Mimo kategórií
Dolezite info pre vsetkych

Namísto toho se právě oni svým jasným sdělením parazitovi měli už dávno projevit a nečekat, až se fórum začne otřásat v základech.


V základoch sa otriasajú nespracované veci niektorých diskutujúcich. Fórum je v poriadku a nemá problém. Ak tu niekto volá po cenzúre a vyštvávaní ostatních, lebo sa mu nepáčia jeho názory, mal by si ruku podať s dnešnými cenzormi. Je smutné, že niektorí tzv. študenti KSB nie sú schopní spracovať alebo ignorovať jedného diskutujúceho, ktorý sa sám priznal, že patrí medzi chorvátske služby, takže všetci vieme, s kým máme dočinenia. Hľadajú problém mimo seba, lenže problém je v nich. Krásna vizitka KSB. Nejako sa nám tie pseudoautority odhaľujú. Michail Veličko si registruje obchodné značky, pár členov fóra vytvára problém z ničoho a volá po cenzúre. Čo by vám asi povedal Valerij Piakin? Musíte sa cítiť veľmi slabí vo svojej pozícií, keď vás dokážu odrovnať nejakí Globalisté.


[quote="pid:71187, uid:57"]Namísto toho se právě oni svým jasným sdělením parazitovi měli už dávno projevit a nečekat, až se fórum začne otřásat v základech.[/quote] V základoch sa otriasajú nespracované veci niektorých diskutujúcich. Fórum je v poriadku a nemá problém. Ak tu niekto volá po cenzúre a vyštvávaní ostatních, lebo sa mu nepáčia jeho názory, mal by si ruku podať s dnešnými cenzormi. Je smutné, že niektorí tzv. študenti KSB nie sú schopní spracovať alebo ignorovať jedného diskutujúceho, ktorý sa sám priznal, že patrí medzi chorvátske služby, takže všetci vieme, s kým máme dočinenia. Hľadajú problém mimo seba, lenže problém je v nich. Krásna vizitka KSB. Nejako sa nám tie pseudoautority odhaľujú. Michail Veličko si registruje obchodné značky, pár členov fóra vytvára problém z ničoho a volá po cenzúre. Čo by vám asi povedal Valerij Piakin? Musíte sa cítiť veľmi slabí vo svojej pozícií, keď vás dokážu odrovnať nejakí Globalisté.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 9. 5. 2022 o 23:58

Jura,
toto by sa teoreticky dalo naprogramovať tak, aby to robila miestna komunita sama, bez nutnosti zásahu administrátora. Sama by plnila funkciu spam filtra...


Chápu, že naprogramovat to bude těžké ....
Ale je sem možné dát nové téma a v něm hlasování ... tj. např. o tom, že zabanujeme Globalisté.


U něj by to mohlo dopadnout naprosto jasně.


U jiných by to možná vyřešilo omezení počtu příspěvků na den, např. na 3.


[quote="pid:71169, uid:6"]Jura, toto by sa teoreticky dalo naprogramovať tak, aby to robila miestna komunita sama, bez nutnosti zásahu administrátora. Sama by plnila funkciu spam filtra...[/quote] Chápu, že naprogramovat to bude těžké .... Ale je sem možné dát nové téma a v něm hlasování ... tj. např. o tom, že zabanujeme Globalisté. U něj by to mohlo dopadnout naprosto jasně. U jiných by to možná vyřešilo omezení počtu příspěvků na den, např. na 3.

. Čo by vám asi povedal Valerij Piakin?
Podla mna by povedal ze citajte len zapisky do roku 2018 a potom len jeho.
Ale teraz vazne. napr. Pjakin sak kto chce nech ho sleduje (ja uz nie) ale by ma nenapadlo to zakazovat druhym alebo robit hejtovacky a pohon na tych co ho sleduju. Rovnako je to z Globalistom. Problem nie je toto forum suhlas Ogar. Vyjadrujem podporu administrtorovi aj moderatorom dohodnize sa a urobte si to podla svojho. Ked uz tak chvalili toho Hoxa tak jeho metoda bola komu se nelibi tam su dvere ja som tam slusne zaprial vsetko dobre a odisiel. Nahubky v podobe banov je cesta do pekla dlazdena dobrym umyslom.


. Čo by vám asi povedal Valerij Piakin? Podla mna by povedal ze citajte len zapisky do roku 2018 a potom len jeho. Ale teraz vazne. napr. Pjakin sak kto chce nech ho sleduje (ja uz nie) ale by ma nenapadlo to zakazovat druhym alebo robit hejtovacky a pohon na tych co ho sleduju. Rovnako je to z Globalistom. Problem nie je toto forum suhlas Ogar. Vyjadrujem podporu administrtorovi aj moderatorom dohodnize sa a urobte si to podla svojho. Ked uz tak chvalili toho Hoxa tak jeho metoda bola komu se nelibi tam su dvere ja som tam slusne zaprial vsetko dobre a odisiel. Nahubky v podobe banov je cesta do pekla dlazdena dobrym umyslom.

Namísto toho se právě oni svým jasným sdělením parazitovi měli už dávno projevit a nečekat, až se fórum začne otřásat v základech.


V základoch sa otriasajú nespracované veci niektorých diskutujúcich. Fórum je v poriadku a nemá problém. Ak tu niekto volá po cenzúre a vyštvávaní ostatních, lebo sa mu nepáčia jeho názory, mal by si ruku podať s dnešnými cenzormi. Je smutné, že niektorí tzv. študenti KSB nie sú schopní spracovať alebo ignorovať jedného diskutujúceho

Jak jen že to bylo (je) s tou trefenou husou?


Trafená hus zagágala. Opakovane. Zo všetkého, čo som napísal, si si vybral práve toto. Beriem to ako priznanie.


[quote="pid:71187, uid:57"]Namísto toho se právě oni svým jasným sdělením parazitovi měli už dávno projevit a nečekat, až se fórum začne otřásat v základech.[/quote] [quote="pid:71191, uid:623"]V základoch sa otriasajú nespracované veci niektorých diskutujúcich. Fórum je v poriadku a nemá problém. Ak tu niekto volá po cenzúre a vyštvávaní ostatních, lebo sa mu nepáčia jeho názory, mal by si ruku podať s dnešnými cenzormi. Je smutné, že niektorí tzv. študenti KSB nie sú schopní spracovať alebo ignorovať jedného diskutujúceho[/quote] Jak jen že to bylo (je) s tou trefenou husou? [quote="pid:71130, uid:623"]Trafená hus zagágala. Opakovane. Zo všetkého, čo som napísal, si si vybral práve toto. Beriem to ako priznanie.[/quote]

Tak si dáme DVTŘ v praxi.
Jaký je vektor cílů zdejších aministrátorů?
Jaký je vektor stavu a nakonec jaký je vektor chyb vůči cílům zdejšího fóra?
Skupina "Globalisté" není ničím jiným, než bandou trockystů. Probíhá informační válka a admin a moderátoři tento hnis svým pasivním postojem jen přiživují. Je to přímé pěstování vši v kožichu.
Zabanovat a to na základě již toho, že se už plně projevili! Teď už je přece jasné, oč jim jde, tak proč je dále tolerovat!


Tak si dáme DVTŘ v praxi. Jaký je vektor cílů zdejších aministrátorů? Jaký je vektor stavu a nakonec jaký je vektor chyb vůči cílům zdejšího fóra? Skupina "Globalisté" není ničím jiným, než bandou trockystů. Probíhá informační válka a admin a moderátoři tento hnis svým pasivním postojem jen přiživují. Je to přímé pěstování vši v kožichu. Zabanovat a to na základě již toho, že se už plně projevili! Teď už je přece jasné, oč jim jde, tak proč je dále tolerovat!

Škodící náplavová menšina má stejná, ale spíše větší práva, nežli domorodá většina. Kde já to jen viděl?


Škodící náplavová menšina má stejná, ale spíše větší práva, nežli domorodá většina. Kde já to jen viděl?

Že sa odbieha od témy je normálne. Že si v téme pár diskutujúcich vymieňa názory na seba je normálne. Že sa používa osobná rovina je normálne. Mňa osobná rovina dokonca baví. Ale možno preto, že to neberiem vážne ani osobne, narozdiel od niektorých. Nedokážete ustáť diskusiu na tomto fóre, kde sú zdatní súperi? Ako ju dokážete ustáť v reálnom svete, kde sú nielen zdatní súperi, ale aj súperi na opačnej strane barikády?
Ogar Valach


Jasně jsi dal najevo, že ti jde jen o politický pokec, ne o tandemovou práci. Soupeření názorů není totéž, co sjednocení názorů, ke kterému dochází mezi diskutéři přes dílčí názorové rozdíly.


Tandemovou práci nejde dělat (a jedině ta nás může někam posunout), když oba (všichni u polytandemu) nemají stejné informace = nepřečetli všechno.
Zahlcování balastem tomuto brání. Světonázorové nastavení (diskutéry považovat nikoliv za partnery diskuse, ale názorové nepřátele) tomu taky brání. Viz tento diskutující


Sú tu rozhľadení a zdatní súperi


K diskusi se světonázorovými oponenty slouží mainstream typu iDnes a Facebook.
Zde bychom chtěli věci posouvat.


[quote="pid:71111, uid:158"]Že sa odbieha od témy je normálne. Že si v téme pár diskutujúcich vymieňa názory na seba je normálne. Že sa používa osobná rovina je normálne. Mňa osobná rovina dokonca baví. Ale možno preto, že to neberiem vážne ani osobne, narozdiel od niektorých. Nedokážete ustáť diskusiu na tomto fóre, kde sú zdatní súperi? Ako ju dokážete ustáť v reálnom svete, kde sú nielen zdatní súperi, ale aj súperi na opačnej strane barikády? Ogar Valach Jasně jsi dal najevo, že ti jde jen o politický pokec, ne o tandemovou práci. Soupeření názorů není totéž, co sjednocení názorů, ke kterému dochází mezi diskutéři přes dílčí názorové rozdíly.[/quote] Tandemovou práci nejde dělat (a jedině ta nás může někam posunout), když oba (všichni u polytandemu) nemají stejné informace = nepřečetli všechno. Zahlcování balastem tomuto brání. Světonázorové nastavení (diskutéry považovat nikoliv za partnery diskuse, ale názorové nepřátele) tomu taky brání. Viz tento diskutující [quote="pid:71091, uid:623"]Sú tu rozhľadení a zdatní súperi[/quote] K diskusi se světonázorovými oponenty slouží mainstream typu iDnes a Facebook. Zde bychom chtěli věci posouvat.

Adminovi a moderátorom posielam silu.
Ked sa dostal k tomuto fóru, sa mi to tu dobre čítalo. Vsetci reagovali argumentom, vysvetlením a pochopením. Vedel som si urobit ucelený obraz.


Potom som narazil na komentáre ogara. Spočiatku mi imponoval koli slovienstvu a Laubertovi.
No neskoršie jeho chovanie, schizofrénia v názoroch, používanie Véd ako mu vyhovuje, spôsobilo hanbu nielen Laubertovi ale aj celým Védam.


dakujme tejto osobe. Vzdy ked niekto niekoho slušne upozorní aby dal dôkaz akebo neurážal.
Zahúka tu ogar sanitka a uz sa uráža ten čo upozornil.


chlapec ogar mam pocit ze si libujes v tom ked vytociš a vyprovokuješ ludi, vola sa to: sadizmu nie ingliizmus.


Kto nezastaví zlo je zodpovedný za jeho dalsie šírenie.
Toto si neustále vykladaš po svojom.
A jeden takyto ogar je aj u oracla.


vymazať


Adminovi a moderátorom posielam silu. Ked sa dostal k tomuto fóru, sa mi to tu dobre čítalo. Vsetci reagovali argumentom, vysvetlením a pochopením. Vedel som si urobit ucelený obraz. Potom som narazil na komentáre ogara. Spočiatku mi imponoval koli slovienstvu a Laubertovi. No neskoršie jeho chovanie, schizofrénia v názoroch, používanie Véd ako mu vyhovuje, spôsobilo hanbu nielen Laubertovi ale aj celým Védam. dakujme tejto osobe. Vzdy ked niekto niekoho slušne upozorní aby dal dôkaz akebo neurážal. Zahúka tu ogar sanitka a uz sa uráža ten čo upozornil. chlapec ogar mam pocit ze si libujes v tom ked vytociš a vyprovokuješ ludi, vola sa to: sadizmu nie ingliizmus. Kto nezastaví zlo je zodpovedný za jeho dalsie šírenie. Toto si neustále vykladaš po svojom. A jeden takyto ogar je aj u oracla. vymazať

Vidím, že to nechápeš. Nenadarmo si bol označený (nie mnou) za agenta, ktorého úlohou je udržať ovečky v košiari


@Neo dovoľ, viac, ako ku tomuto prispevku som nečítal. Osobna rovina ako vyšitá na hrudi.

Ku teme toľko. NanOracle blogu mame podobny problem, ako popisujú Taurus a Jardob. Proste trollíci sa vyskytnú buď, ked sme v téme zaťali do témy ktora by mohla sugnifikantne zmeniť infopole, alebo, keď osvetľujeme skryté časti mozaiky a taháme ich na povrch.
A idú si svoje. hasbara, charakter assasination,klasické uražanie, ako aj tento typ veľmi jného dráždenia osobnou rovinou, vysmechom....


A je to ťažké, pretože nie vždy sa nam ukáže, ze z jednej ipny ide 10 nickov. Často to menia a umoderovať aj malu diskusiu je naročné z casoveho hľadiska ako aj z hľadiska tematického teda odlíšenia kaleidoskopu od profi trolla.


Prajem moderatorom dobrú ruku a pevné nervy, no ja mozem za mna len poradit, v momente, kedy vyhodnotíte trolla, nemaznsť sa s ním, takto skoncil leva-net, uz nebolo síl na moderáciu.
@Ogar Valach Vy si pozrite moj posledny clanok a zamyslite sa, nie preco mate opacne nazory ale preco reagujete tak, ako reagujete....

https://oracle911blog.wordpress.com/2022/05/09/priputanie-sa-averzia-a-ignorancia/


[quote="pid:71114, uid:623"]Vidím, že to nechápeš. Nenadarmo si bol označený (nie mnou) za agenta, ktorého úlohou je udržať ovečky v košiari[/quote] @Neo dovoľ, viac, ako ku tomuto prispevku som nečítal. Osobna rovina ako vyšitá na hrudi. Ku teme toľko. NanOracle blogu mame podobny problem, ako popisujú Taurus a Jardob. Proste trollíci sa vyskytnú buď, ked sme v téme zaťali do témy ktora by mohla sugnifikantne zmeniť infopole, alebo, keď osvetľujeme skryté časti mozaiky a taháme ich na povrch. A idú si svoje. hasbara, charakter assasination,klasické uražanie, ako aj tento typ veľmi jného dráždenia osobnou rovinou, vysmechom.... A je to ťažké, pretože nie vždy sa nam ukáže, ze z jednej ipny ide 10 nickov. Často to menia a umoderovať aj malu diskusiu je naročné z casoveho hľadiska ako aj z hľadiska tematického teda odlíšenia kaleidoskopu od profi trolla. Prajem moderatorom dobrú ruku a pevné nervy, no ja mozem za mna len poradit, v momente, kedy vyhodnotíte trolla, nemaznsť sa s ním, takto skoncil leva-net, uz nebolo síl na moderáciu. @Ogar Valach Vy si pozrite moj posledny clanok a zamyslite sa, nie preco mate opacne nazory ale preco reagujete tak, ako reagujete.... https://oracle911blog.wordpress.com/2022/05/09/priputanie-sa-averzia-a-ignorancia/

Kedze ju nejaky moj kolega znova otvoril, tak to vyzera, ze fnukam.


Jaky je rozdiel medzi fnukanim a zamknutim vlakna (utekom) bez jasneho vyjadrenia sa?


Ja, ako diskutujuci stale neviem, aky je vysledok problemu s trolmi. Pokracovanie po starom a cakanie, ze sa to nejak utrasie? Stale sa drzis toho, ze pracovny trol prestane trolit a diskutujuci sa uz do neho neozvu?


[quote="pid:71185, uid:10"]Kedze ju nejaky moj kolega znova otvoril, tak to vyzera, ze fnukam.[/quote] Jaky je rozdiel medzi fnukanim a zamknutim vlakna (utekom) bez jasneho vyjadrenia sa? Ja, ako diskutujuci stale neviem, aky je vysledok problemu s trolmi. Pokracovanie po starom a cakanie, ze sa to nejak utrasie? Stale sa drzis toho, ze pracovny trol prestane trolit a diskutujuci sa uz do neho neozvu?

Prajem moderatorom dobrú ruku a pevné nervy, no ja mozem za mna len poradit, v momente, kedy vyhodnotíte trolla, nemaznsť sa s ním, takto skoncil leva-net, uz nebolo síl na moderáciu.

v poslednej dobe sa už nediskutuje ani poriadne na autuálnej téme. Vezmite si len kolko sledovanosti má toto vlákno.
Tento strom začína vysychat . Pokial sa parazitom hned nezarazí vstup , strom zhynie.
Viete akú majú radost ,ked vidia ako sa dohadujeme medzi sebou. Ako sa vyhrožuje banom starým nickom z levanetu ? A trollovia ako Globaliste , Ogar a další , napadajú ostatných a pritom sa pekne smejú. Kolko nickov im slušne dohováralo už mesiace dozadu
a oni nakoniec svoju úlohu vyplnili. Rozoštvali to tu a ešte ich admini nevedomky chránili,
aby sa snimi jednalo tolerantne .


[quote="pid:71217, uid:183"]Prajem moderatorom dobrú ruku a pevné nervy, no ja mozem za mna len poradit, v momente, kedy vyhodnotíte trolla, nemaznsť sa s ním, takto skoncil leva-net, uz nebolo síl na moderáciu.[/quote] v poslednej dobe sa už nediskutuje ani poriadne na autuálnej téme. Vezmite si len kolko sledovanosti má toto vlákno. Tento strom začína vysychat . Pokial sa parazitom hned nezarazí vstup , strom zhynie. Viete akú majú radost ,ked vidia ako sa dohadujeme medzi sebou. Ako sa vyhrožuje banom starým nickom z levanetu ? A trollovia ako Globaliste , Ogar a další , napadajú ostatných a pritom sa pekne smejú. Kolko nickov im slušne dohováralo už mesiace dozadu a oni nakoniec svoju úlohu vyplnili. Rozoštvali to tu a ešte ich admini nevedomky chránili, aby sa snimi jednalo tolerantne .
Upravené 10. 5. 2022 o 11:10

Jox
Prajem moderatorom dobrú ruku a pevné nervy, no ja mozem za mna len poradit, v momente, kedy vyhodnotíte trolla, nemaznsť sa s ním, takto skoncil leva-net, uz nebolo síl na moderáciu.Tak ze navrhujes este tvrdsie hm?
Robit rovnake veci a ocakavat iny vysledok je chybou.
Ide o to ze teraz ti co pozaduju bany a blokacie neskor ich budu pozadovat medzi sebou.Napr. A jemu si preco vtedy nedal ban? Toto neni osobne? Toto tu uz bolo. Ale akceptujem akekolvek rozhodnutie admina aj moderatorov. Ja by som to nechal tak tento web ma dalsie nastroje oproti leva netu neviem preco sa nepouzivaju.


Jox Prajem moderatorom dobrú ruku a pevné nervy, no ja mozem za mna len poradit, v momente, kedy vyhodnotíte trolla, nemaznsť sa s ním, takto skoncil leva-net, uz nebolo síl na moderáciu.Tak ze navrhujes este tvrdsie hm? Robit rovnake veci a ocakavat iny vysledok je chybou. Ide o to ze teraz ti co pozaduju bany a blokacie neskor ich budu pozadovat medzi sebou.Napr. A jemu si preco vtedy nedal ban? Toto neni osobne? Toto tu uz bolo. Ale akceptujem akekolvek rozhodnutie admina aj moderatorov. Ja by som to nechal tak tento web ma dalsie nastroje oproti leva netu neviem preco sa nepouzivaju.

Robit rovnake veci a ocakavat iny vysledok je chybou.


Rony teraz Vám skúsim vysvetliť pohľad aj Jardoba, aj mňa... A mozno dalsích.


Čo sa stane, ak sa zlegalizujú vraždy v spoločnosti? Pozrite sa na Ukrajinu
Čo sa stane, ak sa zlegalizujú okrádania malych veľkými? Pozrite sa na burzu.
Čo sa stane, ak sa zlegalizuje mučenie? Pozrite sa do Slovenskych škôl za posledne dva roky.
Čo sa stane ak sa zlegalizuje vláda demonickych pováh nad zvyškom ľudí. Pozrite sa na nasu vládu.


Čo sa stane, keď budete ignorovať zlo. Čo sa stane, ked budete pripútaná ku myšlienke liberalizmu, kde všetci, aj tí, co ubližuju zamerne, maju jeden hlas. Čo sa stane, ak máte averziu ku rieseniam tvrdým na ochranu pred tymi, ktorí vedome ubližujú?


Z tychto troch bodov, ignorantstva, averzie a priputania sa, vzniká jed, ktorý koluje potom v hmotnom aj nehmotnom svete.


Jardob to hore napisal jasne. Ak nefunguje imunita, telo umiera. Ak nefunguje bytosť v karmickom svete na principe lasky, otvara cestu demonom do vlastneho vnutra. A ignorantstvo Láska nie je. Je to cesta na otcorenie sa demonom, ktorí prerusia nakoniec kontakt s najvyšším a človek chodí ako "bez duše" .


Preto je potreba moderácie a preto aj toto fórum asi končí. @Neo vďaka za projekt, no chapem, ze je to tazké q uprimne, možnonje to na jednej strane dobre. Ľudia zasa prestali diskutovať o rozvoji ale diskusia prišla do témy bulvár o všetkom a zostali len criepky kaleidoskopu. A tie sa nasledne darilo otáčať trolom, ako chceli.
Kazdopádne knihy, ktore som Ti odporucil zacni citať, budes mat teraz na to viac času a nechaj semienko v nivh obsiahnuté klíčiť v pokoji. zalievaj ho a šťastie pride samo.

Bid zdravý a všetko dobré, hlavne štastie, štastie bez smutku a nech Ťa utrpenie obchádza oblúkom


[quote="pid:71225, uid:777"]Robit rovnake veci a ocakavat iny vysledok je chybou.[/quote] Rony teraz Vám skúsim vysvetliť pohľad aj Jardoba, aj mňa... A mozno dalsích. Čo sa stane, ak sa zlegalizujú vraždy v spoločnosti? Pozrite sa na Ukrajinu Čo sa stane, ak sa zlegalizujú okrádania malych veľkými? Pozrite sa na burzu. Čo sa stane, ak sa zlegalizuje mučenie? Pozrite sa do Slovenskych škôl za posledne dva roky. Čo sa stane ak sa zlegalizuje vláda demonickych pováh nad zvyškom ľudí. Pozrite sa na nasu vládu. Čo sa stane, keď budete ignorovať zlo. Čo sa stane, ked budete pripútaná ku myšlienke liberalizmu, kde všetci, aj tí, co ubližuju zamerne, maju jeden hlas. Čo sa stane, ak máte averziu ku rieseniam tvrdým na ochranu pred tymi, ktorí vedome ubližujú? Z tychto troch bodov, ignorantstva, averzie a priputania sa, vzniká jed, ktorý koluje potom v hmotnom aj nehmotnom svete. Jardob to hore napisal jasne. Ak nefunguje imunita, telo umiera. Ak nefunguje bytosť v karmickom svete na principe lasky, otvara cestu demonom do vlastneho vnutra. A ignorantstvo Láska nie je. Je to cesta na otcorenie sa demonom, ktorí prerusia nakoniec kontakt s najvyšším a človek chodí ako "bez duše" . Preto je potreba moderácie a preto aj toto fórum asi končí. @Neo vďaka za projekt, no chapem, ze je to tazké q uprimne, možnonje to na jednej strane dobre. Ľudia zasa prestali diskutovať o rozvoji ale diskusia prišla do témy bulvár o všetkom a zostali len criepky kaleidoskopu. A tie sa nasledne darilo otáčať trolom, ako chceli. Kazdopádne knihy, ktore som Ti odporucil zacni citať, budes mat teraz na to viac času a nechaj semienko v nivh obsiahnuté klíčiť v pokoji. zalievaj ho a šťastie pride samo. Bid zdravý a všetko dobré, hlavne štastie, štastie bez smutku a nech Ťa utrpenie obchádza oblúkom

. Ked uz tak chvalili toho Hoxa tak jeho metoda bola komu se nelibi tam su dvere ja som tam slusne zaprial vsetko dobre a odisiel.


No to je super, Rony. Včera jsem tu četl, že Boletus si dobrovolně dá ban. Ten skoro ban, jak pozoruji, už si dal před nějakou dobou, protože zřejmě postrádá smysl sem přispívat, jelikož nechce ztrácet čas prodíráním se přes informační šum. A působí na jiných platformách, kde jeho práce smysl má.


V zásadě jsme nic neztratili. Boletus odejde, Globalisté tu zůstane. Vyměnili jsme kus za kus, že?


Jen se tak zeptám, jakou dobu trvá, než se vychová (sám sebe) takový analytik kvality Boletuse? A ne každý se takovým stane, i kdyby zde působil desetiletí.


Jak říkal Stalin? "kadry rešajut vsjo".


Boletuse jsem uvédl, jako čerstvý příklad. Nevšíml sis, kolik starých nicků přestává sem přispívat a jak analytika upadá dolů? Proč asi?


Vždyť se podívej, co zde dělá druhý "expert" - Ogar. Neustále napadá a provokuje jiné nicky. O mě například, zde prohlašuje, že jsem agent. A když se jednou ozvu, je mi vyhrožováno banem za "invektivy" a prý, že "tapetuji". Do té doby, než jsem se ozval, moderatorovi nevadily invektivy Ogara a jeho tapetování. Vadit začala až moje reakce na něho. Přitom okamžitě. Přitom, kdo četl diskuzí, vidí, že z mé strany žádné invektivy nebyly. Co si asi z toho mám vyvodit? Nemám "tapetovat", nemám raději vůbec obtěžovat?


Tak v tomto případě je na místě otázka: Jaké cíle má tento fórum? - rozvíjení analytiky a informování občanů této země v duchu KSB nebo chcete spláchnout do záchodu napracovaný potenciál?


Ferkovi jste nasekali minusy, za co? Že řekl pravdu?


Štát sa nám rozpadá pred očami, ale budeme si poplačkávať. Keď to nechcete robiť, tak to nerobte, keď to chce majiteľ zavrieť, nech to zavrie, ale tie fňukačky by vas mali primäť sa najprv zamyslieť a ne hneď verejne bučať.


Jenom moderátoří a admin zde pracují? Stovky překladů, analýz atd. se zde rodí jen tak? Nikdo jiný to nedělá na úkor rodin a volného času?


Bud jsme týmem, jehož práce má mít nějaký smysl nebo jsme tlupou náhodných přispěvatelů na platformě, kde každý si může plácat, co ho napadne.


Pokud to první, tak v první řadě se prostředky musí podřídit cíli. Ne jinak. Demokracie s trockisty a liberály nefunguje. Protože z toho vzniká jen chaos a konceptuální neurčitost.


[quote="pid:71198, uid:777"]. Ked uz tak chvalili toho Hoxa tak jeho metoda bola komu se nelibi tam su dvere ja som tam slusne zaprial vsetko dobre a odisiel.[/quote] No to je super, Rony. Včera jsem tu četl, že Boletus si dobrovolně dá ban. Ten skoro ban, jak pozoruji, už si dal před nějakou dobou, protože zřejmě postrádá smysl sem přispívat, jelikož nechce ztrácet čas prodíráním se přes informační šum. A působí na jiných platformách, kde jeho práce smysl má. V zásadě jsme nic neztratili. Boletus odejde, Globalisté tu zůstane. Vyměnili jsme kus za kus, že? Jen se tak zeptám, jakou dobu trvá, než se vychová (sám sebe) takový analytik kvality Boletuse? A ne každý se takovým stane, i kdyby zde působil desetiletí. Jak říkal Stalin? "kadry rešajut vsjo". Boletuse jsem uvédl, jako čerstvý příklad. Nevšíml sis, kolik starých nicků přestává sem přispívat a jak analytika upadá dolů? Proč asi? Vždyť se podívej, co zde dělá druhý "expert" - Ogar. Neustále napadá a provokuje jiné nicky. O mě například, zde prohlašuje, že jsem agent. A když se jednou ozvu, je mi vyhrožováno banem za "invektivy" a prý, že "tapetuji". Do té doby, než jsem se ozval, moderatorovi nevadily invektivy Ogara a jeho tapetování. Vadit začala až moje reakce na něho. Přitom okamžitě. Přitom, kdo četl diskuzí, vidí, že z mé strany žádné invektivy nebyly. Co si asi z toho mám vyvodit? Nemám "tapetovat", nemám raději vůbec obtěžovat? Tak v tomto případě je na místě otázka: Jaké cíle má tento fórum? - rozvíjení analytiky a informování občanů této země v duchu KSB nebo chcete spláchnout do záchodu napracovaný potenciál? Ferkovi jste nasekali minusy, za co? Že řekl pravdu? [quote="pid:71174, uid:254"]Štát sa nám rozpadá pred očami, ale budeme si poplačkávať. Keď to nechcete robiť, tak to nerobte, keď to chce majiteľ zavrieť, nech to zavrie, ale tie fňukačky by vas mali primäť sa najprv zamyslieť a ne hneď verejne bučať.[/quote] Jenom moderátoří a admin zde pracují? Stovky překladů, analýz atd. se zde rodí jen tak? Nikdo jiný to nedělá na úkor rodin a volného času? Bud jsme týmem, jehož práce má mít nějaký smysl nebo jsme tlupou náhodných přispěvatelů na platformě, kde každý si může plácat, co ho napadne. Pokud to první, tak v první řadě se prostředky musí podřídit cíli. Ne jinak. Demokracie s trockisty a liberály nefunguje. Protože z toho vzniká jen chaos a konceptuální neurčitost.

Ještě k těm starým demokraciím ...


Nikdy neměl hlas cizák. Leda když byl pozván (na spřátelených stránkách např. Boletus zveřejnil článek Rostislava Čuby) ... a pokud nešlo o něco stěžejního (obrana před nájezdem) mohl poslouchat i ten náhodný příchozí.


Tj. zde, na diskusním fóru, kde jsou domácí studenti KSB by identifikace trola vycházející z jiného světonázoru měla být dostatečná k zastavení jeho zaplevelování diskuse. Tj. nikoliv za několik otázek či připomínek (i nemístných), ale za zdržování a rozeštvávání.


K diskusi s cizími slouží jiné platformy (tam je samozřejmě situace jiná), ale tady očekávám domácí platformu.


Ještě k těm starým demokraciím ... Nikdy neměl hlas cizák. Leda když byl pozván (na spřátelených stránkách např. Boletus zveřejnil článek Rostislava Čuby) ... a pokud nešlo o něco stěžejního (obrana před nájezdem) mohl poslouchat i ten náhodný příchozí. Tj. zde, na diskusním fóru, kde jsou domácí studenti KSB by identifikace trola vycházející z jiného světonázoru měla být dostatečná k zastavení jeho zaplevelování diskuse. Tj. nikoliv za několik otázek či připomínek (i nemístných), ale za zdržování a rozeštvávání. K diskusi s cizími slouží jiné platformy (tam je samozřejmě situace jiná), ale tady očekávám domácí platformu.
Upravené 10. 5. 2022 o 11:25

k zastavení jeho zaplevelování diskuse

ako si to technicky predstavujes?


[quote="pid:71252, uid:388"]k zastavení jeho zaplevelování diskuse[/quote] ako si to technicky predstavujes?

Moderator

Studio Milan dokáže podle lámavé češtiny identifikovat dostatečné množství diskutujících.


A zaplevelování diskuse by nejspíš pomohl strop množství příspěvků na den.


Studio Milan dokáže podle lámavé češtiny identifikovat dostatečné množství diskutujících. A zaplevelování diskuse by nejspíš pomohl strop množství příspěvků na den.

Taurus.
Vyznam slova Forum poznas. Nie som si isty ci na fore si schopny vytvorit nejaky zmysluplny tim na tandemovu pracu. Forum vidim skorej ako uputavku na samstudiom prelozenych veci pre ludi aj novopriselcov. Z mojej povahy nie som priaznivcom prikazov zakazov vedla som dal citat Jezisa ...Ak chces zober svoj kriz a nasleduj ma. Pan Zaznobin co som sledoval videjka isiel dost tymto smerom. Ide o to ze silnejsia info co sa tyka pravdy porazi slabsiu je to len otazka casu. Ked chcete banujte tlacte na pilu nejdem Vam to zakazovat je to na zvazenie. Veci sa budu opakovat pokial nebudu spravne vyriesene. Cenim si kazdeho zmysluplnu pracu.


Taurus. Vyznam slova Forum poznas. Nie som si isty ci na fore si schopny vytvorit nejaky zmysluplny tim na tandemovu pracu. Forum vidim skorej ako uputavku na samstudiom prelozenych veci pre ludi aj novopriselcov. Z mojej povahy nie som priaznivcom prikazov zakazov vedla som dal citat Jezisa ...Ak chces zober svoj kriz a nasleduj ma. Pan Zaznobin co som sledoval videjka isiel dost tymto smerom. Ide o to ze silnejsia info co sa tyka pravdy porazi slabsiu je to len otazka casu. Ked chcete banujte tlacte na pilu nejdem Vam to zakazovat je to na zvazenie. Veci sa budu opakovat pokial nebudu spravne vyriesene. Cenim si kazdeho zmysluplnu pracu.

ako si to technicky predstavujes?

viď oracle blog. denne tam oracle a ja upratujeme


[quote="pid:71253, uid:10"]ako si to technicky predstavujes?[/quote] viď oracle blog. denne tam oracle a ja upratujeme

@TauRus díky, řekls to za mně, a asi ne jen za mně. Pracuji ve prospěch týmu na více místech,zrovna my dva jsme dali dohromady článek na kob-forum.eu týden po zahájení spec operace (1.3) a shlédlo ho bez pár tisíc 160 tisích čtenářů. Nedovedu se bránit jinak, než vlastní prací. Takže se rozhodně za práci ve veřejném prostoru nestydím (Ty určitě také ne).Na bubliny si nepotrpím , nemám je zapotřebí. Ale je pravdou,že to veřejné prostředí mě musí k práci motivovat. byly týdny, kdy jsem sem psal i 3-4 příspěvky anebo komentáře denně. Dnes,paradoxně, doba je přímo nastavena na maximální zkvalitnění informační práce, a prostředí velmi LIBERÁLNÍ na tomto fóru takovéto práci nepřeje. Podstata rozpadu fóra není ve střetu několika starších kolegyň a kolegů s nickem Globalisté. Tohle informační trdlo trdlem zůstane. Podstatou rozpadu je preference LIBERALIZMU na tomto fóru ze strany zakladatele a adminů a nepochopení jednoduchého faktu ze všech válek . To není oponent, ale nepřítel, pro kterého jsme my jako protagonisté KSB naprosto nesmiřitelný protivník. Jsme v informační válce a pokud méně chápající správci fóra si sem ve jménu liberalizmu nechají opakovaně a bez JAKÉHOKOLIV zájmu se s tímto protivníkem utkat (a to není moje domněnka, to lze zpětně dohledat, kdy tu někdo ze správců veřejně a jasně reagoval na destruktivní výpady studia Milan-MilanCZ= Globalisté!!),výsledek se dostaví. Negativní.Výpady toho škůdce vždy byly navýsost osobní a většinou měly formu invektiv. Nepochopení několika lidí, jaká doba přichází a jak je potřebné si ohlídat "zadní vrátka na dvorek" - to je pravý důvod rozkladu a rozpadu fóra. A zabanování @Tikal+@Jiří + můj dobrovolný osobní ban je jen smutným vykřičníkem.Do historie fór paradoxně přibudou ti, kteří na škodnou upozornili včas a začali s ní bojovat. tak to bývá a skoro s jistotou tvrdím, že to tak dopadne i nyní. Nedomnívám se, že situace je tragická. Kdo má zájem pracovat v komunitě ČESKOSLOVENSKÉ, na Telegramu máme kanál https://t.me/zlom221 ,děláme i chaty a přispívá tam pár lidí ze staré party VodaKSB (Irena,Bohumil..) a řada nových a velmi aktivních kolegyň a kolegů, kteří se vážně věnují praktické práci s Koncepcí. Kolegové - je tu květen 2022 a doba se zcela zásadně změnila !!

@TauRus díky, řekls to za mně, a asi ne jen za mně. Pracuji ve prospěch týmu na více místech,zrovna my dva jsme dali dohromady článek na kob-forum.eu týden po zahájení spec operace (1.3) a shlédlo ho bez pár tisíc 160 tisích čtenářů. Nedovedu se bránit jinak, než vlastní prací. Takže se rozhodně za práci ve veřejném prostoru nestydím (Ty určitě také ne).Na bubliny si nepotrpím , nemám je zapotřebí. Ale je pravdou,že to veřejné prostředí mě musí k práci motivovat. byly týdny, kdy jsem sem psal i 3-4 příspěvky anebo komentáře denně. Dnes,paradoxně, doba je přímo nastavena na maximální zkvalitnění informační práce, a prostředí velmi LIBERÁLNÍ na tomto fóru takovéto práci nepřeje. Podstata rozpadu fóra není ve střetu několika starších kolegyň a kolegů s nickem Globalisté. Tohle informační trdlo trdlem zůstane. Podstatou rozpadu je preference LIBERALIZMU na tomto fóru ze strany zakladatele a adminů a nepochopení jednoduchého faktu ze všech válek . To není oponent, ale nepřítel, pro kterého jsme my jako protagonisté KSB naprosto nesmiřitelný protivník. Jsme v informační válce a pokud méně chápající správci fóra si sem ve jménu liberalizmu nechají opakovaně a bez JAKÉHOKOLIV zájmu se s tímto protivníkem utkat (a to není moje domněnka, to lze zpětně dohledat, kdy tu někdo ze správců veřejně a jasně reagoval na destruktivní výpady studia Milan-MilanCZ= Globalisté!!),výsledek se dostaví. Negativní.Výpady toho škůdce vždy byly navýsost osobní a většinou měly formu invektiv. Nepochopení několika lidí, jaká doba přichází a jak je potřebné si ohlídat "zadní vrátka na dvorek" - to je pravý důvod rozkladu a rozpadu fóra. A zabanování @Tikal+@Jiří + můj dobrovolný osobní ban je jen smutným vykřičníkem.Do historie fór paradoxně přibudou ti, kteří na škodnou upozornili včas a začali s ní bojovat. tak to bývá a skoro s jistotou tvrdím, že to tak dopadne i nyní. Nedomnívám se, že situace je tragická. Kdo má zájem pracovat v komunitě ČESKOSLOVENSKÉ, na Telegramu máme kanál https://t.me/zlom221 ,děláme i chaty a přispívá tam pár lidí ze staré party VodaKSB (Irena,Bohumil..) a řada nových a velmi aktivních kolegyň a kolegů, kteří se vážně věnují praktické práci s Koncepcí. Kolegové - je tu květen 2022 a doba se zcela zásadně změnila !!
Upravené 10. 5. 2022 o 12:06

Vyznam slova Forum poznas. Nie som si isty ci na fore si schopny vytvorit nejaky zmysluplny tim na tandemovu pracu. Forum vidim skorej ako uputavku na samstudiom prelozenych veci pre ludi aj novopriselcov.


Rony, význam slova poznám, jako i význam zkrátky KSB, která ke před slovem fórum.
Jak chceš upoutat někoho k samostudiu, když se na fóru vytrácí koncepce a vzniká kaleidoskop? Proč by měl někdo číst tlusté a náročné knihy, když výsledkem toho je směsice diametrálně odlišných informačních produktů?


Podívej se do diskuzí na seznamu nebo novinkách. Co tam dnes vidíme? Fungují jenom agresivní trolové, kteří vybičovali každého, kdo má aspoň selský rozum.


Nepodceňuj jejich destrukční potenciál.


[quote="pid:71256, uid:777"]Vyznam slova Forum poznas. Nie som si isty ci na fore si schopny vytvorit nejaky zmysluplny tim na tandemovu pracu. Forum vidim skorej ako uputavku na samstudiom prelozenych veci pre ludi aj novopriselcov.[/quote] Rony, význam slova poznám, jako i význam zkrátky KSB, která ke před slovem fórum. Jak chceš upoutat někoho k samostudiu, když se na fóru vytrácí koncepce a vzniká kaleidoskop? Proč by měl někdo číst tlusté a náročné knihy, když výsledkem toho je směsice diametrálně odlišných informačních produktů? Podívej se do diskuzí na seznamu nebo novinkách. Co tam dnes vidíme? Fungují jenom agresivní trolové, kteří vybičovali každého, kdo má aspoň selský rozum. Nepodceňuj jejich destrukční potenciál.

Podstatou rozpadu je preference LIBERALIZMU na tomto fóru ze strany zakladatele a adminů a nepochopení jednoduchého faktu ze všech válek . To není oponent, ale nepřítel, pro kterého jsme my jako protagonisté KSB naprosto nesmiřitelný protivník. Jsme v informační válce a pokud méně chápající správci fóra si sem ve jménu liberalizmu nechají opakovaně a bez JAKÉHOKOLIV zájmu se s tímto protivníkem utkat (a to není moje domněnka, to lze zpětně dohledat, kdy tu někdo ze správců veřejně a jasně reagoval na destruktivní výpady studia Milan-MilanCZ= Globalisté!!),výsledek se dostaví. Negativní.Výpady toho škůdce vždy byly navýsost osobní a většinou měly formu invektiv. Nepochopení několika lidí, jaká doba přichází a jak je potřebné si ohlídat "zadní vrátka na dvorek" - to je pravý důvod rozkladu a rozpadu fóra


Po pravdě řečeno hříbku , pokud se něco pokazí , člověk si řekne , to se stává . Ale pokud dlouhodobě vidí , že se to nekazí samo , ale to kažení je podporováno coby samozřejmost , tak si začne pokládat otázku . Je to náhoda , či záměr řízení ?
On už to TauRus výše výše vyjádřil po svém . Já k tomu jen dodám , pokud někde něco zapáchá , tak tam může i něco hnít .


[quote="pid:71263, uid:57"]Podstatou rozpadu je preference LIBERALIZMU na tomto fóru ze strany zakladatele a adminů a nepochopení jednoduchého faktu ze všech válek . To není oponent, ale nepřítel, pro kterého jsme my jako protagonisté KSB naprosto nesmiřitelný protivník. Jsme v informační válce a pokud méně chápající správci fóra si sem ve jménu liberalizmu nechají opakovaně a bez JAKÉHOKOLIV zájmu se s tímto protivníkem utkat (a to není moje domněnka, to lze zpětně dohledat, kdy tu někdo ze správců veřejně a jasně reagoval na destruktivní výpady studia Milan-MilanCZ= Globalisté!!),výsledek se dostaví. Negativní.Výpady toho škůdce vždy byly navýsost osobní a většinou měly formu invektiv. Nepochopení několika lidí, jaká doba přichází a jak je potřebné si ohlídat "zadní vrátka na dvorek" - to je pravý důvod rozkladu a rozpadu fóra[/quote] Po pravdě řečeno hříbku , pokud se něco pokazí , člověk si řekne , to se stává . Ale pokud dlouhodobě vidí , že se to nekazí samo , ale to kažení je podporováno coby samozřejmost , tak si začne pokládat otázku . Je to náhoda , či záměr řízení ? On už to TauRus výše výše vyjádřil po svém . Já k tomu jen dodám , pokud někde něco zapáchá , tak tam může i něco hnít .

Kdo má zájem pracovat v komunitě ČESKOSLOVENSKÉ, na Telegramu máme kanál https://t.me/zlom221 ,děláme i chaty a přispívá tam pár lidí ze staré party VodaKSB (Irena,Bohumil..) a řada nových a velmi aktivních kolegyň a kolegů, kteří se vážně věnují praktické práci s Koncepcí.

Žiaľ nedostanem sa tam aj keby som veľmi chcela.Mám hlúpy tlf.Už som to tu niekde spomínala...
Určite by som si rada počítala...


[quote="pid:71263, uid:57"]Kdo má zájem pracovat v komunitě ČESKOSLOVENSKÉ, na Telegramu máme kanál https://t.me/zlom221 ,děláme i chaty a přispívá tam pár lidí ze staré party VodaKSB (Irena,Bohumil..) a řada nových a velmi aktivních kolegyň a kolegů, kteří se vážně věnují praktické práci s Koncepcí.[/quote] Žiaľ nedostanem sa tam aj keby som veľmi chcela.Mám hlúpy tlf.Už som to tu niekde spomínala... Určite by som si rada počítala...

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

@camellia2019 - já mám mobil daleko nejhloupější, ale pracuji na notebooku. Telegram si můžeš stáhnout i ve verzi pro PC a noťasy a pracovat. Když tak nějaký trochu schopný ajťák

@camellia2019 - já mám mobil daleko nejhloupější, ale pracuji na notebooku. Telegram si můžeš stáhnout i ve verzi pro PC a noťasy a pracovat. Když tak nějaký trochu schopný ajťák

@Boletus My snad zůstaneme ve spojení přes mail. Telegram ještě stažený nemám, ale asi nebude zbytí a přesunu se tam.

Kdo bude chtít přiložit ruku k dílu, cestu si také najde.


Tady mě mrzí ztráta té spousty archivních materiálů, zpracovaných chronologicky. Stovky hodin práce a vše spláchnuté do záchodu.


Hox aspoň nechal přístup k Leva-netu. Tady to asi bude vše ztrácené.smile


Kolegům a kolegyním přeji neztrácet chuť pokračovat a hodně tvůrčích úspěchu. Doufám, že se ještě někde potkáme.


Všechno dobré a buďte zdraví.


@Boletus My snad zůstaneme ve spojení přes mail. Telegram ještě stažený nemám, ale asi nebude zbytí a přesunu se tam. Kdo bude chtít přiložit ruku k dílu, cestu si také najde. Tady mě mrzí ztráta té spousty archivních materiálů, zpracovaných chronologicky. Stovky hodin práce a vše spláchnuté do záchodu. Hox aspoň nechal přístup k Leva-netu. Tady to asi bude vše ztrácené.:( Kolegům a kolegyním přeji neztrácet chuť pokračovat a hodně tvůrčích úspěchu. Doufám, že se ještě někde potkáme. Všechno dobré a buďte zdraví.

Kolegům a kolegyním přeji neztrácet chuť pokračovat a hodně tvůrčích úspěchu. Doufám, že se ještě někde potkáme.


Všechno dobré a buďte zdraví.


Uz bylo vse receno, pripojuji se k TauRusovi i Taurovi smile -
budte zdravi a vse dobre .....


[quote="pid:71309, uid:158"]Kolegům a kolegyním přeji neztrácet chuť pokračovat a hodně tvůrčích úspěchu. Doufám, že se ještě někde potkáme. Všechno dobré a buďte zdraví.[/quote] Uz bylo vse receno, pripojuji se k TauRusovi i Taurovi :) - budte zdravi a vse dobre .....

Hox aspoň nechal přístup k Leva-netu. Tady to asi bude vše ztrácené.smile

Nebuďte pesimisti. Pracujeme na oživení pacienta smile a vyhliadky sú veľmi dobré.


[quote="pid:71309, uid:158"]Hox aspoň nechal přístup k Leva-netu. Tady to asi bude vše ztrácené.smile[/quote] Nebuďte pesimisti. Pracujeme na oživení pacienta :) a vyhliadky sú veľmi dobré.

Potom som narazil na komentáre ogara. Spočiatku mi imponoval koli slovienstvu a Laubertovi.
No neskoršie jeho chovanie, schizofrénia v názoroch, používanie Véd ako mu vyhovuje, spôsobilo hanbu nielen Laubertovi ale aj celým Védam.


Že si sa neozval skôr. Tvoj prvý komentár, kritika, ale nič konkrétne. Konečne som mohol diskutovať s niekým, kto o problematike niečo vie. Čo sa hanby týka, keď už, tú robí každý sebe, nie druhému. A veľmi by ma zaujímala tá "schizofrénia v názoroch". Čo tým myslíš? Skús dať nejaký príklad. Stačí do súkromných správ. Ďakujem.


[quote="pid:71216, uid:840"]Potom som narazil na komentáre ogara. Spočiatku mi imponoval koli slovienstvu a Laubertovi. No neskoršie jeho chovanie, schizofrénia v názoroch, používanie Véd ako mu vyhovuje, spôsobilo hanbu nielen Laubertovi ale aj celým Védam.[/quote] Že si sa neozval skôr. Tvoj prvý komentár, kritika, ale nič konkrétne. Konečne som mohol diskutovať s niekým, kto o problematike niečo vie. Čo sa hanby týka, keď už, tú robí každý sebe, nie druhému. A veľmi by ma zaujímala tá "schizofrénia v názoroch". Čo tým myslíš? Skús dať nejaký príklad. Stačí do súkromných správ. Ďakujem.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Hmmmmm.
Cca 2-3 měsíce nazpět tu byly obavy, že fórům bude nelegálně uzavřeno ze strany vládnoucích Jelit ČR. Uběhly ony zmíněné 2-3 měsíce a ......


Ale ŽIVOT jde dál.


Děkuji autorům a administrátorům tohoto fóra i všem přispěvatelům, za jejich vložený čas, ochotu a energii. Děkuji, že jsem tu mohl čerpat informace, rady a názory.
Děkuji.


Jak by řekl Jan Zákopčaník: Přeji Vám Slunce v duši.


Hmmmmm. Cca 2-3 měsíce nazpět tu byly obavy, že fórům bude nelegálně uzavřeno ze strany vládnoucích Jelit ČR. Uběhly ony zmíněné 2-3 měsíce a ...... Ale ŽIVOT jde dál. Děkuji autorům a administrátorům tohoto fóra i všem přispěvatelům, za jejich vložený čas, ochotu a energii. Děkuji, že jsem tu mohl čerpat informace, rady a názory. Děkuji. Jak by řekl Jan Zákopčaník: Přeji Vám Slunce v duši.

Vy všechny jste obsjeduty Ruskem, koncepci KSB a ostatním blbosty a vůbec nežijete realitu normálního občanů který každý den hodí do práce, má jiní starosti a nestudoval blbosty od Pjakina který léta povídá pohádky pro děti.Furt a léta píšete že západ zkrachuje, že Amerika zkrachuje a všechno jinak vypadá.Vy neuděláte analýze globální politické, vy citujete Ruska média která mají stěne majitelé jako u Česku.Po ukončení válce u Ukrajině potom pochopite že jsem měl pravdu a hodně vás pochopí o co je byla ta válka.Ja nemám co strátit, ví žijete někom světu který nemá nic společného a realitnom co se teď děje.Mislite že se vrate, bolševici, komunisté, že Česko bude pod kontrolu Ruska.Opravdu musíte bejt hodně blbý kdo tak myslí.Zijte vy z svoji fantazii, pohádkám..užijte si života a nestratite čas na blbým věcima.


Vy všechny jste obsjeduty Ruskem, koncepci KSB a ostatním blbosty a vůbec nežijete realitu normálního občanů který každý den hodí do práce, má jiní starosti a nestudoval blbosty od Pjakina který léta povídá pohádky pro děti.Furt a léta píšete že západ zkrachuje, že Amerika zkrachuje a všechno jinak vypadá.Vy neuděláte analýze globální politické, vy citujete Ruska média která mají stěne majitelé jako u Česku.Po ukončení válce u Ukrajině potom pochopite že jsem měl pravdu a hodně vás pochopí o co je byla ta válka.Ja nemám co strátit, ví žijete někom světu který nemá nic společného a realitnom co se teď děje.Mislite že se vrate, bolševici, komunisté, že Česko bude pod kontrolu Ruska.Opravdu musíte bejt hodně blbý kdo tak myslí.Zijte vy z svoji fantazii, pohádkám..užijte si života a nestratite čas na blbým věcima.

stáhnout i ve verzi pro PC a noťasy a pracovat. Když tak nějaký trochu schopný ajťák

Rozumiem vašej rade,ale nejde mi to.Mám pc.Stiahla som si čo sa doporučovalo.Mám to v pc,len sa to nedalo dokončiť.Postupovala som tak,ako to bolo popísaní na stránke,ale chcelo odomňa niečo(presne už neviem čo.asi nejaký kod).Bolo mi nakoniec vysvetlené že bez mobilu to nejde spojazdniť.Darmo som čakala sms ,žiadna neprišla.Skúšala som to viac krát a bez úspechu.


[quote="pid:71304, uid:57"]stáhnout i ve verzi pro PC a noťasy a pracovat. Když tak nějaký trochu schopný ajťák[/quote] Rozumiem vašej rade,ale nejde mi to.Mám pc.Stiahla som si čo sa doporučovalo.Mám to v pc,len sa to nedalo dokončiť.Postupovala som tak,ako to bolo popísaní na stránke,ale chcelo odomňa niečo(presne už neviem čo.asi nejaký kod).Bolo mi nakoniec vysvetlené že bez mobilu to nejde spojazdniť.Darmo som čakala sms ,žiadna neprišla.Skúšala som to viac krát a bez úspechu.

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

Upravené 10. 5. 2022 o 20:31

@TauRus to určitě nehrozí- něco jsme v tandemu už zvládli a pár lidí smilecca 160 tisíc) taky oslovili. Kolikpak jich máte jako odezvu se svojí prací pro veřejný informační prostor Vy- Ogare + MilaneCZ Globalisté. Pochlubte se něčím uceleným. nebo vám snad někdo brání ?nedopřeje prostor pro vyjádření ? NE. Sami ukazujete svoji potenci ve veřejném prostoru sílou argumentů získat pozornost a to poodstatné- tuto pozornost tvrdou analytickou prací udržet. proto jsou pro Vás oba jak Taurus tak i Boletus, přesně podle zadání svých chlebodárců- agenti, shromážďujhící "ovečky" studující KSB. Vaše tupost spočívá v nepochopení toho poddstatného
Koncepci nelze pást,Koncepci lze jen najít a svou osobní cestou si jí v sobě nechat působit.
a tol,idem a entitám vašeho SVCĚTONÁZOROVÉHOb nastavení OPRAVDU nehrozí. To je docela úleva, co, Taurusi ?M

@TauRus to určitě nehrozí- něco jsme v tandemu už zvládli a pár lidí |(cca 160 tisíc) taky oslovili. Kolikpak jich máte jako odezvu se svojí prací pro veřejný informační prostor Vy- Ogare + MilaneCZ Globalisté. Pochlubte se něčím uceleným. nebo vám snad někdo brání ?nedopřeje prostor pro vyjádření ? NE. Sami ukazujete svoji potenci ve veřejném prostoru sílou argumentů získat pozornost a to poodstatné- tuto pozornost tvrdou analytickou prací udržet. proto jsou pro Vás oba jak Taurus tak i Boletus, přesně podle zadání svých chlebodárců- agenti, shromážďujhící "ovečky" studující KSB. Vaše tupost spočívá v nepochopení toho poddstatného Koncepci nelze pást,Koncepci lze jen najít a svou osobní cestou si jí v sobě nechat působit. a tol,idem a entitám vašeho SVCĚTONÁZOROVÉHOb nastavení OPRAVDU nehrozí. To je docela úleva, co, Taurusi ?M

@camellia2019 -pošli mi mail, zkusíme to rozpohybovat.... proteuscz@seznam.cz - namně.

@camellia2019 -pošli mi mail, zkusíme to rozpohybovat.... proteuscz@seznam.cz - namně.

Nečítal som všetky príspevky, nemám na to tetaz čas. Tak možno nemám dostatok informácií. Takže ma teraz berte z rezervou.
Myslím, že ak sa to skvelé a vymakané fórum len tak spláchne do záchodu, je to podľa mňa cielená likvidácia. Lebo ak by to prebiehalo prirodzene, admin/admini by prenechali štafetu niekomu inému a nelikvidoval by a nespaľavali by za sebou mosty.
Chápem, že viesť takéto fórum je nepochybne veľký tlak na psychiku (myslím aj na Hoxa), ale okrem veľkého tlaku na psychyku tu zrejme znova zatlačil aj niekto iný.


No nič, ďakujem za toto skvelé fórum. Bolo mi s vami dobre.
Keby niečo mám taký neoficiálny email bioharmonizerlotos@gmail.com


Snáď sa ako Dobrodej reinkarnujem na inom KSB fóre smile


Majte sa...


Nečítal som všetky príspevky, nemám na to tetaz čas. Tak možno nemám dostatok informácií. Takže ma teraz berte z rezervou. Myslím, že ak sa to skvelé a vymakané fórum len tak spláchne do záchodu, je to podľa mňa cielená likvidácia. Lebo ak by to prebiehalo prirodzene, admin/admini by prenechali štafetu niekomu inému a nelikvidoval by a nespaľavali by za sebou mosty. Chápem, že viesť takéto fórum je nepochybne veľký tlak na psychiku (myslím aj na Hoxa), ale okrem veľkého tlaku na psychyku tu zrejme znova zatlačil aj niekto iný. No nič, ďakujem za toto skvelé fórum. Bolo mi s vami dobre. Keby niečo mám taký neoficiálny email bioharmonizerlotos@gmail.com Snáď sa ako Dobrodej reinkarnujem na inom KSB fóre :) Majte sa...

Koncepci nelze pást,Koncepci lze jen najít a svou osobní cestou si jí v sobě nechat působit.


Uvedomuješ si, že to, čo píšeš, je v priamom rozpore s tým, čo vy, prebudení (woke), posledné dni stvárate?


[quote="pid:71350, uid:57"]Koncepci nelze pást,Koncepci lze jen najít a svou osobní cestou si jí v sobě nechat působit.[/quote] Uvedomuješ si, že to, čo píšeš, je v priamom rozpore s tým, čo vy, prebudení (woke), posledné dni stvárate?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

[quote="pid:71343, uid:747"]Vy všechny jste obsjeduty Ruskem, koncepci KSB a ostatním blbosty a vůbec nežijete realitu normálního občanů který každý den hodí do práce, má jiní starosti a nestudoval blbosty od Pjakina který léta povídá pohádky pro děti.Furt a léta píšete že západ zkrachuje, že Amerika zkrachuje a všechno jinak vypadá.Vy neuděláte analýze globální politické, vy citujete Ruska média která mají stěne majitelé jako u Česku.Po ukončení válce u Ukrajině potom pochopite že jsem měl pravdu a hodně vás pochopí o co je byla ta válka.Ja nemám co strátit, ví žijete někom světu který nemá nic společného a realitnom co se teď děje.Mislite že se vrate, bolševici, komunisté, že Česko bude pod kontrolu Ruska.Opravdu musíte bejt hodně blbý kdo tak myslí.Zijte vy z svoji fantazii, pohádkám..užijte si života a nestratite čas na blbým věcima
Dobrá práce, Adminové. Opět žádná reakce. Jen potvrzujeter řečené- liberalizmus je nepřekročitelná hrabnice a tedy nelze reagovat. Má pravdu studio Milan=Globalisté ? Tak se aspoň jednou proboha projevtze- a třeba ho podpořte. Hlavně se nechovejte jako neslyšící a nereagující s-ačky. To je ten pravý důvod krachu....


[quote="pid:71343, uid:747"]Vy všechny jste obsjeduty Ruskem, koncepci KSB a ostatním blbosty a vůbec nežijete realitu normálního občanů který každý den hodí do práce, má jiní starosti a nestudoval blbosty od Pjakina který léta povídá pohádky pro děti.Furt a léta píšete že západ zkrachuje, že Amerika zkrachuje a všechno jinak vypadá.Vy neuděláte analýze globální politické, vy citujete Ruska média která mají stěne majitelé jako u Česku.Po ukončení válce u Ukrajině potom pochopite že jsem měl pravdu a hodně vás pochopí o co je byla ta válka.Ja nemám co strátit, ví žijete někom světu který nemá nic společného a realitnom co se teď děje.Mislite že se vrate, bolševici, komunisté, že Česko bude pod kontrolu Ruska.Opravdu musíte bejt hodně blbý kdo tak myslí.Zijte vy z svoji fantazii, pohádkám..užijte si života a nestratite čas na blbým věcima Dobrá práce, Adminové. Opět žádná reakce. Jen potvrzujeter řečené- liberalizmus je nepřekročitelná hrabnice a tedy nelze reagovat. Má pravdu studio Milan=Globalisté ? Tak se aspoň jednou proboha projevtze- a třeba ho podpořte. Hlavně se nechovejte jako neslyšící a nereagující s-ačky. To je ten pravý důvod krachu....

Dobrá práce, Adminové. Opět žádná reakce. Jen potvrzujeter řečené- liberalizmus je nepřekročitelná hrabnice a tedy nelze reagovat. Má pravdu studio Milan=Globalisté ? Tak se aspoň jednou proboha projevtze- a třeba ho podpořte. Hlavně se nechovejte jako neslyšící a nereagující s-ačky. To je ten pravý důvod krachu....


Čo vás, prebudených, tak vytáča? Aké problémy máte nespracované? Čoho sa bojíte? Lebo toto vaše besnenie je nepochopiteľné. Urobili ste z komára somára (po česky z komára velblouda). Mali ste a stále máte uplatniť KSB v praxi. Zmohli ste sa iba na nabubrelé egá a na trieskanie dverami. Študenti KSB. Veční študenti. Nastupujúci stále na rovnaké hrable. Odkryli ste karty. Vidíme, že nielen že nemáte esá, vy nemáte ani spodky. Iné názory vás neskutočne vytáčajú. Až do nepríčetnosti, však Boletus?


Neboli ste schopní ustáť Globalisté. To ako vážne? Opakujem. Neboli ste schopní ustáť Globalisté. smile Obviňujete Nea, moderátorov, Ogara... Lenže problém je vo vás. Vo vašom vnútri. Nestačí len študovať hrubé knihy. Je potrebné ich aj uplatniť v praxi. Ukázali ste konceptuálnu vyprázdnenosť. A okrem študovania hrubých kníh je dôležité aj duchovne na sebe pracovať. Keby ste to robili, možno by ste nemali také výrony ega a Globalisté by pre vás bola úsmevná bezvýznamná figúrka na fóre. KSB samé o sebe nestačí. Píšem to opakovane. Bez duchovnej práce na sebe, bez duchovného rastu, budete stále našľapovať na rovnaké hrable (Leva-net, VodaKSB, KSBforum). Neo toto fórum neukončil. Neukončili ho Globalisté, neukončil som ho ja. Ukončili ste ho vy, prebudení (woke).


[quote="pid:71357, uid:57"]Dobrá práce, Adminové. Opět žádná reakce. Jen potvrzujeter řečené- liberalizmus je nepřekročitelná hrabnice a tedy nelze reagovat. Má pravdu studio Milan=Globalisté ? Tak se aspoň jednou proboha projevtze- a třeba ho podpořte. Hlavně se nechovejte jako neslyšící a nereagující s-ačky. To je ten pravý důvod krachu....[/quote] Čo vás, prebudených, tak vytáča? Aké problémy máte nespracované? Čoho sa bojíte? Lebo toto vaše besnenie je nepochopiteľné. Urobili ste z komára somára (po česky z komára velblouda). Mali ste a stále máte uplatniť KSB v praxi. Zmohli ste sa iba na nabubrelé egá a na trieskanie dverami. Študenti KSB. Veční študenti. Nastupujúci stále na rovnaké hrable. Odkryli ste karty. Vidíme, že nielen že nemáte esá, vy nemáte ani spodky. Iné názory vás neskutočne vytáčajú. Až do nepríčetnosti, však Boletus? Neboli ste schopní ustáť Globalisté. To ako vážne? Opakujem. Neboli ste schopní ustáť Globalisté. :D Obviňujete Nea, moderátorov, Ogara... Lenže problém je vo vás. Vo vašom vnútri. Nestačí len študovať hrubé knihy. Je potrebné ich aj uplatniť v praxi. Ukázali ste konceptuálnu vyprázdnenosť. A okrem študovania hrubých kníh je dôležité aj duchovne na sebe pracovať. Keby ste to robili, možno by ste nemali také výrony ega a Globalisté by pre vás bola úsmevná bezvýznamná figúrka na fóre. KSB samé o sebe nestačí. Píšem to opakovane. Bez duchovnej práce na sebe, bez duchovného rastu, budete stále našľapovať na rovnaké hrable (Leva-net, VodaKSB, KSBforum). Neo toto fórum neukončil. Neukončili ho Globalisté, neukončil som ho ja. Ukončili ste ho vy, prebudení (woke).
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 10. 5. 2022 o 21:02

Ďakujem ksbforum za dobré informácie. Za posledný rok som to tu každý deň čítal a aj vďaka týmto informáciám som zmenil myslenie ake som mal pred februárom 2020.


Ďakujem ksbforum za dobré informácie. Za posledný rok som to tu každý deň čítal a aj vďaka týmto informáciám som zmenil myslenie ake som mal pred februárom 2020.

To tu vážne ideme riešiť hádky? Keď treba riešiť niečo iné?


Beriem cely vývoj tak, že nás sprevádza len to, na aké egregory sa napájame. Napojili sme sa napríklad na ten ruský a deje sa tu to isté. Provokácie zvonka kombinované s vnútornými rozbrojmi.


V poslednom čase pozorujem takéto zrkadlenia na mnohých miestach, nielen tu.


To tu vážne ideme riešiť hádky? Keď treba riešiť niečo iné? Beriem cely vývoj tak, že nás sprevádza len to, na aké egregory sa napájame. Napojili sme sa napríklad na ten ruský a deje sa tu to isté. Provokácie zvonka kombinované s vnútornými rozbrojmi. V poslednom čase pozorujem takéto zrkadlenia na mnohých miestach, nielen tu.

Moderátor

Mislite že se vrate, bolševici,

Vždyť ty ani nevíš, co vyjadřuje slovo "bolševík". Apeloval jsem na tebe už na Vodě ať to definuješ a ty nic...
A jak praví přísloví "nevěř tomu, kdo ti říká, komu máš věřit".
A to byla moje poslední reakce na skupinu Globalisté.


[quote="pid:71343, uid:747"]Mislite že se vrate, bolševici,[/quote] Vždyť ty ani nevíš, co vyjadřuje slovo "bolševík". Apeloval jsem na tebe už na Vodě ať to definuješ a ty nic... A jak praví přísloví "nevěř tomu, kdo ti říká, komu máš věřit". A to byla moje poslední reakce na skupinu Globalisté.

Ako nový člen, lepšie povedané neskúsený poviem, že ma konflikty unavujú a odrádzajú od tohto fóra.
Čím chcem povedať, že takto nejak to pôsobí na mňa a asi nebudem jediný.
Neberiem to ako tréning a bla bla, lepšie by bolo "trollov" tu nemať.


Ako nový člen, lepšie povedané neskúsený poviem, že ma konflikty unavujú a odrádzajú od tohto fóra. Čím chcem povedať, že takto nejak to pôsobí na mňa a asi nebudem jediný. Neberiem to ako tréning a bla bla, lepšie by bolo "trollov" tu nemať.

Pre všetkých, ktorí navrhujú ignorovať trollov...
Skúste si nahradiť slovo "ignorovať" za "tolerovať" a všetko začne byť oveľa jasnejšie...


Veď čomu nás učí demonkracia... aby sme tolerovali LGBT, aby sme tolerovali neprispôsobivých farebných (u nás Rómov, v USA černochov), aby sme tolerovali všetky tie "demokratické múdrosti", ktoré nám globalisti podstrkujú... A pritom sú to všetko nástroje určené na naše podrobenie a likvidáciu... LGBT kultúra rozbíja tradičný rodinný model, ktorý bol vždy základom štátu... No dnes dostávajú LGBT čoraz viac priestoru na vyjadrenie, je ich plná televízia, dosadzujú ich do politiky, školstva, vedy... Prečo asi?
Čo sa týka černochov... Ako sa dá tolerovať, keď černochom je dovolené kráčať stále ďalej a ďalej za červenú čiaru? Bieli sa musia hanbiť, že sú bieli, a černochom bozkávať boty. Tak, ako sa kedysi černosti nevedeli v USA dobiť svojich práv, teraz sa nevedia dobiť práv bieli... Používa sa dvojitý meter... Prečo to globalisti robia, aké majú ciele?
Niečo podobné sa robí aj na Slovensku s romskym etnikom, dvojaký meter pri páchaní kriminality. Prečo sa vedie taká politika? Prečo nás učia tolerovať očividné zlo? (niekto spácha zločin, ale je ospravedlňovaný...)
Sú to overtonové okná k takmer neviditeľnej zmene kolektívnej psychiky spoločenstva...
A presne to isté sa týka aj tolerovania trolov v menšej komunite... Ak chce človek pracovať, potrebuje na to kľud, a preto nejde na bazár.
Nepozerám naše domáce politické relácie v TV, ale viem, že keby som ich sledoval, tak by moja psychika zmenila nastavenie natoľko, že v takej nálade by sa dalo iba hádať, ale nie tvoriť, nie premýšľať nad hlbokými a zmysluplnými vecami... Ani ľudské telo nie je miestom, kde má každý jednobunkovec alebo vírus dvere otvorené... Niektoré baktérie sú vítané, iné nie... Preto telo má imunitu. Počítače majú antivírus... Preto normálny štát nepúšťa do parlamentu hocikoho a udržiava si nejakú parlamentnú kultúru.


Čo sa týka banovania. No a čo, keď sa troll vráti... Ak začne diskutovať normálne, tak je vítaný... Ak začne znova blbnúť, tak znova dostane "opušták" na pár dní. Normálna prax. Je to trochu náročnejšie na čas, ale za tu kvalitu komunitného fóra to rozhodne stojí.


Pre všetkých, ktorí navrhujú ignorovať trollov... Skúste si nahradiť slovo "ignorovať" za "tolerovať" a všetko začne byť oveľa jasnejšie... Veď čomu nás učí demonkracia... aby sme tolerovali LGBT, aby sme tolerovali neprispôsobivých farebných (u nás Rómov, v USA černochov), aby sme tolerovali všetky tie "demokratické múdrosti", ktoré nám globalisti podstrkujú... A pritom sú to všetko nástroje určené na naše podrobenie a likvidáciu... LGBT kultúra rozbíja tradičný rodinný model, ktorý bol vždy základom štátu... No dnes dostávajú LGBT čoraz viac priestoru na vyjadrenie, je ich plná televízia, dosadzujú ich do politiky, školstva, vedy... Prečo asi? Čo sa týka černochov... Ako sa dá tolerovať, keď černochom je dovolené kráčať stále ďalej a ďalej za červenú čiaru? Bieli sa musia hanbiť, že sú bieli, a černochom bozkávať boty. Tak, ako sa kedysi černosti nevedeli v USA dobiť svojich práv, teraz sa nevedia dobiť práv bieli... Používa sa dvojitý meter... Prečo to globalisti robia, aké majú ciele? Niečo podobné sa robí aj na Slovensku s romskym etnikom, dvojaký meter pri páchaní kriminality. Prečo sa vedie taká politika? Prečo nás učia tolerovať očividné zlo? (niekto spácha zločin, ale je ospravedlňovaný...) Sú to overtonové okná k takmer neviditeľnej zmene kolektívnej psychiky spoločenstva... A presne to isté sa týka aj tolerovania trolov v menšej komunite... Ak chce človek pracovať, potrebuje na to kľud, a preto nejde na bazár. Nepozerám naše domáce politické relácie v TV, ale viem, že keby som ich sledoval, tak by moja psychika zmenila nastavenie natoľko, že v takej nálade by sa dalo iba hádať, ale nie tvoriť, nie premýšľať nad hlbokými a zmysluplnými vecami... Ani ľudské telo nie je miestom, kde má každý jednobunkovec alebo vírus dvere otvorené... Niektoré baktérie sú vítané, iné nie... Preto telo má imunitu. Počítače majú antivírus... Preto normálny štát nepúšťa do parlamentu hocikoho a udržiava si nejakú parlamentnú kultúru. Čo sa týka banovania. No a čo, keď sa troll vráti... Ak začne diskutovať normálne, tak je vítaný... Ak začne znova blbnúť, tak znova dostane "opušták" na pár dní. Normálna prax. Je to trochu náročnejšie na čas, ale za tu kvalitu komunitného fóra to rozhodne stojí.

Asi tak. Je mi lito, kde to došlo. "Voda" byla nizkofrekvenčnější a když končila, končila moje určítá kapitola. nechci chytračit, uvidíme...


https://www.youtube.com/watch?v=2Nfj-_EWbR0


Asi tak. Je mi lito, kde to došlo. "Voda" byla nizkofrekvenčnější a když končila, končila moje určítá kapitola. nechci chytračit, uvidíme... https://www.youtube.com/watch?v=2Nfj-_EWbR0

Nechcem predbiehať udalosti a dúfam, že mi @Neo nebude mať za zlé, keď nápišem, že je ochotný odovzdať fórum tak, aby mohlo - s technickou prestávkou - pokračovať v prevádzke.

Momentálne tu už prebieha diskusia o budúcom duchu fóra. Či má má byť viac-menej názorovo uzavretou platformou, ktorej hranice určí malá skupina užívateľov či jednotlivec, alebo zostane otvoreným fórom s lepšie organizovanou moderáciou príspevkov.


Z môjho pohľadu je toto fórum obsahovo v dobrom stave, a vzhľadom na akútny nedostatok moderátorov, vo veľmi dobrom. Žiadne porovnateľné nepoznám. A fungovalo tak doteraz aj napriek trolom (agentom, diverzantom...). To neznamená, že im treba uľahčovať ich činnosť. Ale efektívne ich znechucovať kombináciou ignorovania a zásahov moderátorov. A navyše, ak všetko dobre vyjde, budeme mať novú platformu s funkciou "ignorovať". Viete si predstaviť tú bezmocnosť hore spomínaných, keď si nebudú istí, či vôbec niekto ich príspevok uvidí?


Za touto komunitou nestojí žiadna politická strana, žiadna firma, a tí, čo sa podieľajú na jej chode, to robia dobrovoľne vo svojom voľnom čase. To dáva slobodu a istotu - a nie to, že sa niekto iný postará o to, aby boli príspevky vyberané podľa škodlivosti obsahu.


Všetci sme s KSB niekedy začínali, niektorí začínajú teraz. Nie je to politická doktrína, je to pomôcka na skladanie si vlastného svetonázoru, na dosiahnutie ľudského typu psychiky. Skúsme si pri tom navzájom pomáhať.


Dúfam, že som nebol príliš patetický .


Nechcem predbiehať udalosti a dúfam, že mi @Neo nebude mať za zlé, keď nápišem, že je ochotný odovzdať fórum tak, aby mohlo - s technickou prestávkou - pokračovať v prevádzke. Momentálne tu už prebieha diskusia o budúcom duchu fóra. Či má má byť viac-menej názorovo uzavretou platformou, ktorej hranice určí malá skupina užívateľov či jednotlivec, alebo zostane otvoreným fórom s lepšie organizovanou moderáciou príspevkov. Z môjho pohľadu je toto fórum obsahovo v dobrom stave, a vzhľadom na akútny nedostatok moderátorov, vo veľmi dobrom. Žiadne porovnateľné nepoznám. A fungovalo tak doteraz aj napriek trolom (agentom, diverzantom...). To neznamená, že im treba uľahčovať ich činnosť. Ale efektívne ich znechucovať kombináciou ignorovania a zásahov moderátorov. A navyše, ak všetko dobre vyjde, budeme mať novú platformu s funkciou "ignorovať". Viete si predstaviť tú bezmocnosť hore spomínaných, keď si nebudú istí, či vôbec niekto ich príspevok uvidí? Za touto komunitou nestojí žiadna politická strana, žiadna firma, a tí, čo sa podieľajú na jej chode, to robia dobrovoľne vo svojom voľnom čase. To dáva slobodu a istotu - a nie to, že sa niekto iný postará o to, aby boli príspevky vyberané podľa škodlivosti obsahu. Všetci sme s KSB niekedy začínali, niektorí začínajú teraz. Nie je to politická doktrína, je to pomôcka na skladanie si vlastného svetonázoru, na dosiahnutie ľudského typu psychiky. Skúsme si pri tom navzájom pomáhať. Dúfam, že som nebol príliš patetický .

@jardob forum ma technicke obmedzenia a moderator ( @Boletus sme moderatori, nie admini) nema ziadne opravnenie co sa tyka obmedzovania uzivatelskych uctov, neexistuje funkcionalita, ktory ba ma opravnila dat napr. 3 dnovy ban, riesil som to tak, ze som dane temy uzatvaral na 24-48 hodin na vychladnutie hlav. A urobil som to tu znova, ,ale Neo sa rozhodol ukoncit existenciu fora a teda vsetky stavidla su otvorene a moze nastat katarzia. Forum bude pravdepodobne v inej technickej forme pokracovat dalej, ale budeme si musiet uzrejmit ake funkcie budeme od neho ocakavat, toto forum nemalo dobru podporu a doprogramovavat nove funkcie je narocny proces, na ktory nema nikto cas. Napr forum je v originale len v anglictine, Neo daval robit preklad.

A ak niekto caka, ze za Globalistove nazory by som daval ban, tak to nie, mozete si ma nazvat liberalom, ale pravdou je, ze za nazory, nech su akekolvek nikdy banany davat nebudem, ani ich nebudem mazat, vnutorne sa mi to prieci a je to ohavna vec. Bany sa vzdy davali za presun do osobnej roviny a nadavky alebo za posmesky. Tu som to neriesil, kedze taku moznost mal len Neo a otravovat ho zakazdym s podobnou poziadavkou by znamenalo, ze forum by skoncilo uz pred rokom smile


Vidim tu dve silne prudy, jeden ezotericky, do seba uzatvarajuci sa a druhy exotericky, otvoreny pre vonkajsok. Mozno by bolo dobre ist 2 cestami aby sme zistili, ktora je ta spravna, pripadne pracovali tandemovo, ak niekto proste nedokaze nieco/niekoho vystat, moze posobit 99% casu uzavreto. Dolezite je ale, aby tieto 2 prudy nepracovali uplne oddelene, ciele mame predpokladam rovnake.


@jardob forum ma technicke obmedzenia a moderator ( @Boletus sme moderatori, nie admini) nema ziadne opravnenie co sa tyka obmedzovania uzivatelskych uctov, neexistuje funkcionalita, ktory ba ma opravnila dat napr. 3 dnovy ban, riesil som to tak, ze som dane temy uzatvaral na 24-48 hodin na vychladnutie hlav. A urobil som to tu znova, ,ale Neo sa rozhodol ukoncit existenciu fora a teda vsetky stavidla su otvorene a moze nastat katarzia. Forum bude pravdepodobne v inej technickej forme pokracovat dalej, ale budeme si musiet uzrejmit ake funkcie budeme od neho ocakavat, toto forum nemalo dobru podporu a doprogramovavat nove funkcie je narocny proces, na ktory nema nikto cas. Napr forum je v originale len v anglictine, Neo daval robit preklad. A ak niekto caka, ze za Globalistove nazory by som daval ban, tak to nie, mozete si ma nazvat liberalom, ale pravdou je, ze za nazory, nech su akekolvek nikdy banany davat nebudem, ani ich nebudem mazat, vnutorne sa mi to prieci a je to ohavna vec. Bany sa vzdy davali za presun do osobnej roviny a nadavky alebo za posmesky. Tu som to neriesil, kedze taku moznost mal len Neo a otravovat ho zakazdym s podobnou poziadavkou by znamenalo, ze forum by skoncilo uz pred rokom :) Vidim tu dve silne prudy, jeden ezotericky, do seba uzatvarajuci sa a druhy exotericky, otvoreny pre vonkajsok. Mozno by bolo dobre ist 2 cestami aby sme zistili, ktora je ta spravna, pripadne pracovali tandemovo, ak niekto proste nedokaze nieco/niekoho vystat, moze posobit 99% casu uzavreto. Dolezite je ale, aby tieto 2 prudy nepracovali uplne oddelene, ciele mame predpokladam rovnake.

Moderator

@Kancelar - pokud měníte jen jména, je to zbytečná operace. @jardob to vystihl přesně, ale je to samozřejmě na chápání smyslu fóra. Pomohu moderací tam, kde to bude podporovat smysl a zaměření foŕa Koncepce společenské bezpečnosti. Pokud má být KSB jen zástěrkou opakování procesu rozpliznutí diskuse ve jménu Svobody - je to recyklát . To by měl každý, kdo do obnovy půjde jasně deklarovat a dodržet.Pochybuji, že tu někdo stojí o periodicitu KSB fórum I,II,II, ev. IV.

@Kancelar - pokud měníte jen jména, je to zbytečná operace. @jardob to vystihl přesně, ale je to samozřejmě na chápání smyslu fóra. **Pomohu moderací tam, kde to bude podporovat smysl a zaměření foŕa Koncepce společenské bezpečnosti.** Pokud má být KSB jen zástěrkou opakování procesu rozpliznutí diskuse ve jménu Svobody - je to recyklát . To by měl každý, kdo do obnovy půjde jasně deklarovat a dodržet.Pochybuji, že tu někdo stojí o periodicitu KSB fórum I,II,II, ev. IV.

@Kancelar - pokud měníte jen jména, je to zbytečná operace. @jardob to vystihl přesně, ale je to samozřejmě na chápání smyslu fóra.
Takže fašizácia fóra v priamom prenose. Bacha na nich sú to profesionálny fašizátori a potrebujú znemožniť niekoľko prispievateľov ktorí im to tu ešte znepríjemňujú

[quote="pid:71378, uid:57"]@Kancelar - pokud měníte jen jména, je to zbytečná operace. @jardob to vystihl přesně, ale je to samozřejmě na chápání smyslu fóra.[/quote]Takže fašizácia fóra v priamom prenose. Bacha na nich sú to profesionálny fašizátori a potrebujú znemožniť niekoľko prispievateľov ktorí im to tu ešte znepríjemňujú

A ak niekto caka, ze za Globalistove nazory by som daval ban, tak to nie


A co rozšířit důvod banu z osobní roviny i na lež a překrucování? To mě vadí daleko více než nějaká osobní rovina.


Řídím se 4 dohodami, takže "osobní rovinu" si osobně neberu ... ale lež při komunikaci nesnesu.


[quote="pid:71375, uid:10"]A ak niekto caka, ze za Globalistove nazory by som daval ban, tak to nie[/quote] A co rozšířit důvod banu z osobní roviny i na lež a překrucování? To mě vadí daleko více než nějaká osobní rovina. Řídím se 4 dohodami, takže "osobní rovinu" si osobně neberu ... ale lež při komunikaci nesnesu.

pokud měníte jen jména, je to zbytečná operace.
no po pravde, jedine co by asi ostalo je to meno, ako som pisal, potrebujeme novu platformu, ktora poskytne daleko viacej moznosti.


A co rozšířit důvod banu z osobní roviny i na lež a překrucování? To mě vadí daleko více než nějaká osobní rovina.

ako nevidim v tom problem, ale za sucasnych podmienok nieje mozne prechadzat vsetky prispevky. Na zaciatku som sa zameriaval hlavne na odkazy, ktore tu ludia davali aj cez 6 riadkov a pritom sa dali skratit odstranenim trackerov na riadok jeden ci dva, aj som tu k tomu daval postup, ale bolo to zvacsa odignorovane. To co by si chcel aby sa robilo by potrebovalo z mojej strany:


  1. moznost uzivatela upozornit moderatora na nevhodny prispevok

  2. moznost moderatora skryt prispevok (aby sa musel rozbalit), pri opakovanom probleme dat casovo obmedzeny ban


Znie to jednoducho, ale tych poziadaviek bude viacero, musime ich najprv vsetky spisat, urcit priority a potom vybrat vhodnu technicku platformu, pretoze ziadna nesplni vsetko. A suhlasim s Boletom, ze nove forum, musi byt urobene tak, aby sa dala posunut stafeta dalej, forum musi byt majetkom kolektivu, nie jednotlivca.


[quote="pid:71378, uid:57"]pokud měníte jen jména, je to zbytečná operace.[/quote]no po pravde, jedine co by asi ostalo je to meno, ako som pisal, potrebujeme novu platformu, ktora poskytne daleko viacej moznosti. [quote="pid:71384, uid:388"]A co rozšířit důvod banu z osobní roviny i na lež a překrucování? To mě vadí daleko více než nějaká osobní rovina.[/quote] ako nevidim v tom problem, ale za sucasnych podmienok nieje mozne prechadzat vsetky prispevky. Na zaciatku som sa zameriaval hlavne na odkazy, ktore tu ludia davali aj cez 6 riadkov a pritom sa dali skratit odstranenim trackerov na riadok jeden ci dva, aj som tu k tomu daval postup, ale bolo to zvacsa odignorovane. To co by si chcel aby sa robilo by potrebovalo z mojej strany: 1. moznost uzivatela upozornit moderatora na nevhodny prispevok 2. moznost moderatora skryt prispevok (aby sa musel rozbalit), pri opakovanom probleme dat casovo obmedzeny ban Znie to jednoducho, ale tych poziadaviek bude viacero, musime ich najprv vsetky spisat, urcit priority a potom vybrat vhodnu technicku platformu, pretoze ziadna nesplni vsetko. A suhlasim s Boletom, ze nove forum, musi byt urobene tak, aby sa dala posunut stafeta dalej, forum musi byt majetkom kolektivu, nie jednotlivca.

Moderator

@Kancelár - pokud vidíš problém jen v technické stránce fóra, tak jsi jako moderátor vůbec nepochopil, co se odehrálo a o co do budoucbosti běží. nejde o technikálie, ale o to, zda pod jménem KSBForum.eu II bude NĚKDO opět provozovat ten "simulátor komunikace", jak správně zhodnotil závěr zkolabovaného fóra @jardob. Fórum nekrachlo na technické stránce, ale na neochotě několika "nepřizpůsobivých" jedinců (Boletus,Tikal,Putinovec,Jura11,...) sehrávat tu pod hlavičkou Koncepce tohle cíleně řízené směrování diskuse směrem dolů a do nikam. Pokud tohle nechápeš, tak bys to moderování měl raději zabalit a netrápit se dilematem, zda náhodou škodnou Globalisté nepoškodíš neliberálním vymazáním. Těchto dilemat bylo mnoho a jen díky těmto liberálním dilematům se škodná dobře baví. Lépe uděláš, když se těchto dilemat zbavíš a moderování zanecháš. Anebo je tu nějaký důvod, aby pozadí fóra zůstalo nedotčené ?

@Kancelár - pokud vidíš problém jen v technické stránce fóra, tak jsi jako moderátor vůbec nepochopil, co se odehrálo a o co do budoucbosti běží. nejde o technikálie, ale o to, zda pod jménem KSBForum.eu II bude NĚKDO opět provozovat ten "simulátor komunikace", jak správně zhodnotil závěr zkolabovaného fóra @jardob. Fórum nekrachlo na technické stránce, ale na neochotě několika "nepřizpůsobivých" jedinců (Boletus,Tikal,Putinovec,Jura11,...) sehrávat tu pod hlavičkou Koncepce tohle cíleně řízené směrování diskuse směrem dolů a do nikam. Pokud tohle nechápeš, tak bys to moderování měl raději zabalit a netrápit se dilematem, zda náhodou škodnou Globalisté nepoškodíš neliberálním vymazáním. Těchto dilemat bylo mnoho a jen díky těmto liberálním dilematům se škodná dobře baví. Lépe uděláš, když se těchto dilemat zbavíš a moderování zanecháš. Anebo je tu nějaký důvod, aby pozadí fóra zůstalo nedotčené ?
12
7.07k
126
53
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept