Mimo kategórií
zeny v 21. stoleti

dovolim si zalozit toto vlakno, ktere muze castecne byt vnimano jako nedulezite, ale jen v prvoplanovem pohledu.
ideal krasy se samozrejme menil behem stoleti a take byl jiny v evrope nebo africe. ovsem dnes mi prijde, ze ten ideal krasy se jakymsi zpusobem sjednotil a deformoval.
osobne nemam nic proti tetovani, kdyz je v umirnene forme, ne, kdyz je zena potetovana od hlavy k pate. take nejsem zastancem toho, aby zena byla vychrtla, ale kdyz jdu pres mesto, tak vidim, ze zatimco starsi zeny se snazi o sebe dbat, mlade zeny a divky si radeji daji v "mekaci" hamburgera, nez aby si sli zacvicit.
kdyz mi kamaradka rekne, ze jeji 19-leta dcera chodi na botox a na vyplne rtu, rikam si, proc tak mlada holka tohle dela.
vlakno je urceno pro odlehceni a nazory muzskych kolegu:-)


https://zvedavec.news/komentare/2022/04/9098-kam-se-podely-pekne-holky.htm


dovolim si zalozit toto vlakno, ktere muze castecne byt vnimano jako nedulezite, ale jen v prvoplanovem pohledu. ideal krasy se samozrejme menil behem stoleti a take byl jiny v evrope nebo africe. ovsem dnes mi prijde, ze ten ideal krasy se jakymsi zpusobem sjednotil a deformoval. osobne nemam nic proti tetovani, kdyz je v umirnene forme, ne, kdyz je zena potetovana od hlavy k pate. take nejsem zastancem toho, aby zena byla vychrtla, ale kdyz jdu pres mesto, tak vidim, ze zatimco starsi zeny se snazi o sebe dbat, mlade zeny a divky si radeji daji v "mekaci" hamburgera, nez aby si sli zacvicit. kdyz mi kamaradka rekne, ze jeji 19-leta dcera chodi na botox a na vyplne rtu, rikam si, proc tak mlada holka tohle dela. vlakno je urceno pro odlehceni a nazory muzskych kolegu:-) https://zvedavec.news/komentare/2022/04/9098-kam-se-podely-pekne-holky.htm

Vsimli sme si to se zenou nedavno v Kosiciach, vacsina mladych bab je oblecana naozaj biedne, prirovnal by som to k vrecovine, neforemne oblecenie, neforemne postavy, vyzeraju fakt zle. Samozrejme nie vsetky, ale toto je nejaka divna moda.


Vsimli sme si to se zenou nedavno v Kosiciach, vacsina mladych bab je oblecana naozaj biedne, prirovnal by som to k vrecovine, neforemne oblecenie, neforemne postavy, vyzeraju fakt zle. Samozrejme nie vsetky, ale toto je nejaka divna moda.

Moderator

To je údajne must have štýl ....oversize oblečenie, ktoré vraj musíš mať. Dievčatá v tých nadmerných outfitoch vypadajú smiešne. Silné dievčatá sú ešte o to väčšie a chudé vypadajú ako vešiak.... je to celkovo neforemné oblečenie, ktoré má priblížiť 90.roky. Ale nie je to len o veľkom oblečení, ale aj vulgárnom, ktoré má navodiť efekt niečoho blískavého, luxusného, pričom konečný efekt je pohoršujúci.


Tu preskočím ženy, lebo samozrejme sú aj také ktoré sa vedia vkusne obliecť, ale aj také ktoré sa oblečú iba pohodlne a nenápadne...teda obyčajne, nijak nevzrušujúco.
Ja by som osobne zmenila názov témy "Móda 21.storočia" lebo sem patria aj muži a deti.
A práve častejšie vidím mužov v elasťákoch s holými členkami a vo veľa prípadoch oholenými nohami a veľa mužov s kabelkami oblečených v oblečení pripomínajúce ženské oblečenie..... sem patrí aj líčenie, botox a podobné zvrátenosti.
U detí prevláda väčšinou účelnosť a pohodlnosť. Tu u nás v EU to nie je až tak viditeľné, skôr to zbadáme v športe, kde napr. Také mažoretky, rôzne tanečné skupiny detí sú oblečené vo vyzývavých outfitoch, pripomínajúce detské prostitútky - dokoná to už len tanečná kreácia umocňujúca pocit, že tie dievčatá sa svojim prejavom ponúkajú ako malé prostitútky rozkračujúce nohy, napodobujúce sexuálne pohyby, pričom nevinnosť má naznačiť napr. Školská uniforma ako kostým, no s tými detailami čo som spomenula pri tanci- v každom pohybe viditelné spodné prádlo....
Druhá kategória sú deti oblečené v drahých značkách, účesoch a doplnkoch ako dospelá žena. Celkom nerozumiem tomuto počinu, leda že by si frustrované, unudené matky liečili svoje komplexy na svojich deťoch.


V móde už dnes môžeme nosiť ozaj čokoľvek, je dovolené úplne všetko. Preto je až alarmujúce kam západná kultúra doviedla ľudí, ktorí nemajú vkus a ani morálku sa obliecť slušne a nevyvolať pritom pohoršenie.


Ešte jeden dovetok k móde a kam sme dospeli. Mala som bývalú kamarátku-tanečnica pri tyči. Na vonok nenápadná no v noci úplne iná žena. Bola som šokovaná tým aký dvojtvárny život vedie. Jej dcéra dnes už 20.ročná pobrala všetky jej maniere, botoxové pery, obrie mihálnice a umelé prsia......tiež je z nej striptérka a pritom všetkom by to bola krásna bytosť, proste krásna žena....teraz je z nej mátoha. Viete čo ma najviac zarazilo, že na fb obe postujú rôzne selfie kde buď držia pohárik alkoholu , alebo fotia svoje outfity posledných štetiek a v tomto všetkom ich podporuje celá ich rodina..... je to pre mňa niečo neuveriteľné. Táto kamoška, dnes už 45 ročná sa snažila roky o dieťa so svojom partnerom....neotehotnela, veľmi sa preto trápila a ja vravím.... chválabohu......


To je údajne must have štýl ....oversize oblečenie, ktoré vraj musíš mať. Dievčatá v tých nadmerných outfitoch vypadajú smiešne. Silné dievčatá sú ešte o to väčšie a chudé vypadajú ako vešiak.... je to celkovo neforemné oblečenie, ktoré má priblížiť 90.roky. Ale nie je to len o veľkom oblečení, ale aj vulgárnom, ktoré má navodiť efekt niečoho blískavého, luxusného, pričom konečný efekt je pohoršujúci. Tu preskočím ženy, lebo samozrejme sú aj také ktoré sa vedia vkusne obliecť, ale aj také ktoré sa oblečú iba pohodlne a nenápadne...teda obyčajne, nijak nevzrušujúco. Ja by som osobne zmenila názov témy "Móda 21.storočia" lebo sem patria aj muži a deti. A práve častejšie vidím mužov v elasťákoch s holými členkami a vo veľa prípadoch oholenými nohami a veľa mužov s kabelkami oblečených v oblečení pripomínajúce ženské oblečenie..... sem patrí aj líčenie, botox a podobné zvrátenosti. U detí prevláda väčšinou účelnosť a pohodlnosť. Tu u nás v EU to nie je až tak viditeľné, skôr to zbadáme v športe, kde napr. Také mažoretky, rôzne tanečné skupiny detí sú oblečené vo vyzývavých outfitoch, pripomínajúce detské prostitútky - dokoná to už len tanečná kreácia umocňujúca pocit, že tie dievčatá sa svojim prejavom ponúkajú ako malé prostitútky rozkračujúce nohy, napodobujúce sexuálne pohyby, pričom nevinnosť má naznačiť napr. Školská uniforma ako kostým, no s tými detailami čo som spomenula pri tanci- v každom pohybe viditelné spodné prádlo.... Druhá kategória sú deti oblečené v drahých značkách, účesoch a doplnkoch ako dospelá žena. Celkom nerozumiem tomuto počinu, leda že by si frustrované, unudené matky liečili svoje komplexy na svojich deťoch. V móde už dnes môžeme nosiť ozaj čokoľvek, je dovolené úplne všetko. Preto je až alarmujúce kam západná kultúra doviedla ľudí, ktorí nemajú vkus a ani morálku sa obliecť slušne a nevyvolať pritom pohoršenie. Ešte jeden dovetok k móde a kam sme dospeli. Mala som bývalú kamarátku-tanečnica pri tyči. Na vonok nenápadná no v noci úplne iná žena. Bola som šokovaná tým aký dvojtvárny život vedie. Jej dcéra dnes už 20.ročná pobrala všetky jej maniere, botoxové pery, obrie mihálnice a umelé prsia......tiež je z nej striptérka a pritom všetkom by to bola krásna bytosť, proste krásna žena....teraz je z nej mátoha. Viete čo ma najviac zarazilo, že na fb obe postujú rôzne selfie kde buď držia pohárik alkoholu , alebo fotia svoje outfity posledných štetiek a v tomto všetkom ich podporuje celá ich rodina..... je to pre mňa niečo neuveriteľné. Táto kamoška, dnes už 45 ročná sa snažila roky o dieťa so svojom partnerom....neotehotnela, veľmi sa preto trápila a ja vravím.... chválabohu......

A práve častejšie vidím mužov v elasťákoch s holými členkami a vo veľa prípadoch oholenými nohami a veľa mužov s kabelkami oblečených v oblečení pripomínajúce ženské oblečenie..... sem patrí aj líčenie, botox a podobné zvrátenosti.


[quote="pid:67591, uid:17"]A práve častejšie vidím mužov v elasťákoch s holými členkami a vo veľa prípadoch oholenými nohami a veľa mužov s kabelkami oblečených v oblečení pripomínajúce ženské oblečenie..... sem patrí aj líčenie, botox a podobné zvrátenosti.[/quote] https://pbs.twimg.com/media/Ed4AXFOWkAEqUwd.jpg

Jen poznatek,- dcera, která je plnoletá a už pár let pryč odněkud vytáhla filozofii minimalizace a to hlavně šatníku. Max 3 mikiny, pár kalhot atd. Nedokázala mi to vysvětlit, ale tak to měla nastavené asi 2 roky. Teď nevím, jestli v tom ještě jede. Holt NWO ve všech směrech.


Jen poznatek,- dcera, která je plnoletá a už pár let pryč odněkud vytáhla filozofii minimalizace a to hlavně šatníku. Max 3 mikiny, pár kalhot atd. Nedokázala mi to vysvětlit, ale tak to měla nastavené asi 2 roky. Teď nevím, jestli v tom ještě jede. Holt NWO ve všech směrech.

ovsem dnes mi prijde, ze ten ideal krasy se jakymsi zpusobem sjednotil a deformoval.
osobne nemam nic proti tetovani, kdyz je v umirnene forme, ne, kdyz je zena potetovana od hlavy k pate. take nejsem zastancem toho, aby zena byla vychrtla, ale kdyz jdu pres mesto, tak vidim, ze zatimco starsi zeny se snazi o sebe dbat, mlade zeny a divky si radeji daji v "mekaci" hamburgera,


Toto je podľa mňa obsiahle téma. Základným problémom je odpojenie sa od seba samého. Toto je problém západnej civilizácie už dlho. No a toto spôsobu je problém so sebaprijatím ako takým, či už u mužov alebo žien. Toto vo všeobecnosti z duchovného hľadiska.


Tetovanie, botox, plastiky - to všetko je výsledkom toho neprijatia, snaha vylepšovať sa. Ale to je aj to prehnané chodenie do fitka, tony selfiecok a pod. Potrebujem uznanie zvonka. Ale to tu dieru nezapláta.


Mne to príde smiešne, pre mňa typickým predstaviteľom tohto smeru sú Kardashianky. Vkus máme iný, Kim je Arménka a mala aj taký nos. Všetky tie plastiky, spôsobili, že podľa mňa vyzerá ako karikatúra samej seba. Ale úplný gól je, ako dokázala vybudovať business na tom, pozrite sa na mňa aká som sexy po všetkých tých procedúrach, veď to už nie je ani ono. Je to ako ten vtip, prosím si presne taký istý svetrík ako máte tu, len o 2 čísla menší, v ružovej farbe, bez gombíkov atď.


Druhý taký trend je, čo je podľa mňa vyváženie toho trendu superštíhlych modeliek z 90. rokov, že teraz je ok všetko, aj modelky nielen plnoštíhle, ale doslova obézne. Tak toto je podľa mňa už choré. Sú ženy, ktoré keď budú konzumovať denne 2 listy šalátu a cvičiť, velkosť 34 mať nebudú. A to je tak ok, nemôžeme byť všetky rovnaké. Ale tváriť sa, že veľkosť XXXL je stále ok, je choré.


No a tým mužom - muži sú "produktmi" svojich matiek a neskôr partneriek, za všetkým hľadaj ženu Neprítomnosť otcov, či už absolútna, lebo rodina sa rozpadla, alebo sediace väčšinu času v robote kvôli existenčným dôvodom alebo ich rodina nebaví je jedno. navyše malí chlapci nevidia vo väčšine prípadov svojich otcov fyzicky pracovať. Mužská sila je niečo, na čo sa na Západe považuje za problém pomaly. Plus feministky. Plus absencia základnej vojenskej služby, inicializačných rituálov, je toho veľa.


V neposlednom rade je to množstvo umelých hormónov (antikoncepcia žien, ktorá sa nachádza vo vode, ktorú pijeme všetci). Tak sa potom niet, čo čudovať.


Nechcem, aby toto vyznelo ako útok, či už na mužov alebo ženy, proste je to výsledok toho ako funguje naša civilizácia posledných 200-300 rokov. Sama nemám patent na rozum, tým, že mám dvoch synov toto dosť riešim. Napr. keď sa pobijú -riešiť, neriešiť? Nechať ich robiť rozhodnutia alebo direktívne nariaďovať, čo majú robiť? Myslím na ich úrovni... a veľa ďalších otázok. A potom, keď vidím tie dievčatá okolo 20tky, že toto mi raz donesú domov.... tak som tiež trochu vydesená..


[quote="pid:67583, uid:347"]ovsem dnes mi prijde, ze ten ideal krasy se jakymsi zpusobem sjednotil a deformoval. osobne nemam nic proti tetovani, kdyz je v umirnene forme, ne, kdyz je zena potetovana od hlavy k pate. take nejsem zastancem toho, aby zena byla vychrtla, ale kdyz jdu pres mesto, tak vidim, ze zatimco starsi zeny se snazi o sebe dbat, mlade zeny a divky si radeji daji v "mekaci" hamburgera,[/quote] Toto je podľa mňa obsiahle téma. Základným problémom je odpojenie sa od seba samého. Toto je problém západnej civilizácie už dlho. No a toto spôsobu je problém so sebaprijatím ako takým, či už u mužov alebo žien. Toto vo všeobecnosti z duchovného hľadiska. Tetovanie, botox, plastiky - to všetko je výsledkom toho neprijatia, snaha vylepšovať sa. Ale to je aj to prehnané chodenie do fitka, tony selfiecok a pod. Potrebujem uznanie zvonka. Ale to tu dieru nezapláta. Mne to príde smiešne, pre mňa typickým predstaviteľom tohto smeru sú Kardashianky. Vkus máme iný, Kim je Arménka a mala aj taký nos. Všetky tie plastiky, spôsobili, že podľa mňa vyzerá ako karikatúra samej seba. Ale úplný gól je, ako dokázala vybudovať business na tom, pozrite sa na mňa aká som sexy po všetkých tých procedúrach, veď to už nie je ani ono. Je to ako ten vtip, prosím si presne taký istý svetrík ako máte tu, len o 2 čísla menší, v ružovej farbe, bez gombíkov atď. Druhý taký trend je, čo je podľa mňa vyváženie toho trendu superštíhlych modeliek z 90. rokov, že teraz je ok všetko, aj modelky nielen plnoštíhle, ale doslova obézne. Tak toto je podľa mňa už choré. Sú ženy, ktoré keď budú konzumovať denne 2 listy šalátu a cvičiť, velkosť 34 mať nebudú. A to je tak ok, nemôžeme byť všetky rovnaké. Ale tváriť sa, že veľkosť XXXL je stále ok, je choré. No a tým mužom - muži sú "produktmi" svojich matiek a neskôr partneriek, za všetkým hľadaj ženu Neprítomnosť otcov, či už absolútna, lebo rodina sa rozpadla, alebo sediace väčšinu času v robote kvôli existenčným dôvodom alebo ich rodina nebaví je jedno. navyše malí chlapci nevidia vo väčšine prípadov svojich otcov fyzicky pracovať. Mužská sila je niečo, na čo sa na Západe považuje za problém pomaly. Plus feministky. Plus absencia základnej vojenskej služby, inicializačných rituálov, je toho veľa. V neposlednom rade je to množstvo umelých hormónov (antikoncepcia žien, ktorá sa nachádza vo vode, ktorú pijeme všetci). Tak sa potom niet, čo čudovať. Nechcem, aby toto vyznelo ako útok, či už na mužov alebo ženy, proste je to výsledok toho ako funguje naša civilizácia posledných 200-300 rokov. Sama nemám patent na rozum, tým, že mám dvoch synov toto dosť riešim. Napr. keď sa pobijú -riešiť, neriešiť? Nechať ich robiť rozhodnutia alebo direktívne nariaďovať, čo majú robiť? Myslím na ich úrovni... a veľa ďalších otázok. A potom, keď vidím tie dievčatá okolo 20tky, že toto mi raz donesú domov.... tak som tiež trochu vydesená..

Ja keď som byval v Brne, tak som nechápal akú majú tie dievčiny kuráž, v lete shortky také, že pol zadku bolo vidieť. Mi pripadalo, že by radšej chodili nahé aby upútali pozornosť.


Ja keď som byval v Brne, tak som nechápal akú majú tie dievčiny kuráž, v lete shortky také, že pol zadku bolo vidieť. Mi pripadalo, že by radšej chodili nahé aby upútali pozornosť.

prirovnal by som to k vrecovine, neforemne oblecenie, neforemne postavy, vyzeraju fakt zle


Takový ten styl, co vypadá, jako kdyby to z padáků ušili?


. Také mažoretky, rôzne tanečné skupiny detí sú oblečené vo vyzývavých outfitoch, pripomínajúce detské prostitútky

Izraelská moderní gymnastka Linoj Ašramová, jež na loňských olympijských hrách ukončila dvě desetiletí trvající dominanci ruských závodnic, završila ve 22 letech kariéru. Na tiskové konferenci uvedla, že se přesune do role trenérky.
https://www.sport.cz/clanek/ostatni-olympijska-sampionka-asramova-ve-22-letech-ukoncila-karieru-3262054


Moderní gymnastika, krasobruslení...to je vyloženě soft porno, kde po 18 se často chodí už do důchodu.
Přitom, kdyby se oblékaly trochu slušněji, mohly by to být krásné sporty.


Stejně tak jsem kritizoval i oblečení na sportovní gymnastiku, nevidím důvod, aby to měly od dětských let zařízlé v rozkroku, bez jakýchkoliv nohavic...
Přitom jinak kdyby se sportovní gymnastika (a atletika) v umírněné formě podporovala, bylo by to velice dobré pro zdraví populace.


minimalizace a to hlavně šatníku. Max 3 mikiny


Já tedy se přiznám, že například triček mám snad 30, nedokážu si představit, že bych jich měl jenom pár.
Takto je i můžu vzít a vyprat vždy ve větším množství a není potřeba prát zbytečně samostatně jen pár kusů.
A ta, co už vypadají hůř, nosím prostě jen doma. :-)


Tetovanie, botox, plastiky - to všetko je výsledkom toho neprijatia, snaha vylepšovať sa.


"Něco mi pořád chybělo. Ale když přidám ještě víc, tak už to budu konečně já." (Kabuto z Naruta)


Ja keď som byval v Brne, tak som nechápal akú majú tie dievčiny kuráž, v lete shortky také, že pol zadku bolo vidieť. Mi pripadalo, že by radšej chodili nahé aby upútali pozornosť.


Občas jsem si též všiml, že ty, které se nechtějí jinak trápit se životosprávou a jsou obézní, tak si nevezmou podprsenku, ať je pořádně vidět všechno a aspoň nějak upoutají pozornost.


[quote="pid:67585, uid:10"]prirovnal by som to k vrecovine, neforemne oblecenie, neforemne postavy, vyzeraju fakt zle[/quote] Takový ten styl, co vypadá, jako kdyby to z padáků ušili? [quote="pid:67591, uid:17"]. Také mažoretky, rôzne tanečné skupiny detí sú oblečené vo vyzývavých outfitoch, pripomínajúce detské prostitútky[/quote] Izraelská moderní gymnastka Linoj Ašramová, jež na loňských olympijských hrách ukončila dvě desetiletí trvající dominanci ruských závodnic, završila ve 22 letech kariéru. Na tiskové konferenci uvedla, že se přesune do role trenérky. https://www.sport.cz/clanek/ostatni-olympijska-sampionka-asramova-ve-22-letech-ukoncila-karieru-3262054 Moderní gymnastika, krasobruslení...to je vyloženě soft porno, kde po 18 se často chodí už do důchodu. Přitom, kdyby se oblékaly trochu slušněji, mohly by to být krásné sporty. Stejně tak jsem kritizoval i oblečení na sportovní gymnastiku, nevidím důvod, aby to měly od dětských let zařízlé v rozkroku, bez jakýchkoliv nohavic... Přitom jinak kdyby se sportovní gymnastika (a atletika) v umírněné formě podporovala, bylo by to velice dobré pro zdraví populace. [quote="pid:67598, uid:216"]minimalizace a to hlavně šatníku. Max 3 mikiny[/quote] Já tedy se přiznám, že například triček mám snad 30, nedokážu si představit, že bych jich měl jenom pár. Takto je i můžu vzít a vyprat vždy ve větším množství a není potřeba prát zbytečně samostatně jen pár kusů. A ta, co už vypadají hůř, nosím prostě jen doma. :-) [quote="pid:67631, uid:273"]Tetovanie, botox, plastiky - to všetko je výsledkom toho neprijatia, snaha vylepšovať sa.[/quote] "Něco mi pořád chybělo. Ale když přidám ještě víc, tak už to budu konečně já." (Kabuto z Naruta) [quote="pid:67680, uid:217"]Ja keď som byval v Brne, tak som nechápal akú majú tie dievčiny kuráž, v lete shortky také, že pol zadku bolo vidieť. Mi pripadalo, že by radšej chodili nahé aby upútali pozornosť.[/quote] Občas jsem si též všiml, že ty, které se nechtějí jinak trápit se životosprávou a jsou obézní, tak si nevezmou podprsenku, ať je pořádně vidět všechno a aspoň nějak upoutají pozornost.
Upravené 13. 4. 2022 o 07:51

Ja tomuto vláknu celkom nerozumiem. Ale tušila som, že sa zvrhne len na "hejterstvo".


No takto, ja som veľmi rada, že sa daní ľudia (muži aj ženy) takto navonok prejavujú, pretože hneď aspoň viem, s kým mám u česť. Keby im spoločnosť diktovala, ako môžu vyzerať navonok, tak to ich práchnivé vnútro (ktoré by také 100% bolo, možno ešte horšie), by bolo skryté. Nech len pekne ukážu, čo sú zač, aspoň sa človek s nimi nemusí popáliť. smile


Ja by som naopak chcela podporiť a vyzdvihnúť všetky ženy a mužov, ktorí v tejto odpornej dobre marasmu, ktorý na nich trčí z každej strany dokázali byť slušnými a platnými členmi národa. Dokázali odolať propagande, udržať si nádej na zdravie a plnohodnotný ďalší život. A je ich väčšina stále ešte.


Ja tomuto vláknu celkom nerozumiem. Ale tušila som, že sa zvrhne len na "hejterstvo". No takto, ja som veľmi rada, že sa daní ľudia (muži aj ženy) takto navonok prejavujú, pretože hneď aspoň viem, s kým mám u česť. Keby im spoločnosť diktovala, ako môžu vyzerať navonok, tak to ich práchnivé vnútro (ktoré by také 100% bolo, možno ešte horšie), by bolo skryté. Nech len pekne ukážu, čo sú zač, aspoň sa človek s nimi nemusí popáliť. :) Ja by som naopak chcela podporiť a vyzdvihnúť všetky ženy a mužov, ktorí v tejto odpornej dobre marasmu, ktorý na nich trčí z každej strany dokázali byť slušnými a platnými členmi národa. Dokázali odolať propagande, udržať si nádej na zdravie a plnohodnotný ďalší život. A je ich väčšina stále ešte.

Ja tomuto vláknu celkom nerozumiem. Ale tušila som, že sa zvrhne len na "hejterstvo".


tak schválne by som sa chcela spýtať, kde v mojom príspevku vidíš hejterstvo, snazila som sa ho pisat, čo najviac vyvážene. Teraz sa to pytam normalne, aby som sa takéhoto štýlu vytvarovala.

ako môžu vyzerať navonok, tak to ich práchnivé vnútro (ktoré by také 100% bolo, možno ešte horšie), by bolo skryté


To nie je o diktáte. Mnohí len idu s prúdom nevedia sa vyjadrit. Stačí pozrieť na Veronu, keď ju nastyluju s potom keď hodí foto z chaty. Koho tým chce oklamať? Ja ju mám zaškatuľkovaný ako sliepky, nie preto ako vyzerá, ale preto, že s tými neznalostami, robí to čo robí.


a ešte k tej móde slova klasika (Pjakin) - nástroj riadenia davu:
6256771355dd4


[quote="pid:67701, uid:45"]Ja tomuto vláknu celkom nerozumiem. Ale tušila som, že sa zvrhne len na "hejterstvo".[/quote] tak schválne by som sa chcela spýtať, kde v mojom príspevku vidíš hejterstvo, snazila som sa ho pisat, čo najviac vyvážene. Teraz sa to pytam normalne, aby som sa takéhoto štýlu vytvarovala. [quote="pid:67701, uid:45"]ako môžu vyzerať navonok, tak to ich práchnivé vnútro (ktoré by také 100% bolo, možno ešte horšie), by bolo skryté[/quote] To nie je o diktáte. Mnohí len idu s prúdom nevedia sa vyjadrit. Stačí pozrieť na Veronu, keď ju nastyluju s potom keď hodí foto z chaty. Koho tým chce oklamať? Ja ju mám zaškatuľkovaný ako sliepky, nie preto ako vyzerá, ale preto, že s tými neznalostami, robí to čo robí. a ešte k tej móde slova klasika (Pjakin) - nástroj riadenia davu: ![6256771355dd4](serve/attachment&path=6256771355dd4)
Upravené 13. 4. 2022 o 09:09

tak schválne by som sa chcela spýtať, kde v mojom príspevku vidíš hejterstvo


kompletne v celom príspevku. Chudá, tenká, tučná, selfie, botox, fitko (nechápem čo je zlé na fitku, akože naozaj smile), zle matky, snaha vylepšovať sa.


Hejterstvo je to v tom, že vyzdvihuješ len zlé vlastnosti. A nenachádzaš žiadne dobré. Lebo na všetkom sa dá vidieť aj dobré.


[quote="pid:67704, uid:273"]tak schválne by som sa chcela spýtať, kde v mojom príspevku vidíš hejterstvo[/quote] kompletne v celom príspevku. Chudá, tenká, tučná, selfie, botox, fitko (nechápem čo je zlé na fitku, akože naozaj :D), zle matky, snaha vylepšovať sa. Hejterstvo je to v tom, že vyzdvihuješ len zlé vlastnosti. A nenachádzaš žiadne dobré. Lebo na všetkom sa dá vidieť aj dobré.

Ja tomuto vláknu celkom nerozumiem. Ale tušila som, že sa zvrhne len na "hejterstvo".


Sonice, ale kde vidis "hejterstvo". vzdyt jen diskutujeme. konstatujeme to, co vidime kolem sebe.
vlakno jsem zalozila, protoze ten clanek na zvedavci vicemene se dotknul toho, nad cim jsem dlouho premyslela.
kazdy jsme nejaky ... ano, ale ja treba nerozumim, ze mlade divky a zeny musi mit nadvahu, ze jim to nevadi uz ze zdravotniho hlediska. populace tloustne, ale prodejci, aby prodali a nevzdali zenam iluze, tak ty cisla obleceni prizpusobuji. krome toho, trend poslednich let je, ze vlastne se propaguje "plus moda". porad se tady mluvilo, jak je spatne, ze na molech jsou vyhuble modelky, proto mlade divky trpi bulimii a anorexii. ted se to prehouplo do opacne roviny, ze vidim modelky, ktere nejsou ani plnostihle, ale maji evidentni nadvahu. takze mlade holky jsou utvrzovany, ze je to v pohode. pak jsem treba videla dokument ZDF, kde mluvila nejaka obezni mlada zena, ktera porad rikala, jak miluje svoje telo, jak je sexy. sla do schodu a nemohla dychat, ale porad vsechny presvedcovala, at je kazdy sam sebou.
dnes uz clovek pomalu nevi, jak ty holky jsou stare. vsechno je to jako pres kopirak. kdyz krainova zaveli, ze je ted moderni ta nebo ona znacka, tak okamzite se kopiruje. btw: kdyz jsem u krainove... hloupe to stvoreni a take me vytocila, kdyz si poridila malou civavu, cimz jiste podnitila dalsi "trend" a tim mozna neprimo udelala kseft nejakym mnozirnam.
to tema neni tak jednoduche jak se zda.


[quote="pid:67701, uid:45"]Ja tomuto vláknu celkom nerozumiem. Ale tušila som, že sa zvrhne len na "hejterstvo".[/quote] Sonice, ale kde vidis "hejterstvo". vzdyt jen diskutujeme. konstatujeme to, co vidime kolem sebe. vlakno jsem zalozila, protoze ten clanek na zvedavci vicemene se dotknul toho, nad cim jsem dlouho premyslela. kazdy jsme nejaky ... ano, ale ja treba nerozumim, ze mlade divky a zeny musi mit nadvahu, ze jim to nevadi uz ze zdravotniho hlediska. populace tloustne, ale prodejci, aby prodali a nevzdali zenam iluze, tak ty cisla obleceni prizpusobuji. krome toho, trend poslednich let je, ze vlastne se propaguje "plus moda". porad se tady mluvilo, jak je spatne, ze na molech jsou vyhuble modelky, proto mlade divky trpi bulimii a anorexii. ted se to prehouplo do opacne roviny, ze vidim modelky, ktere nejsou ani plnostihle, ale maji evidentni nadvahu. takze mlade holky jsou utvrzovany, ze je to v pohode. pak jsem treba videla dokument ZDF, kde mluvila nejaka obezni mlada zena, ktera porad rikala, jak miluje svoje telo, jak je sexy. sla do schodu a nemohla dychat, ale porad vsechny presvedcovala, at je kazdy sam sebou. dnes uz clovek pomalu nevi, jak ty holky jsou stare. vsechno je to jako pres kopirak. kdyz krainova zaveli, ze je ted moderni ta nebo ona znacka, tak okamzite se kopiruje. btw: kdyz jsem u krainove... hloupe to stvoreni a take me vytocila, kdyz si poridila malou civavu, cimz jiste podnitila dalsi "trend" a tim mozna neprimo udelala kseft nejakym mnozirnam. to tema neni tak jednoduche jak se zda.

Sonice, ale kde vidis "hejterstvo". vzdyt jen diskutujeme.


No vidím ho tam, ale nevadí. smile To nie je podstatné, podstatné je, že mne toto nevadí. Lebo ľudí po ovocí poznáš. CHlapec zbadá dievčinu s kraťasmi zarezanými až do rozkroku a vie ,že toto pravdepodobne nebude najlepšia manželka. Takto by mu táto informácia ostala skrytá.


Ad k tučnote, tiež nechápem, že to ženám (AJ MUŽOM!!! - lebo tučný chlap je snáď ešte horšie ako tučná žena) nevadí... Preto som sa čudovala poznámke - fitko zle. Pritom práve fitko je jednou z najlepších možností ako sa udržať fit a pri sile aj kráse až do veľmi neskorého veku. Mám veľké vzory "kolegýň" u nás vo fitku. Tri dámy nad 60 rokov. Majú postavy lepšie ako súčasné 20. A to začali len po 55! Takže ženy (A HLAVNE MUŽI smile) hôr sa do fitka. A nechajte si od trénerov vysvetliť spôsob stravovania - kalorický príjem a výdaj, a môžete mať 34 veľkosť aj bez jedenia šalátov smile. Fakt to myslím v dobrom, nechcem rýpať do Lavvaze, lebo s jej názormi väčšinou súhlasím.


[quote="pid:67708, uid:347"]Sonice, ale kde vidis "hejterstvo". vzdyt jen diskutujeme.[/quote] No vidím ho tam, ale nevadí. :) To nie je podstatné, podstatné je, že mne toto nevadí. Lebo ľudí po ovocí poznáš. CHlapec zbadá dievčinu s kraťasmi zarezanými až do rozkroku a vie ,že toto pravdepodobne nebude najlepšia manželka. Takto by mu táto informácia ostala skrytá. Ad k tučnote, tiež nechápem, že to ženám (AJ MUŽOM!!! - lebo tučný chlap je snáď ešte horšie ako tučná žena) nevadí... Preto som sa čudovala poznámke - fitko zle. Pritom práve fitko je jednou z najlepších možností ako sa udržať fit a pri sile aj kráse až do veľmi neskorého veku. Mám veľké vzory "kolegýň" u nás vo fitku. Tri dámy nad 60 rokov. Majú postavy lepšie ako súčasné 20. A to začali len po 55! Takže ženy (A HLAVNE MUŽI :D) hôr sa do fitka. A nechajte si od trénerov vysvetliť spôsob stravovania - kalorický príjem a výdaj, a môžete mať 34 veľkosť aj bez jedenia šalátov :). Fakt to myslím v dobrom, nechcem rýpať do Lavvaze, lebo s jej názormi väčšinou súhlasím.

Pritom práve fitko je jednou z najlepších možností ako sa udržať fit a pri sile aj kráse až do veľmi neskorého veku. Mám veľké vzory "kolegýň" u nás vo fitku.


Ale to sme sa nepochopili, ja som myslela prehnané fitko, keď sa nič iné nerieši. Sledovala som a ešte sledujem takú nemeckú fitness influencerku Sophia Thiel, ktorá vyvinula program ako schudnúť a mnohým pomohla. Potom zmizla skoro na 2 roky z internetu. Potom prišla, že ten tlak udržať si tú postavu a minimum tuku bol problém, rozvinula sa jej bulímia a chodí na terapie. A pritom niekoľko rokov predstierala ako čo dá cvičením a úpravou stravy.


Ja kritizujem trend, keď tie ženy nič iné neriešia

Ale to je aj to prehnané chodenie do fitka, tony selfiecok a pod.


Je tam napísané prehnané chodenie do fitka, sama som tam chodiela pravidelne a boli tam ženy, ráno a večer. Kedy sa venujú kultiváciu ducha, netuším. Moja byvalá svokra si nahnala mimo iného problémy s chrbticou. Netvrdím, že je na vine fitko, v jej prípade nadmerné cvičenie a nedostatočný strečing.


Treba čítať, čo je napísané. Ja netvrdím ani v jednej vete, že tetovanie, botox je zlé, ja len hovorím, že ide o snahu vylepšovať sa. Keď sa niekto potrebuje vylepšovať, asi nie je dosť dobrý pre seba, lebo zrejme chce byť lepší, či nie?


[quote="pid:67713, uid:45"]Pritom práve fitko je jednou z najlepších možností ako sa udržať fit a pri sile aj kráse až do veľmi neskorého veku. Mám veľké vzory "kolegýň" u nás vo fitku.[/quote] Ale to sme sa nepochopili, ja som myslela prehnané fitko, keď sa nič iné nerieši. Sledovala som a ešte sledujem takú nemeckú fitness influencerku Sophia Thiel, ktorá vyvinula program ako schudnúť a mnohým pomohla. Potom zmizla skoro na 2 roky z internetu. Potom prišla, že ten tlak udržať si tú postavu a minimum tuku bol problém, rozvinula sa jej bulímia a chodí na terapie. A pritom niekoľko rokov predstierala ako čo dá cvičením a úpravou stravy. Ja kritizujem trend, keď tie ženy nič iné neriešia [quote="pid:67631, uid:273"]Ale to je aj to prehnané chodenie do fitka, tony selfiecok a pod.[/quote] Je tam napísané prehnané chodenie do fitka, sama som tam chodiela pravidelne a boli tam ženy, ráno a večer. Kedy sa venujú kultiváciu ducha, netuším. Moja byvalá svokra si nahnala mimo iného problémy s chrbticou. Netvrdím, že je na vine fitko, v jej prípade nadmerné cvičenie a nedostatočný strečing. Treba čítať, čo je napísané. Ja netvrdím ani v jednej vete, že tetovanie, botox je zlé, ja len hovorím, že ide o snahu vylepšovať sa. Keď sa niekto potrebuje vylepšovať, asi nie je dosť dobrý pre seba, lebo zrejme chce byť lepší, či nie?
Upravené 13. 4. 2022 o 10:34

nejaka divna moda.

To není móda, to je mám na háku...


[quote="pid:67585, uid:10"]nejaka divna moda.[/quote] To není móda, to je mám na háku...

Druhá kategória sú deti oblečené v drahých značkách, účesoch a doplnkoch ako dospelá žena. Celkom nerozumiem tomuto počinu, leda že by si frustrované, unudené matky liečili svoje komplexy na svojich deťoch.

Snaží se signalizovat sociální status => Západní společnost je hierarchická (i když se snaží tvrdit opak) a každý se snaží ukázat, že "on" je "lepší", že je z "lepší vrstvy".


Ešte jeden dovetok k móde a kam sme dospeli. Mala som bývalú kamarátku-tanečnica pri tyči. Na vonok nenápadná no v noci úplne iná žena. Bola som šokovaná tým aký dvojtvárny život vedie. Jej dcéra dnes už 20.ročná pobrala všetky jej maniere, botoxové pery, obrie mihálnice a umelé prsia......tiež je z nej striptérka a pritom všetkom by to bola krásna bytosť, proste krásna žena....teraz je z nej mátoha. Viete čo ma najviac zarazilo, že na fb obe postujú rôzne selfie kde buď držia pohárik alkoholu , alebo fotia svoje outfity posledných štetiek a v tomto všetkom ich podporuje celá ich rodina..... je to pre mňa niečo neuveriteľné

No toto a ty bys to nepodporavala ? Ty [X] můžeš si doplnit. Je to "Hive Mind" => mysl úlu. Já si dneš čím dál více uvědomuji, co je napsáno v ZS 1 ohledně typů vnímání světa a zpracovávání informací a hodně lidí je jen "nalívárna". Kdysi "ctili" konzervativní hodnoty, protože jim to řekli v kostele nebo ve škole. Dnes je zavrhují, protože jim to říká internet nebo televize. Mění se jen kdo, co a komu se nalívá, ale schéma je stejné.


Je tak dobře vidět, kdo má svůj osobní názor a kdo jen "pluje s davem".


@Mourek Tak nějak smile Sice se v tom dá faktologicky vrtat (brnění vs oblečení atd.) ale zženštili, to je nepopiratelné.
Jednak tlakem žen a jednak stravou a prostředím obecně => mnohem více estrogenu a méně testosteronu v těle může.

filozofii minimalizace

Fungovat s minimem je dobrý nápad, taky se o to snažím, ale musí to být účelné nikoli nucené.


[quote="pid:67591, uid:17"]Druhá kategória sú deti oblečené v drahých značkách, účesoch a doplnkoch ako dospelá žena. Celkom nerozumiem tomuto počinu, leda že by si frustrované, unudené matky liečili svoje komplexy na svojich deťoch.[/quote] Snaží se signalizovat sociální status => Západní společnost je hierarchická (i když se snaží tvrdit opak) a každý se snaží ukázat, že "on" je "lepší", že je z "lepší vrstvy". [quote="pid:67591, uid:17"]Ešte jeden dovetok k móde a kam sme dospeli. Mala som bývalú kamarátku-tanečnica pri tyči. Na vonok nenápadná no v noci úplne iná žena. Bola som šokovaná tým aký dvojtvárny život vedie. Jej dcéra dnes už 20.ročná pobrala všetky jej maniere, botoxové pery, obrie mihálnice a umelé prsia......tiež je z nej striptérka a pritom všetkom by to bola krásna bytosť, proste krásna žena....teraz je z nej mátoha. Viete čo ma najviac zarazilo, že na fb obe postujú rôzne selfie kde buď držia pohárik alkoholu , alebo fotia svoje outfity posledných štetiek a v tomto všetkom ich podporuje celá ich rodina..... je to pre mňa niečo neuveriteľné[/quote] No toto a ty bys to nepodporavala ? Ty [X] můžeš si doplnit. Je to "Hive Mind" => mysl úlu. Já si dneš čím dál více uvědomuji, co je napsáno v ZS 1 ohledně typů vnímání světa a zpracovávání informací a hodně lidí je jen "nalívárna". Kdysi "ctili" konzervativní hodnoty, protože jim to řekli v kostele nebo ve škole. Dnes je zavrhují, protože jim to říká internet nebo televize. Mění se jen kdo, co a komu se nalívá, ale schéma je stejné. Je tak dobře vidět, kdo má svůj osobní názor a kdo jen "pluje s davem". @Mourek Tak nějak :D Sice se v tom dá faktologicky vrtat (brnění vs oblečení atd.) ale zženštili, to je nepopiratelné. Jednak tlakem žen a jednak stravou a prostředím obecně => mnohem více estrogenu a méně testosteronu v těle může. [quote="pid:67598, uid:216"]filozofii minimalizace[/quote] Fungovat s minimem je dobrý nápad, taky se o to snažím, ale musí to být účelné nikoli nucené.

Druhý taký trend je, čo je podľa mňa vyváženie toho trendu superštíhlych modeliek z 90. rokov, že teraz je ok všetko, aj modelky nielen plnoštíhle, ale doslova obézne. Tak toto je podľa mňa už choré. Sú ženy, ktoré keď budú konzumovať denne 2 listy šalátu a cvičiť, velkosť 34 mať nebudú. A to je tak ok, nemôžeme byť všetky rovnaké. Ale tváriť sa, že veľkosť XXXL je stále ok, je choré.


No a tým mužom - muži sú "produktmi" svojich matiek a neskôr partneriek, za všetkým hľadaj ženu Neprítomnosť otcov, či už absolútna, lebo rodina sa rozpadla, alebo sediace väčšinu času v robote kvôli existenčným dôvodom alebo ich rodina nebaví je jedno. navyše malí chlapci nevidia vo väčšine prípadov svojich otcov fyzicky pracovať. Mužská sila je niečo, na čo sa na Západe považuje za problém pomaly. Plus feministky. Plus absencia základnej vojenskej služby, inicializačných rituálov, je toho veľa.


V neposlednom rade je to množstvo umelých hormónov (antikoncepcia žien, ktorá sa nachádza vo vode, ktorú pijeme všetci). Tak sa potom niet, čo čudovať.


Nechcem, aby toto vyznelo ako útok, či už na mužov alebo ženy, proste je to výsledok toho ako funguje naša civilizácia posledných 200-300 rokov. Sama nemám patent na rozum, tým, že mám dvoch synov toto dosť riešim. Napr. keď sa pobijú -riešiť, neriešiť? Nechať ich robiť rozhodnutia alebo direktívne nariaďovať, čo majú robiť? Myslím na ich úrovni... a veľa ďalších otázok. A potom, keď vidím tie dievčatá okolo 20tky, že toto mi raz donesú domov.... tak som tiež trochu vydesená..


Souhlas a souhlas...


K těm klukům doporučuji vysvětlit příběh o Svatoplukovi a jeho synech. Jinak je to prostě chlapské řešení sporů.
Nějaké násilí je v pubertě běžné mezi bratry.


[quote="pid:67631, uid:273"]Druhý taký trend je, čo je podľa mňa vyváženie toho trendu superštíhlych modeliek z 90. rokov, že teraz je ok všetko, aj modelky nielen plnoštíhle, ale doslova obézne. Tak toto je podľa mňa už choré. Sú ženy, ktoré keď budú konzumovať denne 2 listy šalátu a cvičiť, velkosť 34 mať nebudú. A to je tak ok, nemôžeme byť všetky rovnaké. Ale tváriť sa, že veľkosť XXXL je stále ok, je choré. No a tým mužom - muži sú "produktmi" svojich matiek a neskôr partneriek, za všetkým hľadaj ženu Neprítomnosť otcov, či už absolútna, lebo rodina sa rozpadla, alebo sediace väčšinu času v robote kvôli existenčným dôvodom alebo ich rodina nebaví je jedno. navyše malí chlapci nevidia vo väčšine prípadov svojich otcov fyzicky pracovať. Mužská sila je niečo, na čo sa na Západe považuje za problém pomaly. Plus feministky. Plus absencia základnej vojenskej služby, inicializačných rituálov, je toho veľa. V neposlednom rade je to množstvo umelých hormónov (antikoncepcia žien, ktorá sa nachádza vo vode, ktorú pijeme všetci). Tak sa potom niet, čo čudovať. Nechcem, aby toto vyznelo ako útok, či už na mužov alebo ženy, proste je to výsledok toho ako funguje naša civilizácia posledných 200-300 rokov. Sama nemám patent na rozum, tým, že mám dvoch synov toto dosť riešim. Napr. keď sa pobijú -riešiť, neriešiť? Nechať ich robiť rozhodnutia alebo direktívne nariaďovať, čo majú robiť? Myslím na ich úrovni... a veľa ďalších otázok. A potom, keď vidím tie dievčatá okolo 20tky, že toto mi raz donesú domov.... tak som tiež trochu vydesená..[/quote] Souhlas a souhlas... K těm klukům doporučuji vysvětlit příběh o Svatoplukovi a jeho synech. Jinak je to prostě chlapské řešení sporů. Nějaké násilí je v pubertě běžné mezi bratry.

No takto, ja som veľmi rada, že sa daní ľudia (muži aj ženy) takto navonok prejavujú, pretože hneď aspoň viem, s kým mám u česť. Keby im spoločnosť diktovala, ako môžu vyzerať navonok, tak to ich práchnivé vnútro (ktoré by také 100% bolo, možno ešte horšie), by bolo skryté. Nech len pekne ukážu, čo sú zač, aspoň sa človek s nimi nemusí popáliť.

Pravda


[quote="pid:67701, uid:45"]No takto, ja som veľmi rada, že sa daní ľudia (muži aj ženy) takto navonok prejavujú, pretože hneď aspoň viem, s kým mám u česť. Keby im spoločnosť diktovala, ako môžu vyzerať navonok, tak to ich práchnivé vnútro (ktoré by také 100% bolo, možno ešte horšie), by bolo skryté. Nech len pekne ukážu, čo sú zač, aspoň sa človek s nimi nemusí popáliť.[/quote] Pravda

Fungovat s minimem je dobrý nápad, taky se o to snažím, ale musí to být účelné nikoli nucené.
S tím také souhlasím, ale nesouhlasím s pravidelným vyhazovaní věcí, jen proto, že morálně zastaraly. Zjistil jsem totiž, že když něco vyhodím, do týdne to potřebuji a pak to musím jít koupit. Neměním ani nábytek. Jak jsem ho před 30 lety koupil, pořád ho mám. Občas něco přemaluji, oživím a jinak nic. Nesnáším tu módu vše měnit každých 10 let.
Pro dámy tady mám jednu ruskou mladou ženu, která koupila s manželem starou chatu a co s ní udělala se mi moc líbí. Minimum prostředků, ale výsledek fantastický. Její styl mi moc konvenuje. Tak si přestavuji útulné bydlení, nebo spíš přístup k bydlení. Hlavně pro ty, co si koupí starší dům.
https://www.youtube.com/watch?v=AFG63V_pn4E&ab_channel=daryadarcy
https://www.youtube.com/watch?v=covkSOlBirY&ab_channel=daryadarcy


Pro mužskou polovinu zase chlápek, který si koupil kamenný dům v Dolomitech a sám ho rekonstruuje.
https://www.youtube.com/watch?v=UkPOEmyWv-M&ab_channel=MartijnDoolaard


Rád sleduji tvůrčí výsledky těch dvou.


[quote="pid:67729, uid:518"]Fungovat s minimem je dobrý nápad, taky se o to snažím, ale musí to být účelné nikoli nucené.[/quote]S tím také souhlasím, ale nesouhlasím s pravidelným vyhazovaní věcí, jen proto, že morálně zastaraly. Zjistil jsem totiž, že když něco vyhodím, do týdne to potřebuji a pak to musím jít koupit. Neměním ani nábytek. Jak jsem ho před 30 lety koupil, pořád ho mám. Občas něco přemaluji, oživím a jinak nic. Nesnáším tu módu vše měnit každých 10 let. Pro dámy tady mám jednu ruskou mladou ženu, která koupila s manželem starou chatu a co s ní udělala se mi moc líbí. Minimum prostředků, ale výsledek fantastický. Její styl mi moc konvenuje. Tak si přestavuji útulné bydlení, nebo spíš přístup k bydlení. Hlavně pro ty, co si koupí starší dům. https://www.youtube.com/watch?v=AFG63V_pn4E&ab_channel=daryadarcy https://www.youtube.com/watch?v=covkSOlBirY&ab_channel=daryadarcy Pro mužskou polovinu zase chlápek, který si koupil kamenný dům v Dolomitech a sám ho rekonstruuje. https://www.youtube.com/watch?v=UkPOEmyWv-M&ab_channel=MartijnDoolaard Rád sleduji tvůrčí výsledky těch dvou.

lebo tučný chlap je snáď ešte horšie ako tučná žena

Nesouhlasím. Na ženě se hodnotí především vzhled, ale na muži jeho úspěšnost.
Praxe je kritériem pravdy.


Kolik chlapů, který mají i břicho má kdejaké kočka ?


A teď kolik tlustých, byť bohatých a úspěšných žen má pěkné chlapy ?


Jasně, chlap by na sobě měl pracovat, ale zatímco chlap taky musí vydělávat a dělat jiné věci (aby byl přitažlivý), tak
žene stačí nežrat a cvičit. Může být prodavačka v Tescu, ale když je kočka, chlapa si najde.
Chlap ne. Ten může být model, ale jak nemá jiné kvality, má smůlu a den má pro oba jen 24h.


[quote="pid:67713, uid:45"]lebo tučný chlap je snáď ešte horšie ako tučná žena[/quote] Nesouhlasím. Na ženě se hodnotí především vzhled, ale na muži jeho úspěšnost. Praxe je kritériem pravdy. Kolik chlapů, který mají i břicho má kdejaké kočka ? A teď kolik tlustých, byť bohatých a úspěšných žen má pěkné chlapy ? Jasně, chlap by na sobě měl pracovat, ale zatímco chlap taky musí vydělávat a dělat jiné věci (aby byl přitažlivý), tak žene stačí nežrat a cvičit. Může být prodavačka v Tescu, ale když je kočka, chlapa si najde. Chlap ne. Ten může být model, ale jak nemá jiné kvality, má smůlu a den má pro oba jen 24h.

ale nesouhlasím s pravidelným vyhazovaní věcí, jen proto, že morálně zastaraly.

To jsem nikde netvrdil.


[quote="pid:67735, uid:312"]ale nesouhlasím s pravidelným vyhazovaní věcí, jen proto, že morálně zastaraly.[/quote] To jsem nikde netvrdil.

Nesouhlasím. Na ženě se hodnotí především vzhled, ale na muži jeho úspěšnost.
Praxe je kritériem pravdy.


s timto nesouhlasim.
zene staci "nezrat a cvicit" a muze byt hloupa a chlapa si najde? tak to myslis?:-) ale v jistem smyslu mas pravdu, protoze jsou muzi, kterym toto vyhovuje. musim rict, ze ja takove ovsem nepotkavam.
existuji vztahy, ktere jsou zalozeny na takove jakesi reciprocite. znam zlatokopky a znam i zlatokopy, se vsim, co k tomu patri. oni nabizeji vzhled, ta druha strana nabizi financni zajisteni. jenze tady se bavime ve vetsine pripadu prave o nejake neoficialni "dohode" v tom vztahu.


[quote="pid:67740, uid:518"]Nesouhlasím. Na ženě se hodnotí především vzhled, ale na muži jeho úspěšnost. Praxe je kritériem pravdy.[/quote] s timto nesouhlasim. zene staci "nezrat a cvicit" a muze byt hloupa a chlapa si najde? tak to myslis?:-) ale v jistem smyslu mas pravdu, protoze jsou muzi, kterym toto vyhovuje. musim rict, ze ja takove ovsem nepotkavam. existuji vztahy, ktere jsou zalozeny na takove jakesi reciprocite. znam zlatokopky a znam i zlatokopy, se vsim, co k tomu patri. oni nabizeji vzhled, ta druha strana nabizi financni zajisteni. jenze tady se bavime ve vetsine pripadu prave o nejake neoficialni "dohode" v tom vztahu.

Pro dámy tady mám jednu ruskou mladou ženu, která koupila s manželem starou chatu a co s ní udělala se mi moc líbí. Minimum prostředků, ale výsledek fantastický.


dekuji moc za odkazy. uz jsem si kanal abonovala. je to inspirativni


[quote="pid:67735, uid:312"]Pro dámy tady mám jednu ruskou mladou ženu, která koupila s manželem starou chatu a co s ní udělala se mi moc líbí. Minimum prostředků, ale výsledek fantastický.[/quote] dekuji moc za odkazy. uz jsem si kanal abonovala. je to inspirativni

Hejterstvo je to v tom, že vyzdvihuješ len zlé vlastnosti. A nenachádzaš žiadne dobré. Lebo na všetkom sa dá vidieť aj dobré.


Nebuď taká útlocitná. Normálna diskusia.


Nesouhlasím. Na ženě se hodnotí především vzhled, ale na muži jeho úspěšnost.


Samozrejme, že nesúhlasíš, keďže si poriadne vypasený (125 kg?). Nič v zlom.


[quote="pid:67705, uid:45"]Hejterstvo je to v tom, že vyzdvihuješ len zlé vlastnosti. A nenachádzaš žiadne dobré. Lebo na všetkom sa dá vidieť aj dobré.[/quote] Nebuď taká útlocitná. Normálna diskusia. [quote="pid:67740, uid:518"]Nesouhlasím. Na ženě se hodnotí především vzhled, ale na muži jeho úspěšnost.[/quote] Samozrejme, že nesúhlasíš, keďže si poriadne vypasený (125 kg?). Nič v zlom.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

zene staci "nezrat a cvicit" a muze byt hloupa a chlapa si najde
S tím bych souhlasil. Kdysi jedna kráska prohlásila, že na světě je hodně hloupých mužů, ale málokterý je slepý.


[quote="pid:67749, uid:347"]zene staci "nezrat a cvicit" a muze byt hloupa a chlapa si najde[/quote]S tím bych souhlasil. Kdysi jedna kráska prohlásila, že na světě je hodně hloupých mužů, ale málokterý je slepý.

Nesouhlasím


V poriadku... Mne sa zasa nepáčia tuční chlapi smile

Jasně, chlap by na sobě měl pracovat, ale zatímco chlap taky musí vydělávat a dělat jiné věci


Nesuhlasim.


Pre mňa je je tučný muž vizitka nestarania sa o vlastne zdravie o ohrozenie vlastnej rodiny. Muž má byť silný, rýchly a mrštný - má vedieť ubrániť rodinu. V tom je jeho deviza.


To akože predavačka nepracuje dostatočne tvrdo podľa Teba? Či ako to myslíš?! V našej spoločnosti robia taKmer všetky ženy, okrem tých, ktoré sú momentálne na materskej, lebo prosto musia.


A ja Ti garantujem, že každá pekná žena, je s bohatým škaredým pupkáčom IBA pre peniaze.


Každému rovnako prísno merajme... Mužom aj ženám.


[quote="pid:67740, uid:518"]Nesouhlasím[/quote] V poriadku... Mne sa zasa nepáčia tuční chlapi :D [quote="pid:67740, uid:518"]Jasně, chlap by na sobě měl pracovat, ale zatímco chlap taky musí vydělávat a dělat jiné věci[/quote] Nesuhlasim. Pre mňa je je tučný muž vizitka nestarania sa o vlastne zdravie o ohrozenie vlastnej rodiny. Muž má byť silný, rýchly a mrštný - má vedieť ubrániť rodinu. V tom je jeho deviza. To akože predavačka nepracuje dostatočne tvrdo podľa Teba? Či ako to myslíš?! V našej spoločnosti robia taKmer všetky ženy, okrem tých, ktoré sú momentálne na materskej, lebo prosto musia. A ja Ti garantujem, že každá pekná žena, je s bohatým škaredým pupkáčom IBA pre peniaze. Každému rovnako prísno merajme... Mužom aj ženám.

Nebuď taká útlocitná. Normálna diskusia.


 D Nie som útlocitná, normálne diskutujem aj ja. Mám tento pocit z diskuzie, tak som si ho dovolila povedat smile


[quote="pid:67752, uid:623"]Nebuď taká útlocitná. Normálna diskusia.[/quote] :D Nie som útlocitná, normálne diskutujem aj ja. Mám tento pocit z diskuzie, tak som si ho dovolila povedat :)

A ja Ti garantujem, že každá pekná žena, je s bohatým škaredým pupkáčom IBA pre peniaze
S tím také souhlasím, ale zdá se, že jim to nevadí. On je s ní aby měl pěkné mladé tělo, ona pro peníze. Pokud každý dostává své, vládne spokojenost.


[quote="pid:67760, uid:45"]A ja Ti garantujem, že každá pekná žena, je s bohatým škaredým pupkáčom IBA pre peniaze[/quote]S tím také souhlasím, ale zdá se, že jim to nevadí. On je s ní aby měl pěkné mladé tělo, ona pro peníze. Pokud každý dostává své, vládne spokojenost.
Upravené 13. 4. 2022 o 13:05

zene staci "nezrat a cvicit" a muze byt hloupa a chlapa si najde? tak to myslis?

Tak, že nemusí mát vzdělání, podnikání, kariéru apod.
Chudá žena drtivě většině mužů nevadí a nevzdělaná (myšleno institucionálně) v malý platem a nulovou pozicí ve společnosti taky ne.
Společnost chce po ženách vzhled a po mužích "výkon".


[quote="pid:67749, uid:347"]zene staci "nezrat a cvicit" a muze byt hloupa a chlapa si najde? tak to myslis?[/quote] Tak, že nemusí mát vzdělání, podnikání, kariéru apod. Chudá žena drtivě většině mužů nevadí a nevzdělaná (myšleno institucionálně) v malý platem a nulovou pozicí ve společnosti taky ne. Společnost chce po ženách vzhled a po mužích "výkon".

Každému rovnako prísno merajme... Mužom aj ženám.

Nesmysl. Muži a ženy nejsou jedno a to samé.
Nemůžeš chtít výkon psa od ryby a naopak. To neznamená, že to není stejně přísné.


Od každého společnost potřebuje něco jiného.


[quote="pid:67760, uid:45"]Každému rovnako prísno merajme... Mužom aj ženám.[/quote] Nesmysl. Muži a ženy nejsou jedno a to samé. Nemůžeš chtít výkon psa od ryby a naopak. To neznamená, že to není stejně přísné. Od každého společnost potřebuje něco jiného.

Nesmysl. Muži a ženy nejsou jedno a to samé.
Nemůžeš chtít výkon psa od ryby a naopak. To neznamená, že to není stejně přísné.


Bavíme sa o tuku na pupku, však.... Nie o kojení smile.


[quote="pid:67778, uid:518"]Nesmysl. Muži a ženy nejsou jedno a to samé. Nemůžeš chtít výkon psa od ryby a naopak. To neznamená, že to není stejně přísné.[/quote] Bavíme sa o tuku na pupku, však.... Nie o kojení :D.

Žena sa vždy na podvedomej úrovni riadi výberom najlepšieho samca pre splodenie a zabezpečenie svojho potomstva. Vždy!


Situácia v 21. storočí je taká, že sa mladá žena často nechá zbúchať dobre vyzerajúcim silným hajzlíkom, a keď ju odkopne, potom hľadá zabezpečeného dobrého chlapca s veľkým srdcom, ktorý ich bude všetkých ľúbiť (čítaj starať sa o nich).


Žena sa vždy na podvedomej úrovni riadi výberom najlepšieho samca pre splodenie a zabezpečenie svojho potomstva. Vždy! Situácia v 21. storočí je taká, že sa mladá žena často nechá zbúchať dobre vyzerajúcim silným hajzlíkom, a keď ju odkopne, potom hľadá zabezpečeného dobrého chlapca s veľkým srdcom, ktorý ich bude všetkých ľúbiť (čítaj starať sa o nich).
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Bavíme sa o tuku na pupku, však.... Nie o kojení smile.


Takže trošku tučný pupek je podle tebe horší, než zlý charakter nebo prázdno v hlavě?


Dodávám, že "tučný pupek" nemám.


.
.
.


625748a5d9b7f


[quote="pid:67781, uid:45"]Bavíme sa o tuku na pupku, však.... Nie o kojení smile.[/quote] Takže trošku tučný pupek je podle tebe horší, než zlý charakter nebo prázdno v hlavě? Dodávám, že "tučný pupek" nemám. . . . ![625748a5d9b7f](serve/attachment&path=625748a5d9b7f)

Samozrejme nie vsetky, ale toto je nejaka divna moda.


Otázka je, kto tú módu zaviedol. Resp. prečo vznikla. Keď sa pozriem po škole, tak zrejme z pocitu neužitočnosti a žiadnej budúcnosti.


[quote="pid:67585, uid:10"]Samozrejme nie vsetky, ale toto je nejaka divna moda.[/quote] Otázka je, kto tú módu zaviedol. Resp. prečo vznikla. Keď sa pozriem po škole, tak zrejme z pocitu neužitočnosti a žiadnej budúcnosti.

Moderátor

Takže trošku tučný pupek je podle tebe horší, než zlý charakter nebo prázdno v hlavě?


A to som kde písala!?


Je to len znak lenivosti a nezáujmu o šport, vlastné zdravie a o seba. Pretože som športovec od dieťaťa, tak takéto nastavenie hodnôt samého ku sebe by som u partnera netolerovala. Rovnako to platí pre mentálny rozvoj.


Kalokagatia... V zdravom tele zdravý duch.... Zlatá stredná cesta....


Nechápem, čo na Tom nie je k nepochopeniu. 😉 Fyzicky zdatný a mentálne zdatný muž aj žena je predsa sen každého z nás. Aspoň môj teda, no ...


[quote="pid:67861, uid:181"]Takže trošku tučný pupek je podle tebe horší, než zlý charakter nebo prázdno v hlavě?[/quote] A to som kde písala!? Je to len znak lenivosti a nezáujmu o šport, vlastné zdravie a o seba. Pretože som športovec od dieťaťa, tak takéto nastavenie hodnôt samého ku sebe by som u partnera netolerovala. Rovnako to platí pre mentálny rozvoj. Kalokagatia... V zdravom tele zdravý duch.... Zlatá stredná cesta.... Nechápem, čo na Tom nie je k nepochopeniu.

V akejsi súťaži čo teraz beží v Tv....je porotca...údajne vychýrený tanečník tmavej pleti.....prisťahovalec ktorého sa ujala slovenská rodina. Vraj sa tak skvele vypracoval svojou usilovnosťou, no a potom to prišlo...ukážky tanca- chlap vo vysokých podpätkoch.... ženské oblečenie.....také to kabaretné Lasvegasské vystupovanie, či vytvorenie si image v tanci na podpätkoch.....a la Beonce(tá speváčka). No proste som len čumela ako sa po rokoch táto súťaž zopsula....rôznými tými podivnými ľuďmi ktorých nám dávajú za vzor......skôr našim deťom....je to hrozné. 6257c8753f97d
6257c8753dc8c
6257c87577b60


V akejsi súťaži čo teraz beží v Tv....je porotca...údajne vychýrený tanečník tmavej pleti.....prisťahovalec ktorého sa ujala slovenská rodina. Vraj sa tak skvele vypracoval svojou usilovnosťou, no a potom to prišlo...ukážky tanca- chlap vo vysokých podpätkoch.... ženské oblečenie.....také to kabaretné Lasvegasské vystupovanie, či vytvorenie si image v tanci na podpätkoch.....a la Beonce(tá speváčka). No proste som len čumela ako sa po rokoch táto súťaž zopsula....rôznými tými podivnými ľuďmi ktorých nám dávajú za vzor......skôr našim deťom....je to hrozné. ![6257c8753f97d](serve/attachment&path=6257c8753f97d) ![6257c8753dc8c](serve/attachment&path=6257c8753dc8c) ![6257c87577b60](serve/attachment&path=6257c87577b60)

chlap vo vysokých podpätkoch....


No, tak tu chýba zdravý duch.... Čo s ním... Môžme ho len polutovat.


[quote="pid:67893, uid:17"]chlap vo vysokých podpätkoch....[/quote] No, tak tu chýba zdravý duch.... Čo s ním... Môžme ho len polutovat.

Je to len znak lenivosti a nezáujmu o šport, vlastné zdravie a o seba. Pretože som športovec od dieťaťa, tak takéto nastavenie hodnôt samého ku sebe by som u partnera netolerovala. Rovnako to platí pre mentálny rozvoj.


Čítam čo píšeš..... nerozumiem tvojim myšlienkovým pochodom. (Bez urážky)
Aj napriek tomu, že sám o sebe môže byť ten partner veľmi milý, spoľahlivý a skvelý otec rodiny????len nie je duchom športovec....
Byť športovec do úmoru nie je hodnota....myslím, že žiaden chlap by nechcel mať ženu ktorá by ho do čohokoľvek nútila proti jeho vôly. S človekom nie sme preto, aby sme ho pretvorili na svoj obraz, ale preto, lebo keď sme ho spoznali, bol ten najlepší. Keď spadnú ružové okuliare príde realita, časom je vzťah o tolerancii, súdržnosti a láske. Nie o tom či mám dnes odbehaných 30 km..... hodnoty a priority si tvoríme celý život.


[quote="pid:67890, uid:45"]Je to len znak lenivosti a nezáujmu o šport, vlastné zdravie a o seba. Pretože som športovec od dieťaťa, tak takéto nastavenie hodnôt samého ku sebe by som u partnera netolerovala. Rovnako to platí pre mentálny rozvoj.[/quote] Čítam čo píšeš..... nerozumiem tvojim myšlienkovým pochodom. (Bez urážky) Aj napriek tomu, že sám o sebe môže byť ten partner veľmi milý, spoľahlivý a skvelý otec rodiny????len nie je duchom športovec.... Byť športovec do úmoru nie je hodnota....myslím, že žiaden chlap by nechcel mať ženu ktorá by ho do čohokoľvek nútila proti jeho vôly. S človekom nie sme preto, aby sme ho pretvorili na svoj obraz, ale preto, lebo keď sme ho spoznali, bol ten najlepší. Keď spadnú ružové okuliare príde realita, časom je vzťah o tolerancii, súdržnosti a láske. Nie o tom či mám dnes odbehaných 30 km..... hodnoty a priority si tvoríme celý život.

Čítam čo píšeš..... nerozumiem tvojim myšlienkovým pochodom. (B


Zjavne. Nevadí. Myslela som, že som to napísala dostatočne zrozumiteľne. Všetko dobré prajem.


[quote="pid:67902, uid:17"]Čítam čo píšeš..... nerozumiem tvojim myšlienkovým pochodom. (B[/quote] Zjavne. Nevadí. Myslela som, že som to napísala dostatočne zrozumiteľne. Všetko dobré prajem.

Ja ťa predsa neodsudzujem, ale áno každý sme iný, vyznávame iné hodnoty, mne to príde zvláštne. Sú muži ktorí napr. Potrebujú ženy čo ich posúvajú vpred....a aj takí čo si nedajú vnucovať...aj o tom je tolerancia


Ja ťa predsa neodsudzujem, ale áno každý sme iný, vyznávame iné hodnoty, mne to príde zvláštne. Sú muži ktorí napr. Potrebujú ženy čo ich posúvajú vpred....a aj takí čo si nedajú vnucovať...aj o tom je tolerancia
Upravené 14. 4. 2022 o 10:14

Ja ťa predsa neodsudzujem, ale áno každý sme iný, vyznávame iné hodnoty, mne to príde zvláštne. Sú muži ktorí napr. Potrebujú ženy čo ich posúvajú vpred....a aj takí čo si nedajú vnucovať...aj o tom je tolerancia


Sonice píše o voze a zuzka o koze. Obidve ukazujete jednu z hrán istiny. Všetko je o miere. Do mozaiky chýbajú ešte najmenej štyri hrany istiny.


[quote="pid:67909, uid:17"]Ja ťa predsa neodsudzujem, ale áno každý sme iný, vyznávame iné hodnoty, mne to príde zvláštne. Sú muži ktorí napr. Potrebujú ženy čo ich posúvajú vpred....a aj takí čo si nedajú vnucovať...aj o tom je tolerancia[/quote] Sonice píše o voze a zuzka o koze. Obidve ukazujete jednu z hrán istiny. Všetko je o miere. Do mozaiky chýbajú ešte najmenej štyri hrany istiny.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Mne je úplne jedno v čom chodia muži , aspoň som medzi nimi ako nefalšovaný starodávny hetero.
Tak smelo do toho chlapi , dávajte si obtiahnuté 3/4 gate ;-) tým väčší výber normálnych žien zostane mne smile


Mne je úplne jedno v čom chodia muži , aspoň som medzi nimi ako nefalšovaný starodávny hetero. Tak smelo do toho chlapi , dávajte si obtiahnuté 3/4 gate ;-) tým väčší výber normálnych žien zostane mne :D
Upravené 29. 4. 2022 o 21:53

len heslovito: ze poniektore chodia oblecene rozne a v "modnych otrhanych ,deravych nohaviciach je relativne v norme,ale ze su potetovane ako spinave ku--ehmmm....


za mojej mladosti chodili potetovani len ti ,co boli v base a kur--ehmm a ich pasaci
--vrahovia potetovani nechodili--tych sme vesali....


len heslovito: ze poniektore chodia oblecene rozne a v "modnych otrhanych ,deravych nohaviciach je relativne v norme,ale ze su potetovane ako spinave ku--ehmmm.... za mojej mladosti chodili potetovani len ti ,co boli v base a kur--ehmm a ich pasaci --vrahovia potetovani nechodili--tych sme vesali....

On je s ní aby měl pěkné mladé tělo, ona pro peníze. Pokud každý dostává své, vládne spokojenost.


A to je v pořádku? Takový vztah ve své podstatě není ničím jiným než skrytou formou prostituce. To je u obou západně liberální a nelidský přístup jak vyšitý.


[quote="pid:67766, uid:312"]On je s ní aby měl pěkné mladé tělo, ona pro peníze. Pokud každý dostává své, vládne spokojenost.[/quote] A to je v pořádku? Takový vztah ve své podstatě není ničím jiným než skrytou formou prostituce. To je u obou západně liberální a nelidský přístup jak vyšitý.

Tu otázku jako Stwora jsem si kladl už před 10 lety. Teď je to ještě horší.


Holky jsou tlustý, neforemný. Když jsem byl mladý, byly třeba ve třídě dvě, tři takový. Dneska sedí doma, žerou hamburgry a čumí do mobilu.


Když už je štíhlá, tak je potetovaná. Nebo vypadá, jako by vyhulila včelín.


No a opačný pohlaví: neduživci, navlečený do upnutých kalhot. A hlavně: jak holky, tak chlapci jsou permanentně znudění.


Holky se chovají a mluví jako dlaždiči, kluci jsou slečinky.


Nedivme se ale s těmi vzory, které mají. Úplný peklo jsou tzv. infuenceři, to je něco nepředstavitelnýho a patří to vyhubit.


Možná ještě budeme rádi za Ukrajinky nebo Rusky. Myslím ty normální, ne ty zlatokopky, který připomínají spíše karikaturu ženský a rozlezly se úplně všude.


Tu otázku jako Stwora jsem si kladl už před 10 lety. Teď je to ještě horší. Holky jsou tlustý, neforemný. Když jsem byl mladý, byly třeba ve třídě dvě, tři takový. Dneska sedí doma, žerou hamburgry a čumí do mobilu. Když už je štíhlá, tak je potetovaná. Nebo vypadá, jako by vyhulila včelín. No a opačný pohlaví: neduživci, navlečený do upnutých kalhot. A hlavně: jak holky, tak chlapci jsou permanentně znudění. Holky se chovají a mluví jako dlaždiči, kluci jsou slečinky. Nedivme se ale s těmi vzory, které mají. Úplný peklo jsou tzv. infuenceři, to je něco nepředstavitelnýho a patří to vyhubit. Možná ještě budeme rádi za Ukrajinky nebo Rusky. Myslím ty normální, ne ty zlatokopky, který připomínají spíše karikaturu ženský a rozlezly se úplně všude.

Možná ještě budeme rádi za Ukrajinky nebo Rusky. Myslím ty normální, ne ty zlatokopky, který připomínají spíše karikaturu ženský a rozlezly se úplně všude.
Nejsem si tak jistý. Kolega z práce se s jednou nedávno oženil a už jsou rozvedeni. Madam se nelíbilo žít na vesnici, měla šílené nároky na svoji údržbu, nepracovala a nezajímalo ji, kde manžel obstará víc peněz. Byla věčně nespokojená. Za pár měsíců rodinného života zestárl o 15 let.


Jinak, všimněte si Ukrajinek, které sem přichází. Všechny 2 cm namalované pazoury, zmalované, oblečené ve značkových hadrech. Jsou náročné, hodně. Nejsou jako naše ženy, které jsou dobrými hospodyněmi a starostlivými maminkami. Jsou to vesměs madam s hodně velkými nároky. Všichni jim jsou "dolžny".
Doplnění. Rusové mají takové přísloví: "Где ты родился, там и пригодился."


[quote="pid:68106, uid:372"]Možná ještě budeme rádi za Ukrajinky nebo Rusky. Myslím ty normální, ne ty zlatokopky, který připomínají spíše karikaturu ženský a rozlezly se úplně všude.[/quote]Nejsem si tak jistý. Kolega z práce se s jednou nedávno oženil a už jsou rozvedeni. Madam se nelíbilo žít na vesnici, měla šílené nároky na svoji údržbu, nepracovala a nezajímalo ji, kde manžel obstará víc peněz. Byla věčně nespokojená. Za pár měsíců rodinného života zestárl o 15 let. Jinak, všimněte si Ukrajinek, které sem přichází. Všechny 2 cm namalované pazoury, zmalované, oblečené ve značkových hadrech. Jsou náročné, hodně. Nejsou jako naše ženy, které jsou dobrými hospodyněmi a starostlivými maminkami. Jsou to vesměs madam s hodně velkými nároky. Všichni jim jsou "dolžny". Doplnění. Rusové mají takové přísloví: "Где ты родился, там и пригодился."
Upravené 15. 4. 2022 o 18:53

Madam se nelíbilo žít na vesnici, měla šílené nároky na svoji údržbu, nepracovala


To jsou ty

zlatokopky, který připomínají spíše karikaturu ženský a rozlezly se úplně všude.


[quote="pid:68110, uid:312"]Madam se nelíbilo žít na vesnici, měla šílené nároky na svoji údržbu, nepracovala[/quote] To jsou ty [quote="pid:68106, uid:372"]zlatokopky, který připomínají spíše karikaturu ženský a rozlezly se úplně všude.[/quote]

@Jiří. Jenže normální Ukrajinky jsou vesměs už dávno zde (nebo naopak stále na Ukrajině), tvrdě pracují a manžela už dávno mají.

Většinu těch, co se k nám v součastnosti valí, by si chtěl vzít za ženu snad jen masochista.
Nic jim není dost dobré, "prosím" a "děkuji" jsou pro ně sprostá slova, chovají se jako největší VIP, přitom navrch uj a uvnitř hnůj.


@Jiří. Jenže normální Ukrajinky jsou vesměs už dávno zde (nebo naopak stále na Ukrajině), tvrdě pracují a manžela už dávno mají. Většinu těch, co se k nám v součastnosti valí, by si chtěl vzít za ženu snad jen masochista. Nic jim není dost dobré, "prosím" a "děkuji" jsou pro ně sprostá slova, chovají se jako největší VIP, přitom navrch uj a uvnitř hnůj.

Většinu těch, co se k nám v součastnosti valí, by si chtěl vzít za ženu snad jen masochista.


To souhlasím. Já neměl na mysli aktuální várku banderovek.


[quote="pid:68112, uid:181"]Většinu těch, co se k nám v součastnosti valí, by si chtěl vzít za ženu snad jen masochista.[/quote] To souhlasím. Já neměl na mysli aktuální várku banderovek.

tématu mě napadá jedině toto:


100 likov, ešte teraz sa smejem:-)


[quote="pid:68113, uid:203"]tématu mě napadá jedině toto:[/quote] 100 likov, ešte teraz sa smejem:-)

Druhý taký trend je, čo je podľa mňa vyváženie toho trendu superštíhlych modeliek z 90. rokov, že teraz je ok všetko, aj modelky nielen plnoštíhle, ale doslova obézne


Ale tváriť sa, že veľkosť XXXL je stále ok, je choré.


tak na mna na fb vyskočil link na článok, ktorý perfektne ilustruje tento bod. Dám z neho jednu fotku, ostatne si nájdete v článku (odporucam len odvážnym);
625a85bc30a2a


https://www.buzzfeed.com/alexalisitza/supersizethelook-instagram-size-inclusivity-advocate?d_id=3361281&ref=bffbofficialgoodful&utm_source=dynamic&utm_campaign=bffbofficialgoodful&fbclid=IwAR3fgLb6-HUuWPIDzKAQmBUOL_Mg_zRfpY63E8fjRlZ0s8Ejuza2o4JK6rE


Tak hodnotím pozitívne - áno aj obežnú zena sa môže vkusne obliecť, je tam 1 až 2 prípady, že fajn cc. z 15.


No ale k veci - tato, zena je obezna, navyše má typ postavy - jablko, priberá ako muž a má zvýšené riziko kardiovaskulárnych chorôb. Media to odkývali a vysielajú čitateľom aky signál - mozete byt obézni, opičit sa po celebritách aj keď je výsledok vrchol nevkusu, je to ok. Tak za mna nie.


[quote="pid:67631, uid:273"]Druhý taký trend je, čo je podľa mňa vyváženie toho trendu superštíhlych modeliek z 90. rokov, že teraz je ok všetko, aj modelky nielen plnoštíhle, ale doslova obézne[/quote] [quote="pid:67631, uid:273"]Ale tváriť sa, že veľkosť XXXL je stále ok, je choré.[/quote] tak na mna na fb vyskočil link na článok, ktorý perfektne ilustruje tento bod. Dám z neho jednu fotku, ostatne si nájdete v článku (odporucam len odvážnym); ![625a85bc30a2a](serve/attachment&path=625a85bc30a2a) https://www.buzzfeed.com/alexalisitza/supersizethelook-instagram-size-inclusivity-advocate?d_id=3361281&ref=bffbofficialgoodful&utm_source=dynamic&utm_campaign=bffbofficialgoodful&fbclid=IwAR3fgLb6-HUuWPIDzKAQmBUOL_Mg_zRfpY63E8fjRlZ0s8Ejuza2o4JK6rE Tak hodnotím pozitívne - áno aj obežnú zena sa môže vkusne obliecť, je tam 1 až 2 prípady, že fajn cc. z 15. No ale k veci - tato, zena je obezna, navyše má typ postavy - jablko, priberá ako muž a má zvýšené riziko kardiovaskulárnych chorôb. Media to odkývali a vysielajú čitateľom aky signál - mozete byt obézni, opičit sa po celebritách aj keď je výsledok vrchol nevkusu, je to ok. Tak za mna nie.
Upravené 16. 4. 2022 o 11:06

tak tohle se cpe mladym holkam jako kreativita v mode.


mala si dať upozornenie, že len pre silne povahy:-) ani neviem vo dať like, téme sa ho hodí, ale tá zena je proste hrozná. Áno, môže byt chorá a môže mat priblem schudnúť. Myslím to oblecenie je absolútne nevhodne pre ňu.


[quote="pid:69919, uid:347"]tak tohle se cpe mladym holkam jako kreativita v mode.[/quote] mala si dať upozornenie, že len pre silne povahy:-) ani neviem vo dať like, téme sa ho hodí, ale tá zena je proste hrozná. Áno, môže byt chorá a môže mat priblem schudnúť. Myslím to oblecenie je absolútne nevhodne pre ňu.

@Jiří.
Ešte by vám YT mohol nabídnout ich tel. čísla smile

@Jiří. Ešte by vám YT mohol nabídnout ich tel. čísla (wasntme)
Upravené 29. 4. 2022 o 22:05

Většinu těch, co se k nám v součastnosti valí, by si chtěl vzít za ženu snad jen masochista.
Nic jim není dost dobré, "prosím" a "děkuji" jsou pro ně sprostá slova, chovají se jako největší VIP, přitom navrch uj a uvnitř hnůj.

Jsou i výjimky, ale obecně ano.


[quote="pid:68112, uid:181"]Většinu těch, co se k nám v součastnosti valí, by si chtěl vzít za ženu snad jen masochista. Nic jim není dost dobré, "prosím" a "děkuji" jsou pro ně sprostá slova, chovají se jako největší VIP, přitom navrch uj a uvnitř hnůj.[/quote] Jsou i výjimky, ale obecně ano.

@Sonice
Ženy toho nakecajú veľa čo sa týka vlastností ktoré vyhľadávajú.
Nemyslím vás ale všeobecne.
Ako muž ve 21. století hovorím, že som zo žien unavený a znechutený.

P.S
Škoda že nežijeme v Mráziku kde stačilo byť pekný, oháňať sa sekerou a poznať ženu pol dňa.
smile


@Sonice Ženy toho nakecajú veľa čo sa týka vlastností ktoré vyhľadávajú. Nemyslím vás ale všeobecne. Ako muž ve 21. století hovorím, že som zo žien unavený a znechutený. P.S Škoda že nežijeme v Mráziku kde stačilo byť pekný, oháňať sa sekerou a poznať ženu pol dňa. :D
Upravené 1. 5. 2022 o 22:41
3.14k
57
19
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept