História
Pohled Koncepce na misi proroků ve světové historii

Hlavne aké faktory spôsobujú, že sa človek narodí s psychopatiou? Aký je pôvod psychopatie?

Tvoja analógia s chovom psov je inšpiratívna. Je zaujímavé, že rasismus ako základ chovu psov málokomu vadí, keďže psy sú vnímané ako užitočné nástroje či príjemní spoločníci a rokmi vypestované vlastnosti jednotlivých rás sa starostlivo udržiavajú. Ale predstava o chovateľoch a "šľachtiteľoch" ľudských rás až tak veľmi rozšírená nie je.


Ale ak pripustíme túto predstavu, môžeme pokračovať tým, že si predstavíme šľachtiteľa, ktorý z nejakého dôvodu potrebuje "vyšľachtiť" rasu, ktorá má presne tie vlastnosti, ktoré tu my označujeme za psychopatické. Bez empatie, bez svedomia, bez schopnosti vnímať city a spolupatričnosť s ľuďmi.


Psychopatia v tomto zmysle môže byť zdedená a spravidla aj je. Ale to nestačí, pretože, presne ako u tvojich psov, vplyv prostredia - teda u ľudí rodiny, spoločnosti môže zmierniť alebo úplne eliminovať jej príznaky.


Takže sú potrebné neustály výcvik, selekcia, likvidácia nevhodných jedincov a udržiavanie "čistej krvi" u "chovných" jedincov i za cenu incestov.


Vhodné nastavenie najvyšších hodnôt a cieľov spoločnosti (t.j. moc, bohatstvo, uznanie) spôsobuje, že rasa tohoto chovateľa je v merítkach tejto spoločnosti úspešná.
Zároveň, pod silným vplyvom takto sformovanej spoločnosti sa môžu spätne i v "nečistokrvných" jedincoch prejavovať typické vlastností rasy psychopatov a prispievajú tým tiež k jej udržaniu.


Vyrábanie nových kandidátov na plnohodnotných psychopatov multifunkčnou, psycho-genetickou manipuláciou - rituálnou obriezkou na ôsmy deň po narodení - je aj v dobe dnešnej rozvinutej genetiky síce technicky spoľahlivým, ale náročným, spoločensky stále horšie vysvetliteľným fundamentom chovu psychopatov. To je dôvod, prečo sa dnes hľadajú variabilnejšie, "ľudskejšie" metódy "šlachtenia" - t.j. kontrolovania vlastností a množstva populácie. Napríklad pokusy s mRNA vakcínami.


K pôvodu chovateľa a k počiatkom chovu dnešných psychopatov sa dá veľa zaujímavého dočítať v knihe "Sinajský pochod" od VP ZSSR a v 2. knihe Mojžišovej - Exodus.


[quote="pid:70225, uid:6"]Hlavne aké faktory spôsobujú, že sa človek narodí s psychopatiou? Aký je pôvod psychopatie?[/quote] Tvoja analógia s chovom psov je inšpiratívna. Je zaujímavé, že rasismus ako základ chovu psov málokomu vadí, keďže psy sú vnímané ako užitočné nástroje či príjemní spoločníci a rokmi vypestované vlastnosti jednotlivých rás sa starostlivo udržiavajú. Ale predstava o chovateľoch a "šľachtiteľoch" ľudských rás až tak veľmi rozšírená nie je. Ale ak pripustíme túto predstavu, môžeme pokračovať tým, že si predstavíme šľachtiteľa, ktorý z nejakého dôvodu potrebuje "vyšľachtiť" rasu, ktorá má presne tie vlastnosti, ktoré tu my označujeme za psychopatické. Bez empatie, bez svedomia, bez schopnosti vnímať city a spolupatričnosť s ľuďmi. Psychopatia v tomto zmysle môže byť zdedená a spravidla aj je. Ale to nestačí, pretože, presne ako u tvojich psov, vplyv prostredia - teda u ľudí rodiny, spoločnosti môže zmierniť alebo úplne eliminovať jej príznaky. Takže sú potrebné neustály výcvik, selekcia, likvidácia nevhodných jedincov a udržiavanie "čistej krvi" u "chovných" jedincov i za cenu incestov. Vhodné nastavenie najvyšších hodnôt a cieľov spoločnosti (t.j. moc, bohatstvo, uznanie) spôsobuje, že rasa tohoto chovateľa je v merítkach tejto spoločnosti úspešná. Zároveň, pod silným vplyvom takto sformovanej spoločnosti sa môžu spätne i v "nečistokrvných" jedincoch prejavovať typické vlastností rasy psychopatov a prispievajú tým tiež k jej udržaniu. Vyrábanie nových kandidátov na plnohodnotných psychopatov multifunkčnou, psycho-genetickou manipuláciou - rituálnou obriezkou na ôsmy deň po narodení - je aj v dobe dnešnej rozvinutej genetiky síce technicky spoľahlivým, ale náročným, spoločensky stále horšie vysvetliteľným fundamentom chovu psychopatov. To je dôvod, prečo sa dnes hľadajú variabilnejšie, "ľudskejšie" metódy "šlachtenia" - t.j. kontrolovania vlastností a množstva populácie. Napríklad pokusy s mRNA vakcínami. K pôvodu chovateľa a k počiatkom chovu dnešných psychopatov sa dá veľa zaujímavého dočítať v knihe "Sinajský pochod" od VP ZSSR a v 2. knihe Mojžišovej - Exodus.

Veľmi zaujímavé príspevky.
Myšlienka šľachtenia pozemských rás prináša o level vyšší pohľad na to čo sa deje posledných asi 200 rokov. Samé zabíjanie, násilie, vraždy, samozrejme že každý múdrejší jedinec musí byť zlikvidovaný. Viď Puškin, Tesla, Stalin a tony ďalších. Ale zato sviniarov si pestujú vo vatičke .... čím väčší sviniar, tým lepšia vatička. Prečo práve degenerátov nelikvidujú ale naopak, najlepších jedincov populácie? Aké vlastnosti chcú šľachtiť?
Možno by sme to mohli vysvetliť cyklami evolúcie civilizácie - tjs niekedy napreduje, inokedy zase upadá. Ale nedá mi nepozrieť dozadu na čas komunizmu, kedy sme nadobudli tony poznatkov, spoločnosť sa trochu pozdvihla a čo sme videli? Obrovskú nenávisť západu voči všetkému červenému. A keď červená éra skončila, západna degradácia a likvidácia všetkého nahromadeného započala - tak žiadna nenávisť zo strany Ruska voči tomu nebola. Tjs západ do krvi nenávidel Rusko ale Rusko západ tak nenávidelo. Aj teraz môžeme vidieť, západ tak nenávidí Rusko, že až ich skoro porazí z tej nenávisti. Ale Rusi západu nenávisť neoplácajú. Občas si im oplatia nejaké tie sankcie, ale Ropa k nám prúdi stále, plyn tiež. A pozrime sa na diplmaciu, nechápem ako Lavrov môže donekonečna s takým kľudom komunikovať so západnými nevzdelancami. To akoby dospelý komunikoval s 15 ročným pubertiakom. U dospelého je vidno pokoj, prehľad, kľud. U 15 ročného vidno emocionálne výbuchy, zmeny nálad, nevzdelanosť. Otázka je, či niekedy v minulosti to bolo opačne, či bol tu taký čas, kedy Rusi boli ako 15 ročné deti a západ bol ako dospelí .... možno viac sčitaní ako @Hox by mohli povedať. Možno by sme mohli povedať, že pred 1 sv vonou bolo Rusko so svojími zemliankami "zaostalé". Ale ono to nie je pravda, vtedy Rusko ešte stále držalo koncepciu, ktorá bola pre západného materialistu nepochopiteľná a nazývali ju "primitívna".
Inak pri šľachtení a vychovávaní treba pamätať na to, že potomkovia veľkých vedcov málokedy šli v šľapajách ich rodičov. Tiež treba pamätať na vplyv informačného poľa (biopoľa živého organizmu). Tjs pes môže byť zlý aký chce, ale keď sa dostane pod vplyv silnejšieho informačného poľa tak to ho jednoducho transformuje na svoj obraz. Tiež pri genetike na to treba myslieť. Tu mi veľmi chýba začlenenie reinkarnácie a vplyvu informačných polí do svetonázoru - posunuli by sme sa ďalej v týchto otázkach.

Veľmi zaujímavé príspevky. Myšlienka šľachtenia pozemských rás prináša o level vyšší pohľad na to čo sa deje posledných asi 200 rokov. Samé zabíjanie, násilie, vraždy, samozrejme že každý múdrejší jedinec musí byť zlikvidovaný. Viď Puškin, Tesla, Stalin a tony ďalších. Ale zato sviniarov si pestujú vo vatičke .... čím väčší sviniar, tým lepšia vatička. Prečo práve degenerátov nelikvidujú ale naopak, najlepších jedincov populácie? Aké vlastnosti chcú šľachtiť? Možno by sme to mohli vysvetliť cyklami evolúcie civilizácie - tjs niekedy napreduje, inokedy zase upadá. Ale nedá mi nepozrieť dozadu na čas komunizmu, kedy sme nadobudli tony poznatkov, spoločnosť sa trochu pozdvihla a čo sme videli? Obrovskú nenávisť západu voči všetkému červenému. A keď červená éra skončila, západna degradácia a likvidácia všetkého nahromadeného započala - tak žiadna nenávisť zo strany Ruska voči tomu nebola. Tjs západ do krvi nenávidel Rusko ale Rusko západ tak nenávidelo. Aj teraz môžeme vidieť, západ tak nenávidí Rusko, že až ich skoro porazí z tej nenávisti. Ale Rusi západu nenávisť neoplácajú. Občas si im oplatia nejaké tie sankcie, ale Ropa k nám prúdi stále, plyn tiež. A pozrime sa na diplmaciu, nechápem ako Lavrov môže donekonečna s takým kľudom komunikovať so západnými nevzdelancami. To akoby dospelý komunikoval s 15 ročným pubertiakom. U dospelého je vidno pokoj, prehľad, kľud. U 15 ročného vidno emocionálne výbuchy, zmeny nálad, nevzdelanosť. Otázka je, či niekedy v minulosti to bolo opačne, či bol tu taký čas, kedy Rusi boli ako 15 ročné deti a západ bol ako dospelí .... možno viac sčitaní ako @Hox by mohli povedať. Možno by sme mohli povedať, že pred 1 sv vonou bolo Rusko so svojími zemliankami "zaostalé". Ale ono to nie je pravda, vtedy Rusko ešte stále držalo koncepciu, ktorá bola pre západného materialistu nepochopiteľná a nazývali ju "primitívna". Inak pri šľachtení a vychovávaní treba pamätať na to, že potomkovia veľkých vedcov málokedy šli v šľapajách ich rodičov. Tiež treba pamätať na vplyv informačného poľa (biopoľa živého organizmu). Tjs pes môže byť zlý aký chce, ale keď sa dostane pod vplyv silnejšieho informačného poľa tak to ho jednoducho transformuje na svoj obraz. Tiež pri genetike na to treba myslieť. Tu mi veľmi chýba začlenenie reinkarnácie a vplyvu informačných polí do svetonázoru - posunuli by sme sa ďalej v týchto otázkach.

Důvod proč tu nepíšu svůj pohled na svět a o výsledcích svých výzkumů, a o té mozaice minulosti lidstva, kterou jsem složil, je ten, že by to nevyhnutelně vyvolalo světonázorový konflikt, o který nemám sebemenší zájem a nemám nejmenší důvod se do něj pouštět. Kvůli komu? Kvůli pár jedincům, agresivně prosazujícím svoji víru ve veřejném prostoru? Děkuji, nechci. Každý je zodpovědný sám za sebe.
Tak 3 roky dozadu by som povedal to isté. Teraz už nie. Takýto pohľad neberie do úvahy algoritmus evolúcie druhu homo sapiens sapiens. Evolúcia človeka spočíva v nadobúdaní informácií, ich spracovávania a na korekcii svojho svetonázoru. Dajme tomu, že človek veľa číta, veľa pozerá dokumenty, proste ho to baví. To by sme mali splnené prvé 2 body evolúcie. A čo bod číslo 3? Kedy prichádza korekcia? Nuž v jednoduchých prípadoch korekcia prichádza pri strete s reálnym svetom. Ale reálny svet ti napríklad nikdy nebude vedieť vyvrátiť to čo ti farár káže o ježišovi, pretože to sú čisto veci informačné. A tu prichádza na rad človek blížny. Každý koho stretneme v živote je človek blížny a každý jeden je naším učiteľom. Vytočil ťa "debil"? A prečo si sa dal vytočiť? Nie on je chybný, chybný si ty, lebo si nevedel korektne reagovať na jeho informácie. Tliacha bludy? Tak sa mu pokús do tých v bludov hodiť vydly. A budeš sa diviť, že keď ty zareaguješ kľudne tak aj druhá strana zmení postoj. Lebo ty si svojím kľudom a nadhľadom ukázal silu svojho informačného poľa.
Princíp evolúcie človeka spočíva v zdieľaní svojích názorov v poločnosti ľudí, pretože len tam môže dostať odozvu na svoje svetonázory postrehy, len tam mu dodajú dostatočnú spätnú väzbu k tomu aby začal prehodnocovať svoje názory. Biblia (ktorú nemáš rád smile ): Kde je viac ľudí pokope tam je Stvoriteľ (boh) medzi nimi - prebieha evolúcia. Najlepšie na tom je, že aj tu sa odzrkadľuje princíp informačných polí - stretneš človeka takého, ktorý má podobné charakterové črty ako ty a teraz nauč sa s ním komunikovať, žiť. Povieš si, že nemusíš? Chyba! Pripravil si sa o možnosť popracovať na sebe. Samozrejme aj človek sa môže dostať do stavu, kedy ľudia okolo už mu nevedia nič povedať na jeho názory a vtedy človek potrebuje zmeniť spoločnosť ľudí. Ale pozor! Nemá sa meniť spoločnosť len preto, lebo "Tamten je reatrd, tamten ma vytáča, tamteho nemám rád, tamten je somár". Spoločnosť sa má zmeniť keď si už pochopil každého v nej a s každým dokážeš viesť diskusiu. Naučil si sa od nich všetko čo si mohol a tak sa potrebuješ posunúť ďalej. Ak si sa mýlil, a utiekol si zo spoločnosti, pretože si nemohol niekoho vystáť, tak v ďalšej spoločnosti ľudí stretneš presne takého istého, nenanučil si sa lekciu a tak ti bude ponúkaná znova a znova. Ale ak sa lekciu naučiš tak odrazu už človeka s takým charakterom nestretneš. Preto povedať, že "ja nikomu už nebudem hovoriť svoje názory, lebo vzniká konflikt" je podľa mňa chyba. Ak zakaždým nastáva konflik, tak treba sa opýtať "a podávam im informácie ich jayzkom ? Rozumejú čo im píšem? Môžu vôbec chápať to čo im píšem? Či je to hádzanie perál sviniam (ako to Ježiš povedal?)" Ale aj keď je obecenstvo nevzdelané tak sa dajú podať informácie, pretože tým, že im niečo povieš, ich môžeš potiahnuť dopredu. Ale keď si len ticho tak si ich obral o možnosť posunúť sa dopredu. Zastavil si evolúciu. Ich si obral o svoj názor a seba o ich reakciu.
A ešte jedna vec, čo mi trochu nejde do hlavy. Keď sa začína konflikt, tak prečo v ňom pokračovať? Aký zmysel má hádať sa do krvy, do nadávok? Či azda nevieme ovládať emócie a ihneď zo seba v hneve napíšeme prvé čo nás napadne a ešte stihneme odoslať? Odporúčam trenovať samého seba v diskusii na mojevideo.sk smile Píšu tam komentáre 15 ročné deti. Komentáre tam nedávajú žiadnu logiku, vačsinou sú plné nadávok atď. Ale to je výborná príležitosť sa naučiť ovládať za klávesnicou smile Ty mu napíšeš o globálnych procesoch o reálnom priebehu konfliktu. 15 ročný to prečíta, ihneď nenávisť u neho vyskočí na úroveň 10 000, pretože pravda sa zle počúva a ako reakciu schytáš tonu nadávok, leda kamion toľko uvezie. Tam som sa naučil odpisovať kludne, bez nadávok, bez hnevu. Najprv sa nadýchnuť, počkať minútu a potom napísať niečo múdre. Ale dajme tomu, že v budúcnosti by sme chceli učiť ľudí KSB, to sa stretneš aj s človekom čo nevie nič, aj s človekom čo ťa bude rok nenávidieť, aj s človekom čo ťa bude chápať, ale tvojou povinnosťou je vedieť sa v kľude rozprávať s každým tak aby to bola diskusia prínosná. Je jednoduché do 5 minút skončiť diskusiu, lebo opačná strana nič nevie a tak skončí to v konflikte. Ale diskutovať s takým človekom hodinu tak aby z toho aj dačo bolo ... to už je úplne iná vec. A práve takýto trpezliví učitelia posúvajú dopredu celú civilizáciu.


[quote="pid:70184, uid:235"]Důvod proč tu nepíšu svůj pohled na svět a o výsledcích svých výzkumů, a o té mozaice minulosti lidstva, kterou jsem složil, je ten, že by to nevyhnutelně vyvolalo světonázorový konflikt, o který nemám sebemenší zájem a nemám nejmenší důvod se do něj pouštět. Kvůli komu? Kvůli pár jedincům, agresivně prosazujícím svoji víru ve veřejném prostoru? Děkuji, nechci. Každý je zodpovědný sám za sebe.[/quote] Tak 3 roky dozadu by som povedal to isté. Teraz už nie. Takýto pohľad neberie do úvahy algoritmus evolúcie druhu homo sapiens sapiens. Evolúcia človeka spočíva v nadobúdaní informácií, ich spracovávania a na korekcii svojho svetonázoru. Dajme tomu, že človek veľa číta, veľa pozerá dokumenty, proste ho to baví. To by sme mali splnené prvé 2 body evolúcie. A čo bod číslo 3? Kedy prichádza korekcia? Nuž v jednoduchých prípadoch korekcia prichádza pri strete s reálnym svetom. Ale reálny svet ti napríklad nikdy nebude vedieť vyvrátiť to čo ti farár káže o ježišovi, pretože to sú čisto veci informačné. A tu prichádza na rad človek blížny. Každý koho stretneme v živote je človek blížny a každý jeden je naším učiteľom. Vytočil ťa "debil"? A prečo si sa dal vytočiť? Nie on je chybný, chybný si ty, lebo si nevedel korektne reagovať na jeho informácie. Tliacha bludy? Tak sa mu pokús do tých v bludov hodiť vydly. A budeš sa diviť, že keď ty zareaguješ kľudne tak aj druhá strana zmení postoj. Lebo ty si svojím kľudom a nadhľadom ukázal silu svojho informačného poľa. Princíp evolúcie človeka spočíva v zdieľaní svojích názorov v poločnosti ľudí, pretože len tam môže dostať odozvu na svoje svetonázory postrehy, len tam mu dodajú dostatočnú spätnú väzbu k tomu aby začal prehodnocovať svoje názory. Biblia (ktorú nemáš rád :D ): Kde je viac ľudí pokope tam je Stvoriteľ (boh) medzi nimi - prebieha evolúcia. Najlepšie na tom je, že aj tu sa odzrkadľuje princíp informačných polí - stretneš človeka takého, ktorý má podobné charakterové črty ako ty a teraz nauč sa s ním komunikovať, žiť. Povieš si, že nemusíš? Chyba! Pripravil si sa o možnosť popracovať na sebe. Samozrejme aj človek sa môže dostať do stavu, kedy ľudia okolo už mu nevedia nič povedať na jeho názory a vtedy človek potrebuje zmeniť spoločnosť ľudí. Ale pozor! Nemá sa meniť spoločnosť len preto, lebo "Tamten je reatrd, tamten ma vytáča, tamteho nemám rád, tamten je somár". Spoločnosť sa má zmeniť keď si už pochopil každého v nej a s každým dokážeš viesť diskusiu. Naučil si sa od nich všetko čo si mohol a tak sa potrebuješ posunúť ďalej. Ak si sa mýlil, a utiekol si zo spoločnosti, pretože si nemohol niekoho vystáť, tak v ďalšej spoločnosti ľudí stretneš presne takého istého, nenanučil si sa lekciu a tak ti bude ponúkaná znova a znova. Ale ak sa lekciu naučiš tak odrazu už človeka s takým charakterom nestretneš. Preto povedať, že "ja nikomu už nebudem hovoriť svoje názory, lebo vzniká konflikt" je podľa mňa chyba. Ak zakaždým nastáva konflik, tak treba sa opýtať "a podávam im informácie ich jayzkom ? Rozumejú čo im píšem? Môžu vôbec chápať to čo im píšem? Či je to hádzanie perál sviniam (ako to Ježiš povedal?)" Ale aj keď je obecenstvo nevzdelané tak sa dajú podať informácie, pretože tým, že im niečo povieš, ich môžeš potiahnuť dopredu. Ale keď si len ticho tak si ich obral o možnosť posunúť sa dopredu. Zastavil si evolúciu. Ich si obral o svoj názor a seba o ich reakciu. A ešte jedna vec, čo mi trochu nejde do hlavy. Keď sa začína konflikt, tak prečo v ňom pokračovať? Aký zmysel má hádať sa do krvy, do nadávok? Či azda nevieme ovládať emócie a ihneď zo seba v hneve napíšeme prvé čo nás napadne a ešte stihneme odoslať? Odporúčam trenovať samého seba v diskusii na mojevideo.sk :D Píšu tam komentáre 15 ročné deti. Komentáre tam nedávajú žiadnu logiku, vačsinou sú plné nadávok atď. Ale to je výborná príležitosť sa naučiť ovládať za klávesnicou :D Ty mu napíšeš o globálnych procesoch o reálnom priebehu konfliktu. 15 ročný to prečíta, ihneď nenávisť u neho vyskočí na úroveň 10 000, pretože pravda sa zle počúva a ako reakciu schytáš tonu nadávok, leda kamion toľko uvezie. Tam som sa naučil odpisovať kludne, bez nadávok, bez hnevu. Najprv sa nadýchnuť, počkať minútu a potom napísať niečo múdre. Ale dajme tomu, že v budúcnosti by sme chceli učiť ľudí KSB, to sa stretneš aj s človekom čo nevie nič, aj s človekom čo ťa bude rok nenávidieť, aj s človekom čo ťa bude chápať, ale tvojou povinnosťou je vedieť sa v kľude rozprávať s každým tak aby to bola diskusia prínosná. Je jednoduché do 5 minút skončiť diskusiu, lebo opačná strana nič nevie a tak skončí to v konflikte. Ale diskutovať s takým človekom hodinu tak aby z toho aj dačo bolo ... to už je úplne iná vec. A práve takýto trpezliví učitelia posúvajú dopredu celú civilizáciu.

A práve takýto trpezliví učitelia posúvajú dopredu celú civilizáciu.

Dobre napísané, v diskusiách treba dôvodiť.


[quote="pid:70351, uid:106"]A práve takýto trpezliví učitelia posúvajú dopredu celú civilizáciu.[/quote] Dobre napísané, v diskusiách treba **dôvodiť**.

Hox, Celovek, JS22, Jura11 - najväčší dogmatici neschopní pozrieť sa na vec z iného ako ich dogmatického pohľadu.


Opravdu jsi mě skvěle rozesmál a zlepšil mi náladu. :-)


Tvoje poklona pro mě opravdu mnoho znamená a vážím si jí.


[quote="pid:70302, uid:623"]Hox, Celovek, JS22, Jura11 - najväčší dogmatici neschopní pozrieť sa na vec z iného ako ich dogmatického pohľadu.[/quote] Opravdu jsi mě skvěle rozesmál a zlepšil mi náladu. :-) Tvoje poklona pro mě opravdu mnoho znamená a vážím si jí.

Pitbull by jedním stiskem mohl s čivavou skoncovat, ale proč by to dělal, když toho psíka má rád

Čistokrevný pitbull (pokud nemá narušenou psychiku majitelem-hňupem (a i v tom případě to většinou končí napadením právě jeho)) je plemeno šlechtěné pro psí zápasy. Jakmile se při tréninku nebo zápase byť jen letmo (náznakem) ožene po člověku, který zasahuje (majitel, rozhodčí), je vyřazen z chovu. Takže všechna mediální hysterie okolo tzv. bojových psů je jen obyčejný podvod. Je to přesně naopak - normální pitbull je ten poslední pes, který by bezdůvodně napadl člověka.
Mám na mysli oficiální zápasy v USA, kde k vážným zraněním psů téměř nedochází, jde vlastně o psí "sport", kdy to psi berou jako hru - prosazování dominance. Posilují se tak "bojovnické" geny - houževnatost a vytrvalost.


[quote="pid:70256, uid:181"]Pitbull by jedním stiskem mohl s čivavou skoncovat, ale proč by to dělal, když toho psíka má rád[/quote] Čistokrevný pitbull (pokud nemá narušenou psychiku majitelem-hňupem (a i v tom případě to většinou končí napadením právě jeho)) je plemeno šlechtěné pro psí zápasy. Jakmile se při tréninku nebo zápase byť jen letmo (náznakem) ožene po člověku, který zasahuje (majitel, rozhodčí), je vyřazen z chovu. Takže všechna mediální hysterie okolo tzv. bojových psů je jen obyčejný podvod. Je to přesně naopak - normální pitbull je ten poslední pes, který by bezdůvodně napadl člověka. Mám na mysli oficiální zápasy v USA, kde k vážným zraněním psů téměř nedochází, jde vlastně o psí "sport", kdy to psi berou jako hru - prosazování dominance. Posilují se tak "bojovnické" geny - houževnatost a vytrvalost.
Upravené 4. 5. 2022 o 01:50

Tvoje poklona pro mě opravdu mnoho znamená a vážím si jí.


Iba blb je hrdý na to, že mu niekto ukáže, že je blb. Gratulujem k tvojej hrdosti. smile


[quote="pid:70359, uid:181"]Tvoje poklona pro mě opravdu mnoho znamená a vážím si jí.[/quote] Iba blb je hrdý na to, že mu niekto ukáže, že je blb. Gratulujem k tvojej hrdosti. :D
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Je to uz trapne ako neustale recyklujes svoje dojmy a tvaris sa, ze neustale pridavas nove argumenty. Nazvat druheho dogmatikom pri sireni vlastnych dogiem je tiez vypovedajuce. Rusofil ma aspon v rukave nacitane veci, ktore sa ale z mojej strany daju interpretovat rozne, ty si ako primitiv co si precital par clankov na tartarii a ides sa hrat na veduna.


Je to uz trapne ako neustale recyklujes svoje dojmy a tvaris sa, ze neustale pridavas nove argumenty. Nazvat druheho dogmatikom pri sireni vlastnych dogiem je tiez vypovedajuce. Rusofil ma aspon v rukave nacitane veci, ktore sa ale z mojej strany daju interpretovat rozne, ty si ako primitiv co si precital par clankov na tartarii a ides sa hrat na veduna.

Je to uz trapne ako neustale recyklujes svoje dojmy a tvaris sa, ze neustale pridavas nove argumenty.


Netvárim sa, že pridávam nové argumenty. To len dogmatik ako ty má ten dojem. Dogmatikom nestačia ani argumenty. Stačí sa pozrieť na náboženského fanatika Hoaxa.


Rusofil ma aspon v rukave nacitane veci, ktore sa ale z mojej strany daju interpretovat rozne


Nedajú sa interpretovať rôzne. To len dogmatici ako ty ich nedokážu stráviť. Zlatá Rusofilova trpezlivosť s takými, ako si ty. Ale už aj ty zisťuješ, že na tom niečo je. Časom aj ty pochopíš. Len to ešte nejaký čas potrvá. V tvojom prípade dosť dlhý čas. smile


ty si ako primitiv co si precital par clankov na tartarii a ides sa hrat na veduna.


Nemám načítanú len Tartáriu. Narozdiel od teba mám načítanú aj Tartáriu.


Nejako som nepostrehol nové argumenty z tvojej strany. Očakával by som ich, keď sa na ne odvolávaš. V opačnom príade nie si ako primitív, ale si primitív.




Končím diskusiu s takými ako si ty. Dogmatikmi, ktorí nemajú nič naštudované a už vôbec nič pochopené, ale idú iných obviňovať z vecí, ku ktorým sa dopracovali na základe ich vlastných mylných dojmov, na základe dogmatizmu, neznalosti a nepochopenia.


[quote="pid:70429, uid:252"]Je to uz trapne ako neustale recyklujes svoje dojmy a tvaris sa, ze neustale pridavas nove argumenty.[/quote] Netvárim sa, že pridávam nové argumenty. To len dogmatik ako ty má ten dojem. Dogmatikom nestačia ani argumenty. Stačí sa pozrieť na náboženského fanatika Hoaxa. [quote="pid:70429, uid:252"]Rusofil ma aspon v rukave nacitane veci, ktore sa ale z mojej strany daju interpretovat rozne[/quote] Nedajú sa interpretovať rôzne. To len dogmatici ako ty ich nedokážu stráviť. Zlatá Rusofilova trpezlivosť s takými, ako si ty. Ale už aj ty zisťuješ, že na tom niečo je. Časom aj ty pochopíš. Len to ešte nejaký čas potrvá. V tvojom prípade dosť dlhý čas. :) [quote="pid:70429, uid:252"]ty si ako primitiv co si precital par clankov na tartarii a ides sa hrat na veduna.[/quote] Nemám načítanú len Tartáriu. Narozdiel od teba mám načítanú aj Tartáriu. Nejako som nepostrehol nové argumenty z tvojej strany. Očakával by som ich, keď sa na ne odvolávaš. V opačnom príade nie si ako primitív, ale si primitív. --- Končím diskusiu s takými ako si ty. Dogmatikmi, ktorí nemajú nič naštudované a už vôbec nič pochopené, ale idú iných obviňovať z vecí, ku ktorým sa dopracovali na základe ich vlastných mylných dojmov, na základe dogmatizmu, neznalosti a nepochopenia.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 4. 5. 2022 o 14:31

iba urážaš a neguješ argumenty a názory spolu diskutujúcich. sú dve možnosti - durak, ili vrag?


že něco takového nenapíšeš Ogarovi?


[quote="pid:70521, uid:47"]iba urážaš a neguješ argumenty a názory spolu diskutujúcich. sú dve možnosti - durak, ili vrag?[/quote] že něco takového nenapíšeš Ogarovi?
Upravené 5. 5. 2022 o 09:59

Poprosil bych kolegy, kteří chtějí mít jasno a nejít na Hoxovo vodítku, ať si sami přečtou text, který jsem poskytl já, v Ruštině, nebo Michaela v Češtině a sami si udělají názor.


Nebudu řešit že ta poznámka o vodítku je vůči ostatním mimořádně shazující a urážlivá a jedná se o manipulativní rétoriku, to si vyřeš se svým svědomím.


Přečetl jsem si Enuma Eliš. O rasách tam není jediné slovo, jediné co tam je, je mýtus stvoření člověka obecně, ve smyslu všeho lidstva. Podobný mýtus, jaký má bez výjimky každá původní kultura, a tyto mýty se navzájem vylučují, každý popisuje stvoření člověka jinak.


Takže, co ty děláš. Vezmeš jeden takový mýtus stvoření člověka obecně, jakých jsou stovky (každý kultura má svůj), a prohlásíš, že tenhle jeden popisuje stvoření černochů, mongolů, číňanů, zkrátka všech ras kromě bělochů. Na základě čeho to tvrdíš? Kromě toho, proč si myslíš že ten text je pravdivý? Říká ti něco koncept tendenčnosti a agendy při vytváření podobných textů? Například, že si někdo, kdo člověka nestvořil, chtěl připsat zásluhy stvoření člověka, aby ho lidé uctívali?


Kromě toho tvrdíš že text popisuje stvoření sluhů a otroků, ačkoliv text samotný se ani omylem takto hovadsky o stvořených lidech nevyjadřuje. Nikde ani náznakem.


[quote="pid:70260, uid:312"]Poprosil bych kolegy, kteří chtějí mít jasno a nejít na Hoxovo vodítku, ať si sami přečtou text, který jsem poskytl já, v Ruštině, nebo Michaela v Češtině a sami si udělají názor.[/quote] Nebudu řešit že ta poznámka o vodítku je vůči ostatním mimořádně shazující a urážlivá a jedná se o manipulativní rétoriku, to si vyřeš se svým svědomím. Přečetl jsem si Enuma Eliš. O rasách tam není jediné slovo, jediné co tam je, je mýtus stvoření člověka obecně, ve smyslu všeho lidstva. Podobný mýtus, jaký má bez výjimky každá původní kultura, a tyto mýty se navzájem vylučují, každý popisuje stvoření člověka jinak. Takže, co ty děláš. Vezmeš jeden takový mýtus stvoření člověka obecně, jakých jsou stovky (každý kultura má svůj), a prohlásíš, že tenhle jeden popisuje stvoření černochů, mongolů, číňanů, zkrátka všech ras kromě bělochů. Na základě čeho to tvrdíš? Kromě toho, proč si myslíš že ten text je pravdivý? Říká ti něco koncept tendenčnosti a agendy při vytváření podobných textů? Například, že si někdo, kdo člověka nestvořil, chtěl připsat zásluhy stvoření člověka, aby ho lidé uctívali? Kromě toho tvrdíš že text popisuje stvoření sluhů a otroků, ačkoliv text samotný se ani omylem takto hovadsky o stvořených lidech nevyjadřuje. Nikde ani náznakem.

Nebudu řešit že ta poznámka o vodítku je vůči ostatním mimořádně shazující a urážlivá a jedná se o manipulativní rétoriku, to si vyřeš se svým svědomím.


Ale, ale, Hoaxík, kto to nazýval Rusofila Hitlerofilom a písal o ukrajinizácii mozgu?


Vidím že ukrajinizace mozku tady probíhá v turbo režimu. Už se nemůžu dočkat článku Hitlerofila, ve kterém nám sdělí, které etnika na této planetě nemají co dělat.


To podľa teba nie je zhadzujúce a urážlivé, keď sa tu tak oháňaš svedomím? Kde si nechal svoje, ty pokrytec? Ale vy fanatici máte inú morálku. Mravnosť nemáte.


Přečetl jsem si Enuma Eliš. O rasách tam není jediné slovo, jediné co tam je, je mýtus stvoření člověka obecně, ve smyslu všeho lidstva.


"Múdremu napovedz, hlúpeho kopni." Hoaxovi by nepomohlo, ani keby bol vykopnutý na Mars.


Kromě toho tvrdíš že text popisuje stvoření sluhů a otroků, ačkoliv text samotný se ani omylem takto hovadsky o stvořených lidech nevyjadřuje. Nikde ani náznakem.


Hovorí ti niečo čítanie medzi riadkami a tvorba mozaiky? Asi nie. S fanatikmi je zbytočné diskutovať. A s fanatikmi jedného konkrétneho náboženstva dupľom.




Hoaxík, si veľmi dobrý prekúcač. Chytáš sa slovíčok a celistvý obraz ti uniká. Je to spôsobené tvojou neschopnosťou, alebo si nepriateľ a škodíš zámerne a vedome? Neodpovedaj, ja a väčšina ostatných ťa už máme správne zaradeného.


[quote="pid:70452, uid:235"]Nebudu řešit že ta poznámka o vodítku je vůči ostatním mimořádně shazující a urážlivá a jedná se o manipulativní rétoriku, to si vyřeš se svým svědomím.[/quote] Ale, ale, Hoaxík, kto to nazýval Rusofila Hitlerofilom a písal o ukrajinizácii mozgu? [quote="pid:70034, uid:235"]Vidím že ukrajinizace mozku tady probíhá v turbo režimu. Už se nemůžu dočkat článku Hitlerofila, ve kterém nám sdělí, které etnika na této planetě nemají co dělat.[/quote] To podľa teba nie je zhadzujúce a urážlivé, keď sa tu tak oháňaš svedomím? Kde si nechal svoje, ty pokrytec? Ale vy fanatici máte inú morálku. Mravnosť nemáte. [quote="pid:70452, uid:235"]Přečetl jsem si Enuma Eliš. O rasách tam není jediné slovo, jediné co tam je, je mýtus stvoření člověka obecně, ve smyslu všeho lidstva.[/quote] _"Múdremu napovedz, hlúpeho kopni."_ Hoaxovi by nepomohlo, ani keby bol vykopnutý na Mars. [quote="pid:70452, uid:235"]Kromě toho tvrdíš že text popisuje stvoření sluhů a otroků, ačkoliv text samotný se ani omylem takto hovadsky o stvořených lidech nevyjadřuje. Nikde ani náznakem.[/quote] Hovorí ti niečo čítanie medzi riadkami a tvorba mozaiky? Asi nie. S fanatikmi je zbytočné diskutovať. A s fanatikmi jedného konkrétneho náboženstva dupľom. --- Hoaxík, si veľmi dobrý prekúcač. Chytáš sa slovíčok a celistvý obraz ti uniká. Je to spôsobené tvojou neschopnosťou, alebo si nepriateľ a škodíš zámerne a vedome? Neodpovedaj, ja a väčšina ostatných ťa už máme správne zaradeného.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 4. 5. 2022 o 19:31

vidim, ze opatovne sa to zvrhava do osobnych invektiv, takze vas vsetkych poprosim, aby ste s tym skoncili, pretoze inac budem nuteny uzavriet toto vlakno


dakujem


vidim, ze opatovne sa to zvrhava do osobnych invektiv, takze vas vsetkych poprosim, aby ste s tym skoncili, pretoze inac budem nuteny uzavriet toto vlakno dakujem

Kromě toho tvrdíš že text popisuje stvoření sluhů a otroků, ačkoliv text samotný se ani omylem takto hovadsky o stvořených lidech nevyjadřuje. Nikde ani náznakem.

Тогда боги, из за пищи, пропитания ради, трудится стали.
Старшие боги верховодит стали.
Младшие боги корзины на плечи взвалили.
Боги реки, каналы рыли, под надзором насыпали землю.
Боги страдали тяжко, на жизнь свою роптали.
А Он, в то время, возлежал на своем ложе, он спал неподымался.
В голос боги заголосили, с горькими воплями зарыдали.
А боги твои творения слезноно о смягчении доли просят.
Встань же сын мой сосвоего ложа поднимись покажи свою искусность и мудрость!
Создай нечто что богов заменит пусть оставят свои корзины
Создам существо, назову человеком.
Воистину я сотворю человеков.
Пусть богам послужат, чтоб те отдохнули.
Людей сотворил он на этой крови,
Дал им бремя божье, богам же — отдых.
Людей, что он создал, дал им жизни,
Дал им бремя божье, а богам свободу —


Tehdy Bohové kvůli jídlu, kvůli nakrmení se, začali pracovat.
Starší bohové jim začali rozkazovat.
Mladší Bohové koše na záda vzali.
Bohové řeky a kanály ryli, pod dozorem zemi vršili.
Bohové těžce strádali, na život svůj reptali.
A On (hlavní Bůh) v tom čase ležel na svém loži, spal, nevstával.
Jedním hlasem Bohové zahlásili, hořkým slzami zaplakali.
A bohové, vaše výtvory, v slzách žádají o změkčení údělu.
Vstaň, můj synu, z postele, vstaň, ukaž svou zručnost a moudrost!
Vytvoř něco, co nahradí bohy, nechte je opustit své koše.
Stvořím existenci, nazvu ji člověkem
Skutečně stvořím člověka,
Aby Bohům sloužili, aby si tito oddechli.
Lidi stvořil on na této krvi
Dal jim břímě Bohů, Bohům - oddych.
Lidí, které on stvořil, dal jim život,
Dal jim břímě Boží a Bohům svobodu.


[quote="pid:70452, uid:235"]Kromě toho tvrdíš že text popisuje stvoření sluhů a otroků, ačkoliv text samotný se ani omylem takto hovadsky o stvořených lidech nevyjadřuje. Nikde ani náznakem.[/quote] Тогда боги, из за пищи, пропитания ради, трудится стали. Старшие боги верховодит стали. Младшие боги корзины на плечи взвалили. Боги реки, каналы рыли, под надзором насыпали землю. Боги страдали тяжко, на жизнь свою роптали. А Он, в то время, возлежал на своем ложе, он спал неподымался. В голос боги заголосили, с горькими воплями зарыдали. А боги твои творения слезноно о смягчении доли просят. Встань же сын мой сосвоего ложа поднимись покажи свою искусность и мудрость! Создай нечто что богов заменит пусть оставят свои корзины Создам существо, назову человеком. Воистину я сотворю человеков. Пусть богам послужат, чтоб те отдохнули. Людей сотворил он на этой крови, Дал им бремя божье, богам же — отдых. Людей, что он создал, дал им жизни, Дал им бремя божье, а богам свободу — Tehdy Bohové kvůli jídlu, kvůli nakrmení se, začali pracovat. Starší bohové jim začali rozkazovat. Mladší Bohové koše na záda vzali. Bohové řeky a kanály ryli, pod dozorem zemi vršili. Bohové těžce strádali, na život svůj reptali. A On (hlavní Bůh) v tom čase ležel na svém loži, spal, nevstával. Jedním hlasem Bohové zahlásili, hořkým slzami zaplakali. A bohové, vaše výtvory, v slzách žádají o změkčení údělu. Vstaň, můj synu, z postele, vstaň, ukaž svou zručnost a moudrost! Vytvoř něco, co nahradí bohy, nechte je opustit své koše. Stvořím existenci, nazvu ji člověkem Skutečně stvořím člověka, Aby Bohům **sloužili**, aby si tito oddechli. Lidi stvořil on na této krvi Dal jim **břímě** Bohů, Bohům - oddych. Lidí, které on stvořil, dal jim život, Dal jim **břímě** Boží a Bohům svobodu.
Upravené 4. 5. 2022 o 21:33

že tenhle jeden popisuje stvoření černochů, mongolů, číňanů, zkrátka všech ras kromě bělochů.

Славна его власть, да не будет ей равных
Детищ своих, черноголовых, воистину пастырем он будет
Во веки веков, да не позабудут, да назовут они его деянья,
Да установят его отцам великие хлебные приношенья,
Да позаботятся об их храмах, в благочестии содержать да будут,
Да будут зажжены воскуренья, да побудят они людей к заклинаньям
Подобье того, что на небе он создал, на земле да сделано будет,
Черноголовых да научит почитать его боязливо!
Да помнят люди, да взывают к богу!
По словам его уст да чтят богиню!


Божествам да приносят хлебные жертвы!
Без небреженья богов да содержат!
Пусть страны свои они возвысят, пусть храмы свои они воздвигнут!
Воистину поделят богов черноголовыемежду собою!


Slavná je jeho vláda, není ji jiná rovna.
Dětem svým, černohlavým, bude skutečným pastýřem
Na věky věků, ať nezapomenou, ať pojmenovávají jeho činy,
Kéž jsou ustanoveny velké obilné oběti pro jejich otce,
Ať se starají o jeho chrámy, ať je chovají ve zbožnosti,
Nechte zapálit kadidlo, ať přiměje lidi ke klanění
Podoba toho, co stvořil v nebi, ať se stane na zemi,
Černohlavých ať naučí, aby si ho s bázní vážil!
Ať si lidé vzpomenou, ať volají k Bohu!
Podle jeho rtů budiž poctěna bohyně!
Bohům ať přináší chlebové oběti!
Se starostlivostí ať Bohy živí!
Kéž pozdvihnou své země, ať postaví své chrámy!
Ať si černohlaví rozdělí bohy mezi sebou!


Takže byli tímto způsobem stvořeni lidé s černými vlasy a je to tam několikrát zdůrazněno!
A jak víme, všechny 3 rasy černá, červená a žlutá mají černé vlasy. Když se podíváte blíže na ty Sumerské sošky žen, tak ty mají zvýrazněné černé vlasy.
Jediná rasa, která má jiné vlasy je bílá! Taktéž těm 3 rasám takřka nerostou vousy, zatím co bílá rasa je velice vousatá.
Samozřejmě, že za ta tisíciletí se rasy promíchaly, ale o Slovanech ve všech starověkých zápisech se mluví, že mají světlé vlasy, tam řadím i odstíny hnědé.
Z toho důvodu soudím, že když došlo k tomuto "stvoření", které tady popisuji, bílá rasa již dávno existovala.


[quote="pid:70452, uid:235"]že tenhle jeden popisuje stvoření černochů, mongolů, číňanů, zkrátka všech ras kromě bělochů.[/quote] Славна его власть, да не будет ей равных Детищ своих, черноголовых, воистину пастырем он будет Во веки веков, да не позабудут, да назовут они его деянья, Да установят его отцам великие хлебные приношенья, Да позаботятся об их храмах, в благочестии содержать да будут, Да будут зажжены воскуренья, да побудят они людей к заклинаньям Подобье того, что на небе он создал, на земле да сделано будет, Черноголовых да научит почитать его боязливо! Да помнят люди, да взывают к богу! По словам его уст да чтят богиню! Божествам да приносят хлебные жертвы! Без небреженья богов да содержат! Пусть страны свои они возвысят, пусть храмы свои они воздвигнут! Воистину поделят богов черноголовыемежду собою! Slavná je jeho vláda, není ji jiná rovna. Dětem svým, **černohlavým**, bude skutečným pastýřem Na věky věků, ať nezapomenou, ať pojmenovávají jeho činy, Kéž jsou ustanoveny velké obilné oběti pro jejich otce, Ať se starají o jeho chrámy, ať je chovají ve zbožnosti, Nechte zapálit kadidlo, ať přiměje lidi ke klanění Podoba toho, co stvořil v nebi, ať se stane na zemi, **Černohlavých** ať naučí, aby si ho s bázní vážil! Ať si lidé vzpomenou, ať volají k Bohu! Podle jeho rtů budiž poctěna bohyně! Bohům ať přináší chlebové oběti! Se starostlivostí ať Bohy živí! Kéž pozdvihnou své země, ať postaví své chrámy! Ať si **černohlaví** rozdělí bohy mezi sebou! Takže byli tímto způsobem stvořeni lidé s **černými vlasy** a je to tam několikrát zdůrazněno! A jak víme, všechny 3 rasy černá, červená a žlutá mají černé vlasy. Když se podíváte blíže na ty Sumerské sošky žen, tak ty mají zvýrazněné černé vlasy. Jediná rasa, která má jiné vlasy je bílá! Taktéž těm 3 rasám takřka nerostou vousy, zatím co bílá rasa je velice vousatá. Samozřejmě, že za ta tisíciletí se rasy promíchaly, ale o Slovanech ve všech starověkých zápisech se mluví, že mají světlé vlasy, tam řadím i odstíny hnědé. Z toho důvodu soudím, že když došlo k tomuto "stvoření", které tady popisuji, bílá rasa již dávno existovala.
Upravené 4. 5. 2022 o 20:01

Neodpovedaj, ja a väčšina ostatných ťa už máme správne zaradeného.

Prosím ťa, nerozmieňaj na drobné sám seba, tu nie sme nato, aby sme niekoho zaraďovali, chodí sem veľa rôznych čitateľov, ktorí si po kúsočku skladajú obraz, aký zmysel majú urážky?
S fanatikmi je zbytočné diskutovať.

vieš, že fanatikov nezmeníš, to môžeš len sám seba. K téme vieš niečo o Etruskoch?


[quote="pid:70455, uid:623"]Neodpovedaj, ja a väčšina ostatných ťa už máme správne zaradeného.[/quote] Prosím ťa, nerozmieňaj na drobné sám seba, tu nie sme nato, aby sme niekoho zaraďovali, chodí sem veľa rôznych čitateľov, ktorí si po kúsočku skladajú obraz, aký zmysel majú urážky? [quote="pid:70455, uid:623"]S fanatikmi je zbytočné diskutovať.[/quote] vieš, že fanatikov nezmeníš, to môžeš len sám seba. K téme vieš niečo o Etruskoch?

K téme vieš niečo o Etruskoch?


O Etruskoch nič neviem. Na Tartárii bol o nich článok:
Etruskovia a Etruria [Tartária]


Článok je starší, ešte z čias, keď nechápali, že sme žiadnych bohov nemali. Odvtedy sa poznanie posunulo ďalej.


[quote="pid:70481, uid:649"]K téme vieš niečo o Etruskoch?[/quote] O Etruskoch nič neviem. Na Tartárii bol o nich článok: **[Etruskovia a Etruria](https://www.tartaria.sk/ponimanie/udalosti/161-etruskovia-a-etruria)** [Tartária] Článok je starší, ešte z čias, keď nechápali, že sme žiadnych bohov nemali. Odvtedy sa poznanie posunulo ďalej.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 4. 5. 2022 o 21:29

@Rusofil

Vidíš v textu co tam chceš vidět - chceš najít potvrzení svých mravně zvrácených rasových konceptů, "našel" jsi ho a víc tě nezajímá. Jestliže tohle má být tvůj důkaz, že jen běloši jsou skuteční lidé stvoření Bohem, a že ostatní rasy jsou genetické napodobeniny stvořené jako otroci a sluhové, pak je tvoje situace neskutečně slabá. Jediné co ve skutečnosti dokazuje je to, že ho někdo napsal. Říká ti něco fakt, že všichni lidé, všechny "rasy" jsou geneticky potomci jedné ženy (mitochondriální eva), nebo že haploskupiny, kterými se stále oháníš, také dokazují původ všech lidí ze společného předka? Nebo že měřeno genetickými rozdíly, je mezi zástupci různých etnik méně odlišností, než mezi jedinci stejného etnika? Geny ovlivňující to, co vnímáme jako rasu, tedy vzhled, tvoří totiž nepatrný zlomek všech genů. A v té drtivé většině genů, které vzhled neovlivňují, jsou větší rozdíly uvnitř jednotlivých etnik, než mezi zástupci různých etnik. Geneticky nemá koncept ras odůvodnění, geny ukazují opak. Mezi kým jsou větší rozdíly, mezi dogou a ratlíkem nebo mezi bělochem a černochem? Doga a ratlík jsou potomky jednoho předka (doloženo pamětí lidstva, psí plemena vznikla všechna nedávno a lidstvu před očima), je to jen ilustrace schopnosti adaptability genů a v nich od počátku obsažené variability, nikoliv důkaz toho že je stvořili mimozemšťané.


@Rusofil Vidíš v textu co tam chceš vidět - chceš najít potvrzení svých mravně zvrácených rasových konceptů, "našel" jsi ho a víc tě nezajímá. Jestliže tohle má být tvůj důkaz, že jen běloši jsou skuteční lidé stvoření Bohem, a že ostatní rasy jsou genetické napodobeniny stvořené jako otroci a sluhové, pak je tvoje situace neskutečně slabá. Jediné co ve skutečnosti dokazuje je to, že ho někdo napsal. Říká ti něco fakt, že všichni lidé, všechny "rasy" jsou geneticky potomci jedné ženy (mitochondriální eva), nebo že haploskupiny, kterými se stále oháníš, také dokazují původ všech lidí ze společného předka? Nebo že měřeno genetickými rozdíly, je mezi zástupci různých etnik méně odlišností, než mezi jedinci stejného etnika? Geny ovlivňující to, co vnímáme jako rasu, tedy vzhled, tvoří totiž nepatrný zlomek všech genů. A v té drtivé většině genů, které vzhled neovlivňují, jsou větší rozdíly uvnitř jednotlivých etnik, než mezi zástupci různých etnik. Geneticky nemá koncept ras odůvodnění, geny ukazují opak. Mezi kým jsou větší rozdíly, mezi dogou a ratlíkem nebo mezi bělochem a černochem? Doga a ratlík jsou potomky jednoho předka (doloženo pamětí lidstva, psí plemena vznikla všechna nedávno a lidstvu před očima), je to jen ilustrace schopnosti adaptability genů a v nich od počátku obsažené variability, nikoliv důkaz toho že je stvořili mimozemšťané.

Toto téma čtu od začátku cos ho založil. Reagoval jsem právě protože mě pravda zajímá a Ty jednu informaci záměrně skrýváš. A to je hermetismus. Důvody jsou vedlejší, vůbec mě nezajímá jestli se cítíš ukřivděně nebo ostatní považuješ za méně chápající, že si tvoje znalosti nezasluhují. Pro mne jsou to jen záminky k ukrytí informací. To, jestli je budu považovat za pravdu nebo ne, není vůbec tvoje věc, pokud mě nechceš řídit. A to jsme právě u toho hermetismu.


Pokud jsi začal konverzaci psychologickým podjebáváním a zaujetím jasně nepřátelského postoje, pak dále pokračuješ v podobném duchu a čekáš z mojí strany nějakou vstřícnost, jsi padlý na hlavu.


[quote="pid:70228, uid:781"]Toto téma čtu od začátku cos ho založil. Reagoval jsem právě protože mě pravda zajímá a Ty jednu informaci záměrně skrýváš. A to je hermetismus. Důvody jsou vedlejší, vůbec mě nezajímá jestli se cítíš ukřivděně nebo ostatní považuješ za méně chápající, že si tvoje znalosti nezasluhují. Pro mne jsou to jen záminky k ukrytí informací. To, jestli je budu považovat za pravdu nebo ne, není vůbec tvoje věc, pokud mě nechceš řídit. A to jsme právě u toho hermetismu.[/quote] Pokud jsi začal konverzaci psychologickým podjebáváním a zaujetím jasně nepřátelského postoje, pak dále pokračuješ v podobném duchu a čekáš z mojí strany nějakou vstřícnost, jsi padlý na hlavu.

všechny "rasy" jsou geneticky potomci jedné ženy (mitochondriální eva)
Jasně, a ta pochází z Afriky. Když myslíš? Já ti to neberu. Hlavně, že to zjistili západní vědci. A jak se tato informace hodí pro současné "řidiče" migrace z Afriky, že?
Ale je dobré, žes odpověděl. Máme už jakous takous představu, na jaké pozici stojíš. Dám sem o "naší pramáti" článek, aby si ho kolegové mohli také přečíst.
https://www.dotyk.cz/magazin/pramati-eva-30001117.html


[quote="pid:70516, uid:235"]všechny "rasy" jsou geneticky potomci jedné ženy (mitochondriální eva)[/quote]Jasně, a ta pochází z Afriky. Když myslíš? Já ti to neberu. Hlavně, že to zjistili západní vědci. A jak se tato informace hodí pro současné "řidiče" migrace z Afriky, že? Ale je dobré, žes odpověděl. Máme už jakous takous představu, na jaké pozici stojíš. Dám sem o "naší pramáti" článek, aby si ho kolegové mohli také přečíst. https://www.dotyk.cz/magazin/pramati-eva-30001117.html
Upravené 5. 5. 2022 o 06:21

@Rusofil

Věř si čemu chceš a podsouvej druhým co chceš, mě jsi svými "argumenty" nepřesvědčil a tvůj přístup svědčí o mnohém, například to že nejsi schopný snést nesouhlas se svými teoriemi a máš potřebu svůj pohled na svět aktivně šířit.


Můj skromný názor je, že jsi skočil na špek dezinformacím, ale každý ať si udělá názor sám.


@Rusofil Věř si čemu chceš a podsouvej druhým co chceš, mě jsi svými "argumenty" nepřesvědčil a tvůj přístup svědčí o mnohém, například to že nejsi schopný snést nesouhlas se svými teoriemi a máš potřebu svůj pohled na svět aktivně šířit. Můj skromný názor je, že jsi skočil na špek dezinformacím, ale každý ať si udělá názor sám.

Věř si čemu chceš a podsouvej druhým co chceš, mě jsi svými "argumenty" nepřesvědčil

jasné, on verí dezinformáciám. Ty tvrdíš, že poznáš pravdu... ale nepovieš akú... nechceš už s týmito trápnymi hrami prestať? načo vôbec diskutuješ, keď nechceš ukázať svoj názor, svoje argumenty, iba urážaš a neguješ argumenty a názory spolu diskutujúcich. sú dve možnosti - durak, ili vrag?


[quote="pid:70520, uid:235"]Věř si čemu chceš a podsouvej druhým co chceš, mě jsi svými "argumenty" nepřesvědčil[/quote] jasné, on verí dezinformáciám. Ty tvrdíš, že poznáš pravdu... ale nepovieš akú... nechceš už s týmito trápnymi hrami prestať? načo vôbec diskutuješ, keď nechceš ukázať svoj názor, svoje argumenty, iba urážaš a neguješ argumenty a názory spolu diskutujúcich. sú dve možnosti - durak, ili vrag?

Co je na celém tomhle nejlegračnější? Že tu nikdo zdá se nevidí základní souvislosti. Rusofil tvrdí, že jedině Slované jsou ti světlí, skuteční lidé, stvoření Bohem ze světla, neschopni nespravedlnosti a tak dále bla bla bla. Přitom stačí pár generací vymývání mozků, aby se ti "nejslovanštější slované" - R1a1 změnili na vraždící bestie - minimálně část z nich. Přičemž, vymývání mozku podobnými koncepty jako právě šíří Rusofil - že jsou to nadlidé, čistá rasa, oproti ostatním lidem, například "moskalům", což jsou podle jejich přesvědčení asijské hordy, před kterými je třeba ubránit civilizaci. Odkud totiž pramení ta schopnost páchat zvěrstva, mučit a tak dále, u banderovců a spol? Hlavně pramení z jediné věci, z jejich přesvědčení že ti které oni mučí a zabíjejí, pokud mají tu možnost, nejsou lidé, že je to podřadná rasa.


Co je na celém tomhle nejlegračnější? Že tu nikdo zdá se nevidí základní souvislosti. Rusofil tvrdí, že jedině Slované jsou ti světlí, skuteční lidé, stvoření Bohem ze světla, neschopni nespravedlnosti a tak dále bla bla bla. Přitom stačí pár generací vymývání mozků, aby se ti "nejslovanštější slované" - R1a1 změnili na vraždící bestie - minimálně část z nich. Přičemž, vymývání mozku podobnými koncepty jako právě šíří Rusofil - že jsou to nadlidé, čistá rasa, oproti ostatním lidem, například "moskalům", což jsou podle jejich přesvědčení asijské hordy, před kterými je třeba ubránit civilizaci. Odkud totiž pramení ta schopnost páchat zvěrstva, mučit a tak dále, u banderovců a spol? Hlavně pramení z jediné věci, z jejich přesvědčení že ti které oni mučí a zabíjejí, pokud mají tu možnost, nejsou lidé, že je to podřadná rasa.
Upravené 5. 5. 2022 o 07:25

jasné, on verí dezinformáciám. Ty tvrdíš, že poznáš pravdu... ale nepovieš akú... nechceš už s týmito trápnymi hrami prestať? načo vôbec diskutuješ, keď nechceš ukázať svoj názor, svoje argumenty, iba urážaš a neguješ argumenty a názory spolu diskutujúcich. sú dve možnosti - durak, ili vrag?


Na rozdíl od Rusofila mám dost rozumu, než abych přesvědčoval ostatní o svém světonázoru a prezentoval ho jako pravdu poslední instance.


[quote="pid:70521, uid:47"]jasné, on verí dezinformáciám. Ty tvrdíš, že poznáš pravdu... ale nepovieš akú... nechceš už s týmito trápnymi hrami prestať? načo vôbec diskutuješ, keď nechceš ukázať svoj názor, svoje argumenty, iba urážaš a neguješ argumenty a názory spolu diskutujúcich. sú dve možnosti - durak, ili vrag?[/quote] Na rozdíl od Rusofila mám dost rozumu, než abych přesvědčoval ostatní o svém světonázoru a prezentoval ho jako pravdu poslední instance.
Upravené 5. 5. 2022 o 07:58

skuteční lidé, stvoření Bohem ze světla
To tvrdí Bible. Apropo. Číňané jsou na svůj původ hrdí a svého Draka velebí. To samé Afričané, kteří tvrdí, že pocházejí z Nibiru. Indiáni také mluví o tom, že jsou dětmi Bohů, kteří sestoupili na Zemi. Ta bychom jim měli naslouchat a akceptovat je.


[quote="pid:70523, uid:235"]skuteční lidé, stvoření Bohem ze světla[/quote]To tvrdí Bible. Apropo. Číňané jsou na svůj původ hrdí a svého Draka velebí. To samé Afričané, kteří tvrdí, že pocházejí z Nibiru. Indiáni také mluví o tom, že jsou dětmi Bohů, kteří sestoupili na Zemi. Ta bychom jim měli naslouchat a akceptovat je.

To netvrdí Bible, to tvrdíš ty že to tvrdí Bible. Mám jiný názor na to, co Bible tvrdí a co ne.


Pokud indiáni tvrdí že jsou dětmi Bohů, tak je to v rozporu s tím, co o vzniku indiánů tvrdíš ty.


To netvrdí Bible, to tvrdíš ty že to tvrdí Bible. Mám jiný názor na to, co Bible tvrdí a co ne. Pokud indiáni tvrdí že jsou dětmi Bohů, tak je to v rozporu s tím, co o vzniku indiánů tvrdíš ty.

Co je na celém tomhle nejlegračnější? Že tu nikdo zdá se nevidí základní souvislosti.


vidí


[quote="pid:70523, uid:235"]Co je na celém tomhle nejlegračnější? Že tu nikdo zdá se nevidí základní souvislosti.[/quote] vidí

Přitom stačí pár generací vymývání mozků, aby se ti "nejslovanštější slované" - R1a1 změnili na vraždící bestie -
Právě tohle ukazuje, kde je naší největší slabina, kterou naši protivníci skvěle využívají. Příčina je právě v sebepodceňování a utkvělá představa, že na západě je všechno lepší. No a sebepodceňování pramení z neznalosti naší minulosti, která nám byla ukradena, vymazána, nahrazena výmysly těch, kteří se nás pokoušejí vymazat z povrchu Země. Že se naše minulost stala obětí podvodu a přepisování můžeme sledovat v přímém přenosu.
Naši protivníci jsou si naší slabiny jistí, nepokrytě to přiznávají již v Bibli: "Evangelium podle Lukáše: 8A jeho pán ocenil, že si ten nepoctivý správce počínal chytře! Synové světa totiž bývají ve svých věcech chytřejší než synové světla."
Sami nám říkají, co máme zlepšit, abychom jim nepodlehli.


[quote="pid:70523, uid:235"]Přitom stačí pár generací vymývání mozků, aby se ti "nejslovanštější slované" - R1a1 změnili na vraždící bestie -[/quote]**Právě tohle ukazuje, kde je naší největší slabina, kterou naši protivníci skvěle využívají.** Příčina je právě v sebepodceňování a utkvělá představa, že na západě je všechno lepší. No a sebepodceňování pramení z neznalosti naší minulosti, která nám byla ukradena, vymazána, nahrazena výmysly těch, kteří se nás pokoušejí vymazat z povrchu Země. Že se naše minulost stala obětí podvodu a přepisování můžeme sledovat v přímém přenosu. Naši protivníci jsou si naší slabiny jistí, nepokrytě to přiznávají již v Bibli: "Evangelium podle Lukáše: 8A jeho pán ocenil, že si ten nepoctivý správce počínal chytře! **Synové světa totiž bývají ve svých věcech chytřejší než synové světla.**" Sami nám říkají, co máme zlepšit, abychom jim nepodlehli.
Upravené 5. 5. 2022 o 10:47

Právě tohle ukazuje, kde je naší největší slabina, kterou naši protivníci skvěle využívají. Příčina je právě v sebepodceňování a utkvělá představa, že na západě je všechno lepší.


Tento pocit má elita, proto je tak nutné vykořenit hlavně davo-"elitarismus", kamž patří i nacionalismus.


[quote="pid:70542, uid:312"]Právě tohle ukazuje, kde je naší největší slabina, kterou naši protivníci skvěle využívají. Příčina je právě v sebepodceňování a utkvělá představa, že na západě je všechno lepší.[/quote] Tento pocit má elita, proto je tak nutné vykořenit hlavně davo-"elitarismus", kamž patří i nacionalismus.

Tento pocit má elita, proto je tak nutné vykořenit hlavně davo-"elitarismus", kamž patří i nacionalismus
Definuj rozdíl, mezi nacionalizmem a vlastenectvím.


[quote="pid:70548, uid:388"]Tento pocit má elita, proto je tak nutné vykořenit hlavně davo-"elitarismus", kamž patří i nacionalismus[/quote]Definuj rozdíl, mezi nacionalizmem a vlastenectvím.

Právě tohle ukazuje, kde je naší největší slabina, kterou naši protivníci skvěle využívají. Příčina je právě v sebepodceňování a utkvělá představa, že na západě je všechno lepší. No a sebepodceňování pramení z neznalosti naší minulosti, která nám byla ukradena, vymazána, nahrazena výmysly těch, kteří se nás pokoušejí vymazat z povrchu Země. Že se naše minulost stala obětí podvodu a přepisování můžeme sledovat v přímém přenosu.


Nevím, jestli sebepodceňování pramení jen z neznalosti naší minulosti. Myslím že znát svojí vlastní hodnotu se zakládá na více faktorech. Nedávno mě zaujal takový názor - že každý člověk má svůj "účel". Důvod proč tady je, něco specifického v čem je nejlepší a může tím přispět do společného díla. To platí nejen o jedincích, ale i o národech. A kdo nezná svůj "účel", ten zaniká. Svůj účel mohou mít jednotlivé rasy, národy, ale také každý stát má svůj individuální. Třeba náš stát leží mezi Západem a Východem - to má určitě svůj význam a třeba bysme měli fungovat jako nějaký spojovací článek. Myslím, že je to něco co se může i v čase měnit, protože v tomto vesmíru se vše vyvíjí a roste.
Když národ nezná svoje místo, tak se lehce nechá přesvědčit nějakou ideologií, že tou jeho hodnotou je to, že má nad ostatními v něčem navrch, nějakou výhodu a výsadní postavení. Ale člověk, který zná své místo se nepotřebuje povyšovat, protože zná svou hodnotu a ví, že ostatní mají zase něco jiného v čem jsou dobří, a tak se můžeme doplňovat.


[quote="pid:70542, uid:312"]Právě tohle ukazuje, kde je naší největší slabina, kterou naši protivníci skvěle využívají. Příčina je právě v sebepodceňování a utkvělá představa, že na západě je všechno lepší. No a sebepodceňování pramení z neznalosti naší minulosti, která nám byla ukradena, vymazána, nahrazena výmysly těch, kteří se nás pokoušejí vymazat z povrchu Země. Že se naše minulost stala obětí podvodu a přepisování můžeme sledovat v přímém přenosu.[/quote] Nevím, jestli sebepodceňování pramení jen z neznalosti naší minulosti. Myslím že znát svojí vlastní hodnotu se zakládá na více faktorech. Nedávno mě zaujal takový názor - že každý člověk má svůj "účel". Důvod proč tady je, něco specifického v čem je nejlepší a může tím přispět do společného díla. To platí nejen o jedincích, ale i o národech. A kdo nezná svůj "účel", ten zaniká. Svůj účel mohou mít jednotlivé rasy, národy, ale také každý stát má svůj individuální. Třeba náš stát leží mezi Západem a Východem - to má určitě svůj význam a třeba bysme měli fungovat jako nějaký spojovací článek. Myslím, že je to něco co se může i v čase měnit, protože v tomto vesmíru se vše vyvíjí a roste. Když národ nezná svoje místo, tak se lehce nechá přesvědčit nějakou ideologií, že tou jeho hodnotou je to, že má nad ostatními v něčem navrch, nějakou výhodu a výsadní postavení. Ale člověk, který zná své místo se nepotřebuje povyšovat, protože zná svou hodnotu a ví, že ostatní mají zase něco jiného v čem jsou dobří, a tak se můžeme doplňovat.
Upravené 5. 5. 2022 o 11:25

Definuj rozdíl, mezi nacionalizmem a vlastenectvím.


Vlastenectví: Uznávání jedinečnosti své kultury mezi ostatními jedinečnými kulturami.
Nacionalismus: Uznávání jedinečnosti své kultury a nepřiznání stejné jedinečnosti ostatním kulturám.


[quote="pid:70552, uid:312"]Definuj rozdíl, mezi nacionalizmem a vlastenectvím.[/quote] Vlastenectví: Uznávání jedinečnosti své kultury mezi ostatními jedinečnými kulturami. Nacionalismus: Uznávání jedinečnosti své kultury a nepřiznání stejné jedinečnosti ostatním kulturám.

Vlastenectví: Uznávání jedinečnosti své kultury mezi ostatními jedinečnými kulturami.
Nacionalismus: Uznávání jedinečnosti své kultury a nepřiznání stejné jedinečnosti ostatním kulturám.
No vidíš, teoreticky to ovládáš, ještě ta praxe. Podívej se na tabulku, v přiloženém odkazu, jakými vlastenci jsou např. Američané (3,92) a jakými Slováci (1,05). U Čechů je to myslím ještě horší, tak raději tam Česko ani nedali.
Naše národy mají v tomto směru co dohánět.


https://cs.wikipedia.org/wiki/Vlastenectv%C3%AD


[quote="pid:70556, uid:388"]Vlastenectví: Uznávání jedinečnosti své kultury mezi ostatními jedinečnými kulturami. Nacionalismus: Uznávání jedinečnosti své kultury a nepřiznání stejné jedinečnosti ostatním kulturám.[/quote]No vidíš, teoreticky to ovládáš, ještě ta praxe. Podívej se na tabulku, v přiloženém odkazu, jakými vlastenci jsou např. Američané (3,92) a jakými Slováci (1,05). U Čechů je to myslím ještě horší, tak raději tam Česko ani nedali. Naše národy mají v tomto směru co dohánět. https://cs.wikipedia.org/wiki/Vlastenectv%C3%AD

Nevím, jestli sebepodceňování pramení jen z neznalosti naší minulosti.
Zkus useknout stromu kořeny. Jak dlouho přežije?
Ale jsme tady na stránce KSB, tak by bylo dobré zopakovat si, jaká priorita řízení se týče historie. Jenom malá citace z KSB: "Pokud člověk a hlavně národ zapomene svou pravdivou historii, nebo uvěří v historický mýtus, který je mu vnucen zevně nepřítelem, dojde ke změně jeho budoucnosti. Každá změna vlády je doprovázena přepisováním historie – to poškozuje každý národ, i ten vítězný. Historie sama nikdy nic neučí, jen trestá za neznalost svých lekcí. Historie není učitelka, ale cvičitelka, dokud člověk, rodina, národ, stát, civilizace nepochopí, budou nastupovat stále na stejné hrábě, jako jejich předci."


[quote="pid:70554, uid:802"]Nevím, jestli sebepodceňování pramení jen z neznalosti naší minulosti.[/quote]Zkus useknout stromu kořeny. Jak dlouho přežije? Ale jsme tady na stránce KSB, tak by bylo dobré zopakovat si, jaká priorita řízení se týče historie. Jenom malá citace z KSB: "Pokud člověk a **hlavně národ** zapomene svou **pravdivou** historii, nebo uvěří v historický **mýtus**, který je mu **vnucen zevně nepřítelem**, dojde ke změně jeho budoucnosti. Každá změna vlády je doprovázena přepisováním historie – to poškozuje každý národ, i ten vítězný. Historie sama nikdy nic neučí, jen trestá za neznalost svých lekcí. Historie není učitelka, ale cvičitelka, dokud člověk, rodina, národ, stát, civilizace nepochopí, budou nastupovat stále na stejné hrábě, jako jejich předci."
Upravené 5. 5. 2022 o 12:06

No vidíš, teoreticky to ovládáš, ještě ta praxe.


Hmm, když na někoho ukazuješ prstem, tak se nejprve podívej kam ukazují další 3 tvoje prsty.
Tj. co kdybys raději místo anglosaské definice z wikipedie používal v praxi několikrát mnou doporučovaný text VP SSSR
http://leva-net.webnode.cz/products/co-je-to-patriotizmus/ ke kterému jsi se ani jednou nevyjádřil?


P.S. Ani po měsících vysvětlování jsi nepochopil, proč se po tvých vyjádřeních o rasách, podřadných národech, ... objevuje zmínka o nevhodnosti nacionalismu směřovaná k tvé osobě. Vše bylo mnohokrát vysvětlováno (a ne jen mnou). Že jsi za celou tu dobu nezaznamenal má opakovaná vlastenecká vyjádření - to už je na diagnózu min zaslepenosti, ale spíše to opětovně poukazuje na ideovou spřízněnost s Ukronacisty, kde Ukro bylo zaměněno za Ruso)


[quote="pid:70558, uid:312"]No vidíš, teoreticky to ovládáš, ještě ta praxe.[/quote] Hmm, když na někoho ukazuješ prstem, tak se nejprve podívej kam ukazují další 3 tvoje prsty. Tj. co kdybys raději místo anglosaské definice z wikipedie používal v praxi několikrát mnou doporučovaný text VP SSSR http://leva-net.webnode.cz/products/co-je-to-patriotizmus/ ke kterému jsi se ani jednou nevyjádřil? P.S. Ani po měsících vysvětlování jsi nepochopil, proč se po tvých vyjádřeních o rasách, podřadných národech, ... objevuje zmínka o nevhodnosti nacionalismu směřovaná k tvé osobě. Vše bylo mnohokrát vysvětlováno (a ne jen mnou). Že jsi za celou tu dobu nezaznamenal má opakovaná vlastenecká vyjádření - to už je na diagnózu min zaslepenosti, ale spíše to opětovně poukazuje na ideovou spřízněnost s Ukronacisty, kde Ukro bylo zaměněno za Ruso)

podřadných národech
Vkládáš mi do úst, co jsem neřekl.


[quote="pid:70565, uid:388"]podřadných národech[/quote]Vkládáš mi do úst, co jsem neřekl.

Definuj rozdíl, mezi nacionalizmem a vlastenectvím.

Nacionalismus a vlastenectví mají společnou potřebu osobnosti mít někde kořeny. Vědomí osobnosti pod převládajícím vlivem egregoru GP (rozděl - panuj, nebo alespoň parazituj) tuto potřebu zpracovává jako nacionalismus, vědomí osobnosti pod vlivem VP (sjednocuj - spolupracuj, podporuj) ji zpracovává jako vlastenectví.


[quote="pid:70552, uid:312"]Definuj rozdíl, mezi nacionalizmem a vlastenectvím.[/quote] Nacionalismus a vlastenectví mají společnou potřebu osobnosti mít někde kořeny. Vědomí osobnosti pod převládajícím vlivem egregoru GP (rozděl - panuj, nebo alespoň parazituj) tuto potřebu zpracovává jako nacionalismus, vědomí osobnosti pod vlivem VP (sjednocuj - spolupracuj, podporuj) ji zpracovává jako vlastenectví.
Upravené 5. 5. 2022 o 12:27

anglosaské definice z wikipedie používal v praxi několikrát mnou doporučovaný text VP SSSR
http://leva-net.webnode.cz/products/co-je-to-patriotizmus/ ke kterému jsi se ani jednou nevyjádřil?
Kde jsem použil anglosaskou definici? Já obrátil jen pozornost na vnímání vlastenectví v různých národech a poukázal, na to, že u nás vlastenci takřka nejsou.


A k tvé poznámce k článku o patriotizmu z dílny VP SSSR. Vždyť ten popisuje to co já, několik citaci:
"Globalizácia pojmu patriotizmu pod kurátorstvom globálnych pánov svetového židovstva prebiehala na pozadí internacionalizácie pojmu patriotizmu pre potreby globalizátorov a pre miestne potreby biblického kresťanstva a jeho hierarchie. Tento proces prebiehal súbežne s potlačovaním väčšiny národných tradícií národov, v prostredí ktorých sa rozširovala Biblická kultúra.
Počínajúc (Pavel) ním sa začala transformácia pojmu patriotizmu od národného sebauvedomenia k nejakému všeobecnému „kresťanskému“ sebauvedomovaniu, ktorý sa mal presadiť v Rímskej ríši
Žiaľ, rozhodujúca väčšina európskych štátov (a nie len európskych), ktoré boli dlhodobo pod panstvom Rímskych, alebo Byzantských patriarchov, už dávno nevyznáva také svoje národné patriotizmy, ktoré by presahovali „kresťanskú“ dominanciu a spoločné „kresťanské“
hodnoty.

Od tých čias hlúposť Ruskej „elity“ (s niektorými výnimkami) rástla tak, že Rusko sa orientovalo na Západ (osobitne po Petrovi I). Kulmináciou premeny Ruska na biblický vzor bolo zavedenie poddanstva prevzatého zo skúsenosti otroctva feudálnej Európy.
V súčasnosti sa patriotizmus depopularizuje pod tlakom globalizácie a po americky sa rozpúšťa v prostredí liberalizovanej (v skutočnosti ešte viac nadnárodne totalizovanej) ekonomiky mnohých štátov a v duchovnej degradácii národov.
V časoch J.V. Stalina sa do pojmu sovietskeho patriotizmu každým rokom vkladalo viacej praxou potvrdzovaného významu, že patriotizmus je pojem, predurčený pre riadiacich ako nástroj zjednotenia spoločnosti v mene spravodlivej budúcnosti a pre riadených ako podnet pre rozvíjanie ľudskej dôstojnosti, rozumu, svedomia a prekonania otrockého podriaďovania sa tým, ktorí majú moc.
Pritom si patriotizmus, s ktorým stále zápolili globalizátori, na danom stupni vývoja ponecháva svoj národný význam. Ak v súčasnom Rusku začnú národ a moc uvádzať do života koncepciu alternatívnu a voči biblickej koncepcii globalizácie objemnejšiu koncepciu, tak takáto koncepcia (KSB) sa v prvej etape stane spoločným majetkom národov, ktoré svoju kultúru pretvoria v súlade s KSB, a preto budú ľúbiť svoju vskutku slobodnú domovinu . Je to podobné stavu, keď svojho času stalinský ZSSR obhajoval svoje zriadenie „v okupovanej krajine“ niekoľko rokov po socialistickej revolúcii."


Myslím, že moje názory jsou plně v souladu s prací VP SSSR.


[quote="pid:70565, uid:388"]anglosaské definice z wikipedie používal v praxi několikrát mnou doporučovaný text VP SSSR http://leva-net.webnode.cz/products/co-je-to-patriotizmus/ ke kterému jsi se ani jednou nevyjádřil?[/quote]Kde jsem použil anglosaskou definici? Já obrátil jen pozornost na vnímání vlastenectví v různých národech a poukázal, na to, že u nás vlastenci takřka nejsou. A k tvé poznámce k článku o patriotizmu z dílny VP SSSR. Vždyť ten popisuje to co já, několik citaci: "Globalizácia pojmu patriotizmu pod kurátorstvom globálnych pánov svetového židovstva prebiehala na pozadí internacionalizácie pojmu patriotizmu pre potreby globalizátorov a pre miestne potreby biblického kresťanstva a jeho hierarchie. **Tento proces prebiehal súbežne s potlačovaním väčšiny národných tradícií národov,** v prostredí ktorých sa rozširovala Biblická kultúra. Počínajúc (Pavel) ním **sa začala transformácia pojmu patriotizmu od národného sebauvedomenia k nejakému všeobecnému „kresťanskému“ sebauvedomovaniu**, ktorý sa mal presadiť v Rímskej ríši **Žiaľ, rozhodujúca väčšina európskych štátov** (a nie len európskych), ktoré boli dlhodobo pod panstvom Rímskych, alebo Byzantských patriarchov, **už dávno nevyznáva také svoje národné patriotizmy, ktoré by presahovali „kresťanskú“ dominanciu a spoločné „kresťanské“ hodnoty.** Od tých čias** hlúposť Ruskej „elity“** (s niektorými výnimkami) **rástla tak, že Rusko sa orientovalo na Západ** (osobitne po Petrovi I). **Kulmináciou premeny Ruska na biblický vzor bolo zavedenie poddanstva prevzatého zo skúsenosti otroctva feudálnej Európy.** **V súčasnosti sa patriotizmus depopularizuje pod tlakom globalizácie** a po americky sa rozpúšťa v prostredí liberalizovanej (v skutočnosti ešte viac nadnárodne totalizovanej) ekonomiky mnohých štátov a v duchovnej degradácii národov. V časoch J.V. Stalina sa do pojmu sovietskeho patriotizmu každým rokom vkladalo viacej praxou potvrdzovaného významu, že patriotizmus je pojem, predurčený pre riadiacich ako nástroj zjednotenia spoločnosti** v mene spravodlivej budúcnosti a pre riadených ako podnet pre rozvíjanie ľudskej dôstojnosti, rozumu, svedomia a prekonania otrockého podriaďovania sa tým, ktorí majú moc.** **Pritom si patriotizmus,** s ktorým stále zápolili globalizátori, na danom stupni vývoja **ponecháva svoj národný význam.** Ak v súčasnom Rusku začnú národ a moc uvádzať do života koncepciu alternatívnu a voči biblickej koncepcii globalizácie objemnejšiu koncepciu, tak takáto koncepcia (KSB) sa v prvej etape stane spoločným majetkom národov, ktoré svoju kultúru pretvoria v súlade s KSB, a **preto budú ľúbiť svoju vskutku slobodnú domovinu** . Je to podobné stavu, keď svojho času stalinský ZSSR obhajoval svoje zriadenie „v okupovanej krajine“ niekoľko rokov po socialistickej revolúcii." Myslím, že moje názory jsou plně v souladu s prací VP SSSR.
Upravené 5. 5. 2022 o 13:01

Myslím, že moje názory jsou plně v souladu s prací VP SSSR.


Na základě mnoha rozborů (nejen mých) výše v diskusi si to nemyslím.


Tebou zmíněná Wikipedie ten rozdíl popisuje (trefně přímo na tebe):


"Z perspektivy politických psychologů jsou vlastenectví a nacionalismus dva odlišné, konkrétnější projevy národní identity. Národní identita označuje subjektivní významnost vlastní příslušnosti k danému národu. Je považována za součást vlastní sociální identity.


Nacionalismus je charakterizovaný jako rigidní, bezvýhradná náklonnost k vlastnímu národu, která je charakterizovaná jeho nekriticky pozitivním hodnocením.[8] Je spojen s pocitem nadřazenosti vlastního národa v porovnání s ostatními. Vysoká úroveň nacionalismu dále souvisí s nekritickým přijímáním národních a politických autorit, s idealizací vlastního národa a jeho historie a s tendencí ke vnímání vlastního národa jako homogenní skupiny. Lidé s vysokou úrovní nacionalismu mají sklon k negativnímu postoji k minoritám a obecně skupinám, které sami nevnímají jako součást vlastního národa. Jako synonymum nacionalismu lze považovat termín „slepé vlastenectví“ "


[quote="pid:70570, uid:312"]Myslím, že moje názory jsou plně v souladu s prací VP SSSR.[/quote] Na základě mnoha rozborů (nejen mých) výše v diskusi si to nemyslím. Tebou zmíněná Wikipedie ten rozdíl popisuje (trefně přímo na tebe): "Z perspektivy politických psychologů jsou vlastenectví a nacionalismus dva odlišné, konkrétnější projevy národní identity. Národní identita označuje subjektivní významnost vlastní příslušnosti k danému národu. Je považována za součást vlastní sociální identity. Nacionalismus je charakterizovaný jako rigidní, bezvýhradná náklonnost k vlastnímu národu, která je charakterizovaná jeho nekriticky pozitivním hodnocením.[8] Je spojen s pocitem nadřazenosti vlastního národa v porovnání s ostatními. Vysoká úroveň nacionalismu dále souvisí s nekritickým přijímáním národních a politických autorit, s idealizací vlastního národa a jeho historie a s tendencí ke vnímání vlastního národa jako homogenní skupiny. Lidé s vysokou úrovní nacionalismu mají sklon k negativnímu postoji k minoritám a obecně skupinám, které sami nevnímají jako součást vlastního národa. Jako synonymum nacionalismu lze považovat termín „slepé vlastenectví“ "
Upravené 5. 5. 2022 o 13:07

Na základě mnoha rozborů (nejen mých) výše v diskusi si to nemyslím.
S tím nic neudělám.


[quote="pid:70571, uid:388"]Na základě mnoha rozborů (nejen mých) výše v diskusi si to nemyslím.[/quote]S tím nic neudělám.
Upravené 5. 5. 2022 o 13:07

S tím nic neudělam.


Nikdo jiný než ty s tvým nacionalismem nic neudělá.


[quote="pid:70572, uid:312"]S tím nic neudělam.[/quote] Nikdo jiný než ty s tvým nacionalismem nic neudělá.

Nebo že měřeno genetickými rozdíly, je mezi zástupci různých etnik méně odlišností, než mezi jedinci stejného etnika? Geny ovlivňující to, co vnímáme jako rasu, tedy vzhled, tvoří totiž nepatrný zlomek všech genů. A v té drtivé většině genů, které vzhled neovlivňují, jsou větší rozdíly uvnitř jednotlivých etnik, než mezi zástupci různých etnik. Geneticky nemá koncept ras odůvodnění, geny ukazují opak.
K tomuto som cital dovysvetlenie. Su geny zodpovedajuce za to ze nie sme rovnaky teda variabilne a su geny tkz nevariabilne. Ked robili prieskum tam dali bokom tie geny o ktorych pises ze su zodpovedne za rasu a vzhlad. to je tych 8 % zodpovednych za to ze nie sme rovnaky a potom su geny ako keby nevariabilne, ktore zodpovedaju za to ze mame vsetci dve ruky oci nohy 5 prstov rovnake vnutorne ustrojenstvo a pod. tieto geny su odlisne medzi rasami len minimalne ved sme vsetci jeden druh. Variabilne geny aj ked je ich menej (8%) medzi rasami sposobuju ohromne rozdiely. To co Ty poses tych je tusim 85% ale tam v podstate nie je co riesit. (2ruky 2 nohy). V tomto koncept ras skutocne nema odovodnenie. Toto je ale hra na cisla kde kvantita nevypoveda a realite. Moze byt ze tie cisla nie su uplne presne nechce sa mi to hladat ale podstata je pravdiva a za tym si stojim.


Nebo že měřeno genetickými rozdíly, je mezi zástupci různých etnik méně odlišností, než mezi jedinci stejného etnika? Geny ovlivňující to, co vnímáme jako rasu, tedy vzhled, tvoří totiž nepatrný zlomek všech genů. A v té drtivé většině genů, které vzhled neovlivňují, jsou větší rozdíly uvnitř jednotlivých etnik, než mezi zástupci různých etnik. Geneticky nemá koncept ras odůvodnění, geny ukazují opak. K tomuto som cital dovysvetlenie. Su geny zodpovedajuce za to ze nie sme rovnaky teda variabilne a su geny tkz nevariabilne. Ked robili prieskum tam dali bokom tie geny o ktorych pises ze su zodpovedne za rasu a vzhlad. to je tych 8 % zodpovednych za to ze nie sme rovnaky a potom su geny ako keby nevariabilne, ktore zodpovedaju za to ze mame vsetci dve ruky oci nohy 5 prstov rovnake vnutorne ustrojenstvo a pod. tieto geny su odlisne medzi rasami len minimalne ved sme vsetci jeden druh. Variabilne geny aj ked je ich menej (8%) medzi rasami sposobuju ohromne rozdiely. To co Ty poses tych je tusim 85% ale tam v podstate nie je co riesit. (2ruky 2 nohy). V tomto koncept ras skutocne nema odovodnenie. Toto je ale hra na cisla kde kvantita nevypoveda a realite. Moze byt ze tie cisla nie su uplne presne nechce sa mi to hladat ale podstata je pravdiva a za tym si stojim.

Stále mantra dogmatikov o nacionalizme. Zistili, že nálepku fašizmu nám nenalepia, tak sa chytajú tohto. Problém je, že vôbec nechápu o čom píšeme, pretože im nie je vlastná láska k vlastnému národu. Alebo k nášmu slovanskému národu nepatria. Dnes a denne sa zastávajú a obhajujú všetkých, len nás a našich špinia. Mína KSB rovnakosti je pomaly v ich každom druhom príspevku.


Hrach o stenu hádzať má väčší zmysel ako diskusia s takýmito indivíduami. Stále by vykoreňovali davo-elitarizmus, ale nepochopili, že vymazaním vlastnej jedinečnosti sa rozplynú ako svetoobčania, čím sa ničím nelíšia od dnešných liberálov. Zhubný vplyv liberalizmu všetci poznáme, a žiaľ, prenikol aj do KSB v podobe už spomínanej rovnakosti. Medzi nami sú rozdiely. A tie rozdiely sú zásadné a podstatné.


Nie je povyšovanie sa nad druhých, keď povieme, že sme v niečom lepší a jedineční. Naopak, je to uvedomenie si seba samých a vlastnej hodnoty, ktorá je našimi zradcami a nepriateľmi dnes a denne špinená. O to väčší význam má upozorňovať na to, že sa nemáme za čo hanbiť, že máme byť na čo hrdí a že máme dalekosiahle a veľkolepé dejiny. My, Slovania, máme byť na čo hrdí!


Stále mantra dogmatikov o nacionalizme. Zistili, že nálepku fašizmu nám nenalepia, tak sa chytajú tohto. Problém je, že vôbec nechápu o čom píšeme, pretože im nie je vlastná láska k vlastnému národu. Alebo k nášmu slovanskému národu nepatria. Dnes a denne sa zastávajú a obhajujú všetkých, len nás a našich špinia. Mína KSB rovnakosti je pomaly v ich každom druhom príspevku. Hrach o stenu hádzať má väčší zmysel ako diskusia s takýmito indivíduami. Stále by vykoreňovali davo-elitarizmus, ale nepochopili, že vymazaním vlastnej jedinečnosti sa rozplynú ako svetoobčania, čím sa ničím nelíšia od dnešných liberálov. Zhubný vplyv liberalizmu všetci poznáme, a žiaľ, prenikol aj do KSB v podobe už spomínanej rovnakosti. Medzi nami sú rozdiely. A tie rozdiely sú zásadné a podstatné. Nie je povyšovanie sa nad druhých, keď povieme, že sme v niečom lepší a jedineční. Naopak, je to uvedomenie si seba samých a vlastnej hodnoty, ktorá je našimi zradcami a nepriateľmi dnes a denne špinená. O to väčší význam má upozorňovať na to, že sa nemáme za čo hanbiť, že máme byť na čo hrdí a že máme dalekosiahle a veľkolepé dejiny. **My, Slovania, máme byť na čo hrdí!**
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 5. 5. 2022 o 16:55

JS22, Jura11, Joe JumperUp, patríte k Slovanom a ste teda zradcovia, alebo ste naši nepriatelia?


JS22, Jura11, Joe JumperUp, patríte k Slovanom a ste teda zradcovia, alebo ste naši nepriatelia?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 5. 5. 2022 o 16:59

JS22, Jura11, Joe JumperUp, patríte k Slovanom a ste teda zradcovia, alebo ste naši nepriatelia?


JS22, namiesto mínuska napíš odpoveď. Priamo som sa ťa opýtal.


[quote="pid:70587, uid:623"]JS22, Jura11, Joe JumperUp, patríte k Slovanom a ste teda zradcovia, alebo ste naši nepriatelia?[/quote] JS22, namiesto mínuska napíš odpoveď. Priamo som sa ťa opýtal.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

JS22, namiesto mínuska napíš odpoveď. Priamo som sa ťa opýtal.


Na příspěvky, které se snaží rozpoutat konflikt za každou cenu, nemá smysl odpovídat.


Když tedy ale trváš na odpovědi, nejdřív prosím definuj kdo jste "vy" a kdo jsou "vaši nepřátelé"?


[quote="pid:70591, uid:623"]JS22, namiesto mínuska napíš odpoveď. Priamo som sa ťa opýtal.[/quote] Na příspěvky, které se snaží rozpoutat konflikt za každou cenu, nemá smysl odpovídat. Když tedy ale trváš na odpovědi, nejdřív prosím definuj kdo jste "vy" a kdo jsou "vaši nepřátelé"?

jakými vlastenci jsou např. Američané (3,92) a jakými Slováci (1,05)

... alebo keď ťa američania a západ zotročujú 30 rokov a okrem toho píšu viki


[quote="pid:70558, uid:312"]jakými vlastenci jsou např. Američané (3,92) a jakými Slováci (1,05)[/quote] ... alebo keď ťa američania a západ zotročujú 30 rokov a okrem toho píšu viki

Nacionalismus je charakterizovaný jako rigidní, bezvýhradná náklonnost k vlastnímu národu, která je charakterizovaná jeho nekriticky pozitivním hodnocením.[8] Je spojen s pocitem nadřazenosti vlastního národa v porovnání s ostatními. Vysoká úroveň nacionalismu dále souvisí s nekritickým přijímáním národních a politických autorit, s idealizací vlastního národa a jeho historie a s tendencí ke vnímání vlastního národa jako homogenní skupiny.[/quote]
... no neviem ... toto je čisté filozofovanie, navyše časté zneužívanie a vnucovanie témy nacionalizmu slúži na rozbíjanie vlasteneckých síl. O vlastenectve dve bezvýznamné vety, ako chceš na základe tohto posúdiť niekoho vlastenectvo. Navyše treba sily spájať, nie sa nálepkovať negatívami, múdry je, kto využije na pravom mieste silu človeka


Nacionalismus je charakterizovaný jako rigidní, bezvýhradná náklonnost k vlastnímu národu, která je charakterizovaná jeho nekriticky pozitivním hodnocením.[8] Je spojen s pocitem nadřazenosti vlastního národa v porovnání s ostatními. Vysoká úroveň nacionalismu dále souvisí s nekritickým přijímáním národních a politických autorit, s idealizací vlastního národa a jeho historie a s tendencí ke vnímání vlastního národa jako homogenní skupiny.[/quote] ... no neviem ... toto je čisté filozofovanie, navyše časté zneužívanie a vnucovanie témy nacionalizmu slúži na rozbíjanie vlasteneckých síl. O vlastenectve dve bezvýznamné vety, ako chceš na základe tohto posúdiť niekoho vlastenectvo. Navyše treba sily spájať, nie sa nálepkovať negatívami, múdry je, kto využije na pravom mieste silu človeka

Na příspěvky, které se snaží rozpoutat konflikt za každou cenu, nemá smysl odpovídat.


Ak si zradca, nechápem tvoju nenávisť k nám. Ak si nepriateľ, potom je úplne jasné, prečo nás špiníš a snažíš sa nás ponížiť. Pritom sú aj cudzinci, ako napríklad Valerij Piakin, ktorý aj keď nepatrí medzi nás, dokáže sa nás zastať a obhájiť nás. Alebo taký Ibrahim Maiga. Lenže takých je málo. Chcem pochopiť tvoju nenávisť k nám. Čoho sa bojíš?


[quote="pid:70601, uid:181"]Na příspěvky, které se snaží rozpoutat konflikt za každou cenu, nemá smysl odpovídat.[/quote] Ak si zradca, nechápem tvoju nenávisť k nám. Ak si nepriateľ, potom je úplne jasné, prečo nás špiníš a snažíš sa nás ponížiť. Pritom sú aj cudzinci, ako napríklad Valerij Piakin, ktorý aj keď nepatrí medzi nás, dokáže sa nás zastať a obhájiť nás. Alebo taký Ibrahim Maiga. Lenže takých je málo. Chcem pochopiť tvoju nenávisť k nám. Čoho sa bojíš?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 5. 5. 2022 o 19:23

kdo jste "vy" a kdo jsou "vaši nepřátelé"?


my aj ty sme národ no a naši nepriatelia sú nepriatelia národa, ach kohútikovia odložte ostrohy a učte a vzdelávajte národ


[quote="pid:70601, uid:181"]kdo jste "vy" a kdo jsou "vaši nepřátelé"?[/quote] my aj ty sme národ no a naši nepriatelia sú nepriatelia národa, ach kohútikovia odložte ostrohy a učte a vzdelávajte národ

Ogare, a ty kopeš za koho? KSB to není.


Ogare, a ty kopeš za koho? KSB to není.

Ak si zradca, nechápem tvoju nenávisť k nám.

Zrádce čeho? Nenávist ke komu?


Ak si nepriateľ

Nepřítel čeho, koho?


prečo nás špiníš

Nikoho tu nešpiním.


Valerij Piakin, ktorý aj keď nepatrí medzi nás

Pjakin nepatří mezi koho?


Chcem pochopiť tvoju nenávisť k nám.

Ogare, notak, už se konečně ale vymáčkni, kdo jste "vy"?


[quote="pid:70616, uid:623"]Ak si zradca, nechápem tvoju nenávisť k nám.[/quote] Zrádce čeho? Nenávist ke komu? [quote="pid:70616, uid:623"]Ak si nepriateľ[/quote] Nepřítel čeho, koho? [quote="pid:70616, uid:623"]prečo nás špiníš[/quote] Nikoho tu nešpiním. [quote="pid:70616, uid:623"]Valerij Piakin, ktorý aj keď nepatrí medzi nás[/quote] Pjakin nepatří mezi koho? [quote="pid:70616, uid:623"]Chcem pochopiť tvoju nenávisť k nám.[/quote] Ogare, notak, už se konečně ale vymáčkni, kdo jste "vy"?

Generál Petrov, jeden z propagátorov KSB tvrdí, že Slovanstvo nie je národnosť, Slovanstvo je vierovyznanie, jedno z prvých.


"Скрывают от нас и запутывают также и тем, что славяне - это нация. Славяне - это не нация. Славяне - это люди, исповедующие Славянскую Веру Богу. Есть христиане, есть мусульмане, есть буддисты и т.д. И есть славяне. Причём Славянская Вера Богу —самая первая религия человечества. Что касается христианства, то все его основы созданы на базе Славянской Веры. Об этом мы поведём разговор позднее. Основополагающий смысл слова «славяне» самодостаточен—это «славление». «Славление» не предусматривает безсмыс-ленного прошения помощи у Бога о благополучной жизни, которая уже изначально дана человеку Свыше. Славяне — это не национальность, а общность народов, образ жизни, основанный на вероисповедании."


Neviem, čo je patriotizmus (medzinárodný cudzí výraz), ale Vlastenectvo je určite láska k vlasti, k rodnej zemi a ku všetkým "bratom a sestrám", ktorí na nej družne žijú...


V nacionalizme je problém v tom, že veľmi dobre poslúžil a slúži potrebám GP. Totiž bez ohľadu na to, či sa nacionalisti povyšujú alebo nepovyšujú, nad iné národy, tak nacionalisti majú sklon k sformovaniu vlastnej štátnosti, a tu je kameň úrazu. Národ sa väčšinou sformuje ako skupina ľudí, ktorí obývajú pomerne malé územie. Výsledkom ich štátotvornej snahy je vznik malého štátiku. Týmto rozbíjajú väčšie štáty a drobia ich na kúsky ako mína. A keďže sme vo vojne medzi dvomi koncepciami, tak takéto míny oslabujú alianciu tých, ktorí bojujú proti GP, pretože roj malých štátikov porazíš ľahšie, než jednu veľkú a celistvú veľmoc. Stačí sa pozrieť na rozdrobenú Europu, ako si z nej USA a GB spravili totálnu a nesvojprávnu otrokyňu.
A keďže ľudia vo svete nemajú povedomie o tom, že beží vojna koncepcií, a žijú v iluzórnej predstave ideálneho sveta, kde každý štát môže byť suverénny, ak chce, tak nacionalistické hnutia si neuvedomujú to nebepečenstvo drobenia sa na menšie štátiky.
V boji proti satanskej koncepcii sa treba naopak spájať, a stávať sa tým silnejším protivníkom.


Generál Petrov, jeden z propagátorov KSB tvrdí, že Slovanstvo nie je národnosť, Slovanstvo je vierovyznanie, jedno z prvých. "Скрывают от нас и запутывают также и тем, что славяне - это нация. Славяне - это не нация. Славяне - это люди, исповедующие Славянскую Веру Богу. Есть христиане, есть мусульмане, есть буддисты и т.д. И есть славяне. Причём Славянская Вера Богу —самая первая религия человечества. Что касается христианства, то все его основы созданы на базе Славянской Веры. Об этом мы поведём разговор позднее. Основополагающий смысл слова «славяне» самодостаточен—это «славление». «Славление» не предусматривает безсмыс-ленного прошения помощи у Бога о благополучной жизни, которая уже изначально дана человеку Свыше. Славяне — это не национальность, а общность народов, образ жизни, основанный на вероисповедании." Neviem, čo je patriotizmus (medzinárodný cudzí výraz), ale Vlastenectvo je určite láska k vlasti, k rodnej zemi a ku všetkým "bratom a sestrám", ktorí na nej družne žijú... V nacionalizme je problém v tom, že veľmi dobre poslúžil a slúži potrebám GP. Totiž bez ohľadu na to, či sa nacionalisti povyšujú alebo nepovyšujú, nad iné národy, tak nacionalisti majú sklon k sformovaniu vlastnej štátnosti, a tu je kameň úrazu. Národ sa väčšinou sformuje ako skupina ľudí, ktorí obývajú pomerne malé územie. Výsledkom ich štátotvornej snahy je vznik malého štátiku. Týmto rozbíjajú väčšie štáty a drobia ich na kúsky ako mína. A keďže sme vo vojne medzi dvomi koncepciami, tak takéto míny oslabujú alianciu tých, ktorí bojujú proti GP, pretože roj malých štátikov porazíš ľahšie, než jednu veľkú a celistvú veľmoc. Stačí sa pozrieť na rozdrobenú Europu, ako si z nej USA a GB spravili totálnu a nesvojprávnu otrokyňu. A keďže ľudia vo svete nemajú povedomie o tom, že beží vojna koncepcií, a žijú v iluzórnej predstave ideálneho sveta, kde každý štát môže byť suverénny, ak chce, tak nacionalistické hnutia si neuvedomujú to nebepečenstvo drobenia sa na menšie štátiky. V boji proti satanskej koncepcii sa treba naopak spájať, a stávať sa tým silnejším protivníkom.

Inak mám pocit, že vhodnejší názov pre toto fórum by bol "Parlament" (od francúzskeho slova "Parler" = hovoriť, čiže "Hovorilňa" ). Na Telegrame KSB Forum už dávno nie je o KSB. A toto fórum má tiež našliapnuté tým smerom... Veď miesto, kde sa ľudia rozprávajú o všeličom, je zbytočné nálepkovať slovom KSB. Do slovenského parlamentu pozývajú Zelenského, Geissenovcov... A tento "KSB" parlament je už tiež taká všehochuť. Hox ako admin dokázal dať jeho fóram to, čo som inde nevidel - dokázal im dať ducha, zameranie, charakter, a dokázal udržiavať čistotu ducha stránok. Stránky bez ducha sú bezduchovné, liberálne, bez chuti.


Inak mám pocit, že vhodnejší názov pre toto fórum by bol "Parlament" (od francúzskeho slova "Parler" = hovoriť, čiže "Hovorilňa" ). Na Telegrame KSB Forum už dávno nie je o KSB. A toto fórum má tiež našliapnuté tým smerom... Veď miesto, kde sa ľudia rozprávajú o všeličom, je zbytočné nálepkovať slovom KSB. Do slovenského parlamentu pozývajú Zelenského, Geissenovcov... A tento "KSB" parlament je už tiež taká všehochuť. Hox ako admin dokázal dať jeho fóram to, čo som inde nevidel - dokázal im dať ducha, zameranie, charakter, a dokázal udržiavať čistotu ducha stránok. Stránky bez ducha sú bezduchovné, liberálne, bez chuti.
Upravené 8. 5. 2022 o 19:02

sa treba naopak spájať
..Slováci majú spolužitie národov odskúšané v útvaroch: dvoch monarchiách-Veľká Morava,Uhorsko; demokracii?Československo (1918 – 1939)
parlamentnej republike (1945 – 194smile
ľudovodemokratickej republike (1948 – 1960)
socialistickej republike (1960 – 196smile
federatívnej socialistickej republike (1969 – 1990)
federatívnej republike (1990 –1992).Kde nám zatiaľ bolo najlepšie?


[quote="pid:70957, uid:6"]sa treba naopak spájať[/quote]..Slováci majú spolužitie národov odskúšané v útvaroch: dvoch monarchiách-Veľká Morava,Uhorsko; demokracii?Československo (1918 – 1939) parlamentnej republike (1945 – 1948) ľudovodemokratickej republike (1948 – 1960) socialistickej republike (1960 – 1968) federatívnej socialistickej republike (1969 – 1990) federatívnej republike (1990 –1992).Kde nám zatiaľ bolo najlepšie?

A tento "KSB" parlament je už tiež taká všehochuť. Hox ako admin dokázal dať jeho fóram to, čo som inde nevidel - dokázal im dať ducha, zameranie, charakter, a dokázal udržiavať čistotu ducha stránok. Stránky bez ducha sú bezduchovné, liberálne, bez chuti.


Presne tak.


Aj ked su tu dobre info zo svetoveho diania, ale KSB forum to uz nejak nie je. Taktiez, ked sa nebude aspon trochu zmyslupne rozvijat a udrziavat diskusia svetonazoroveho charakteru, tak tu bude len taky "klasicky" neurcity liberalny mackopes, nikde nesmerujuci, len sa dookola rozne recyklujuci.


Hox makal ako spravca svojho fora sam a stranky mali, aj napriek castemu utoku trolov (a ich cisteniu) urcitu zmysluplnu kvalitu. Raznejsie riesil prispevky nezodpovedajuce duchu svojho fora.


Naucit sa jasnejsej rozhodnosti, aj ked niekedy s chybami je urcite lepsie, ako "rozvijanie" neurcitosti. Forum musi mat urcity svoj spravcami dohodnuty ideovy koncept, ktory sa bude primerane (!) udrziavat a jeho dodrziavanie budu spravcovia priebezne spolocne s hlavnym spravcom (nie nutne majitelom fora) vyhodnocovat, ktory rozhodne...


ps: Castejsie zaoberanie sa svetonazorovymi otazkami rozvija u ludi nie len formovanie a vnimanie svojho svetonazoru, ale v urcitej miere ho moze clovek vnimat aj u druhych (to, co je za slovami).


[quote="pid:70961, uid:6"]A tento "KSB" parlament je už tiež taká všehochuť. Hox ako admin dokázal dať jeho fóram to, čo som inde nevidel - dokázal im dať ducha, zameranie, charakter, a dokázal udržiavať čistotu ducha stránok. Stránky bez ducha sú bezduchovné, liberálne, bez chuti.[/quote] Presne tak. Aj ked su tu dobre info zo svetoveho diania, ale KSB forum to uz nejak nie je. Taktiez, ked sa nebude aspon trochu zmyslupne rozvijat a udrziavat diskusia svetonazoroveho charakteru, tak tu bude len taky "klasicky" neurcity liberalny mackopes, nikde nesmerujuci, len sa dookola rozne recyklujuci. Hox makal ako spravca svojho fora sam a stranky mali, aj napriek castemu utoku trolov (a ich cisteniu) urcitu zmysluplnu kvalitu. Raznejsie riesil prispevky nezodpovedajuce duchu svojho fora. Naucit sa jasnejsej rozhodnosti, aj ked niekedy s chybami je urcite lepsie, ako "rozvijanie" neurcitosti. Forum musi mat urcity svoj spravcami dohodnuty ideovy koncept, ktory sa bude primerane (!) udrziavat a jeho dodrziavanie budu spravcovia priebezne spolocne s hlavnym spravcom (nie nutne majitelom fora) vyhodnocovat, ktory rozhodne... ps: Castejsie zaoberanie sa svetonazorovymi otazkami rozvija u ludi nie len formovanie a vnimanie svojho svetonazoru, ale v urcitej miere ho moze clovek vnimat aj u druhych (to, co je za slovami).

Taktiez, ked sa nebude aspon trochu zmyslupne rozvijat a udrziavat diskusia svetonazoroveho charakteru, tak tu bude len taky "klasicky" neurcity liberalny mackopes, nikde nesmerujuci, len sa dookola rozne recyklujuci.


Nikto ti nebrani, aby si rozvijal, resp. udrziaval taky typ diskusie, ako si spomenul. Nezabudaj, ze vy (diskutujuci) ste tvorcami obsahu.


Forum musi mat urcity svoj spravcami dohodnuty ideovy koncept, ktory sa bude primerane (!) udrziavat a jeho dodrziavanie budu spravcovia priebezne spolocne s hlavnym spravcom (nie nutne majitelom fora) vyhodnocovat, ktory rozhodne...


100% dodrziavanie ideoveho konceptu dokazes iba v mediu, ktoreho obsah mas absolutne pod kontrolou a to ziadne forum nie je. Forum je diskusna platforma. Nemozes ludom prikazat, aby diskutovali iba o tom co sa paci tebe. Ak to zacnes robit (a mozes to robit iba prostrednictvom mazania prispevkov alebo blokovania pouzivatelov), tak sa dostanes do situacie, ze sice budes dodrziavat ideovy koncept, ale na fore bude diskutovat max. 20 ludi a tym padom sa tvoje myslienky nedostanu dalej a mozu byt sebelepsie. Mas vobec predstavu, kolko prispevkov bolo pridanych za ten jeden rok a necelych 5 mesiacov fungovania fora. Presne 68 670 k dnesnemu dnu.


Kazdy, kto sa tu zaregistroval a prispieva, ale aj ten, ktory iba cita prispevky sem nechodi preto, ze by nemal co robit (odmyslime si samozrejme trollov a vselijakych zaskodnikov), ale preto, ze ho obsah fora zaujal. Ale na druhej strane nezabudajme na to, ze nie sme tu vsetci rovnaki. Mame rozdielny vek, skusenosti, vychovu, prezite veci, schopnosti, mravnost, povahove vlastnosti atd.


[quote="pid:71000, uid:254"]Taktiez, ked sa nebude aspon trochu zmyslupne rozvijat a udrziavat diskusia svetonazoroveho charakteru, tak tu bude len taky "klasicky" neurcity liberalny mackopes, nikde nesmerujuci, len sa dookola rozne recyklujuci.[/quote] Nikto ti nebrani, aby si rozvijal, resp. udrziaval taky typ diskusie, ako si spomenul. Nezabudaj, ze vy (diskutujuci) ste tvorcami obsahu. [quote="pid:71000, uid:254"]Forum musi mat urcity svoj spravcami dohodnuty ideovy koncept, ktory sa bude primerane (!) udrziavat a jeho dodrziavanie budu spravcovia priebezne spolocne s hlavnym spravcom (nie nutne majitelom fora) vyhodnocovat, ktory rozhodne...[/quote] 100% dodrziavanie ideoveho konceptu dokazes iba v mediu, ktoreho obsah mas absolutne pod kontrolou a to ziadne forum nie je. Forum je diskusna platforma. Nemozes ludom prikazat, aby diskutovali iba o tom co sa paci tebe. Ak to zacnes robit (a mozes to robit iba prostrednictvom mazania prispevkov alebo blokovania pouzivatelov), tak sa dostanes do situacie, ze sice budes dodrziavat ideovy koncept, ale na fore bude diskutovat max. 20 ludi a tym padom sa tvoje myslienky nedostanu dalej a mozu byt sebelepsie. Mas vobec predstavu, kolko prispevkov bolo pridanych za ten jeden rok a necelych 5 mesiacov fungovania fora. Presne 68 670 k dnesnemu dnu. Kazdy, kto sa tu zaregistroval a prispieva, ale aj ten, ktory iba cita prispevky sem nechodi preto, ze by nemal co robit (odmyslime si samozrejme trollov a vselijakych zaskodnikov), ale preto, ze ho obsah fora zaujal. Ale na druhej strane nezabudajme na to, ze nie sme tu vsetci rovnaki. Mame rozdielny vek, skusenosti, vychovu, prezite veci, schopnosti, mravnost, povahove vlastnosti atd.

Nikto ti nebrani, aby si rozvijal, resp. udrziaval taky typ diskusie, ako si spomenul.


Praveze brani a to tolerovany troling (aj ten neumyselny), ktory pravidelne narusa diskusie a tym aj chut sa do nich zapajat. Samozrejme moze clovek prispiet a vyjadrit svoj nazor, ale nejaky dlhsi pokracujuci priebeh a hlbsi rozbor nie je mozny. Cize ako informacne forum okej, ale ako forum hlbsich rozborov uz nie.


100% dodrziavanie ideoveho konceptu dokazes iba v mediu, ktoreho obsah mas absolutne pod kontrolou a to ziadne forum nie je.


Ale to je jasne, ze na 100% sa to neda. Ved niekedy to moze byt na 30, inokedy na 20, alebo 80. Jasne, ze rozsah diskusie moze mat rozne presahy nad ramec, co je normalne, ale bez urciteho napovedneho a vodiaceho tlaku spravcov to ide hocikde. Ako jardob napisal, tak nazvyme to hovorovna a nie ksbforum.


Mas vobec predstavu, kolko prispevkov bolo pridanych za ten jeden rok a necelych 5 mesiacov fungovania fora. Presne 68 670 k dnesnemu dnu.


Ach to potesujuce mnozstvo... Nech si kazdy porovna porovna kvalitu prispevkov tu na fore a na levanete a co mu to dalo. Neviem, ci si bol, alebo mas prehlad o diskusiach na levanete, ale tam boli dlhe hlbave a informacne nabite diskusie, kedy clovek nebol len hltac a vhadzovac informacii, ale sa zamyslal nad tym, co sa rozobera. Tu je to taky socialnosietovy styl, kde su vcelku dobre informacie, ale su to len take informacne vhody.


[quote="pid:71042, uid:1"]Nikto ti nebrani, aby si rozvijal, resp. udrziaval taky typ diskusie, ako si spomenul.[/quote] Praveze brani a to tolerovany troling (aj ten neumyselny), ktory pravidelne narusa diskusie a tym aj chut sa do nich zapajat. Samozrejme moze clovek prispiet a vyjadrit svoj nazor, ale nejaky dlhsi pokracujuci priebeh a hlbsi rozbor nie je mozny. Cize ako informacne forum okej, ale ako forum hlbsich rozborov uz nie. [quote="pid:71042, uid:1"]100% dodrziavanie ideoveho konceptu dokazes iba v mediu, ktoreho obsah mas absolutne pod kontrolou a to ziadne forum nie je.[/quote] Ale to je jasne, ze na 100% sa to neda. Ved niekedy to moze byt na 30, inokedy na 20, alebo 80. Jasne, ze rozsah diskusie moze mat rozne presahy nad ramec, co je normalne, ale bez urciteho napovedneho a vodiaceho tlaku spravcov to ide hocikde. Ako jardob napisal, tak nazvyme to hovorovna a nie ksbforum. [quote="pid:71042, uid:1"]Mas vobec predstavu, kolko prispevkov bolo pridanych za ten jeden rok a necelych 5 mesiacov fungovania fora. Presne 68 670 k dnesnemu dnu.[/quote] Ach to potesujuce mnozstvo... Nech si kazdy porovna porovna kvalitu prispevkov tu na fore a na levanete a co mu to dalo. Neviem, ci si bol, alebo mas prehlad o diskusiach na levanete, ale tam boli dlhe hlbave a informacne nabite diskusie, kedy clovek nebol len hltac a vhadzovac informacii, ale sa zamyslal nad tym, co sa rozobera. Tu je to taky socialnosietovy styl, kde su vcelku dobre informacie, ale su to len take informacne vhody.

Samozrejme moze clovek prispiet a vyjadrit svoj nazor, ale nejaky dlhsi pokracujuci priebeh a hlbsi rozbor nie je mozny. Cize ako informacne forum okej, ale ako forum hlbsich rozborov uz nie.

Rozumiem tomu a súhlasím. Z vlákna s 50 príspevkami je spravidla tých, ktoré naozaj rozvíjajú tému možno 10.
Na druhej strane rozumiem Nea - na základe akých kritérií sa dá zabezpečiť, aby sa dala dosiahnuť zároveň vysoká navštevovanosť fóra a nesklźnuť do
socialnosietovy styl, kde su vcelku dobre informacie, ale su to len take informacne vhody

Hox viedol diskusiu na levanete rigorózne podľa svojho svetonázoru, ktorý sa podľa mňa s KSB celkom neprekrýval. Netvrdil by som, že to bolo ideálne - ale je pravda, že tým pádom boli tí, ktorí podľa jeho názoru nemali čo povedať buď banovaní, alebo stratili chuť prispievať. Fórum tým pádom šlo hlbšie, ale hranice stanovoval Hox.


To ma inšpiruje k otázke - nie je možnosť vytvoriť "oficiálne" súkromné vlákna, kde zakladateľ vlákna môže byť súčasne moderátorom? Najlepšie i s možnosťou banu nevhodných diskutérov pre "jeho" vlákno.
Iste by bolo treba domyslieť podmienky kladené na takto privilegovaného užívateľa, aké sú možnosti zneužitia, aký by bol prínos, a čo na to hovoria možnosti softwaru - ale v každom prípade by mohli týmto spôsobom tí ktorí chcú, viesť diskusiu podĺa vlastných predstáv a pravidiel.


[quote="pid:71067, uid:254"]Samozrejme moze clovek prispiet a vyjadrit svoj nazor, ale nejaky dlhsi pokracujuci priebeh a hlbsi rozbor nie je mozny. Cize ako informacne forum okej, ale ako forum hlbsich rozborov uz nie.[/quote] Rozumiem tomu a súhlasím. Z vlákna s 50 príspevkami je spravidla tých, ktoré naozaj rozvíjajú tému možno 10. Na druhej strane rozumiem Nea - na základe akých kritérií sa dá zabezpečiť, aby sa dala dosiahnuť zároveň vysoká navštevovanosť fóra a nesklźnuť do [quote="pid:71067, uid:254"]socialnosietovy styl, kde su vcelku dobre informacie, ale su to len take informacne vhody[/quote] Hox viedol diskusiu na levanete rigorózne podľa svojho svetonázoru, ktorý sa podľa mňa s KSB celkom neprekrýval. Netvrdil by som, že to bolo ideálne - ale je pravda, že tým pádom boli tí, ktorí podľa jeho názoru nemali čo povedať buď banovaní, alebo stratili chuť prispievať. Fórum tým pádom šlo hlbšie, ale hranice stanovoval Hox. To ma inšpiruje k otázke - nie je možnosť vytvoriť "oficiálne" súkromné vlákna, kde zakladateľ vlákna môže byť súčasne moderátorom? Najlepšie i s možnosťou banu nevhodných diskutérov pre "jeho" vlákno. Iste by bolo treba domyslieť podmienky kladené na takto privilegovaného užívateľa, aké sú možnosti zneužitia, aký by bol prínos, a čo na to hovoria možnosti softwaru - ale v každom prípade by mohli týmto spôsobom tí ktorí chcú, viesť diskusiu podĺa vlastných predstáv a pravidiel.

Ogare, a ty kopeš za koho? KSB to není.


Za náš, slovanský národ. K tomu účelu si z KSB zoberiem všetko potrebné a odhodím všetko nepotrebné. Iba idiot kope za KSB. KSB je totiž nástroj, nie cieľ. Takže si sa vlastne zaradil a moje označenie za dogmatika bolo správne.


[quote="pid:70632, uid:388"]Ogare, a ty kopeš za koho? KSB to není.[/quote] Za náš, slovanský národ. K tomu účelu si z KSB zoberiem všetko potrebné a odhodím všetko nepotrebné. Iba idiot kope za KSB. KSB je totiž nástroj, nie cieľ. Takže si sa vlastne zaradil a moje označenie za dogmatika bolo správne.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 9. 5. 2022 o 15:09

Neviem, čo je patriotizmus (medzinárodný cudzí výraz), ale Vlastenectvo je určite láska k vlasti, k rodnej zemi a ku všetkým "bratom a sestrám", ktorí na nej družne žijú...


Presne tak. K vlasti, rodnej zemi, bratom a sestrám. Aj tí, ktorí sa narodili v cudzine, ale majú naše korene, sú naši. Naopak tí, ktorí sa narodili u nás, ale nemajú tu korene, nie sú naši. Krv nie je voda. Je to tak jednoduché, pritom to niektorí nedokážu pochopiť.


A keďže ľudia vo svete nemajú povedomie o tom, že beží vojna koncepcií, a žijú v iluzórnej predstave ideálneho sveta, kde každý štát môže byť suverénny, ak chce, tak nacionalistické hnutia si neuvedomujú to nebepečenstvo drobenia sa na menšie štátiky.


Preto sa musia Slovania spojiť. A toho sa naši nepriatelia najviac boja. Preto nás neustále štvú jedného proti druhému. Rozdeľ a panuj.


[quote="pid:70957, uid:6"]Neviem, čo je patriotizmus (medzinárodný cudzí výraz), ale Vlastenectvo je určite láska k vlasti, k rodnej zemi a ku všetkým "bratom a sestrám", ktorí na nej družne žijú...[/quote] Presne tak. K vlasti, rodnej zemi, bratom a sestrám. Aj tí, ktorí sa narodili v cudzine, ale majú naše korene, sú naši. Naopak tí, ktorí sa narodili u nás, ale nemajú tu korene, nie sú naši. Krv nie je voda. Je to tak jednoduché, pritom to niektorí nedokážu pochopiť. [quote="pid:70957, uid:6"]A keďže ľudia vo svete nemajú povedomie o tom, že beží vojna koncepcií, a žijú v iluzórnej predstave ideálneho sveta, kde každý štát môže byť suverénny, ak chce, tak nacionalistické hnutia si neuvedomujú to nebepečenstvo drobenia sa na menšie štátiky.[/quote] Preto sa musia Slovania spojiť. A toho sa naši nepriatelia najviac boja. Preto nás neustále štvú jedného proti druhému. Rozdeľ a panuj.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 9. 5. 2022 o 14:36

Hox ako admin dokázal dať jeho fóram to, čo som inde nevidel - dokázal im dať ducha, zameranie, charakter, a dokázal udržiavať čistotu ducha stránok. Stránky bez ducha sú bezduchovné, liberálne, bez chuti.


Hoax dokázal vytvoriť klub dogmatikov, ktorí si navzájom pritakávali a sporili sa o nepodstatných veciach.


Hox makal ako spravca svojho fora sam a stranky mali, aj napriek castemu utoku trolov (a ich cisteniu) urcitu zmysluplnu kvalitu. Raznejsie riesil prispevky nezodpovedajuce duchu svojho fora.


Hoax hlavne makal na presadzovaní svojho náboženského fanatizmu. Že ste s tým niektorí súznili je vaša vizitka. To, čo chceš, je uzavretý klub. Nikto ti nebráni si taký vytvoriť a pozvať tam len ľudí s rovnakým názorom aký máš ty sám.


[quote="pid:70961, uid:6"]Hox ako admin dokázal dať jeho fóram to, čo som inde nevidel - dokázal im dať ducha, zameranie, charakter, a dokázal udržiavať čistotu ducha stránok. Stránky bez ducha sú bezduchovné, liberálne, bez chuti.[/quote] Hoax dokázal vytvoriť klub dogmatikov, ktorí si navzájom pritakávali a sporili sa o nepodstatných veciach. [quote="pid:71000, uid:254"]Hox makal ako spravca svojho fora sam a stranky mali, aj napriek castemu utoku trolov (a ich cisteniu) urcitu zmysluplnu kvalitu. Raznejsie riesil prispevky nezodpovedajuce duchu svojho fora.[/quote] Hoax hlavne makal na presadzovaní svojho náboženského fanatizmu. Že ste s tým niektorí súznili je vaša vizitka. To, čo chceš, je uzavretý klub. Nikto ti nebráni si taký vytvoriť a pozvať tam len ľudí s rovnakým názorom aký máš ty sám.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 9. 5. 2022 o 14:46

Hox viedol diskusiu na levanete rigorózne podľa svojho svetonázoru, ktorý sa podľa mňa s KSB celkom neprekrýval.


Tu nejde o to byť kopírkou KSB a len prijať-vydať rovnakú informáciu, ale o zamýšľanie sa nad informáciami, samozrejme v určitom duchu KSB (a KSB sa zaujíma aj o náboženstvá). Informácie sa môže človek naučiť naspamäť, čo je v poriadku pre nejaké prednášky a podobne, ale ak chce robiť rozbory, tak si musí cibriť svoj spôsob zhodnocovania informácii, svoj operačný systém.


Netvrdil by som, že to bolo ideálne - ale je pravda, že tým pádom boli tí, ktorí podľa jeho názoru nemali čo povedať buď banovaní, alebo stratili chuť prispievať. Fórum tým pádom šlo hlbšie, ale hranice stanovoval Hox.


Nehovorím, že je to jednoduché, ale asi sám vidíš,že keď stanovíš určitú formu rozsahu, v akom duchu sa bude niesť diskusia, tak je diskusia hodnotnejšia, aj keď možno je menej prispievateľov a opačne, keď je diskusia liberálna, tak prispieva kopec diskutujúcich a diskusia sa nesie v povrchnej neurčitej forme.


[quote="pid:71098, uid:663"]Hox viedol diskusiu na levanete rigorózne podľa svojho svetonázoru, ktorý sa podľa mňa s KSB celkom neprekrýval.[/quote] Tu nejde o to byť kopírkou KSB a len prijať-vydať rovnakú informáciu, ale o zamýšľanie sa nad informáciami, samozrejme v určitom duchu KSB (a KSB sa zaujíma aj o náboženstvá). Informácie sa môže človek naučiť naspamäť, čo je v poriadku pre nejaké prednášky a podobne, ale ak chce robiť rozbory, tak si musí cibriť svoj spôsob zhodnocovania informácii, svoj operačný systém. [quote="pid:71098, uid:663"]Netvrdil by som, že to bolo ideálne - ale je pravda, že tým pádom boli tí, ktorí podľa jeho názoru nemali čo povedať buď banovaní, alebo stratili chuť prispievať. Fórum tým pádom šlo hlbšie, ale hranice stanovoval Hox.[/quote] Nehovorím, že je to jednoduché, ale asi sám vidíš,že keď stanovíš určitú formu rozsahu, v akom duchu sa bude niesť diskusia, tak je diskusia hodnotnejšia, aj keď možno je menej prispievateľov a opačne, keď je diskusia liberálna, tak prispieva kopec diskutujúcich a diskusia sa nesie v povrchnej neurčitej forme.

To ma inšpiruje k otázke - nie je možnosť vytvoriť "oficiálne" súkromné vlákna, kde zakladateľ vlákna môže byť súčasne moderátorom? Najlepšie i s možnosťou banu nevhodných diskutérov pre "jeho" vlákno.

Skôr by som všetkým odporúčal. Budujte si vlastné skupinky, napr. na telegrame. Ľudia podobného zmýšľania, elánu atď. Už ich zopár na telegrame existuje. Niektoré sú súkromné a iné verejné. Väčšinou sú to pracovné skupinky, ktoré aj riešia nejaké spoločné veci, prácu na spoločnom projekte, robia si hlasové čety, robia spoločné stretnutia (aj s rodinou a deťmi, alebo bez). Diskusia v takých skupinkách je častokrát vecnejšia než tu. Bez zbytočného šumu. Stačí keď sa pár diskutérov dohodne, a založia si diskusnú skupinu.


Nehovoriac už o tom, že vzhľadom na to, že nás o pár mesiacov čakajú zaťažkávajúce časy, tak je potrebné sa spájať do skupín, ktoré si budú vedieť navzájom poradiť a pomôcť v rôznych problémoch. Bolo by škoda, keby úžitok z tohto fóra skončil iba pri rečiach, ale v problémoch by sme už nepoznali brata. Treba svoje poznatky začať uplatňovať v praxi. Tvoriť virtuálne štruktúry.


[quote="pid:71098, uid:663"]To ma inšpiruje k otázke - nie je možnosť vytvoriť "oficiálne" súkromné vlákna, kde zakladateľ vlákna môže byť súčasne moderátorom? Najlepšie i s možnosťou banu nevhodných diskutérov pre "jeho" vlákno.[/quote] Skôr by som všetkým odporúčal. Budujte si vlastné skupinky, napr. na telegrame. Ľudia podobného zmýšľania, elánu atď. Už ich zopár na telegrame existuje. Niektoré sú súkromné a iné verejné. Väčšinou sú to pracovné skupinky, ktoré aj riešia nejaké spoločné veci, prácu na spoločnom projekte, robia si hlasové čety, robia spoločné stretnutia (aj s rodinou a deťmi, alebo bez). Diskusia v takých skupinkách je častokrát vecnejšia než tu. Bez zbytočného šumu. Stačí keď sa pár diskutérov dohodne, a založia si diskusnú skupinu. Nehovoriac už o tom, že vzhľadom na to, že nás o pár mesiacov čakajú zaťažkávajúce časy, tak je potrebné sa spájať do skupín, ktoré si budú vedieť navzájom poradiť a pomôcť v rôznych problémoch. Bolo by škoda, keby úžitok z tohto fóra skončil iba pri rečiach, ale v problémoch by sme už nepoznali brata. Treba svoje poznatky začať uplatňovať v praxi. Tvoriť virtuálne štruktúry.

Ešte by som sa vrátil k pôvodnej téme, k tomu rasovo-národnostnému sporu čo viedli Hox a Rusofil.


To, že slovanské národy, na čele s Ruskom vedú boj o holú existenciu, je podľa mňa fakt. Lenže myslím si aj to, že ten boj nie je vyložene o anglosasoch proti slovanom, aj keď to tak navonok môže vyzerať. Sú to dve biele rasy, ktoré GP postavil proti sebe. Ale skutočný agresor nie sú anglosasi, ale ich "elity" a pániček týchto "elít" = "sily Západu", "svetové zákulisie".


Veď všimnite si takú vec. Nielen slovanské národy vedú boj o prežitie, ale v skutočnosti ide o krk aj anglosasom... Veď sa pozrite, čo robia s americkým a britským školským systémom. Debilizujú ich rovnako, ako nás. Učia ich rovnakej samovražednej tolerancii ako nás (bozkávať boty BLM; "black lives matter" je chvályhodný aktivizmus a "white lives matter" je odporný rasizmus - samovražedný dvojaký meter)
Rovnaké degradačné LGBT hodnoty aplikujú aj na anglosasov aj na slovanské národy. Čo je teda cieľom? Cieľom je, aby si slovania aj anglosasi zopakovali osud severoamerických indiánov. Z mnohomiliónovej populácie zostalo niekoľko tisícok v rezerváciách.


A teda ktoré národy majú dnes zelenú? Ak sa pozriem na americký kontinent, tak tam sú to černosi a latino. Ak sa pozriem do európy, tak zelenú tu majú arabi a černosti... Dokonca si dovolím tvrdiť, že nikto nikde ich nepodroboval tak tvrdému vakcinačnému apartheidu, ako domáce europske obyvateľstvo.


Z toho usudzujem, že z pre GP do budúcna nie je biela rasa viacej vítaná. GP nie je milovníkom diverzity ani normálnej ľudskej tolerancie. Odsúdil bielu rasu k tomu, aby sa v budúcom svete stala menšinou, a momentálne to podporuje farebným rasizmom voči bielym.


Pre moslimský svet budúcnosti (arabi, černosi a mulati) bude budúcou metropolou Irán. A Čína bude metropolou pre neislámsky svet, a jej filozofiou podľa GP bude asi nejaký socialisticko-kapitalistický mačkopes (dnes je v číne kapitalizmus pod vedením komunistickej strany a marxizmu. to je skoro oxymoron). A práve takýto pseudosocializmus sa snaží vo svete vybudovať Schwab a WEF v spolupráci so starými štruktúrami OSN. A tento pseudosocialistický svet by zrejme chceli dať pod riadenie číny.


Jedna vec je želanie niekoho a druhá vec je reálna budúcnosť. Ja pevne verím, že HNR a Rusko zamiešajú karty, ale to hlavné, čo som chcel povedať je, že anglosasi nie sú naši skutoční nepriatelia.
SKUTOČNÍ NEPRIATELIA SÚ "ELITY" A ICH PÁNIČKOVIA. A čo sa týka obyčajných ľudí, obyčajných slovanov a anglosasov, tak treba hľadať cesty, ako spojiť sily, lebo keď sme rozdelení, tak sme slabší. A keď sme slabí, tak sa ľahko môžeme stať vo svete menšinovou rasou, dopadnúť ako severoamerickí indiáni.
A ja osobne mám rád biodiverzitu na svete. Nie len v prírode, ale aj v ľudskej džungli. Biodiverzitu národov, rás, kultúr, tradícií. Každá vo svojej domovskej "záhradke", nie všetky v jednom taviacom kotle.


Ešte by som sa vrátil k pôvodnej téme, k tomu rasovo-národnostnému sporu čo viedli Hox a Rusofil. To, že slovanské národy, na čele s Ruskom vedú boj o holú existenciu, je podľa mňa fakt. Lenže myslím si aj to, že ten boj nie je vyložene o anglosasoch proti slovanom, aj keď to tak navonok môže vyzerať. Sú to dve biele rasy, ktoré GP postavil proti sebe. Ale skutočný agresor nie sú anglosasi, ale ich "elity" a pániček týchto "elít" = "sily Západu", "svetové zákulisie". Veď všimnite si takú vec. Nielen slovanské národy vedú boj o prežitie, ale v skutočnosti ide o krk aj anglosasom... Veď sa pozrite, čo robia s americkým a britským školským systémom. Debilizujú ich rovnako, ako nás. Učia ich rovnakej samovražednej tolerancii ako nás _(bozkávať boty BLM; "black lives matter" je chvályhodný aktivizmus a "white lives matter" je odporný rasizmus - samovražedný dvojaký meter)_ Rovnaké degradačné LGBT hodnoty aplikujú aj na anglosasov aj na slovanské národy. Čo je teda cieľom? Cieľom je, aby si slovania aj anglosasi zopakovali osud severoamerických indiánov. Z mnohomiliónovej populácie zostalo niekoľko tisícok v rezerváciách. A teda ktoré národy majú dnes zelenú? Ak sa pozriem na americký kontinent, tak tam sú to černosi a latino. Ak sa pozriem do európy, tak zelenú tu majú arabi a černosti... Dokonca si dovolím tvrdiť, že nikto nikde ich nepodroboval tak tvrdému vakcinačnému apartheidu, ako domáce europske obyvateľstvo. Z toho usudzujem, že z pre GP do budúcna nie je biela rasa viacej vítaná. GP nie je milovníkom diverzity ani normálnej ľudskej tolerancie. Odsúdil bielu rasu k tomu, aby sa v budúcom svete stala menšinou, a momentálne to podporuje farebným rasizmom voči bielym. Pre moslimský svet budúcnosti (arabi, černosi a mulati) bude budúcou metropolou Irán. A Čína bude metropolou pre neislámsky svet, a jej filozofiou podľa GP bude asi nejaký socialisticko-kapitalistický mačkopes (dnes je v číne kapitalizmus pod vedením komunistickej strany a marxizmu. to je skoro oxymoron). A práve takýto pseudosocializmus sa snaží vo svete vybudovať Schwab a WEF v spolupráci so starými štruktúrami OSN. A tento pseudosocialistický svet by zrejme chceli dať pod riadenie číny. Jedna vec je želanie niekoho a druhá vec je reálna budúcnosť. Ja pevne verím, že HNR a Rusko zamiešajú karty, ale to hlavné, čo som chcel povedať je, že anglosasi nie sú naši skutoční nepriatelia. SKUTOČNÍ NEPRIATELIA SÚ "ELITY" A ICH PÁNIČKOVIA. A čo sa týka obyčajných ľudí, obyčajných slovanov a anglosasov, tak treba hľadať cesty, ako spojiť sily, lebo keď sme rozdelení, tak sme slabší. A keď sme slabí, tak sa ľahko môžeme stať vo svete menšinovou rasou, dopadnúť ako severoamerickí indiáni. A ja osobne mám rád biodiverzitu na svete. Nie len v prírode, ale aj v ľudskej džungli. Biodiverzitu národov, rás, kultúr, tradícií. Každá vo svojej domovskej "záhradke", nie všetky v jednom taviacom kotle.

SKUTOČNÍ NEPRIATELIA SÚ "ELITY" A ICH PÁNIČKOVIA. A čo sa týka obyčajných ľudí, obyčajných slovanov a anglosasov, tak treba hľadať cesty, ako spojiť sily, lebo keď sme rozdelení, tak sme slabší. A keď sme slabí, tak sa ľahko môžeme stať vo svete menšinovou rasou, dopadnúť ako severoamerickí indiáni
Dalo by se s tím souhlasit, ale...
Menšinovou rasou jsme již teď. Není nás ani 10%. Ty elity jsou formovány prostředím, ve kterém žijí, světonázorem, který zčásti dědí, zčásti přijímají již s mateřským mlékem.
Podívejme se na takovou VB. Je to typický kastovní systém, kde každá z kast přijímá svůj "úděl" a vůbec tu nerovnost neřeší. Pokládá ji za přirozenou.
Naše společnost je jiná. Před několika dny jsem sem dával úryvek z Vikipedie, kde je uvedeno, že naše společnost je nejvíce rovnostářská ze všech zemí EU a že tady máme nejméně lidí pod hranicí chudoby. Toto jsou dva typy společností, které nemůžou společně existovat.
Stačí si přečíst krátký úryvek amerického bestseleru, Sever proti Jihu, kde hlavní hrdinka Scarlet hrozí k nebi a přitom křičí: "Já už nikdy nebudu hladovět, budu lhát, ukradu, zabiju, no já nikdy víc nebudu mít hlad."
Toto je základní princip života Anglosasů. Lhaní, rabování, zabíjení. Nikde ani slovo o práci. A tato kniha je prosím, něco jako Bible západního člověka!
Vzpomeňte si na lidi v obleženém Leningradu. Kdyby tam náhodou byli s Anglosasy, ti by je sprostě okradli a zabili, jen aby se "nažrali".
Je to v nich za ta tisíciletí hluboko v podvědomí, pro ně jsme jen obyčejní otroci. Máme dokonce nižší cenu, než Indové, kterých staletí vyžírali. My jsme se nedali, proto nás tak nenávidí.
Nevím, jestli máš s nějakým Anglosasem osobní zkušenost. Já ano. Dokud si myslí, že je nad tebou, bere tě s určitou blahosklonností, kterého občas "pohladí po hlavě", jak svého psa, ale nikdy ti neodpustí, když zjistí, že si v něčem lepší, než on. Otrok si to nesmí dovolit. Byli vyformování, jako nástroj proti nám Slovanům a až nás zničí, pak dojde na ně, budou odhozeni, jak je odhozena prasklá sekera.
Putin to vše vidí a chápe. Pořád jim podává ruku, ke společné záchraně, ale výsledek dnes vidíme v přímém přenosu. Jak chceš bojovat s geny, které byly tak naprogramovány. Drak zůstane drakem. Je to jeho podstata.
https://www.youtube.com/watch?v=mRxU8tDp8nU&ab_channel=%D0%9C%D1%8B%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%85


[quote="pid:71138, uid:6"]SKUTOČNÍ NEPRIATELIA SÚ "ELITY" A ICH PÁNIČKOVIA. A čo sa týka obyčajných ľudí, obyčajných slovanov a anglosasov, tak treba hľadať cesty, ako spojiť sily, lebo keď sme rozdelení, tak sme slabší. A keď sme slabí, tak sa ľahko môžeme stať vo svete menšinovou rasou, dopadnúť ako severoamerickí indiáni[/quote]Dalo by se s tím souhlasit, ale... Menšinovou rasou jsme již teď. Není nás ani 10%. Ty elity jsou formovány prostředím, ve kterém žijí, světonázorem, který zčásti dědí, zčásti přijímají již s mateřským mlékem. Podívejme se na takovou VB. Je to typický kastovní systém, kde každá z kast přijímá svůj "úděl" a vůbec tu nerovnost neřeší. Pokládá ji za přirozenou. Naše společnost je jiná. Před několika dny jsem sem dával úryvek z Vikipedie, kde je uvedeno, že naše společnost je nejvíce rovnostářská ze všech zemí EU a že tady máme nejméně lidí pod hranicí chudoby. Toto jsou dva typy společností, které nemůžou společně existovat. Stačí si přečíst krátký úryvek amerického bestseleru, Sever proti Jihu, kde hlavní hrdinka Scarlet hrozí k nebi a přitom křičí: **"Já už nikdy nebudu hladovět, budu lhát, ukradu, zabiju, no já nikdy víc nebudu mít hlad."** Toto je základní princip života Anglosasů. Lhaní, rabování, zabíjení. Nikde ani slovo o práci. A tato kniha je prosím, něco jako Bible západního člověka! Vzpomeňte si na lidi v obleženém Leningradu. Kdyby tam náhodou byli s Anglosasy, ti by je sprostě okradli a zabili, jen aby se "nažrali". Je to v nich za ta tisíciletí hluboko v podvědomí, pro ně jsme jen obyčejní otroci. Máme dokonce nižší cenu, než Indové, kterých staletí vyžírali. My jsme se nedali, proto nás tak nenávidí. Nevím, jestli máš s nějakým Anglosasem osobní zkušenost. Já ano. Dokud si myslí, že je nad tebou, bere tě s určitou blahosklonností, kterého občas "pohladí po hlavě", jak svého psa, ale nikdy ti neodpustí, když zjistí, že si v něčem lepší, než on. Otrok si to nesmí dovolit. Byli vyformování, jako nástroj proti nám Slovanům a až nás zničí, pak dojde na ně, budou odhozeni, jak je odhozena prasklá sekera. Putin to vše vidí a chápe. Pořád jim podává ruku, ke společné záchraně, ale výsledek dnes vidíme v přímém přenosu. Jak chceš bojovat s geny, které byly tak naprogramovány. Drak zůstane drakem. Je to jeho podstata. https://www.youtube.com/watch?v=mRxU8tDp8nU&ab_channel=%D0%9C%D1%8B%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%85

momentálne to podporuje farebným rasizmom voči bielym.
Neuveriš, ale teraz si odcitoval slová asi najvačšieho slovanského "konšpirátora" Sidorova. Sidorov hovorí, že na planéte už tisícročia prebieha vojna proti bielej rase. Možno je správny čas o tom začať hovoriť a brať to normálne do úvahy pri rôznych konfliktoch. Tak sa nám naskytne iný pohľad na vec. O tom ako GP chce zlikvidovať bielu rasu .... a čo potom bude robiť ten GP? Veď väčšina vynálezov pochádza od bielej rasy. Ako si môže byť GP istý, že potom sa jeho planéta nezmení na planétu indiánov? A možno je to cieľom. Kebyže zoberieme do úvahy existenciu iných mimozemských rás a vesmírny imeprializmus, tak isto by sa našla nejaká iná vesmírna rasa, ktorá by znova premenila našu planétu na surovinový prívesok ... najlepšie keby tu ostalo pár otrokov čo by obsluhovali bagre a stroje a to je asi tak všetko. Lenže teraz tu sú miliardy ľudí a dokonca jedna odolná rasa, ktorá takýto prístup k planéte nedovolí. Takže nemôžu tu len tak priletieť s tými svojími bagrami a ťažiť vzácne suroviny. To by sme ich vybombardovali do doby kamennej. Napríklad aj vo filme Duna bola podobná myšlienka. Možno je to len scifi, ale zatiaľ to nikto nevie poriadne vyvrátiť. A keď sa pozrieme po planéte tak starodávnych kaňonov vidíme tisíce ... "neVedci" hovoria, že to voda a erózia spravila ... áno, erózia ma zuby ako bager na lyžici smile
K prenosu riadenia do číny, to už je takmer istá vec. Minule som videl ako čínani za pár rokov vybudovali tisíce kilometrov železníc a ciest. A u nás na Slovesnku stále cesty pomaly poľné a v Rusku zväčša len poľné. Prečo? No lebo niekto vie o tom ako funguje ekonomika a že cesta je tepnou ekonomiky. Chceš mať silný štát? Sprav si cesty. Chceš znížiť konkurencieschopnosť susedného štátu? Zablokuj mu výstavbu ciest a železníc. Takže čína nestavia toľko železníc preto lebo "sú v tom takí dobrí" ale preto lebo to nariadil GP, aby ich ekonomika napredovala a vo vhodnej chvíli bola znova použitá proti niekomu. Klasický scénar. Nahromadiť zdroje a potom ich rozbiť o múr. A potom zase a zase a zase ... nebyť tohto tupého scénara, tak už osídľujeme mars ... ale to by sa asi zase niekomu "vonku" nepáčilo. Podobne nahromadili zdroje v USA a .... rozbili ich o múr. To isté v EU, predtým v Rusku, predtým v Ríme atď atď....


[quote="pid:71138, uid:6"]momentálne to podporuje farebným rasizmom voči bielym.[/quote]Neuveriš, ale teraz si odcitoval slová asi najvačšieho slovanského "konšpirátora" Sidorova. Sidorov hovorí, že na planéte už tisícročia prebieha vojna proti bielej rase. Možno je správny čas o tom začať hovoriť a brať to normálne do úvahy pri rôznych konfliktoch. Tak sa nám naskytne iný pohľad na vec. O tom ako GP chce zlikvidovať bielu rasu .... a čo potom bude robiť ten GP? Veď väčšina vynálezov pochádza od bielej rasy. Ako si môže byť GP istý, že potom sa jeho planéta nezmení na planétu indiánov? A možno je to cieľom. Kebyže zoberieme do úvahy existenciu iných mimozemských rás a vesmírny imeprializmus, tak isto by sa našla nejaká iná vesmírna rasa, ktorá by znova premenila našu planétu na surovinový prívesok ... najlepšie keby tu ostalo pár otrokov čo by obsluhovali bagre a stroje a to je asi tak všetko. Lenže teraz tu sú miliardy ľudí a dokonca jedna odolná rasa, ktorá takýto prístup k planéte nedovolí. Takže nemôžu tu len tak priletieť s tými svojími bagrami a ťažiť vzácne suroviny. To by sme ich vybombardovali do doby kamennej. Napríklad aj vo filme Duna bola podobná myšlienka. Možno je to len scifi, ale zatiaľ to nikto nevie poriadne vyvrátiť. A keď sa pozrieme po planéte tak starodávnych kaňonov vidíme tisíce ... "neVedci" hovoria, že to voda a erózia spravila ... áno, erózia ma zuby ako bager na lyžici :D K prenosu riadenia do číny, to už je takmer istá vec. Minule som videl ako čínani za pár rokov vybudovali tisíce kilometrov železníc a ciest. A u nás na Slovesnku stále cesty pomaly poľné a v Rusku zväčša len poľné. Prečo? No lebo niekto vie o tom ako funguje ekonomika a že cesta je tepnou ekonomiky. Chceš mať silný štát? Sprav si cesty. Chceš znížiť konkurencieschopnosť susedného štátu? Zablokuj mu výstavbu ciest a železníc. Takže čína nestavia toľko železníc preto lebo "sú v tom takí dobrí" ale preto lebo to nariadil GP, aby ich ekonomika napredovala a vo vhodnej chvíli bola znova použitá proti niekomu. Klasický scénar. Nahromadiť zdroje a potom ich rozbiť o múr. A potom zase a zase a zase ... nebyť tohto tupého scénara, tak už osídľujeme mars ... ale to by sa asi zase niekomu "vonku" nepáčilo. Podobne nahromadili zdroje v USA a .... rozbili ich o múr. To isté v EU, predtým v Rusku, predtým v Ríme atď atď....

nebyť tohto tupého scénara, tak už osídľujeme mars
Proč Mars? Stačila by Sahara a ostatní pouště.


[quote="pid:71153, uid:106"]nebyť tohto tupého scénara, tak už osídľujeme mars[/quote]Proč Mars? Stačila by Sahara a ostatní pouště.

Po úvaze jsem se rozhodl na položenou otázku ohledně sošek odpovědět. Informace je v odkazu. Číst na vlastní nebezpečí a vlastní zodpovědnost - jedná se o informaci která zaútočí na základy vašeho světonázoru.


https://pastebin.com/rxZWxk16


Po úvaze jsem se rozhodl na položenou otázku ohledně sošek odpovědět. Informace je v odkazu. Číst na vlastní nebezpečí a vlastní zodpovědnost - jedná se o informaci která zaútočí na základy vašeho světonázoru. https://pastebin.com/rxZWxk16

jedná se o informaci která zaútočí na základy vašeho světonázoru.

Je tam jedna veta


"Hybridé vzniklí ze sexuálního spojení padlých andělů a lidí."


Tak nemám rád keď je niekto skúpy na slovo.
Kto sú to anjeli? Ktoré vysvetlenie myslíš


  1. Nadprirodzené bytosti, existujúce v rozprávke
  2. Agregory nesúce kultúru tvorivých povahových čŕt
  3. Mimozemská rasa akýchsi "lepšoľudí"
  4. Reálni ľudia existujúci v spoločnosti vyznačujúci sa mimoriadnou schopnosťou pomáhať iným ľudom a chrániť spoločnosť pre úpadkom
  5. Liberáli

Kto sú to ľudia?

  1. Masa rôznych jednotlivcov nemajúcich spoločné črty, či už povahové alebo fyzické
  2. Skupina jednotlivcov nesúcich kvality človečenské

Čo myslíš pod sexuálnym spojením?

  1. Len kontakt na úrovni fyzickej.
  2. Kontakt na úrovni fyzickej a informačnej
  3. Kontakt len na úrovni informačnej

[quote="pid:71156, uid:235"]jedná se o informaci která zaútočí na základy vašeho světonázoru.[/quote] Je tam jedna veta "Hybridé vzniklí ze sexuálního spojení padlých andělů a lidí." Tak nemám rád keď je niekto skúpy na slovo. Kto sú to anjeli? Ktoré vysvetlenie myslíš 1. Nadprirodzené bytosti, existujúce v rozprávke 2. Agregory nesúce kultúru tvorivých povahových čŕt 3. Mimozemská rasa akýchsi "lepšoľudí" 4. Reálni ľudia existujúci v spoločnosti vyznačujúci sa mimoriadnou schopnosťou pomáhať iným ľudom a chrániť spoločnosť pre úpadkom 5. Liberáli Kto sú to ľudia? 1. Masa rôznych jednotlivcov nemajúcich spoločné črty, či už povahové alebo fyzické 2. Skupina jednotlivcov nesúcich kvality človečenské Čo myslíš pod sexuálnym spojením? 1. Len kontakt na úrovni fyzickej. 2. Kontakt na úrovni fyzickej a informačnej 3. Kontakt len na úrovni informačnej

"Hybridé vzniklí ze sexuálního spojení padlých andělů a lidí."


Hoax, uvedomuješ si, že si tým potvrdil to, čo píšeme? Ono sa to nevylučuje, naopak to dokresľuje naše videnie problematiky.


[quote="pid:71160, uid:106"]"Hybridé vzniklí ze sexuálního spojení padlých andělů a lidí."[/quote] Hoax, uvedomuješ si, že si tým potvrdil to, čo píšeme? Ono sa to nevylučuje, naopak to dokresľuje naše videnie problematiky.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Hoax, uvedomuješ si, že si tým potvrdil to, čo píšeme? Ono sa to nevylučuje, naopak to dokresľuje naše videnie problematiky.


Vážený diskutér. Prosím vyvarovať sa pejoratívnych výrazov na Hoxa, aj ked s ním nesúhlasíš. Znie to detinsky na úrovni základnej školy. Urobil pre kominitu kopec dobrého a má pravo na vlastný názor.
Dá sa diskutovať aj kultúrne.


[quote="pid:71162, uid:623"]Hoax, uvedomuješ si, že si tým potvrdil to, čo píšeme? Ono sa to nevylučuje, naopak to dokresľuje naše videnie problematiky.[/quote] Vážený diskutér. Prosím vyvarovať sa pejoratívnych výrazov na Hoxa, aj ked s ním nesúhlasíš. Znie to detinsky na úrovni základnej školy. Urobil pre kominitu kopec dobrého a má pravo na vlastný názor. Dá sa diskutovať aj kultúrne.

Vážený diskutér. Prosím vyvarovať sa pejoratívnych výrazov na Hoxa, aj ked s ním nesúhlasíš. Znie to detinsky na úrovni základnej školy. Urobil pre kominitu kopec dobrého a má pravo na vlastný názor.
Dá sa diskutovať aj kultúrne.


Skús byť, vážený diskutér, konkrétny. Pretože netuším o čom píšeš. Hoaxovi som dal za pravdu a on dal za pravdu nám. Nerozumiem v čom je problém.


[quote="pid:71163, uid:196"]Vážený diskutér. Prosím vyvarovať sa pejoratívnych výrazov na Hoxa, aj ked s ním nesúhlasíš. Znie to detinsky na úrovni základnej školy. Urobil pre kominitu kopec dobrého a má pravo na vlastný názor. Dá sa diskutovať aj kultúrne.[/quote] Skús byť, vážený diskutér, konkrétny. Pretože netuším o čom píšeš. Hoaxovi som dal za pravdu a on dal za pravdu nám. Nerozumiem v čom je problém.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 9. 5. 2022 o 20:27

"neVedci" hovoria, že to voda a erózia spravila ... áno, erózia ma zuby ako bager na lyžici smile


Niečo o tom je aj v článku Na Zemi niet lesov I. na Tartárii. Osobne sa mi to zdá pritiahnuté za vlasy.


[quote="pid:71153, uid:106"]"neVedci" hovoria, že to voda a erózia spravila ... áno, erózia ma zuby ako bager na lyžici smile[/quote] Niečo o tom je aj v článku **[Na Zemi niet lesov I.](https://www.tartaria.sk/hladanie/vyslo-inde/as-gard/288-na-zemi-niet-lesov-i)** na Tartárii. Osobne sa mi to zdá pritiahnuté za vlasy.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Tak nemám rád keď je niekto skúpy na slovo.
Kto sú to anjeli? Ktoré vysvetlenie myslíš


Dle mého názoru se jedná o skupinu, jak píšeš "lepšolidí", ať už vzhledově lidem podobných a nebo i relativně jiných.
Jejich technologické schopnosti a nebo možná i jiné, přesahují a nebo v té době alespoň přesahovaly ty lidské pozemské, ale jejich mravní vývoj byl na značném sestupu, tudíž jsou padlí.


Upozorňuji, že se jedná o teoretickou úvahu, nikoliv o faktologické tvrzení.


Zároveň si myslím, že pokud by nějaký tvor humanoidního typu a dostatečného intelektu nemohl díky své nevratné zkaženosti dosáhnout Lidství, tak by byl již dávno za hranicí Božího dopuštění a byl by jakožto druh "skartován".


Samozřejmě, je zajímavé, jak dokáže GP balancovat na hraně Božího dopuštění bez toho, aby spadl do skartovačky...
Pokud bych dle mého názoru přistoupil na to, že GP, minimálně ve svých spodních patrech, má fyzickou humanoidní podobu, tak je Satan, jakožto hiearchicky GP nadřazený...co vlastně je? Je to egregor, který si uvědomil sebe sama? Nebo bytost bez fyzické formy, která určitým způsobem splynula se silným egregorem?


[quote="pid:71160, uid:106"]Tak nemám rád keď je niekto skúpy na slovo. Kto sú to anjeli? Ktoré vysvetlenie myslíš[/quote] Dle mého názoru se jedná o skupinu, jak píšeš "lepšolidí", ať už vzhledově lidem podobných a nebo i relativně jiných. Jejich technologické schopnosti a nebo možná i jiné, přesahují a nebo v té době alespoň přesahovaly ty lidské pozemské, ale jejich mravní vývoj byl na značném sestupu, tudíž jsou padlí. Upozorňuji, že se jedná o teoretickou úvahu, nikoliv o faktologické tvrzení. Zároveň si myslím, že pokud by nějaký tvor humanoidního typu a dostatečného intelektu nemohl díky své nevratné zkaženosti dosáhnout Lidství, tak by byl již dávno za hranicí Božího dopuštění a byl by jakožto druh "skartován". Samozřejmě, je zajímavé, jak dokáže GP balancovat na hraně Božího dopuštění bez toho, aby spadl do skartovačky... Pokud bych dle mého názoru přistoupil na to, že GP, minimálně ve svých spodních patrech, má fyzickou humanoidní podobu, tak je Satan, jakožto hiearchicky GP nadřazený...co vlastně je? Je to egregor, který si uvědomil sebe sama? Nebo bytost bez fyzické formy, která určitým způsobem splynula se silným egregorem?
14.63k
382
31
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept