Mimo kategórií
Co vam osobne otvorilo oci?

K tejto teme ma inspiroval jeden prispevok:



Že vás všetkých hanba nefackuje (ospravedlňujem sa výnimkám ako Kulich).
Všetci ste veľkí študenti KSB, ale "nenechám sa stiahnuť ostatnými, budúcnosť patrí nám vyvoleným". Vy si tu budujete novú elitu a ešte to obliekate to hábitu bojovníkov za slobodu.



Kedze verim, ze kazdy skusal otvarat ludom oci, ale zistil, ze to nieje vobec lahke alebo priam ani mozne, mozeme len cakat, ze sa im tie oci otvoria same.


A preto moja otazka, co vam otvorilo oci? Kedy ste zistili, ze ta predkladana realita v MSM je na hony vzdialena realite? U mna to bol moj stredoskolsky ucitel anglictiny, ktory po 11. septembri ked Amerika zautocila na Irak, povedal, ze ten oficialny dovod je uplny bullshit a idu tam kvoli rope. Ja som bol dovtedy a aj dlho potom citatel dennika SME, ale po tejto udalosti som sa zacal zamyslat nad tym, ze propagovana a skutocna realita su 2 uplne rozdielne veci. Uz je tomu vlastne 20 rokov co trva tato moja cesta.


K tejto teme ma inspiroval jeden prispevok: >Že vás všetkých hanba nefackuje (ospravedlňujem sa výnimkám ako Kulich). Všetci ste veľkí študenti KSB, ale "nenechám sa stiahnuť ostatnými, budúcnosť patrí nám vyvoleným". Vy si tu budujete novú elitu a ešte to obliekate to hábitu bojovníkov za slobodu. Kedze verim, ze kazdy skusal otvarat ludom oci, ale zistil, ze to nieje vobec lahke alebo priam ani mozne, mozeme len cakat, ze sa im tie oci otvoria same. A preto moja otazka, co vam otvorilo oci? Kedy ste zistili, ze ta predkladana realita v MSM je na hony vzdialena realite? U mna to bol moj stredoskolsky ucitel anglictiny, ktory po 11. septembri ked Amerika zautocila na Irak, povedal, ze ten oficialny dovod je uplny bullshit a idu tam kvoli rope. Ja som bol dovtedy a aj dlho potom citatel dennika SME, ale po tejto udalosti som sa zacal zamyslat nad tym, ze propagovana a skutocna realita su 2 uplne rozdielne veci. Uz je tomu vlastne 20 rokov co trva tato moja cesta.

Moderator

Pred rokom 2008 prekročenie miery v médiách. Ako referovali o veciach, že tlačili témy ako kedy robili šunku. Najlepšie zárobky sú telekomunikáciách, všetko utešene rastie.


Ale prvotné semienko do mňa zasial jeden britský finančník. Keď som mu hovoril o našej kauze BMG invest (okolo roku 2001), tak mi povedal jediné: when something is too good to be true, it is too good to be true. Ak je niečo príliš dobré nato, aby to bola pravda, je to príliš dobré nato, aby to bola pravda. Po tejto vete to zrejme upriamilo moju pozornosť. Pritom bezprostredne po tej vete som ešte dlho žil systémom ruka-hore.


P.S. a potom že Anglosasi sú svine 😉 Niekedy to potrebuje človek počuť zo svojho tábora, aneb cesty Pána sú nevyspytateľné...


Pred rokom 2008 prekročenie miery v médiách. Ako referovali o veciach, že tlačili témy ako kedy robili šunku. Najlepšie zárobky sú telekomunikáciách, všetko utešene rastie. Ale prvotné semienko do mňa zasial jeden britský finančník. Keď som mu hovoril o našej kauze BMG invest (okolo roku 2001), tak mi povedal jediné: _when something is too good to be true, it is too good to be true_. Ak je niečo príliš dobré nato, aby to bola pravda, je to príliš dobré nato, aby to bola pravda. Po tejto vete to zrejme upriamilo moju pozornosť. Pritom bezprostredne po tej vete som ešte dlho žil systémom ruka-hore. P.S. a potom že Anglosasi sú svine

Moderátor

Upravené 9. 3. 2022 o 20:36

Mě osobně otevřelo oči to, že jsem začala číst jiné články, jiné zdroje a hlavně zakázaná archeologie a kniha Tajné dějiny české země.. tato kniha . Začala jsem přemýšlet že to co říkají v televizi a v dějepisu může být podvod.. začala jsem se řídit vycitovanim, citem. To, co cítím jako souhlas, Tom věřím. Někdy vevnitř slyším poplašné zvonky, sevře se mi to a vím že to, co slyším nebo čtu, je lež. Od té doby se řídím svým citem a nezklamal mě. Intuicí se tedy řídím teď.


Mě osobně otevřelo oči to, že jsem začala číst jiné články, jiné zdroje a hlavně zakázaná archeologie a kniha Tajné dějiny české země.. tato kniha . Začala jsem přemýšlet že to co říkají v televizi a v dějepisu může být podvod.. začala jsem se řídit vycitovanim, citem. To, co cítím jako souhlas, Tom věřím. Někdy vevnitř slyším poplašné zvonky, sevře se mi to a vím že to, co slyším nebo čtu, je lež. Od té doby se řídím svým citem a nezklamal mě. Intuicí se tedy řídím teď.

Já jsem z byl naivity u jednoho ze zdrojů. Takže jsem zažil rozpory mezi realitou a "realitou". Vadilo mi to. Začal jsem si obecně všímat rozporů v oficiálním narativu.


Pojal jsem názor, že než budeme mistrovat jiné, měli bychom si zamést před vlastním prahem. A začal se ptát. Definitivně jsem nad oficiálním narativem (jsem na to slovo alergický, ale sedí) zlomil hůl po neformálním rozhovoru s jedním poměrně známým člověkem, který, přesvědčen, že jsem na jejich straně, mluvil otevřeně a v naprostém rozporu s tím, co zastával veřejně.
Nicméně těch impulzů byla celá řada, drobnosti, logické rozpory...


A začal jsem hledat informace i jinde, v mainstreamu vysmívaných zdrojích. Už při "Syrském" jaru jsem měl poměrně jasno. Práci jsem opustil, protože bych to už dále nevydržel.


No a pak to jelo. Přiznám se ale, že jsem, kromě nejužšího kruhu, své názory dosud neventiloval. Myslím, že řada "známých" by byla v šoku smile Prostě jsem se jakýmkoli rozhovorům na jiné než marginální téma vyhýbal a v nouzi jsem rozhovor stočil jinam.


Ničeho nelituju, i když bych měl život jednodušší a jsem vděčný, že jsem tím prošel.


Já jsem z byl naivity u jednoho ze zdrojů. Takže jsem zažil rozpory mezi realitou a "realitou". Vadilo mi to. Začal jsem si obecně všímat rozporů v oficiálním narativu. Pojal jsem názor, že než budeme mistrovat jiné, měli bychom si zamést před vlastním prahem. A začal se ptát. Definitivně jsem nad oficiálním narativem (jsem na to slovo alergický, ale sedí) zlomil hůl po neformálním rozhovoru s jedním poměrně známým člověkem, který, přesvědčen, že jsem na jejich straně, mluvil otevřeně a v naprostém rozporu s tím, co zastával veřejně. Nicméně těch impulzů byla celá řada, drobnosti, logické rozpory... A začal jsem hledat informace i jinde, v mainstreamu vysmívaných zdrojích. Už při "Syrském" jaru jsem měl poměrně jasno. Práci jsem opustil, protože bych to už dále nevydržel. No a pak to jelo. Přiznám se ale, že jsem, kromě nejužšího kruhu, své názory dosud neventiloval. Myslím, že řada "známých" by byla v šoku :D Prostě jsem se jakýmkoli rozhovorům na jiné než marginální téma vyhýbal a v nouzi jsem rozhovor stočil jinam. Ničeho nelituju, i když bych měl život jednodušší a jsem vděčný, že jsem tím prošel.
Upravené 9. 3. 2022 o 22:14

9/11 - dokument Loose Change 2nd Edition


Poté jsem začal hledat info na alternativě a už to jelo. Nejdříve to byl roky Bilderberg group a potom na mě jednou na youtube vyskočilo doporučení na video od VVPj a odtud už koncepce.


Měl jsem několik slabých chvilek (hlavně před koncepcí), kdy jsem si říkal, že jsem si tu červenou pilulku brát neměl. Jenže problém byl, že jakmile si jí jednou vezmete, tak už prostě není cesty zpět. Už se na to zapomenout nedá. Dnes jsem rád, že jsem si vzal tu červenou pilulku, protože člověk je klidnější a když vidím tu histerii kolem sebe, tak se částečně směju, částečně mi je těch lidí líto, ale řeknu upřímně, že se i bojím toho, že mě jejich "biorobotství" (statisticky významná většina) stáhne s sebou do společenského prostředí, o kterém jsem určitě nikdy nesnil.


Na druhou stranu mě aktuální situace dost nutí přemýšlet o fyzické smrti. Nikoliv ze strachu, ale spíš ve smyslu přijmutí toho, že stejně jednou zemřu a může to být teoreticky dnes. Jsem překvapen tím, že je to vlastně poměrně ulevující (nemyslím to tak, že bych chtěl zemřít, ale prostě přijmout tu možnost)...


9/11 - dokument Loose Change 2nd Edition Poté jsem začal hledat info na alternativě a už to jelo. Nejdříve to byl roky Bilderberg group a potom na mě jednou na youtube vyskočilo doporučení na video od VVPj a odtud už koncepce. Měl jsem několik slabých chvilek (hlavně před koncepcí), kdy jsem si říkal, že jsem si tu červenou pilulku brát neměl. Jenže problém byl, že jakmile si jí jednou vezmete, tak už prostě není cesty zpět. Už se na to zapomenout nedá. Dnes jsem rád, že jsem si vzal tu červenou pilulku, protože člověk je klidnější a když vidím tu histerii kolem sebe, tak se částečně směju, částečně mi je těch lidí líto, ale řeknu upřímně, že se i bojím toho, že mě jejich "biorobotství" (statisticky významná většina) stáhne s sebou do společenského prostředí, o kterém jsem určitě nikdy nesnil. Na druhou stranu mě aktuální situace dost nutí přemýšlet o fyzické smrti. Nikoliv ze strachu, ale spíš ve smyslu přijmutí toho, že stejně jednou zemřu a může to být teoreticky dnes. Jsem překvapen tím, že je to vlastně poměrně ulevující (nemyslím to tak, že bych chtěl zemřít, ale prostě přijmout tu možnost)...

V mojom prípade mi otvorili oči hlavne rodičia. U nich som videl, že ich svetonázor a viera su tak kilometre od reality. V kostole počúvali jedno a mimo kostola konali druhé. Svetonázor plytký, neschopný vysvetliť základné pojmy ako duša, láska, múdrosť. A potom sa to valilo. Keďže ma proti mojej vôli nútili chodiť do kostola tak som si preštudoval prednášky od Prof. Dr. Walter Veith https://www.youtube.com/watch?v=DaWCfVReppA

(30 % pravdy a 70 % propagandy)
Potom tartaria.sk + slovianske vedy - 70 % pravdy 30 % propaganda (CIA a pod)
Nasledovala DVTR\ KSB, Veličkove prednášky, Zaznobin, Pjakin.
Po nich som hľadal aj niečo na strane ezoteriky, Виктор Рогожкин. - НИЦ ЭНИО
Teraz som skončil u Leva Klikova. Dalo by sa povedať, že časom som si osvojoval informáciu na vyššom mravnom stupni. Najzaujímavejšie bolo ako som sa dostal k Levovi. Raz som len tak náhodou pustil youtube, hodilo mi tam nejakého starca, čo niečo vyprával. Nemám vo zvyku vypínať akýkoľvek kanál len na základe výzoru človeka. Tak či už je starý alebo nie tak popočúvam. A veru oplatilo sa. Lev podával presne tú informáciu, ktorá mi chýbala k uceleniu pohľadu na svet. Informácia spájajúca duchovnú časť sveta s tou materiálnou. A mnoho mnoho viac. Zaujímavé na tom bolo, že spolu s Levom pracuje ešte jeden bačik, ale ten ma neoslovil. Mohli by sme povedať, že jeho slová nerezonovali s mojou psychikou, zrejme boli mravnostne nižšie, alebo to boli len slová strojové, tjs povedané na základe poznatkov, ktoré si vyprávač ešte nestihol dostatočne osvojiť na to aby ich niekomu mohol ďalej podať.
Asi najvačšia zmena sa udiala po tom ako som pochopil slová Leva. Ľudia sa začali cítiť dobre v mojej prítomnosti. Radi ma počúvajú, ja ich rád počúvam. Asi je to preto, lebo jedine Lev mi dokázal mojou rečou vysvetliť čo to tá Láska, Ľúbosť vlastne je. Áno viem, v DVTR je láska opísaná, ale iným jazykom, ktorý nie každý pochopí na prvý šup. Pred tým ako som nevedel o Levovi, tak som sa skúšal podať nejakú informáciu okolitým ľudom, ale ako sa aj v biblii píše, môžeš byť aj najmúdrejší na svete, vedieť všetko, ale ničím budeš keď v tebe lásky nebude. Pretože na predanie informácie neznalému človeku je potrebné hlavne pochopenie iého človeka, tolernacia názorov iného človeka, láska k inému. A potom ten druhý aj informáciu prijme, aj sa dobre cíti.


V mojom prípade mi otvorili oči hlavne rodičia. U nich som videl, že ich svetonázor a viera su tak kilometre od reality. V kostole počúvali jedno a mimo kostola konali druhé. Svetonázor plytký, neschopný vysvetliť základné pojmy ako duša, láska, múdrosť. A potom sa to valilo. Keďže ma proti mojej vôli nútili chodiť do kostola tak som si preštudoval prednášky od Prof. Dr. Walter Veith https://www.youtube.com/watch?v=DaWCfVReppA (30 % pravdy a 70 % propagandy) Potom tartaria.sk + slovianske vedy - 70 % pravdy 30 % propaganda (CIA a pod) Nasledovala DVTR\ KSB, Veličkove prednášky, Zaznobin, Pjakin. Po nich som hľadal aj niečo na strane ezoteriky, Виктор Рогожкин. - НИЦ ЭНИО Teraz som skončil u Leva Klikova. Dalo by sa povedať, že časom som si osvojoval informáciu na vyššom mravnom stupni. Najzaujímavejšie bolo ako som sa dostal k Levovi. Raz som len tak náhodou pustil youtube, hodilo mi tam nejakého starca, čo niečo vyprával. Nemám vo zvyku vypínať akýkoľvek kanál len na základe výzoru človeka. Tak či už je starý alebo nie tak popočúvam. A veru oplatilo sa. Lev podával presne tú informáciu, ktorá mi chýbala k uceleniu pohľadu na svet. Informácia spájajúca duchovnú časť sveta s tou materiálnou. A mnoho mnoho viac. Zaujímavé na tom bolo, že spolu s Levom pracuje ešte jeden bačik, ale ten ma neoslovil. Mohli by sme povedať, že jeho slová nerezonovali s mojou psychikou, zrejme boli mravnostne nižšie, alebo to boli len slová strojové, tjs povedané na základe poznatkov, ktoré si vyprávač ešte nestihol dostatočne osvojiť na to aby ich niekomu mohol ďalej podať. Asi najvačšia zmena sa udiala po tom ako som pochopil slová Leva. Ľudia sa začali cítiť dobre v mojej prítomnosti. Radi ma počúvajú, ja ich rád počúvam. Asi je to preto, lebo jedine Lev mi dokázal mojou rečou vysvetliť čo to tá Láska, Ľúbosť vlastne je. Áno viem, v DVTR je láska opísaná, ale iným jazykom, ktorý nie každý pochopí na prvý šup. Pred tým ako som nevedel o Levovi, tak som sa skúšal podať nejakú informáciu okolitým ľudom, ale ako sa aj v biblii píše, môžeš byť aj najmúdrejší na svete, vedieť všetko, ale ničím budeš keď v tebe lásky nebude. Pretože na predanie informácie neznalému človeku je potrebné hlavne pochopenie iého človeka, tolernacia názorov iného človeka, láska k inému. A potom ten druhý aj informáciu prijme, aj sa dobre cíti.

U mne byl bodem zlomu začátek majdanu na UA, a s tím související odstřel Janukovyče. Před bodem zlomu to bylo takové kaleidoskopické čtení článků na nwoo a dalších podobných webech.


U mne byl bodem zlomu začátek majdanu na UA, a s tím související odstřel Janukovyče. Před bodem zlomu to bylo takové kaleidoskopické čtení článků na nwoo a dalších podobných webech.

2014 prezidentske volby U nas...volil som Kisku pretoze ,,lebo Fico,,. O par mesiacov neskor zacali O nom leaky co je to zac a vtedy som sa strasne sam na seba nahneval, ze som so seba urobil hlupaka!! Potom zakratko udalosti na Ukrajine a moj otec ktory mi maval pred nosom s Novym Casom a ukazoval, ze aha, tvoji milivany rusi ( zboznujem Rusku letecku zakladnu, vedel ze mi tym brnka po nervach) zostrelili a pozabijali ludi...to uz vomne vrelo ako lava. Toho roku sme prchli s polovickou zit do Australie a jedno rano vo vlaku som prehladavanim netu natrafil na este staru VODU a simultarne s tym na YouTube Pjakina a uz to islo. Potom som si stiahol knihy v pdf-ku a rano do roboty som ich vo vlaku cital, co cinim doteraz.


2014 prezidentske volby U nas...volil som Kisku pretoze ,,lebo Fico,,. O par mesiacov neskor zacali O nom leaky co je to zac a vtedy som sa strasne sam na seba nahneval, ze som so seba urobil hlupaka!! Potom zakratko udalosti na Ukrajine a moj otec ktory mi maval pred nosom s Novym Casom a ukazoval, ze aha, tvoji milivany rusi ( zboznujem Rusku letecku zakladnu, vedel ze mi tym brnka po nervach) zostrelili a pozabijali ludi...to uz vomne vrelo ako lava. Toho roku sme prchli s polovickou zit do Australie a jedno rano vo vlaku som prehladavanim netu natrafil na este staru VODU a simultarne s tym na YouTube Pjakina a uz to islo. Potom som si stiahol knihy v pdf-ku a rano do roboty som ich vo vlaku cital, co cinim doteraz.
Upravené 10. 3. 2022 o 09:37

Ferry, mám to stejné.. natrefila jsem na Levá a bylo to neuvěřitelné...jak je to moudrý člověk. Mimochodem má krásné video k dispozici současné situaci na Ukr. Mluví o bitvě mezi dobrem a zlem. A zase o lásce. Doporučuju.


Ferry, mám to stejné.. natrefila jsem na Levá a bylo to neuvěřitelné...jak je to moudrý člověk. Mimochodem má krásné video k dispozici současné situaci na Ukr. Mluví o bitvě mezi dobrem a zlem. A zase o lásce. Doporučuju.

majdan 2014, masaker v Odese a v rovnakom čase štúdium materiálového inžinierstva a uvedomenie si súvislostí s pádom dvojičiek...


majdan 2014, masaker v Odese a v rovnakom čase štúdium materiálového inžinierstva a uvedomenie si súvislostí s pádom dvojičiek...

Ano, pád dvojicek v USA byl také důvod. Přestala jsem věřit oficiální propagandě a toto bylo příliš, ten jejich pád.


Ano, pád dvojicek v USA byl také důvod. Přestala jsem věřit oficiální propagandě a toto bylo příliš, ten jejich pád.

je tu dakto kto vôbec vyrástol ešte na starom prope (protiprud)? kým ho neodpálili?


je tu dakto kto vôbec vyrástol ešte na starom prope (protiprud)? kým ho neodpálili?

Mimochodem má krásné video k dispozici současné situaci na Ukr.


Janka môžem ťa poprosiť link na video?


Keď začala migračná vlna, ukrajina, tak som hľadala informácie cielene. Cez Hlavné správy som sa dostala aj k Pjakinovi/ v komentároch/ a na Levanet. Posťahovala som si knižky a začala študovať...
Nielen knihy KSB, ale aj knihy,kt. sa v materiáloch spomínajú. A odvtedy mám iný pohľad na svet... a totožný s mojím vnútrom.


[quote="pid:62663, uid:88"]Mimochodem má krásné video k dispozici současné situaci na Ukr.[/quote] Janka môžem ťa poprosiť link na video? Keď začala migračná vlna, ukrajina, tak som hľadala informácie cielene. Cez Hlavné správy som sa dostala aj k Pjakinovi/ v komentároch/ a na Levanet. Posťahovala som si knižky a začala študovať... Nielen knihy KSB, ale aj knihy,kt. sa v materiáloch spomínajú. A odvtedy mám iný pohľad na svet... a totožný s mojím vnútrom.
Upravené 10. 3. 2022 o 11:30

Bambulko, já jsem ho četla a čtu pořád. Dokonce mám od pana Hájka knihu. Většina jeho článků se mi líbila, hlavně ty duchovní.


Bambulko, já jsem ho četla a čtu pořád. Dokonce mám od pana Hájka knihu. Většina jeho článků se mi líbila, hlavně ty duchovní.

Káťa, ráda bych ti dala link.. zrušila jsem ale pevný internet a s telefonem to zatím neumím
Zkusím ho znovu najít a hlavně datum, aby bylo lépe vyhledatelne.


Káťa, ráda bych ti dala link.. zrušila jsem ale pevný internet a s telefonem to zatím neumím Zkusím ho znovu najít a hlavně datum, aby bylo lépe vyhledatelne.

Káťa...Lev Klykov obedinenie národa před dvěma dny.Je to rozhovor s novinářkou.


Káťa...Lev Klykov obedinenie národa před dvěma dny.Je to rozhovor s novinářkou.

ja ked nam media pri migracnej krize tlacili, ze to su sami inzinieri a lekari a sme povinni ich prijimat, pricom clovek videl a vedel, ze samotna Merkelova predtym povedala, ze to je cesta do pekla. Dlho som nevedela spracovat, ze nase vlastne elity nas nicia, pretoze na jednej strane som si uvedomovala, ze ked som na to prisla ja, oni museli tiez so svojimi informacnymi zdrojmi. Na druhej strane nemohla som ich povazovat za blbcov, lebo tak vysoko sa skutocni blbci nedostanu a nepreziju tam. Az ked clovek prijal, ze tie elity nas naozaj nicia defacto umyselne, az vtedy to zacalo mat zmysel. Ci si myslia, ze ich sa to netyka alebo su vydierani, je uz potom jedno


ja ked nam media pri migracnej krize tlacili, ze to su sami inzinieri a lekari a sme povinni ich prijimat, pricom clovek videl a vedel, ze samotna Merkelova predtym povedala, ze to je cesta do pekla. Dlho som nevedela spracovat, ze nase vlastne elity nas nicia, pretoze na jednej strane som si uvedomovala, ze ked som na to prisla ja, oni museli tiez so svojimi informacnymi zdrojmi. Na druhej strane nemohla som ich povazovat za blbcov, lebo tak vysoko sa skutocni blbci nedostanu a nepreziju tam. Az ked clovek prijal, ze tie elity nas naozaj nicia defacto umyselne, az vtedy to zacalo mat zmysel. Ci si myslia, ze ich sa to netyka alebo su vydierani, je uz potom jedno

Těžko hledám moment, kdy jsem se odpojil od "matrixu", ale je to již mnoho let, řekl bych že vždy jsem inklinoval k alternativě, hledal jsem odpovědi na otázky, pak jsem někdy ve 28-30 letech přišel na KSB, nejdříve tedy na Pjakina a pak jsem se seznamoval s KSB. Vždy mě zajímala Historie, ale něco mi na ní nesedělo, pak jsem zjistil, že pravděpodobně existovalo něco jako Velká Tartarie a Resety, a šel jsem jak se říká hlouběji a hlouběji do té pomyslné králičí nory. Dnes mám na YT desítky odběru na kanály, které řeší tato témata... A Operace COVID mě utvrdila v tom, že svět je jedno velké divadlo a kdo je loutka a herec. Měl jsem tušení v roce 2001, že kárná operace Afganistán a Bin Ladin a spol. smrdí. také vražda JFK a Po nastoupení Trumpa jsem si byl 100% jistý, že ty konsiprace mají reálný základ...


Těžko hledám moment, kdy jsem se odpojil od "matrixu", ale je to již mnoho let, řekl bych že vždy jsem inklinoval k alternativě, hledal jsem odpovědi na otázky, pak jsem někdy ve 28-30 letech přišel na KSB, nejdříve tedy na Pjakina a pak jsem se seznamoval s KSB. Vždy mě zajímala Historie, ale něco mi na ní nesedělo, pak jsem zjistil, že pravděpodobně existovalo něco jako Velká Tartarie a Resety, a šel jsem jak se říká hlouběji a hlouběji do té pomyslné králičí nory. Dnes mám na YT desítky odběru na kanály, které řeší tato témata... A Operace COVID mě utvrdila v tom, že svět je jedno velké divadlo a kdo je loutka a herec. Měl jsem tušení v roce 2001, že kárná operace Afganistán a Bin Ladin a spol. smrdí. také vražda JFK a Po nastoupení Trumpa jsem si byl 100% jistý, že ty konsiprace mají reálný základ...

Káťa...Lev Klykov obedinenie národa před dvěma dny.Je to rozhovor s novinářkou.

Ano je to len po Rusky.
https://www.youtube.com/embed/zGrim0k3PZo


[quote="pid:62694, uid:88"]Káťa...Lev Klykov obedinenie národa před dvěma dny.Je to rozhovor s novinářkou.[/quote] Ano je to len po Rusky. https://www.youtube.com/embed/zGrim0k3PZo

Hlavné správy som sa dostala aj k Pjakinovi/ v komentároch/ a na Levanet.


Já se na levanet a KSB dostal paradoxně přes aeronet, kde tehdy zveřejňovali Pjakina.


[quote="pid:62689, uid:94"]Hlavné správy som sa dostala aj k Pjakinovi/ v komentároch/ a na Levanet.[/quote] Já se na levanet a KSB dostal paradoxně přes aeronet, kde tehdy zveřejňovali Pjakina.

preto moja otazka, co vam otvorilo oci? Kedy ste zistili, ze ta predkladana realita v MSM je na hony vzdialena realite?


U mňa Začali pochybnosti V 2008 roku. Bol som V korporate a tie sračky, čo sa tam tlacili nesedeli s realitou ale sedeli s MSM. No prielom bol 2012, kedy som Začal aktiVne hľadat alternatíVu a Zistil som, ze Vo mne sa buri človek, ked čitam MSM, no pri časti prispeVkoV som mal Vnutorný hlas uplne tichucko a hoVoril len áno...


No a VZbura V mojom Vnutri nastala v roku 2014, ked Začal majdan, potom Vrazdy V dome odboroV V odese a nasledne tZV. ATO a na turčinoVoV prikaZ Začali Zabijať ženy, deti, starcoV, mužoV, proste civiloV.
OdVtedy sa to len prehlbovalo 8 rokov, únaVný čas, až sme prišli ku dnešnému dňu.
Kto nepochopil ani do dnes, že je nieco V neporiadku, ten už asi pochopí až Veľmi silnú odpoVeď od HNR.


Ale už to pomali končí a to je dobre.


[quote="pid:62586, uid:10"]preto moja otazka, co vam otvorilo oci? Kedy ste zistili, ze ta predkladana realita v MSM je na hony vzdialena realite?[/quote] U mňa Začali pochybnosti V 2008 roku. Bol som V korporate a tie sračky, čo sa tam tlacili nesedeli s realitou ale sedeli s MSM. No prielom bol 2012, kedy som Začal aktiVne hľadat alternatíVu a Zistil som, ze Vo mne sa buri človek, ked čitam MSM, no pri časti prispeVkoV som mal Vnutorný hlas uplne tichucko a hoVoril len áno... No a VZbura V mojom Vnutri nastala v roku 2014, ked Začal majdan, potom Vrazdy V dome odboroV V odese a nasledne tZV. ATO a na turčinoVoV prikaZ Začali Zabijať ženy, deti, starcoV, mužoV, proste civiloV. OdVtedy sa to len prehlbovalo 8 rokov, únaVný čas, až sme prišli ku dnešnému dňu. Kto nepochopil ani do dnes, že je nieco V neporiadku, ten už asi pochopí až Veľmi silnú odpoVeď od HNR. Ale už to pomali končí a to je dobre.

Keď začala migračná vlna, ukrajina, tak som hľadala informácie cielene

Presne ten rok sa začal meniť môj pohľad na svet a postupovala som obdobne.


[quote="pid:62689, uid:94"]Keď začala migračná vlna, ukrajina, tak som hľadala informácie cielene[/quote] Presne ten rok sa začal meniť môj pohľad na svet a postupovala som obdobne.

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

U mne byl bodem zlomu začátek majdanu na UA, a s tím související odstřel Janukovyče. Před bodem zlomu to bylo takové kaleidoskopické čtení článků na nwoo a dalších podobných webech.


Taky tak.


Sice už dávno jsem určité věci zpochybňoval, americká invaze do Afgánistánu mě vzhledem k mému věku a nedostupnosti internetu nenahlodala dostatečně hned, ale když jsem pak sledoval to samé v Iráku, tak tam už ten proces začal intenzivněji, zvlášť, když jsem o pár let později konečně měl doma internet a narativ o 11. září se rozpadl jak domeček z karet.


Vedlo to přes různou změť "alternativy" a ezoguláše.


Ten zlomový moment, kdy jsem se začal více zajímat o Rusko, změnil na něj názor a hlavně změnil názor na Stalina byl právě Ukrajina a rok 2014.
Myslím si, že letošní rok by mohl být stejným zlomem pro mnohé další "nově příchozí".


[quote="pid:62651, uid:260"]U mne byl bodem zlomu začátek majdanu na UA, a s tím související odstřel Janukovyče. Před bodem zlomu to bylo takové kaleidoskopické čtení článků na nwoo a dalších podobných webech.[/quote] Taky tak. Sice už dávno jsem určité věci zpochybňoval, americká invaze do Afgánistánu mě vzhledem k mému věku a nedostupnosti internetu nenahlodala dostatečně hned, ale když jsem pak sledoval to samé v Iráku, tak tam už ten proces začal intenzivněji, zvlášť, když jsem o pár let později konečně měl doma internet a narativ o 11. září se rozpadl jak domeček z karet. Vedlo to přes různou změť "alternativy" a ezoguláše. Ten zlomový moment, kdy jsem se začal více zajímat o Rusko, změnil na něj názor a hlavně změnil názor na Stalina byl právě Ukrajina a rok 2014. Myslím si, že letošní rok by mohl být stejným zlomem pro mnohé další "nově příchozí".

Jednoznacne praca pre MSM. Najprv obrovske nadsenie ze nieco take robim. A po case ked som videla ako to funguje v pozadi, otvorili sa mi ocka. A vedela som ze toto uz robit nechcem. Ked prisla prva moznost robit inde, isla som. Zaroven som velmi vdacna za tu skusenost, lebo pri mnohych spravach sa uz len usmejem.


Jednoznacne praca pre MSM. Najprv obrovske nadsenie ze nieco take robim. A po case ked som videla ako to funguje v pozadi, otvorili sa mi ocka. A vedela som ze toto uz robit nechcem. Ked prisla prva moznost robit inde, isla som. Zaroven som velmi vdacna za tu skusenost, lebo pri mnohych spravach sa uz len usmejem.

Začalo to bohužel už v roce 1992-1993 když jsem musel přesvědčit známe z Rakouska že to co se děje v Jugoslávii není prvda,a pak jsem tam byl a viděl tu mediální masáže a to bylo obdobně co se děje dnes s Ruskem akorát v menším měřítku.
Sankce,tam nemohl přijet ani zdravotní materiál a nemluvit o benzinu,plynu,sportovci vyloučeny z všech mistrovství a soutěži atd.
A pak jsem byl nepochopen ani domu v zbytku Jugoslávie(Srbsko a Černá Hora) když jsem jim říkal že západ dostal zdrojovou stabilitu na 20-30 let díky východu co tam všechno zabrali za par peněz,a co pak?
Rozpad systému a nebo směr Rusko,tak jsem musel čelit že mi se lidé smáli a byl jsem zvláštní smile takže 30 let je dost a upřímně jsem už unavený,a od roku 2014 jsem sám sobě slíbil že už nikoho nebudu přesvědčovat,každý je pro sebe o svoji blízké odpovědný.
Mimochodem když jsem včera tankoval benzin,tak prodavačka mi říká že se ji ještě nikdy za 20 let nestalo že dvakrát za den musí měnit ceny smile tak jsem ji říkal že bohužel vítejte v devadesátých letech Balkánu a nebo Ruska že když babička dostala důchod tak ráno měl hodnotu 30 DEM a dopoledne už 20 DEM v dynarech tak mě stejně nechápala.


Začalo to bohužel už v roce 1992-1993 když jsem musel přesvědčit známe z Rakouska že to co se děje v Jugoslávii není prvda,a pak jsem tam byl a viděl tu mediální masáže a to bylo obdobně co se děje dnes s Ruskem akorát v menším měřítku. Sankce,tam nemohl přijet ani zdravotní materiál a nemluvit o benzinu,plynu,sportovci vyloučeny z všech mistrovství a soutěži atd. A pak jsem byl nepochopen ani domu v zbytku Jugoslávie(Srbsko a Černá Hora) když jsem jim říkal že západ dostal zdrojovou stabilitu na 20-30 let díky východu co tam všechno zabrali za par peněz,a co pak? Rozpad systému a nebo směr Rusko,tak jsem musel čelit že mi se lidé smáli a byl jsem zvláštní :) takže 30 let je dost a upřímně jsem už unavený,a od roku 2014 jsem sám sobě slíbil že už nikoho nebudu přesvědčovat,každý je pro sebe o svoji blízké odpovědný. Mimochodem když jsem včera tankoval benzin,tak prodavačka mi říká že se ji ještě nikdy za 20 let nestalo že dvakrát za den musí měnit ceny :( tak jsem ji říkal že bohužel vítejte v devadesátých letech Balkánu a nebo Ruska že když babička dostala důchod tak ráno měl hodnotu 30 DEM a dopoledne už 20 DEM v dynarech tak mě stejně nechápala.
Upravené 10. 3. 2022 o 14:52

U mne od pádu dvojčat, v té době jsemu začínala na zvědavci a osudu, z kterého pak hox odešel a založil levanet...tam jsem setrvala už celou cestu od levašova až sem....
od krize 2008, /kdy ti co ji způsobili, dostali královské odškodnění/ jsem přestala sledovat tv, po oděsse definitivně brát vážně oficiální zpravodajsví...
doted jsem chodila na idnes, přečetla nadpis a mrk do diskuze, brala jsem to jako sondu mezi lidem, ted s UA nedělám už ani to, nemám na to sílu....na druhou stranu, všude plno trollů, hodně diskuterů je zablokovaných, došlo k přesunu na telegram a pod. takže neodráží to až tak skutečnost, což je snad nadějné...
politici "tohočasuumoci" mají taky ve velké míře zablokované a omezené komenty, to dřív tolik nebylo..
a s příchodem a působením nových "čechů a slováků" postupem času vystřízliví i velká část nadšených dobroserů, i když bolet nás to bude všechny, už to nebudeme se zděšením pozorovat jen u sousedů...


U mne od pádu dvojčat, v té době jsemu začínala na zvědavci a osudu, z kterého pak hox odešel a založil levanet...tam jsem setrvala už celou cestu od levašova až sem.... od krize 2008, /kdy ti co ji způsobili, dostali královské odškodnění/ jsem přestala sledovat tv, po oděsse definitivně brát vážně oficiální zpravodajsví... doted jsem chodila na idnes, přečetla nadpis a mrk do diskuze, brala jsem to jako sondu mezi lidem, ted s UA nedělám už ani to, nemám na to sílu....na druhou stranu, všude plno trollů, hodně diskuterů je zablokovaných, došlo k přesunu na telegram a pod. takže neodráží to až tak skutečnost, což je snad nadějné... politici "tohočasuumoci" mají taky ve velké míře zablokované a omezené komenty, to dřív tolik nebylo.. a s příchodem a působením nových "čechů a slováků" postupem času vystřízliví i velká část nadšených dobroserů, i když bolet nás to bude všechny, už to nebudeme se zděšením pozorovat jen u sousedů...
Upravené 10. 3. 2022 o 14:55

Poté, co doktor přehnal diagnózu(svým podáním) se mi v roce 2013 rozbila mladecká nedotknutelnost a došlo k uvědomění si vlastní smrtelnosti. Dosud jsem sportoval, studoval technické obory, studoval historii jako koníček. Řekl jsem si, že je asi čas uspořádat sám sebe. Hledal jsem možnosti. Měl jsem zájem na tom se podívat na život Slovanů a jejich víru, a tak jsem zavítal na tartarii, kde jsem ovšem nevydržel dlouho, protože jsem objevil aeronet a Pjakina. Pak už šlo studium samo.


Poté, co doktor přehnal diagnózu(svým podáním) se mi v roce 2013 rozbila mladecká nedotknutelnost a došlo k uvědomění si vlastní smrtelnosti. Dosud jsem sportoval, studoval technické obory, studoval historii jako koníček. Řekl jsem si, že je asi čas uspořádat sám sebe. Hledal jsem možnosti. Měl jsem zájem na tom se podívat na život Slovanů a jejich víru, a tak jsem zavítal na tartarii, kde jsem ovšem nevydržel dlouho, protože jsem objevil aeronet a Pjakina. Pak už šlo studium samo.

osobne si nevybavuju nejaky bod zlomu. vzdy me zajimala historie a uz to, ze se ruzne udalosti prezentovaly odlisne mi prislo zvlastni. ovsem pamatuju si, kdyz jsem pred lety na zvedavci cetla rozbor o 1. svetove valce, souvislosti, o kterych jsem predtim nikde oficialne nevedela. najednou to bylo v rozporu s tim, co jsem vedela. musim rict, ze diky vam vsem, diky tomuto foru jsem se naucila jinak premyslet.
btw, mimo topic: kdyz pisu o te 1. sv.valce. ctu ted knizku o ferdinandovi d´este. je to sice oficialni zivotopis, ale velmi zdarily. zaujala mne tam jedna vec. franz ferdinand d´este byl poslan k posadce do prahy a korunni princ rudolf mu radil, aby se naucil cesky, aby lepe cechy poznal. rudolf mel cechy rad. na rozdil od sissi, ktera cechy nesnasela.


https://www.megaknihy.cz/pravek/3231848-franz-ferdinand.html


osobne si nevybavuju nejaky bod zlomu. vzdy me zajimala historie a uz to, ze se ruzne udalosti prezentovaly odlisne mi prislo zvlastni. ovsem pamatuju si, kdyz jsem pred lety na zvedavci cetla rozbor o 1. svetove valce, souvislosti, o kterych jsem predtim nikde oficialne nevedela. najednou to bylo v rozporu s tim, co jsem vedela. musim rict, ze diky vam vsem, diky tomuto foru jsem se naucila jinak premyslet. btw, mimo topic: kdyz pisu o te 1. sv.valce. ctu ted knizku o ferdinandovi d´este. je to sice oficialni zivotopis, ale velmi zdarily. zaujala mne tam jedna vec. franz ferdinand d´este byl poslan k posadce do prahy a korunni princ rudolf mu radil, aby se naucil cesky, aby lepe cechy poznal. rudolf mel cechy rad. na rozdil od sissi, ktera cechy nesnasela. https://www.megaknihy.cz/pravek/3231848-franz-ferdinand.html

Je to postupný proces. Spousta lidí v nějaké fázi podlehne představě, že teď už vidí "za oponu", přitom je nutné na sobě neustále pracovat a rozšiřovat si obzory.


Je to postupný proces. Spousta lidí v nějaké fázi podlehne představě, že teď už vidí "za oponu", přitom je nutné na sobě neustále pracovat a rozšiřovat si obzory.

Ano je to len po Rusky.

Káťa...Lev Klykov obedinenie národa před dvěma dny


ďakujem pozriem... :-)
Čo sa týka ruštiny... nevadí, učím sa , keďže na škole som nemohla.

ja ked nam media pri migracnej krize tlacili, ze to su sami inzinieri a lekari a sme povinni ich prijimat


tiež som tomu nechápala a neverila som, čo hovoria v médiách. Ja som bola v Nemecku, keď som mala 19r. , v r. 2000, už vtedy ich tam bolo kopu a ani vonku večer nás samé dievčatá nepustili. Len v sprievode, a keď sa okolo nás niektorý z tmavých obšmietal. Radšej sme šli preč. Dostali sme od chalanov inštrukcie, dávať si pozor, kde nechodiť.
Takže po tejto skúsenosti mi zasvietila kontrolka...


[quote="pid:62713, uid:106"]Ano je to len po Rusky.[/quote] [quote="pid:62694, uid:88"]Káťa...Lev Klykov obedinenie národa před dvěma dny[/quote] ďakujem pozriem... :-) Čo sa týka ruštiny... nevadí, učím sa , keďže na škole som nemohla. [quote="pid:62708, uid:187"]ja ked nam media pri migracnej krize tlacili, ze to su sami inzinieri a lekari a sme povinni ich prijimat[/quote] tiež som tomu nechápala a neverila som, čo hovoria v médiách. Ja som bola v Nemecku, keď som mala 19r. , v r. 2000, už vtedy ich tam bolo kopu a ani vonku večer nás samé dievčatá nepustili. Len v sprievode, a keď sa okolo nás niektorý z tmavých obšmietal. Radšej sme šli preč. Dostali sme od chalanov inštrukcie, dávať si pozor, kde nechodiť. Takže po tejto skúsenosti mi zasvietila kontrolka...

Ja se v teto fazi momentalne nachazim. Mel jsem uz drive takove okamziky "otevrenych oci". Nejvetsi sok pro me asi byl, kdyz jsem sledoval dokument Michaela Moorea - Sicko, ktery ukazoval stav zdravotnictvi v USA a celou kampan pro soukromy zdravotnicky sektor, a pak jeste kniha o farmaceutickych firmach a antidepresivech. Do te doby jsem mel velice naivni a zkreslene predstavy. V case migracnich vln jsem zase narazil na Pjakina, ktereho jsem zacal pravidelne sledovat a pred par mesici jsem se s kolegou zacal bavit o DVTR a Mrtve Vode, ktery obnovil muj zajem a doporucil mi ty knihy. Precetl jsem Sad roste sam, Zakl.soc. I a jsem v pulce DVTR, jinak dalsi zdroje yt. S cim mam trochu problem (a treba mi mistni daji nejakou radu nebo odpoved) je, ze se toho dost toci kolem Ruska a takove az temer idealizace jejich systemu, Stalina, ruznych konspiracnich webu, ktere jsem nikdy ani nenavstevoval, protoze jsem to mel za snusku nesmyslu, atd. Rozumim tomu, ze jsem vyrostl v prostredi, ktere me ovlivnilo premyslet urcitym zpusobem, ale snazim se zaujmout kriticky postoj, jak k vlastnimu mysleni, tak k temto novym informacim. Navic s tim, co se deje dnes, je to taky tezke, je jasne citit propaganda z obou stran a clovek vubec nevi, cemu ma verit, ani jak si udelat vlastni obrazek... No jeste me ceka asi dlouha cesta smile


Ja se v teto fazi momentalne nachazim. Mel jsem uz drive takove okamziky "otevrenych oci". Nejvetsi sok pro me asi byl, kdyz jsem sledoval dokument Michaela Moorea - Sicko, ktery ukazoval stav zdravotnictvi v USA a celou kampan pro soukromy zdravotnicky sektor, a pak jeste kniha o farmaceutickych firmach a antidepresivech. Do te doby jsem mel velice naivni a zkreslene predstavy. V case migracnich vln jsem zase narazil na Pjakina, ktereho jsem zacal pravidelne sledovat a pred par mesici jsem se s kolegou zacal bavit o DVTR a Mrtve Vode, ktery obnovil muj zajem a doporucil mi ty knihy. Precetl jsem Sad roste sam, Zakl.soc. I a jsem v pulce DVTR, jinak dalsi zdroje yt. S cim mam trochu problem (a treba mi mistni daji nejakou radu nebo odpoved) je, ze se toho dost toci kolem Ruska a takove az temer idealizace jejich systemu, Stalina, ruznych konspiracnich webu, ktere jsem nikdy ani nenavstevoval, protoze jsem to mel za snusku nesmyslu, atd. Rozumim tomu, ze jsem vyrostl v prostredi, ktere me ovlivnilo premyslet urcitym zpusobem, ale snazim se zaujmout kriticky postoj, jak k vlastnimu mysleni, tak k temto novym informacim. Navic s tim, co se deje dnes, je to taky tezke, je jasne citit propaganda z obou stran a clovek vubec nevi, cemu ma verit, ani jak si udelat vlastni obrazek... No jeste me ceka asi dlouha cesta :)

Jednoznačně rozpad Československa a náhlé, až "mystické" pochopení souvislostí ukazujících na řízenou povahu tohoto procesu přesně zapadajícího do rámce dlouhodobé realizace záměrů jisté části globálních mocenských struktur na našem území. Nástup současné mocenské garnitury a její kroky odporující národním zájmům z tohoto rámce nijak nevybočuje.


Jednoznačně rozpad Československa a náhlé, až "mystické" pochopení souvislostí ukazujících na řízenou povahu tohoto procesu přesně zapadajícího do rámce dlouhodobé realizace záměrů jisté části globálních mocenských struktur na našem území. Nástup současné mocenské garnitury a její kroky odporující národním zájmům z tohoto rámce nijak nevybočuje.

S cim mam trochu problem (a treba mi mistni daji nejakou radu nebo odpoved) je, ze se toho dost toci kolem Ruska a takove az temer idealizace jejich systemu, Stalina, ruznych konspiracnich webu, ktere jsem nikdy ani
Kolem Ruska se to očí proto, že jedině z Ruska přišla koncepce, která je pro lidi, zatím co koncepce, která tady vládne již několik tisíciletí je proti lidem.
No a jak ze studia KSB víš, nevyšší priorita řízení je světonázorová, a nejvyšší moc, je konceptuální.
Od nich se odvíjí vše.
Tudíž nejde o idealizaci jejich systému, ale ukázku toho, jaké výsledky mělo uplatňování této koncepce, pro všechny lidi. Že v této koncepci se začali mít dobře nejen elita, ale i obecní lid. No a právě, že se začaly dostavovat výsledky, byl Stalin odstraněn, aby nemohl svoji práci dotáhnout a předat následovníku. Jeho následovník byl také zavražděn.


[quote="pid:62757, uid:924"]S cim mam trochu problem (a treba mi mistni daji nejakou radu nebo odpoved) je, ze se toho dost toci kolem Ruska a takove az temer idealizace jejich systemu, Stalina, ruznych konspiracnich webu, ktere jsem nikdy ani[/quote]Kolem Ruska se to očí proto, že jedině z Ruska přišla koncepce, která je pro lidi, zatím co koncepce, která tady vládne již několik tisíciletí je proti lidem. No a jak ze studia KSB víš, nevyšší priorita řízení je světonázorová, a nejvyšší moc, je konceptuální. Od nich se odvíjí vše. Tudíž nejde o idealizaci jejich systému, ale ukázku toho, jaké výsledky mělo uplatňování této koncepce, pro všechny lidi. Že v této koncepci se začali mít dobře nejen elita, ale i obecní lid. No a právě, že se začaly dostavovat výsledky, byl Stalin odstraněn, aby nemohl svoji práci dotáhnout a předat následovníku. Jeho následovník byl také zavražděn.
Upravené 10. 3. 2022 o 17:32

Moji rodicia nikdy neboli v strane a otec chodil na služobne cesty do zahraničia. To bol prvý krok k pochopeniu, že existuje aj iný svet ako ten predkladaný. Potom nástup Meciara, neskôr Dzurindu - to bola časť keď som propagande na Sme verila. Obrat u mna nastal, keď som sa cca 2008 začala zaujímať aj o iné veci, prišla finančná kríza a s ňou následky v oblasti finančnej u mna.


Zacala som sa zaujímať o alternatívu, ani neviem presne, kedy som začala sledovat HS, čo môj brat označil za Rusku propagandu (pozor to mohlo byt 2012-2013). No a potom prišla migračná kríza a začiatkom roku 2015 som objavila leva-net a Pjakina. A toto mi otvorilo oči. A to by som 10 rokov dozadu tvrdila že Miklos bol najlepší minister financií. Takze tak.


Moji rodicia nikdy neboli v strane a otec chodil na služobne cesty do zahraničia. To bol prvý krok k pochopeniu, že existuje aj iný svet ako ten predkladaný. Potom nástup Meciara, neskôr Dzurindu - to bola časť keď som propagande na Sme verila. Obrat u mna nastal, keď som sa cca 2008 začala zaujímať aj o iné veci, prišla finančná kríza a s ňou následky v oblasti finančnej u mna. Zacala som sa zaujímať o alternatívu, ani neviem presne, kedy som začala sledovat HS, čo môj brat označil za Rusku propagandu (pozor to mohlo byt 2012-2013). No a potom prišla migračná kríza a začiatkom roku 2015 som objavila leva-net a Pjakina. A toto mi otvorilo oči. A to by som 10 rokov dozadu tvrdila že Miklos bol najlepší minister financií. Takze tak.

Preto nejde o idealizáciu ich systému, ale ukážku toho, aké výsledky malo uplatňovanie tejto koncepcie, pre všetkých ľudí


zareaguje ešte na toto. Idealizácia? Pozrite sa ako vyzeralo skolstvo v sociku a teraz… presne vychovávali nás v duchu tvoriť a nie konzumovať. Ako je to dnes.


pozrite sa ako vyzeral život v priemernej slovenskej rodiny vtedy a dnes, narkomani, bezdomovci to nebolo. Takze niečo na tej koncepcii museli byt. A teraz. Mladi sú coraz menej zivotaschopni, niečo chcieť vyrobiť alebo dokázať. Že by to bola idealizácia? Prosím skúste mi, nie Rusofil, ale skôr Ondra, čo je na tom USA take super. Americký sen? To existuje? Možno voľakedy. Ten finančný system, vo všetkom chvieť profit je v podstate jedna veľká pyramídová hra.


[quote="pid:62767, uid:312"]Preto nejde o idealizáciu ich systému, ale ukážku toho, aké výsledky malo uplatňovanie tejto koncepcie, pre všetkých ľudí[/quote] zareaguje ešte na toto. Idealizácia? Pozrite sa ako vyzeralo skolstvo v sociku a teraz… presne vychovávali nás v duchu tvoriť a nie konzumovať. Ako je to dnes. pozrite sa ako vyzeral život v priemernej slovenskej rodiny vtedy a dnes, narkomani, bezdomovci to nebolo. Takze niečo na tej koncepcii museli byt. A teraz. Mladi sú coraz menej zivotaschopni, niečo chcieť vyrobiť alebo dokázať. Že by to bola idealizácia? Prosím skúste mi, nie Rusofil, ale skôr Ondra, čo je na tom USA take super. Americký sen? To existuje? Možno voľakedy. Ten finančný system, vo všetkom chvieť profit je v podstate jedna veľká pyramídová hra.
Upravené 10. 3. 2022 o 18:03

Já byl dycky "jiné dítě" smile Tak si to rodiče přáli. Přáli si mít "výjimečné dítě".
Už někde v 10 nebo 11 jsme byl na kurzu 1. stupně Reiki a zajímal se o ezoteriku a okultismus.
Zatím co děti ve škole si četli ABC a pak "Bravíčko" já četl Bardona (velký český hermetik). Nikdy jsem moc nechápal lidi
a neuměl s nimi navazovat kontakty (holky to už byla přímo apokalypsa smile ). To vedlo na ZŠ k šikaně a na gymplu k izolaci.
Ta částečně pokračovala i na VŠ, ale už ne tak moc. Tam jsme naštěstí našel pár dalších podivínů, kamarádů smile .


První co mi smrdělo bylo 11/9, kdy jsme se i osobně poznal s jednou z redaktorek NWOO a bavili jsme se.
USA bylo cool a Russia BAD, protože Call of Duty smile , ale pak přišla Lýbie. 1. týden jsem tomu (tehdy na gymplu)
fandil jako ostatní => 'Merica FUCK YEAH !!! Bombárdůjem ! Vybombit arabáše !
Ale utekl týden, emoce opadly a já si říkám, Lýbijce jsem nikdy nepotkal, nic mi neudělal a "my" jim srovnali stát se zemí.
Pak jsme hledal alternativní ifo a našel info o tom, jak to tam fungovali a že Khaddáfí nebyl až tak špatný a co tam pak následovalo...
Taky to o Africkém dináru a že jen on a Saddám chtěli po USA zlato místo dolaru za ropu. Pak jsem se taky zamyslel, že Rusové mi taky nic neudělali, tak proč Russia BAD ? (Rodiče, hlavně otec a jeho rodiče je moc nikdy nemuseli. Dnes už každý víkend čekají na překlad od Ireny smile )


Když přišly roky 2013-2014, tak jsem ze začátku Ukrajinu moc neřešil, ale postupně se ke mě dostávaly informace o tom, co se tam děje. V té době jsem byl také členem Pirátské strany a "šéfem" za mé město. smile Je vám jasné, co následovalo...
( Možná by bylo dobré dodat, že jsem cholerik, a zásadový. Když vím co je pravda, tak ji budu prosazovat až na krev ! => Přišel jsem jednou o práci a o několik kamarádů. )


Pak někde po roce 2016 mi kolega, který na Pjakina narazil už někdy kolem roku 2014 a pak na levanet apod. začal říkat věci o KSB.
Lépe řečeno, v té době jsem byl zastánce AnCapu a antikomunista a vášnivě s ním debatoval. Čím víc mi to podle měřítek AnCapu a západní ekonomie připadalo jako nesmysl, tím víc mě to zajímalo. Postupně mi představil KSB a Pjakina. Pak jsem začal číst knihy a po ZS 1 mi ukázal i tohle forum. Teď čtu ZS 4 a pak se vrhnu na Svět Křivých zrcadel. (Nakoupili jsme domů všechny VP SSSR a KSB knihy + pár dalších od zakázaného vzdělání a čteme celá rodina.)


Taky mě asi čeká dlouhá cesta smile . Moje oblíbené řešení (cholerik) je 6. priorita. Co je mrtvé už neuškodí.
A aplikace DVTR jak předvádí Putin je 90% diplomacie. Komunikace, vyjednávání a "obchod" s kde kým. Já mám rád "vyjednávání světelnými meči". smile


Já byl dycky "jiné dítě" :D Tak si to rodiče přáli. Přáli si mít "výjimečné dítě". Už někde v 10 nebo 11 jsme byl na kurzu 1. stupně Reiki a zajímal se o ezoteriku a okultismus. Zatím co děti ve škole si četli ABC a pak "Bravíčko" já četl Bardona (velký český hermetik). Nikdy jsem moc nechápal lidi a neuměl s nimi navazovat kontakty (holky to už byla přímo apokalypsa :D ). To vedlo na ZŠ k šikaně a na gymplu k izolaci. Ta částečně pokračovala i na VŠ, ale už ne tak moc. Tam jsme naštěstí našel pár dalších podivínů, kamarádů :D . První co mi smrdělo bylo 11/9, kdy jsme se i osobně poznal s jednou z redaktorek NWOO a bavili jsme se. USA bylo cool a Russia BAD, protože Call of Duty :D , ale pak přišla Lýbie. 1. týden jsem tomu (tehdy na gymplu) fandil jako ostatní => 'Merica FUCK YEAH !!! Bombárdůjem ! Vybombit arabáše ! Ale utekl týden, emoce opadly a já si říkám, Lýbijce jsem nikdy nepotkal, nic mi neudělal a "my" jim srovnali stát se zemí. Pak jsme hledal alternativní ifo a našel info o tom, jak to tam fungovali a že Khaddáfí nebyl až tak špatný a co tam pak následovalo... Taky to o Africkém dináru a že jen on a Saddám chtěli po USA zlato místo dolaru za ropu. Pak jsem se taky zamyslel, že Rusové mi taky nic neudělali, tak proč Russia BAD ? (Rodiče, hlavně otec a jeho rodiče je moc nikdy nemuseli. Dnes už každý víkend čekají na překlad od Ireny :D ) Když přišly roky 2013-2014, tak jsem ze začátku Ukrajinu moc neřešil, ale postupně se ke mě dostávaly informace o tom, co se tam děje. V té době jsem byl také členem Pirátské strany a "šéfem" za mé město. :D Je vám jasné, co následovalo... ( Možná by bylo dobré dodat, že jsem cholerik, a zásadový. Když vím co je pravda, tak ji budu prosazovat až na krev ! => Přišel jsem jednou o práci a o několik kamarádů. ) Pak někde po roce 2016 mi kolega, který na Pjakina narazil už někdy kolem roku 2014 a pak na levanet apod. začal říkat věci o KSB. Lépe řečeno, v té době jsem byl zastánce AnCapu a antikomunista a vášnivě s ním debatoval. Čím víc mi to podle měřítek AnCapu a západní ekonomie připadalo jako nesmysl, tím víc mě to zajímalo. Postupně mi představil KSB a Pjakina. Pak jsem začal číst knihy a po ZS 1 mi ukázal i tohle forum. Teď čtu ZS 4 a pak se vrhnu na Svět Křivých zrcadel. (Nakoupili jsme domů všechny VP SSSR a KSB knihy + pár dalších od zakázaného vzdělání a čteme celá rodina.) Taky mě asi čeká dlouhá cesta :D . Moje oblíbené řešení (cholerik) je 6. priorita. Co je mrtvé už neuškodí. A aplikace DVTR jak předvádí Putin je 90% diplomacie. Komunikace, vyjednávání a "obchod" s kde kým. Já mám rád "vyjednávání světelnými meči". :D
Upravené 10. 3. 2022 o 23:34

Americký sen? To existuje?


Niekde som čítal, že americký sen je preto sen, lebo musíš tvrdo spať, aby si v neho uverila.


[quote="pid:62772, uid:273"]Americký sen? To existuje?[/quote] Niekde som čítal, že americký sen je preto sen, lebo musíš tvrdo spať, aby si v neho uverila.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 11. 3. 2022 o 20:02

U mě souhra všeho možného. Od rodiny přes učitele - až po životní okolnosti. První vážné "setkání s realitou" bylo už za "revoluce". Ten samý člověk, který mi v práci dělal peklo, že nejsem ve straně, mě s plackou na klopě seřval na ulici, že nejdu "zvonit" na náměstí. Pak všechno, co se dělo po "sametové" = rozkrádačky, ničení, podvody, lži... Tehdy jsem sice věděla, že věci se mají úplně jinak, než nám říká TV, ale myslela jsem, že je to tak jen u nás, protože máme "voly ve vedení". S nástupem internetu, který jsme měli poměrně brzy, byl přes pevnou linku a byl šíleně pomalý, se mi začal otvírat zvláštní svět plný informací. Tak jsem brzy zjistila, že to, co se dělo v naší zemi (privatizace), se dělo stejně po celém postsovětském bloku. Tedy - musel to být záměr. Článek Olgy Četverikové (snad 2012) mi ukázal, že ani Rusku se to nevyhnulo - a byl mi jasný jakýsi záměr. A pak už jsem si stránky s potřebnými informacemi hledala sama a cíleně. Od r. 2012 také nemám TV a myslím si, že jsem nejen přežila, ale ani o nic nepřišla.


U mě souhra všeho možného. Od rodiny přes učitele - až po životní okolnosti. První vážné "setkání s realitou" bylo už za "revoluce". Ten samý člověk, který mi v práci dělal peklo, že nejsem ve straně, mě s plackou na klopě seřval na ulici, že nejdu "zvonit" na náměstí. Pak všechno, co se dělo po "sametové" = rozkrádačky, ničení, podvody, lži... Tehdy jsem sice věděla, že věci se mají úplně jinak, než nám říká TV, ale myslela jsem, že je to tak jen u nás, protože máme "voly ve vedení". S nástupem internetu, který jsme měli poměrně brzy, byl přes pevnou linku a byl šíleně pomalý, se mi začal otvírat zvláštní svět plný informací. Tak jsem brzy zjistila, že to, co se dělo v naší zemi (privatizace), se dělo stejně po celém postsovětském bloku. Tedy - musel to být záměr. Článek Olgy Četverikové (snad 2012) mi ukázal, že ani Rusku se to nevyhnulo - a byl mi jasný jakýsi záměr. A pak už jsem si stránky s potřebnými informacemi hledala sama a cíleně. Od r. 2012 také nemám TV a myslím si, že jsem nejen přežila, ale ani o nic nepřišla.
Upravené 11. 3. 2022 o 20:56

Ten samý člověk, který mi v práci dělal peklo, že nejsem ve straně, mě s plackou na klopě seřval na ulici, že nejdu "zvonit" na náměstí.


Vidíte, a brzy tady budou pobíhat rusofobové a kvičet, že ten či onen není dostatečně rusofilní. Brzy.


[quote="pid:63006, uid:203"]Ten samý člověk, který mi v práci dělal peklo, že nejsem ve straně, mě s plackou na klopě seřval na ulici, že nejdu "zvonit" na náměstí.[/quote] Vidíte, a brzy tady budou pobíhat rusofobové a kvičet, že ten či onen není dostatečně rusofilní. Brzy.

Prosím skúste mi, nie Rusofil, ale skôr Ondra, čo je na tom USA take super. Americký sen? To existuje? Možno voľakedy. Ten finančný system, vo všetkom chvieť profit je v podstate jedna veľká pyramídová hra.


Naopak, já úplně souhlasím s tím,co píšeš o USA, tam nemám žádné iluze. To, že se ptám na Rusko a na Stalina vychází z toho, že informace, které jsem za svůj život dostával byly, že Stalin a vše s tím spjaté je zlo - čistky, gulagy, utrpení, totalita atd. K alternativním informacím na toto téma se dostávám až teď a občas se to těžko vstřebává, právě z toho důvodu, že člověk vyrostl ovlivňován určitými názory, jak doma, tak i ve společnosti.


[quote="pid:62772, uid:273"]Prosím skúste mi, nie Rusofil, ale skôr Ondra, čo je na tom USA take super. Americký sen? To existuje? Možno voľakedy. Ten finančný system, vo všetkom chvieť profit je v podstate jedna veľká pyramídová hra.[/quote] Naopak, já úplně souhlasím s tím,co píšeš o USA, tam nemám žádné iluze. To, že se ptám na Rusko a na Stalina vychází z toho, že informace, které jsem za svůj život dostával byly, že Stalin a vše s tím spjaté je zlo - čistky, gulagy, utrpení, totalita atd. K alternativním informacím na toto téma se dostávám až teď a občas se to těžko vstřebává, právě z toho důvodu, že člověk vyrostl ovlivňován určitými názory, jak doma, tak i ve společnosti.

Brzy.

Kéž by, to by byla ještě ta lepší varianta smile


[quote="pid:63008, uid:372"]Brzy.[/quote] Kéž by, to by byla ještě ta lepší varianta :D

U mňa to bolo postupné prebúdzanie, lebo som sa vždy snažil pozerať na rub vecí a ako veci fungujú...


U mňa to bolo postupné prebúdzanie, lebo som sa vždy snažil pozerať na rub vecí a ako veci fungujú...

Moderátor

Už v detstve som bol veľkým milovníkom kníh, ponorený do virtuálneho sveta kníh ma oslobodzovalo od neutešenej reality. Už vtedy mi mnohé fakty nesedeli s proklamovanými tézami, ani v škole som sa nedozvedel ako to v skutočnosti je. Všetky tie tajomstvá a "nevysvetliteľné skutočnosti" vo mne umocňovali správny pocit, že niekto v pozadí nechce, aby sme poznali istinu, ale že je v koncoch so svojou demagógiou, nakoľko tieto "anomálie" práve poukazovali na slabosti jeho podvrhov. Cez diela Velikovského, Dänikena, Buttlara som sa dostal k faktom, ktoré neboli vysvetlené a ktoré sa oficiálna veda obchádzala prísnym mlčaním.
Už v dobách rozvinutého socializmu som pochopil, že ani očkovanie nie je bez rizík, kto ma pozná osobne vie, že mi pár dní po očkovaní zomrel nevinný brat. Ale o tom sa vtedy nesmelo hovoriť, aj keď lekári to vedeli.
Aj keď som bol veľmi silný ateista, cítil som, že niečo je medzi nebom a zemou a aj keď som nechcel pripustiť do toho boha, tak veľmi vo mne zarezonovalo poznanie, že na sklonku života sa z Einsteina stal veriaci človek. V podstate pri hodnotení svojho doterajšieho života a nech to bolo v dobrom, či zlom si uvedomujem, že vždy stál pri mne, že ma má v podstate rád lebo mi postavil do života také situácie a okolnosti, ktoré mi umožnili ľudsky rásť.
Profesne som sa dostal k spracovávaniu informácii vo veľkom rozsahu, tam som sa naučil hľadať fakty v podstate v kope mediálneho bordelu. V tej dobe prišlo aj k pádu dvojičiek, ktoré som takisto musel vyhodnocovať, doteraz si pamätám tie zmätočné informácie a hlavne fakt, že v prvým pár minútach sa človek dozvie viac, ako nasledovných desiatok rokov. Pretože cenzúra a možnosť úniku podstatných informácii aj pri extrémnom pokrytí spravodajských operácií má vtedy slabiny v podobe náhodných svedkov a nelogických vysvetlení očividných faktov. V mene "boja proti terorizmu" to zaklincovali páni z trojpísmenkovej agentúry malobritánie, ktorí prišli vybrakovať naše databázy a vtedy mi už svietila trvalá kontrolka o účelnosti akcie. V tej chvíli som pochopil, že otvorený boj elít proti ľudstvu opäť započal.
K DVTR som sa dostal veľkou okľukou, dlhé roky som sledoval zvedavca, ale Stwora si to u mňa pokašľal, keď sa ľudsky potento a udal polícii IP adresy pre ne záujmových osôb. Vtedy som náhodou naďabil na levanet a už to šlo potom rýchlou cestou na starú vodu.
Stará aj nová voda dopĺňajú mozaiku mojich znalostí, predsalen človek nemá toľko času aby sa prehrabával denne tonami nových správ a tu sa spravidla dozviem to podstatné. A viem, že nie som so svojim názorom na svet, jeho riadenie sám, lebo otvárať oči ľuďom okolo je to najťažšie, čo som si mohol v živote naložiť. Presne podľa toho citátu, že nie je ťažké človeka oklamať, ale presvedčiť ho, že bol oklamaný. Vidím to v svojej rodine, svojom okolí, ale nevzdávam to a ani nie som tak skeptický, lebo vždy som objavil pár spriaznených ľudí, aj medzi omladinou, ktorí vedia a vedeli, ktorá bije. A to aj bez znalosti DVTR či KSB.


Už v detstve som bol veľkým milovníkom kníh, ponorený do virtuálneho sveta kníh ma oslobodzovalo od neutešenej reality. Už vtedy mi mnohé fakty nesedeli s proklamovanými tézami, ani v škole som sa nedozvedel ako to v skutočnosti je. Všetky tie tajomstvá a "nevysvetliteľné skutočnosti" vo mne umocňovali správny pocit, že niekto v pozadí nechce, aby sme poznali istinu, ale že je v koncoch so svojou demagógiou, nakoľko tieto "anomálie" práve poukazovali na slabosti jeho podvrhov. Cez diela Velikovského, Dänikena, Buttlara som sa dostal k faktom, ktoré neboli vysvetlené a ktoré sa oficiálna veda obchádzala prísnym mlčaním. Už v dobách rozvinutého socializmu som pochopil, že ani očkovanie nie je bez rizík, kto ma pozná osobne vie, že mi pár dní po očkovaní zomrel nevinný brat. Ale o tom sa vtedy nesmelo hovoriť, aj keď lekári to vedeli. Aj keď som bol veľmi silný ateista, cítil som, že niečo je medzi nebom a zemou a aj keď som nechcel pripustiť do toho boha, tak veľmi vo mne zarezonovalo poznanie, že na sklonku života sa z Einsteina stal veriaci človek. V podstate pri hodnotení svojho doterajšieho života a nech to bolo v dobrom, či zlom si uvedomujem, že vždy stál pri mne, že ma má v podstate rád lebo mi postavil do života také situácie a okolnosti, ktoré mi umožnili ľudsky rásť. Profesne som sa dostal k spracovávaniu informácii vo veľkom rozsahu, tam som sa naučil hľadať fakty v podstate v kope mediálneho bordelu. V tej dobe prišlo aj k pádu dvojičiek, ktoré som takisto musel vyhodnocovať, doteraz si pamätám tie zmätočné informácie a hlavne fakt, že v prvým pár minútach sa človek dozvie viac, ako nasledovných desiatok rokov. Pretože cenzúra a možnosť úniku podstatných informácii aj pri extrémnom pokrytí spravodajských operácií má vtedy slabiny v podobe náhodných svedkov a nelogických vysvetlení očividných faktov. V mene "boja proti terorizmu" to zaklincovali páni z trojpísmenkovej agentúry malobritánie, ktorí prišli vybrakovať naše databázy a vtedy mi už svietila trvalá kontrolka o účelnosti akcie. V tej chvíli som pochopil, že otvorený boj elít proti ľudstvu opäť započal. K DVTR som sa dostal veľkou okľukou, dlhé roky som sledoval zvedavca, ale Stwora si to u mňa pokašľal, keď sa ľudsky potento a udal polícii IP adresy pre ne záujmových osôb. Vtedy som náhodou naďabil na levanet a už to šlo potom rýchlou cestou na starú vodu. Stará aj nová voda dopĺňajú mozaiku mojich znalostí, predsalen človek nemá toľko času aby sa prehrabával denne tonami nových správ a tu sa spravidla dozviem to podstatné. A viem, že nie som so svojim názorom na svet, jeho riadenie sám, lebo otvárať oči ľuďom okolo je to najťažšie, čo som si mohol v živote naložiť. Presne podľa toho citátu, že nie je ťažké človeka oklamať, ale presvedčiť ho, že bol oklamaný. Vidím to v svojej rodine, svojom okolí, ale nevzdávam to a ani nie som tak skeptický, lebo vždy som objavil pár spriaznených ľudí, aj medzi omladinou, ktorí vedia a vedeli, ktorá bije. A to aj bez znalosti DVTR či KSB.

Otec, mal som to podobne. Zahrabaný v knihách, iné vnímanie sveta, ako ostatní už od detstva, nechuť k náboženstvu. Bardoň, štúdium kníh o bojových umeniach ( s praktikovaním samozrejme), joge atď., ma posúvali ďalej. Potom prišlo DEIR atď. Intuícia sa nedá oklamať.


Otec, mal som to podobne. Zahrabaný v knihách, iné vnímanie sveta, ako ostatní už od detstva, nechuť k náboženstvu. Bardoň, štúdium kníh o bojových umeniach ( s praktikovaním samozrejme), joge atď., ma posúvali ďalej. Potom prišlo DEIR atď. Intuícia sa nedá oklamať.

U mňa to postupne začalo približne, ked v 90-tych na SK začal vychádzať týždenník Zmena, kde boli publikované "iné" informácie o fungovaní sveta, tajných organizáciach, Rotschildoch atd. Vtedy som nad tým ako mladý človek začal uvažovať. Nasledovalo 11.9. kde som si hladal iné informácie ako by to mohlo byť a prestával som postupne veriť oficiálnej propagande mainstramových médií. Potom vedy, tartaria.sk a dostal som sa k levanetu a začal som študovať materiály KSB + knihy, Pjakin. A na týchto fórach som zostal, je mi to blízke, čítam témy a vzdelávam sa.


U mňa to postupne začalo približne, ked v 90-tych na SK začal vychádzať týždenník Zmena, kde boli publikované "iné" informácie o fungovaní sveta, tajných organizáciach, Rotschildoch atd. Vtedy som nad tým ako mladý človek začal uvažovať. Nasledovalo 11.9. kde som si hladal iné informácie ako by to mohlo byť a prestával som postupne veriť oficiálnej propagande mainstramových médií. Potom vedy, tartaria.sk a dostal som sa k levanetu a začal som študovať materiály KSB + knihy, Pjakin. A na týchto fórach som zostal, je mi to blízke, čítam témy a vzdelávam sa.
3.01k
44
33
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept