Politika v SR
Blaha podáva na Čaputovú trestné oznámenie

Reaguje tak na jej včerajšie video, kde na záver vyslovila neonacistický pozdrav "Sláva Ukrajine"


https://youtu.be/fr0nbh2YrpA


Kto chce kam....


Reaguje tak na jej včerajšie video, kde na záver vyslovila neonacistický pozdrav "Sláva Ukrajine" https://youtu.be/fr0nbh2YrpA Kto chce kam....

Reaguje tak na jej včerajšie video, kde na záver vyslovila neonacistický pozdrav "Sláva Ukrajine"


To je síce pekné, ale toto mal dať na niekoho iného, pretože prezidenta možno súdiť len za vlastizradu. Takže mútenie prázdnej slamy.


Čl. 107


Prezidenta možno stíhať iba za úmyselné porušenie ústavy alebo za vlastizradu. O podaní obžaloby na prezidenta rozhoduje Národná rada Slovenskej republiky trojpätinovou väčšinou hlasov všetkých poslancov. Obžalobu podáva Národná rada Slovenskej republiky na Ústavný súd Slovenskej republiky, ktorý o nej rozhodne v pléne. Odsudzujúce rozhodnutie Ústavného súdu Slovenskej republiky znamená stratu funkcie prezidenta a spôsobilosti túto funkciu opätovne získať.


zdroj: https://www.zakonypreludi.sk/zz/1992-460#hlava1


Tesne vedľa, toto mal dať na Eduscha, netreba si ani pustiť, je to hneď na pútači.


https://www.youtube.com/watch?v=pCw5F09c9NM


Asi tak. Myslím, že ďalšia skladačka do @jox13 ovej mozaiky, že asi má pravdu. Viac tu: https://oracle911blog.wordpress.com/2022/03/26/mlcanie-fasistov/

Myslím, že sa to hodí aj do Taurusovho vlákna, oba príspevky


[quote="pid:65530, uid:17"]Reaguje tak na jej včerajšie video, kde na záver vyslovila neonacistický pozdrav "Sláva Ukrajine"[/quote] To je síce pekné, ale toto mal dať na niekoho iného, pretože prezidenta možno súdiť len za vlastizradu. Takže mútenie prázdnej slamy. Čl. 107 Prezidenta možno stíhať iba za úmyselné porušenie ústavy alebo za vlastizradu. O podaní obžaloby na prezidenta rozhoduje Národná rada Slovenskej republiky trojpätinovou väčšinou hlasov všetkých poslancov. Obžalobu podáva Národná rada Slovenskej republiky na Ústavný súd Slovenskej republiky, ktorý o nej rozhodne v pléne. Odsudzujúce rozhodnutie Ústavného súdu Slovenskej republiky znamená stratu funkcie prezidenta a spôsobilosti túto funkciu opätovne získať. zdroj: https://www.zakonypreludi.sk/zz/1992-460#hlava1 Tesne vedľa, toto mal dať na Eduscha, netreba si ani pustiť, je to hneď na pútači. https://www.youtube.com/watch?v=pCw5F09c9NM Asi tak. Myslím, že ďalšia skladačka do @jox13 ovej mozaiky, že asi má pravdu. Viac tu: https://oracle911blog.wordpress.com/2022/03/26/mlcanie-fasistov/ Myslím, že sa to hodí aj do Taurusovho vlákna, oba príspevky
Upravené 28. 3. 2022 o 19:01

Tu ale nejde o to kto na koho podal TO.....ide o ozvučenie toho, že sa tu nezmyselne podporuje fašizmus, ktory je všade trestný.... všetci tí čo dnes kričia ten nezmysel by mali byť braní na zodpovednosť.... Prečo si všetky hovoriace hlavy myslia, že sme blbí a nevieme o Banderovcoch a ich zverstvách....veď je to absurdné.....


Tu ale nejde o to kto na koho podal TO.....ide o ozvučenie toho, že sa tu nezmyselne podporuje fašizmus, ktory je všade trestný.... všetci tí čo dnes kričia ten nezmysel by mali byť braní na zodpovednosť.... Prečo si všetky hovoriace hlavy myslia, že sme blbí a nevieme o Banderovcoch a ich zverstvách....veď je to absurdné.....

...ide o ozvučenie toho, že sa tu nezmyselne podporuje fašizmus, ktory je všade trestný....


Blaha toto povedal veľa krát, má to svojom FB. Tamto TO mu zmetú zo stola, viď článok Ústavy. Prečo to nepodal na Eduscha? To video je z 05.03.22, čo mu trvalo celé 3 týždne? Bude to akože vyšetrovať tá polícia, ktorá pod hlavičkou Hoaxy dáva toto? To sa mohli inspriovať trápnou wikipediou


https://cs.wikipedia.org/wiki/Stepan_Bandera


624207275283d
62420727659f3


No asi sotva. Podľa mňa si treba prečítať ten Joxov článok.


[quote="pid:65538, uid:17"]...ide o ozvučenie toho, že sa tu nezmyselne podporuje fašizmus, ktory je všade trestný....[/quote] Blaha toto povedal veľa krát, má to svojom FB. Tamto TO mu zmetú zo stola, viď článok Ústavy. Prečo to nepodal na Eduscha? To video je z 05.03.22, čo mu trvalo celé 3 týždne? Bude to akože vyšetrovať tá polícia, ktorá pod hlavičkou Hoaxy dáva toto? To sa mohli inspriovať trápnou wikipediou https://cs.wikipedia.org/wiki/Stepan_Bandera ![624207275283d](serve/attachment&path=624207275283d) ![62420727659f3](serve/attachment&path=62420727659f3) No asi sotva. Podľa mňa si treba prečítať ten Joxov článok.
Upravené 29. 3. 2022 o 09:27

Ďalší kandidát:
6242afa647410


Ďalší kandidát: ![6242afa647410](serve/attachment&path=6242afa647410)

K tomu statusu polície - polícia nemá čo robiť kampane, na to sú tu politici resp. obchodníci so svojimi marketingovými kampaňami.
Na políciu inak možno použiť ten chystaný paragraf o šírení propagandy a hoaxov.


K Blahovi - chlieb pre to lacnejší nebude, presne ako som napísal v článku. A falošnicu treba nechať tak, nech len kopí chyby a vyjadrenia. Príde správny čas.


K tomu statusu polície - polícia nemá čo robiť kampane, na to sú tu politici resp. obchodníci so svojimi marketingovými kampaňami. Na políciu inak možno použiť ten chystaný paragraf o šírení propagandy a hoaxov. K Blahovi - chlieb pre to lacnejší nebude, presne ako som napísal v článku. A falošnicu treba nechať tak, nech len kopí chyby a vyjadrenia. Príde správny čas.

Moderátor

Upravené 29. 3. 2022 o 09:44

To je síce pekné, ale toto mal dať na niekoho iného, pretože prezidenta možno súdiť len za vlastizradu. Takže mútenie prázdnej slamy.


Co sa tyka blahoveho trestneho oznamania, uplne ho v tom podporujem. Vobec totiz nejde o to trestne oznamenie ani o to, ze by mala byt bojovnicka so zlom odsudena ci nieco podobneho. O to neslo ani v najmensom. Ak blaha napise statusy na madam, tak ho sudne stihaju a nutia mazat prispevky. Ak ale poda trestne oznamenie, je uplne jedno ci bude uspesne, ale ozvucil velmi zavaznu informaciu a to je to, ze tato fasisticka vlada otvorene podporuje nacizmus. Este to aj prebrali media a cele infopole a sud mu nemoze ani nakazat aby to zmazal. Riadenie je proces informacny a sirenie informacii je riadenie. O to islo, spravil to spravne, az neverim, ze to bol jeho napad, ja ho moc nemusim za to, ze nadava na Stalina a na bolsevikov, a to si hovori aky je scitany. Este raz, o trestne stihanie nejde ani nahodou.


[quote="pid:65532, uid:273"]To je síce pekné, ale toto mal dať na niekoho iného, pretože prezidenta možno súdiť len za vlastizradu. Takže mútenie prázdnej slamy.[/quote] Co sa tyka blahoveho trestneho oznamania, uplne ho v tom podporujem. Vobec totiz nejde o to trestne oznamenie ani o to, ze by mala byt bojovnicka so zlom odsudena ci nieco podobneho. O to neslo ani v najmensom. Ak blaha napise statusy na madam, tak ho sudne stihaju a nutia mazat prispevky. Ak ale poda trestne oznamenie, je uplne jedno ci bude uspesne, ale ozvucil velmi zavaznu informaciu a to je to, ze tato fasisticka vlada otvorene podporuje nacizmus. Este to aj prebrali media a cele infopole a sud mu nemoze ani nakazat aby to zmazal. Riadenie je proces informacny a sirenie informacii je riadenie. O to islo, spravil to spravne, az neverim, ze to bol jeho napad, ja ho moc nemusim za to, ze nadava na Stalina a na bolsevikov, a to si hovori aky je scitany. Este raz, o trestne stihanie nejde ani nahodou.
1.19k
6
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept