Otázky a odpovede
Mariupol
?

Pokud
jste jeste neposlouchali Panarina ?...tak tedy....
Jak vite tak /" neutralni "rakousky kancler priletel honem do Moskvy....za Putinem ... orodovat za 200 vysokych officiru z NATO....kteri jsou v podzemnich katakombach pod Mariupolem obkliceni a zablokovani..../ muzete si predstavit , ze to nejsou zadne nevyznamne prdelky s delnickym puvodem ....ale ""chlapci s modrou nacistickou krvi"" ze zapadnich slechtickych rodu....
Proto tedy tolik pozornosti.../ ten nedavny interview s Peskovem.../.proto ty plamenne vyzvy zeleneho muzicka z Kyjeva... ze se musi zachranit Mariupol za kazdou cenu...etc.
Ano, to jsou ti hajdalaci, kteri skolili fashisticke pluky "azov & Agar etc..""


No a ted si s nimi mohou rusove hrat jako kocka s mysi.....


Hosani to nejsou zadny malo-petr , zednicek nebo petrzalka....to jsou deticky ci vnoucci...tech nejvyssich z EURO
Takze budou ustupky a moc a moc penizku se prevede do cizich kapes....
Jo kdo si hraje se zapalkami tak riskuje ohen...a ten ted vzplal jasnym plamenem....
Klobouk dolu pred ruskou 5-tkou ....jsou to vynikajici sachiste....


Pokud jste jeste neposlouchali Panarina ?...tak tedy.... Jak vite tak /" neutralni "rakousky kancler priletel honem do Moskvy....za Putinem ... orodovat za 200 vysokych officiru z NATO....kteri jsou v podzemnich katakombach pod Mariupolem obkliceni a zablokovani..../ muzete si predstavit , ze to nejsou zadne nevyznamne prdelky s delnickym puvodem ....ale ""chlapci s modrou nacistickou krvi"" ze zapadnich slechtickych rodu.... Proto tedy tolik pozornosti.../ ten nedavny interview s Peskovem.../.proto ty plamenne vyzvy zeleneho muzicka z Kyjeva... ze se musi zachranit Mariupol za kazdou cenu...etc. Ano, to jsou ti hajdalaci, kteri skolili fashisticke pluky "azov & Agar etc.."" No a ted si s nimi mohou rusove hrat jako kocka s mysi..... Hosani to nejsou zadny malo-petr , zednicek nebo petrzalka....to jsou deticky ci vnoucci...tech nejvyssich z EURO Takze budou ustupky a moc a moc penizku se prevede do cizich kapes.... Jo kdo si hraje se zapalkami tak riskuje ohen...a ten ted vzplal jasnym plamenem.... Klobouk dolu pred ruskou 5-tkou ....jsou to vynikajici sachiste....

Na webu se britský Aiden Aislin proslavil během bitev na straně kurdských sebeobranných jednotek v Sýrii. Odjel na Ukrajinu jako dobrovolník.
A pak přišla zpráva, údajně on a mariňáci, s nimiž byl na frontové linii v Mariupolu, vyčerpali munici a jídlo, takže se on a ostatní vzdali ruským jednotkám.
Zatím neexistuje žádné potvrzení
https://t.me/swodki/67168


Na webu se britský Aiden Aislin proslavil během bitev na straně kurdských sebeobranných jednotek v Sýrii. Odjel na Ukrajinu jako dobrovolník. A pak přišla zpráva, údajně on a mariňáci, s nimiž byl na frontové linii v Mariupolu, vyčerpali munici a jídlo, takže se on a ostatní vzdali ruským jednotkám. Zatím neexistuje žádné potvrzení https://t.me/swodki/67168

37 Afghánců je v Azov-Steel spolu s neonacisty⚡️
To se stalo známým donbaským zpravodajským důstojníkům po dalším rádiovém odposlechu před několika dny.
Podle projektu @wargonzo den předtím se však Afghánci ozvali a požádali o koridor pro evakuaci z průmyslové zóny v Mariupolu, kde jsou obklopeni spolu s neonacisty z Azova. Mimochodem, byli to militanti, kteří zablokovali jednání o evakuaci cizinců bojovníky DLR a Ruské federace.
K dispozici @wargonzo je k dispozici následující verze pobytu v řadách "Azov" 37. afghánské armády.
Mluvíme o těch speciálních silách, které dříve pracovaly pro proamerickou vládu Ghaniho - po stažení vojsk NATO a vítězství Talibanu - byly evakuovány do Spojených států, kde se připojily k PMC "Academy" (dříve "Black Waters"smile. Jsou jen jednou z těch vojenských, na jejichž vzdělávání a výcviku se Američané v Afghánistánu aktivně podíleli. Přišli do Mariupolu, aby bojovali jako žoldáci.
https://t.me/wargonzo/6551

37 Afghánců je v Azov-Steel spolu s neonacisty⚡️ To se stalo známým donbaským zpravodajským důstojníkům po dalším rádiovém odposlechu před několika dny. Podle projektu @wargonzo den předtím se však Afghánci ozvali a požádali o koridor pro evakuaci z průmyslové zóny v Mariupolu, kde jsou obklopeni spolu s neonacisty z Azova. Mimochodem, byli to militanti, kteří zablokovali jednání o evakuaci cizinců bojovníky DLR a Ruské federace. K dispozici @wargonzo je k dispozici následující verze pobytu v řadách "Azov" 37. afghánské armády. Mluvíme o těch speciálních silách, které dříve pracovaly pro proamerickou vládu Ghaniho - po stažení vojsk NATO a vítězství Talibanu - byly evakuovány do Spojených států, kde se připojily k PMC "Academy" (dříve "Black Waters"). Jsou jen jednou z těch vojenských, na jejichž vzdělávání a výcviku se Američané v Afghánistánu aktivně podíleli. Přišli do Mariupolu, aby bojovali jako žoldáci. https://t.me/wargonzo/6551

Jsou jen jednou z těch vojenských, na jejichž vzdělávání a výcviku se Američané v Afghánistánu aktivně podíleli. Přišli do Mariupolu, aby bojovali jako žoldáci.

Žoldáci . Takže vraždící pro peníze . Trest smrti a žádné domlouvání . A pěkně to nahrát a pustit do celého světa . Ať žoldáci vědí , do čeho jdou .


[quote="pid:67571, uid:207"]Jsou jen jednou z těch vojenských, na jejichž vzdělávání a výcviku se Američané v Afghánistánu aktivně podíleli. Přišli do Mariupolu, aby bojovali jako žoldáci.[/quote] Žoldáci . Takže vraždící pro peníze . Trest smrti a žádné domlouvání . A pěkně to nahrát a pustit do celého světa . Ať žoldáci vědí , do čeho jdou .

Dnes brzy ráno, nebo ještě v noci, se pokusilo 1500 bojovníků z Azov Stalu probojovat z obklíčení. Hodně jich bylo zabitých, někteří se vrátili zpátky a několik jich bylo zajato. Zajatý voják pak při výslechu řekl, že kdyby věděli, že předtím se vzdalo 270 vojáků, udělali by totéž.


Dnes brzy ráno, nebo ještě v noci, se pokusilo 1500 bojovníků z Azov Stalu probojovat z obklíčení. Hodně jich bylo zabitých, někteří se vrátili zpátky a několik jich bylo zajato. Zajatý voják pak při výslechu řekl, že kdyby věděli, že předtím se vzdalo 270 vojáků, udělali by totéž.

1000 MARIŇÁKŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY SE VZDÁVÁ MINISTERSTVU VNITRA A MGB DLR. SLEDUJI PROCES.
300 zraněných, 90 neschopných samostatného pohybu.
Zdravých lidí může být více než 800. Pokud vše skončí podle plánu, obrana organizovaná Ozbrojenými silami Ukrajiny v železárnách a ocelárnách Iljič padne. To je výsledek společné práce bezpečnostních sil a zvláštních služeb v Mariupolu. Pak je tu Azovstal s nacisty.
https://t.me/swodki/67814


1000 MARIŇÁKŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY SE VZDÁVÁ MINISTERSTVU VNITRA A MGB DLR. SLEDUJI PROCES. 300 zraněných, 90 neschopných samostatného pohybu. Zdravých lidí může být více než 800. Pokud vše skončí podle plánu, obrana organizovaná Ozbrojenými silami Ukrajiny v železárnách a ocelárnách Iljič padne. To je výsledek společné práce bezpečnostních sil a zvláštních služeb v Mariupolu. Pak je tu Azovstal s nacisty. https://t.me/swodki/67814

Trest smrti a žádné domlouvání .


Krysa zahnaná do kouta je nejnebezpečnější. Nicméně po skončení operace by pár exemplárních potrestání nejhorších "nelidských typů" mohlo oslabit další generaci pěstovaných násilníků. Vědomí, že ponesou následky jim oslabí chuť na vše dovolování.


[quote="pid:67573, uid:185"]Trest smrti a žádné domlouvání .[/quote] Krysa zahnaná do kouta je nejnebezpečnější. Nicméně po skončení operace by pár exemplárních potrestání nejhorších "nelidských typů" mohlo oslabit další generaci pěstovaných násilníků. Vědomí, že ponesou následky jim oslabí chuť na vše dovolování.
Upravené 12. 4. 2022 o 22:14

V Mariupolu, v oblasti závodu Iljič, byl zajat velitel 36. brigády ozbrojených sil Ukrajiny
👆válečný zločinec Andrej Viktorovič Gnatov
V roce 2019 proti němu státní zastupitelství DLR zahájilo trestní řízení za zločiny spáchané na obyvatelích republiky.
https://t.me/swodki/70340?single


V Mariupolu, v oblasti závodu Iljič, byl zajat velitel 36. brigády ozbrojených sil Ukrajiny

italska politicka a novinarka Giorgia Meloni, prave sdilela na svem FB profilu, ze olena kushnirova. lekarka, bojovnice padla v mariupolu o velikonocich. pise, ze pote, co odvedla do bezpeci sve dite, vratila se ke sve jednotce.
"nelitujte me, jsem lekarka, jsem vojak, jsem ukrajinka, konam svoji povinnost" - udajne rekla sve kamaradce par dnu pred svoji smrti. bojovnice, ktera padla v lasce ke sve zemi a pomoci svym lidem (tolik text z profilu G.M.).


nize odkaz na ten profil a take jeste jedno video, kde ta Olena Kusnirova mluvi.
FB je nyni zaplaven informaci o jeji smrti.
tak se vyrabi mucednik, tak se posiluje propaganda a nenavist.


https://www.facebook.com/photo?fbid=534927974667417&set=a.498115868348628


https://www.facebook.com/100126696008794/videos/1024174078513510


italska politicka a novinarka Giorgia Meloni, prave sdilela na svem FB profilu, ze olena kushnirova. lekarka, bojovnice padla v mariupolu o velikonocich. pise, ze pote, co odvedla do bezpeci sve dite, vratila se ke sve jednotce. "nelitujte me, jsem lekarka, jsem vojak, jsem ukrajinka, konam svoji povinnost" - udajne rekla sve kamaradce par dnu pred svoji smrti. bojovnice, ktera padla v lasce ke sve zemi a pomoci svym lidem (tolik text z profilu G.M.). nize odkaz na ten profil a take jeste jedno video, kde ta Olena Kusnirova mluvi. FB je nyni zaplaven informaci o jeji smrti. tak se vyrabi mucednik, tak se posiluje propaganda a nenavist. https://www.facebook.com/photo?fbid=534927974667417&set=a.498115868348628 https://www.facebook.com/100126696008794/videos/1024174078513510

To je přibližně to, co jsem očekávali - v útulku Azovstal je patnáct set rodin zaměstnanců závodu plus jejich sousedé, kteří tam s nimi sedí jeden a půl až dva měsíce.
Samozřejmě, že je nacisté používali jako lidské štíty a nikdy jim neřekli o opakovaně vyhlášených režimech příměří a zelených koridorech pro opuštění území elektrárny.
Zelenskyj používá tyto odsouzené lidi pro propagandistické účely a nacisté je nebudou váhat zničit kvůli krásnému obrazu.
https://t.me/swodki/77398


To je přibližně to, co jsem očekávali - v útulku Azovstal je patnáct set rodin zaměstnanců závodu plus jejich sousedé, kteří tam s nimi sedí jeden a půl až dva měsíce. Samozřejmě, že je nacisté používali jako lidské štíty a nikdy jim neřekli o opakovaně vyhlášených režimech příměří a zelených koridorech pro opuštění území elektrárny. Zelenskyj používá tyto odsouzené lidi pro propagandistické účely a nacisté je nebudou váhat zničit kvůli krásnému obrazu. https://t.me/swodki/77398

AZOVSTAL


Najsilnejšou udalosťou súčasnosti je nepochybne odmietnutie zaútočiť na Azovstal.
Oficiálna verzia je žesa obávjú o život a zdravie civilistov, to je určite pravda.
Tento faktor však rozhodne nie je jediný.


Čo by sa ešte dalo brať do úvahy?


1) prítomnosť v závode nielen samotných "azovcov", ale aj ich rodinných príslušníkov.
Podľa rôznych zdrojov sú tam stále.
Rozpadli sa „Azoviti“ to je jedna rozprávka a hádzanie granátu do miestnosti,
kde azovský otec chráni svoje potomstvo, je ďalšou verzia kalichu.
Vystaviť svojich vojakov takejto morálnej skúške bez extrémnej potreby sa zjavne neoplatí. Budú chcieť zomrieť sami, s otvorenými žuvačkami - ich voľba.
2) prítomnosť „cenných“ cudzincov v závode. Neviem, či sú tam generáli NATO, alebo nie, ale niekoľko stoviek bývalých či súčasných vojakov a dôstojníkov NATO tam určite je,
a to je nielen príležitosť získať cenné informácie, ale aj informačné jadrové zbrane.
Toto je „mŕtvi nemajú hanbu“, ale u živých je to presne naopak.
Predstavte si, čo sa stane s obrazom NATO, ak v Donecku alebo v Moskve...
...prejdú okolo stovky špinavých a zapáchajúcich bezdomovcov, ktorí boli ešte pred mesiacom elitnými špeciálnymi jednotkami buržoázie?


A tiež najrôznejšie hlúpe rozhovory na tému: „Čo si do pekla robil v nacistickom brlohu PRED začiatkom nepriateľských akcií?
Vidíte však efekt? Áno?
Takže ho zastupujem a Putina tiež...


3) prítomnosť cenného vybavenia v závode.
Raz večer, keď som premýšľal o hádanke Azovstal. Napadla ma myšlienka. Keďže Ukrajina pripravovala útok na Donbas s podporou NATO, znamená to, že niekde BLÍZKO budúceho dejiska operácií by mal byť spoločný operačný štáb Ozbrojených síl Ukrajiny a NATO.


A neexistuje ideálnejšie miesto ako Azovstal:
⁃ obrovský ľudský štít pred proruským obyvateľstvom.
⁃ stráž vojakov SS
⁃ a oceľová citadela v strede.
No, v blízkosti Donbasu nie je žiadne iné miesto ako toto.
Preto tam môžu byť tony prísne tajného vybavenia.


Všetky vyššie uvedené
prirodzene ho chcete získať v celistvosti, čo znamená, že ani útok, ani úplné zničenie nie sú vhodné.
Áno, chlapci mali nočnú moru s rôznymi informáciami v nádeji, že sa vzdajú, ale nefungovalo to ....
…to sa stáva.


Navyše je tu jeden politický moment.
Naším cieľom je PREKONAŤ NACIZMUS, nie ZABIŤ NACIZMUS.
Jedno nevylučuje druhé, ale nie sú rovnaké.


Absolútne nepotrebujeme, aby sa Azov stal nacistickou legendou v dôsledku nášho hrdinského útoku.


Áno, históriu aj tak budú písať víťazi.
Preto bez ohľadu na to, ako Azov odoláva, ich „výkon“ bude vymazaný.


Kto vie o „výkone“ jednotiek SS „Viking“ operácie Korsun-Shevchenko?
Som si istý, že 95% čitateľov o tom nepočulo a ďalšie 4% o tom počuli len preto,
že ZSSR o nej z nejakého dôvodu nakrútil film
„Ak sa nepriateľ nevzdá ...“
Áno, možno tomu neveríte...
... ale počas druhej svetovej vojny nielen sovietski vojaci ukázali zázraky odvahy a hrdinstva.
Železné kríže sa vydávali aj z nejakého dôvodu.


Nuansy sú iné, činy našich predkov sú vecou hrdosti, cti a slávy víťazov.
... a výčiny vojakov Wehrmachtu a ešte viac SS sú buď zločinom proti ľudskosti, alebo hlúposťou ľudí zdrogovaných myšlienkami nacizmu.
Víťazstvo Ruska a republík Donbass je nevyhnutné, čo znamená, že odpor Azov je historicky bezvýznamný.


Dovoliť, aby si potkan zahnaný do kúta uhryzol nohy, by však nebolo z našej strany ani znakom hrdinstva, ani prejavom inteligencie.


V tomto prípade je čas na našej strane.
Počkajme.


Ak potkan zomrie sám, potom víťazi povedia, ako zbabele a ponižujúco zomrel.
... a ak vyhladovaný potkan vylezie von so zdvihnutými labkami a vystrčí všetku ich
„гiдность“ do zadku, bude to oto ešte krásnejšie
https://t.me/SergeyNikolaevichBogatyrev/1474
https://www.youtube.com/watch?v=x6Jj2FzVuUI


AZOVSTAL -------- **Najsilnejšou udalosťou súčasnosti je nepochybne odmietnutie zaútočiť na Azovstal.** Oficiálna verzia je žesa obávjú o život a zdravie civilistov, to je určite pravda. Tento faktor však rozhodne nie je jediný. **Čo by sa ešte dalo brať do úvahy?** 1) **prítomnosť v závode nielen samotných "azovcov"**, ale aj ich rodinných príslušníkov. Podľa rôznych zdrojov sú tam stále. Rozpadli sa „Azoviti“ to je jedna rozprávka a hádzanie granátu do miestnosti, kde azovský otec chráni svoje potomstvo, je ďalšou verzia kalichu. Vystaviť svojich vojakov takejto morálnej skúške bez extrémnej potreby sa zjavne neoplatí. Budú chcieť zomrieť sami, s otvorenými žuvačkami - ich voľba. 2) **prítomnosť „cenných“ cudzincov v závode.** Neviem, či sú tam generáli NATO, alebo nie, ale niekoľko stoviek bývalých či súčasných vojakov a dôstojníkov NATO tam určite je, a to je nielen príležitosť získať cenné informácie, ale aj informačné jadrové zbrane. Toto je „mŕtvi nemajú hanbu“, ale u živých je to presne naopak. Predstavte si, čo sa stane s obrazom NATO, ak v Donecku alebo v Moskve... ...prejdú okolo stovky špinavých a zapáchajúcich bezdomovcov, ktorí boli ešte pred mesiacom elitnými špeciálnymi jednotkami buržoázie? A tiež najrôznejšie hlúpe rozhovory na tému: „Čo si do pekla robil v nacistickom brlohu PRED začiatkom nepriateľských akcií? Vidíte však efekt? Áno? Takže ho zastupujem a Putina tiež... **3) prítomnosť cenného vybavenia v závode.** Raz večer, keď som premýšľal o hádanke Azovstal. Napadla ma myšlienka. Keďže Ukrajina pripravovala útok na Donbas s podporou NATO, znamená to, že niekde BLÍZKO budúceho dejiska operácií by mal byť spoločný operačný štáb Ozbrojených síl Ukrajiny a NATO. A neexistuje ideálnejšie miesto ako Azovstal: ⁃ obrovský ľudský štít pred proruským obyvateľstvom. ⁃ stráž vojakov SS ⁃ a oceľová citadela v strede. No, v blízkosti Donbasu nie je žiadne iné miesto ako toto. Preto tam môžu byť tony prísne tajného vybavenia. **Všetky vyššie uvedené** prirodzene ho chcete získať v celistvosti, čo znamená, že ani útok, ani úplné zničenie nie sú vhodné. Áno, chlapci mali nočnú moru s rôznymi informáciami v nádeji, že sa vzdajú, ale nefungovalo to .... …to sa stáva. **Navyše je tu jeden politický moment.** Naším cieľom je PREKONAŤ NACIZMUS, nie ZABIŤ NACIZMUS. Jedno nevylučuje druhé, ale nie sú rovnaké. Absolútne nepotrebujeme, aby sa Azov stal nacistickou legendou v dôsledku nášho hrdinského útoku. Áno, históriu aj tak budú písať víťazi. Preto bez ohľadu na to, ako Azov odoláva, ich „výkon“ bude vymazaný. Kto vie o „výkone“ jednotiek SS „Viking“ operácie Korsun-Shevchenko? Som si istý, že 95% čitateľov o tom nepočulo a ďalšie 4% o tom počuli len preto, že ZSSR o nej z nejakého dôvodu nakrútil film „Ak sa nepriateľ nevzdá ...“ Áno, možno tomu neveríte... ... ale počas druhej svetovej vojny nielen sovietski vojaci ukázali zázraky odvahy a hrdinstva. Železné kríže sa vydávali aj z nejakého dôvodu. Nuansy sú iné, činy našich predkov sú vecou hrdosti, cti a slávy víťazov. ... a výčiny vojakov Wehrmachtu a ešte viac SS sú buď zločinom proti ľudskosti, alebo hlúposťou ľudí zdrogovaných myšlienkami nacizmu. Víťazstvo Ruska a republík Donbass je nevyhnutné, čo znamená, že odpor Azov je historicky bezvýznamný. Dovoliť, aby si potkan zahnaný do kúta uhryzol nohy, by však nebolo z našej strany ani znakom hrdinstva, ani prejavom inteligencie. V tomto prípade je čas na našej strane. Počkajme. Ak potkan zomrie sám, potom víťazi povedia, ako zbabele a ponižujúco zomrel. ... a ak vyhladovaný potkan vylezie von so zdvihnutými labkami a vystrčí všetku ich „гiдность“ do zadku, bude to oto ešte krásnejšie https://t.me/SergeyNikolaevichBogatyrev/1474 https://www.youtube.com/watch?v=x6Jj2FzVuUI
3.2k
10
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept