Zahraničná politika
Eurázijská ekonomická únia (EAEÚ) na čele s Ruskom sa dohodla s Čínou na vzniku nového medzinárodného menového a finančného systému!

News front


Nečakaný obrat: Euro-ázijská ekonomická únia (EAEU) a Čína vypracujú projekt nezávislého medzinárodného menového a finančného systému. Bude vychádzať z novej medzinárodnej meny, ktorá sa bude počítať ako index národných mien zúčastnených krajín a cien komodít.


https://t.me/newsfrontsk/5085




Eurázijská únia a Čína spoločne vydajú novú menu


Účastníci ekonomického dialógu poznamenali, že "nová etapa menovej a finančnej spolupráce medzi EAEU a Čínou. Globálna transformácia: Výzvy a riešenia," uvádza Adyrna.


Ekonomický dialóg sa uskutočnil 11. marca prostredníctvom videokonferencie. Organizátormi boli Eurázijská ekonomická komisia (EEC) a Čínska ľudová univerzita (RDCY).


Ruskú delegáciu predstavil minister pre integráciu a makroekonomiku EHS Sergey Glazyev a čínsku delegáciu predstavil Wang Wen, dekan Finančného inštitútu RDCI.


Očakáva sa, že nový menový systém bude založený na novej medzinárodnej mene. Výmenný kurz sa vypočíta ako index národných mien a cien komodít zúčastnených krajín. Prvý návrh bude predložený na diskusiu do konca marca.


„Vzhľadom na spoločné výzvy a riziká spojené so spomalením globálnej ekonomiky a reštriktívnymi opatreniami voči členským štátom EAEU a Číne by naše krajiny mali zintenzívniť praktickú spoluprácu tak na úrovni pravidelných expertných dialógov, ako aj v oblasti spoločných aktivít a projektov,“ dodal. “ povedal Glazyev.


Ekonomického dialógu sa zúčastnil aj hlavný ekonóm RDCY Liao Qing, bývalý tím rozvoja energetického sektora ADB a hlavný poradca oddelenia rozvoja stratégie IT spoločnosti Tencent Zhai Yongping a vedúci výskumný pracovník z inštitútu finančného výskumu RDCY John Ross. Andrey Gaidamaka, člen poradného zboru Corporate Governance Bank of Russia, Alexander Ageyev, bývalý viceprezident Lukoil, Jurij Tavrovsky, riaditeľ Inštitútu ekonomických stratégií Ruskej akadémie vied, Michail Ershov, profesor ľudovej Univerzita priateľstva, Univerzita financií pod vládou Ruskej federácie.


https://adyrna-kz.translate.goog/en/post/106989?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=sk&_x_tr_hl=sk&_x_tr_pto=wapp


**News front** Nečakaný obrat: Euro-ázijská ekonomická únia (EAEU) a Čína vypracujú projekt nezávislého medzinárodného menového a finančného systému. Bude vychádzať z novej medzinárodnej meny, ktorá sa bude počítať ako index národných mien zúčastnených krajín a cien komodít. https://t.me/newsfrontsk/5085 ________________________________________ **Eurázijská únia a Čína spoločne vydajú novú menu** Účastníci ekonomického dialógu poznamenali, že "nová etapa menovej a finančnej spolupráce medzi EAEU a Čínou. Globálna transformácia: Výzvy a riešenia," uvádza Adyrna. Ekonomický dialóg sa uskutočnil 11. marca prostredníctvom videokonferencie. Organizátormi boli Eurázijská ekonomická komisia (EEC) a Čínska ľudová univerzita (RDCY). Ruskú delegáciu predstavil minister pre integráciu a makroekonomiku EHS Sergey Glazyev a čínsku delegáciu predstavil Wang Wen, dekan Finančného inštitútu RDCI. Očakáva sa, že nový menový systém bude založený na novej medzinárodnej mene. Výmenný kurz sa vypočíta ako index národných mien a cien komodít zúčastnených krajín. Prvý návrh bude predložený na diskusiu do konca marca. „Vzhľadom na spoločné výzvy a riziká spojené so spomalením globálnej ekonomiky a reštriktívnymi opatreniami voči členským štátom EAEU a Číne by naše krajiny mali zintenzívniť praktickú spoluprácu tak na úrovni pravidelných expertných dialógov, ako aj v oblasti spoločných aktivít a projektov,“ dodal. “ povedal Glazyev. Ekonomického dialógu sa zúčastnil aj hlavný ekonóm RDCY Liao Qing, bývalý tím rozvoja energetického sektora ADB a hlavný poradca oddelenia rozvoja stratégie IT spoločnosti Tencent Zhai Yongping a vedúci výskumný pracovník z inštitútu finančného výskumu RDCY John Ross. Andrey Gaidamaka, člen poradného zboru Corporate Governance Bank of Russia, Alexander Ageyev, bývalý viceprezident Lukoil, Jurij Tavrovsky, riaditeľ Inštitútu ekonomických stratégií Ruskej akadémie vied, Michail Ershov, profesor ľudovej Univerzita priateľstva, Univerzita financií pod vládou Ruskej federácie. https://adyrna-kz.translate.goog/en/post/106989?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=sk&_x_tr_hl=sk&_x_tr_pto=wapp

Tak to ji INFORMCE jak HROM! To je konec západní civilizace.


Prvý návrh bude predložený na diskusiu do konca marca.

Jen mám trochu obavy, aby se jisté západní mocnosti (jElity) nesnažily toto překazit za jakoukoliv cenu.


Tak to ji INFORMCE jak HROM! To je konec západní civilizace. [quote="pid:63479, uid:738"]Prvý návrh bude predložený na diskusiu do konca marca.[/quote] Jen mám trochu obavy, aby se jisté západní mocnosti (jElity) nesnažily toto překazit za **jakoukoliv** cenu.

Tak to ji INFORMCE jak HROM! To je konec západní civilizace.
áno


[quote="pid:63483, uid:573"]Tak to ji INFORMCE jak HROM! To je konec západní civilizace.[/quote] áno

Je to dobra zprava bezesporu , dlouho ocekavana...
dalsi kaminek v mozaice...
nema smysl bourat stary Bretton Wood fin.system kdyz nemame vybudovany novy ....tak jako stary system byl budovany dlouhe roky tak ani ten novy nebude vytvoren pres noc...
Urcite na tom jiz dlouho pracuji a pokud to dnes vydali officialne ..... tak to znamena, ze jiz maji pulku projectu vypracovanou
Je to nyni prijemne obdobi pozorovat ty zakrnele mopsliky ve vladnich institucich jak postekavaji kolem ohlodane kosti aniz by jim doslo ze kus uzeneho lezi nekde jinde ....


Prirovnal bych to k rocnimu obdobi....zima jiz konci, jaro se blizi....vsichni jiz citime silu slunecnich paprsku ..prvni snezenky prorazeji ledovou kuru.....
a cloveku se chce zit....

Tak to ji INFORMCE jak HROM! To je konec západní civilizace.


Je to dobra zprava bezesporu , dlouho ocekavana... dalsi kaminek v mozaice... nema smysl bourat stary Bretton Wood fin.system kdyz nemame vybudovany novy ....tak jako stary system byl budovany dlouhe roky tak ani ten novy nebude vytvoren pres noc... Urcite na tom jiz dlouho pracuji a pokud to dnes vydali officialne ..... tak to znamena, ze jiz maji pulku projectu vypracovanou Je to nyni prijemne obdobi pozorovat ty zakrnele mopsliky ve vladnich institucich jak postekavaji kolem ohlodane kosti aniz by jim doslo ze kus uzeneho lezi nekde jinde .... Prirovnal bych to k rocnimu obdobi....zima jiz konci, jaro se blizi....vsichni jiz citime silu slunecnich paprsku ..prvni snezenky prorazeji ledovou kuru..... a cloveku se chce zit....[quote="pid:63483, uid:573"]Tak to ji INFORMCE jak HROM! To je konec západní civilizace.[/quote]
793
3
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept