselo zamraziť. Mňa napr.dnes dojal ministerSK Grohling, ktorý dá na každé ukrajinské dieťa 200 eur na každú zš a sš. Kde sme z toho sita opäť vypadli my MŠ(mat.škôlky). Proste sa tu bude kupčiť s deťmi a aj na úkor navyšovania počtov v triedach. Ja sa pýtam, ako k tomu príde taká slovenská rodina , ktorá nevie rok, dva umiestniť svoje dieťa kamkoľvek, lebo nie je miesto. A o 200 eurovom príspevku môžu len snívať....neboli schopní načas vyplatiť 100 eur v septembri na prvákov. Dnes v Bory Ba.....miesto obchodu bol obrovský priestor napakovaný humanitárnou pomocou, ľudia tam stáli a nosili všetko možne. Už z diaľky bolo vidieť obrovské sklenené dvere v ukraj.fatbách. Ja chápem, že treba pomáhať.... No toto čo sa deje je až "strašideľné" A ešte jedna pikoška z rozhovoru z dnešného dňa s kolegyňou. Tá mi totiž tvrdila, že Putin 22 rokov vyrábal zbrane, aby nimi dnes zabíjal ukrajincov hovorím jej....to nemyslíš vážne....ja jej vravím, tak po prvé tie zbrane sa nieže vyrábali, ale vyvíjali najmodernejšími technikami a tu môžeš vidieť, že ani celá Európa so svojimi hordami zbraní ktoré posiela aby krviprelievanie pokračovalo nikdy nemôže poraziť Ruskú armádu. Celý čas Rusko volá o ukončenie vojny, na zloženie zbraní a k mierovej dohode na základe dohôd prospešných pre obe krajiny a čo robí Európa.? len brojí a hecuje Zelenského....8 rokov na UA zabíjali Rusov a čo robila Európa?...mlčala. Vieš prečo sa spustilo toto šialenstvo?lebo presne tak ako vas oklamali s kovidom, tak vás klamú aj teraz ....Po 2 sekundách mlčania mi povedala, že ona teda somnou nemôže súhlasiť, lebo prečo by všetci mali klamať? Na to je vravím....keď je vojna propaganda je to prvé či z jednej či z druhej strany čo ovládne mediálny priestor, preto sa o politiku a dianie vo svete treba zaújmať vždy a nie len vtedy keď ti to niekto ponúkne aj so svojim obrazom....a to bol koniec rozhovoru. Ja sa vôbec nedivím, že vyhral voľby Matel, čaputová a korona....presne pre takto zmagorených zdegradovaných a historicky neznalých ľudí (dav)sme tam kde sme, na okraji spoločnosti.....
Upravené 18. 3. 2022 o 21:42

Z mého širokého okolí ( i z rodiny) jsou jenom dva lidé, kteří tomu trochu rozumí a nenadávaji na Rusko a chápou co se děje, i s tím kovidem, i s tím, co se děje s uprchlíky z Ukrajiny. Takže doslova děsná bilance nepochopení všeho. Jak kovidoveho divadla tak vojenské akce na Ukrajině. Takže to je velmi malé množství. Lidé jsou doslova hypnotizováni svatou bednou..a to doslova. Smutná bilance.


Z mého širokého okolí ( i z rodiny) jsou jenom dva lidé, kteří tomu trochu rozumí a nenadávaji na Rusko a chápou co se děje, i s tím kovidem, i s tím, co se děje s uprchlíky z Ukrajiny. Takže doslova děsná bilance nepochopení všeho. Jak kovidoveho divadla tak vojenské akce na Ukrajině. Takže to je velmi malé množství. Lidé jsou doslova hypnotizováni svatou bednou..a to doslova. Smutná bilance.

Dnes v Bory Ba.....miesto obchodu bol obrovský priestor napakovaný humanitárnou pomocou, ľudia tam stáli a nosili všetko možne. Už z diaľky bolo vidieť obrovské sklenené dvere v ukraj.fatbách.

6234f52ea8053
Modrožltá?


[quote="pid:64053, uid:17"]Dnes v Bory Ba.....miesto obchodu bol obrovský priestor napakovaný humanitárnou pomocou, ľudia tam stáli a nosili všetko možne. Už z diaľky bolo vidieť obrovské sklenené dvere v ukraj.fatbách.[/quote] ![6234f52ea8053](serve/attachment&path=6234f52ea8053) Modrožltá?

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Modrožltá

Presne😂😁


[quote="pid:64060, uid:84"]Modrožltá[/quote] Presne

Řekl bych, že je to ještě horší. Oni se bojí říct názor.


Nehodnotím to takto, česká kotlina má určitá specifika a elity si s tím neumí poradit. Kdyby si šli lidé nebojácně do vlasů s provokatéry, tak by jim naopak nahrávali. S lidmi, s kterými by jsme si dříve kvůli protichůdným názorům "vjeli do vlasů" to teď veřejně neděláme. Máme to v genech (švejkovat) a v českém národě je citlivý barometr na kolaboraci s elitou - je to velmi rychle diagnostikováno jako zrada (něco jako ve když školním kolektivu někdo začne žalovat, je kolektivem vytěsněn). Není to otázka strachu, ale zdravého rozumu, nač vyvolávat hysterii to ničemu nepomůže.


Poznámka: pozor trochu výjimka je Praha, ale Pražané vždy zrazovali český národ, to je důsledek nemorálního nadbytku v centrech koncentrace řízení (tam nadnárodní řízení korumpuje místní elitu a působí na objekt na kterém parazituje). A samozřejmě navíc nejmladší generace je těžce poškozována dezinformačním polem šířeným medii (kdy je zneužíváno to, že mladý člověk si musí přijít na vše sám a jak "káže příroda" nevěří dospělým, aby nedošlo k zacyklení - přenos informací mezi generacemi je klíčový pro přežití národa, ale nemůže být plně funkční bez prověřování mezi generacemi).


To mlčení je pro elity zlověstné (jak jsem dříve uvedl), protože ztrácí informace o stavu objektu, ztrácí řízení. Ukrajinci tady nemají moc dobré jméno. Podle medií a protěžovaných provokatérů (např. žumpa Jakub Janda) a nějakého procento zmetků (které obsahuje každý národ) je obrázek co si myslí národ značně zkreslený.


[quote="pid:63826, uid:518"]Řekl bych, že je to ještě horší. Oni se bojí říct názor.[/quote] Nehodnotím to takto, česká kotlina má určitá specifika a elity si s tím neumí poradit. Kdyby si šli lidé nebojácně do vlasů s provokatéry, tak by jim naopak nahrávali. S lidmi, s kterými by jsme si dříve kvůli protichůdným názorům "vjeli do vlasů" to teď veřejně neděláme. Máme to v genech (švejkovat) a v českém národě je citlivý barometr na kolaboraci s elitou - je to velmi rychle diagnostikováno jako zrada (něco jako ve když školním kolektivu někdo začne žalovat, je kolektivem vytěsněn). Není to otázka strachu, ale zdravého rozumu, nač vyvolávat hysterii to ničemu nepomůže. Poznámka: pozor trochu výjimka je Praha, ale Pražané vždy zrazovali český národ, to je důsledek nemorálního nadbytku v centrech koncentrace řízení (tam nadnárodní řízení korumpuje místní elitu a působí na objekt na kterém parazituje). A samozřejmě navíc nejmladší generace je těžce poškozována dezinformačním polem šířeným medii (kdy je zneužíváno to, že mladý člověk si musí přijít na vše sám a jak "káže příroda" nevěří dospělým, aby nedošlo k zacyklení - přenos informací mezi generacemi je klíčový pro přežití národa, ale nemůže být plně funkční bez prověřování mezi generacemi). To mlčení je pro elity zlověstné (jak jsem dříve uvedl), protože ztrácí informace o stavu objektu, ztrácí řízení. Ukrajinci tady nemají moc dobré jméno. Podle medií a protěžovaných provokatérů (např. žumpa Jakub Janda) a nějakého procento zmetků (které obsahuje každý národ) je obrázek co si myslí národ značně zkreslený.
Upravené 19. 3. 2022 o 09:40

To mlčení je pro elity zlověstné (jak jsem dříve uvedl), protože ztrácí informace o stavu objektu, ztrácí řízení.

Tohle je podle mě velmi přesné. Na jedné straně to zjevně těžce přestřelili s propagandou (což oslabuje zamýšlenou indoktrinaci), na druhé straně stále více ztrácejí kontakt se skutečným smýšlením obyvatelstva. Navíc se nedaří rozeštvávat lidi v plánovaném rozsahu - čím dál víc se sporné otázky jednoduše vyřazují z komunikace a lidi se dokážou lépe vyrovnávat s frustrací z nepochopení protistrany. Mohla by v tom být určitá naděje...


[quote="pid:64098, uid:426"]To mlčení je pro elity zlověstné (jak jsem dříve uvedl), protože ztrácí informace o stavu objektu, ztrácí řízení.[/quote] Tohle je podle mě velmi přesné. Na jedné straně to zjevně těžce přestřelili s propagandou (což oslabuje zamýšlenou indoktrinaci), na druhé straně stále více ztrácejí kontakt se skutečným smýšlením obyvatelstva. Navíc se nedaří rozeštvávat lidi v plánovaném rozsahu - čím dál víc se sporné otázky jednoduše vyřazují z komunikace a lidi se dokážou lépe vyrovnávat s frustrací z nepochopení protistrany. Mohla by v tom být určitá naděje...
Upravené 19. 3. 2022 o 12:25

A už to jede . Kdosi se postaral .
https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/-Opustte-byt-stehujeme-sem-Ukrajince-Prvni-pripad-vystehovani-ceske-rodiny-Maminka-v-slzach-doma-dvoulete-dite-696377
Ta podobnost s dojč , kde pro afropříživníky došlo k tomu samému , je čistě náhodná .


A už to jede . Kdosi se postaral . https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/-Opustte-byt-stehujeme-sem-Ukrajince-Prvni-pripad-vystehovani-ceske-rodiny-Maminka-v-slzach-doma-dvoulete-dite-696377 Ta podobnost s dojč , kde pro afropříživníky došlo k tomu samému , je čistě náhodná .
Upravené 19. 3. 2022 o 12:28

A už to jede . Kdosi se postaral

To je šílené. Zadělávají na občanskou válku. Češi začnou Ukrajince nenávidět. Zde je vidět, že tento pětikolkový dobytek za koho ve skutečnosti kope. Jsou to škůdci českého lidu. Tohle dopadne zle.


[quote="pid:64111, uid:185"]A už to jede . Kdosi se postaral[/quote] To je šílené. Zadělávají na občanskou válku. Češi začnou Ukrajince nenávidět. Zde je vidět, že tento pětikolkový dobytek za koho ve skutečnosti kope. Jsou to škůdci českého lidu. Tohle dopadne zle.

Jarek

To je strach .
https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Ministr-Rakusan-Nedovolime-aby-nekdo-kseftoval-s-lidskym-utrpenim-696424
Udělala se jim trhlina přes celou stěnu ideologie , tak nahonem s lepící páskou zachraňují , co se dá .
Že nemají takovou starost o bezdomovce . Já jsem zapomněl , vždyť ona je jen zima .


To je strach . https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Ministr-Rakusan-Nedovolime-aby-nekdo-kseftoval-s-lidskym-utrpenim-696424 Udělala se jim trhlina přes celou stěnu ideologie , tak nahonem s lepící páskou zachraňují , co se dá . Že nemají takovou starost o bezdomovce . Já jsem zapomněl , vždyť ona je jen zima .

jela jsem na dalnici. driv jsem mezi brnem a breclavi videla hodne slovenskych znacek. dnes jsou to ukrajinske. v brne uz take hodne aut s ukr. znackou.
dokonce jsem v jednom supermarketu uz videla u pokladny zamestnane ukrajince.
mam zpravy od kamarada z prahy. jeho klientovi ukradli motorku. podle zaznamu na kamerach pachatele meli auto s ukr. SPZ. udajne se policiste vyjadrili ve smyslu, ze jsou z toho vseho uz zoufali.
tak si rikam, bezenci, kteri prisli do nemecka nebo francie, oni tam ziji, ale oni tu zapadni spolecnost nenavidi. nechci tvrdit to stejne o ukrajincich, nic neni cerne nebo bile. myslim si ovsem, ze pokud lide dostanou neco prilis snadno, nevazi si toho, ani te pomoci, ani lidi, kteri jim pomahaji.


.


jela jsem na dalnici. driv jsem mezi brnem a breclavi videla hodne slovenskych znacek. dnes jsou to ukrajinske. v brne uz take hodne aut s ukr. znackou. dokonce jsem v jednom supermarketu uz videla u pokladny zamestnane ukrajince. mam zpravy od kamarada z prahy. jeho klientovi ukradli motorku. podle zaznamu na kamerach pachatele meli auto s ukr. SPZ. udajne se policiste vyjadrili ve smyslu, ze jsou z toho vseho uz zoufali. tak si rikam, bezenci, kteri prisli do nemecka nebo francie, oni tam ziji, ale oni tu zapadni spolecnost nenavidi. nechci tvrdit to stejne o ukrajincich, nic neni cerne nebo bile. myslim si ovsem, ze pokud lide dostanou neco prilis snadno, nevazi si toho, ani te pomoci, ani lidi, kteri jim pomahaji. .

Většina z těchto Ukrajinců se na Ukrajinu nikdy nevrátí, minimálně 95 %.


Většina z těchto Ukrajinců se na Ukrajinu nikdy nevrátí, minimálně 95 %.

Habermanov mlyn!!!

To byla v podstatě protiČeská propaganda. Z Habrmana tam dělali oběť a z Čechů svině.
Přitom realita byla úplně jiná...


[quote="pid:63986, uid:84"]Habermanov mlyn!!![/quote] To byla v podstatě protiČeská propaganda. Z Habrmana tam dělali oběť a z Čechů svině. Přitom realita byla úplně jiná...

To mlčení je pro elity zlověstné (jak jsem dříve uvedl), protože ztrácí informace o stavu objektu, ztrácí řízení. Ukrajinci tady nemají moc dobré jméno. Podle medií a protěžovaných provokatérů (např. žumpa Jakub Janda) a nějakého procento zmetků (které obsahuje každý národ) je obrázek co si myslí národ značně zkreslený.

To jsem tím taky myslel ....


[quote="pid:64098, uid:426"]To mlčení je pro elity zlověstné (jak jsem dříve uvedl), protože ztrácí informace o stavu objektu, ztrácí řízení. Ukrajinci tady nemají moc dobré jméno. Podle medií a protěžovaných provokatérů (např. žumpa Jakub Janda) a nějakého procento zmetků (které obsahuje každý národ) je obrázek co si myslí národ značně zkreslený.[/quote] To jsem tím taky myslel ....

Tohle hovado přijelo obohatit Polsko. Nacista z Azovu Artjom Bonov. Kulturní projev, samé píp, píp.
https://vk.com/video-40316705_456334478


Tohle hovado přijelo obohatit Polsko. Nacista z Azovu Artjom Bonov. Kulturní projev, samé píp, píp. https://vk.com/video-40316705_456334478

Ukrajinská mafia objavila v Česku veľký zdroj peňazí, utečenci jej musia odovzdávať až polovicu výplaty /zavretý článok/
https://hnonline.sk/svet/24174896-ukrajinska-mafia-objavila-v-cesku-velky-zdroj-penazi-utecenci-jej-musia-odovzdavat-az-polovicu-vyplaty


Ukrajinská mafia objavila v Česku veľký zdroj peňazí, utečenci jej musia odovzdávať až polovicu výplaty /zavretý článok/ https://hnonline.sk/svet/24174896-ukrajinska-mafia-objavila-v-cesku-velky-zdroj-penazi-utecenci-jej-musia-odovzdavat-az-polovicu-vyplaty

dnes mi vypravela sousedka, ze ji volala kamaradka, ktera bydli kousek u prahy. pani je v penzi, ma velky dum a rekla si, ze kdyz je praha uz plna, ze by poskytla domov nejake ukr. rodine. mela podminku, ze aby to byli rodice s malou holcickou. cele patro mela prichystane. prijeli k ni, nechteli se ani umyt, pry se myli v polsku. sli spat i spinavi. pani jim nakoupila jidlo. bagety nechteli, konzervy nechteli. chteli cigarety, tak pani volala synovi, ten jim koupil cely balik. majitelka domu cekala kultivovane lidi, bohuzel to byl pravy opak. matku holcicky i holcicku pani oblekla, dala jim penize. vydrzela to 4 dny a pak to vzdala. tak tu rodinu nastehovali do nejakeho mistniho luxusniho hotelu. pani rikala, ze bydli blizko milotic, kde byli kdysi rusti vojaci a jejich manzelky. rekla, ze to chovani tady te rodiny ji pripomenulo chovani tech zen ruskych vojaku tehdy.


dnes mi vypravela sousedka, ze ji volala kamaradka, ktera bydli kousek u prahy. pani je v penzi, ma velky dum a rekla si, ze kdyz je praha uz plna, ze by poskytla domov nejake ukr. rodine. mela podminku, ze aby to byli rodice s malou holcickou. cele patro mela prichystane. prijeli k ni, nechteli se ani umyt, pry se myli v polsku. sli spat i spinavi. pani jim nakoupila jidlo. bagety nechteli, konzervy nechteli. chteli cigarety, tak pani volala synovi, ten jim koupil cely balik. majitelka domu cekala kultivovane lidi, bohuzel to byl pravy opak. matku holcicky i holcicku pani oblekla, dala jim penize. vydrzela to 4 dny a pak to vzdala. tak tu rodinu nastehovali do nejakeho mistniho luxusniho hotelu. pani rikala, ze bydli blizko milotic, kde byli kdysi rusti vojaci a jejich manzelky. rekla, ze to chovani tady te rodiny ji pripomenulo chovani tech zen ruskych vojaku tehdy.

Ukrajinská mafia objavila v Česku veľký zdroj peňazí, utečenci jej musia odovzdávať až polovicu výplaty

Tohle se dělo u nás před 15 lety. Ukrajinec, co u nás pracoval, musel odevzdávat polovinu své výplaty mafiánům, co mu dohodili práci u nás. Dokonce i konto před nimi musel skrývat, aby mu ho "nevybílili".


[quote="pid:64458, uid:679"]Ukrajinská mafia objavila v Česku veľký zdroj peňazí, utečenci jej musia odovzdávať až polovicu výplaty[/quote] Tohle se dělo u nás před 15 lety. Ukrajinec, co u nás pracoval, musel odevzdávat polovinu své výplaty mafiánům, co mu dohodili práci u nás. Dokonce i konto před nimi musel skrývat, aby mu ho "nevybílili".

Ukrajinská mafia objavila v Česku veľký zdroj peňazí, utečenci jej musia odovzdávať až polovicu výplaty /zavretý článok/


To není žádná novinka.


Takto už před lety jsem mluvil s jednou Ukrajinkou, kterou agenturní mafiání dokonce okradli o plat za víc jak dva měsíce a nedostala nic z tehdy kolem asi 50 tisíc korun...


[quote="pid:64458, uid:679"]Ukrajinská mafia objavila v Česku veľký zdroj peňazí, utečenci jej musia odovzdávať až polovicu výplaty /zavretý článok/[/quote] To není žádná novinka. Takto už před lety jsem mluvil s jednou Ukrajinkou, kterou agenturní mafiání dokonce okradli o plat za víc jak dva měsíce a nedostala nic z tehdy kolem asi 50 tisíc korun...

Takto už před lety jsem mluvil s jednou Ukrajinkou, kterou agenturní mafiání dokonce okradli o plat za víc jak dva měsíce a nedostala nic z tehdy kolem asi 50 tisíc korun...


co si myslet potom o lidech, kteri jsou schopni "sedrit z kuze" sve vlastni krajany. ti se nebudou rozpakovat tohle casem aplikovat i cechy.
rikam si, na jake misto v zebricku miry korupce asi behem roku, ci dvou, padneme.


[quote="pid:64538, uid:181"]Takto už před lety jsem mluvil s jednou Ukrajinkou, kterou agenturní mafiání dokonce okradli o plat za víc jak dva měsíce a nedostala nic z tehdy kolem asi 50 tisíc korun...[/quote] co si myslet potom o lidech, kteri jsou schopni "sedrit z kuze" sve vlastni krajany. ti se nebudou rozpakovat tohle casem aplikovat i cechy. rikam si, na jake misto v zebricku miry korupce asi behem roku, ci dvou, padneme.

Ukrajinská mafia objavila v Česku veľký zdroj peňazí, utečenci jej musia odovzdávať až polovicu výplaty /zavretý článok/
Tak toto ja známe už od dôb prvých UK pracovných síl v našich aj vašich fabrikách. Len tý mafiani im sledovali doma ich rodiny a keď sa v rodime objavilo niečo cennejšie tak okamžite im zdvihli výpalné. No a teraz prišli sem za rodinami pracantov aj ich prisaté pijavice a pokračujú v tom čo robili doma.


[quote="pid:64458, uid:679"]Ukrajinská mafia objavila v Česku veľký zdroj peňazí, utečenci jej musia odovzdávať až polovicu výplaty /zavretý článok/[/quote]Tak toto ja známe už od dôb prvých UK pracovných síl v našich aj vašich fabrikách. Len tý mafiani im sledovali doma ich rodiny a keď sa v rodime objavilo niečo cennejšie tak okamžite im zdvihli výpalné. No a teraz prišli sem za rodinami pracantov aj ich prisaté pijavice a pokračujú v tom čo robili doma.

kteri jsou schopni "sedrit z kuze" sve vlastni krajany. ti se nebudou rozpakovat tohle casem aplikovat i cechy.
Asi to čo o tej čo viezla milony dolárov a euráčikov do maďarska


[quote="pid:64599, uid:347"]kteri jsou schopni "sedrit z kuze" sve vlastni krajany. ti se nebudou rozpakovat tohle casem aplikovat i cechy.[/quote]Asi to čo o tej čo viezla milony dolárov a euráčikov do maďarska
Upravené 22. 3. 2022 o 11:42

https://t.me/absurdnisvet/13935
V Liberci uvolňujú pre ukrajincov študentský internát. Študenti s tým nesúhlasia, no napriek tomu sú vysťahovávaní/ video/


https://t.me/absurdnisvet/13934
👉 Tak dnes se vláda činila. Ve zrychleném řízení schvalovala jeden zákon a opatření za druhým co se týká Ukrajinců. Nějak jsem si nevšimla takové rychlosti pokud šlo o řešení problémů našich občanů. Jen tak pro doplnění ti příchozí budou mít statut cizince s trvalým pobytem. Co to znamená v praxi je, že budou mít nárok od státu na vše co český občan. Jen trochu rozdílné to bude v tom, že ten si musí hodně věcí platit např. zdravotní pojištění, platbu v domově důchodců, pobyt ve stacionáři, školku atd. a oni to budou mít ze zákona automaticky plně hrazené státem. Co jsem dnes shlédla ten seznam co pro ně schválili, tak si začínám připadat jako občan druhé kategorie.


👉 a to ještě není všechno. Docházejí ubytovací kapacity i v těch nejnuznějších ubytovnách, tak KÚ Střed.kraje vymyslel, že bude se soukromými pronajímateli uzavírat smlouvy a budou jim platit 180,-/denně za osobu od 10 let a 100,-/denně za dítě do 10 let. Takže v praxi za pronájem např. pro babičku, matku a dvě děti do 10 let je to 560,-/denně, tedy bezmála 17.500,- měsíčně.
A tak začínají za námi na úřad chodit např. matky samoživitelky, které do teď poctivě platily za 2+1 nájem 13.500,-, že dostaly výpověď z nájmu a musí se do konce března vystěhovat, protože byt nabídne majitel pro ukrajinské uprchlíky.
A ještě k tomu uprchlíci dostanou dávku mimořádné okamžité pomoci ve výši 5.000,- na osobu včetně dětí po dobu 5 měsíců.


https://t.me/absurdnisvet/13935 V Liberci uvolňujú pre ukrajincov študentský internát. Študenti s tým nesúhlasia, no napriek tomu sú vysťahovávaní/ video/ https://t.me/absurdnisvet/13934

tak si začínám připadat jako občan druhé kategorie.

Až teď ? smile


A tak začínají za námi na úřad chodit např. matky samoživitelky, které do teď poctivě platily za 2+1 nájem 13.500,-, že dostaly výpověď z nájmu a musí se do konce března vystěhovat, protože byt nabídne majitel pro ukrajinské uprchlíky.


Tohle jsem nedávno probírali s kolegou. Jak začnou lidi přicházet o střechu nad hlavou, tak začne být zle.
Buď se konečně vzpamatují a dav pověsí vládu nebo se pověsí sami/půjdou pod most a "na porážku"...


Zlé bude obojí, ale obávám se, že horší a pravděpodobnější je 2. možnost.


[quote="pid:64628, uid:94"]tak si začínám připadat jako občan druhé kategorie.[/quote] Až teď ? :D [quote="pid:64628, uid:94"]A tak začínají za námi na úřad chodit např. matky samoživitelky, které do teď poctivě platily za 2+1 nájem 13.500,-, že dostaly výpověď z nájmu a musí se do konce března vystěhovat, protože byt nabídne majitel pro ukrajinské uprchlíky.[/quote] Tohle jsem nedávno probírali s kolegou. Jak začnou lidi přicházet o střechu nad hlavou, tak začne být zle. Buď se konečně vzpamatují a dav pověsí vládu nebo se pověsí sami/půjdou pod most a "na porážku"... Zlé bude obojí, ale obávám se, že horší a pravděpodobnější je 2. možnost.

Manželka bývalého ukrajinského poslance Katvyckého se rozhodla prchnout z válkou zmítané Ukrajiny. U toho se pokusila převést 28 milionů dolarů a více než jeden milion eur v hotovosti.


https://cnn.iprima.cz/miliony-v-hotovosti-manzelka-ukrajinskeho-poslance-chtela-propasovat-penize-87984


Chudák, co my víme, třeba svejm spoluobčanům darovala na podporu Ukrajiny miliardy a tyhle drobný si nechala na kafe... je to svoloč všechno.


Manželka bývalého ukrajinského poslance Katvyckého se rozhodla prchnout z válkou zmítané Ukrajiny. U toho se pokusila převést 28 milionů dolarů a více než jeden milion eur v hotovosti. https://cnn.iprima.cz/miliony-v-hotovosti-manzelka-ukrajinskeho-poslance-chtela-propasovat-penize-87984 Chudák, co my víme, třeba svejm spoluobčanům darovala na podporu Ukrajiny miliardy a tyhle drobný si nechala na kafe... je to svoloč všechno.

Ty vlastizrádné špíny jedou podle stejného mustru , jako západ u afroparazitů . Cizincům vše zdarma napořád , našincům zvednout daně a zabavovat majetek . Už teď jsou mrtví , málokdo si nechá beztrestně sáhnout na to , co dokázal před touto sebrankou uchránit posledních třicet let .
Teď už se čeká jen na to , kdy udělají takový přešlap , kdy se zvednou masy lidí , se zbraní v ruce . Potom defektnímu vykulenci ty oči vystřelí z důlků .


Ty vlastizrádné špíny jedou podle stejného mustru , jako západ u afroparazitů . Cizincům vše zdarma napořád , našincům zvednout daně a zabavovat majetek . Už teď jsou mrtví , málokdo si nechá beztrestně sáhnout na to , co dokázal před touto sebrankou uchránit posledních třicet let . Teď už se čeká jen na to , kdy udělají takový přešlap , kdy se zvednou masy lidí , se zbraní v ruce . Potom defektnímu vykulenci ty oči vystřelí z důlků .

Tu školu navalíte, vzkázal starosta Kolář ruskému velvyslanci. Ten budovu ukrajinským dětem poskytnout odmítá
https://www.forum24.cz/tu-skolu-navalite-vzkazal-starosta-kolar-ruskemu-velvyslanci-ten-budovu-ukrajinskym-detem-poskytnout-odmita/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu


Tu školu navalíte, vzkázal starosta Kolář ruskému velvyslanci. Ten budovu ukrajinským dětem poskytnout odmítá https://www.forum24.cz/tu-skolu-navalite-vzkazal-starosta-kolar-ruskemu-velvyslanci-ten-budovu-ukrajinskym-detem-poskytnout-odmita/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Už teď jsou mrtví , málokdo si nechá beztrestně sáhnout na to , co dokázal před touto sebrankou uchránit posledních třicet let .
Teď už se čeká jen na to , kdy udělají takový přešlap , kdy se zvednou masy lidí , se zbraní v ruce . Potom defektnímu vykulenci ty oči vystřelí z důlků .

Já ti nevím... po COVIDu a té šaškárně s vlaječkami ... nejsem si tím tak jist...
Doufám, že máš pravdu.


[quote="pid:64751, uid:185"]Už teď jsou mrtví , málokdo si nechá beztrestně sáhnout na to , co dokázal před touto sebrankou uchránit posledních třicet let . Teď už se čeká jen na to , kdy udělají takový přešlap , kdy se zvednou masy lidí , se zbraní v ruce . Potom defektnímu vykulenci ty oči vystřelí z důlků .[/quote] Já ti nevím... po COVIDu a té šaškárně s vlaječkami ... nejsem si tím tak jist... Doufám, že máš pravdu.

Já ti nevím... po COVIDu a té šaškárně s vlaječkami ... nejsem si tím tak jist...
Doufám, že máš pravdu.


Covidová mafie už taky pomalu vystrkuje po čase rohy.


https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/korea-ma-pul-milionu-nakazenych-za-den-zvyste-kapacitu-zada-vlada-krematoria-40391328


[quote="pid:64753, uid:518"]Já ti nevím... po COVIDu a té šaškárně s vlaječkami ... nejsem si tím tak jist... Doufám, že máš pravdu.[/quote] Covidová mafie už taky pomalu vystrkuje po čase rohy. https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/korea-ma-pul-milionu-nakazenych-za-den-zvyste-kapacitu-zada-vlada-krematoria-40391328
Upravené 25. 3. 2022 o 06:58

Tu školu navalíte, vzkázal starosta Kolář ruskému velvyslanci. Ten budovu ukrajinským dětem poskytnout odmítá


Takže ten zmrd tady na Šestce přešel z krádeží soch na krádeže budov. Pamatuju si, jak se tady vymlouval na to, že Koněv překáží ve výstavbě podzemních garáží - jsou to 2 roky a do země se ani nekoplo. Ne, že by mě to překvapovalo.


[quote="pid:64752, uid:679"]Tu školu navalíte, vzkázal starosta Kolář ruskému velvyslanci. Ten budovu ukrajinským dětem poskytnout odmítá[/quote] Takže ten zmrd tady na Šestce přešel z krádeží soch na krádeže budov. Pamatuju si, jak se tady vymlouval na to, že Koněv překáží ve výstavbě podzemních garáží - jsou to 2 roky a do země se ani nekoplo. Ne, že by mě to překvapovalo.

Tu školu navalíte, vzkázal starosta Kolář ruskému velvyslanci. Ten budovu ukrajinským dětem poskytnout odmítá


podivala jsem se na FB profil kolare. to clovek opravdu ztraci iluze o teto spolecnosti a i nadeji. na druhou stranu, vrana k vrane seda, takze koho muze takovy hlupak jako je kolar pritahovat, nez zase jen hlupaky


623aca7506584
623aca750562f
623aca75086ad
623aca7505826


[quote="pid:64752, uid:679"]Tu školu navalíte, vzkázal starosta Kolář ruskému velvyslanci. Ten budovu ukrajinským dětem poskytnout odmítá[/quote] podivala jsem se na FB profil kolare. to clovek opravdu ztraci iluze o teto spolecnosti a i nadeji. na druhou stranu, vrana k vrane seda, takze koho muze takovy hlupak jako je kolar pritahovat, nez zase jen hlupaky ![623aca7506584](serve/attachment&path=623aca7506584) ![623aca750562f](serve/attachment&path=623aca750562f) ![623aca75086ad](serve/attachment&path=623aca75086ad) ![623aca7505826](serve/attachment&path=623aca7505826)

Moje dnešní zkušenost u Úřadu práce v Plzni.. desítky, možná stovky ukrajinských mladých děvčat..a mnoho ukrajin.aut, super značky , nejhorší nejnovější typ Octavie !!! Super oblečení, všechny velmi veselé... Češky, které tam chtěly jít v šoku. Tentýž obrázek v Kaplířove ulici... vypadá to, že se sem nastěhovala půlka Ukrajiny. Arogance a povýšeně pohledy, jsem naštvaná a bojím se co přijde.


Moje dnešní zkušenost u Úřadu práce v Plzni.. desítky, možná stovky ukrajinských mladých děvčat..a mnoho ukrajin.aut, super značky , nejhorší nejnovější typ Octavie !!! Super oblečení, všechny velmi veselé... Češky, které tam chtěly jít v šoku. Tentýž obrázek v Kaplířove ulici... vypadá to, že se sem nastěhovala půlka Ukrajiny. Arogance a povýšeně pohledy, jsem naštvaná a bojím se co přijde.

Nechcem vytvárať novú tému toho istého ladenia o Slovensku, píšem to teda sem.
Včera som na VK čítala skúsenosť z vybavovania na úradoch v Zlatých Moravciach:
„Ako je to možné tak rýchlo urobiť papiere na úradoch aby boli aj v ruštine a aj slovenčine? Dnes som sa stretol s jedným znamim a bol dačo vybavovať na urade asi Zlaté Moravce a dostal tlačivo vypísať a tam bolo písané po Slovenský a po Ukrainsky alebo Ruský. Toto je naplánované to nemohli stihnúť dať tlačiť. ČO sa to deje z tymto štátom?“


Dnes mi kamarátka volá na pokraji zrútenia, že škôlka, ktorú jej sľúbili od septembra a poistili si to aj „sponzorským príspevkom“, nebude, lebo Ukrajinci. Oni dostanú zo dňa na deň, ona na vybavení pracovala rok. V hl. meste...


Jej kamarátka, vcelku pri peniazoch, nie však pri rozume, ubytovala v trojpodlažnom dome neďaleko hl. mesta Ukrajincov. V dome s 2 krbmi a prieduchmi, ktoré vykúria celý dom, s vlastnou studňou, žumpou a nejakými solárnymi panelmi, určenom na predaj. /Kamarátka - filantropka býva v meste v byte, aby deti nemali ďaleko do školy./
Aj sa jej zo 6 na 9 namnožili, aj ich zamestnala daktorých, slušné výplaty a baristické kurzy dohodla /1 kurz stojí 250 eur/. Jedlo im niekoľkokrát priniesla, vypili jej komplet bar /má totiž niekoľko kaviarní/, zničili a znečistili dom.
Dom je opäť v ponuke realitky, už to boli aj nádejní kupci obzrieť, aj Rusi dokonca, tí vraj teraz kupujú ako diví, že nie je problém im predať. Ukrajinci už sú vyprataní, lebo vytriezvela z bratskej lásky a pomoci blížnym v núdzi, ktorí nemajú problém dostať za 2 hodiny pracovné povolenie. Vcelku drahé vytriezvenie – žumpa upchatá, kopec odpadkov, zničená sušička za 1600 eur a ešte kopec iných vecí.
Ako odchádzali, aj ju preklínali.
/toľko v skratke skoro mesačná dráma/


Takže čo z tohto bude? Hádam mnoho pomoci chtivých sa /trpko/ prebudí, len dúfam, že nie do občianskej vojny.


Nechcem vytvárať novú tému toho istého ladenia o Slovensku, píšem to teda sem. Včera som na VK čítala skúsenosť z vybavovania na úradoch v Zlatých Moravciach: „Ako je to možné tak rýchlo urobiť papiere na úradoch aby boli aj v ruštine a aj slovenčine? Dnes som sa stretol s jedným znamim a bol dačo vybavovať na urade asi Zlaté Moravce a dostal tlačivo vypísať a tam bolo písané po Slovenský a po Ukrainsky alebo Ruský. Toto je naplánované to nemohli stihnúť dať tlačiť. ČO sa to deje z tymto štátom?“ Dnes mi kamarátka volá na pokraji zrútenia, že škôlka, ktorú jej sľúbili od septembra a poistili si to aj „sponzorským príspevkom“, nebude, lebo Ukrajinci. Oni dostanú zo dňa na deň, ona na vybavení pracovala rok. V hl. meste... Jej kamarátka, vcelku pri peniazoch, nie však pri rozume, ubytovala v trojpodlažnom dome neďaleko hl. mesta Ukrajincov. V dome s 2 krbmi a prieduchmi, ktoré vykúria celý dom, s vlastnou studňou, žumpou a nejakými solárnymi panelmi, určenom na predaj. /Kamarátka - filantropka býva v meste v byte, aby deti nemali ďaleko do školy./ Aj sa jej zo 6 na 9 namnožili, aj ich zamestnala daktorých, slušné výplaty a baristické kurzy dohodla /1 kurz stojí 250 eur/. Jedlo im niekoľkokrát priniesla, vypili jej komplet bar /má totiž niekoľko kaviarní/, zničili a znečistili dom. Dom je opäť v ponuke realitky, už to boli aj nádejní kupci obzrieť, aj Rusi dokonca, tí vraj teraz kupujú ako diví, že nie je problém im predať. Ukrajinci už sú vyprataní, lebo vytriezvela z bratskej lásky a pomoci blížnym v núdzi, ktorí nemajú problém dostať za 2 hodiny pracovné povolenie. Vcelku drahé vytriezvenie – žumpa upchatá, kopec odpadkov, zničená sušička za 1600 eur a ešte kopec iných vecí. Ako odchádzali, aj ju preklínali. /toľko v skratke skoro mesačná dráma/ Takže čo z tohto bude? Hádam mnoho pomoci chtivých sa /trpko/ prebudí, len dúfam, že nie do občianskej vojny.
Upravené 23. 3. 2022 o 13:46

Ještě chci říct že náš deset let starý Ford byl nejhorší šunka. S oblečením to samé..my jsme chudí proti nim. Tohle nemůže dopadnout dobře. Lidi to vidí. A bude zlo a nenávist . Nejhůře to odnesou obyvatelé měst


Ještě chci říct že náš deset let starý Ford byl nejhorší šunka. S oblečením to samé..my jsme chudí proti nim. Tohle nemůže dopadnout dobře. Lidi to vidí. A bude zlo a nenávist . Nejhůře to odnesou obyvatelé měst

Ještě chci říct že náš deset let starý Ford byl nejhorší šunka. S oblečením to samé..my jsme chudí proti nim. Tohle nemůže dopadnout dobře. Lidi to vidí. A bude zlo a nenávist . Nejhůře to odnesou obyvatelé měst


Ještě chci říct že náš deset let starý Ford byl nejhorší šunka. S oblečením to samé..my jsme chudí proti nim. Tohle nemůže dopadnout dobře. Lidi to vidí. A bude zlo a nenávist . Nejhůře to odnesou obyvatelé měst
12345 ... 6
50.58k
383
54
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept