Zahraničná politika
Tri sefove vlad se vratili bezpecne z Kyjeva
Y

Premiéři Polska, Slovinska a Česka se dnes podle polské vlády v pořádku vrátili z Kyjeva do Polska.
Delegace kolem premiérů Mateusze Morawieckého, Janeze Jansy a Petra Fialy přes pokračující boje včera cestovaly vlakem do ukrajinského hlavního města ohroženého ruskými vojsky. Tam se setkali s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským, aby demonstrovali podporu.
Zelenskyj označil návštěvu Ukrajiny za velký a odvážný krok. "Tady, ve válkou zmítaném Kyjevě, se píší dějiny," řekl polský premiér Morawiecki. "Zde bojuje svoboda proti světu tyranie. Budoucnost nás všech je v sázce, " napsal na Twitteru. zde


Premiéři Polska, Slovinska a Česka se dnes podle polské vlády v pořádku vrátili z Kyjeva do Polska. Delegace kolem premiérů Mateusze Morawieckého, Janeze Jansy a Petra Fialy přes pokračující boje včera cestovaly vlakem do ukrajinského hlavního města ohroženého ruskými vojsky. Tam se setkali s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským, aby demonstrovali podporu. Zelenskyj označil návštěvu Ukrajiny za velký a odvážný krok. "Tady, ve válkou zmítaném Kyjevě, se píší dějiny," řekl polský premiér Morawiecki. "Zde bojuje svoboda proti světu tyranie. Budoucnost nás všech je v sázce, " napsal na Twitteru. [zde](https://orf.at/#/stories/3253755/)

Nič týmto lapajom v Kyjeve a ani po ceste "vlakom" nehrozilo.
Rusi by museli byť úplne hlúpi aby kvôli týmto trom lokajickom otvorili dvere Ukrajiny dokorán pre NATO. Nechali ich odohrať svoje etudy a pokračujú v kľude v denacifikácii.


Nič týmto lapajom v Kyjeve a ani po ceste "vlakom" nehrozilo. Rusi by museli byť úplne hlúpi aby kvôli týmto trom lokajickom otvorili dvere Ukrajiny dokorán pre NATO. Nechali ich odohrať svoje etudy a pokračujú v kľude v denacifikácii.

Pokud jde o Janeze Janšu, znám ho velmi dobře a všechny jeho politické manýry a schopnosti. Nějakou dobu pracoval v bývalé JNA jako seržant v operačních záležitostech a úzce spolupracoval s kontrarozvědkou, kde otevřeně zradil své lidi ve Slovinsku. Když byl v roce 1988 bylo vidět rozpad Jugoslávie, ukradl nějaké vojenské dokumenty, byl zatčen a odsouzen, ale byl zachráněn rozpadem Jugoslávie v roce 1990 a byl mezi prvními, kdo si uvědomil válečný konflikt v Jugoslávii. Jde tedy o muže, který je oboustranný a pro své osobní zájmy je připraven na všechno. Během své vlády ve Slovinsku se mu podařilo rozdělit slovinský lid na Jnašovy příznivce a další. Takže na příkaz zvenčí to v politice funguje dodnes a nebudu psát o nějakých kriminálních činech souvisejících s ekonomickými machinacemi, příliš široké téma. Podle informací z určitých kruhů měl tento odchod těchto tří prezidentů následující cíl:
Zelinskij, EU, Američané jsou si vědomi toho, že Putin a Rusko se za žádnou cenu nevzdají svých požadavků a jediné, co Zelinskému a všem, kdo se na tom všem podílejí, je pokusit se dohodnout s Rusy na rozdělení Ukrajiny. . Návrh byl navrhnout na té schůzce Zelinskému, vzdát se všeho od Kyjeva na východ a připojit západní část Ukrajiny se Lvovem k nové alianci, kterou Američané navrhnou všem, k projektu Třoji moře. Vojenská akce na území Ukrajiny skončí do 9. května, kde Rusko slaví osvobození Ruska od fašismu a vítězství Ruska u EU nad fašismem. K tomuto datu válka skončí a příští týden začne skutečné finále související s válkou na Ukrajině, kde podle rozvědky Rusko spustí dalších 30 % svých vojenských kapacit a nyní využiva pouze 20 %. V západních politických kruzích je to všechno jasno, teď se to vše snaží kamuflovat takzvanými různými akcemi, jednáními, dohodami, ale ve skutečnosti je už vše jasné jako ve dne.Podle informací bude Rusko s tímto projektem souhlasit za předpokladu, že země v rámci projektu Třoji Moři mohou být neutrální a demilitarizované, a EU a Amerika budou muset s tímto návrhem souhlasit, protože to, co následuje poté v rámci EU a Spojených států , při jiné příležitosti více informací z určitých kruhů, ale bude to velmi zábavné a zajímavé pro celou EU .


Pokud jde o Janeze Janšu, znám ho velmi dobře a všechny jeho politické manýry a schopnosti. Nějakou dobu pracoval v bývalé JNA jako seržant v operačních záležitostech a úzce spolupracoval s kontrarozvědkou, kde otevřeně zradil své lidi ve Slovinsku. Když byl v roce 1988 bylo vidět rozpad Jugoslávie, ukradl nějaké vojenské dokumenty, byl zatčen a odsouzen, ale byl zachráněn rozpadem Jugoslávie v roce 1990 a byl mezi prvními, kdo si uvědomil válečný konflikt v Jugoslávii. Jde tedy o muže, který je oboustranný a pro své osobní zájmy je připraven na všechno. Během své vlády ve Slovinsku se mu podařilo rozdělit slovinský lid na Jnašovy příznivce a další. Takže na příkaz zvenčí to v politice funguje dodnes a nebudu psát o nějakých kriminálních činech souvisejících s ekonomickými machinacemi, příliš široké téma. Podle informací z určitých kruhů měl tento odchod těchto tří prezidentů následující cíl: Zelinskij, EU, Američané jsou si vědomi toho, že Putin a Rusko se za žádnou cenu nevzdají svých požadavků a jediné, co Zelinskému a všem, kdo se na tom všem podílejí, je pokusit se dohodnout s Rusy na rozdělení Ukrajiny. . Návrh byl navrhnout na té schůzce Zelinskému, vzdát se všeho od Kyjeva na východ a připojit západní část Ukrajiny se Lvovem k nové alianci, kterou Američané navrhnou všem, k projektu Třoji moře. Vojenská akce na území Ukrajiny skončí do 9. května, kde Rusko slaví osvobození Ruska od fašismu a vítězství Ruska u EU nad fašismem. K tomuto datu válka skončí a příští týden začne skutečné finále související s válkou na Ukrajině, kde podle rozvědky Rusko spustí dalších 30 % svých vojenských kapacit a nyní využiva pouze 20 %. V západních politických kruzích je to všechno jasno, teď se to vše snaží kamuflovat takzvanými různými akcemi, jednáními, dohodami, ale ve skutečnosti je už vše jasné jako ve dne.Podle informací bude Rusko s tímto projektem souhlasit za předpokladu, že země v rámci projektu Třoji Moři mohou být neutrální a demilitarizované, a EU a Amerika budou muset s tímto návrhem souhlasit, protože to, co následuje poté v rámci EU a Spojených států , při jiné příležitosti více informací z určitých kruhů, ale bude to velmi zábavné a zajímavé pro celou EU .

Ono to vyplave , kam ve skutečnosti tahle skvadra šašků putovala .


Ono to vyplave , kam ve skutečnosti tahle skvadra šašků putovala .
1.09k
3
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept