Egregoriálno-matričné riadenie
Ever Forward, sesterska lod Ever Given, najela na melcinu
Y

Rok po debaklu s nákladní lodí "Ever Given", která uvízla v Suezském průplavu, postihl podobný osud sesterskou loď: loď, která se paradoxně jmenuje "Ever Forward" (stále vpřed), najela v zálivu Chesapeake Bay u pobřeží amerického státu Virginie na melcinu.
Podle televize CBS Baltimore nebyl nikdo zraněn a loď nebyla poškozena. Co způsobilo ztroskotání, není americké pobřežní stráži známo. Stejně jako "Ever Given" patří i "Ever Forward" dlouhá přes 330 metrů k tchajwanské námořní společnosti Evergreen Marine Corp.
Incident v Chesapeake Bay však pravděpodobně nezpůsobí tolik problémů a nákladů jako loňský "Ever Given".
Finanční zpravodajská platforma Bloomberg uvedla, že takové okolnosti se nyní u pobřeží USA neočekávají, protože žádné jiné lodě nebudou překážet. Vyprošťovací práce probíhají. zde


Rok po debaklu s nákladní lodí "Ever Given", která uvízla v Suezském průplavu, postihl podobný osud sesterskou loď: loď, která se paradoxně jmenuje "Ever Forward" (stále vpřed), najela v zálivu Chesapeake Bay u pobřeží amerického státu Virginie na melcinu. Podle televize CBS Baltimore nebyl nikdo zraněn a loď nebyla poškozena. Co způsobilo ztroskotání, není americké pobřežní stráži známo. Stejně jako "Ever Given" patří i "Ever Forward" dlouhá přes 330 metrů k tchajwanské námořní společnosti Evergreen Marine Corp. Incident v Chesapeake Bay však pravděpodobně nezpůsobí tolik problémů a nákladů jako loňský "Ever Given". Finanční zpravodajská platforma Bloomberg uvedla, že takové okolnosti se nyní u pobřeží USA neočekávají, protože žádné jiné lodě nebudou překážet. Vyprošťovací práce probíhají. [zde](https://orf.at/#/stories/3253531/)
Upravené 15. 3. 2022 o 16:55

To tí lodivodi a kapitáni sú hlupáci?


To skôr vyzerá to ako cielená činnosť.


ps. nebolo vtedy nepriaznivé počasie prípadne poruchy GPS?


To tí lodivodi a kapitáni sú hlupáci? To skôr vyzerá to ako cielená činnosť. ps. nebolo vtedy nepriaznivé počasie prípadne poruchy GPS?
Upravené 16. 3. 2022 o 09:52
463
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept