Mimo kategórií
Nový problém při randění aneb proč to mít

Jednoho takového znám. Když dostal to, co si přál, nemohl se toho nakonec zbavit a pije mu krev dodnes.


 -) jak rekl oscar wilde, tragédie: jedna – když nedostaneš to, co chceš, a druhá – když dostaneš.


[quote="pid:64402, uid:312"]Jednoho takového znám. Když dostal to, co si přál, nemohl se toho nakonec zbavit a pije mu krev dodnes.[/quote] :-) jak rekl oscar wilde, tragédie: jedna – když nedostaneš to, co chceš, a druhá – když dostaneš.

-) ani to. je porad sam, protoze stale hleda ten svuj ideal. vzdy mu rikam, ze at chce jen to, co sam muze nabidnout. on to ovsem stale nechape a trva si na svem.


70 rocny muz stretol zenoveho majstra:
majster - "co robis"?
muz - "chodim po svete a hladam dokonalu zenu"
majster - "a to si za ten cely cas ziadnu nestretol?"
muz - "ale stretol, stretol"
majster - "no a kde je problem"?
muz - "nuz ona hladala dokonaleho muza..."


[quote="pid:64397, uid:347"]-) ani to. je porad sam, protoze stale hleda ten svuj ideal. vzdy mu rikam, ze at chce jen to, co sam muze nabidnout. on to ovsem stale nechape a trva si na svem.[/quote] 70 rocny muz stretol zenoveho majstra: majster - "co robis"? muz - "chodim po svete a hladam dokonalu zenu" majster - "a to si za ten cely cas ziadnu nestretol?" muz - "ale stretol, stretol" majster - "no a kde je problem"? muz - "nuz ona hladala dokonaleho muza..."

Ty nechceš vzťah, ty chceš inkubátor a pestúnku pre dieťa. smile


To je primární biologický účel ženy.


doporucuju, tohle nerikat na prvnim rande.


To jej povie až na druhom rande, keď na prvom zistí, že nie je génovo zmanipulovaná. smile


To je primární biologický účel ženy.


Áno, je to primárny biologický účel ženy, ale nie sme len biologické organizmy, sme ľudia a mali by sme usilovať stať sa Človekmi (biely človek so slovanským duchom). V tom, čo som napísal ti uniklo, že okrem tejto najdôležitejšej úlohy, ktorou je pokračovanie rodu, máme aj inú úlohu, a tou je duchovný rast obidvoch partnerov.


Stephan Molyneux jednou řekl:
Každý by měl volit partnera/ku, jako by rozhodující hlas měly jejich zatím nenarozené děti.
Ty nezajímají koníčky rodičů, ale jestli budou zdraví, budou je milovat a postarají se o ně.
Manželství není pro muže ani ženy. Je pro děti a jejich zabezpečení. Pokud někdo plánuje v manželství děti,
tak od toho momentu již není prioritou ani on ani partner/ka.


Nepoznal som, ale je to veľmi rozumné. Ďakujem.


[quote="pid:64386, uid:623"]Ty nechceš vzťah, ty chceš inkubátor a pestúnku pre dieťa. smile[/quote] [quote="pid:64396, uid:518"]To je primární biologický účel ženy.[/quote] [quote="pid:64403, uid:347"]doporucuju, tohle nerikat na prvnim rande.[/quote] To jej povie až na druhom rande, keď na prvom zistí, že nie je génovo zmanipulovaná. :D [quote="pid:64396, uid:518"]To je primární biologický účel ženy.[/quote] Áno, je to **primárny** biologický účel ženy, ale nie sme len biologické organizmy, sme ľudia a mali by sme usilovať stať sa Človekmi (biely človek so slovanským duchom). V tom, [čo som napísal](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/5071/nov-yacute-probl-eacute-m-p%C5%99i-rand%C4%9Bn-iacute-aneb-pro%C4%8D-to-m-iacute-t-jednoduch-eacute-%C5%BEe/1#post-64386) ti uniklo, že okrem tejto najdôležitejšej úlohy, ktorou je pokračovanie rodu, máme aj inú úlohu, a tou je duchovný rast obidvoch partnerov. [quote="pid:64396, uid:518"]Stephan Molyneux jednou řekl: Každý by měl volit partnera/ku, jako by rozhodující hlas měly jejich zatím nenarozené děti. Ty nezajímají koníčky rodičů, ale jestli budou zdraví, budou je milovat a postarají se o ně. Manželství není pro muže ani ženy. Je pro děti a jejich zabezpečení. Pokud někdo plánuje v manželství děti, tak od toho momentu již není prioritou ani on ani partner/ka.[/quote] Nepoznal som, ale je to veľmi rozumné. Ďakujem.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 21. 3. 2022 o 14:07

doporucuju, tohle nerikat na prvnim rande.

ne, kludne este nech pred zdvorilostnym aktom hned objasni co a ako...
za pokus nic neda, ci? :-)


[quote="pid:64403, uid:347"]doporucuju, tohle nerikat na prvnim rande.[/quote] ne, kludne este nech pred zdvorilostnym aktom hned objasni co a ako... za pokus nic neda, ci? :-)

-) jak rekl oscar wilde, tragédie: jedna – když nedostaneš to, co chceš, a druhá – když dostaneš.


Ja na to hovorím, že pozor na želania, môžu sa vyplniť.


[quote="pid:64406, uid:347"]-) jak rekl oscar wilde, tragédie: jedna – když nedostaneš to, co chceš, a druhá – když dostaneš.[/quote] Ja na to hovorím, že pozor na želania, môžu sa vyplniť.

A co ak si dala Sputnika? Nim je zaockovanych vyse 90% ruskej armady, dokaz o neskodnosti to samozrejme nie je ale asi tie virusy nebudu taka sranda ako to zlahcuje Pjakin, ci uz ide o tie vypustene alebo tie rozpracovane... dostala sa ku mne informacia, ze medzi utecencami koluje akasi plucna choroba. Ak si vsimnete videa min.oborony, tak vojenski specialisti ktori su tazko nahraditelni nosia neustale rusko. Je mozne, ze americania pri odchode este zanechali pozdrav.


A na tvojom mieste by som dal na radu Popolvara. Ci to si sa z KSB nenaucil, ze vyssie priority ovplyvnuju nizsie, t.z. ze aj zdravotny stav sa zharmonizuje ak mas dusu na mieste?...


A co ak si dala Sputnika? Nim je zaockovanych vyse 90% ruskej armady, dokaz o neskodnosti to samozrejme nie je ale asi tie virusy nebudu taka sranda ako to zlahcuje Pjakin, ci uz ide o tie vypustene alebo tie rozpracovane... dostala sa ku mne informacia, ze medzi utecencami koluje akasi plucna choroba. Ak si vsimnete videa min.oborony, tak vojenski specialisti ktori su tazko nahraditelni nosia neustale rusko. Je mozne, ze americania pri odchode este zanechali pozdrav. A na tvojom mieste by som dal na radu Popolvara. Ci to si sa z KSB nenaucil, ze vyssie priority ovplyvnuju nizsie, t.z. ze aj zdravotny stav sa zharmonizuje ak mas dusu na mieste?...

Já vím jen jedno. V prvnim manželství to nevyšlo, když byly děti dospělé, tak to skončilo.. Hledala jsem proto takového muže , aby to vyšlo a měli jsme společné zájmy. Nechme každého ať si vybere jakého chce partnera ! A jestli má kritéria, která jsem také měla, a proto mi druhé manželství vyšlo, já jsem jedině PRO ! Ať si každý určí sám co chce a co nechce. A filosofie prosím nemá místo v zakládání rodiny ! To fakt nechápu že některým vadí že druhý má podmínky. To naopak svědčí o cílevědomosti a jasných pravidlech, které má a já jsem jedině pro. Navíc tečkování.je riziko a hotovo. Nikdy bych nechtěla partnera který je tečkovaný.


Já vím jen jedno. V prvnim manželství to nevyšlo, když byly děti dospělé, tak to skončilo.. Hledala jsem proto takového muže , aby to vyšlo a měli jsme společné zájmy. Nechme každého ať si vybere jakého chce partnera ! A jestli má kritéria, která jsem také měla, a proto mi druhé manželství vyšlo, já jsem jedině PRO ! Ať si každý určí sám co chce a co nechce. A filosofie prosím nemá místo v zakládání rodiny ! To fakt nechápu že některým vadí že druhý má podmínky. To naopak svědčí o cílevědomosti a jasných pravidlech, které má a já jsem jedině pro. Navíc tečkování.je riziko a hotovo. Nikdy bych nechtěla partnera který je tečkovaný.

máme aj inú úlohu, a tou je duchovný rast obidvoch partnerov.


osobne si myslim, ze to clovek potrebuje pochopit a prijit si na to sam. neni to o veku. je to o tom, ze clovek prave potkat toho partnera, ktery mu pomuze se k tomu dopracovat.


zeny maji rady gentlemany a gentleman nebude zene rikat, co je "primarnim biologickym ucelem zeny". to jak quilgen psal, ze seznamit se muze mimo internet jen velmi dobre vypadajici muz, to je nesmysl.


[quote="pid:64412, uid:623"]máme aj inú úlohu, a tou je duchovný rast obidvoch partnerov.[/quote] osobne si myslim, ze to clovek potrebuje pochopit a prijit si na to sam. neni to o veku. je to o tom, ze clovek prave potkat toho partnera, ktery mu pomuze se k tomu dopracovat. zeny maji rady gentlemany a gentleman nebude zene rikat, co je "primarnim biologickym ucelem zeny". to jak quilgen psal, ze seznamit se muze mimo internet jen velmi dobre vypadajici muz, to je nesmysl.

To je primární biologický účel ženy.

Jak se zachováš, když časem zjistíte, že ačkoliv je neočkovaná, tak je stejně z nějakého důvodu neplodná? A co když nakonec budeš třeba neplodný ty sám, máš na tohle nějakou záruku? Budeš potom v pohodě s tím, když tě odkopne, protože výrobek nesplňuje primární účel?


[quote="pid:64396, uid:518"]To je primární biologický účel ženy.[/quote] Jak se zachováš, když časem zjistíte, že ačkoliv je neočkovaná, tak je stejně z nějakého důvodu neplodná? A co když nakonec budeš třeba neplodný ty sám, máš na tohle nějakou záruku? Budeš potom v pohodě s tím, když tě odkopne, protože výrobek nesplňuje primární účel?
Upravené 21. 3. 2022 o 14:13

Ať si každý určí sám co chce a co nechce.


S tvojim komentárom súhlasím. Len malá poznámka. Keď vysielame do vesmíru že niečo chceme, vesmír nám to splní. A dá nám to chcenie, túžbu po niečom. Mali by sme si predstavovať a hovoriť, že to mať budeme, alebo ešte lepšie, že to už máme a veriť tomu. Vesmír bude konať na základe toho.


Nikdy bych nechtěla partnera který je tečkovaný.


Znovu len malá pripomienka. Nikdy nehovor nikdy. Vesmír ti dá to, čomu venuješ najviac energie. Slovíčko "nikdy" je veľmi silná energia. Takže pozor na to. Rovnaké je to so strachom. Čoho sa najviac bojíme, to si privoláme, pretože tam smerujeme svoju energiu. Okrem toho, vesmír nepozná zápor. Ak stále hovoríme čo nechceme, dostaneme to, čo nechceme. Preto si radšej hovorme čo chceme (že to už máme), predstavujme si to a posielajme tam svoju energiu. A vesmír odpovie.


Dodatok: Bieli ľudia majú schopnosť tvoriť fyzickú realitu z ničoho. Čo som popísal je prejavom tejto schopnosti.


[quote="pid:64418, uid:88"]Ať si každý určí sám co chce a co nechce.[/quote] S tvojim komentárom súhlasím. Len malá poznámka. Keď vysielame do vesmíru že niečo chceme, vesmír nám to splní. **A dá nám to chcenie, túžbu po niečom.** Mali by sme si predstavovať a hovoriť, že to mať budeme, alebo ešte lepšie, že to už máme a veriť tomu. Vesmír bude konať na základe toho. [quote="pid:64418, uid:88"]Nikdy bych nechtěla partnera který je tečkovaný.[/quote] Znovu len malá pripomienka. Nikdy nehovor nikdy. Vesmír ti dá to, čomu venuješ najviac energie. Slovíčko "nikdy" je veľmi silná energia. Takže pozor na to. Rovnaké je to so strachom. Čoho sa najviac bojíme, to si privoláme, pretože tam smerujeme svoju energiu. Okrem toho, vesmír nepozná zápor. Ak stále hovoríme čo nechceme, dostaneme to, čo nechceme. Preto si radšej hovorme čo chceme (že to už máme), predstavujme si to a posielajme tam svoju energiu. A vesmír odpovie. Dodatok: Bieli ľudia majú schopnosť tvoriť fyzickú realitu z ničoho. Čo som popísal je prejavom tejto schopnosti.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 21. 3. 2022 o 14:19

tak moja kamaradka to isté vraví , že je problem nájst neočkovaného muža
Takže som neočkovaný :-). Tiež som sa pokúšal, či pokúšam zoznámiť cez zoznamku, ale už som si povedal, že asi je tomu treba nechať voľný priebeh. Ale keby náhodou mám 47r.


[quote="pid:64297, uid:78"]tak moja kamaradka to isté vraví , že je problem nájst neočkovaného muža[/quote]Takže som neočkovaný :-). Tiež som sa pokúšal, či pokúšam zoznámiť cez zoznamku, ale už som si povedal, že asi je tomu treba nechať voľný priebeh. Ale keby náhodou mám 47r.

Jak se zachováš, když časem zjistíte, že ačkoliv je neočkovaná, tak je stejně z nějakého důvodu neplodná?


Toto sú ťažké otázky, ktoré je možné riešiť až časom. Súhlasím s týmto, je to naprosto jasné - mne by vadilo očkovanie mRna (doslova) a tetovanie.


To fakt nechápu že některým vadí že druhý má podmínky. To naopak svědčí o cílevědomosti a jasných pravidlech


Život časom prinesie rozličné situácie a teda hľadá si partnerku, lebo si chce založiť rodinu. Očkovanie môže ovplyvniť reprodukciu, sú toho plné alternatívne weby. Navyše toto je situácia, kde spolu nič ani neriešili. To sa nedá porovnať so situáciou, keď ten pár nejaký čas funguje a potom nastane táto situácia.


Osobne poznám pár, ktorý sa rozviedli z tohoto dôvodu. Muž chcel deti, aj ona, ale nechcela to riešiť umelým oplodnením, nechávala to prirodzeným spôsobom. On to tak nechcel. Rozviedli sa, on má novú ženu a 2 deti. Ak takéto situácie život prináša. A čo teraz je to zle?


[quote="pid:64422, uid:71"]Jak se zachováš, když časem zjistíte, že ačkoliv je neočkovaná, tak je stejně z nějakého důvodu neplodná?[/quote] Toto sú ťažké otázky, ktoré je možné riešiť až časom. Súhlasím s týmto, je to naprosto jasné - mne by vadilo očkovanie mRna (doslova) a tetovanie. [quote="pid:64418, uid:88"]To fakt nechápu že některým vadí že druhý má podmínky. To naopak svědčí o cílevědomosti a jasných pravidlech[/quote] Život časom prinesie rozličné situácie a teda hľadá si partnerku, lebo si chce založiť rodinu. Očkovanie môže ovplyvniť reprodukciu, sú toho plné alternatívne weby. Navyše toto je situácia, kde spolu nič ani neriešili. To sa nedá porovnať so situáciou, keď ten pár nejaký čas funguje a potom nastane táto situácia. Osobne poznám pár, ktorý sa rozviedli z tohoto dôvodu. Muž chcel deti, aj ona, ale nechcela to riešiť umelým oplodnením, nechávala to prirodzeným spôsobom. On to tak nechcel. Rozviedli sa, on má novú ženu a 2 deti. Ak takéto situácie život prináša. A čo teraz je to zle?

A co když nakonec budeš třeba neplodný ty sám, máš na tohle nějakou záruku? Budeš potom v pohodě s tím, když tě odkopne, protože výrobek nesplňuje primární účel?

Čoho sa najviac bojíme, to si privoláme, pretože tam smerujeme svoju energiu.

A to jsem si myslel, že nejsi idiot...

Chcel si rady, ci nazory druhych a ked nie su podla teba tak su idiotske? Teda nie, ze by som priamo suhlasil s Rusofilom ale ide o princip. Srsi z teba strach a nedovera v chod zivota, ci uz s tou zenou alebo zbranami. Treba najst mieru a co ma sa dostavi... aby sme ale boli uprimni, nie kazdy ma narok na vsetko - jeden na rodinny zivot, druhy na pracu snov... kazdy si musi zivot zariadit tak, aby vnutri necitil prazdnotu. Ak je pre teba priorita c.1 zena a dieta tak chod za tym a napis rovno ze neockovanu... na zoznamkach ich musia byt tisice, mozno ale budes prekvapeny ak si s nimi nebudes rozumiet ako s touto...


[quote="pid:64422, uid:71"]A co když nakonec budeš třeba neplodný ty sám, máš na tohle nějakou záruku? Budeš potom v pohodě s tím, když tě odkopne, protože výrobek nesplňuje primární účel?[/quote] [quote="pid:64425, uid:623"]Čoho sa najviac bojíme, to si privoláme, pretože tam smerujeme svoju energiu.[/quote] [quote="pid:64379, uid:518"]A to jsem si myslel, že nejsi idiot...[/quote] Chcel si rady, ci nazory druhych a ked nie su podla teba tak su idiotske? Teda nie, ze by som priamo suhlasil s Rusofilom ale ide o princip. Srsi z teba strach a nedovera v chod zivota, ci uz s tou zenou alebo zbranami. Treba najst mieru a co ma sa dostavi... aby sme ale boli uprimni, nie kazdy ma narok na vsetko - jeden na rodinny zivot, druhy na pracu snov... kazdy si musi zivot zariadit tak, aby vnutri necitil prazdnotu. Ak je pre teba priorita c.1 zena a dieta tak chod za tym a napis rovno ze neockovanu... na zoznamkach ich musia byt tisice, mozno ale budes prekvapeny ak si s nimi nebudes rozumiet ako s touto...

Takže som neočkovaný :-). Tiež som sa pokúšal, či pokúšam zoznámiť cez zoznamku, ale už som si povedal, že asi je tomu treba nechať voľný priebeh. Ale keby náhodou mám 47r.


tak lavazza mela pravdu, ze tohle tema je skvele na odlehceni a taky, kdo vi, nakonec se tedy lidi i seznami:-)


[quote="pid:64426, uid:83"]Takže som neočkovaný :-). Tiež som sa pokúšal, či pokúšam zoznámiť cez zoznamku, ale už som si povedal, že asi je tomu treba nechať voľný priebeh. Ale keby náhodou mám 47r.[/quote] tak lavazza mela pravdu, ze tohle tema je skvele na odlehceni a taky, kdo vi, nakonec se tedy lidi i seznami:-)

70 rocny muz stretol zenoveho majstra:
majster - "co robis"?
muz - "chodim po svete a hladam dokonalu zenu"
majster - "a to si za ten cely cas ziadnu nestretol?"
muz - "ale stretol, stretol"
majster - "no a kde je problem"?
muz - "nuz ona hladala dokonaleho muza..."


V jednom čínskom príbehu jeden zenový majster celý život hľadal dokonalý kvet čerešne. Na konci života zistil, že každý bol dokonalý. smile


[quote="pid:64411, uid:492"]70 rocny muz stretol zenoveho majstra: majster - "co robis"? muz - "chodim po svete a hladam dokonalu zenu" majster - "a to si za ten cely cas ziadnu nestretol?" muz - "ale stretol, stretol" majster - "no a kde je problem"? muz - "nuz ona hladala dokonaleho muza..."[/quote] V jednom čínskom príbehu jeden zenový majster celý život hľadal dokonalý kvet čerešne. Na konci života zistil, že každý bol dokonalý. :)
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 21. 3. 2022 o 14:54

Takže som neočkovaný :-).
Tiež som sa pokúšal, či pokúšam zoznámiť cez zoznamku, ale už som si


  • dám jej vediet , ale žije v Prahe Slovenka :)

[quote="pid:64426, uid:83"]Takže som neočkovaný :-). Tiež som sa pokúšal, či pokúšam zoznámiť cez zoznamku, ale už som si[/quote] - dám jej vediet , ale žije v Prahe Slovenka :)

Jako většina ve tvé generaci nemáš ponětí, jak vypadá život (a hlavně "randění" pro tu naši.


to mi tak vypravel kamarad, ktery dela nejake kurzy pro studenty VS. rikal, ze je to katastrofa, ze oni porad ziraji do mobilu, neumi se ani mezi sebou bavit. sex uz maji mozna taky jen virtualne.


ano, kazda doba ma svoje.
co me zaujalo. v 18. stoleti treba zeny komunikovaly prostrednictvim vejiru, kdyz chtely koketovat nebo chtely neco sdelit. tanec vseobecne fungoval vzdy jako moznost fyzickeho kontaktu. tak treba rakouska slechta se vzdy pripravovala na ples v lednu, ktery poradala cisarovna a slo tam hlavne o to, aby se neprovdane slechticny predstavily a nasly dobre partie. v 19. stoleti zena ve 30, uz byla starena, ale lide se take dozivali jineho veku. i ty naroky byly jine a vlastne vsechno. to tak psal stefan zweig, ze jeho teta o svatebni noci priletela ke svym rodicum, protoze byla vydesena, co delal jeji manzel:-). v 19. stoleti jednoduse platilo, cim mene holky vi, tim lepe. ty byly opravdu vychovavany tak, ze maji byt matkami a manzelkami.


btw: takova asociace. to jsem tak poslouchala jeden podcast, kdy se mluvilo o zenach v domacnosti. o tom, jak v nemecku firmy platily svym zamestnancum tolik, aby opravdu mohla hlava rodit zivit manzelku, deti, utahnout celou domacnost a zenu zivit prakticky do smrti. jenze se to zacalo menit. nejen tim, ze zeny chtely mit vlastni penize, byt nezavisle, ale i proto, ze pro firmy, zacalo byt neunosne, davat takove vysoke platy "samozivitelum". takze ty pises, ze chlap ma zajistit rodinu materialne, ale to vis, ze to je velmi tezky ukol?


no a rande v praveku?:-)
https://www.youtube.com/watch?v=D3aXSQr-RhQ


[quote="pid:64379, uid:518"]Jako většina ve tvé generaci nemáš ponětí, jak vypadá život (a hlavně "randění" pro tu naši.[/quote] to mi tak vypravel kamarad, ktery dela nejake kurzy pro studenty VS. rikal, ze je to katastrofa, ze oni porad ziraji do mobilu, neumi se ani mezi sebou bavit. sex uz maji mozna taky jen virtualne. ano, kazda doba ma svoje. co me zaujalo. v 18. stoleti treba zeny komunikovaly prostrednictvim vejiru, kdyz chtely koketovat nebo chtely neco sdelit. tanec vseobecne fungoval vzdy jako moznost fyzickeho kontaktu. tak treba rakouska slechta se vzdy pripravovala na ples v lednu, ktery poradala cisarovna a slo tam hlavne o to, aby se neprovdane slechticny predstavily a nasly dobre partie. v 19. stoleti zena ve 30, uz byla starena, ale lide se take dozivali jineho veku. i ty naroky byly jine a vlastne vsechno. to tak psal stefan zweig, ze jeho teta o svatebni noci priletela ke svym rodicum, protoze byla vydesena, co delal jeji manzel:-). v 19. stoleti jednoduse platilo, cim mene holky vi, tim lepe. ty byly opravdu vychovavany tak, ze maji byt matkami a manzelkami. btw: takova asociace. to jsem tak poslouchala jeden podcast, kdy se mluvilo o zenach v domacnosti. o tom, jak v nemecku firmy platily svym zamestnancum tolik, aby opravdu mohla hlava rodit zivit manzelku, deti, utahnout celou domacnost a zenu zivit prakticky do smrti. jenze se to zacalo menit. nejen tim, ze zeny chtely mit vlastni penize, byt nezavisle, ale i proto, ze pro firmy, zacalo byt neunosne, davat takove vysoke platy "samozivitelum". takze ty pises, ze chlap ma zajistit rodinu materialne, ale to vis, ze to je velmi tezky ukol? no a rande v praveku?:-) https://www.youtube.com/watch?v=D3aXSQr-RhQ

sex uz maji mozna taky jen virtualne.


V Japonsku je bežné, že si tam mladí vyberajú asexuálny život. Sú sami a sex neriešia.


Dokonca tam poskytujú služby tzv. túličky. Ženy, ktorým zaplatíte a oni sa s vami bez nahoty a bez sexu túlia.


[quote="pid:64437, uid:347"]sex uz maji mozna taky jen virtualne.[/quote] V Japonsku je bežné, že si tam mladí vyberajú asexuálny život. Sú sami a sex neriešia. Dokonca tam poskytujú služby tzv. túličky. Ženy, ktorým zaplatíte a oni sa s vami bez nahoty a bez sexu túlia.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 21. 3. 2022 o 16:05

koluje akasi plucna choroba

3 miliony zemrely na tuberkulozu
Pandemie koronaviru vedla ke znepokojivému nárůstu počtu případů tuberkulózy po celém světě. Zatímco Covid - 19 si zatím vyžádal šest milionů životů, na tuberkulózu ve stejném období zemřely asi tři miliony lidí.
Kromě toho jsou také infikováni rodinní příslušníci a další blízké kontakty. Řetězce infekce se prodlužují a zvyšuje se riziko šíření multirezistentních forem tuberkulózy, proti nimž je stále méně účinných léků. OOGP ve vysílání hovořila o hrozivém vývoji, protože tuberkulóza je považována za" zabijáka " mezi infekčními nemocemi. Celosvětový úspěch v léčbě tuberkulózy s multirezistentní tuberkulózou je kolem 50%.
"Od vypuknutí Pandemie je v nemocnicích zaznamenáno méně případů tuberkulózy, zato více závažných.
Lide moc nechodi k lekarum, protoze se boji nakazy Covidem. zde


[quote="pid:64417, uid:252"]koluje akasi plucna choroba[/quote] **3 miliony zemrely na tuberkulozu** Pandemie koronaviru vedla ke znepokojivému nárůstu počtu případů tuberkulózy po celém světě. Zatímco Covid - 19 si zatím vyžádal šest milionů životů, na tuberkulózu ve stejném období zemřely asi tři miliony lidí. Kromě toho jsou také infikováni rodinní příslušníci a další blízké kontakty. Řetězce infekce se prodlužují a zvyšuje se riziko šíření multirezistentních forem tuberkulózy, proti nimž je stále méně účinných léků. OOGP ve vysílání hovořila o hrozivém vývoji, protože tuberkulóza je považována za" zabijáka " mezi infekčními nemocemi. Celosvětový úspěch v léčbě tuberkulózy s multirezistentní tuberkulózou je kolem 50%. "Od vypuknutí Pandemie je v nemocnicích zaznamenáno méně případů tuberkulózy, zato více závažných. Lide moc nechodi k lekarum, protoze se boji nakazy Covidem. [zde](https://science.orf.at/stories/3212103/)

Taky mě už napadlo založit si tady seznamku. Ale vzledem k situaci asi by to stejně nikam nevedlo...


Mimochodem, na seznamkách se teď objevila záplava ukrajinských "nevěst". A taky podpindosí Rusky, který chtějí na Západ.


Jedný jsem hned napsal, že podporuju Rusko ve všech ohledech a už se neozvala smile


Taky mě už napadlo založit si tady seznamku. Ale vzledem k situaci asi by to stejně nikam nevedlo... Mimochodem, na seznamkách se teď objevila záplava ukrajinských "nevěst". A taky podpindosí Rusky, který chtějí na Západ. Jedný jsem hned napsal, že podporuju Rusko ve všech ohledech a už se neozvala :D

Taky mě už napadlo založit si tady seznamku.


Oslovím @Neo čo si myslí:-)

[quote="pid:64462, uid:372"]Taky mě už napadlo založit si tady seznamku.[/quote] Oslovím @Neo čo si myslí:-)

Ja sa pri pozdravení rovno spýtam čo si myslí o Putinovy , nech si ušetríme čas smile


Ja sa pri pozdravení rovno spýtam čo si myslí o Putinovy , nech si ušetríme čas :D

Rusofile, tak mam trochu pocit, ze Quilgen nas ma vsechny za vrstevniky Marie Terezie:-)


Někteří tu působí tím dojmem


A nakonec z toho byla malá, tlustá, černovlasá, se ZŠ.

Nikdy jsem neřekl, jaké má mít vlasy nebo výšku či vzdělání. smile
Tlustá z toho ale opravdu nebude.


no se muze stat, ze potkas zenu, ktera s tebou zamava a zapomenes na vsechny tyhle svoje pozadavky.

Pokud jste labilní emocionálně nestabilní osoba, tak ano. Tuhle fázi dospívání mám už za sebou.
Už od gymplu jsme se zaměřil na sebeovládání a kontrolu a tyhle výlevy se mi staly naposledy na výšce to to jen 2x. To už je hodně let.
Od té doby už dávno jednám se ženami s chladnout hlavou, promyšleně a logicky.


ani to. je porad sam, protoze stale hleda ten svuj ideal. vzdy mu rikam, ze at chce jen to, co sam muze nabidnout. on to ovsem stale nechape a trva si na svem

Mluvíte, jako bychom se znali už léta a byli dobří přátele. Nevíte o mě kromě přibližného věku a bydliště nic.
Nechci ani tolik, co sám nabízím.


Pri mužoch tiež s vekom rastie riziko, že sa do spermií skopíruje chybná informácia. Takže ani muži na tom nie sú oveľa lepšie z pohľadu garancie zdravia potomka.

To je absolutní nepoměl oproti ženám, ale v 50 taky děti nechci.
Dávám tomu čas tak do 35. Pokud nic, tak se rozhodnu, buď to zabalím a zapudím myšlenku rodiny
nebo si seženu nějakou asiatku z chudé země, pro kterou budu "bůh" už jen proto, že jsem běloch a ta mě bude uctívat a starat se o mě jako o krále. Sice si s ní nebudu moc rozumět, ale dá mi děti a bude se o ně starat. Já si vystačím s kotlem do krabiček na celý týden a párkem na večeři. Děti potřebují zdravou stravu.


Jednoho takového znám. Když dostal to, co si přál, nemohl se toho nakonec zbavit a pije mu krev dodnes.

"Bůl plní přání těm jež nemá rád." Staré přísloví...


doporucuju, tohle nerikat na prvnim rande.

Já se svými názory netajím. Vždy narovinu řeknu (nejpozději na 2. rande) jak se věci mají.
Co nabízím a co požaduji. Jak si vztah představuji a jak ne. Je na ní, jestli do toho pasuje/chce pasovat nebo ne.
Žádné velké emoce. Každý něco chceme a pokud se to shoduje, tak ok a pokud ne tak nic.


Áno, je to primárny biologický účel ženy, ale nie sme len biologické organizmy, sme ľudia a mali by sme usilovať stať sa Človekmi (biely človek so slovanským duchom). V tom, čo som napísal ti uniklo, že okrem tejto najdôležitejšej úlohy, ktorou je pokračovanie rodu, máme aj inú úlohu, a tou je duchovný rast obidvoch partnerov.

Já nic z toho nepopírám, ale je to jako seznam priorit.
Biologická je na 1. místě. Pokud je neplodná, tak může být duchovní jak chce.


ne, kludne este nech pred zdvorilostnym aktom hned objasni co a ako...
za pokus nic neda, ci? :-)

Přesně. Je třeba začít "red flagy a deal breakery" ! Proč se bavit o tom, jestli má ráda hory a psy atd... a tyhle maličkosti, když se neshodneme na základních parametrech vztahu ? Jen marnění času nás obou.


A co ak si dala Sputnika?

Češka, 19ti letá ? Bez zdrojů a navíc s certifikátem.... Asi ne.


A na tvojom mieste by som dal na radu Popolvara

Nebudu se už opakovat. Učinil jsem rozhodnutí a konec !
I kdybych na krev měl jít !
Navíc již není jak. Pečlivě jsem odstranil jakýkoliv kontakt na ni. smile


Já vím jen jedno. V prvnim manželství to nevyšlo, když byly děti dospělé, tak to skončilo.. Hledala jsem proto takového muže , aby to vyšlo a měli jsme společné zájmy. Nechme každého ať si vybere jakého chce partnera ! A jestli má kritéria, která jsem také měla, a proto mi druhé manželství vyšlo, já jsem jedině PRO ! Ať si každý určí sám co chce a co nechce. A filosofie prosím nemá místo v zakládání rodiny ! To fakt nechápu že některým vadí že druhý má podmínky. To naopak svědčí o cílevědomosti a jasných pravidlech, které má a já jsem jedině pro. Navíc tečkování.je riziko a hotovo. Nikdy bych nechtěla partnera který je tečkovaný.

Děkuj, alespoň někdo to chápe.
Upřímně, kdyby mě holka "chtěla jen tak" tak bych se s ní rozešel.
Prostě pokud mi partnerka není schopná přesně říci, proč mě má ráda/miluje, tak buď nemá mozek nebo je jen nadržená a v opojení hormunů a to brzy vyprchá. Měla by mě mít ráda protože "X". Navíc, pokud není schopná nic jmenovat (kromě obecných frází), tak mě ani nezná a tůdíž se o mě reálně nezajímá.


to jak quilgen psal, ze seznamit se muze mimo internet jen velmi dobre vypadajici muz, to je nesmysl.

Typická odpověď ženy smile . Na tohle jsou tvrdé statistiky a důkazy. Tohle můžete okecávat jak chcete. Fakta nezměníte.
Já s tím vyrůstal. Vždy jsem byl neatraktivní a vždy se to snažil nějak obejít. Jde to těžkou dřinou, ale jen částečně a výsledky jsou "vrtkavé".
Prošel jsem si fází PUA i MGTOW a mám to dobře nastudované.


Jak se zachováš, když časem zjistíte, že ačkoliv je neočkovaná, tak je stejně z nějakého důvodu neplodná? A co když nakonec budeš třeba neplodný ty sám, máš na tohle nějakou záruku? Budeš potom v pohodě s tím, když tě odkopne, protože výrobek nesplňuje primární účel?

Okamžitě bych se s ní rozešel (pokud by to nešlo řešit). A pod jsem neplodný já, tak bych samozřejmě situaci musel řešit a pokud by to nešlo, tak přehodnotit některé věci. Stejně tak bych plně chápal, kdyby se pak rozešla ona se mnou. Ale já potentní jsem. smile (ano a měřil jsem si i hladinu testosteronu a prodělal několik kůr kotvičníku => Tribullusu)
Každopádně jsem jediný syn a to by byla katastrofa a konec rodu.


Toto sú ťažké otázky, ktoré je možné riešiť až časom.

Ják rpo koho. Já jsem přemýšlivý člověk a neštítím se jakékoliv úvahy.
Proto jsem za desetiletí už promyslel kde co a kde jak a hodně věcí si už dávno v hlavě srovnal a učinil předem rozhodnutí
a těmi se řídím. Jen výjimečně ty rozhodnutí měním a zpravidla toho pak lituji a jen si potvrdím, že jsem měl pravdu na poprvé.
Proto se příště už nenechám zviklat, i kdybych se měl bodnout nožem do ruky abych se probral (jako Naruto smile ).


Chcel si rady, ci nazory druhych a ked nie su podla teba tak su idiotske? Teda nie, ze by som priamo suhlasil s Rusofilom ale ide o princip. Srsi z teba strach a nedovera v chod zivota, ci uz s tou zenou alebo zbranami. Treba najst mieru a co ma sa dostavi... aby sme ale boli uprimni, nie kazdy ma narok na vsetko - jeden na rodinny zivot, druhy na pracu snov... kazdy si musi zivot zariadit tak, aby vnutri necitil prazdnotu. Ak je pre teba priorita c.1 zena a dieta tak chod za tym a napis rovno ze neockovanu... na zoznamkach ich musia byt tisice, mozno ale budes prekvapeny ak si s nimi nebudes rozumiet ako s touto...


Pokud jsou rad idiotské, tak se nebudu tvářit, že jsou ok. Jsem upřímný a vždy pokud jen trochu můžu, tak říkám, co si myslím.
Už mě to stálo skoro všechny kamarády, jednu práci, ... ale nekoukám zpět a nelituji.
Mnohem horší by bylo, podívat se ráno do zrcadla a být zklamán sám sebou.


Nárok nemá nikdo na nic. svět a život ti nic nedluží, ale ty mu taky ne.
To že někdo buduje kariéru neznamená, že nemůže mít rodinu, ale 2 auta do garáže pro jedno je taky docela problém napasovat.


Jak jsem už řekl a opravdu nerad se opakuji ty profily jsem smazal a obnovovat je nebudu. Už jsem řekl a musím to dodržet i kdybych už nechtěl. To je mé slovo. To bych se jinak nemohl ráno pak podívat do toho zrcadla smile .


A dodám taky pro @Rusofil @popolvar @constanze a ostatní, které jsem již zapomněl.
Než začnete odsuzovat a mít "chytré řeči" co jak funguje, tak jděte na seznamky, ale ne kategorie 30+, kde je váš svět,
ale do mé 18-25. Buďte tam jako tiší pozorovatelé nebo dokonce zkuste napsat pot falešným profilem pár holkám.
Stravte tam alespoň měsíc každý večer chvíli a projděte dohromady alespoň 100 profilů.

https://badoo.com/
https://znamost.cz/seznamka.php
https://www.seznamka.cz/
https://www.rande.cz/


A pak mluvte.
(a ne nepočítá se, když tam najdete pár "fajn holek", ale až vám alespoň odepíšou)
Pokud chcete, pošlu vám svou fotku ať je to "fér test".


I když si myslím, že stačí jak proletíte tak 100-200 profilů na badoo a ztratíte naděje v budoucnost tohoto národa...


sex uz maji mozna taky jen virtualne.

a s obecenstvem => OnlyFans (a jiné)


btw: takova asociace. to jsem tak poslouchala jeden podcast, kdy se mluvilo o zenach v domacnosti. o tom, jak v nemecku firmy platily svym zamestnancum tolik, aby opravdu mohla hlava rodit zivit manzelku, deti, utahnout celou domacnost a zenu zivit prakticky do smrti. jenze se to zacalo menit. nejen tim, ze zeny chtely mit vlastni penize, byt nezavisle, ale i proto, ze pro firmy, zacalo byt neunosne, davat takove vysoke platy "samozivitelum". takze ty pises, ze chlap ma zajistit rodinu materialne, ale to vis, ze to je velmi tezky ukol?

Tak rád bych, ale s tím samozřejmě reálně nepočítám. Pořád by ale měl vydělat více a taky být ten, kdo "věci zařídí".
Od výměny žárovky po stavbu domu. Kdo co dokáže.
Mám kamaráda. Plukovník u PČR, VŠ, hokej jako koníček, ksichty a postava na modela, cvičí ve fitku, dům si sám (až na fasádu a střechu) postavil svépomocí. To je pro mě "dokonalý" chlap. Jo má své mouchy, ale to není pointa tohoto rozhovoru.


Měla by se ale postarat o rodinu. Ten "domácí krb". Děti, vaření, praní a žehlení. Ono taky dneska ženy nemusí k řece 4h bít prádlo o kameny. Stačí to hodit do bubnu, přilít prášek, zmáčknout knoflík a vrátit se pro to za h až 2.


V Japonsku je bežné, že si tam mladí vyberajú asexuálny život. Sú sami a sex neriešia.


Dokonca tam poskytujú služby tzv. túličky. Ženy, ktorým zaplatíte a oni sa s vami bez nahoty a bez sexu túlia.


Tam směřujeme i my a celý liberální svět. Už jsou před námi jen o 1 generaci.


Taky mě už napadlo založit si tady seznamku. Ale vzledem k situaci asi by to stejně nikam nevedlo...


Mimochodem, na seznamkách se teď objevila záplava ukrajinských "nevěst". A taky podpindosí Rusky, který chtějí na Západ.


Jedný jsem hned napsal, že podporuju Rusko ve všech ohledech a už se neozvala


Jj, tenhle trend už sleduji pár let. Prve to bylo jen pár a z Ukrajiny, ale teď to roste raketově a typově jak říkáš...
Taky jsem měl jedné chuť napsat, že ji potrollí... "Tebja chači sa Putin ?" (nebo tak něco), ale zbytečně kredity.


No vidíš a to je další věc, na kterou jsem zapomněl. Tady se bavíme "zkoušej to dál"... jj ale kolik peněz stojí 1 zpráva ?
A kolik zpráv musím napsat, než mi nějaké odpoví ? Tady je ta excelová tabulka neúprosná a věřte mi, že když dáte třeba 5000/měsíc a nic z toho není, tak budete taky přehodnocovat smile
(Ne tolik jsem za to nedal, takový magor nejsem, ale měl jsem na eDarling kdysi 2 roky prémiový účet, kontaktoval asi 200 holek a chvíli jsme si psal s 1 ale na rande nedošlo.)


[quote="pid:64391, uid:347"]Rusofile, tak mam trochu pocit, ze Quilgen nas ma vsechny za vrstevniky Marie Terezie:-)[/quote] Někteří tu působí tím dojmem [quote="pid:64393, uid:312"]A nakonec z toho byla malá, tlustá, černovlasá, se ZŠ.[/quote] Nikdy jsem neřekl, jaké má mít vlasy nebo výšku či vzdělání. ;) Tlustá z toho ale opravdu nebude. [quote="pid:64394, uid:347"]no se muze stat, ze potkas zenu, ktera s tebou zamava a zapomenes na vsechny tyhle svoje pozadavky.[/quote] Pokud jste labilní emocionálně nestabilní osoba, tak ano. Tuhle fázi dospívání mám už za sebou. Už od gymplu jsme se zaměřil na sebeovládání a kontrolu a tyhle výlevy se mi staly naposledy na výšce to to jen 2x. To už je hodně let. Od té doby už dávno jednám se ženami s chladnout hlavou, promyšleně a logicky. [quote="pid:64397, uid:347"]ani to. je porad sam, protoze stale hleda ten svuj ideal. vzdy mu rikam, ze at chce jen to, co sam muze nabidnout. on to ovsem stale nechape a trva si na svem[/quote] Mluvíte, jako bychom se znali už léta a byli dobří přátele. Nevíte o mě kromě přibližného věku a bydliště nic. Nechci ani tolik, co sám nabízím. [quote="pid:64401, uid:623"]Pri mužoch tiež s vekom rastie riziko, že sa do spermií skopíruje chybná informácia. Takže ani muži na tom nie sú oveľa lepšie z pohľadu garancie zdravia potomka.[/quote] To je absolutní nepoměl oproti ženám, ale v 50 taky děti nechci. Dávám tomu čas tak do 35. Pokud nic, tak se rozhodnu, buď to zabalím a zapudím myšlenku rodiny nebo si seženu nějakou asiatku z chudé země, pro kterou budu "bůh" už jen proto, že jsem běloch a ta mě bude uctívat a starat se o mě jako o krále. Sice si s ní nebudu moc rozumět, ale dá mi děti a bude se o ně starat. Já si vystačím s kotlem do krabiček na celý týden a párkem na večeři. Děti potřebují zdravou stravu. [quote="pid:64402, uid:312"]Jednoho takového znám. Když dostal to, co si přál, nemohl se toho nakonec zbavit a pije mu krev dodnes.[/quote] "Bůl plní přání těm jež nemá rád." Staré přísloví... [quote="pid:64403, uid:347"]doporucuju, tohle nerikat na prvnim rande.[/quote] Já se svými názory netajím. Vždy narovinu řeknu (nejpozději na 2. rande) jak se věci mají. Co nabízím a co požaduji. Jak si vztah představuji a jak ne. Je na ní, jestli do toho pasuje/chce pasovat nebo ne. Žádné velké emoce. Každý něco chceme a pokud se to shoduje, tak ok a pokud ne tak nic. [quote="pid:64412, uid:623"]Áno, je to primárny biologický účel ženy, ale nie sme len biologické organizmy, sme ľudia a mali by sme usilovať stať sa Človekmi (biely človek so slovanským duchom). V tom, čo som napísal ti uniklo, že okrem tejto najdôležitejšej úlohy, ktorou je pokračovanie rodu, máme aj inú úlohu, a tou je duchovný rast obidvoch partnerov.[/quote] Já nic z toho nepopírám, ale je to jako seznam priorit. Biologická je na 1. místě. Pokud je neplodná, tak může být duchovní jak chce. [quote="pid:64415, uid:492"]ne, kludne este nech pred zdvorilostnym aktom hned objasni co a ako... za pokus nic neda, ci? :-)[/quote] Přesně. Je třeba začít "red flagy a deal breakery" ! Proč se bavit o tom, jestli má ráda hory a psy atd... a tyhle maličkosti, když se neshodneme na základních parametrech vztahu ? Jen marnění času nás obou. [quote="pid:64417, uid:252"]A co ak si dala Sputnika?[/quote] Češka, 19ti letá ? Bez zdrojů a navíc s certifikátem.... Asi ne. [quote="pid:64417, uid:252"]A na tvojom mieste by som dal na radu Popolvara[/quote] Nebudu se už opakovat. Učinil jsem rozhodnutí a konec ! I kdybych na krev měl jít ! Navíc již není jak. Pečlivě jsem odstranil jakýkoliv kontakt na ni. ;) [quote="pid:64418, uid:88"]Já vím jen jedno. V prvnim manželství to nevyšlo, když byly děti dospělé, tak to skončilo.. Hledala jsem proto takového muže , aby to vyšlo a měli jsme společné zájmy. Nechme každého ať si vybere jakého chce partnera ! A jestli má kritéria, která jsem také měla, a proto mi druhé manželství vyšlo, já jsem jedině PRO ! Ať si každý určí sám co chce a co nechce. A filosofie prosím nemá místo v zakládání rodiny ! To fakt nechápu že některým vadí že druhý má podmínky. To naopak svědčí o cílevědomosti a jasných pravidlech, které má a já jsem jedině pro. Navíc tečkování.je riziko a hotovo. Nikdy bych nechtěla partnera který je tečkovaný.[/quote] Děkuj, alespoň někdo to chápe. Upřímně, kdyby mě holka "chtěla jen tak" tak bych se s ní rozešel. Prostě pokud mi partnerka není schopná přesně říci, proč mě má ráda/miluje, tak buď nemá mozek nebo je jen nadržená a v opojení hormunů a to brzy vyprchá. Měla by mě mít ráda protože "X". Navíc, pokud není schopná nic jmenovat (kromě obecných frází), tak mě ani nezná a tůdíž se o mě reálně nezajímá. [quote="pid:64420, uid:347"]to jak quilgen psal, ze seznamit se muze mimo internet jen velmi dobre vypadajici muz, to je nesmysl.[/quote] Typická odpověď ženy :D . Na tohle jsou tvrdé statistiky a důkazy. Tohle můžete okecávat jak chcete. Fakta nezměníte. Já s tím vyrůstal. Vždy jsem byl neatraktivní a vždy se to snažil nějak obejít. Jde to těžkou dřinou, ale jen částečně a výsledky jsou "vrtkavé". Prošel jsem si fází PUA i MGTOW a mám to dobře nastudované. [quote="pid:64422, uid:71"]Jak se zachováš, když časem zjistíte, že ačkoliv je neočkovaná, tak je stejně z nějakého důvodu neplodná? A co když nakonec budeš třeba neplodný ty sám, máš na tohle nějakou záruku? Budeš potom v pohodě s tím, když tě odkopne, protože výrobek nesplňuje primární účel?[/quote] Okamžitě bych se s ní rozešel (pokud by to nešlo řešit). A pod jsem neplodný já, tak bych samozřejmě situaci musel řešit a pokud by to nešlo, tak přehodnotit některé věci. Stejně tak bych plně chápal, kdyby se pak rozešla ona se mnou. Ale já potentní jsem. ;) (ano a měřil jsem si i hladinu testosteronu a prodělal několik kůr kotvičníku => Tribullusu) Každopádně jsem jediný syn a to by byla katastrofa a konec rodu. [quote="pid:64427, uid:273"]Toto sú ťažké otázky, ktoré je možné riešiť až časom.[/quote] Ják rpo koho. Já jsem přemýšlivý člověk a neštítím se jakékoliv úvahy. Proto jsem za desetiletí už promyslel kde co a kde jak a hodně věcí si už dávno v hlavě srovnal a učinil předem rozhodnutí a těmi se řídím. Jen výjimečně ty rozhodnutí měním a zpravidla toho pak lituji a jen si potvrdím, že jsem měl pravdu na poprvé. Proto se příště už nenechám zviklat, i kdybych se měl bodnout nožem do ruky abych se probral (jako Naruto ;) ). [quote="pid:64428, uid:252"]Chcel si rady, ci nazory druhych a ked nie su podla teba tak su idiotske? Teda nie, ze by som priamo suhlasil s Rusofilom ale ide o princip. Srsi z teba strach a nedovera v chod zivota, ci uz s tou zenou alebo zbranami. Treba najst mieru a co ma sa dostavi... aby sme ale boli uprimni, nie kazdy ma narok na vsetko - jeden na rodinny zivot, druhy na pracu snov... kazdy si musi zivot zariadit tak, aby vnutri necitil prazdnotu. Ak je pre teba priorita c.1 zena a dieta tak chod za tym a napis rovno ze neockovanu... na zoznamkach ich musia byt tisice, mozno ale budes prekvapeny ak si s nimi nebudes rozumiet ako s touto...[/quote] Pokud jsou rad idiotské, tak se nebudu tvářit, že jsou ok. Jsem upřímný a vždy pokud jen trochu můžu, tak říkám, co si myslím. Už mě to stálo skoro všechny kamarády, jednu práci, ... ale nekoukám zpět a nelituji. Mnohem horší by bylo, podívat se ráno do zrcadla a být zklamán sám sebou. Nárok nemá nikdo na nic. svět a život ti nic nedluží, ale ty mu taky ne. To že někdo buduje kariéru neznamená, že nemůže mít rodinu, ale 2 auta do garáže pro jedno je taky docela problém napasovat. Jak jsem už řekl a opravdu nerad se opakuji ty profily jsem smazal a obnovovat je nebudu. Už jsem řekl a musím to dodržet i kdybych už nechtěl. To je mé slovo. To bych se jinak nemohl ráno pak podívat do toho zrcadla ;) . A dodám taky pro @Rusofil @popolvar @constanze a ostatní, které jsem již zapomněl. Než začnete odsuzovat a mít "chytré řeči" co jak funguje, tak jděte na seznamky, ale ne kategorie 30+, kde je váš svět, ale do mé 18-25. Buďte tam jako tiší pozorovatelé nebo dokonce zkuste napsat pot falešným profilem pár holkám. Stravte tam alespoň měsíc každý večer chvíli a projděte dohromady alespoň 100 profilů. https://badoo.com/ https://znamost.cz/seznamka.php https://www.seznamka.cz/ https://www.rande.cz/ A pak mluvte. (a ne nepočítá se, když tam najdete pár "fajn holek", ale až vám alespoň odepíšou) Pokud chcete, pošlu vám svou fotku ať je to "fér test". I když si myslím, že stačí jak proletíte tak 100-200 profilů na badoo a ztratíte naděje v budoucnost tohoto národa... [quote="pid:64437, uid:347"]sex uz maji mozna taky jen virtualne.[/quote] a s obecenstvem => OnlyFans (a jiné) [quote="pid:64437, uid:347"]btw: takova asociace. to jsem tak poslouchala jeden podcast, kdy se mluvilo o zenach v domacnosti. o tom, jak v nemecku firmy platily svym zamestnancum tolik, aby opravdu mohla hlava rodit zivit manzelku, deti, utahnout celou domacnost a zenu zivit prakticky do smrti. jenze se to zacalo menit. nejen tim, ze zeny chtely mit vlastni penize, byt nezavisle, ale i proto, ze pro firmy, zacalo byt neunosne, davat takove vysoke platy "samozivitelum". takze ty pises, ze chlap ma zajistit rodinu materialne, ale to vis, ze to je velmi tezky ukol?[/quote] Tak rád bych, ale s tím samozřejmě reálně nepočítám. Pořád by ale měl vydělat více a taky být ten, kdo "věci zařídí". Od výměny žárovky po stavbu domu. Kdo co dokáže. Mám kamaráda. Plukovník u PČR, VŠ, hokej jako koníček, ksichty a postava na modela, cvičí ve fitku, dům si sám (až na fasádu a střechu) postavil svépomocí. To je pro mě "dokonalý" chlap. Jo má své mouchy, ale to není pointa tohoto rozhovoru. Měla by se ale postarat o rodinu. Ten "domácí krb". Děti, vaření, praní a žehlení. Ono taky dneska ženy nemusí k řece 4h bít prádlo o kameny. Stačí to hodit do bubnu, přilít prášek, zmáčknout knoflík a vrátit se pro to za h až 2. [quote="pid:64442, uid:623"]V Japonsku je bežné, že si tam mladí vyberajú asexuálny život. Sú sami a sex neriešia. Dokonca tam poskytujú služby tzv. túličky. Ženy, ktorým zaplatíte a oni sa s vami bez nahoty a bez sexu túlia.[/quote] Tam směřujeme i my a celý liberální svět. Už jsou před námi jen o 1 generaci. [quote="pid:64462, uid:372"]Taky mě už napadlo založit si tady seznamku. Ale vzledem k situaci asi by to stejně nikam nevedlo... Mimochodem, na seznamkách se teď objevila záplava ukrajinských "nevěst". A taky podpindosí Rusky, který chtějí na Západ. Jedný jsem hned napsal, že podporuju Rusko ve všech ohledech a už se neozvala[/quote] Jj, tenhle trend už sleduji pár let. Prve to bylo jen pár a z Ukrajiny, ale teď to roste raketově a typově jak říkáš... Taky jsem měl jedné chuť napsat, že ji potrollí... "Tebja chači sa Putin ?" (nebo tak něco), ale zbytečně kredity. No vidíš a to je další věc, na kterou jsem zapomněl. Tady se bavíme "zkoušej to dál"... jj ale kolik peněz stojí 1 zpráva ? A kolik zpráv musím napsat, než mi nějaké odpoví ? Tady je ta excelová tabulka neúprosná a věřte mi, že když dáte třeba 5000/měsíc a nic z toho není, tak budete taky přehodnocovat ;) (Ne tolik jsem za to nedal, takový magor nejsem, ale měl jsem na eDarling kdysi 2 roky prémiový účet, kontaktoval asi 200 holek a chvíli jsme si psal s 1 ale na rande nedošlo.)

Než začnete odsuzovat a mít "chytré řeči" co jak funguje, tak jděte na seznamky, ale ne kategorie 30+, kde je váš svět,


oukej. takze my jsme tady fosilie z 18. stoleti a davame ti idiotske rady.
hochu, ted jsi prestrelil.
a vis, ja mam takovy pocit, ze ty mas trosku problem sam se sebou. presne takove typy muzu, kdyz se mi dvorili, tak vzdy znejisteli a snazili se me nejakym zpusobem uzemnit, aby si neco dokazovali. znam spoustu muzu, kteri nejsou krasavci typu "alexander dreymon", ale pritom maji kolem sebe spoustu zen a to se nebavim o slepicich. chlap mam mit charisma, ma byt gentleman. doporucila bych ti precist si memoary casanovy, jenze to je pro tebe asi literaturu fosilni, kterou ty bys tezko pochopil. jenze on ten typek nebyl zadny hlupak a umel se chovat k zenam. obavam se, ze ty pres to tvoje videni sveta, kdyz zena ma jen tu onu reproducni funkci a potom ovladani sporaku, zapominas se podivat na sebe a na to, co nabizis ty tem zenam.
uprimny byt muzes. to ja jsem taky, jenze ono jde o to, jak to reknes, kdy to reknes.
btw: seznamka badoo, tak to je odpad, kam jeden muj kamos chodil lovit "vikendove znamosti". doporucuji si zaplatit si seznamku, kde se jiz filtruji lidi.
howgh.


[quote="pid:64480, uid:518"]Než začnete odsuzovat a mít "chytré řeči" co jak funguje, tak jděte na seznamky, ale ne kategorie 30+, kde je váš svět,[/quote] oukej. takze my jsme tady fosilie z 18. stoleti a davame ti idiotske rady. hochu, ted jsi prestrelil. a vis, ja mam takovy pocit, ze ty mas trosku problem sam se sebou. presne takove typy muzu, kdyz se mi dvorili, tak vzdy znejisteli a snazili se me nejakym zpusobem uzemnit, aby si neco dokazovali. znam spoustu muzu, kteri nejsou krasavci typu "alexander dreymon", ale pritom maji kolem sebe spoustu zen a to se nebavim o slepicich. chlap mam mit charisma, ma byt gentleman. doporucila bych ti precist si memoary casanovy, jenze to je pro tebe asi literaturu fosilni, kterou ty bys tezko pochopil. jenze on ten typek nebyl zadny hlupak a umel se chovat k zenam. obavam se, ze ty pres to tvoje videni sveta, kdyz zena ma jen tu onu reproducni funkci a potom ovladani sporaku, zapominas se podivat na sebe a na to, co nabizis ty tem zenam. uprimny byt muzes. to ja jsem taky, jenze ono jde o to, jak to reknes, kdy to reknes. btw: seznamka badoo, tak to je odpad, kam jeden muj kamos chodil lovit "vikendove znamosti". doporucuji si zaplatit si seznamku, kde se jiz filtruji lidi. howgh.

Uzavřu to za sebe asi takto. Nevytvořil jsem toto vlákno proto abych dostal rady.
A už vůbec ne takové jako od mé tety, kdy mi až do matury skálopevně tvrdila, že musím být hlavně hodný a dobře se učit, že (na zš) na střední už jsou holky chytřejší... a to mi pak na gymplu tvrdila o holkách na vš.
Když jsem přijel na koleje do prváku a viděl jak tam buchty nabalily nějakého trávu v parku kouřícího pobudu a hýkaly tam s ním na koleji x hodin v noci nebo když jsem si šel vyčistit zuby a ve sprše tam řvala: "Nakryj mě jako fenu !" a on "Sténej ty čubko !", tak jsem při našem příštím setkání poslal tetu slušně do ... Hlavně že ona si vzala hasiče a v té době atletického sportovce, který sbíral medaile...


Ještě dodám jako perličku, že více jak 1/3 studentek vš v ČR pracují v sexuálním průmyslu. Odkud to vím ? Jednoduché, byl o tom rozhovor s šéfkou organizace, tkerá jím zajištují zdravotní prohlídky a papíry atd. pro tuhle práci a i pro výjezdy do zahraničí. (tady se hodně řeší hygiena)
Ony jí pak předávaly potvrzení o studiu, kvůli slevám na dani.
A to se bavíme jen o těch co to dělají oficiálně a profesionálně. Na OnlyFans apod. žádný papír není třeba.
To byl rok někde 2013 možná 2015. Ještě jsem byl na vš a to číslo v % se pořád zvyšovalo, takže dneska to už bude skoro 50%.


Zamyslete se, přijdete na vš, postavíte holky do řady a můžete jet a ukazovat postupně prstem děvka, normální, děvka, normální,.....
Samozřejmě ty tlusté a škaredé tam nikdo neveme, takže z těch hezkých, kolik jich to tak bude ?


Tak @popolvar @Rusofil apod. Tak vítejte, to je svět nás pod 30. Tohle je náš "rajon". Takhle vypadá naše smutná realita. smile
To nejsou výmysly, ale tvrdá fakta a statisticky podložené úředními dokumenty a bohužel dost smutnými zkušenostmi mými nebo známých...

Uzavřu to za sebe asi takto. Nevytvořil jsem toto vlákno proto abych dostal rady. A už vůbec ne takové jako od mé tety, kdy mi až do matury skálopevně tvrdila, že musím být hlavně hodný a dobře se učit, že (na zš) na střední už jsou holky chytřejší... a to mi pak na gymplu tvrdila o holkách na vš. Když jsem přijel na koleje do prváku a viděl jak tam buchty nabalily nějakého trávu v parku kouřícího pobudu a hýkaly tam s ním na koleji x hodin v noci nebo když jsem si šel vyčistit zuby a ve sprše tam řvala: "Nakryj mě jako fenu !" a on "Sténej ty čubko !", tak jsem při našem příštím setkání poslal tetu slušně do ... Hlavně že ona si vzala hasiče a v té době atletického sportovce, který sbíral medaile... Ještě dodám jako perličku, že více jak 1/3 studentek vš v ČR pracují v sexuálním průmyslu. Odkud to vím ? Jednoduché, byl o tom rozhovor s šéfkou organizace, tkerá jím zajištují zdravotní prohlídky a papíry atd. pro tuhle práci a i pro výjezdy do zahraničí. (tady se hodně řeší hygiena) Ony jí pak předávaly potvrzení o studiu, kvůli slevám na dani. A to se bavíme jen o těch co to dělají oficiálně a profesionálně. Na OnlyFans apod. žádný papír není třeba. To byl rok někde 2013 možná 2015. Ještě jsem byl na vš a to číslo v % se pořád zvyšovalo, takže dneska to už bude skoro 50%. Zamyslete se, přijdete na vš, postavíte holky do řady a můžete jet a ukazovat postupně prstem děvka, normální, děvka, normální,..... Samozřejmě ty tlusté a škaredé tam nikdo neveme, takže z těch hezkých, kolik jich to tak bude ? Tak @popolvar @Rusofil apod. Tak vítejte, to je svět nás pod 30. Tohle je náš "rajon". Takhle vypadá naše smutná realita. ;) To nejsou výmysly, ale tvrdá fakta a statisticky podložené úředními dokumenty a bohužel dost smutnými zkušenostmi mými nebo známých...

Tohle je vyloženě žena mých snů, říkám si v duchu>
... a nie je toto nahodou jazyk zivotnych okolnosti?
Ak vam to na prvom rande tak klapalo tak by som jej dal este druhu sancu. Ak by vsetko v zivote fungovalo tak priamociaro uz davno sme vsetci zotroceni GP. Tie zlomove okamihy sa presne diali na zaklade malych nepresnosti, ktore casom prevazili a to je miesto, kde posobi HNR. Kludne to moze byt tak, ze dostala len placebo. Farmafirmy nestihali vyrabat, placeba bolo vo vakcinach hafo. Mozno aj preto tlacili na 2. a 3. davky.
Tiez som sa v zivote vela narandil. Co mozem jednoznacne povedat je, ze druhe rande nie je ako prve. Na prvom vacsinou nikto nie je sam sebou. Druhe podla mna ukaze viac. U mna bolo druhe rozhodujuce a doteraz sme stastne spolu.
Nehadzal by som flintu do zita. Nedas nic za to, ked to poriadne preskumas, intuicia ti uz napovie viac ...



> Tohle je vyloženě žena mých snů, říkám si v duchu> ... a nie je toto nahodou jazyk zivotnych okolnosti? Ak vam to na prvom rande tak klapalo tak by som jej dal este druhu sancu. Ak by vsetko v zivote fungovalo tak priamociaro uz davno sme vsetci zotroceni GP. Tie zlomove okamihy sa presne diali na zaklade malych nepresnosti, ktore casom prevazili a to je miesto, kde posobi HNR. Kludne to moze byt tak, ze dostala len placebo. Farmafirmy nestihali vyrabat, placeba bolo vo vakcinach hafo. Mozno aj preto tlacili na 2. a 3. davky. Tiez som sa v zivote vela narandil. Co mozem jednoznacne povedat je, ze druhe rande nie je ako prve. Na prvom vacsinou nikto nie je sam sebou. Druhe podla mna ukaze viac. U mna bolo druhe rozhodujuce a doteraz sme stastne spolu. Nehadzal by som flintu do zita. Nedas nic za to, ked to poriadne preskumas, intuicia ti uz napovie viac ...

Zachvíľu tu aj v ČR bude kopa ukrajiniek prisťahovaných, stačí keď nebude tam dole vyholená na Banderu a je to.


Zachvíľu tu aj v ČR bude kopa ukrajiniek prisťahovaných, stačí keď nebude tam dole vyholená na Banderu a je to.
Upravené 21. 3. 2022 o 20:22

hochu, ted jsi prestrelil.


napísala som Ti súkromnú správu:-)


[quote="pid:64482, uid:347"]hochu, ted jsi prestrelil.[/quote] napísala som Ti súkromnú správu:-)

Quilgene, podla toho co som si tu precital, povedal by som, ze:


  1. prinasas prilis vela racionality do tak iracionalnej veci ako je potencionalny vztah 2 neznamych ludi

  2. z tvojich vypoctov a prepoctov mam dojem, ze trpis velmi nizkym sebavedomim.

  3. si prilis hrrr, na prvom rande uz riesis co ti bude varit v nedelu na rodinny obed.


Tym chcem povedat, ze na to ides od zleho konca. Platene zoznamky ci akekolvek ine, by som riesil az po 30-35, dievcata v tvojej vekovej kategorii urcite nebudu riesit internetove zoznamky, take mlade musis stretnut niekde uplne inde nez na internetoch. A tym padom chcem povedat, ze sa vyser na zoznamky. To co musis robit je zoznamovat sa, mozes sa zoznamit s dievcinou a nemusi z toho byt nic, ale ak ta bude mat za podivina, bude aj svoje kamaratky pred tebou varovat a to teda nechces. Chces presny opak. Musis budovat vztahy, prakticky vsetky moje znamosti boli vdaka mojim kamaratom a znamym, ktori nas zoznamili. Ale ak ta budu povazovat za blazna (a ja ta aj z casti povazujem) nezoznamia ta. Socialne siete funguju aj mimo virtualny svet.


To ze chces rodinu a deti je pekne, ale k tomu sa treba dopracovat spolocne. Nemozes to len sucho od baby pozadovat. Baba ti to vsetko da, ak ta uzna za vhodneho partnera, ale dozadovat sa toho nemozes. My sme 5 rokov nevedeli otehotniet, nakoniec sa to podarilo uplne prirodzene, budes ochotny tolko cakat? Alebo byt zmiereny s tym, ze sa to mozno nikdy nestane?


Moj dojem je, ze problem je najme v tebe, ale nieje to nic strasne, s tym sa da pracovat smile Obcas sa musis nechat unasat zivotom, ono ta to dovedie tam, kam potrebujes.


Quilgene, podla toho co som si tu precital, povedal by som, ze: 1. prinasas prilis vela racionality do tak iracionalnej veci ako je potencionalny vztah 2 neznamych ludi 2. z tvojich vypoctov a prepoctov mam dojem, ze trpis velmi nizkym sebavedomim. 3. si prilis hrrr, na prvom rande uz riesis co ti bude varit v nedelu na rodinny obed. Tym chcem povedat, ze na to ides od zleho konca. Platene zoznamky ci akekolvek ine, by som riesil az po 30-35, dievcata v tvojej vekovej kategorii urcite nebudu riesit internetove zoznamky, take mlade musis stretnut niekde uplne inde nez na internetoch. A tym padom chcem povedat, ze sa vyser na zoznamky. To co musis robit je zoznamovat sa, mozes sa zoznamit s dievcinou a nemusi z toho byt nic, ale ak ta bude mat za podivina, bude aj svoje kamaratky pred tebou varovat a to teda nechces. Chces presny opak. Musis budovat vztahy, prakticky vsetky moje znamosti boli vdaka mojim kamaratom a znamym, ktori nas zoznamili. Ale ak ta budu povazovat za blazna (a ja ta aj z casti povazujem) nezoznamia ta. Socialne siete funguju aj mimo virtualny svet. To ze chces rodinu a deti je pekne, ale k tomu sa treba dopracovat spolocne. Nemozes to len sucho od baby pozadovat. Baba ti to vsetko da, ak ta uzna za vhodneho partnera, ale dozadovat sa toho nemozes. My sme 5 rokov nevedeli otehotniet, nakoniec sa to podarilo uplne prirodzene, budes ochotny tolko cakat? Alebo byt zmiereny s tym, ze sa to mozno nikdy nestane? Moj dojem je, ze problem je najme v tebe, ale nieje to nic strasne, s tym sa da pracovat :) Obcas sa musis nechat unasat zivotom, ono ta to dovedie tam, kam potrebujes.

Moderator

To byl rok někde 2013 možná 2015. Ještě jsem byl na vš a to číslo v % se pořád zvyšovalo, takže dneska to už bude skoro 50%.


Zamyslete se, přijdete na vš, postavíte holky do řady a můžete jet a ukazovat postupně prstem děvka, normální, děvka, normální,.....


prozretelnost nie je algebra... preco niektori ludia narazaju na tie iste tazkosti dokola, a druhi prechadzaju po upratanej cesticke... to je otazka na ktoru by si si mal odpovedat. Cisla by boli relevantne ak by 100% muzov boli mravni titani, ale kto si tu damsku spolocnost plati... kazda minca ma dve strany. Vybrali sme si cestu individuality, tak musime znasat nasledky. Kto nechce byt ako zufalec dvoriaci sa pri pokladni ci vo vlaku, odkazany na zoznamku tak musi byt v nejakej skupine ludi - tu nastava problem, ze kedysi boli ludia viac menej ideologicky a svetonazorovo zladeni(aj ked defektne) ale dnes je hrba zaujmovych skupin bez ziadnej alebo defektnej idei. Kto sa venuje starym tradiciam nech ide na remeselne ci slovanske seminare, kto zbraniam na vystavy a pod., kto polnohospodarstvu na prednasky permakultury atd... kto sa venuje Koncepcii ten moze ist na forum. smile aj ked Prazke konceptualne forum uz bolo, kto premeskal ma smolu.


[quote="pid:64483, uid:518"]To byl rok někde 2013 možná 2015. Ještě jsem byl na vš a to číslo v % se pořád zvyšovalo, takže dneska to už bude skoro 50%. Zamyslete se, přijdete na vš, postavíte holky do řady a můžete jet a ukazovat postupně prstem děvka, normální, děvka, normální,.....[/quote] prozretelnost nie je algebra... preco niektori ludia narazaju na tie iste tazkosti dokola, a druhi prechadzaju po upratanej cesticke... to je otazka na ktoru by si si mal odpovedat. Cisla by boli relevantne ak by 100% muzov boli mravni titani, ale kto si tu damsku spolocnost plati... kazda minca ma dve strany. Vybrali sme si cestu individuality, tak musime znasat nasledky. Kto nechce byt ako zufalec dvoriaci sa pri pokladni ci vo vlaku, odkazany na zoznamku tak musi byt v nejakej skupine ludi - tu nastava problem, ze kedysi boli ludia viac menej ideologicky a svetonazorovo zladeni(aj ked defektne) ale dnes je hrba zaujmovych skupin bez ziadnej alebo defektnej idei. Kto sa venuje starym tradiciam nech ide na remeselne ci slovanske seminare, kto zbraniam na vystavy a pod., kto polnohospodarstvu na prednasky permakultury atd... kto sa venuje Koncepcii ten moze ist na forum. :) aj ked Prazke konceptualne forum uz bolo, kto premeskal ma smolu.

To nejsou výmysly, ale tvrdá fakta a statisticky podložené úředními dokumenty a bohužel dost smutnými zkušenostmi mými nebo známých...
Uf, tak jsem to dočetl až do konce. Vypadá to, že jsi velice inteligentní a logika u tebe pracuje, ale s emoční inteligencí máš ohromný problém.
Ty nechceš cítit, že jsi milován? Víš, když je člověk skutečně milován, není milován pro něco, ale stačí, že existuje.
V pátek mi moje dcera poslala fotku mého 3,5 letého vnuka, na které se za ruce držel spolu s holčičkou ze školky.
Když je učitelka fotila, proběhl takový rozhovor:
Hugísek : "Miuško moje".
Učitelka: "Vy se máte rádi, co?"
Hugísek:"Ne, my se milujeme!


Chápeš, oni se milují a nepotřebují vědět proč!


A víš co, má to v rodině. Jeho rodiče, moje dcera a zeť, se zamilovali do sebe ve stejné školce. Pak jsme se odstěhovali a oni se neviděli 20 let. Pak se náhodou potkali na VŠ. No a letos budou slavit 8 výročí svatby.
Toto je láska. Stačí, že tvůj protějšek existuje a jste na stejné vlně. Tak jednoduché to je.
Proto uděláš nejlépe, když zahodíš své počty a exelové tabulky, a necháš všemu volný průběh.
V mezičase bys mohl zapracovat na svém zevnějšku (otázkou je, jestli to není jen tvůj pocit, že nejsi hezký)na ledasco vylepšit.
Pokud si tlustý zhubnout, pokud jsi jak tyčka, zajít do fitka a nabrat trochu svalů. Nebo si zaplatit nějakého stylistu aby ti vybral účes, nebo poradil s oblečením, nebo celkovým výzorem. Pokud máš nepěkný úsměv, navštiv zubní kliniku, ať zkusí něco udělat. Pokud máš nevýrazný nemužný hlas i na to existují tréninky. Závěrem, každý člověk má na sobě něco hezkého, tak, na sobě zapracuj.
Copak by ti skutečně stačila nějaká asiatka, o které bys věděl, že je s tebou jen pro materiální blaho? Opravdu nechceš víc?


PS: Hledáš na místech, kde se normální holky nevyskytují.


[quote="pid:64483, uid:518"]To nejsou výmysly, ale tvrdá fakta a statisticky podložené úředními dokumenty a bohužel dost smutnými zkušenostmi mými nebo známých...[/quote]Uf, tak jsem to dočetl až do konce. Vypadá to, že jsi velice inteligentní a logika u tebe pracuje, ale s emoční inteligencí máš ohromný problém. Ty nechceš cítit, že jsi milován? Víš, když je člověk skutečně milován, není milován pro něco, ale stačí, že existuje. V pátek mi moje dcera poslala fotku mého 3,5 letého vnuka, na které se za ruce držel spolu s holčičkou ze školky. Když je učitelka fotila, proběhl takový rozhovor: Hugísek : "Miuško moje". Učitelka: "Vy se máte rádi, co?" Hugísek:"Ne, my se milujeme! Chápeš, oni se milují a nepotřebují vědět proč! A víš co, má to v rodině. Jeho rodiče, moje dcera a zeť, se zamilovali do sebe ve stejné školce. Pak jsme se odstěhovali a oni se neviděli 20 let. Pak se náhodou potkali na VŠ. No a letos budou slavit 8 výročí svatby. Toto je láska. Stačí, že tvůj protějšek existuje a jste na stejné vlně. Tak jednoduché to je. Proto uděláš nejlépe, když zahodíš své počty a exelové tabulky, a necháš všemu volný průběh. V mezičase bys mohl zapracovat na svém zevnějšku (otázkou je, jestli to není jen tvůj pocit, že nejsi hezký)na ledasco vylepšit. Pokud si tlustý zhubnout, pokud jsi jak tyčka, zajít do fitka a nabrat trochu svalů. Nebo si zaplatit nějakého stylistu aby ti vybral účes, nebo poradil s oblečením, nebo celkovým výzorem. Pokud máš nepěkný úsměv, navštiv zubní kliniku, ať zkusí něco udělat. Pokud máš nevýrazný nemužný hlas i na to existují tréninky. Závěrem, každý člověk má na sobě něco hezkého, tak, na sobě zapracuj. Copak by ti skutečně stačila nějaká asiatka, o které bys věděl, že je s tebou jen pro materiální blaho? Opravdu nechceš víc? PS: Hledáš na místech, kde se normální holky nevyskytují.
Upravené 21. 3. 2022 o 21:10

btw: seznamka badoo, tak to je odpad, kam jeden muj kamos chodil lovit "vikendove znamosti".


Na nic jinýho není.


[quote="pid:64482, uid:347"]btw: seznamka badoo, tak to je odpad, kam jeden muj kamos chodil lovit "vikendove znamosti".[/quote] Na nic jinýho není.

Ještě jednou.


Já se 2x málem oženil, ale naštěstí k tomu nedošlo.


Já případnou manželku nevidím jako inkubátor či výsledek, který vyplivne nějaká blbá excelová tabulka.


Mám na ní nároky, chápu i ty její.


Už jsem to psal v jiným vlákně. Kdysi jsem sekl s prací, protože jsem si další působení v oboru nedokázal obhájit před sama sebou. Následný chaos a nejistota se projevila i v osobní rovině, takže se interakce omezila na vztahy s tou nejkratší dobou trvanlivosti.


Navíc, já vlastně neumím balit, protože drtivá většina holek sbalila mě, nebo to byla velmi jednoduchá procedura.


Časem se přidala ta 1. priorita, přes kterou prostě nejede vlak. To musí sedět, plus několik dalších atributů.


Pokud tohle souhlasí, tak další děj by měl být už emocionální, šimrání v břiše, debilní úsměv... skládat dokonalou ženskou výhradně z nějakých výpočtů je, dámy prominou, p..ovina. To nikdy nebude fungovat, pokud oba nejste roboti typu Sheldon Cooper.


A Quilgene, ženská musí cítit suverenitu, pak je jí u prdele, jak vypadáš. Jde o to, co z Tebe cítí.


Ještě jednou. Já se 2x málem oženil, ale naštěstí k tomu nedošlo. Já případnou manželku nevidím jako inkubátor či výsledek, který vyplivne nějaká blbá excelová tabulka. Mám na ní nároky, chápu i ty její. Už jsem to psal v jiným vlákně. Kdysi jsem sekl s prací, protože jsem si další působení v oboru nedokázal obhájit před sama sebou. Následný chaos a nejistota se projevila i v osobní rovině, takže se interakce omezila na vztahy s tou nejkratší dobou trvanlivosti. Navíc, já vlastně neumím balit, protože drtivá většina holek sbalila mě, nebo to byla velmi jednoduchá procedura. Časem se přidala ta 1. priorita, přes kterou prostě nejede vlak. To musí sedět, plus několik dalších atributů. Pokud tohle souhlasí, tak další děj by měl být už emocionální, šimrání v břiše, debilní úsměv... skládat dokonalou ženskou výhradně z nějakých výpočtů je, dámy prominou, p..ovina. To nikdy nebude fungovat, pokud oba nejste roboti typu Sheldon Cooper. A Quilgene, ženská musí cítit suverenitu, pak je jí u prdele, jak vypadáš. Jde o to, co z Tebe cítí.

Nenech si od žen radit, jak na ženy.


Metodu dynamického programování ber vážně i v případě vizualizace manželky.
http://leva-net.webnode.cz/products/par-slov-a-metode-dynamickeho-programovani/
Stanov si i lhůtu, ale ne nesmyslně krátkou, ať má "algoritmika" čas.


Je lepší mít plnovous.


Žena nemusí mít jasno, to musíš mít Ty. Ona musí být jen otevřená k tomu, aby se Tebou nechala vést.


Že očkování poškodí genetiku, není jisté, zvlášť v případě vakcín, které nejsou MRNA.


Na prvním místě v životě Muže nemůže být žena, ale životní poslání - idea.


Nenech si od žen radit, jak na ženy. Metodu dynamického programování ber vážně i v případě vizualizace manželky. http://leva-net.webnode.cz/products/par-slov-a-metode-dynamickeho-programovani/ Stanov si i lhůtu, ale ne nesmyslně krátkou, ať má "algoritmika" čas. Je lepší mít plnovous. Žena nemusí mít jasno, to musíš mít Ty. Ona musí být jen otevřená k tomu, aby se Tebou nechala vést. Že očkování poškodí genetiku, není jisté, zvlášť v případě vakcín, které nejsou MRNA. Na prvním místě v životě Muže nemůže být žena, ale životní poslání - idea.

Je lepší mít plnovous.
Pokud jsem si všiml, tak ženám se líbí nejvíc, tak 3 denní strniště. Plnovous pro mladé holky není to pravé ořechové.


[quote="pid:64501, uid:371"]Je lepší mít plnovous.[/quote]Pokud jsem si všiml, tak ženám se líbí nejvíc, tak 3 denní strniště. Plnovous pro mladé holky není to pravé ořechové.

Každý přidal svůj názor, což je normální, když bylo založeno vlákno na toto téma. Takže je to přečtené a víte, v nejlepším je třeba přestat. Každý když potká tu pravou polovinu ( spřízněnou duši), tak to pozná! Je to totiž tak silné a jasné, že není možné si toho nevšimnout. Teď už budeme držet palce, ať to netrvá dlouho. Já za sebe můžu říct že to stojí za to, aby to byl ten pravý...ta pravá.


Každý přidal svůj názor, což je normální, když bylo založeno vlákno na toto téma. Takže je to přečtené a víte, v nejlepším je třeba přestat. Každý když potká tu pravou polovinu ( spřízněnou duši), tak to pozná! Je to totiž tak silné a jasné, že není možné si toho nevšimnout. Teď už budeme držet palce, ať to netrvá dlouho. Já za sebe můžu říct že to stojí za to, aby to byl ten pravý...ta pravá.

Já se svými názory netajím. Vždy narovinu řeknu (nejpozději na 2. rande) jak se věci mají.
Co nabízím a co požaduji. Jak si vztah představuji a jak ne. Je na ní, jestli do toho pasuje/chce pasovat nebo ne.
Žádné velké emoce. Každý něco chceme a pokud se to shoduje, tak ok a pokud ne tak nic.
Proboha, když hned na prvním rande ze sebe něco takového "vybafneš", tak ta, která bude s tímhle souhlasit, bude již hodně zoufalá. Ani si nechci představit milování takového páru. Snad ji před tím vydezinfikuješ a naplánuješ, jak to vše proběhne? Žádná lehkost, spontánnost, žádná radost ze života. Nevím, nevím, jestli tak zoufalou najdeš a to i mezi asiatkami.


[quote="pid:64480, uid:518"]Já se svými názory netajím. Vždy narovinu řeknu (nejpozději na 2. rande) jak se věci mají. Co nabízím a co požaduji. Jak si vztah představuji a jak ne. Je na ní, jestli do toho pasuje/chce pasovat nebo ne. Žádné velké emoce. Každý něco chceme a pokud se to shoduje, tak ok a pokud ne tak nic.[/quote]Proboha, když hned na prvním rande ze sebe něco takového "vybafneš", tak ta, která bude s tímhle souhlasit, bude již hodně zoufalá. Ani si nechci představit milování takového páru. Snad ji před tím vydezinfikuješ a naplánuješ, jak to vše proběhne? Žádná lehkost, spontánnost, žádná radost ze života. Nevím, nevím, jestli tak zoufalou najdeš a to i mezi asiatkami.

Nenech si od žen radit, jak na ženy.


to ako vážne? myslím, že má pravdu @Jana z Arku , že v najlepšom treba prestať, ostatne @Quilgen rady nehľadal. Má vo všetkom jasno a chyba je v tých ženách zrejme, ináč sa to uzavrieť nedá....

ako ísť na rande ako na obchodnú schôdzku, aj to sa dá... ale potom aj výsledok je adekvátny...


[quote="pid:64501, uid:371"]Nenech si od žen radit, jak na ženy.[/quote] to ako vážne? myslím, že má pravdu @Jana z Arku , že v najlepšom treba prestať, ostatne @Quilgen rady nehľadal. Má vo všetkom jasno a chyba je v tých ženách zrejme, ináč sa to uzavrieť nedá.... ako ísť na rande ako na obchodnú schôdzku, aj to sa dá... ale potom aj výsledok je adekvátny...

Sice rady nechtěl, ale neodpustím si to.


Na první schůzce (a schůzkách) hlavně naslouchej Ty jí. Nech jí mluvit. Ptej se. Rozesměj jí. Tabulku s požadavky nech doma. To jí nemusíš říkat, to poznáš i bez toho. Ale jak řekl Rusofil, s tím přístupem to budeš mít hodně těžký....


Sice rady nechtěl, ale neodpustím si to. Na první schůzce (a schůzkách) hlavně naslouchej Ty jí. Nech jí mluvit. Ptej se. Rozesměj jí. Tabulku s požadavky nech doma. To jí nemusíš říkat, to poznáš i bez toho. Ale jak řekl Rusofil, s tím přístupem to budeš mít hodně těžký....

nebo si seženu nějakou asiatku z chudé země
...
Každopádně jsem jediný syn a to by byla katastrofa a konec rodu.


V takejto kombinácii by to bol po duchovnej stránke naozaj koniec rodu.


[quote="pid:64480, uid:518"]nebo si seženu nějakou asiatku z chudé země ... Každopádně jsem jediný syn a to by byla katastrofa a konec rodu.[/quote] V takejto kombinácii by to bol po duchovnej stránke naozaj koniec rodu.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

@Quilgen, ako žena by som o teba ani nezakopol. Čo vyžaruješ, to aj dostávaš. smile

@Quilgen, ako žena by som o teba ani nezakopol. Čo vyžaruješ, to aj dostávaš. 8)
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

oukej. takze my jsme tady fosilie z 18. stoleti a davame ti idiotske rady.
hochu, ted jsi prestrelil.

V "18. stol." se udržujete sami.
Nejste schopni pochopit ten propastný rozdíl.


Vy jste vyrůstali v socíku nebo krátce po něm v době, kdy Západní kultura bylo "něco.. cokoliv" a internet byla nějaká věc, kterou používaly banky.
Pak jste se v dospělosti (po 1smile u čili používat FB apod.


Já se bavím o generaci, která s internetem (tím moderním) vyrůstala. FB, Instáč, TikTok, Kovy, D. Myslivcová, Král, Twitter atd...
(a pak i OnlyFans bohužel) Tohle vše měli někteří už od dětství a neznají nic jiného. A nebyli to výjimky. Naopak tahle holka byla výjimka, byla z vesnice a ano, vím jak "výjimečná" byla.

a vis, ja mam takovy pocit, ze ty mas trosku problem sam se sebou. presne takove typy muzu, kdyz se mi dvorili, tak vzdy znejisteli a snazili se me nejakym zpusobem uzemnit, aby si neco dokazovali. znam spoustu muzu, kteri nejsou krasavci typu "alexander dreymon", ale pritom maji kolem sebe spoustu zen a to se nebavim o slepicich. chlap mam mit charisma, ma byt gentleman. doporucila bych ti precist si memoary casanovy, jenze to je pro tebe asi literaturu fosilni, kterou ty bys tezko pochopil. jenze on ten typek nebyl zadny hlupak a umel se chovat k zenam.


To bylo a nikam to nevedlo. Já byl babičkou vychováván v etiketě už od 6ti let. To je dobré většinou tak do "nedělní školy".
S tím jste v naší generaci "divnej týpek". I jen pomoc sundat a pověsit bundu/kabát je pro dnešní 20tku šok.


obavam se, ze ty pres to tvoje videni sveta, kdyz zena ma jen tu onu reproducni funkci a potom ovladani sporaku, zapominas se podivat na sebe a na to, co nabizis ty tem zenam.

To jsem nikdy neřekl, já bych ideálně přivítal ženu partneru. Plnohodnotnou partnerku, která se za mě nebude schovávat, ale bude hrdě kráčet po mém boku, ale to si bavíme, že jí bude na 30. To není v mé věkové kategorii.


Co nabízím ? Tak si to sečteme.
Mám ZP a zbraně a umím je používat. Takže (a hlavně v blízké době), že přežijí. To už jsme někde na 2% chlapů v ČR, protože jen 3% mají ZP a dost z nich jsou jen myslivci co střílej na nic netušící pašíky.
Jsem programátor. Zatím sice začínající, ale s perspektivou. Ne jako řidiči, kdejací MBA "menežeři", pokladní atd...
To AI vyhladí když ne do 2030, tak do 35. (Dělal jsem ve firmě, kde se přesně tohle programovalo, tak o tom něco vím.)
Já budu mít celkem jistou práci i za 20 let. A s relativně dobrým platem.
Nejsem krasavec a mám nějakou nadváhu, ale bojuji s tím už léta a nevzdávám to. mám teď 115, ale docela dobrou pozici abych letos konečně srazil váhu na 100 a zůstal tam.
Nejsem sice velký kutil, ale dokážu složit postel, přibít hřebíky na obrazy, vyměnit žárovky, něco natřít a přinejhorším i vyměnit nebo opravit zásuvku, atd.
Umím trochu vařit, není to na restauraci, ale když u mě spali kámoši a udělal jsem všem snídani nebo oběd, tak to chválili a ne nebyli opilí.
Když se o někoho zajímám, tak skutečně. Zajímá mě každý detail na tom druhém a opravdu poslouchám co říká.
Vedu si proto na každého koho znám složky na BISka. Ano, asi je to divné, ale jsem hlava děravá se špatnou pamětí a nechci být ten stereotypní "fotřík" v pivním pupkem a lahváčem u telky, který už potřetí v řadě zapomněl, že manželka je alergická na oříšky a včera měla narozeniny.
Jsem perfekcionista, ale snažím se být přísný spíš na sebe, než na ostatní.
Umím plynně anglicky a čerpám tak informace z celého "Západního světa" o všem možném. Navíc se snažím učit Rusky, abych měl přístup i k tomu Východnímu světu.
Zajímám se o filosofii, sociologie, historii, zbraně, politiku, světové dění, vědu, dělal jsem šerm, rád chodím na hory,
střílím, čtu KSB, dělal jsem hermetiku a četl kde co (mám toho celou knihovnu), chci se aktivně podílet na výchově dětí, ne jek zkontrolovat ŽK a buzerovat. Vzít syna na hory, bavit se s ním o tom, co je to MUŽ, když mi v budoucnu vyjde čas, tak se naučit hrát na kytaru (asi jen odrhovačky k táboráku, ale to mi stačí), a mnoho dalšího, takže jsem schopen se bavit a široké spektrum témat a nají si s kdekým společnou zálibu.
Kdysi jsem psal milostné básně... až do dne, kdy jsem to vše naházel do ohně a spálil a zařekl se, že už nikdy v životě pro nikoho nebudu nic psát. Ale vím co je to romantika a ne není to prefabrikát "Rosmand Piltcher" nad kterým každou chvíli povzdechává moje matka nebo bábi.
Na gymplu jsem klukům ve třídě a známým děla "rande designera". Ty kopyta by totiž byli schopni vzít holku do "mekáče". Lustroval jsem jejich holku, zjistil co bylo třeba a připravil "akční plán" s celým harmonogramem. (v 17:40 vyzvedneš kytku tam, 18:00 vyzvedneš holku u ní doma, na 18:30 máte rezervaci na tvé jméno v ..., večeře + nějaké klábosení do 21:00 => sedět do zavíračky je neslušné, dnes je jasno a 15°C, takže ji vem tady (přiložená trasa na mapy.cz) na procházku při měsíčku parkem. Dáš ji svůj kabát, tak si vem pod košili termoprádlo, ať tam nemrzneš jako trapák a vypadáš jako "drsný chlap, co ho ani zima nezastaví". ...)
Zatím co oni měli geny a "štěstí", tak já přečetl asi 5 knih a nakoukal desítky hodin přednášek o psychologii, etiketě, atd...
Pro mě není vzít holku na rande povinnost, ale radost, protože na věci jako taneční, vloupání se v noci na hrad a večeření tam v noci při svíčkách, apod. smile ... pro mě byl vždy sen, který jsem však neměl s kým sdílet.


Investoval jsem 10x více úsilí než všichni ti babráci dohromady a neměl ani 1/10 úspěchu.


btw: seznamka badoo, tak to je odpad, kam jeden muj kamos chodil lovit "vikendove znamosti". doporucuji si zaplatit si seznamku, kde se jiz filtruji lidi.

paráda, ale je tam nejvíce lidí
Na eDarling, která má nejlepší hodnocení, jsem měl premium 2 roky a oslovil přes 100 holek.
Dokonce mi to napsalo, že už mi to nemá koho nabídnout a oslovoval jsem tak 2/3 holek.
Ale to se již opakuji


Takže mě tady laskavě neoznačuj za pobudu, co "nic nenabízí". Říkám to naposledy. Nestěžuj si, že mi nevyšly 2 rande. Říkám, že ty 2 randy byly poslední kapka v rohové vaně.


Zachvíľu tu aj v ČR bude kopa ukrajiniek prisťahovaných, stačí keď nebude tam dole vyholená na Banderu a je to.
smile smile smile smile díky, zved jsi mi náladu smile smile smile smile


prinasas prilis vela racionality do tak iracionalnej veci ako je potencionalny vztah 2 neznamych ludi

Lidi jsou moc iracionální a to je jejich problém, do toho se už nenechám zatáhnout.
Když jsem byl ještě mladé ucho, tak když jsem se "zamiloval" a nechal ovládat hormony, byt to vždy trapný a ubohý krach.
To už nikdy nedopustím. Život mě dost nevybíravě naučil, a že jsem byl pomalý a nechápavý žák, že v životě to není jako v romantickém filmu, kdy hrdina je sice trouba, ale on udělá ten odvážný "skok do neznáma" a "síla lásky všechny chmury zažene", protože "lásky vždy vítězí".
Ve Šrekovi jo, ale v realitě se princezna Šrekovi vysměje a skočí po Krasoňovi. (Aby to nebylo málo, tak pak za deset let, kdy si Krasoň najde mladší model, tak se vrátí se 3 děcky na krku za Šrekem, ale to už je jiná debata...)


z tvojich vypoctov a prepoctov mam dojem, ze trpis velmi nizkym sebavedomim

No vidíš a pořád mi říkají lidi, že si moc věřím smile Já jen sleduji realitu a to hodnotím. Na číslech není nic "nízkého ani vysokého". Čísla jsou čísla.


si prilis hrrr, na prvom rande uz riesis co ti bude varit v nedelu na rodinny obed

To jsi sebral kde ? Jen jsem se zeptal, jestli je očkovaná a tím to skončilo. Doslova.


Tym chcem povedat, ze na to ides od zleho konca. Platene zoznamky ci akekolvek ine, by som riesil az po 30-35, dievcata v tvojej vekovej kategorii urcite nebudu riesit internetove zoznamky, take mlade musis stretnut niekde uplne inde nez na internetoch. A tym padom chcem povedat, ze sa vyser na zoznamky. To co musis robit je zoznamovat sa, mozes sa zoznamit s dievcinou a nemusi z toho byt nic, ale ak ta bude mat za podivina, bude aj svoje kamaratky pred tebou varovat a to teda nechces. Chces presny opak. Musis budovat vztahy, prakticky vsetky moje znamosti boli vdaka mojim kamaratom a znamym, ktori nas zoznamili. Ale ak ta budu povazovat za blazna (a ja ta aj z casti povazujem) nezoznamia ta. Socialne siete funguju aj mimo virtualny svet.


Střílím na střelnici => pokud tam "omylem zabloudí holka", je to žena/partnerka střelce, který ji tam dotáhl
Čtu => doma
Mám jen pár kamarádů a ti nemají kamarádky => jsme všichni programátoři smile
Chodím na hory, občas s kámošem => budu jako úchylák pobíhat za holkama na horách a ptát se jich, jestli si nechtějí povídat ? smile
Chodím do fitka, do soukromého fitka, kde jsem já, kámoš a trenér


To je celé. Nechodím na "zábavy" nemám rád místa kde je hodně lidí a hluku na malém prostoru.
Nechodím do "kroužků", už nejsem na škole a v práci jsem doma, protože mám dlouhodobý HO.


Kde potkám ty zástupy žen ? smile


To ze chces rodinu a deti je pekne, ale k tomu sa treba dopracovat spolocne. Nemozes to len sucho od baby pozadovat. Baba ti to vsetko da, ak ta uzna za vhodneho partnera, ale dozadovat sa toho nemozes. My sme 5 rokov nevedeli otehotniet, nakoniec sa to podarilo uplne prirodzene, budes ochotny tolko cakat? Alebo byt zmiereny s tym, ze sa to mozno nikdy nestane?


Moj dojem je, ze problem je najme v tebe, ale nieje to nic strasne, s tym sa da pracovat Obcas sa musis nechat unasat zivotom, ono ta to dovedie tam, kam potrebujes.


Takže tím vlastně v praxi říkáš co ? Že mám prostě chodit s holkou, aby mi po 2 letech řekla, že vlastně nechce děti ?
Já nechci děti po 2 týdnech vztahu smile Proboha, chci (ideálně) s holkou rok chodit, pak rok spolu bydlet, pak se teprve vzít a nejdřív rok po svatbě začít s dětmi. Proto taky max 25, protože to znamená 1. dítě ve 28/29 a to je i tak už dost pozdě.


Cisla by boli relevantne ak by 100% muzov boli mravni titani, ale kto si tu damsku spolocnost plati... kazda minca ma dve strany. Vybrali sme si cestu individuality, tak musime znasat nasledky.

Já jsem nikdy nepodporoval nijakou zásadní nemravnost a z věcmi jako OnlyFans jsem se dokonce snažil bojovat (i když neříkám, že jsem moc zmohl. Nejsem "https://www.youtube.com/watch?v=nbGC9sHpfdc " smile


O mých volnočasových aktivitách jsem se už zmínil a nehodlám se přetvařovat stejně tak jako se věnovat "zájmům", které mě nezajímají.


emoční inteligencí máš ohromný problém.

Nemám, emoce jsem zavraždil. Mocně a brutálně. Byly problém... už nejsou. smile smile


Chápeš, oni se milují a nepotřebují vědět proč!

To je z mého pohledu infantilní a pro mě nepřijatelné.


necháš všemu volný průběh

To je ženská rada. Ono se to ... Někoho potkáš ...


Pokud si tlustý zhubnout, pokud jsi jak tyčka, zajít do fitka a nabrat trochu svalů. Nebo si zaplatit nějakého stylistu aby ti vybral účes, nebo poradil s oblečením, nebo celkovým výzorem. Pokud máš nepěkný úsměv, navštiv zubní kliniku, ať zkusí něco udělat. Pokud máš nevýrazný nemužný hlas i na to existují tréninky. Závěrem, každý člověk má na sobě něco hezkého, tak, na sobě zapracuj.
Copak by ti skutečně stačila nějaká asiatka, o které bys věděl, že je s tebou jen pro materiální blaho? Opravdu nechceš víc?

Najednou smile A kde jsou ty kecy a Lásce ? No to se na to podívejme... najednou je to o tom, že musíš vypadat dobře, oblékat se, ... njn chtělo to trochu tlaku a už to leze ven smile


Na postavě pracuju, jak buzerant nezním, ale klauna nebo jigola ze sebe dělat nebudu.
To víš, že bych chtěl víc, ale beru co se nabízí ne co je v telenovele smile


Já případnou manželku nevidím jako inkubátor či výsledek, který vyplivne nějaká blbá excelová tabulka.

Opět nepochopení toho, co jsem napsal. Excel je jen statistika čísel => pravděpodobnosti úspěchu a množství pokusů atd.


Pokud tohle souhlasí, tak další děj by měl být už emocionální, šimrání v břiše, debilní úsměv... skládat dokonalou ženskou výhradně z nějakých výpočtů je, dámy prominou, p..ovina. To nikdy nebude fungovat, pokud oba nejste roboti typu Sheldon Cooper.

Viz předešlý komentář. a Sheldon byla moje přezdívka na gymplu i vš. To jsem dost já, ale nejsem posera a vyžle jako on a nebojím se ušpinit.


A Quilgene, ženská musí cítit suverenitu, pak je jí u prdele, jak vypadáš. Jde o to, co z Tebe cítí.

A pak, že přijít a narovinu říct co nabízím, co požaduji a jaký vztah hledám => ber nebo nech být je špatně smile


Nenech si od žen radit, jak na ženy.

Neboj, to jsem se naučil už před deseti lety smile
Ryba ti nikdy neřekne, jak jí máš chytit.


Je lepší mít plnovous.

To nehrozí, jsem NeckBeard... smile


Žena nemusí mít jasno, to musíš mít Ty. Ona musí být jen otevřená k tomu, aby se Tebou nechala vést.

100%


Že očkování poškodí genetiku, není jisté, zvlášť v případě vakcín, které nejsou MRNA.

Riskovat to nebudu a tečka.


Na prvním místě v životě Muže nemůže být žena, ale životní poslání - idea.

Přesně tak, jak jsem říkal, žena/y podle úhlu pohledu BYLY (min. čas) priorita.
Proto taky říkám, že def. končím se seznamkama. Seru na to obecně. Prostě se budu věnovat osobnímu rozvoji a jak mi bůh nějakou pošle do cesty, tak budiž, jak ne, tak se zařídím jinak.


Proboha, když hned na prvním rande ze sebe něco takového "vybafneš", tak ta, která bude s tímhle souhlasit, bude již hodně zoufalá. Ani si nechci představit milování takového páru. Snad ji před tím vydezinfikuješ a naplánuješ, jak to vše proběhne? Žádná lehkost, spontánnost, žádná radost ze života. Nevím, nevím, jestli tak zoufalou najdeš a to i mezi asiatkami.

Když ji narovinu řeknu, že chci děti a nechci aby je měla po 30ti ?! Jako co si představuješ, že jim říkám ?
Začalo to tím, že jsem se zaptal na vakcínu a mám pocit, že to tu během odpoledne zmutovalo vlivem "tiché pošty" smile smile smile


Má vo všetkom jasno a chyba je v tých ženách zrejme

Ano. Rád bych připomněl, že jsme se bavili o tom, že jsem se zeptal na to jestli je očkovaná, ne jestli byla na testech plodnosti
jestli má pravidelné menstruace, jestli umí vařit dobré večeře, ... a nevím co ještě jste si tu sami přimysleli za to odpoledne.


Na první schůzce (a schůzkách) hlavně naslouchej Ty jí. Nech jí mluvit. Ptej se. Rozesměj jí. Tabulku s požadavky nech doma. To jí nemusíš říkat, to poznáš i bez toho. Ale jak řekl Rusofil, s tím přístupem to budeš mít hodně těžký....

Žádnou tabulku sebou nemám a poslouchat není co. Vždy se na něco zeptám a moc toho neuslyším. Za chvíli si připadám jako u výslechu. Bohužel, to musím "odmakat já". Naslouchal bych, kdyby bylo čemu, ale k tomu jsem se už vyjadřoval výše.


[quote="pid:64482, uid:347"]oukej. takze my jsme tady fosilie z 18. stoleti a davame ti idiotske rady. hochu, ted jsi prestrelil.[/quote] V "18. stol." se udržujete sami. Nejste schopni pochopit ten propastný rozdíl. Vy jste vyrůstali v socíku nebo krátce po něm v době, kdy Západní kultura bylo "něco.. cokoliv" a internet byla nějaká věc, kterou používaly banky. Pak jste se v dospělosti (po 18) u čili používat FB apod. Já se bavím o generaci, která s internetem (tím moderním) vyrůstala. FB, Instáč, TikTok, Kovy, D. Myslivcová, Král, Twitter atd... (a pak i OnlyFans bohužel) Tohle vše měli někteří už od dětství a neznají nic jiného. A nebyli to výjimky. Naopak tahle holka byla výjimka, byla z vesnice a ano, vím jak "výjimečná" byla. [quote="pid:64482, uid:347"]a vis, ja mam takovy pocit, ze ty mas trosku problem sam se sebou. presne takove typy muzu, kdyz se mi dvorili, tak vzdy znejisteli a snazili se me nejakym zpusobem uzemnit, aby si neco dokazovali. znam spoustu muzu, kteri nejsou krasavci typu "alexander dreymon", ale pritom maji kolem sebe spoustu zen a to se nebavim o slepicich. chlap mam mit charisma, ma byt gentleman. doporucila bych ti precist si memoary casanovy, jenze to je pro tebe asi literaturu fosilni, kterou ty bys tezko pochopil. jenze on ten typek nebyl zadny hlupak a umel se chovat k zenam.[/quote] To bylo a nikam to nevedlo. Já byl babičkou vychováván v etiketě už od 6ti let. To je dobré většinou tak do "nedělní školy". S tím jste v naší generaci "divnej týpek". I jen pomoc sundat a pověsit bundu/kabát je pro dnešní 20tku šok. [quote="pid:64482, uid:347"]obavam se, ze ty pres to tvoje videni sveta, kdyz zena ma jen tu onu reproducni funkci a potom ovladani sporaku, zapominas se podivat na sebe a na to, co nabizis ty tem zenam.[/quote] To jsem nikdy neřekl, já bych ideálně přivítal ženu partneru. Plnohodnotnou partnerku, která se za mě nebude schovávat, ale bude hrdě kráčet po mém boku, ale to si bavíme, že jí bude na 30. To není v mé věkové kategorii. Co nabízím ? Tak si to sečteme. Mám ZP a zbraně a umím je používat. Takže (a hlavně v blízké době), že přežijí. To už jsme někde na 2% chlapů v ČR, protože jen 3% mají ZP a dost z nich jsou jen myslivci co střílej na nic netušící pašíky. Jsem programátor. Zatím sice začínající, ale s perspektivou. Ne jako řidiči, kdejací MBA "menežeři", pokladní atd... To AI vyhladí když ne do 2030, tak do 35. (Dělal jsem ve firmě, kde se přesně tohle programovalo, tak o tom něco vím.) Já budu mít celkem jistou práci i za 20 let. A s relativně dobrým platem. Nejsem krasavec a mám nějakou nadváhu, ale bojuji s tím už léta a nevzdávám to. mám teď 115, ale docela dobrou pozici abych letos konečně srazil váhu na 100 a zůstal tam. Nejsem sice velký kutil, ale dokážu složit postel, přibít hřebíky na obrazy, vyměnit žárovky, něco natřít a přinejhorším i vyměnit nebo opravit zásuvku, atd. Umím trochu vařit, není to na restauraci, ale když u mě spali kámoši a udělal jsem všem snídani nebo oběd, tak to chválili a ne nebyli opilí. Když se o někoho zajímám, tak skutečně. Zajímá mě každý detail na tom druhém a opravdu poslouchám co říká. Vedu si proto na každého koho znám složky na BISka. Ano, asi je to divné, ale jsem hlava děravá se špatnou pamětí a nechci být ten stereotypní "fotřík" v pivním pupkem a lahváčem u telky, který už potřetí v řadě zapomněl, že manželka je alergická na oříšky a včera měla narozeniny. Jsem perfekcionista, ale snažím se být přísný spíš na sebe, než na ostatní. Umím plynně anglicky a čerpám tak informace z celého "Západního světa" o všem možném. Navíc se snažím učit Rusky, abych měl přístup i k tomu Východnímu světu. Zajímám se o filosofii, sociologie, historii, zbraně, politiku, světové dění, vědu, dělal jsem šerm, rád chodím na hory, střílím, čtu KSB, dělal jsem hermetiku a četl kde co (mám toho celou knihovnu), chci se aktivně podílet na výchově dětí, ne jek zkontrolovat ŽK a buzerovat. Vzít syna na hory, bavit se s ním o tom, co je to MUŽ, když mi v budoucnu vyjde čas, tak se naučit hrát na kytaru (asi jen odrhovačky k táboráku, ale to mi stačí), a mnoho dalšího, takže jsem schopen se bavit a široké spektrum témat a nají si s kdekým společnou zálibu. Kdysi jsem psal milostné básně... až do dne, kdy jsem to vše naházel do ohně a spálil a zařekl se, že už nikdy v životě pro nikoho nebudu nic psát. Ale vím co je to romantika a ne není to prefabrikát "Rosmand Piltcher" nad kterým každou chvíli povzdechává moje matka nebo bábi. Na gymplu jsem klukům ve třídě a známým děla "rande designera". Ty kopyta by totiž byli schopni vzít holku do "mekáče". Lustroval jsem jejich holku, zjistil co bylo třeba a připravil "akční plán" s celým harmonogramem. (v 17:40 vyzvedneš kytku tam, 18:00 vyzvedneš holku u ní doma, na 18:30 máte rezervaci na tvé jméno v ..., večeře + nějaké klábosení do 21:00 => sedět do zavíračky je neslušné, dnes je jasno a 15°C, takže ji vem tady (přiložená trasa na mapy.cz) na procházku při měsíčku parkem. Dáš ji svůj kabát, tak si vem pod košili termoprádlo, ať tam nemrzneš jako trapák a vypadáš jako "drsný chlap, co ho ani zima nezastaví". ...) Zatím co oni měli geny a "štěstí", tak já přečetl asi 5 knih a nakoukal desítky hodin přednášek o psychologii, etiketě, atd... Pro mě není vzít holku na rande povinnost, ale radost, protože na věci jako taneční, vloupání se v noci na hrad a večeření tam v noci při svíčkách, apod. :D ... pro mě byl vždy sen, který jsem však neměl s kým sdílet. Investoval jsem 10x více úsilí než všichni ti babráci dohromady a neměl ani 1/10 úspěchu. [quote="pid:64482, uid:347"]btw: seznamka badoo, tak to je odpad, kam jeden muj kamos chodil lovit "vikendove znamosti". doporucuji si zaplatit si seznamku, kde se jiz filtruji lidi.[/quote] paráda, ale je tam nejvíce lidí Na eDarling, která má nejlepší hodnocení, jsem měl premium 2 roky a oslovil přes 100 holek. Dokonce mi to napsalo, že už mi to nemá koho nabídnout a oslovoval jsem tak 2/3 holek. Ale to se již opakuji Takže mě tady laskavě neoznačuj za pobudu, co "nic nenabízí". Říkám to naposledy. Nestěžuj si, že mi nevyšly 2 rande. Říkám, že ty 2 randy byly poslední kapka v rohové vaně. [quote="pid:64488, uid:324"]Zachvíľu tu aj v ČR bude kopa ukrajiniek prisťahovaných, stačí keď nebude tam dole vyholená na Banderu a je to.[/quote]:D :D :D :D díky, zved jsi mi náladu :D :D :D :D [quote="pid:64491, uid:10"]prinasas prilis vela racionality do tak iracionalnej veci ako je potencionalny vztah 2 neznamych ludi[/quote] Lidi jsou moc iracionální a to je jejich problém, do toho se už nenechám zatáhnout. Když jsem byl ještě mladé ucho, tak když jsem se "zamiloval" a nechal ovládat hormony, byt to vždy trapný a ubohý krach. To už nikdy nedopustím. Život mě dost nevybíravě naučil, a že jsem byl pomalý a nechápavý žák, že v životě to není jako v romantickém filmu, kdy hrdina je sice trouba, ale on udělá ten odvážný "skok do neznáma" a "síla lásky všechny chmury zažene", protože "lásky vždy vítězí". Ve Šrekovi jo, ale v realitě se princezna Šrekovi vysměje a skočí po Krasoňovi. (Aby to nebylo málo, tak pak za deset let, kdy si Krasoň najde mladší model, tak se vrátí se 3 děcky na krku za Šrekem, ale to už je jiná debata...) [quote="pid:64491, uid:10"]z tvojich vypoctov a prepoctov mam dojem, ze trpis velmi nizkym sebavedomim[/quote] No vidíš a pořád mi říkají lidi, že si moc věřím :D Já jen sleduji realitu a to hodnotím. Na číslech není nic "nízkého ani vysokého". Čísla jsou čísla. [quote="pid:64491, uid:10"]si prilis hrrr, na prvom rande uz riesis co ti bude varit v nedelu na rodinny obed[/quote] To jsi sebral kde ? Jen jsem se zeptal, jestli je očkovaná a tím to skončilo. Doslova. [quote="pid:64491, uid:10"]Tym chcem povedat, ze na to ides od zleho konca. Platene zoznamky ci akekolvek ine, by som riesil az po 30-35, dievcata v tvojej vekovej kategorii urcite nebudu riesit internetove zoznamky, take mlade musis stretnut niekde uplne inde nez na internetoch. A tym padom chcem povedat, ze sa vyser na zoznamky. To co musis robit je zoznamovat sa, mozes sa zoznamit s dievcinou a nemusi z toho byt nic, ale ak ta bude mat za podivina, bude aj svoje kamaratky pred tebou varovat a to teda nechces. Chces presny opak. Musis budovat vztahy, prakticky vsetky moje znamosti boli vdaka mojim kamaratom a znamym, ktori nas zoznamili. Ale ak ta budu povazovat za blazna (a ja ta aj z casti povazujem) nezoznamia ta. Socialne siete funguju aj mimo virtualny svet.[/quote] Střílím na střelnici => pokud tam "omylem zabloudí holka", je to žena/partnerka střelce, který ji tam dotáhl Čtu => doma Mám jen pár kamarádů a ti nemají kamarádky => jsme všichni programátoři :D Chodím na hory, občas s kámošem => budu jako úchylák pobíhat za holkama na horách a ptát se jich, jestli si nechtějí povídat ? :D Chodím do fitka, do soukromého fitka, kde jsem já, kámoš a trenér To je celé. Nechodím na "zábavy" nemám rád místa kde je hodně lidí a hluku na malém prostoru. Nechodím do "kroužků", už nejsem na škole a v práci jsem doma, protože mám dlouhodobý HO. Kde potkám ty zástupy žen ? :D [quote="pid:64491, uid:10"]To ze chces rodinu a deti je pekne, ale k tomu sa treba dopracovat spolocne. Nemozes to len sucho od baby pozadovat. Baba ti to vsetko da, ak ta uzna za vhodneho partnera, ale dozadovat sa toho nemozes. My sme 5 rokov nevedeli otehotniet, nakoniec sa to podarilo uplne prirodzene, budes ochotny tolko cakat? Alebo byt zmiereny s tym, ze sa to mozno nikdy nestane? Moj dojem je, ze problem je najme v tebe, ale nieje to nic strasne, s tym sa da pracovat Obcas sa musis nechat unasat zivotom, ono ta to dovedie tam, kam potrebujes.[/quote] Takže tím vlastně v praxi říkáš co ? Že mám prostě chodit s holkou, aby mi po 2 letech řekla, že vlastně nechce děti ? Já nechci děti po 2 týdnech vztahu :D Proboha, chci (ideálně) s holkou rok chodit, pak rok spolu bydlet, pak se teprve vzít a nejdřív rok po svatbě začít s dětmi. Proto taky max 25, protože to znamená 1. dítě ve 28/29 a to je i tak už dost pozdě. [quote="pid:64493, uid:252"]Cisla by boli relevantne ak by 100% muzov boli mravni titani, ale kto si tu damsku spolocnost plati... kazda minca ma dve strany. Vybrali sme si cestu individuality, tak musime znasat nasledky.[/quote] Já jsem nikdy nepodporoval nijakou zásadní nemravnost a z věcmi jako OnlyFans jsem se dokonce snažil bojovat (i když neříkám, že jsem moc zmohl. Nejsem "[Vláďa](https://www.youtube.com/watch?v=nbGC9sHpfdc) " :D O mých volnočasových aktivitách jsem se už zmínil a nehodlám se přetvařovat stejně tak jako se věnovat "zájmům", které mě nezajímají. [quote="pid:64495, uid:312"]emoční inteligencí máš ohromný problém.[/quote] Nemám, emoce jsem zavraždil. Mocně a brutálně. Byly problém... už nejsou. ;) :) [quote="pid:64495, uid:312"]Chápeš, oni se milují a nepotřebují vědět proč![/quote] To je z mého pohledu infantilní a pro mě nepřijatelné. [quote="pid:64495, uid:312"]necháš všemu volný průběh[/quote] To je ženská rada. Ono se to ... Někoho potkáš ... [quote="pid:64495, uid:312"]Pokud si tlustý zhubnout, pokud jsi jak tyčka, zajít do fitka a nabrat trochu svalů. Nebo si zaplatit nějakého stylistu aby ti vybral účes, nebo poradil s oblečením, nebo celkovým výzorem. Pokud máš nepěkný úsměv, navštiv zubní kliniku, ať zkusí něco udělat. Pokud máš nevýrazný nemužný hlas i na to existují tréninky. Závěrem, každý člověk má na sobě něco hezkého, tak, na sobě zapracuj. Copak by ti skutečně stačila nějaká asiatka, o které bys věděl, že je s tebou jen pro materiální blaho? Opravdu nechceš víc?[/quote] Najednou :D A kde jsou ty kecy a Lásce ? No to se na to podívejme... najednou je to o tom, že musíš vypadat dobře, oblékat se, ... njn chtělo to trochu tlaku a už to leze ven ;) Na postavě pracuju, jak buzerant nezním, ale klauna nebo jigola ze sebe dělat nebudu. To víš, že bych chtěl víc, ale beru co se nabízí ne co je v telenovele ;) [quote="pid:64500, uid:372"]Já případnou manželku nevidím jako inkubátor či výsledek, který vyplivne nějaká blbá excelová tabulka.[/quote] Opět nepochopení toho, co jsem napsal. Excel je jen statistika čísel => pravděpodobnosti úspěchu a množství pokusů atd. [quote="pid:64500, uid:372"]Pokud tohle souhlasí, tak další děj by měl být už emocionální, šimrání v břiše, debilní úsměv... skládat dokonalou ženskou výhradně z nějakých výpočtů je, dámy prominou, p..ovina. To nikdy nebude fungovat, pokud oba nejste roboti typu Sheldon Cooper.[/quote] Viz předešlý komentář. a Sheldon byla moje přezdívka na gymplu i vš. To jsem dost já, ale nejsem posera a vyžle jako on a nebojím se ušpinit. [quote="pid:64500, uid:372"]A Quilgene, ženská musí cítit suverenitu, pak je jí u prdele, jak vypadáš. Jde o to, co z Tebe cítí.[/quote] A pak, že přijít a narovinu říct co nabízím, co požaduji a jaký vztah hledám => ber nebo nech být je špatně :D [quote="pid:64501, uid:371"]Nenech si od žen radit, jak na ženy.[/quote] Neboj, to jsem se naučil už před deseti lety :D Ryba ti nikdy neřekne, jak jí máš chytit. [quote="pid:64501, uid:371"]Je lepší mít plnovous.[/quote] To nehrozí, jsem NeckBeard... :( [quote="pid:64501, uid:371"]Žena nemusí mít jasno, to musíš mít Ty. Ona musí být jen otevřená k tomu, aby se Tebou nechala vést.[/quote] 100% [quote="pid:64501, uid:371"]Že očkování poškodí genetiku, není jisté, zvlášť v případě vakcín, které nejsou MRNA.[/quote] Riskovat to nebudu a tečka. [quote="pid:64501, uid:371"]Na prvním místě v životě Muže nemůže být žena, ale životní poslání - idea.[/quote] Přesně tak, jak jsem říkal, žena/y podle úhlu pohledu BYLY (min. čas) priorita. Proto taky říkám, že def. končím se seznamkama. Seru na to obecně. Prostě se budu věnovat osobnímu rozvoji a jak mi bůh nějakou pošle do cesty, tak budiž, jak ne, tak se zařídím jinak. [quote="pid:64507, uid:312"]Proboha, když hned na prvním rande ze sebe něco takového "vybafneš", tak ta, která bude s tímhle souhlasit, bude již hodně zoufalá. Ani si nechci představit milování takového páru. Snad ji před tím vydezinfikuješ a naplánuješ, jak to vše proběhne? Žádná lehkost, spontánnost, žádná radost ze života. Nevím, nevím, jestli tak zoufalou najdeš a to i mezi asiatkami.[/quote] Když ji narovinu řeknu, že chci děti a nechci aby je měla po 30ti ?! Jako co si představuješ, že jim říkám ? Začalo to tím, že jsem se zaptal na vakcínu a mám pocit, že to tu během odpoledne zmutovalo vlivem "tiché pošty" :D :D :D [quote="pid:64511, uid:273"]Má vo všetkom jasno a chyba je v tých ženách zrejme[/quote] Ano. Rád bych připomněl, že jsme se bavili o tom, že jsem se zeptal na to jestli je očkovaná, ne jestli byla na testech plodnosti jestli má pravidelné menstruace, jestli umí vařit dobré večeře, ... a nevím co ještě jste si tu sami přimysleli za to odpoledne. [quote="pid:64513, uid:372"]Na první schůzce (a schůzkách) hlavně naslouchej Ty jí. Nech jí mluvit. Ptej se. Rozesměj jí. Tabulku s požadavky nech doma. To jí nemusíš říkat, to poznáš i bez toho. Ale jak řekl Rusofil, s tím přístupem to budeš mít hodně těžký....[/quote] Žádnou tabulku sebou nemám a poslouchat není co. Vždy se na něco zeptám a moc toho neuslyším. Za chvíli si připadám jako u výslechu. Bohužel, to musím "odmakat já". Naslouchal bych, kdyby bylo čemu, ale k tomu jsem se už vyjadřoval výše.

Investoval jsem 10x více úsilí než všichni ti babráci dohromady a neměl ani 1/10 úspěchu.


Tady bych se zastavil a zamyslel se proč.


[quote="pid:64516, uid:518"]Investoval jsem 10x více úsilí než všichni ti babráci dohromady a neměl ani 1/10 úspěchu.[/quote] Tady bych se zastavil a zamyslel se proč.

Nu což, zázrak jsem reálně nečekal, ale je to horší než jsem si myslel.
Emocemi a egregory to hýří i zde...


Kolega mi radil, že možná tady bude mladá holka, co není očkovaná je chytrá a zná KSB, ale tady je klub lidí, kteří žijí ve své věkové bublině a žijí dost "normální život". Myšleno "normies", takže neřeší studie apod. a "život prostě plyne". To jsem od KSB fora nečekal, čekal jsem, že pokud někde, tak tady budete vše analyzovat, ale spletl jsem se. Žijete v zajetí toho, že čistě osobní zkušenost a návyky a znalosti předané v rodině vám stačí k plnému obrazu.


Ještě jsem tu chtěl napsat pár věcí, ale bylo by to zbytečné.
Jdu marnit svůj čas na Diablo, to mě aspoň baví. smile


Nu což, zázrak jsem reálně nečekal, ale je to horší než jsem si myslel. Emocemi a egregory to hýří i zde... Kolega mi radil, že možná tady bude mladá holka, co není očkovaná je chytrá a zná KSB, ale tady je klub lidí, kteří žijí ve své věkové bublině a žijí dost "normální život". Myšleno "normies", takže neřeší studie apod. a "život prostě plyne". To jsem od KSB fora nečekal, čekal jsem, že pokud někde, tak tady budete vše analyzovat, ale spletl jsem se. Žijete v zajetí toho, že čistě osobní zkušenost a návyky a znalosti předané v rodině vám stačí k plnému obrazu. Ještě jsem tu chtěl napsat pár věcí, ale bylo by to zbytečné. Jdu marnit svůj čas na Diablo, to mě aspoň baví. :)

Tady bych se zastavil a zamyslel se proč.

Protože jsem diametrálně jiný jedinec a hledám jiné věci.


Nikdo z nich nestřílel a po plné hubě keců by od pušky utekli.
Všichni byli "cool" s WoWkem (jedna fantasy PC hra), ale já jediný hledal reálné knihy reálné magie.
Kde kdo se rád koukal na Star Wars, ale já studoval jak získat schopnosti telekineze a vyrobit světelný meč v realitě.


Většina to řeší jako , k mému zklamání i vy tady... chce "holku" a je jim jedno jakou.
Prostě je pěkná a může s ní být sex, tak ok a pak se uvidí...
S tou to nevyjde, s tamtou taky ne, ... pak to kde kdo dělá s kde kým a na 20tý pokus možná ...


Já se od začátku snažil mít jasnou představu a i když už pár vztahů bylo a nakonec to nevyšlo, tak jsem to vždy pečlivě analyzoval a alespoň na začátku upřímně věřil, že by to mohlo fungovat. Já se snažil vždy najít tu pravou a ne si "dělat čárky".


Takže asi tak. Stačí ? smile


[quote="pid:64517, uid:372"]Tady bych se zastavil a zamyslel se proč.[/quote] Protože jsem diametrálně jiný jedinec a hledám jiné věci. Nikdo z nich nestřílel a po plné hubě keců by od pušky utekli. Všichni byli "cool" s WoWkem (jedna fantasy PC hra), ale já jediný hledal reálné knihy reálné magie. Kde kdo se rád koukal na Star Wars, ale já studoval jak získat schopnosti telekineze a vyrobit světelný meč v realitě. Většina to řeší jako , k mému zklamání i vy tady... chce "holku" a je jim jedno jakou. Prostě je pěkná a může s ní být sex, tak ok a pak se uvidí... S tou to nevyjde, s tamtou taky ne, ... pak to kde kdo dělá s kde kým a na 20tý pokus možná ... Já se od začátku snažil mít jasnou představu a i když už pár vztahů bylo a nakonec to nevyšlo, tak jsem to vždy pečlivě analyzoval a alespoň na začátku upřímně věřil, že by to mohlo fungovat. Já se snažil vždy najít tu pravou a ne si "dělat čárky". Takže asi tak. Stačí ? :)

Emocemi a egregory to hýří i zde...


Tyvole, to není o egregorech nebo čistých emocích bez rozumu....


Taky jsem pojal podezření, že by zde nějaká podobná mohla být, ale není to vhodná platforma. Něco máme totiž společný - věk objektů našeho zájmu smile


[quote="pid:64518, uid:518"]Emocemi a egregory to hýří i zde...[/quote] Tyvole, to není o egregorech nebo čistých emocích bez rozumu.... Taky jsem pojal podezření, že by zde nějaká podobná mohla být, ale není to vhodná platforma. Něco máme totiž společný - věk objektů našeho zájmu :D

Najednou A kde jsou ty kecy a Lásce ? No to se na to podívejme... najednou je to o tom, že musíš vypadat dobře, oblékat se, ... njn chtělo to trochu tlaku a už to leze ven
Ale to přece není pro holku, abys vypadal dobře. To je pro tvé sebevědomí, abys šel na rande se sebevědomím, a ne s pocitem, že jsi Schrek.
Protože ženy mají velice dobré radary a cítí, co chlap vyzařuje. Když vyzařuješ, že jsi Schrek, tak vidí před sebou Schreka.
Ty sám sebe nemáš rád, tak proč by tě měla mít ráda nějaká žena?
Doplním příběh z VŠ. Měli jsme v ročníku holku, všichni kluci ji mezi sebou říkali "krasava", jinak měla přezdívku Gigi, jelikož byla podobná herečce, která hrála tu postavu. A víš s kým chodila? Kluk kolem 110 kg/185 cm se začínající pleší, ona drobná štíhlá dlouhovláska s nádherným úsměvem. Každý kdo je viděl nechápal, co na něm vidí. Dlouho po škole jsem se jí na jednom srazu zeptal, co na něm viděla a ona mi řekla, že se v jeho velkém náručí cítila bezpečně a že ten velký medvěd byl neuvěřitelně něžný. Tož tak.


[quote="pid:64516, uid:518"]Najednou A kde jsou ty kecy a Lásce ? No to se na to podívejme... najednou je to o tom, že musíš vypadat dobře, oblékat se, ... njn chtělo to trochu tlaku a už to leze ven[/quote]Ale to přece není pro holku, abys vypadal dobře. To je pro **tvé** sebevědomí, abys šel na rande se sebevědomím, a ne s pocitem, že jsi Schrek. Protože ženy mají velice dobré radary a cítí, co chlap vyzařuje. Když vyzařuješ, že jsi Schrek, tak vidí před sebou Schreka. Ty sám sebe nemáš rád, tak proč by tě měla mít ráda nějaká žena? Doplním příběh z VŠ. Měli jsme v ročníku holku, všichni kluci ji mezi sebou říkali "krasava", jinak měla přezdívku Gigi, jelikož byla podobná herečce, která hrála tu postavu. A víš s kým chodila? Kluk kolem 110 kg/185 cm se začínající pleší, ona drobná štíhlá dlouhovláska s nádherným úsměvem. Každý kdo je viděl nechápal, co na něm vidí. Dlouho po škole jsem se jí na jednom srazu zeptal, co na něm viděla a ona mi řekla, že se v jeho velkém náručí cítila bezpečně a že ten velký medvěd byl neuvěřitelně něžný. Tož tak.
Upravené 21. 3. 2022 o 22:38

Ty si trpák!!! Veď si stretol tú pravú pre Teba. To vás má rozdeliť to debilné očkovanie?


Prepáč, ale je to legitímny dôvod, ktovie čo dostala do teľa a do hlavy...


[quote="pid:64343, uid:112"]Ty si trpák!!! Veď si stretol tú pravú pre Teba. To vás má rozdeliť to debilné očkovanie?[/quote] Prepáč, ale je to legitímny dôvod, ktovie čo dostala do teľa a do hlavy...

Moderátor

Upravené 21. 3. 2022 o 22:29

Chlapi nechte toho. Jeden muž se svěří, jde o tečku, což je dnes snad nejdůležitější i pro mne a vy se do něj obujete a už ho urazite a fabulujete jaký je a jaký by měl být a co dělá špatně. Sice jsme na fóru KSB, ale málokdo se tady chová jako opravdový ČLOVĚK. Každý má právo mít nějaké požadavky na partnera a navíc..v písemné podobě se každý nemůže vyjádřit přesně ani nechce popisovat svoje osobní myšlenky a intimní věci. Fakt žasnu že vás to tak bere a jedete do nej... sakra PROČ... teď se každý zamyslete čím vás tnul do živého, na jakou strunu uhodil že vás to tak bere. Navrhuji adminu ať to ukončí, začíná se ti tady blížit urážkám a jsou v tom i osobní roviny.


Chlapi nechte toho. Jeden muž se svěří, jde o tečku, což je dnes snad nejdůležitější i pro mne a vy se do něj obujete a už ho urazite a fabulujete jaký je a jaký by měl být a co dělá špatně. Sice jsme na fóru KSB, ale málokdo se tady chová jako opravdový ČLOVĚK. Každý má právo mít nějaké požadavky na partnera a navíc..v písemné podobě se každý nemůže vyjádřit přesně ani nechce popisovat svoje osobní myšlenky a intimní věci. Fakt žasnu že vás to tak bere a jedete do nej... sakra PROČ... teď se každý zamyslete čím vás tnul do živého, na jakou strunu uhodil že vás to tak bere. Navrhuji adminu ať to ukončí, začíná se ti tady blížit urážkám a jsou v tom i osobní roviny.

Prepáč, ale je to legitímny dôvod, ktovie čo dostala do teľa a do hlavy...


Tady spíš je problém v tom, že ta holka může být očkovaná, ale nikdo zatím ještě neví, jestli část lidí nedostala placebo, nebo jinak pozměněnou šarži, to ukáže až čas.
Je zajímavý, že v mym okolí mám očkovaný lidi a všichni nesmrděj a neřvou "Sláva Ukrajině" a znám pár neočkovanejch, který by nejradši Putina sežrali zaživa. Je to všechno riziko, já osobně bych taky preferoval neočkovanou, ale ...chápeš. Kdo víme, co kdo do koho napustil a do koho ne.


[quote="pid:64523, uid:7"]Prepáč, ale je to legitímny dôvod, ktovie čo dostala do teľa a do hlavy...[/quote] Tady spíš je problém v tom, že ta holka může být očkovaná, ale nikdo zatím ještě neví, jestli část lidí nedostala placebo, nebo jinak pozměněnou šarži, to ukáže až čas. Je zajímavý, že v mym okolí mám očkovaný lidi a všichni nesmrděj a neřvou "Sláva Ukrajině" a znám pár neočkovanejch, který by nejradši Putina sežrali zaživa. Je to všechno riziko, já osobně bych taky preferoval neočkovanou, ale ...chápeš. Kdo víme, co kdo do koho napustil a do koho ne.

Nicméně zpět k úvodnímu tématu a zřejmě meritu věci.


Naprosto souhlasím s odmítnutím naočkované. Já bych se zachoval stejně, dokonce ani sex mít s takovou nechci.


Bohužel, spousta lidí si vybrala. Někteří z donucení, někteří z naivity, někteří s nadšením... ale učinili volbu a mou volbou je to neakceptovat. A vím, že to výrazně zužuje případný výběr.


Nicméně zpět k úvodnímu tématu a zřejmě meritu věci. Naprosto souhlasím s odmítnutím naočkované. Já bych se zachoval stejně, dokonce ani sex mít s takovou nechci. Bohužel, spousta lidí si vybrala. Někteří z donucení, někteří z naivity, někteří s nadšením... ale učinili volbu a mou volbou je to neakceptovat. A vím, že to výrazně zužuje případný výběr.

Jiří, konečně slušný příspěvek k věci. K tématu tečky u nové partnerky. Naprosto souhlasím a děkuji za tohle krátké výstižné slušné vyjádření. A tím by tohle mohlo skončit, víc není co dodat, jen by se lidi opakovali.


Jiří, konečně slušný příspěvek k věci. K tématu tečky u nové partnerky. Naprosto souhlasím a děkuji za tohle krátké výstižné slušné vyjádření. A tím by tohle mohlo skončit, víc není co dodat, jen by se lidi opakovali.

Hahaha… :-D :-D tak toto je dobrá téma :-)
Konečne sa po dlhom čase kosím za monitorom… :-D
Ale asi to bude tým, že (ne)riešim "podobný" problém…
Každopádne, ja to vnímam tak, že naši rodičia (som 30-nik) mali povedzme lepšie podmienky na zoznamovanie sa, budovanie rodiny, atď.
Dnes sú iné podmienky, všeobecne je mladá generácia v morálnom úpadku, brainwashing 24/7, idividualizmus, materializmus, užívanie si, žiadna disciplína… + do toho očkovanie, a vymlety si ešte viac :-D
Ja som tiež slobodný, ale nerobím si z toho ťažkú hlavu, radšej budem sám ako s nejakou "prepnutou"… Navyše ak si človek aj niečo prečíta z KSB (napr. Od andropoidnosti k ľudskosti) tak časom zisťuje, že tie mravné nároky stúpajú a materiálne klesajú, a zrazu balenie v podniku po druhom pive asi nie je tá správna cesta (pokiaľ nemá človek iné zámery...).
Niekto povie, že existuje láska na prvý pohľad, ale na ten druhý to už tak byť nemusí…
A tak isto sa pripájam ku chlapom, pre ktorých je očko/neočko dôležité.
Pre mňa to je iný svet, s ktorým by som sa nevedel ztotožniť :-/ Tak to vnímam...


Hahaha… :-D :-D tak toto je dobrá téma :-) Konečne sa po dlhom čase kosím za monitorom… :-D Ale asi to bude tým, že (ne)riešim "podobný" problém… Každopádne, ja to vnímam tak, že naši rodičia (som 30-nik) mali povedzme lepšie podmienky na zoznamovanie sa, budovanie rodiny, atď. Dnes sú iné podmienky, všeobecne je mladá generácia v morálnom úpadku, brainwashing 24/7, idividualizmus, materializmus, užívanie si, žiadna disciplína… + do toho očkovanie, a vymlety si ešte viac :-D Ja som tiež slobodný, ale nerobím si z toho ťažkú hlavu, radšej budem sám ako s nejakou "prepnutou"… Navyše ak si človek aj niečo prečíta z KSB (napr. Od andropoidnosti k ľudskosti) tak časom zisťuje, že tie mravné nároky stúpajú a materiálne klesajú, a zrazu balenie v podniku po druhom pive asi nie je tá správna cesta (pokiaľ nemá človek iné zámery...). Niekto povie, že existuje láska na prvý pohľad, ale na ten druhý to už tak byť nemusí… A tak isto sa pripájam ku chlapom, pre ktorých je očko/neočko dôležité. Pre mňa to je iný svet, s ktorým by som sa nevedel ztotožniť :-/ Tak to vnímam...
Upravené 21. 3. 2022 o 23:29

Občas si kladu otázku, jestli jedním z cílů očkování nebylo i vytvoření skupiny neočkovaných, kteří se pak budou považovat za něco více, něco lepšího než jsou ti očkovaní. Jaké jsou pak plány s touto skupinou netuším, ale ten pocit jakési nadřazenosti nebo jak to nazvat u některých neočkovaných mě začíná celkem vadit. A jenom dodávám, že očkovaný také nejsem.


Občas si kladu otázku, jestli jedním z cílů očkování nebylo i vytvoření skupiny neočkovaných, kteří se pak budou považovat za něco více, něco lepšího než jsou ti očkovaní. Jaké jsou pak plány s touto skupinou netuším, ale ten pocit jakési nadřazenosti nebo jak to nazvat u některých neočkovaných mě začíná celkem vadit. A jenom dodávám, že očkovaný také nejsem.
Upravené 21. 3. 2022 o 23:30

radšej budem sám ako s nejakou "prepnutou"…


Přesně. Vlastně to Quilgen nakousnul správně, jen příliš rozvedl smile Co vlastně požaduju?


  • se stejným světonázorem
  • fyzicky přitažlivou
  • neočkovanou
  • charakterní
  • netetovanou

Jelikož jsem na mladší (a zastávám názor, že případná matka mých dětí nesmí být přes 30 v době porodu) a přes výše zmíněné nejede vlak, je to holt složité.
Nezbývá než občas uvolnit napětí, a tam stačí splnit druhý a třetí bod.


[quote="pid:64539, uid:868"]radšej budem sám ako s nejakou "prepnutou"…[/quote] Přesně. Vlastně to Quilgen nakousnul správně, jen příliš rozvedl :) Co vlastně požaduju? * se stejným světonázorem * fyzicky přitažlivou * neočkovanou * charakterní * netetovanou Jelikož jsem na mladší (a zastávám názor, že případná matka mých dětí nesmí být přes 30 v době porodu) a přes výše zmíněné nejede vlak, je to holt složité. Nezbývá než občas uvolnit napětí, a tam stačí splnit druhý a třetí bod.
Upravené 21. 3. 2022 o 23:40

@Mourek že by? Určite sa necítim nadradene, ale čo som mal možnosť poznať očkované baby v mojom veku, tak boli "niekde inde"... Tým nechcem všetkých hádzať do jedného koša, možno som len ešte nespoznal normálnu mladú očkovanú ženu, ktorá by chápala tomu, čo sa tu deje

@Mourek že by? Určite sa necítim nadradene, ale čo som mal možnosť poznať očkované baby v mojom veku, tak boli "niekde inde"... Tým nechcem všetkých hádzať do jedného koša, možno som len ešte nespoznal normálnu mladú očkovanú ženu, ktorá by chápala tomu, čo sa tu deje

Občas si kladu otázku, jestli jedním z cílů očkování nebylo i vytvoření skupiny neočkovaných, kteří se pak budou považovat za něco více, něco lepšího než jsou ti očkovaní.


To je omyl. Já se nepovažuju za něco více nebo lepšího. Já si jen nebudu vyměňovat tekutiny s někým, kdo podstoupil genovou terapii. A určitě nenechám tuto osobu přenést případné svinstvo na případné děti.


Jak jsem psal - učinili volbu a já mám právo učinit ji také.


[quote="pid:64541, uid:71"]Občas si kladu otázku, jestli jedním z cílů očkování nebylo i vytvoření skupiny neočkovaných, kteří se pak budou považovat za něco více, něco lepšího než jsou ti očkovaní.[/quote] To je omyl. Já se nepovažuju za něco více nebo lepšího. Já si jen nebudu vyměňovat tekutiny s někým, kdo podstoupil genovou terapii. A určitě nenechám tuto osobu přenést případné svinstvo na případné děti. Jak jsem psal - učinili volbu a já mám právo učinit ji také.

Ono jde totiž ne jen o fyzickou tečku, ale i i naprosto jiné myšlení. Tzn. věří svaté bedne, nechá se manipulovat že tečky jí ochrání a navíc když má tečku, mohla chodit do bazénu i restaurace a my ne. Nedokáže si tím pádem nic odepřít... já nebyla v bazénu půl roku a že je to moje nejmilovanější činnost.. bylo mi to hodně líto. Hlavně se však nechává manipulovat svatou bednou a to já bych takového partnera nechtěla, musela bych se s ním hádat. Vypínála bych zprávy a nevěřila ničemu co v bedně řeknou. Takže jde i o duševní nesoulad a naprosto jiné názory. Při hledání partnera na celý život a děti je to klíčové, naprosto zásadní. Myslím že je tohle jasné všem. Možná je to někomu jedno, to je ovšem jeho věc.


Ono jde totiž ne jen o fyzickou tečku, ale i i naprosto jiné myšlení. Tzn. věří svaté bedne, nechá se manipulovat že tečky jí ochrání a navíc když má tečku, mohla chodit do bazénu i restaurace a my ne. Nedokáže si tím pádem nic odepřít... já nebyla v bazénu půl roku a že je to moje nejmilovanější činnost.. bylo mi to hodně líto. Hlavně se však nechává manipulovat svatou bednou a to já bych takového partnera nechtěla, musela bych se s ním hádat. Vypínála bych zprávy a nevěřila ničemu co v bedně řeknou. Takže jde i o duševní nesoulad a naprosto jiné názory. Při hledání partnera na celý život a děti je to klíčové, naprosto zásadní. Myslím že je tohle jasné všem. Možná je to někomu jedno, to je ovšem jeho věc.

věk objektů našeho zájmu

smile Ale náš ne ? smile Takže hledáš o 20 let mladší ? smile


Neodsuzuji smile


Tyvole, to není o egregorech nebo čistých emocích bez rozumu....

Ehm, možná si to celé ještě jednou přečti. Já se snažil chladně a logicky, pokud mi tu vyloženě nekydali hnůj na hlavu a nesnažili se mě tu poučovat jako fakana. To je jedna z mála věcí, které nestrpím. Hlavně po tom všem co mám za sebou a jak jsem přerostl téměř všechny své kamarády ze zš a sš a zůstal tak sám.
( A než mi někdo bude zase říkat, že jsem arogantní, tak jsem zvědavý, jak by jste se bavili s týpkem, který se chová úplně stejně, jako když mu bylo 16... před 10 lety a chodí tak i oblečený. Jeany pod zadek, trenky ven, mikina.... v 16 to bylo cool, ve 26 už moc ne...)


ale není to vhodná platforma

No shit smile , ale 1. to byl "pokus, za to nic nedáš". a 2. kámoš poradil, z kus to a upřímně mě už nic jiného nenapadlo...
V budoucnu mám "alibi" .. "Snaha byla. Vyzkoušel jsem vše." smile


Ale to přece není pro holku, abys vypadal dobře. To je pro tvé sebevědomí, abys šel na rande se sebevědomím, a ne s pocitem, že jsi Schrek.

Zase ty pocity. Já řeším realitu. Pokud holka hledá modela, tak se se mnou nebude ani bavit, pokud ne, tak to nemá cenu řešit.
Dokonce jsem se i pár holkám líbil, že jsem [už si nevspomenu], ale něco jako když chlap má jizvu a je to sexy. Prostě "hrubý vzhled".
Šrek byl taky dobrý a kdyby chodil do fitka, tak je z něj Hulk a to by se pak teprve buchta lepily jako vosy na med. Chlap podle mě má být trochu "děsivý". Jak říkali otcové zakladatelé (USA). "Den kdy američtí mužové přestanou být nebezpeční je den kdy přijdou o svou zemi."


Ty sám sebe nemáš rád, tak proč by tě měla mít ráda nějaká žena?

Jeden říká, že se mám moc rád druhý že ne smile Tak se dohodněte.


Navrhuji adminu ať to ukončí, začíná se ti tady blížit urážkám a jsou v tom i osobní roviny.

Ne ne jen to nech. smile Krásný proces v našem mikrokosmu.
V globálním měřítku padají elitám (i běžným lidem) masky a dnes přešel asi čas na KSB. Taky tu trochu popadaly. smile


Naprosto souhlasím s odmítnutím naočkované. Já bych se zachoval stejně, dokonce ani sex mít s takovou nechci.


Bohužel, spousta lidí si vybrala. Někteří z donucení, někteří z naivity, někteří s nadšením... ale učinili volbu a mou volbou je to neakceptovat. A vím, že to výrazně zužuje případný výběr.


Jak říkáš. Právě o ten sex mi jde. Jak už jsem řekl na začátku. Je mladá a proto "blbá" jak blbí mladí jsou a že já byl blbec.
No to bych jí vše, ani ne odpustil, bo není co. Jenže co já vím jaké následky to může mít ?!
Jedna teorie je, že ten spike protein funguje jako vir/jed a když budeš mít nechráněný sex s naočkovanou/ným, tak to může sterilizovat i tebe.
Blbost ? Kdo ví ? Dneska je to jako chodit po minovém poli a já bych se rád dostal na 2. stranu v 1 kuse, takže každá mina, kterou uvidím, tak se jí vyhnu.
Ano, bude to klikatá a strastiplná cesta.


[quote="pid:64521, uid:372"]věk objektů našeho zájmu[/quote] :D Ale náš ne ? :D Takže hledáš o 20 let mladší ? :D Neodsuzuji :D [quote="pid:64521, uid:372"]Tyvole, to není o egregorech nebo čistých emocích bez rozumu....[/quote] Ehm, možná si to celé ještě jednou přečti. Já se snažil chladně a logicky, pokud mi tu vyloženě nekydali hnůj na hlavu a nesnažili se mě tu poučovat jako fakana. To je jedna z mála věcí, které nestrpím. Hlavně po tom všem co mám za sebou a jak jsem přerostl téměř všechny své kamarády ze zš a sš a zůstal tak sám. ( A než mi někdo bude zase říkat, že jsem arogantní, tak jsem zvědavý, jak by jste se bavili s týpkem, který se chová úplně stejně, jako když mu bylo 16... před 10 lety a chodí tak i oblečený. Jeany pod zadek, trenky ven, mikina.... v 16 to bylo cool, ve 26 už moc ne...) [quote="pid:64521, uid:372"]ale není to vhodná platforma[/quote] No shit :D , ale 1. to byl "pokus, za to nic nedáš". a 2. kámoš poradil, z kus to a upřímně mě už nic jiného nenapadlo... V budoucnu mám "alibi" .. "Snaha byla. Vyzkoušel jsem vše." :D [quote="pid:64522, uid:312"]Ale to přece není pro holku, abys vypadal dobře. To je pro tvé sebevědomí, abys šel na rande se sebevědomím, a ne s pocitem, že jsi Schrek.[/quote] Zase ty pocity. Já řeším realitu. Pokud holka hledá modela, tak se se mnou nebude ani bavit, pokud ne, tak to nemá cenu řešit. Dokonce jsem se i pár holkám líbil, že jsem [už si nevspomenu], ale něco jako když chlap má jizvu a je to sexy. Prostě "hrubý vzhled". Šrek byl taky dobrý a kdyby chodil do fitka, tak je z něj Hulk a to by se pak teprve buchta lepily jako vosy na med. Chlap podle mě má být trochu "děsivý". Jak říkali otcové zakladatelé (USA). "Den kdy američtí mužové přestanou být nebezpeční je den kdy přijdou o svou zemi." [quote="pid:64522, uid:312"]Ty sám sebe nemáš rád, tak proč by tě měla mít ráda nějaká žena?[/quote] Jeden říká, že se mám moc rád druhý že ne :D Tak se dohodněte. [quote="pid:64525, uid:88"]Navrhuji adminu ať to ukončí, začíná se ti tady blížit urážkám a jsou v tom i osobní roviny.[/quote] Ne ne jen to nech. :) Krásný proces v našem mikrokosmu. V globálním měřítku padají elitám (i běžným lidem) masky a dnes přešel asi čas na KSB. Taky tu trochu popadaly. :) [quote="pid:64532, uid:372"]Naprosto souhlasím s odmítnutím naočkované. Já bych se zachoval stejně, dokonce ani sex mít s takovou nechci. Bohužel, spousta lidí si vybrala. Někteří z donucení, někteří z naivity, někteří s nadšením... ale učinili volbu a mou volbou je to neakceptovat. A vím, že to výrazně zužuje případný výběr.[/quote] Jak říkáš. Právě o ten sex mi jde. Jak už jsem řekl na začátku. Je mladá a proto "blbá" jak blbí mladí jsou a že já byl blbec. No to bych jí vše, ani ne odpustil, bo není co. Jenže co já vím jaké následky to může mít ?! Jedna teorie je, že ten spike protein funguje jako vir/jed a když budeš mít nechráněný sex s naočkovanou/ným, tak to může sterilizovat i tebe. Blbost ? Kdo ví ? Dneska je to jako chodit po minovém poli a já bych se rád dostal na 2. stranu v 1 kuse, takže každá mina, kterou uvidím, tak se jí vyhnu. Ano, bude to klikatá a strastiplná cesta.

Každopádne, ja to vnímam tak, že naši rodičia (som 30-nik) mali povedzme lepšie podmienky na zoznamovanie sa, budovanie rodiny, atď.
Dnes sú iné podmienky, všeobecne je mladá generácia v morálnom úpadku, brainwashing 24/7, idividualizmus, materializmus, užívanie si, žiadna disciplína… + do toho očkovanie, a vymlety si ešte viac :-D


jj, je to jak říkáš
Ty to aspoň vidíš a vnímáš ten zlomový posun mezi generacemi.


Ja som tiež slobodný, ale nerobím si z toho ťažkú hlavu, radšej budem sám ako s nejakou "prepnutou"…

MGTOW jsem taky hecoval, ale jsem vodnář a v jádru romantik, takže ze samoty lezu po stropě.


Mám pár imaginárních kamarádů, se kterými vedu hodinové diskuze, ale řekněme, že to není ono smile


Občas si kladu otázku, jestli jedním z cílů očkování nebylo i vytvoření skupiny neočkovaných, kteří se pak budou považovat za něco více, něco lepšího než jsou ti očkovaní. Jaké jsou pak plány s touto skupinou netuším, ale ten pocit jakési nadřazenosti nebo jak to nazvat u některých neočkovaných mě začíná celkem vadit. A jenom dodávám, že očkovaný také nejsem.

To je na obou stranách...


se stejným světonázorem
fyzicky přitažlivou
neočkovanou
charakterní
netetovanou


To já bych malé tetování klidně toleroval a světonázor, tam bych byl ochoten tolerovat holku, která nebude na 100% na stejné vlně, mám rád diskuze smile i klidně ostřejší. Důležitější je, aby uměla uznat argumenty a byla schopná přehodnotit stanoviska a pozice.
Na druhou stranu přidávám nekuřačka.


[quote="pid:64539, uid:868"]Každopádne, ja to vnímam tak, že naši rodičia (som 30-nik) mali povedzme lepšie podmienky na zoznamovanie sa, budovanie rodiny, atď. Dnes sú iné podmienky, všeobecne je mladá generácia v morálnom úpadku, brainwashing 24/7, idividualizmus, materializmus, užívanie si, žiadna disciplína… + do toho očkovanie, a vymlety si ešte viac :-D[/quote] jj, je to jak říkáš Ty to aspoň vidíš a vnímáš ten zlomový posun mezi generacemi. [quote="pid:64539, uid:868"]Ja som tiež slobodný, ale nerobím si z toho ťažkú hlavu, radšej budem sám ako s nejakou "prepnutou"…[/quote] MGTOW jsem taky hecoval, ale jsem vodnář a v jádru romantik, takže ze samoty lezu po stropě. Mám pár imaginárních kamarádů, se kterými vedu hodinové diskuze, ale řekněme, že to není ono :D [quote="pid:64541, uid:71"]Občas si kladu otázku, jestli jedním z cílů očkování nebylo i vytvoření skupiny neočkovaných, kteří se pak budou považovat za něco více, něco lepšího než jsou ti očkovaní. Jaké jsou pak plány s touto skupinou netuším, ale ten pocit jakési nadřazenosti nebo jak to nazvat u některých neočkovaných mě začíná celkem vadit. A jenom dodávám, že očkovaný také nejsem.[/quote] To je na obou stranách... [quote="pid:64542, uid:372"]se stejným světonázorem fyzicky přitažlivou neočkovanou charakterní netetovanou[/quote] To já bych malé tetování klidně toleroval a světonázor, tam bych byl ochoten tolerovat holku, která nebude na 100% na stejné vlně, mám rád diskuze :D i klidně ostřejší. Důležitější je, aby uměla uznat argumenty a byla schopná přehodnotit stanoviska a pozice. Na druhou stranu přidávám nekuřačka.

Quilgen, prešiel som si celé vlákno a na záver som si ešte raz pozorne prečítal Tvoj úvodný príspevok. To ma len utvrdilo v tom, čo som Ti napísal hneď na prvykrát.
Vzťah je o vzájomnom raste a pomoci. Ty hľadáš ženu, čo by Ti bola partnerkou - rovnocennou partnerkou, nie nejakou “puťkou” závislou na mužovi.
Stretol si tú pravú, vnútorne si to cítil, no “rozum” Ti to vyhovoril.
Dostal si šancu, no premárnil si ju, lebo si nedal šancu Ty jej, a predovšetkým vlastnému srdcu.
Aj Ogar Valach nakoniec pochopil, čo som mienil.
A vedz, že by si nemusel čakať dva-tri roky na odpoveď, ako je na tom ohľadom zdravia. Ak by si sa díval otvorenými očami, sám by si to videl, prípadne by sa na to pozrel iný, čo vidí aj to, čo je pred zrakom ostatných ukryté.
Hľadáš rovnocennú partnerku, no sám na ňu pripravený nie si. Pretože rovnocenné partnerstvo je aj o umení si vzájomne odovzdávať a umení odovzdané prijímať.
Vo vašom prípade práve to očkovanie bolo tým bodom, ktorého spracovanie zo strany vás oboch, by vás oboch posunulo vo vašich životoch a vývoji vpred.
Niekedy nedostaneme to, čo chceme, tak ako to chceme a vtedy, kedy to chceme, ale VŽDY dostaneme to najlepšie, to čo práve potrebujeme (úmerne vlastnej miere mravnosti a objektívnej miere vedomostí - t.j. miere osobnej múdrosti).


Quilgen, prešiel som si celé vlákno a na záver som si ešte raz pozorne prečítal Tvoj úvodný príspevok. To ma len utvrdilo v tom, čo som Ti napísal hneď na prvykrát. Vzťah je o vzájomnom raste a pomoci. Ty hľadáš ženu, čo by Ti bola partnerkou - rovnocennou partnerkou, nie nejakou “puťkou” závislou na mužovi. Stretol si tú pravú, vnútorne si to cítil, no “rozum” Ti to vyhovoril. Dostal si šancu, no premárnil si ju, lebo si nedal šancu Ty jej, a predovšetkým vlastnému srdcu. Aj Ogar Valach nakoniec pochopil, čo som mienil. A vedz, že by si nemusel čakať dva-tri roky na odpoveď, ako je na tom ohľadom zdravia. Ak by si sa díval otvorenými očami, sám by si to videl, prípadne by sa na to pozrel iný, čo vidí aj to, čo je pred zrakom ostatných ukryté. Hľadáš rovnocennú partnerku, no sám na ňu pripravený nie si. Pretože rovnocenné partnerstvo je aj o umení si vzájomne odovzdávať a umení odovzdané prijímať. Vo vašom prípade práve to očkovanie bolo tým bodom, ktorého spracovanie zo strany vás oboch, by vás oboch posunulo vo vašich životoch a vývoji vpred. Niekedy nedostaneme to, čo chceme, tak ako to chceme a vtedy, kedy to chceme, ale VŽDY dostaneme to najlepšie, to čo práve potrebujeme (úmerne vlastnej miere mravnosti a objektívnej miere vedomostí - t.j. miere osobnej múdrosti).

mám rád diskuze i klidně ostřejší. Důležitější je, aby uměla uznat argumenty a byla schopná přehodnotit stanoviska a pozice.

a toto si jej mal odovzdať Ty - argumenty, aby prehodnotila stanovisko ohľadom skutočnej ochrany pred covidom dnes a pred niečim iným v budúcnosti...


[quote="pid:64548, uid:518"]mám rád diskuze i klidně ostřejší. Důležitější je, aby uměla uznat argumenty a byla schopná přehodnotit stanoviska a pozice.[/quote] a toto si jej mal odovzdať Ty - argumenty, aby prehodnotila stanovisko ohľadom skutočnej ochrany pred covidom dnes a pred niečim iným v budúcnosti...

Vy jste vyrůstali v socíku nebo krátce po něm v době, kdy Západní kultura bylo

Som cca tvoj vrstovník. Z časti chápem čo riešiš, keďže som to donedávna riešil tiež.
Ja som sa na badoo a pod. sračky vyprdol. Je to len strata času ako asi aj sám vidíš.
Partnerku nájdeš aj bez internetov, tiktokov a tweeterov. Ja sa venujem hudbe a v tejto sociálnej bubline fungujú stále tie isté "techniky" balenia žien ako v 18.stor. Čuduj sa svete, sú medzi nimi aj 18-25 ročné, vzdelané, blondíny, brunety, matfizačky, huslistky, cimbalistky abstinentky,nefajčiarky, neočkované, turistky a ja neviem aké ešte. (a to žijem v Bratislave)
Nechcem ti dávať "múdrosti" ale ja by som sa vyprdol na tie tabulečky a efektivitu randení a radšej by som sa viac socializoval vo sférach kde je viac žien.
Aj keď je digitálna doba tak nie je nič nad obyčajný ľudský kontakt pri zoznamovaní (stretnutie pohľadov, následne nejaký small talk o blbostiach atď.)


Nejsem krasavec a mám nějakou nadváhu, ale bojuji s tím už léta a nevzdávám to. mám teď 115, ale docela dobrou pozici abych letos konečně srazil váhu na 100 a zůstal tam.


S týmto som sa trápil dosť dlhú dobu kým som nepochopil, že to je len o niekoľkých veciach. Nejesť bielu múku, rafinovaný cukor, nepiť alkohol a zahoď všetky diéty ak na nejakých fičíš(telo potrebuje vyváženú stravu a nie stresové situácie, ako..."po 18:00 sa už nič okrem vody neprijíma" ).
Samozrejme, zisti si koľko je tvoj priemerný kalorický výdaj denne. Ak máš denný výdaj napríklad 2500 kcal, vo fitku spáliš 3000kcal a ty za celý deň prijmeš 8000-10 000 kcal tak môžeš chodiť do fitka aj do konca života a budeš stále na tom istom. Matematika tu nepustí.


[quote="pid:64516, uid:518"]Vy jste vyrůstali v socíku nebo krátce po něm v době, kdy Západní kultura bylo[/quote] Som cca tvoj vrstovník. Z časti chápem čo riešiš, keďže som to donedávna riešil tiež. Ja som sa na badoo a pod. sračky vyprdol. Je to len strata času ako asi aj sám vidíš. Partnerku nájdeš aj bez internetov, tiktokov a tweeterov. Ja sa venujem hudbe a v tejto sociálnej bubline fungujú stále tie isté "techniky" balenia žien ako v 18.stor. Čuduj sa svete, sú medzi nimi aj 18-25 ročné, vzdelané, blondíny, brunety, matfizačky, huslistky, cimbalistky abstinentky,nefajčiarky, neočkované, turistky a ja neviem aké ešte. (a to žijem v Bratislave) Nechcem ti dávať "múdrosti" ale ja by som sa vyprdol na tie tabulečky a efektivitu randení a radšej by som sa viac socializoval vo sférach kde je viac žien. Aj keď je digitálna doba tak nie je nič nad obyčajný ľudský kontakt pri zoznamovaní (stretnutie pohľadov, následne nejaký small talk o blbostiach atď.) [quote="pid:64516, uid:518"]Nejsem krasavec a mám nějakou nadváhu, ale bojuji s tím už léta a nevzdávám to. mám teď 115, ale docela dobrou pozici abych letos konečně srazil váhu na 100 a zůstal tam.[/quote] S týmto som sa trápil dosť dlhú dobu kým som nepochopil, že to je len o niekoľkých veciach. Nejesť bielu múku, rafinovaný cukor, nepiť alkohol a zahoď všetky diéty ak na nejakých fičíš(telo potrebuje vyváženú stravu a nie stresové situácie, ako..."po 18:00 sa už nič okrem vody neprijíma" ). Samozrejme, zisti si koľko je tvoj priemerný kalorický výdaj denne. Ak máš denný výdaj napríklad 2500 kcal, vo fitku spáliš 3000kcal a ty za celý deň prijmeš 8000-10 000 kcal tak môžeš chodiť do fitka aj do konca života a budeš stále na tom istom. Matematika tu nepustí.

Nemám, emoce jsem zavraždil. Mocně a brutálně. Byly problém... už nejsou. smile smile

Rozum zabil srdce a s uspokojením z dobre vykonanej práce sa domnieva, že konečne vyletí do výšin smerom k svetlým zajtrajškom. V skutočnosti si si však odrezal jedno krídlo. Keby sa Ti aj podarilo vzlietnuť, budeš sa len točiť na mieste a nakoniec aj tak spadneš tam, odkiaľ si sa snažil vyletieť. Emócie nie sú na to, aby sa zabíjali, ale na to, aby sa ovládali. Človeče, začni mať rád Bytosť, ktorú vidíš v zrkadle, a snáď Ti to krídlo dorastie. V opačnom prípade Ťa rohy démona, ktorého si v sebe tak úspešne pestuješ, stiahnu ešte hlbšie do pekelnej slučky, v ktorej si sa ocitol.


[quote="pid:64516, uid:518"]Nemám, emoce jsem zavraždil. Mocně a brutálně. Byly problém... už nejsou. smile smile[/quote] Rozum zabil srdce a s uspokojením z dobre vykonanej práce sa domnieva, že konečne vyletí do výšin smerom k svetlým zajtrajškom. V skutočnosti si si však odrezal jedno krídlo. Keby sa Ti aj podarilo vzlietnuť, budeš sa len točiť na mieste a nakoniec aj tak spadneš tam, odkiaľ si sa snažil vyletieť. Emócie nie sú na to, aby sa zabíjali, ale na to, aby sa ovládali. Človeče, začni mať rád Bytosť, ktorú vidíš v zrkadle, a snáď Ti to krídlo dorastie. V opačnom prípade Ťa rohy démona, ktorého si v sebe tak úspešne pestuješ, stiahnu ešte hlbšie do pekelnej slučky, v ktorej si sa ocitol.
Upravené 22. 3. 2022 o 01:15

Doufám, že ta holka moc nebrečela...


Možná brečí ještě teď.


Já nevěřím ničemu a nikomu.


Kdybych nemohl věřit nikomu, svět by byl hodně smutný.
Ale, samozřejmě, drtivé většině lidí nevěřím.


Něco mi říká, že na seznamce já asi partnerku nenajdu.


Je spousta stránek, zájmových skupin apod., kde si můžeš s někým pokecat.
Čím méně budeš očekávat, tím příjemněji můžeš být překvapen.


https://www.youtube.com/watch?v=hUGyMIZAn6Q


Génová manipulácia pravdepodobne odpája telo od duše a obnoviť toto spojenie je veľmi náročné

Kdyby to bylo tak snadné, tak už nás dávno mají...
Vždy se dá nějaká šmakuláda propašovat do čehokoliv.
Ale bez rituálu strachu a ponížení by to nebylo ono...to by pro satanisty nebylo to jejich žrádlo.


Kto sa dal génovo zmanipulovať zlyhal vo viacerých ohľadoch. Taký človek nemá dostatočné kritické myslenie, schopnosť odolávať tlaku, predvídať a pripravovať sa. Keď príde ďalšia krízová situácia, kde je garancia toho, že nezlyhá znovu a nestiahne teba alebo tvoje deti dole?

Tady zrovna s Ogarem souhlasím.
ALE...nebyl bych tak striktní a militantní k těm, kteří jen v naivitě udělali chybu.
Jsou očkovaní lidé, které OPRAVDU RÁD vidím a vždy se usmívám jen když se pozdravíme.
Přeji jim jen to nejlepší.


Jenže, děti s nimi neplánuji. (Ať už je to muž, či žena.)


Hledám nekuračku, neočkovanou do 50 km od mého bydliště (vztahy na dálku nefungují... to jsem už pochopil) ve věku 18-25 let.
Štíhlou, která není "moderní fiflena" a chce děti. Pokud je to moc, tak budiž. Přes tohle pro mě nejede vlak.


50km od bydliště...když se chce, všechno jde. Kdo chce, hledá jak, kdo nechce, hledá proč.
Štíhlou... lehká nadváha není nevyléčitelná choroba. Nebo snad jo?
Takto bychom mohli pokračovat dál a dál.


Možná bys zjistil, že si zbytečně zužuješ okruh kvůli mnoha dalším malichernostem.


Bylo toho hodně a bylo toho už dost.


Když se příliš tlačí, je z toho většinou hovno.


Zkus si s nějakou neznámou dívkou prostě jen tak popovídat.
Vůbec nevadí, když z toho nic nebude.
Jen si prostě popovídat pro radost a zase jít dál.


Jen tak se na něco zeptat, třeba opravdu kravinu, jen tak pro legraci v dobrém slova smyslu.


Pamatuj ale na to, že se ti pak může najednou stát, že zjistíš, že nevíš, kterou si vybrat.


A z druhé strany také, pokud dívka řekne ne, nejsi její typ. Není potřeba odmítnutí brát úkorně.


"Odmítnutí je součástí života každého muže. Pokud nedokážeš odmítnutí přijmout a přenést se přes něj...a nebo alespoň použít jako spisovatelský materiál - nejsi opravdový muž." ( @Quilgen - Ty bys zrovna mohl vědět, kdo tohle řekl...víš?)

a kdysi jsem na to měl i excelovou tabulku


Excelovou tabulku s čím a k čemu?


Excelová tabulka byla matematická záležitost. Kolik potřebuji pokusů (zpráv/oslovení) na 1 rande.
A kolik rande na 1 vztah. Na tom se nic nezměnilo a neslouží to "lepšímu balení" ale odhadu investice.

To je asi jako kolik střel v hokeji potřebuješ, abys dal hattrick...
Opravdu bys něco takového dokázal vypočítat pro každý zápas?
A i kdyby ano, bavilo by tě to?


dôvera partnerovi

Láska bez důvěry to je jako moře bez vody.


Rusofile, tak mam trochu pocit, ze Quilgen nas ma vsechny za vrstevniky Marie Terezie:-)


VY NEJSTE??


"primarnim biologickym ucelem zeny"

"Hledám samici na chov."
Ano...to zní...smutně.


Od té doby už dávno jednám se ženami s chladnout hlavou, promyšleně a logicky.

Brrr


Proto se příště už nenechám zviklat, i kdybych se měl bodnout nožem do ruky abych se probral (jako Naruto smile ).

Myslím, že Naruto by ti hned za několik věcí, co jsi tu napsal, dal pár facek. :-)
Ale nikdy by tě nezatratil.


Stačí to hodit do bubnu, přilít prášek, zmáčknout knoflík a vrátit se pro to za h až 2.

To zvládnu taky.
Samozřejmě, ženu, která neumí a hlavně ani nechce umět vařit bych nechtěl. (I když i uvařit zvládnu.)
Dokud ale nejsou děti, dá se vše doučit.


ako ísť na rande ako na obchodnú schôdzku, aj to sa dá... ale potom aj výsledok je adekvátny...

Tak tak...


To už nikdy nedopustím. Život mě dost nevybíravě naučil


623925200cfa9


[quote="pid:64296, uid:518"]Doufám, že ta holka moc nebrečela...[/quote] Možná brečí ještě teď. [quote="pid:64296, uid:518"]Já nevěřím ničemu a nikomu.[/quote] Kdybych nemohl věřit nikomu, svět by byl hodně smutný. Ale, samozřejmě, drtivé většině lidí nevěřím. [quote="pid:64299, uid:518"]Něco mi říká, že na seznamce já asi partnerku nenajdu.[/quote] Je spousta stránek, zájmových skupin apod., kde si můžeš s někým pokecat. Čím méně budeš očekávat, tím příjemněji můžeš být překvapen. https://www.youtube.com/watch?v=hUGyMIZAn6Q [quote="pid:64323, uid:623"]Génová manipulácia pravdepodobne odpája telo od duše a obnoviť toto spojenie je veľmi náročné[/quote] Kdyby to bylo tak snadné, tak už nás dávno mají... Vždy se dá nějaká šmakuláda propašovat do čehokoliv. Ale bez rituálu strachu a ponížení by to nebylo ono...to by pro satanisty nebylo to jejich žrádlo. [quote="pid:64323, uid:623"]Kto sa dal génovo zmanipulovať zlyhal vo viacerých ohľadoch. Taký človek nemá dostatočné kritické myslenie, schopnosť odolávať tlaku, predvídať a pripravovať sa. Keď príde ďalšia krízová situácia, kde je garancia toho, že nezlyhá znovu a nestiahne teba alebo tvoje deti dole?[/quote] Tady zrovna s Ogarem souhlasím. ALE...nebyl bych tak striktní a militantní k těm, kteří jen v naivitě udělali chybu. Jsou očkovaní lidé, které OPRAVDU RÁD vidím a vždy se usmívám jen když se pozdravíme. Přeji jim jen to nejlepší. Jenže, děti s nimi neplánuji. (Ať už je to muž, či žena.) [quote="pid:64327, uid:518"]Hledám nekuračku, neočkovanou do 50 km od mého bydliště (vztahy na dálku nefungují... to jsem už pochopil) ve věku 18-25 let. Štíhlou, která není "moderní fiflena" a chce děti. Pokud je to moc, tak budiž. Přes tohle pro mě nejede vlak.[/quote] 50km od bydliště...když se chce, všechno jde. Kdo chce, hledá jak, kdo nechce, hledá proč. Štíhlou... lehká nadváha není nevyléčitelná choroba. Nebo snad jo? Takto bychom mohli pokračovat dál a dál. Možná bys zjistil, že si zbytečně zužuješ okruh kvůli mnoha dalším malichernostem. [quote="pid:64329, uid:518"]Bylo toho hodně a bylo toho už dost.[/quote] **Když se příliš tlačí, je z toho většinou hovno.** Zkus si s nějakou neznámou dívkou prostě jen tak popovídat. Vůbec nevadí, když z toho nic nebude. Jen si prostě popovídat pro radost a zase jít dál. Jen tak se na něco zeptat, třeba opravdu kravinu, jen tak pro legraci v dobrém slova smyslu. Pamatuj ale na to, že se ti pak může najednou stát, že zjistíš, že nevíš, kterou si vybrat. [quote="pid:64335, uid:312"]A z druhé strany také, pokud dívka řekne ne, nejsi její typ. Není potřeba odmítnutí brát úkorně.[/quote] "Odmítnutí je součástí života každého muže. Pokud nedokážeš odmítnutí přijmout a přenést se přes něj...a nebo alespoň použít jako spisovatelský materiál - nejsi opravdový muž." ( @Quilgen - Ty bys zrovna mohl vědět, kdo tohle řekl...víš?) [quote="pid:64359, uid:518"]a kdysi jsem na to měl i excelovou tabulku[/quote] Excelovou tabulku s čím a k čemu? [quote="pid:64379, uid:518"]Excelová tabulka byla matematická záležitost. Kolik potřebuji pokusů (zpráv/oslovení) na 1 rande. A kolik rande na 1 vztah. Na tom se nic nezměnilo a neslouží to "lepšímu balení" ale odhadu investice.[/quote] To je asi jako kolik střel v hokeji potřebuješ, abys dal hattrick... Opravdu bys něco takového dokázal vypočítat pro každý zápas? A i kdyby ano, bavilo by tě to? [quote="pid:64386, uid:623"]dôvera partnerovi[/quote] Láska bez důvěry to je jako moře bez vody. [quote="pid:64391, uid:347"]Rusofile, tak mam trochu pocit, ze Quilgen nas ma vsechny za vrstevniky Marie Terezie:-)[/quote] VY NEJSTE?? [quote="pid:64420, uid:347"]"primarnim biologickym ucelem zeny"[/quote] "Hledám samici na chov." Ano...to zní...smutně. [quote="pid:64480, uid:518"]Od té doby už dávno jednám se ženami s chladnout hlavou, promyšleně a logicky.[/quote] Brrr [quote="pid:64480, uid:518"]Proto se příště už nenechám zviklat, i kdybych se měl bodnout nožem do ruky abych se probral (jako Naruto smile ).[/quote] Myslím, že Naruto by ti hned za několik věcí, co jsi tu napsal, dal pár facek. :-) Ale nikdy by tě nezatratil. [quote="pid:64480, uid:518"]Stačí to hodit do bubnu, přilít prášek, zmáčknout knoflík a vrátit se pro to za h až 2.[/quote] To zvládnu taky. Samozřejmě, ženu, která neumí a hlavně ani **nechce** umět vařit bych nechtěl. (I když i uvařit zvládnu.) Dokud ale nejsou děti, dá se vše doučit. [quote="pid:64511, uid:273"]ako ísť na rande ako na obchodnú schôdzku, aj to sa dá... ale potom aj výsledok je adekvátny...[/quote] Tak tak... [quote="pid:64516, uid:518"]To už nikdy nedopustím. Život mě dost nevybíravě naučil[/quote] ![623925200cfa9](serve/attachment&path=623925200cfa9)

Človeče, začni mať rád Bytosť, ktorú vidíš v zrkadle, a snáď Ti to krídlo dorastie. V opačnom prípade Ťa rohy démona, ktorého si v sebe tak úspešne pestuješ, stiahnu ešte hlbšie do pekelnej slučky, v ktorej si sa ocitol.

Výsledek výpočtu je obvyklé podtrhnout dvojitou čarou.
https://scratchwars-online.cz/cs/cards/heroes/elvish-hunter/quilgen-58496/


[quote="pid:64553, uid:331"]Človeče, začni mať rád Bytosť, ktorú vidíš v zrkadle, a snáď Ti to krídlo dorastie. V opačnom prípade Ťa rohy démona, ktorého si v sebe tak úspešne pestuješ, stiahnu ešte hlbšie do pekelnej slučky, v ktorej si sa ocitol.[/quote] Výsledek výpočtu je obvyklé podtrhnout dvojitou čarou. https://scratchwars-online.cz/cs/cards/heroes/elvish-hunter/quilgen-58496/

Pro ty, kteří mají problémy s hmotností. Matrice Gerjajeva
1.díl
https://www.youtube.com/watch?v=zjCm16fKz0Y&ab_channel=TirthaRelax


2.dílhttps://www.youtube.com/watch?v=qgXCLxcW6OQ&ab_channel=TirthaRelax


Stačí poslouchat, nejlépe na noc. Podle příspěvků pod videem, funguje.


Pro ty, kteří mají problémy s hmotností. Matrice Gerjajeva 1.díl https://www.youtube.com/watch?v=zjCm16fKz0Y&ab_channel=TirthaRelax 2.dílhttps://www.youtube.com/watch?v=qgXCLxcW6OQ&ab_channel=TirthaRelax Stačí poslouchat, nejlépe na noc. Podle příspěvků pod videem, funguje.

no “rozum” Ti to vyhovoril.

Celkem bych souhlasil, až na tohle.
Prostě je očkovaná a tím to končí. To rozhodnutí jsem udělal už minulý rok a jak vidno neudělal jsem ho sám smile.
Může to být samotná bohyně Athena nebo Afroditha, ale pokud je očkovaná, tak to je "deal breaker". Stejně jako pár dalších věcí, přes které u mě nejede vlak.
Pro vás tu některé je asi nepochopitelné, že se někdo dokáže rozhodnout a držet se toho rozhodnutí i kdyby ho na nože brali, ale já to považuji za jeden z atributů Muže. Považuji to za nutné a dobré rozhodnutí.
Tím to uzavřu.


Hľadáš rovnocennú partnerku, no sám na ňu pripravený nie si. Pretože rovnocenné partnerstvo je aj o umení si vzájomne odovzdávať a umení odovzdané prijímať.
Vo vašom prípade práve to očkovanie bolo tým bodom, ktorého spracovanie zo strany vás oboch, by vás oboch posunulo vo vašich životoch a vývoji vpred.
Niekedy nedostaneme to, čo chceme, tak ako to chceme a vtedy, kedy to chceme, ale VŽDY dostaneme to najlepšie, to čo práve potrebujeme (úmerne vlastnej miere mravnosti a objektívnej miere vedomostí - t.j. miere osobnej múdrosti).

Tady už zase jen pseudo "moudrosti". S přípravou jak materiální a jinou sice ještě musím zamakat, ale už jen ta reálná snaha je víc než-li dělá většina... Pár předešlých vztahů mi to potvrdilo s tím, že naopak druhá strana nebylo připravena byť "mluvit" aby bylo čemu naslouchat.


Já dostal lekci, že bohužel se v mé cílové skupině naočkoval kde kdo a tím pádem už ani seznamky nemají smysl.


a toto si jej mal odovzdať Ty - argumenty, aby prehodnotila stanovisko ohľadom skutočnej ochrany pred covidom dnes a pred niečim iným v budúcnosti...

Argumenty nevyčistí krev, ale to tady mnozí nechápou. Celé je to o "hodu kostkou" kterou prostě nebudu házet.
Není to, podporuji Ukrajinu nebo mám ráda Piráty... je to o tom, co si dala do těla.
Je to jako kdyby byla po rakovině vaječníků a přišla o ně a byla neplodná. Je mi líto, ale já chci své (biologické) děti.
Je to biologická realita, se kterou žádný argument nic neudělá.


a sa venujem hudbe a v tejto sociálnej bubline fungujú stále tie isté "techniky" balenia žien ako v 18.stor.

Já ne, já střílím a tam je to klobas párty. Vše co mě zajímá, je vždy "klobás párty". Já se nesocializuji, kde jsou ženy. To jsou prostě věci, které mě nebaví a nebudu se přetvařovat a dělat, že mě něco baví a investovat do toho svůj drahocenný čas, když ho mám už tak málo. Jediný koníček, kde je paradoxne hodně holek, jsou PC hry, tam už jich je dneska hodně, ale já jsem právě hry docela před pár lety omezil. smile


Nechcem ti dávať "múdrosti" ale ja by som sa vyprdol na tie tabulečky a efektivitu randení a radšej by som sa viac socializoval vo sférach kde je viac žien.

Další, co nepochopil o čem ta tabulka byla. Byla to jen jednoduchá statistika a ne nějaký návod, či strategie.


S týmto som sa trápil dosť dlhú dobu kým som nepochopil, že to je len o niekoľkých veciach. Nejesť bielu múku, rafinovaný cukor, nepiť alkohol a zahoď všetky diéty ak na nejakých fičíš(telo potrebuje vyváženú stravu a nie stresové situácie, ako..."po 18:00 sa už nič okrem vody neprijíma" ).
Samozrejme, zisti si koľko je tvoj priemerný kalorický výdaj denne. Ak máš denný výdaj napríklad 2500 kcal, vo fitku spáliš 3000kcal a ty za celý deň prijmeš 8000-10 000 kcal tak môžeš chodiť do fitka aj do konca života a budeš stále na tom istom. Matematika tu nepustí.

No nepovídej, to mi můj trenér a výživový poradce ještě neřekl. smile


Rozum zabil srdce a s uspokojením z dobre vykonanej práce sa domnieva, že konečne vyletí do výšin smerom k svetlým zajtrajškom. V skutočnosti si si však odrezal jedno krídlo. Keby sa Ti aj podarilo vzlietnuť, budeš sa len točiť na mieste a nakoniec aj tak spadneš tam, odkiaľ si sa snažil vyletieť. Emócie nie sú na to, aby sa zabíjali, ale na to, aby sa ovládali. Človeče, začni mať rád Bytosť, ktorú vidíš v zrkadle, a snáď Ti to krídlo dorastie. V opačnom prípade Ťa rohy démona, ktorého si v sebe tak úspešne pestuješ, stiahnu ešte hlbšie do pekelnej slučky, v ktorej si sa ocitol.

Pěkné, to máš z nějaké pohádky pro děti, že ? smile
Emoce mě vždy dojebaly, jak posledního čokla na vsi. Rozum mi zlepšil život několikanásobně.
Jednám dle výsledků a nikoli dětských iluzí.


Možná brečí ještě teď.

Pak je mi to líto, ale může to vzít jako lekci a varování, za svou krutou chybu.


Kdybych nemohl věřit nikomu, svět by byl hodně smutný.

Svět je nejen smutný, ale temný, drsný a nelítostný. To co KSB je sen, který se snad ve vzdálené budoucnosti podaří realizovat.
To co máme dnes není pro snílky a slabochy.


Je spousta stránek, zájmových skupin apod., kde si můžeš s někým pokecat.
Čím méně budeš očekávat, tím příjemněji můžeš být překvapen.

Tak to je jasné. smile Když nic nečekáš nemůžeš být zklamán smile ale evidentně pořád nechápaš (a mnozí další), že mé záliby nejsou populární u žen. smile Střelba, šerm (historický bojový), historie (války, zbraně, taktika), PC hry, KSB, filosofie, politika....
Na střelnici jsem narazil na jednu pěknou kočku. Mladá, vymakaná, měla ČS vlčáka s trénovala sama střelbu na vedlejším střelišti. Sice byla z daleka a už to by ji normálně diskvalifikovalo, ale byla to taková "slovanská valkýra". Měla po autě polepené slovanské znaky a měla jich pár i vytetovaných. No neměl jsem během kurzu moc času na vykecávání, tak jsem za ní během pauzy skočil a vzal si číslo. Nikdy ho nezvedla. Určitě si mě uložila jako "nezvedat". smile btw dneska holky klidně rozdávají čísla aby se borce zbavily a uloží si vás rovnou jako blokovaného. To dnes v mobilu jde...
Tím chci jen podotknout, že když už na někoho narazím (a to byla 1, po 10 letech chození na všemožné střelnice), tak to není velká záchrana.


50km od bydliště...když se chce, všechno jde. Kdo chce, hledá jak, kdo nechce, hledá proč.
Štíhlou... lehká nadváha není nevyléčitelná choroba. Nebo snad jo?
Takto bychom mohli pokračovat dál a dál.


Možná bys zjistil, že si zbytečně zužuješ okruh kvůli mnoha dalším malichernostem.


Pokračuj jak chceš. Všechny moje požadavky vycházejí z předešlých zkušenosti.
Začal jsem ne nad 30. A to bylo vše. Postupem času jsem zjistil pár dalších věcí, že "Ee, tohle fakt ne."


Ty to považuj za malichernosti já za pilíře.


Když se příliš tlačí, je z toho většinou hovno.


Zkus si s nějakou neznámou dívkou prostě jen tak popovídat.
Vůbec nevadí, když z toho nic nebude.
Jen si prostě popovídat pro radost a zase jít dál.


Jen tak se na něco zeptat, třeba opravdu kravinu, jen tak pro legraci v dobrém slova smyslu.


Pamatuj ale na to, že se ti pak může najednou stát, že zjistíš, že nevíš, kterou si vybrat.


Bavím se (bavil) na seznamkách. Tam jste od toho, aby jste se seznámili.
S neznámou holkou, se "jen tak" nebavím a ani nijak jinak. Nemám kdy a nemám jak.
A ani to nevyhledávám. Už jsem na začátku popsal Rusofilovi, že na "Day game" a natožpak "Night game" mám svůj názor a nemám o ně zájem.


"Odmítnutí je součástí života každého muže. Pokud nedokážeš odmítnutí přijmout a přenést se přes něj...a nebo alespoň použít jako spisovatelský materiál - nejsi opravdový muž." ( @Quilgen - Ty bys zrovna mohl vědět, kdo tohle řekl...víš?)

Tady je vidět, že jsi to vlákno vůbec nečetl. Tohle je další z nesmyslů Rusofila. Nikde jsem o odmítnutí žen nemluvil a nerozebíral ho.
Nemluvě, že jsem ho vždy přijal. Tedy když nepočítám, když mi bylo 12 na zš, ale to je hodně dávno...

Excelovou tabulku s čím a k čemu?

Opět, už jsem 10x vysvětlil, přečti si vlákno a ne cizí, ale moje příspěvky.


To je asi jako kolik střel v hokeji potřebuješ, abys dal hattrick...
Opravdu bys něco takového dokázal vypočítat pro každý zápas?
A i kdyby ano, bavilo by tě to?

Není to o zábavě, ale o faktech.
Prostě jsem chtěl vědět jakou má úspěšnost, a kolik oslovení musí udělat na 1 číslo, kolik kontaktů na 1 rande... abych měl přehled.
Já mám ve věcech rád přehled smile


Láska bez důvěry to je jako moře bez vody.

Souhlas a proto každou partnerku lustruji více jak BIS, abych jí mohl věřit. smile


"Hledám samici na chov."
Ano...to zní...smutně.

Zase překrucování mých slov


Myslím, že Naruto by ti hned za několik věcí, co jsi tu napsal, dal pár facek. :-)
Ale nikdy by tě nezatratil.

Naruto je taky postava z pohádky, kdy Hinata ho skrytě miluje i když ho celá společnost nenávidí a je vyvrhel. smile
Naruto je hezký ideál...


A já si myslel, že to já se na Naruto díval až moc, ale vidím, že někdo ho mentálně vyměnil rovnou za realitu.


Výsledek výpočtu je obvyklé podtrhnout dvojitou čarou.
https://scratchwars-online.cz/cs/cards/heroes/elvish-hunter/quilgen-58496/

?? Jsi se moc nudil ??


[quote="pid:64550, uid:112"]no “rozum” Ti to vyhovoril.[/quote] Celkem bych souhlasil, až na tohle. Prostě je očkovaná a tím to končí. To rozhodnutí jsem udělal už minulý rok a jak vidno neudělal jsem ho sám ;). Může to být samotná bohyně Athena nebo Afroditha, ale pokud je očkovaná, tak to je "deal breaker". Stejně jako pár dalších věcí, přes které u mě nejede vlak. Pro vás tu některé je asi nepochopitelné, že se někdo dokáže rozhodnout a držet se toho rozhodnutí i kdyby ho na nože brali, ale já to považuji za jeden z atributů Muže. Považuji to za nutné a dobré rozhodnutí. Tím to uzavřu. [quote="pid:64550, uid:112"]Hľadáš rovnocennú partnerku, no sám na ňu pripravený nie si. Pretože rovnocenné partnerstvo je aj o umení si vzájomne odovzdávať a umení odovzdané prijímať. Vo vašom prípade práve to očkovanie bolo tým bodom, ktorého spracovanie zo strany vás oboch, by vás oboch posunulo vo vašich životoch a vývoji vpred. Niekedy nedostaneme to, čo chceme, tak ako to chceme a vtedy, kedy to chceme, ale VŽDY dostaneme to najlepšie, to čo práve potrebujeme (úmerne vlastnej miere mravnosti a objektívnej miere vedomostí - t.j. miere osobnej múdrosti).[/quote] Tady už zase jen pseudo "moudrosti". S přípravou jak materiální a jinou sice ještě musím zamakat, ale už jen ta reálná snaha je víc než-li dělá většina... Pár předešlých vztahů mi to potvrdilo s tím, že naopak druhá strana nebylo připravena byť "mluvit" aby bylo čemu naslouchat. Já dostal lekci, že bohužel se v mé cílové skupině naočkoval kde kdo a tím pádem už ani seznamky nemají smysl. [quote="pid:64551, uid:112"]a toto si jej mal odovzdať Ty - argumenty, aby prehodnotila stanovisko ohľadom skutočnej ochrany pred covidom dnes a pred niečim iným v budúcnosti...[/quote] Argumenty nevyčistí krev, ale to tady mnozí nechápou. Celé je to o "hodu kostkou" kterou prostě nebudu házet. Není to, podporuji Ukrajinu nebo mám ráda Piráty... je to o tom, co si dala do těla. Je to jako kdyby byla po rakovině vaječníků a přišla o ně a byla neplodná. Je mi líto, ale já chci své (biologické) děti. Je to biologická realita, se kterou žádný argument nic neudělá. [quote="pid:64552, uid:248"]a sa venujem hudbe a v tejto sociálnej bubline fungujú stále tie isté "techniky" balenia žien ako v 18.stor.[/quote] Já ne, já střílím a tam je to klobas párty. Vše co mě zajímá, je vždy "klobás párty". Já se nesocializuji, kde jsou ženy. To jsou prostě věci, které mě nebaví a nebudu se přetvařovat a dělat, že mě něco baví a investovat do toho svůj drahocenný čas, když ho mám už tak málo. Jediný koníček, kde je paradoxne hodně holek, jsou PC hry, tam už jich je dneska hodně, ale já jsem právě hry docela před pár lety omezil. :D [quote="pid:64552, uid:248"]Nechcem ti dávať "múdrosti" ale ja by som sa vyprdol na tie tabulečky a efektivitu randení a radšej by som sa viac socializoval vo sférach kde je viac žien.[/quote] Další, co nepochopil o čem ta tabulka byla. Byla to jen jednoduchá statistika a ne nějaký návod, či strategie. [quote="pid:64552, uid:248"]S týmto som sa trápil dosť dlhú dobu kým som nepochopil, že to je len o niekoľkých veciach. Nejesť bielu múku, rafinovaný cukor, nepiť alkohol a zahoď všetky diéty ak na nejakých fičíš(telo potrebuje vyváženú stravu a nie stresové situácie, ako..."po 18:00 sa už nič okrem vody neprijíma" ). Samozrejme, zisti si koľko je tvoj priemerný kalorický výdaj denne. Ak máš denný výdaj napríklad 2500 kcal, vo fitku spáliš 3000kcal a ty za celý deň prijmeš 8000-10 000 kcal tak môžeš chodiť do fitka aj do konca života a budeš stále na tom istom. Matematika tu nepustí.[/quote] No nepovídej, to mi můj trenér a výživový poradce ještě neřekl. :D [quote="pid:64553, uid:331"]Rozum zabil srdce a s uspokojením z dobre vykonanej práce sa domnieva, že konečne vyletí do výšin smerom k svetlým zajtrajškom. V skutočnosti si si však odrezal jedno krídlo. Keby sa Ti aj podarilo vzlietnuť, budeš sa len točiť na mieste a nakoniec aj tak spadneš tam, odkiaľ si sa snažil vyletieť. Emócie nie sú na to, aby sa zabíjali, ale na to, aby sa ovládali. Človeče, začni mať rád Bytosť, ktorú vidíš v zrkadle, a snáď Ti to krídlo dorastie. V opačnom prípade Ťa rohy démona, ktorého si v sebe tak úspešne pestuješ, stiahnu ešte hlbšie do pekelnej slučky, v ktorej si sa ocitol.[/quote] Pěkné, to máš z nějaké pohádky pro děti, že ? :D Emoce mě vždy dojebaly, jak posledního čokla na vsi. Rozum mi zlepšil život několikanásobně. Jednám dle výsledků a nikoli dětských iluzí. [quote="pid:64554, uid:181"]Možná brečí ještě teď.[/quote] Pak je mi to líto, ale může to vzít jako lekci a varování, za svou krutou chybu. [quote="pid:64554, uid:181"]Kdybych nemohl věřit nikomu, svět by byl hodně smutný.[/quote] Svět je nejen smutný, ale temný, drsný a nelítostný. To co KSB je sen, který se snad ve vzdálené budoucnosti podaří realizovat. To co máme dnes není pro snílky a slabochy. [quote="pid:64554, uid:181"]Je spousta stránek, zájmových skupin apod., kde si můžeš s někým pokecat. Čím méně budeš očekávat, tím příjemněji můžeš být překvapen.[/quote] Tak to je jasné. :D Když nic nečekáš nemůžeš být zklamán :D ale evidentně pořád nechápaš (a mnozí další), že mé záliby nejsou populární u žen. :D Střelba, šerm (historický bojový), historie (války, zbraně, taktika), PC hry, KSB, filosofie, politika.... Na střelnici jsem narazil na jednu pěknou kočku. Mladá, vymakaná, měla ČS vlčáka s trénovala sama střelbu na vedlejším střelišti. Sice byla z daleka a už to by ji normálně diskvalifikovalo, ale byla to taková "slovanská valkýra". Měla po autě polepené slovanské znaky a měla jich pár i vytetovaných. No neměl jsem během kurzu moc času na vykecávání, tak jsem za ní během pauzy skočil a vzal si číslo. Nikdy ho nezvedla. Určitě si mě uložila jako "nezvedat". :D btw dneska holky klidně rozdávají čísla aby se borce zbavily a uloží si vás rovnou jako blokovaného. To dnes v mobilu jde... Tím chci jen podotknout, že když už na někoho narazím (a to byla 1, po 10 letech chození na všemožné střelnice), tak to není velká záchrana. [quote="pid:64554, uid:181"]50km od bydliště...když se chce, všechno jde. Kdo chce, hledá jak, kdo nechce, hledá proč. Štíhlou... lehká nadváha není nevyléčitelná choroba. Nebo snad jo? Takto bychom mohli pokračovat dál a dál. Možná bys zjistil, že si zbytečně zužuješ okruh kvůli mnoha dalším malichernostem.[/quote] Pokračuj jak chceš. Všechny moje požadavky vycházejí z předešlých zkušenosti. Začal jsem ne nad 30. A to bylo vše. Postupem času jsem zjistil pár dalších věcí, že "Ee, tohle fakt ne." Ty to považuj za malichernosti já za pilíře. [quote="pid:64554, uid:181"]Když se příliš tlačí, je z toho většinou hovno. Zkus si s nějakou neznámou dívkou prostě jen tak popovídat. Vůbec nevadí, když z toho nic nebude. Jen si prostě popovídat pro radost a zase jít dál. Jen tak se na něco zeptat, třeba opravdu kravinu, jen tak pro legraci v dobrém slova smyslu. Pamatuj ale na to, že se ti pak může najednou stát, že zjistíš, že nevíš, kterou si vybrat.[/quote] Bavím se (bavil) na seznamkách. Tam jste od toho, aby jste se seznámili. S neznámou holkou, se "jen tak" nebavím a ani nijak jinak. Nemám kdy a nemám jak. A ani to nevyhledávám. Už jsem na začátku popsal Rusofilovi, že na "Day game" a natožpak "Night game" mám svůj názor a nemám o ně zájem. [quote="pid:64554, uid:181"]"Odmítnutí je součástí života každého muže. Pokud nedokážeš odmítnutí přijmout a přenést se přes něj...a nebo alespoň použít jako spisovatelský materiál - nejsi opravdový muž." ( @Quilgen - Ty bys zrovna mohl vědět, kdo tohle řekl...víš?)[/quote] Tady je vidět, že jsi to vlákno vůbec nečetl. Tohle je další z nesmyslů Rusofila. Nikde jsem o odmítnutí žen nemluvil a nerozebíral ho. Nemluvě, že jsem ho vždy přijal. Tedy když nepočítám, když mi bylo 12 na zš, ale to je hodně dávno... [quote="pid:64554, uid:181"]Excelovou tabulku s čím a k čemu?[/quote] Opět, už jsem 10x vysvětlil, přečti si vlákno a ne cizí, ale moje příspěvky. [quote="pid:64554, uid:181"]To je asi jako kolik střel v hokeji potřebuješ, abys dal hattrick... Opravdu bys něco takového dokázal vypočítat pro každý zápas? A i kdyby ano, bavilo by tě to?[/quote] Není to o zábavě, ale o faktech. Prostě jsem chtěl vědět jakou má úspěšnost, a kolik oslovení musí udělat na 1 číslo, kolik kontaktů na 1 rande... abych měl přehled. Já mám ve věcech rád přehled ;) [quote="pid:64554, uid:181"]Láska bez důvěry to je jako moře bez vody.[/quote] Souhlas a proto každou partnerku lustruji více jak BIS, abych jí mohl věřit. ;) [quote="pid:64554, uid:181"]"Hledám samici na chov." Ano...to zní...smutně.[/quote] Zase překrucování mých slov [quote="pid:64554, uid:181"]Myslím, že Naruto by ti hned za několik věcí, co jsi tu napsal, dal pár facek. :-) Ale nikdy by tě nezatratil.[/quote] Naruto je taky postava z pohádky, kdy Hinata ho skrytě miluje i když ho celá společnost nenávidí a je vyvrhel. ;) Naruto je hezký ideál... A já si myslel, že to já se na Naruto díval až moc, ale vidím, že někdo ho mentálně vyměnil rovnou za realitu. [quote="pid:64555, uid:240"]Výsledek výpočtu je obvyklé podtrhnout dvojitou čarou. https://scratchwars-online.cz/cs/cards/heroes/elvish-hunter/quilgen-58496/[/quote] ?? Jsi se moc nudil ??

Na postavě pracuju


Hele, Ty vztekadlo smile. Ponúkam Ti pomoc s vysvetlením stravovania, aby si mohol schudnúť. Venujem sa fitness a silovému tréningu.


Nejde len o to, že budeš vyzerať inak, budeš fyzicky oveľa výkonnejší (to Ti asi bude pasovať k tomu, že chceš vedieť ubrániť rodinu).


Kľudne mi napíš, neboj sa baliť Ťa nebudem, som starý dinosaurus na Teba - mám úctyhodných 41 smile.


[quote="pid:64516, uid:518"]Na postavě pracuju[/quote] Hele, Ty vztekadlo :). Ponúkam Ti pomoc s vysvetlením stravovania, aby si mohol schudnúť. Venujem sa fitness a silovému tréningu. Nejde len o to, že budeš vyzerať inak, budeš fyzicky oveľa výkonnejší (to Ti asi bude pasovať k tomu, že chceš vedieť ubrániť rodinu). Kľudne mi napíš, neboj sa baliť Ťa nebudem, som starý dinosaurus na Teba - mám úctyhodných 41 :D.

Ja len že asi by malo záležať na tom prečo si niekto dá očkovanie.
Keď si to dá "len tak" že nerieši , pripadalo mu to ako tie očkovania čo sme dostali po narodení tak síce môže mať v tele všeličo , ale nedá sa nazvať ovcou vyslovene a mne osobne by to v tomto prípade až tak nevadilo.
No a vždy si človek môže dať zistiť ako je na tom s plodnosťou.


Ja len že asi by malo záležať na tom prečo si niekto dá očkovanie. Keď si to dá "len tak" že nerieši , pripadalo mu to ako tie očkovania čo sme dostali po narodení tak síce môže mať v tele všeličo , ale nedá sa nazvať ovcou vyslovene a mne osobne by to v tomto prípade až tak nevadilo. No a vždy si človek môže dať zistiť ako je na tom s plodnosťou.

Takže mě tady laskavě neoznačuj za pobudu, co "nic nenabízí".

to čo ponúkaš musí mať cenu pre toho, komu to chceš ponúkať. zjavne zbrane nie sú tým, čo ženu zaujme...


Nemám, emoce jsem zavraždil. Mocně a brutálně. Byly problém... už nejsou.

takže si egocentrický sociopat s minimálnym EQ a vydávaš to za svoju prednosť. ale vzťah so ženou je o emóciách, inak ide o čiste obchodný vzťah. čo ponúkaš - koľko peňazí alebo nejakých iných reálnych statkov za súloženie s Tebou, starostlivosť o Teba a za porodenie Ti detí? na akú dobu? do dospelosti detí, alebo?


Za chvíli si připadám jako u výslechu. Bohužel, to musím "odmakat já". Naslouchal bych, kdyby bylo čemu, ale k tomu jsem se už vyjadřoval výše.

tak si polož otázku - prečo s Tebou ženy nechcú hovoriť...


nehľadaj ženu. najprv nájdi seba a žena sa k mužovi pridá...


Nikdo z nich nestřílel a po plné hubě keců by od pušky utekli.

urobiť zo strieľania svoju hlavnú prednosť - to je dosť málo. odsrieľané mám za roky čo ma to bavilo veľmi veľa, ale to je iba koníček, hodne drahý koníček. nič viac...


já jediný hledal reálné knihy reálné magie.

ako praktik Ti viem povedať, že reálnu mágiu v knihách určite nenájdeš. maximálne tak kecy o mágii.
hladaj v živote, nie v knihách. ale žiť sa bojíš, knihy sú bezpečnejšie... preto to predvádzanie sa zbraňami, aby si zakryl svoj strach zo života? preto tá arogancia, aby si zakryl neistotu?


[quote="pid:64516, uid:518"]Takže mě tady laskavě neoznačuj za pobudu, co "nic nenabízí".[/quote] to čo ponúkaš musí mať cenu pre toho, komu to chceš ponúkať. zjavne zbrane nie sú tým, čo ženu zaujme... [quote="pid:64516, uid:518"]Nemám, emoce jsem zavraždil. Mocně a brutálně. Byly problém... už nejsou.[/quote] takže si egocentrický sociopat s minimálnym EQ a vydávaš to za svoju prednosť. ale vzťah so ženou je o emóciách, inak ide o čiste obchodný vzťah. čo ponúkaš - koľko peňazí alebo nejakých iných reálnych statkov za súloženie s Tebou, starostlivosť o Teba a za porodenie Ti detí? na akú dobu? do dospelosti detí, alebo? [quote="pid:64516, uid:518"]Za chvíli si připadám jako u výslechu. Bohužel, to musím "odmakat já". Naslouchal bych, kdyby bylo čemu, ale k tomu jsem se už vyjadřoval výše.[/quote] tak si polož otázku - prečo s Tebou ženy nechcú hovoriť... nehľadaj ženu. najprv nájdi seba a žena sa k mužovi pridá... [quote="pid:64520, uid:518"]Nikdo z nich nestřílel a po plné hubě keců by od pušky utekli.[/quote] urobiť zo strieľania svoju hlavnú prednosť - to je dosť málo. odsrieľané mám za roky čo ma to bavilo veľmi veľa, ale to je iba koníček, hodne drahý koníček. nič viac... [quote="pid:64520, uid:518"]já jediný hledal reálné knihy reálné magie.[/quote] ako praktik Ti viem povedať, že reálnu mágiu v knihách určite nenájdeš. maximálne tak kecy o mágii. hladaj v živote, nie v knihách. ale žiť sa bojíš, knihy sú bezpečnejšie... preto to predvádzanie sa zbraňami, aby si zakryl svoj strach zo života? preto tá arogancia, aby si zakryl neistotu?

@Quilgen
Založil jsi zajímavé téma. Něco jsem si přečetla a jen v krátkosti napíšu otázku, která se ti vůbec nebude líbit:
Nejsi až moc "jájik"?
Není to zlá otázka, možná ti i pomůže. Ty víš, co sám chceš a nejsi ochotný k žádným kompromisům či ústupkům. No ale - zjistil sis vůbec, co chce ta slečna? Jaké má sny a představy ona? Jestli TY splňuješ její "požadavky", jak moc jsou přísné a neústupné, jak moc lpí na svých zásadách a na jakých?
Takhle pitomě se ptám, protože každý máme určité zásadní požadavky, přes které vlak nejde a pokud by jet chtěl, ztráceli bychom sami sebe. A i tyhle máme každý nastavené jinak. Např. já - nesmí chlastat, nesmí hulit, nesmí být ženatý nebo jinak zadaný - atd.
Pak jsou takové, že se ti sice vůbec nelíbí a lépe, když je tvůj "adept" nemá, ale za jistých okolností bys byl ochotný přivřít oko a vztah by to nebouralo. Třeba - jednou za čtvrt roku jde s kámoši na pivo a tam se zřídí (ale nemá agresivní opici, někam si zaleze a vyspí se z toho), má tetování (ale malinké a někde na krku pod vlasy).
Asi jsem to nevysvětlila, ale nebudu se vykecávat. Spíš je to o tom, co už ti tu napsali: shoda s názory na život, shoda ve světonázoru.
Zásadní "pohledy na věc" - třeba by vůbec nefungovalo, kdybys považoval třeba krádež či podvod za špatnou vlastnost - a tvá dívka by se divila, "co ti vadí". Nebo dnešní "oblíbené" braní drog. Např. pro mě je už tráva drogou - a pro někoho jiného "běžná neškodná věc". A hlavně - mít shodný pohled na výchovu dětí!
Snad chápeš, co tím vším myslím. Seznámení se a chození je jen prvním krokem - před sebou máte celý život, plný všelijakých nástrah a i té výchovy potomků. Tam totiž dochází k největším třenicím mezi partnery.
Popřemýšlej... aby se ti později slečna s očkováním nezdála jako růže mezi trním...
Já mám dvě dospělé děti. Dcera se očkovat nedala - syn ano. Mám ho proto zavrhnout, zakázat mu přístup domů a vůbec ho "odepsat"? Nebo - kdyby tví rodiče podlehli např. tlaku v práci a nechali se očko, zavrhneš je?
Očko bylo vážným sítem dnešní doby, ale pokud můj vztah s očkovanými stále funguje, nevidím potřebu ho rozbíjet a zničit. Třeba mám blbé názory, třeba blbě přemýšlím - nedělám si patent, jen navozuju i jiný pohled.
Měj se pěkně a k tomu přemýšlení něco přemýšlivého:
https://www.youtube.com/watch?v=EbHGS_bVkXY

@Quilgen Založil jsi zajímavé téma. Něco jsem si přečetla a jen v krátkosti napíšu otázku, která se ti vůbec nebude líbit: **Nejsi až moc "jájik"?** Není to zlá otázka, možná ti i pomůže. Ty víš, co sám chceš a nejsi ochotný k žádným kompromisům či ústupkům. No ale - zjistil sis vůbec, co chce ta slečna? Jaké má sny a představy ona? Jestli TY splňuješ její "požadavky", jak moc jsou přísné a neústupné, jak moc lpí na svých zásadách a na jakých? Takhle pitomě se ptám, protože každý máme určité zásadní požadavky, přes které vlak nejde a pokud by jet chtěl, ztráceli bychom sami sebe. A i tyhle máme každý nastavené jinak. Např. já - nesmí chlastat, nesmí hulit, nesmí být ženatý nebo jinak zadaný - atd. Pak jsou takové, že se ti sice vůbec nelíbí a lépe, když je tvůj "adept" nemá, ale za jistých okolností bys byl ochotný přivřít oko a vztah by to nebouralo. Třeba - jednou za čtvrt roku jde s kámoši na pivo a tam se zřídí (ale nemá agresivní opici, někam si zaleze a vyspí se z toho), má tetování (ale malinké a někde na krku pod vlasy). Asi jsem to nevysvětlila, ale nebudu se vykecávat. Spíš je to o tom, co už ti tu napsali: **shoda s názory na život, shoda ve světonázoru.** Zásadní "pohledy na věc" - třeba by vůbec nefungovalo, kdybys považoval třeba krádež či podvod za špatnou vlastnost - a tvá dívka by se divila, "co ti vadí". Nebo dnešní "oblíbené" braní drog. Např. pro mě je už tráva drogou - a pro někoho jiného "běžná neškodná věc". **A hlavně - mít shodný pohled na výchovu dětí!** Snad chápeš, co tím vším myslím. Seznámení se a chození je jen prvním krokem - před sebou máte celý život, plný všelijakých nástrah a i té výchovy potomků. Tam totiž dochází k největším třenicím mezi partnery. Popřemýšlej... aby se ti později slečna s očkováním nezdála jako růže mezi trním... Já mám dvě dospělé děti. Dcera se očkovat nedala - syn ano. Mám ho proto zavrhnout, zakázat mu přístup domů a vůbec ho "odepsat"? Nebo - kdyby tví rodiče podlehli např. tlaku v práci a nechali se očko, zavrhneš je? Očko bylo vážným sítem dnešní doby, **ale pokud můj vztah s očkovanými stále funguje, nevidím potřebu ho rozbíjet a zničit.** Třeba mám blbé názory, třeba blbě přemýšlím - nedělám si patent, jen navozuju i jiný pohled. Měj se pěkně a k tomu přemýšlení něco přemýšlivého: https://www.youtube.com/watch?v=EbHGS_bVkXY
Upravené 22. 3. 2022 o 09:30

Keď už tu je taka pekná diskusia, tak reku prispejem aj ja. Možno to pár ľudí prekvapí ale mám okolo 30 rokov. Som sám. Vlastne som sám už 16 rokov odkedy som šiel na strednú na intrák. Mám pár kamarátov, ale otvorene o všetkom a bez okolkov si dovolím hovoriť len s dvoma kamarátkami. Pri konverzácii s ostanými si musím dávať pozor na slová. Áno aj napriek tomu, že mám kamarátov tak som sám. Ako aj @Quilgen spomenul, vysoká mravnosť je dnska prekážkou. Doma ma naučili človečenskému správaniu, ale na základnej, strednej a na začiatku vysokej som mal s tou vysokou mravnosťou len problém. Prečo? Pretože vysoko mravný človek musí vedieť ako reagovať a ako sa správať k jedincom s nízkou mravnosťou, kultúrou. A to ma už doma nenaučili. Presne tak, decko s vysokou mravnosťou musí byť pripravené na to vytĺcť dušu z duševného mrzáka - deti si bitkou ublížiť nedokážu, ale zato decko duševný mrzák sa dačo naučí. Takže samozrejme, v škole posmešky, šikana a pod. To šlo až po vysokú, kde som trochu pochopil ako sa správať k biorobotom a iným zvieratám - nedôverovať im, nespoliehať sa na nich, na útok reagovať tolerantne a potom ešte väčším útokom až sa agresor poserie a pod. Proste správať sa k nim vzhľadom na ich mravnosť.

Keď som bol vo veku @Quilgen tak som mal podobné názory ... cieľ života - mať ženu, dom, strom, deti. Keď sa dneska pozerám späť na ten môj bývalý svetonázor, tak poviem, že to bol svetonázor neznalý, primitívny, povrchný. Dajme tomu, že maximum človeka v živote je opraviť Slovenský jazyk - to je práca na celý život. A vo veľa prípadoch ľudia s takýmto vysokým povolaním od Stvoriteľa ani nemajú rodinu, deti. Proste by na to nebol priestor. Alebo možno má byť človek veľký objaviteľ ako Tesla, ale tu človek mladý nevedomý, si dáva cieľ mať ženu, deti, dom, strom. Ale ako potom by si dneska ľudia svietili keby mal Tesla deti, ženu, namiesto toho aby nám vymyslel striedavý prúd? Ako sa hovorí, keď na niečo tlačíš tak je z toho väčšinou hovno smile tjs. nie je to cesta, ktorou by si mal ísť.

Pár žien sa na mňa však nalepilo. Presne ako tu bolo uvedené - netreba si namotávať iného človeka kým s ním nemáš vážne plány. Ťažko je určiť kde je hranica medzi slušným, prívetivým správaním a namotávaním. K ženám sa stále správam úctivo, slušne, džentlmensky, ale niektoré si to inak vysvetlia, namotajú sa. Podobne to robia aj ženy. Problém je v tom, že každý človek by si mal uvedomiť to, že niekoho si namotal a zabrzdiť vzťah na takej rovine kde on chce vo vzťahu ostať. Ak považuješ ženu za kamarátku, ale tá príliš vyhľadáva tvoju spoločnosť, pričom má priateľa a možno už je aj tehotná - tak to je ten správny okamih trochu si dať odstup (keď s ňou nechceš mať nič viac). K tým pár ženám. Prvá mi tak nepriamo dala najavo, že by niečo chcela viac. Samozrejme mužom také veci dochádzajú tak o pol roka až rok smile V tú chvíľu som jej povedal, že ma k nej neťahá. Proste mi chýbali na tej žene čisto ženské črty, bol to taký polochlapec. Keď sa mala zachovať ako číra sebavedomá žena, tak ostala v pomykove. Ľutujem svoj vtedajší krok? Nie. Stále sme kamaráti a v rôznych situáciách už X krát od tej kľúčovej chvíle som si povedal "dobre som spravil, že som s tebou nezačal niečo vážnejšie, lebo táto reakcia čo si teraz dala je dosť mimo môjho pohľadu na svet a mravnosti". Ďalšia známosť sa namotala, lebo som jej pomohol poskladať skrinku, potom sme sa pár krát stretli. Ja som si myslel, že to sú len také kamarátske prechádzky ale samozrejme, že opačná strana to brala inak. Dokonca sa mi raz postavila do dverí, že by sme mohli skúsiť spolu sex. Jemne som ju odtiahol od dverí a povedal "možno nabudúce". Po čase som si všimol, že sa žena namotala a bolo by vhodné to dať na správanu mieru, pretože jej náboženský fanatizmus nebol kompatibilný s KSB. Tak som jej vysvetlil ako sa veci majú, že to ako berie svoje náboženstvo za modlu , to nie je pre mňa a je dosť otázne či by som dal pokrstiť svoje deti. Nuž tam sa naše cesty rozišli. Viac ma nechcela vidieť - to je tá tolerancia čo učí Ježiš? Nie to je tá intolernacia čo učí RKC. Mal som aj jednu známosť kde to bolo ideálne. Človek keď stretne druhú polovičku, tak to vie ihneď. To nie je ako to berie @Quilgen, že "materiál na vytvorenie rodiny". To je niečo viac. Pochopenie na vyššej úrovni. A samozrejme, že ako mladý a sprostý, som to pokazil. Všetko šlo docela dobre. Náklonnosť z jednej aj druhej strany ... len neskôr som sa dozvedel, že má priateľa. Takže tento krát som sa namotal ja. Ona sa asi len správala pekne "ako ku každému inému chlapovi" a ja som to považoval za niečo viac ... asi, možno, neviem. Možno aj ona cítila niečo viac ale nechcela skončiť svoj vzťah - lebo jej bolo ľúto vtedajšieho priateľa. Ťažko povedať. Chybu som spravil ja, sekol som tú známosť, pretože mala priateľa. Teraz by som to už nespravil. Pokračoval by som ďalej v tom čo kvitlo a čakal by som. Keď by mala záujem, tak by časom dala kopačky frajerovi a prišla ku mne. Keď nie tak by sa nič nestalo. Život by šiel ďalej, po čase by city vychladli. Ale tu ešte raz pripomeniem "Muž by neměl vzbuzovat lásku v ženě, kterou nemá v plánu milovat." a to platí aj opačne "Žena by neměl vzbuzovat lásku v mužovi, ktorého nemá v plánu milovat." - čo ženy dosť často robia. Poznám takú ženu, čo mala na vysokej škole hárem okolo seba. Jeden bol jej priateľ - s tým mala sex. A potom ešte asi 9 ďalších, toho na PC hry, toho na prechádzky, toho na nákupy, toho na varenie, toho na zábavu .... proste či už vedome alebo nevedome si tá žena namotala 9 ďalších. Snažila sa namotať aj mňa, ale mňa ten jej hárem dosť odpudzoval. Teraz má jedného s ktorým má dieťa a polovička z tých namotaných si nevie nikoho nájsť, pretože majú skúsenosť z toho ako ich namotávala nejaká žena a potom ich odkopla. Potom ešte bolo pár záujemkýň, jedna sa ani o nič nepokúsila, z tretej strany som sa dozvedel, že niečo chcela. Ale tak nemala vzťah s otcom, tak sa nevedela k mužom správať, hoci bola fitnes a mala postavu jak lusk. Pozlátko krásne a vo vnútri samé nemilé prekvapenia smile Potom ďalšia mala správanie ako decko, žiaden svetonázor, absencia informácii v psychike - neťahalo ma to ku nej.

Čas sa posunul ďalej. A keď som narazil na Leva Klykova, tak som sa veľmi zmenil. Za posledné 2 roky som na sebe opravil negatívne chrakterové črty a rôzne programy, s ktorými by bol vzťah veľmi ťažký. Dokonca si ani neviem predstaviť ako by mala moja polovička spracovať takú negatívnu charakterovú črtu. Uvedomil som si programy, ktoré sedia v podvedomí a s nimi bojujem. Dalo by sa povedať, že preto som nemal "šťastie" vo vzťahoch, pretože môj názor na svet bol pri najmenšom nezrelý, Stvoriteľ vedel o mojich problémoch a preto ma nepripustil veľmi k vážnym známostiam. Múdry krok, veľmi múdry. Ďakujem Stvoriteľ, "máš u mňa jedno pivo". Tiež až Lev mi dokázal vysvetliť čo je to Láska. (Dávam virtuálny mínus bom mojím rodičom, že oni to za 30 rokov mojej existencie nedokázali).


So zoznamkami som to vzdal. Ako písal @Quilgen potrebuješ tam mať super profil a neviem čo všetko, kde ťa žena má vybrať na základe super profilu, vecí čo tam napíšeš? A aj tak píšeš 100 ženám a odpíše jedna, ktorá porušuje asi jediné pravidlo čo mám - žena nesmie byť ťažšia ako ja. A v reálnom živote. Idem električkou každý ďeň. Všetky ženy pohľad do mobilu. A ani netuším ako nadviazať kontakt na ulici. Teraz som si všimol jednu čo mi padla do oka. Vyzerá byť moja veková kategória. Stará sa o seba. Upravená, bez tetovania a iných IN vecí. Ale ako sa k nej dostať - netuším.
V minulosti boli ľudia viac v spoločnosti. Na pracovisku boli aj ženy aj muži, tak vzťahy sa jednoduchšie vytvárali. Teraz sa to presunulo do virtuálneho priestoru, kde vzťahy neexistujú, spoločenstvá sú pokrivené a mimo reality. Fašizmus ako remeň likvidujúci zdravé spoločenstvo ľudí. Chodím do práce každý deň, nikto tu nie je, všetci majú home office. Ženy žiadne, podobne ako na strednej a vysokej škole. Ako inžinier som sa stále pohzboval v spoločnosti, kde ženy nie sú, alebo je ich minimum a nespĺňajú moju jedinú váhovú požiadavku smile

Ako som spomenul, mám aj 2 kamarátky, ktorým môžem všetko povedať. S jednou som sa minule stretol po 2 rokoch a to bol zážitok. Netajím, že ma k nej stále ťahá. Prečo? Podľa mňa sa to volá láska. Láska v zmysle slova - súzvuk, rezonancia informačných polí dvoch jedincov, kedy obaja jedinci podvedome čítajú informácie z "cudzieho informačného poľa", pričom obaja nachádzajú v cudzom informačnom poli informácie im chýbajúce, nevyhnutné pre ďalší duchovný vývoj. Preto rozhovor s takým človekom vám príde úplne ladný, bez škriepok, bez chladného logického myslenia. Všetko čo povie partner dokážete tolerovať, vnímať, posudzovať z rôznych uhlov, nie len z vášho chladného logického pohľadu. Doslova sa do vás otlačí informačné pole partnera. Ešte 2 dni po stretnutí som si pamätal všetko o čom sme sa bavili. Všetky slová boli pre mňa dôležité, žiadny "small talk" - po Slovensky "debata o hovne (alebo o počasí)". Telepatia funguje takmer na 100% pri takomto stretnutí. Áno je tam nebezpečenstvo, že sa do vás otlačia aj informácie, ktoré v debate neboli uvedené ale v informačnom poli partnera sú, ale je na vás aby to váš antivírus spracoval. Je to láska, kedy ťa partner počúva a snaží sa ti pomôcť opraviť tvoje krivé miesta v svetonázore, prípadne zaplniť miesta prázdne. Láska nevylučuje logiku. Ale logika veľa krát vylučuje lásku.


Emócie sa nemajú ignorovať, emócie sú zdrojom životnej energie. Starý človek, bez vonkajších podnetov, bez emócie umiera. Avšak dajte mu niečo robiť, niečo čo ho bude baviť a bude žiť ešte X rokov, pretože emócia šťastia vidieť výsledok tvorivého procesu, bude držať človeka pri živote, kým mu nevypovie telo službu. Emócie sa treba naučiť chápať, ovládať a nie ich potlačovať. Vrahovia, politici a iní kriváci museli na sebe dlho pracovať aby v sebe zabili všetky emócie a aby sa stali robotami.


Nakoniec dám jednu otázku pre @Quilgen "Čo je to podľa teba láska?"
Napovieda
62398a88f0305

Keď už tu je taka pekná diskusia, tak reku prispejem aj ja. Možno to pár ľudí prekvapí ale mám okolo 30 rokov. Som sám. Vlastne som sám už 16 rokov odkedy som šiel na strednú na intrák. Mám pár kamarátov, ale otvorene o všetkom a bez okolkov si dovolím hovoriť len s dvoma kamarátkami. Pri konverzácii s ostanými si musím dávať pozor na slová. Áno aj napriek tomu, že mám kamarátov tak som sám. Ako aj @Quilgen spomenul, vysoká mravnosť je dnska prekážkou. Doma ma naučili človečenskému správaniu, ale na základnej, strednej a na začiatku vysokej som mal s tou vysokou mravnosťou len problém. Prečo? Pretože vysoko mravný človek musí vedieť ako reagovať a ako sa správať k jedincom s nízkou mravnosťou, kultúrou. A to ma už doma nenaučili. Presne tak, decko s vysokou mravnosťou musí byť pripravené na to vytĺcť dušu z duševného mrzáka - deti si bitkou ublížiť nedokážu, ale zato decko duševný mrzák sa dačo naučí. Takže samozrejme, v škole posmešky, šikana a pod. To šlo až po vysokú, kde som trochu pochopil ako sa správať k biorobotom a iným zvieratám - nedôverovať im, nespoliehať sa na nich, na útok reagovať tolerantne a potom ešte väčším útokom až sa agresor poserie a pod. Proste správať sa k nim vzhľadom na ich mravnosť. Keď som bol vo veku @Quilgen tak som mal podobné názory ... cieľ života - mať ženu, dom, strom, deti. Keď sa dneska pozerám späť na ten môj bývalý svetonázor, tak poviem, že to bol svetonázor neznalý, primitívny, povrchný. Dajme tomu, že maximum človeka v živote je opraviť Slovenský jazyk - to je práca na celý život. A vo veľa prípadoch ľudia s takýmto vysokým povolaním od Stvoriteľa ani nemajú rodinu, deti. Proste by na to nebol priestor. Alebo možno má byť človek veľký objaviteľ ako Tesla, ale tu človek mladý nevedomý, si dáva cieľ mať ženu, deti, dom, strom. Ale ako potom by si dneska ľudia svietili keby mal Tesla deti, ženu, namiesto toho aby nám vymyslel striedavý prúd? Ako sa hovorí, keď na niečo tlačíš tak je z toho väčšinou hovno :D tjs. nie je to cesta, ktorou by si mal ísť. Pár žien sa na mňa však nalepilo. Presne ako tu bolo uvedené - netreba si namotávať iného človeka kým s ním nemáš vážne plány. Ťažko je určiť kde je hranica medzi slušným, prívetivým správaním a namotávaním. K ženám sa stále správam úctivo, slušne, džentlmensky, ale niektoré si to inak vysvetlia, namotajú sa. Podobne to robia aj ženy. Problém je v tom, že každý človek by si mal uvedomiť to, že niekoho si namotal a zabrzdiť vzťah na takej rovine kde on chce vo vzťahu ostať. Ak považuješ ženu za kamarátku, ale tá príliš vyhľadáva tvoju spoločnosť, pričom má priateľa a možno už je aj tehotná - tak to je ten správny okamih trochu si dať odstup (keď s ňou nechceš mať nič viac). K tým pár ženám. Prvá mi tak nepriamo dala najavo, že by niečo chcela viac. Samozrejme mužom také veci dochádzajú tak o pol roka až rok :D V tú chvíľu som jej povedal, že ma k nej neťahá. Proste mi chýbali na tej žene čisto ženské črty, bol to taký polochlapec. Keď sa mala zachovať ako číra sebavedomá žena, tak ostala v pomykove. Ľutujem svoj vtedajší krok? Nie. Stále sme kamaráti a v rôznych situáciách už X krát od tej kľúčovej chvíle som si povedal "dobre som spravil, že som s tebou nezačal niečo vážnejšie, lebo táto reakcia čo si teraz dala je dosť mimo môjho pohľadu na svet a mravnosti". Ďalšia známosť sa namotala, lebo som jej pomohol poskladať skrinku, potom sme sa pár krát stretli. Ja som si myslel, že to sú len také kamarátske prechádzky ale samozrejme, že opačná strana to brala inak. Dokonca sa mi raz postavila do dverí, že by sme mohli skúsiť spolu sex. Jemne som ju odtiahol od dverí a povedal "možno nabudúce". Po čase som si všimol, že sa žena namotala a bolo by vhodné to dať na správanu mieru, pretože jej náboženský fanatizmus nebol kompatibilný s KSB. Tak som jej vysvetlil ako sa veci majú, že to ako berie svoje náboženstvo za modlu , to nie je pre mňa a je dosť otázne či by som dal pokrstiť svoje deti. Nuž tam sa naše cesty rozišli. Viac ma nechcela vidieť - to je tá tolerancia čo učí Ježiš? Nie to je tá intolernacia čo učí RKC. Mal som aj jednu známosť kde to bolo ideálne. Človek keď stretne druhú polovičku, tak to vie ihneď. To nie je ako to berie @Quilgen, že "materiál na vytvorenie rodiny". To je niečo viac. Pochopenie na vyššej úrovni. A samozrejme, že ako mladý a sprostý, som to pokazil. Všetko šlo docela dobre. Náklonnosť z jednej aj druhej strany ... len neskôr som sa dozvedel, že má priateľa. Takže tento krát som sa namotal ja. Ona sa asi len správala pekne "ako ku každému inému chlapovi" a ja som to považoval za niečo viac ... asi, možno, neviem. Možno aj ona cítila niečo viac ale nechcela skončiť svoj vzťah - lebo jej bolo ľúto vtedajšieho priateľa. Ťažko povedať. Chybu som spravil ja, sekol som tú známosť, pretože mala priateľa. Teraz by som to už nespravil. Pokračoval by som ďalej v tom čo kvitlo a čakal by som. Keď by mala záujem, tak by časom dala kopačky frajerovi a prišla ku mne. Keď nie tak by sa nič nestalo. Život by šiel ďalej, po čase by city vychladli. Ale tu ešte raz pripomeniem "Muž by neměl vzbuzovat lásku v ženě, kterou nemá v plánu milovat." a to platí aj opačne "Žena by neměl vzbuzovat lásku v mužovi, ktorého nemá v plánu milovat." - čo ženy dosť často robia. Poznám takú ženu, čo mala na vysokej škole hárem okolo seba. Jeden bol jej priateľ - s tým mala sex. A potom ešte asi 9 ďalších, toho na PC hry, toho na prechádzky, toho na nákupy, toho na varenie, toho na zábavu .... proste či už vedome alebo nevedome si tá žena namotala 9 ďalších. Snažila sa namotať aj mňa, ale mňa ten jej hárem dosť odpudzoval. Teraz má jedného s ktorým má dieťa a polovička z tých namotaných si nevie nikoho nájsť, pretože majú skúsenosť z toho ako ich namotávala nejaká žena a potom ich odkopla. Potom ešte bolo pár záujemkýň, jedna sa ani o nič nepokúsila, z tretej strany som sa dozvedel, že niečo chcela. Ale tak nemala vzťah s otcom, tak sa nevedela k mužom správať, hoci bola fitnes a mala postavu jak lusk. Pozlátko krásne a vo vnútri samé nemilé prekvapenia :D Potom ďalšia mala správanie ako decko, žiaden svetonázor, absencia informácii v psychike - neťahalo ma to ku nej. Čas sa posunul ďalej. A keď som narazil na Leva Klykova, tak som sa veľmi zmenil. Za posledné 2 roky som na sebe opravil negatívne chrakterové črty a rôzne programy, s ktorými by bol vzťah veľmi ťažký. Dokonca si ani neviem predstaviť ako by mala moja polovička spracovať takú negatívnu charakterovú črtu. Uvedomil som si programy, ktoré sedia v podvedomí a s nimi bojujem. Dalo by sa povedať, že preto som nemal "šťastie" vo vzťahoch, pretože môj názor na svet bol pri najmenšom nezrelý, Stvoriteľ vedel o mojich problémoch a preto ma nepripustil veľmi k vážnym známostiam. Múdry krok, veľmi múdry. Ďakujem Stvoriteľ, "máš u mňa jedno pivo". Tiež až Lev mi dokázal vysvetliť čo je to Láska. (Dávam virtuálny mínus bom mojím rodičom, že oni to za 30 rokov mojej existencie nedokázali). So zoznamkami som to vzdal. Ako písal @Quilgen potrebuješ tam mať super profil a neviem čo všetko, kde ťa žena má vybrať na základe super profilu, vecí čo tam napíšeš? A aj tak píšeš 100 ženám a odpíše jedna, ktorá porušuje asi jediné pravidlo čo mám - žena nesmie byť ťažšia ako ja. A v reálnom živote. Idem električkou každý ďeň. Všetky ženy pohľad do mobilu. A ani netuším ako nadviazať kontakt na ulici. Teraz som si všimol jednu čo mi padla do oka. Vyzerá byť moja veková kategória. Stará sa o seba. Upravená, bez tetovania a iných IN vecí. Ale ako sa k nej dostať - netuším. V minulosti boli ľudia viac v spoločnosti. Na pracovisku boli aj ženy aj muži, tak vzťahy sa jednoduchšie vytvárali. Teraz sa to presunulo do virtuálneho priestoru, kde vzťahy neexistujú, spoločenstvá sú pokrivené a mimo reality. Fašizmus ako remeň likvidujúci zdravé spoločenstvo ľudí. Chodím do práce každý deň, nikto tu nie je, všetci majú home office. Ženy žiadne, podobne ako na strednej a vysokej škole. Ako inžinier som sa stále pohzboval v spoločnosti, kde ženy nie sú, alebo je ich minimum a nespĺňajú moju jedinú váhovú požiadavku :D Ako som spomenul, mám aj 2 kamarátky, ktorým môžem všetko povedať. S jednou som sa minule stretol po 2 rokoch a to bol zážitok. Netajím, že ma k nej stále ťahá. Prečo? Podľa mňa sa to volá láska. **Láska v zmysle slova - súzvuk, rezonancia informačných polí dvoch jedincov, kedy obaja jedinci podvedome čítajú informácie z "cudzieho informačného poľa", pričom obaja nachádzajú v cudzom informačnom poli informácie im chýbajúce, nevyhnutné pre ďalší duchovný vývoj.** Preto rozhovor s takým človekom vám príde úplne ladný, bez škriepok, bez chladného logického myslenia. Všetko čo povie partner dokážete tolerovať, vnímať, posudzovať z rôznych uhlov, nie len z vášho chladného logického pohľadu. Doslova sa do vás otlačí informačné pole partnera. Ešte 2 dni po stretnutí som si pamätal všetko o čom sme sa bavili. Všetky slová boli pre mňa dôležité, žiadny "small talk" - po Slovensky "debata o hovne (alebo o počasí)". Telepatia funguje takmer na 100% pri takomto stretnutí. Áno je tam nebezpečenstvo, že sa do vás otlačia aj informácie, ktoré v debate neboli uvedené ale v informačnom poli partnera sú, ale je na vás aby to váš antivírus spracoval. Je to láska, kedy ťa partner počúva a snaží sa ti pomôcť opraviť tvoje krivé miesta v svetonázore, prípadne zaplniť miesta prázdne. Láska nevylučuje logiku. Ale logika veľa krát vylučuje lásku. Emócie sa nemajú ignorovať, emócie sú zdrojom životnej energie. Starý človek, bez vonkajších podnetov, bez emócie umiera. Avšak dajte mu niečo robiť, niečo čo ho bude baviť a bude žiť ešte X rokov, pretože emócia šťastia vidieť výsledok tvorivého procesu, bude držať človeka pri živote, kým mu nevypovie telo službu. Emócie sa treba naučiť chápať, ovládať a nie ich potlačovať. Vrahovia, politici a iní kriváci museli na sebe dlho pracovať aby v sebe zabili všetky emócie a aby sa stali robotami. Nakoniec dám jednu otázku pre @Quilgen "Čo je to podľa teba láska?" Napovieda ![62398a88f0305](serve/attachment&path=62398a88f0305)

"Muž by neměl vzbuzovat lásku v ženě, kterou nemá v plánu milovat." a to platí aj opačne "Žena by neměl vzbuzovat lásku v mužovi, ktorého nemá v plánu milovat." - čo ženy dosť často robia


Ferry, pokud nekdo vzbuzuje lasku v nekom, koho nechce milovat a dela to proto, aby si neco dokazoval, aby mel dalsi zarez na futrech, aby se mohl chlubit kamaradovi/kamaradkam nebo je tam jiny hloupy background, potom je to nevyzraly clovek. nekdo, kdo si neveri sam sobe, kdo ma potrebu ponizit jineho, aby si posilil ego. ani bych nerekla, ze je to podle veku. znam lidi, co tyhle ubohe hry hraji ve 20 a hraji je i ve 40.
nicmene... kdyz uz tady se pise o nejakych zazitcich, tak ja vas taky pobavim. napriklad, kdyz se sejdu s chlapem, ktery me zacne karat za to, ze pouziju slova "meeting" a "workshop"... nebo kdyz me chlap se snazi oslnit drahym autem a loznici za 300K, protoze je ve stylu ludvika... a kdyz ja se ho ptam "jakeho ludvika" (protoze napriklad styl ludvika XIV. je uplne jiny nez ludvika XV. atd.) a ten chlap se urazi, protoze pry na co se ho to ptam, co ze sebe delam ..pritom ja ze sebe nic nedelam, ja pokladam relevantni otazku. nebo kdyz se seznamim s chlapem, ktery mi posle fotky, kde je o 10 let mladsi a take o 20 kg tezsi a ja ho na schuzce ani nepoznam a on mi rekne, ze se neodvazil mi poslat soucasnou fotku a kdyz mu dam tedy sanci, ze se snazim pochopit, ze se bal, tak na druhe schuzce se dozvim, ze ma vse v exekuci, protoze ho ex o vsechno obrala, takze typek nema penize ani na benzin do brna s tim, ze by prijel zlutym busem:-) nebo kdyz se seznami s typkem, ktery mi porad, ale porad posila nejake selficka a ja nechapu proc... a po me chce to stejne, a ja si rikam, to ho vazne zajima jen to, jak vypadam? to ho nezajima, co mam v hlave?:-)
ano, kamosi mi vypraveji ruzne historky, kterym se smejeme, napriklad, ze mu holka posle seznam aut, ktere bude akceptovat:-) no a kamos ji napsal, ze on nema zadne:-) tak konec procesu:-)
tim jen chci rict, ja chapu frustraci dnesnich muzu vuci zenam, ale sakra chlapi, verte mi, ze ono to obracene neni taky easy ... a reknu vam jednu vec, nekteri chlapi maji problem se silnymi a chytrymi zenami.


[quote="pid:64585, uid:106"]"Muž by neměl vzbuzovat lásku v ženě, kterou nemá v plánu milovat." a to platí aj opačne "Žena by neměl vzbuzovat lásku v mužovi, ktorého nemá v plánu milovat." - čo ženy dosť často robia[/quote] Ferry, pokud nekdo vzbuzuje lasku v nekom, koho nechce milovat a dela to proto, aby si neco dokazoval, aby mel dalsi zarez na futrech, aby se mohl chlubit kamaradovi/kamaradkam nebo je tam jiny hloupy background, potom je to nevyzraly clovek. nekdo, kdo si neveri sam sobe, kdo ma potrebu ponizit jineho, aby si posilil ego. ani bych nerekla, ze je to podle veku. znam lidi, co tyhle ubohe hry hraji ve 20 a hraji je i ve 40. nicmene... kdyz uz tady se pise o nejakych zazitcich, tak ja vas taky pobavim. napriklad, kdyz se sejdu s chlapem, ktery me zacne karat za to, ze pouziju slova "meeting" a "workshop"... nebo kdyz me chlap se snazi oslnit drahym autem a loznici za 300K, protoze je ve stylu ludvika... a kdyz ja se ho ptam "jakeho ludvika" (protoze napriklad styl ludvika XIV. je uplne jiny nez ludvika XV. atd.) a ten chlap se urazi, protoze pry na co se ho to ptam, co ze sebe delam ..pritom ja ze sebe nic nedelam, ja pokladam relevantni otazku. nebo kdyz se seznamim s chlapem, ktery mi posle fotky, kde je o 10 let mladsi a take o 20 kg tezsi a ja ho na schuzce ani nepoznam a on mi rekne, ze se neodvazil mi poslat soucasnou fotku a kdyz mu dam tedy sanci, ze se snazim pochopit, ze se bal, tak na druhe schuzce se dozvim, ze ma vse v exekuci, protoze ho ex o vsechno obrala, takze typek nema penize ani na benzin do brna s tim, ze by prijel zlutym busem:-) nebo kdyz se seznami s typkem, ktery mi porad, ale porad posila nejake selficka a ja nechapu proc... a po me chce to stejne, a ja si rikam, to ho vazne zajima jen to, jak vypadam? to ho nezajima, co mam v hlave?:-) ano, kamosi mi vypraveji ruzne historky, kterym se smejeme, napriklad, ze mu holka posle seznam aut, ktere bude akceptovat:-) no a kamos ji napsal, ze on nema zadne:-) tak konec procesu:-) tim jen chci rict, ja chapu frustraci dnesnich muzu vuci zenam, ale sakra chlapi, verte mi, ze ono to obracene neni taky easy ... a reknu vam jednu vec, nekteri chlapi maji problem se silnymi a chytrymi zenami.
123
7.17k
211
45
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept