Zahraničná politika
Rusko vs. Amerika, Rusko vs. NATO 3

Heger ponúkol Bratislavu ako miesto mierových rokovaní


https://www.aktuality.sk/clanok/hylykvz/ukrajina-ponukli-sme-bratislavu-ako-miesto-na-mierove-rokovania-oznamil-heger/


Heger ponúkol Bratislavu ako miesto mierových rokovaní https://www.aktuality.sk/clanok/hylykvz/ukrajina-ponukli-sme-bratislavu-ako-miesto-na-mierove-rokovania-oznamil-heger/
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 14. 3. 2022 o 10:20

ponúkol Bratislavu


nič v zlom ale:
DOBRÉ RÁNO, STARÁ MAMA!


[quote="pid:60468, uid:17"]ponúkol Bratislavu[/quote] nič v zlom ale: DOBRÉ RÁNO, STARÁ MAMA!

Tak to je gól. Ruští liberálové, kteří byli postiženi sankcemi, ve velkém píšou na západ dopisy s prosbami, aby jim nebrali jejich majetky. Prý nechápou, proč je trestají, když pracují proti Rusku. A neváhají o tom informovat v médiích.


Tak to je gól. Ruští liberálové, kteří byli postiženi sankcemi, ve velkém píšou na západ dopisy s prosbami, aby jim nebrali jejich majetky. Prý nechápou, proč je trestají, když pracují proti Rusku. A neváhají o tom informovat v médiích.
Upravené 27. 2. 2022 o 16:10

K sankcím. Rusko má vypracován program na neuznávání patentního práva. To znamená, že stačí jeden podpis Putina na papíru a Rusové mohou začít ve velkém kopírovat vše, co vymyslely nepřátelské státy. Tím může západu způsobit škody za 10-30 trilionů dolarů.


K sankcím. Rusko má vypracován program na neuznávání patentního práva. To znamená, že stačí jeden podpis Putina na papíru a Rusové mohou začít ve velkém kopírovat vše, co vymyslely nepřátelské státy. Tím může západu způsobit škody za 10-30 trilionů dolarů.

Tím může západu způsobit škody za 10-30 trilionů dolarů

Tomu se říká asymetrická odpověď. Včera bylo pozdě.


[quote="pid:60485, uid:312"]Tím může západu způsobit škody za 10-30 trilionů dolarů[/quote] Tomu se říká asymetrická odpověď. Včera bylo pozdě.

Jarek

V minulém vláknu se řešilo, nakolik je současná situace koordinovaná s GP a nakolik ne.


Já mám (zatím) pocit, že s takovou razancí ani GP nepočítal. Rusku se otevřelo nevídané okno příležitostí, které nemohlo nevyužít. Sice k tomu bylo donuceno jak Západem, tak zrádci, ale podle mě si potom Putin řekl - když už, tak už. A překvapil i GP.


Teď bude záležet na tom, jestli konečně začnou Rusko poslouchat, vnímat, co říká.


Nepochybuji jen o jedné věci. Že Rusko má propočítány jakékoli varianty vývoje, jakékoli druhy reakcí a je na vše připraveno.


Tohle je skutečně mimořádná šance nejen pro Rusko, ale pro celý svět! A bude využita!


V minulém vláknu se řešilo, nakolik je současná situace koordinovaná s GP a nakolik ne. Já mám (zatím) pocit, že s takovou razancí ani GP nepočítal. Rusku se otevřelo nevídané okno příležitostí, které nemohlo nevyužít. Sice k tomu bylo donuceno jak Západem, tak zrádci, ale podle mě si potom Putin řekl - když už, tak už. A překvapil i GP. Teď bude záležet na tom, jestli konečně začnou Rusko poslouchat, vnímat, co říká. Nepochybuji jen o jedné věci. Že Rusko má propočítány jakékoli varianty vývoje, jakékoli druhy reakcí a je na vše připraveno. Tohle je skutečně mimořádná šance nejen pro Rusko, ale pro celý svět! A bude využita!

@Rusofil napísal: Proč, já reagoval na slova Fica, že Rusko je agresor. O agresi Ukrajinců, proti Donbasu, ani slovo. A také postavil Rusko a USA na jednu úroveň. Tak, jak to udělal parlament EU, kdy dal na jednu úroveň fašistické Německo a SSSR ve druhé sv. válce, a jak dávají na jednu úroveň Hitlera a Stalina. Stalin je dokonce horší.
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4890/rusko-vs-amerika-rusko-vs-nato-2/11#post-60380

Keby si sledoval Fica pravidelne, tak by si vedel, že v 2014 pri besnení na Ukrajine potil krv, aby zabezpečil stabilitu SR. Vieš aké tlaky museli byť z nadnárodnej úrovne, aby povolil toto a tamto... a SR to vcelku dobre ustála a nemali sme tu základne amerických vojakov. Jeho prehľad o stavu na Ukrajine je určite väčší ako náš. To, že každoročne si úctivo pripomína víťaztvo Červenej armády (všetky pamätné dátumy) nad fašistickým Nemeckom si nejak pozabudol, alebo to proste nesleduješ.


Preto tieto a podobné reči sú len pseudopatirotického rangu, nevnímajucého mieru. To je ten úskoprsí pohľad, pripravujúci nám ďalšiu katastrofu.


Rusi vedia, že bez riešenia aj Európy nie je možné stabilne a dlhodobo zabezpečiť svoju bezpečnosť (len pseudopatrioti to nevedia a mnohí túžia po ruskom zadku). SR je určitou dôležitov spojkou pre riešenie úloh v EU a preto nám tu globálne zákulisie natlačilo (pomocou akcie Kuciak) do vlády tú najväčšiu háveď, akú len mohli zohnať a v zrýchlenom tempe SR rozkladať.


@Rusofil napísal: Proč, já reagoval na slova Fica, že Rusko je agresor. O agresi Ukrajinců, proti Donbasu, ani slovo. A také postavil Rusko a USA na jednu úroveň. Tak, jak to udělal parlament EU, kdy dal na jednu úroveň fašistické Německo a SSSR ve druhé sv. válce, a jak dávají na jednu úroveň Hitlera a Stalina. Stalin je dokonce horší. https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4890/rusko-vs-amerika-rusko-vs-nato-2/11#post-60380 Keby si sledoval Fica pravidelne, tak by si vedel, že v 2014 pri besnení na Ukrajine potil krv, aby zabezpečil stabilitu SR. Vieš aké tlaky museli byť z nadnárodnej úrovne, aby povolil toto a tamto... a SR to vcelku dobre ustála a nemali sme tu základne amerických vojakov. Jeho prehľad o stavu na Ukrajine je určite väčší ako náš. To, že každoročne si úctivo pripomína víťaztvo Červenej armády (všetky pamätné dátumy) nad fašistickým Nemeckom si nejak pozabudol, alebo to proste nesleduješ. Preto tieto a podobné reči sú len pseudopatirotického rangu, nevnímajucého mieru. To je ten úskoprsí pohľad, pripravujúci nám ďalšiu katastrofu. Rusi vedia, že bez riešenia aj Európy nie je možné stabilne a dlhodobo zabezpečiť svoju bezpečnosť (len pseudopatrioti to nevedia a mnohí túžia po ruskom zadku). SR je určitou dôležitov spojkou pre riešenie úloh v EU a preto nám tu globálne zákulisie natlačilo (pomocou akcie Kuciak) do vlády tú najväčšiu háveď, akú len mohli zohnať a v zrýchlenom tempe SR rozkladať.

https://www.facebook.com/hashtag/specialpost
Peně doufám, že je potká také krysa z Radiožurnálu Martin Dorazín, který obsíral Doněcké opolčence jak se jen dalo. Přinášel lživé reportáže z Mariupolu, a vidím, že poslední relaci měl 25.2.2022. Pevně věřím, že je tam v tom kotli a že si těch fašistů z Azova zažije na vlastní kůži.
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/podcast-vinohradska-12-ruska-invaze-na-ukrajinu-mariuipol_2202250600_miz


[quote="pid:60494, uid:747"]https://www.facebook.com/hashtag/specialpost[/quote]Peně doufám, že je potká také krysa z Radiožurnálu Martin Dorazín, který obsíral Doněcké opolčence jak se jen dalo. Přinášel lživé reportáže z Mariupolu, a vidím, že poslední relaci měl 25.2.2022. Pevně věřím, že je tam v tom kotli a že si těch fašistů z Azova zažije na vlastní kůži. https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/podcast-vinohradska-12-ruska-invaze-na-ukrajinu-mariuipol_2202250600_miz

Ministerstvo obrany oznámilo použitie fosforovej munície Ukrajinou (VIDEO)


Ministerstvo obrany oznámilo použitie fosforovej munície Ukrajinou (VIDEO) | Ruská jar


Ukrajinské jednotky masívne používajú muníciu plnenú fosforom v blízkosti letiska Gostomel na predmestí Kyjeva, uviedol hovorca ruského ministerstva obrany Igor Konašenkov.


"Používajú 122-milimetrové náboje pre húfnice D-30 a rakety pre inštalácie BM-21 Grad, ktoré sú stále sovietskej výroby," povedal.


Zdroj: https://rusvesna.su/news/1645971629


West hral: Putin dal armáde špeciálny rozkaz (VIDEO)
Ruský prezident Vladimir Putin sa momentálne v Kremli stretáva s ruským ministrom obrany Sergejom Šojgu a náčelníkom Generálneho štábu Ozbrojených síl RF Valerijom Gerasimovom.


Je známe, že počas stretnutia Putin vyhlásil nelegitímnosť protiruských sankcií prijatých Západom.


Samostatne si všimol agresívne vyhlásenia hláv západných štátov proti Rusku.


Zdroj: https://rusvesna.su/news/1645967689


**Ministerstvo obrany oznámilo použitie fosforovej munície Ukrajinou (VIDEO)** Ministerstvo obrany oznámilo použitie fosforovej munície Ukrajinou (VIDEO) | Ruská jar Ukrajinské jednotky masívne používajú muníciu plnenú fosforom v blízkosti letiska Gostomel na predmestí Kyjeva, uviedol hovorca ruského ministerstva obrany Igor Konašenkov. "Používajú 122-milimetrové náboje pre húfnice D-30 a rakety pre inštalácie BM-21 Grad, ktoré sú stále sovietskej výroby," povedal. Zdroj: https://rusvesna.su/news/1645971629 **West hral: Putin dal armáde špeciálny rozkaz (VIDEO)** Ruský prezident Vladimir Putin sa momentálne v Kremli stretáva s ruským ministrom obrany Sergejom Šojgu a náčelníkom Generálneho štábu Ozbrojených síl RF Valerijom Gerasimovom. Je známe, že počas stretnutia Putin vyhlásil nelegitímnosť protiruských sankcií prijatých Západom. Samostatne si všimol agresívne vyhlásenia hláv západných štátov proti Rusku. Zdroj: https://rusvesna.su/news/1645967689
Upravené 27. 2. 2022 o 18:03

Preto tieto a podobné reči sú len pseudopatirotického rangu, nevnímajucého mieru. To je ten úskoprsí pohľad, pripravujúci nám ďalšiu katastrofu.

Já na tom nic úzkoprsého nevidím. Domnívám se, že za současné situace MĚL věci nazvat pravými jmény (agresorem je Ukrajina podporovaná Západem a Rusku nezbylo nic jiného, než provést prevetnivní úder.) nebo měl alespoň mlčet. To samé měli udělat čelní představitelé SPD u nás. Tím že to neudělali, tak jenom přispěli k oddálení změny koncepcí, která právě v plné síle započala a ještě více poškodili národ(y), za jejichž vlastence se prohlašují.


[quote="pid:60493, uid:254"]Preto tieto a podobné reči sú len pseudopatirotického rangu, nevnímajucého mieru. To je ten úskoprsí pohľad, pripravujúci nám ďalšiu katastrofu.[/quote] Já na tom nic úzkoprsého nevidím. Domnívám se, že za současné situace MĚL věci nazvat pravými jmény (agresorem je Ukrajina podporovaná Západem a Rusku nezbylo nic jiného, než provést prevetnivní úder.) nebo měl alespoň mlčet. To samé měli udělat čelní představitelé SPD u nás. Tím že to neudělali, tak jenom přispěli k oddálení změny koncepcí, která právě v plné síle započala a ještě více poškodili národ(y), za jejichž vlastence se prohlašují.
Upravené 27. 2. 2022 o 18:35

Putin nariadil ministerstvu obrany previesť ruské sily do špeciálneho režimu bojovej povinnosti


Ruský prezident Vladimir Putin nariadil ministerstvu obrany krajiny previesť ruské odstrašovacie sily do špeciálneho režimu bojovej služby.
„Vidíte, že západné krajiny nielenže podnikajú nepriateľské kroky voči našej krajine v ekonomickej oblasti... ale aj najvyšší predstavitelia krajín NATO robia agresívne vyhlásenia proti našej krajine. Preto nariaďujem ministrovi obrany a náčelníkovi generálneho štábu, aby previedli zadržiavacie sily ruskej armády do špeciálneho režimu bojovej služby, “uviedol.


https://russian.rt.com/russia/news/968758-putin-minoborony-sily-boevoe-dezhurstvo


Putin nariadil ministerstvu obrany previesť ruské sily do špeciálneho režimu bojovej povinnosti Ruský prezident Vladimir Putin nariadil ministerstvu obrany krajiny previesť ruské odstrašovacie sily do špeciálneho režimu bojovej služby. „Vidíte, že západné krajiny nielenže podnikajú nepriateľské kroky voči našej krajine v ekonomickej oblasti... ale aj najvyšší predstavitelia krajín NATO robia agresívne vyhlásenia proti našej krajine. Preto nariaďujem ministrovi obrany a náčelníkovi generálneho štábu, aby previedli zadržiavacie sily ruskej armády do špeciálneho režimu bojovej služby, “uviedol. https://russian.rt.com/russia/news/968758-putin-minoborony-sily-boevoe-dezhurstvo

Na základě následujících všech těchto událostí souvisejících s Ukrajinou jsem dospěl k následujícímu závěru:


  • Rusko zahájilo akci 22. února 2022 a to jsou čísla globalistů.
  • Myslím a věřím, že Putin by tuto akci neinicioval, kdyby nedostal zelenou od globalistů-Když sledujete média, Čína mlčí, Izrael, Indie, Brazílie, africké země a Jižní Amerika. V Evropě se všichni předhánějí v tom, kdo udělí Rusku další sankce a o tom všem bude psát nepravdivé informace Proč?Protože globalisté přes Ukrajinu s pomocí Ruska preformují EU a Ameriku. Do toho všeho zahrnuli Rusko, aby se NATO a Amerika nepletly do jejich práce související s kompletní transformací EU.-Tento pláč novinářů, politiků souvisejících s Ukrajinou je rétorika a štěkání na měsíc a Covid byl jen začátek toho, co se bude v EU v příštích měsících dít. Bude to velmi veselé a zajímavé.

Na základě následujících všech těchto událostí souvisejících s Ukrajinou jsem dospěl k následujícímu závěru: - Rusko zahájilo akci 22. února 2022 a to jsou čísla globalistů. - Myslím a věřím, že Putin by tuto akci neinicioval, kdyby nedostal zelenou od globalistů -Když sledujete média, Čína mlčí, Izrael, Indie, Brazílie, africké země a Jižní Amerika. V Evropě se všichni předhánějí v tom, kdo udělí Rusku další sankce a o tom všem bude psát nepravdivé informace Proč?Protože globalisté přes Ukrajinu s pomocí Ruska preformují EU a Ameriku. Do toho všeho zahrnuli Rusko, aby se NATO a Amerika nepletly do jejich práce související s kompletní transformací EU. -Tento pláč novinářů, politiků souvisejících s Ukrajinou je rétorika a štěkání na měsíc a Covid byl jen začátek toho, co se bude v EU v příštích měsících dít. Bude to velmi veselé a zajímavé.

Myslím a věřím, že Putin by tuto akci neinicioval, kdyby nedostal zelenou od globalistů

Domnívám se, že Putin byl a je jedinou nadějí těch, které nazýváš globalisty a kterým se situace na celém světě vymyká z rukou. Takže v davo-elitárním slovníku - Putin je tu šéf! Kdyby jste poslouchali Pjakina pozorně, tak to víte.


[quote="pid:60510, uid:747"]Myslím a věřím, že Putin by tuto akci neinicioval, kdyby nedostal zelenou od globalistů[/quote] Domnívám se, že Putin byl a je jedinou nadějí těch, které nazýváš globalisty a kterým se situace na celém světě vymyká z rukou. Takže v davo-elitárním slovníku - Putin je tu šéf! Kdyby jste poslouchali Pjakina pozorně, tak to víte.

Plukovník Baranec vysvětlil poslední krok Putina. Další krok je už zmáčknutí knoflíku.


Plukovník Baranec vysvětlil poslední krok Putina. Další krok je už zmáčknutí knoflíku.

Šéf komise Rady federace pro ochranu suverenity Andrij Klimov řekl, že lidé, kteří se chystají převážet zbraně Západu přes území Ukrajiny, se mohou stát terčem přesných úderů, uvádí RIA Novosti.


Mám jednoduchou otázku - jak se tam teď tato zbraň dostane? Jen by mě zajímalo jak? No, ještě si umím představit ty peníze: tam si je vloží na účty. Ale zbraň je fyzicky, jak se dostane [na Ukrajinu]? řekl Klimov .


Podle něj, jakmile auto s vojenským nákladem vstoupí na území Ukrajiny, je provedena „demilitarizace“.


Nenosí jablka. Co si myslíte, nesledovat, nebo co, tyto dodávky? Není to jako nosit kapesní nůž v kapse , “ dodal senátor.
https://yandex.ru/turbo/news.ru/s/politics/senator-perevozyashie-oruzhie-zapada-po-ukraine-mogut-stat-celyami-udarov/


Ministryně Černochová poznamenala, že i s ohledem na činnost ruských tajných služeb není možné zveřejnit všechny informace o dodávkách a jejich pohybu. „Není to tak, že bychom nechtěli být transparentní,“ řekla. „Květinami ve vlasech a mírovou holubicí bohužel banditu Putina nezastavíme. Zastavíme ho nyní jen zbraněmi a sankcemi,“ dodala k situaci.
https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3448108-cesko-vypravilo-vlak-se-zbranemi-pro-ukrajinu-vlada-ma-projednat-dalsi-pomoc#utm_content=freshnews&utm_term=zbran%C4%9B%20na%20ukrajinu&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz


Ale chtěli, paní Černochová, moc chtěli.
U koho na účtu skončí peníze za "dodávky zbraní"?


**Šéf komise Rady federace pro ochranu suverenity Andrij Klimov** řekl, že lidé, kteří se chystají převážet zbraně Západu přes území Ukrajiny, se mohou stát terčem přesných úderů, uvádí RIA Novosti. Mám jednoduchou otázku - jak se tam teď tato zbraň dostane? Jen by mě zajímalo jak? **No, ještě si umím představit ty peníze: tam si je vloží na účty. Ale zbraň je fyzicky, jak se dostane [na Ukrajinu]? řekl Klimov .** Podle něj, jakmile auto s vojenským nákladem vstoupí na území Ukrajiny, je provedena „demilitarizace“. Nenosí jablka. Co si myslíte, nesledovat, nebo co, tyto dodávky? Není to jako nosit kapesní nůž v kapse , “ dodal senátor. https://yandex.ru/turbo/news.ru/s/politics/senator-perevozyashie-oruzhie-zapada-po-ukraine-mogut-stat-celyami-udarov/ Ministryně Černochová poznamenala, že i s ohledem na činnost ruských tajných služeb **není možné zveřejnit všechny informace o dodávkách a jejich pohybu. „Není to tak, že bychom nechtěli být transparentní,“ řekla.** „Květinami ve vlasech a mírovou holubicí bohužel banditu Putina nezastavíme. Zastavíme ho nyní jen zbraněmi a sankcemi,“ dodala k situaci. https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3448108-cesko-vypravilo-vlak-se-zbranemi-pro-ukrajinu-vlada-ma-projednat-dalsi-pomoc#utm_content=freshnews&utm_term=zbran%C4%9B%20na%20ukrajinu&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz Ale chtěli, paní Černochová, moc chtěli. **U koho na účtu skončí peníze za "dodávky zbraní"?**

U koho na účtu skončí peníze za "dodávky zbraní"?

A kde ty zbraně skončí ve skutečnosti? Jejich slovníkem řečeno pěkný dvojitý "vývar".


[quote="pid:60521, uid:158"]U koho na účtu skončí peníze za "dodávky zbraní"?[/quote] A kde ty zbraně skončí ve skutečnosti? Jejich slovníkem řečeno pěkný dvojitý "vývar".

Pre tých ktorí ešte máte FB: https://www.facebook.com/1623324352/videos/986577028921435/ Podľa tohoto pána sme všetci tupci a nechali sme sa "o**ebať". Na Donbase nikto neumrel od roku 2014.


P.S.: Neviem ako to spraviť aby to video bolo viditeľné aj pre tých, ktorí FB nemajú.


Pre tých ktorí ešte máte FB: https://www.facebook.com/1623324352/videos/986577028921435/ Podľa tohoto pána sme všetci tupci a nechali sme sa "o**ebať". Na Donbase nikto neumrel od roku 2014. P.S.: Neviem ako to spraviť aby to video bolo viditeľné aj pre tých, ktorí FB nemajú.

Už příští měsíc uvidíme, kam to všechno povede, ale je zřejmé, že Evropa bude ve velmi složité situaci a to je cílem globalistů, likvidace všech elit, které jsou sjednoceny s americkou státní elitou. Tyto sankce ve skutečnosti podříznou větev, na které sedí. Globalisté jim to nařídili, aby jim sebrali zlaté dolary. Mnozí si to uvědomili, ale pánové, je příliš pozdě, začali jste štěkat, než přemýšlet ve vaší hlavě vás to všechny přijde draho.


Už příští měsíc uvidíme, kam to všechno povede, ale je zřejmé, že Evropa bude ve velmi složité situaci a to je cílem globalistů, likvidace všech elit, které jsou sjednoceny s americkou státní elitou. Tyto sankce ve skutečnosti podříznou větev, na které sedí. Globalisté jim to nařídili, aby jim sebrali zlaté dolary. Mnozí si to uvědomili, ale pánové, je příliš pozdě, začali jste štěkat, než přemýšlet ve vaší hlavě vás to všechny přijde draho.
Upravené 27. 2. 2022 o 19:10

Domnívám se, že za současné situace MĚL věci nazvat pravými jmény (agresorem je Ukrajina podporovaná Západem a Rusku nezbylo nic jiného, než provést prevetnivní úder.) nebo měl alespoň mlčet.


Akože všetci patrioti EU na čele s Orbánom odsúdili útok Ruska a chceš, aby Fico bol samostatný cválajú býk? Nevidíš ulohu SR v širšom spektre. Nemusíš sa báť, Putin nezalamuje rukami (obrazne povedané) z tohto Ficovho taktického dištancovania sa.


V náplni dnešnej vlády je silné rozdelovanie spoločnosti a huckanie nás proti sebe. Na Slovensko sa sačkuje 3000 amerických vojakov. Začína cenzúra a jednostranné prozápadné informácie. SR sa ukázala ako oddaný covidový pokusný králik. Tak, ako mnohí ľudia covidovo zmýšľajúci sa ukázali aj ukrajinovo zmýšľajúci a vidia Rusko ako agresora. Situácia je veľmi vážna.


Fico rieši jednu dôležitú vec a to, nezatiahnúť SR do tohto konfliktu. Okatým postavením sa na stranu Ruska by len pridal vďačnej pary našej vláde k väčšiemu šanteniu.


Fico (voľný prepis): Konflikt na Ukrajine nie je konfliktom medzi Ukrajinou a Ruskom, ani medzi EU (NATO) a Ruskom, ale medzi USA a Ruskom.
https://www.youtube.com/watch?v=TjcxPIIFJ8A


Fico: Slovensko sa nesmie stať súčasťou konfliktu medzi dvoma mocnosťami.
https://www.facebook.com/robertficosk/posts/508363850647920


[quote="pid:60501, uid:826"]Domnívám se, že za současné situace MĚL věci nazvat pravými jmény (agresorem je Ukrajina podporovaná Západem a Rusku nezbylo nic jiného, než provést prevetnivní úder.) nebo měl alespoň mlčet.[/quote] Akože všetci patrioti EU na čele s Orbánom odsúdili útok Ruska a chceš, aby Fico bol samostatný cválajú býk? Nevidíš ulohu SR v širšom spektre. Nemusíš sa báť, Putin nezalamuje rukami (obrazne povedané) z tohto Ficovho taktického dištancovania sa. V náplni dnešnej vlády je silné rozdelovanie spoločnosti a huckanie nás proti sebe. Na Slovensko sa sačkuje 3000 amerických vojakov. Začína cenzúra a jednostranné prozápadné informácie. SR sa ukázala ako oddaný covidový pokusný králik. Tak, ako mnohí ľudia covidovo zmýšľajúci sa ukázali aj ukrajinovo zmýšľajúci a vidia Rusko ako agresora. Situácia je veľmi vážna. Fico rieši jednu dôležitú vec a to, nezatiahnúť SR do tohto konfliktu. Okatým postavením sa na stranu Ruska by len pridal vďačnej pary našej vláde k väčšiemu šanteniu. Fico (voľný prepis): Konflikt na Ukrajine nie je konfliktom medzi Ukrajinou a Ruskom, ani medzi EU (NATO) a Ruskom, ale medzi USA a Ruskom. https://www.youtube.com/watch?v=TjcxPIIFJ8A Fico: Slovensko sa nesmie stať súčasťou konfliktu medzi dvoma mocnosťami. https://www.facebook.com/robertficosk/posts/508363850647920

Už příští měsíc vidím, kam to všechno povede, ale je zřejmé, že Evropa bude ve velmi složité situaci a to je cílem globalistů, likvidace všech elit, které jsou sjednoceny s americkou státní elitou. Tyto sankce ve skutečnosti podříznou větev, na které sedí. Globalisté jim to nařídili, aby jim sebrali zlaté dolary. Mnozí si to uvědomili, ale pánové, je příliš pozdě, začali jste štěkat, než přemýšlet ve vaší hlavě vás to všechny přijde draho.


Už příští měsíc vidím, kam to všechno povede, ale je zřejmé, že Evropa bude ve velmi složité situaci a to je cílem globalistů, likvidace všech elit, které jsou sjednoceny s americkou státní elitou. Tyto sankce ve skutečnosti podříznou větev, na které sedí. Globalisté jim to nařídili, aby jim sebrali zlaté dolary. Mnozí si to uvědomili, ale pánové, je příliš pozdě, začali jste štěkat, než přemýšlet ve vaší hlavě vás to všechny přijde draho.

Neviem ako to spraviť aby to video bolo viditeľné aj pre tých, ktorí FB nemajú.
To konkrétní video jde spustit. Neobjeví se tam ostatní příspěvky. Pokud máš možnost, pošli mu některé z videí, které tady máme.


[quote="pid:60527, uid:355"]Neviem ako to spraviť aby to video bolo viditeľné aj pre tých, ktorí FB nemajú.[/quote]To konkrétní video jde spustit. Neobjeví se tam ostatní příspěvky. Pokud máš možnost, pošli mu některé z videí, které tady máme.

Ale chtěli, paní Černochová, moc chtěli

Rozumím tomu tak, že terčem přesného úderu, rozuměj fyzické likvidace se mohou stát (a podle mého názoru se dříve či později stanou) osoby, které se přímo účastní převozu a taky osoby, které k tomu daly pokyn, ale nenacházejí se na území Ukrajiny, ale například u nás. Rozumím tomu dobře nebo špatně ? Nebo jak tomu mám rozumět ?


[quote="pid:60521, uid:158"]Ale chtěli, paní Černochová, moc chtěli[/quote] Rozumím tomu tak, že terčem přesného úderu, rozuměj fyzické likvidace se mohou stát (a podle mého názoru se dříve či později stanou) osoby, které se přímo účastní převozu a taky osoby, které k tomu daly pokyn, ale nenacházejí se na území Ukrajiny, ale například u nás. Rozumím tomu dobře nebo špatně ? Nebo jak tomu mám rozumět ?

Jarek

Rusko zahájilo akci 22. února 2022 a to jsou čísla globalistů.


Musel to byť Globalisté, kto na to upozornil. Tá dvadsaťdvojka je tam dokonca trikrát: 22.02.20.22. Trikrát umocnené obidve krídla globálneho prediktora/parazita/primitíva.


[quote="pid:60510, uid:747"]Rusko zahájilo akci 22. února 2022 a to jsou čísla globalistů.[/quote] Musel to byť Globalisté, kto na to upozornil. Tá dvadsaťdvojka je tam dokonca trikrát: **22**.0**2.2**0.**22**. Trikrát umocnené obidve krídla globálneho prediktora/parazita/primitíva.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 27. 2. 2022 o 19:18

Turecko uzavřelo Bospor a Dardanely pro Ruské válečné lodě.


Turecko uzavřelo Bospor a Dardanely pro Ruské válečné lodě.

Situácia je veľmi vážna.

Právě proto to měl udělat. Prodlužování agónie povede ještě k větším škodám.


[quote="pid:60530, uid:254"]Situácia je veľmi vážna.[/quote] Právě proto to měl udělat. Prodlužování agónie povede ještě k větším škodám.

Turecko zavře Rusku Bospor a Dardanely
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-zustava-v-bojovem-strehu-turecko-zavre-prulivy-ruskym-lodim.A220227_170359_zahranicni_vank


Turecko zřejmě netuší, co činí. Uzavření průlivů pouze pro ruské válečné lodě může v důsledku znamenat i zánik Turecka, o kterém už před časem mluvil V. Pjakin.


Turecko zavře Rusku Bospor a Dardanely https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-zustava-v-bojovem-strehu-turecko-zavre-prulivy-ruskym-lodim.A220227_170359_zahranicni_vank Turecko zřejmě netuší, co činí. Uzavření průlivů pouze pro ruské válečné lodě může v důsledku znamenat i zánik Turecka, o kterém už před časem mluvil V. Pjakin.
Upravené 27. 2. 2022 o 19:37

Musel to byť Globalisté, kto na to upozornil.


To se hned poznají zpravodajci.


[quote="pid:60535, uid:623"]Musel to byť Globalisté, kto na to upozornil.[/quote] To se hned poznají zpravodajci.

Turecko uzavřelo Bospor a Dardanely pro Ruské válečné lodě

Tak tohle je vážné.


[quote="pid:60537, uid:312"]Turecko uzavřelo Bospor a Dardanely pro Ruské válečné lodě[/quote] Tak tohle je vážné.

Jarek

smim se zeptat, lze ocekavat, ze jednani v belorusku prinese nejaky vysledek?
na socialnich sitich sleduji velkou nervozitu a uz i ti, kteri zachovavali chladnou hlavu maji naznak paniky.


smim se zeptat, lze ocekavat, ze jednani v belorusku prinese nejaky vysledek? na socialnich sitich sleduji velkou nervozitu a uz i ti, kteri zachovavali chladnou hlavu maji naznak paniky.

smim se zeptat, lze ocekavat, ze jednani v belorusku prinese nejaky vysledek?
na socialnich sitich sleduji velkou nervozitu a uz i ti, kteri zachovavali chladnou hlavu maji naznak paniky.
Zelenský před jednáním řekl, že nevidí možnosti. Ale, jednání začíná, tak se uvidí.


[quote="pid:60546, uid:347"]smim se zeptat, lze ocekavat, ze jednani v belorusku prinese nejaky vysledek? na socialnich sitich sleduji velkou nervozitu a uz i ti, kteri zachovavali chladnou hlavu maji naznak paniky.[/quote]Zelenský před jednáním řekl, že nevidí možnosti. Ale, jednání začíná, tak se uvidí.

Rozumím tomu tak, že terčem přesného úderu, rozuměj fyzické likvidace se mohou stát (a podle mého názoru se dříve či později stanou) osoby, které se přímo účastní převozu a taky osoby, které k tomu daly pokyn, ale nenacházejí se na území Ukrajiny, ale například u nás. Rozumím tomu dobře nebo špatně ? Nebo jak tomu mám rozumět ?


Ti, kteří se dostanou na území Ukrajiny se zbraněmi.
Ostatní osoby jsou naší vnitřní záležitosti .


[quote="pid:60534, uid:471"]Rozumím tomu tak, že terčem přesného úderu, rozuměj fyzické likvidace se mohou stát (a podle mého názoru se dříve či později stanou) osoby, které se přímo účastní převozu a taky osoby, které k tomu daly pokyn, ale nenacházejí se na území Ukrajiny, ale například u nás. Rozumím tomu dobře nebo špatně ? Nebo jak tomu mám rozumět ?[/quote] Ti, kteří se dostanou na území Ukrajiny se zbraněmi. Ostatní osoby jsou naší vnitřní záležitosti .

Podle tohoto tweetu Putin dnes Putin odstranil Gerasimova z funkce
Myslím, že jeho hlava sletěla proto, že zřemě nesouhlasil s posledním krokem Putina. Když to Putin oznamoval, tvářil se, že nesouhlasí.


[quote="pid:60547, uid:307"]Podle tohoto tweetu Putin dnes Putin odstranil Gerasimova z funkce[/quote]Myslím, že jeho hlava sletěla proto, že zřemě nesouhlasil s posledním krokem Putina. Když to Putin oznamoval, tvářil se, že nesouhlasí.

Zajímavé, že by pan Gerasimov byl spící nebo udělal nějakou závažnou chybu, na základě které má Rusko ztráty vyšší než by chtěli. Čas ukáže.


Zajímavé, že by pan Gerasimov byl spící nebo udělal nějakou závažnou chybu, na základě které má Rusko ztráty vyšší než by chtěli. Čas ukáže.

Jarek

Právě proto to měl udělat. Prodlužování agónie povede ještě k větším škodám.


Čína sa zdržala hlasovania v Bezpečnostej rade a Fico urobil chybu...


A k tej agónii: Niekto v tom vidí predĺžovanie agónie a iný mieru.


[quote="pid:60538, uid:826"]Právě proto to měl udělat. Prodlužování agónie povede ještě k větším škodám.[/quote] Čína sa zdržala hlasovania v Bezpečnostej rade a Fico urobil chybu... A k tej agónii: Niekto v tom vidí predĺžovanie agónie a iný mieru.

Turecko zavře Rusku Bospor a Dardanely

Přesto Cavusoglu zopakoval, že Turecko nemůže blokovat všechny ruské válečné lodě vstupující do Černého moře kvůli doložce osvobozující lodě, které se vrací na své základny. „Tato výjimka by neměla být zneužívána. Vyhlásit návrat na své základny a proplutí úžinami by nemělo být zapojeno do války,“ řekl Cavusoglu.


propaganda chce nahovorit, ze Rusko je v koncoch ale nic z toho sa neplni. Turecko je asi v soku po tom co ich vsemocne drony Bayraktar neznicili ani jednu techniku nepriatela a rusi ich zostrelili ako cvicny terc.


[quote="pid:60539, uid:270"]Turecko zavře Rusku Bospor a Dardanely[/quote] Přesto Cavusoglu zopakoval, že Turecko nemůže blokovat všechny ruské válečné lodě vstupující do Černého moře kvůli doložce osvobozující lodě, které se vrací na své základny. „Tato výjimka by neměla být zneužívána. Vyhlásit návrat na své základny a proplutí úžinami by nemělo být zapojeno do války,“ řekl Cavusoglu. propaganda chce nahovorit, ze Rusko je v koncoch ale nic z toho sa neplni. Turecko je asi v soku po tom co ich vsemocne drony Bayraktar neznicili ani jednu techniku nepriatela a rusi ich zostrelili ako cvicny terc.

Som zvedavý kedy budú nové O-O Pjakina


Som zvedavý kedy budú nové O-O Pjakina

Zajímavé, že by pan Gerasimov byl spící nebo udělal nějakou závažnou chybu, na základě které má Rusko ztráty vyšší než by chtěli. Čas ukáže.


neviem preco verit ukrajinskej stranke, ale ak je to pravda tak to vysvetluje slova Kadyrova, ktory sa stazoval na pomaly postup. Pri tom prikaze Putina sa mi ani Sojgu netvaril byt moc nadseny...


[quote="pid:60551, uid:471"]Zajímavé, že by pan Gerasimov byl spící nebo udělal nějakou závažnou chybu, na základě které má Rusko ztráty vyšší než by chtěli. Čas ukáže.[/quote] neviem preco verit ukrajinskej stranke, ale ak je to pravda tak to vysvetluje slova Kadyrova, ktory sa stazoval na pomaly postup. Pri tom prikaze Putina sa mi ani Sojgu netvaril byt moc nadseny...
Upravené 27. 2. 2022 o 20:02

https://politikus.ru/events/140851-kitay-zayavil-chto-tayvanyu-pora-v-rodnuyu-gavan.html
Na tomto videu Čína údajně sděluje, že nastal čas aby Tchaj-wan vrátil do rodného přístavu ... No takže to vypadá, že se Čína pohne.


https://politikus.ru/events/140851-kitay-zayavil-chto-tayvanyu-pora-v-rodnuyu-gavan.html Na tomto videu Čína údajně sděluje, že nastal čas aby Tchaj-wan vrátil do rodného přístavu ... No takže to vypadá, že se Čína pohne.

Jarek

Myslím, že jeho hlava sletěla proto,
Pozeral som teraz na RIA novosti aj Sputnik.ru a zatiaľ tamnič také nebolo. Má niekto zdroj okrem toho tvítu?


[quote="pid:60550, uid:312"]Myslím, že jeho hlava sletěla proto,[/quote]Pozeral som teraz na RIA novosti aj Sputnik.ru a zatiaľ tamnič také nebolo. Má niekto zdroj okrem toho tvítu?

Turecko zavře Rusku Bospor a Dardanely
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-zustava-v-bojovem-strehu-turecko-zavre-prulivy-ruskym-lodim.A220227_170359_zahranicni_vank


Ještě bych počkal se závěry. Včera Turecko dementovalo takové zprávy, dnes už opět zavírá. Turci vědí, že za této situace se s ními nebude nikdo mazlit. Za SSSR jsem slyšel o takovém případu. Připlul sovětský křížník k Bosporu a kapitán řekl: Jestli hned neotevřete průliv, "rozcheračim" vám celý Stambul. Otevřeli hned.


[quote="pid:60539, uid:270"]Turecko zavře Rusku Bospor a Dardanely https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-zustava-v-bojovem-strehu-turecko-zavre-prulivy-ruskym-lodim.A220227_170359_zahranicni_vank[/quote] Ještě bych počkal se závěry. Včera Turecko dementovalo takové zprávy, dnes už opět zavírá. Turci vědí, že za této situace se s ními nebude nikdo mazlit. Za SSSR jsem slyšel o takovém případu. Připlul sovětský křížník k Bosporu a kapitán řekl: Jestli hned neotevřete průliv, "rozcheračim" vám celý Stambul. Otevřeli hned.

Podpindos začínají panikařit...


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/V-soku-Putin-ma-dva-tydny-Z-Ruska-prosakuji-vazne-zvesti-694246


Stěžují si Britům


"Ozval se dokonce i jeden z ruských politických poradců – generální ředitel Ruské rady pro mezinárodní záležitosti (RIAC) Andrej Kortunov a pro BBC řekl, že Kreml upozorňoval na to, že ruská invaze na Ukrajinu nebude ospravedlnitelná."


"Podle poradce Kremlu se navíc nejednalo o jediný názor a „velmi překvapeni, šokováni, či dokonce zdrceni“ měli být i pracovníci ruského ministerstva zahraničí."


"Proti rozpoutání války na Ukrajině vystoupil v sobotu poslanec dolní komory ruského parlamentu Michail Matvejev a Kreml vyzval, aby invazi zastavil. „Hlasováním pro uznání nezávislosti Doněcké a Luhanské lidové republiky jsem hlasoval pro mír, ne pro válku. Pro to, aby se Rusko stalo štítem pro Donbas, nikoli pro bombardování Kyjeva,“ rozlítil se na vládu Ruska poté, co již v pátek komunistický poslanec Oleg Smolin neskrýval, že je invazí „šokován“."


Podpindos začínají panikařit... https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/V-soku-Putin-ma-dva-tydny-Z-Ruska-prosakuji-vazne-zvesti-694246 Stěžují si Britům "Ozval se dokonce i jeden z ruských politických poradců – generální ředitel Ruské rady pro mezinárodní záležitosti (RIAC) Andrej Kortunov a pro BBC řekl, že Kreml upozorňoval na to, že ruská invaze na Ukrajinu nebude ospravedlnitelná." "Podle poradce Kremlu se navíc nejednalo o jediný názor a „velmi překvapeni, šokováni, či dokonce zdrceni“ měli být i pracovníci ruského ministerstva zahraničí." "Proti rozpoutání války na Ukrajině vystoupil v sobotu poslanec dolní komory ruského parlamentu Michail Matvejev a Kreml vyzval, aby invazi zastavil. „Hlasováním pro uznání nezávislosti Doněcké a Luhanské lidové republiky jsem hlasoval pro mír, ne pro válku. Pro to, aby se Rusko stalo štítem pro Donbas, nikoli pro bombardování Kyjeva,“ rozlítil se na vládu Ruska poté, co již v pátek komunistický poslanec Oleg Smolin neskrýval, že je invazí „šokován“."

neviem preco verit ukrajinskej stranke, ale ak je to pravda tak to vysvetluje slova Kadyrova, ktory sa stazoval na pomaly postup. Pri tom prikaze Putina sa mi ani Sojgu netvaril byt moc nadseny...


Ukrajinským stránkám nevěřit. Jsou to zázračné fejkomety.


[quote="pid:60555, uid:252"]neviem preco verit ukrajinskej stranke, ale ak je to pravda tak to vysvetluje slova Kadyrova, ktory sa stazoval na pomaly postup. Pri tom prikaze Putina sa mi ani Sojgu netvaril byt moc nadseny...[/quote] Ukrajinským stránkám nevěřit. Jsou to zázračné fejkomety.

Pokud máš možnost, pošli mu některé z videí, které tady máme.
Do komentára som mu poslal toto video. Cítim, že ma čoskoro na FB zablokujú, bo som veľmi aktívny. Ale kašlem na to.


[quote="pid:60532, uid:312"]Pokud máš možnost, pošli mu některé z videí, které tady máme.[/quote]Do komentára som mu poslal [toto](https://peertube.su/w/j9x5ZU5BotK1NutWsk6pDB?fbclid=IwAR1gQfS6zpCOBfy7QVfMA9jYc5AyDgDtgh6iZT2ePGddkWf5yutap1bkBXM) video. Cítim, že ma čoskoro na FB zablokujú, bo som veľmi aktívny. Ale kašlem na to.
Upravené 27. 2. 2022 o 20:15

https://www.foxnews.com/world/petro-poroshenko-ukraine-president-battle-gear-streets


Petro Porošenko, bývalý ukrajinský prezident, si obliekol bojovú výstroj a pridal sa k krajanom v uliciach: video
Bývalý prezident zároveň poďakoval medzinárodnému spoločenstvu za podporu Ukrajiny.


v príspevku je video zo sky news. A ja mám pocit, že je nahraný v štúdiu ako to video so Zelenskym, kde bol s vojakmi. Všimnite si pozadie a Porošenkovu hlavu... to prostredie vôbec nesplýva s ním.


https://www.foxnews.com/world/petro-poroshenko-ukraine-president-battle-gear-streets Petro Porošenko, bývalý ukrajinský prezident, si obliekol bojovú výstroj a pridal sa k krajanom v uliciach: video Bývalý prezident zároveň poďakoval medzinárodnému spoločenstvu za podporu Ukrajiny. v príspevku je video zo sky news. A ja mám pocit, že je nahraný v štúdiu ako to video so Zelenskym, kde bol s vojakmi. Všimnite si pozadie a Porošenkovu hlavu... to prostredie vôbec nesplýva s ním.

Do komentára som mu poslal toto video.
Tu je jeho komentár k tomu videu. Som zvedavý na výsledok.
621bd57d7336a


[quote="pid:60562, uid:355"]Do komentára som mu poslal toto video.[/quote] Tu je jeho komentár k tomu videu. Som zvedavý na výsledok. ![621bd57d7336a](serve/attachment&path=621bd57d7336a)

Tu je jeho komentár k tomu videu. Som zvedavý na výsledok.
Pošli mu i tu fotku zakrvavené paní, která teď u nás na Novinkách visela 2 dny a také foto, co je ta dotyčná zač. Najdeš ji vedle na dezinformacích.


[quote="pid:60570, uid:355"]Tu je jeho komentár k tomu videu. Som zvedavý na výsledok.[/quote]Pošli mu i tu fotku zakrvavené paní, která teď u nás na Novinkách visela 2 dny a také foto, co je ta dotyčná zač. Najdeš ji vedle na dezinformacích.

Tak to je gól. Ruští liberálové, kteří byli postiženi sankcemi, ve velkém píšou na západ dopisy s prosbami, aby jim nebrali jejich majetky. Prý nechápou, proč je trestají, když pracují proti Rusku. A neváhají o tom informovat v médiích.


A Putin týchto kreténov s titulmi varoval a povedal im, že nech donesú do Ruska majetky...


[quote="pid:60474, uid:312"]Tak to je gól. Ruští liberálové, kteří byli postiženi sankcemi, ve velkém píšou na západ dopisy s prosbami, aby jim nebrali jejich majetky. Prý nechápou, proč je trestají, když pracují proti Rusku. A neváhají o tom informovat v médiích.[/quote] A Putin týchto kreténov s titulmi varoval a povedal im, že nech donesú do Ruska majetky...

Moderátor

Tu je jeho komentár k tomu videu. Som zvedavý na výsledok.


27.1.2015
https://www.youtube.com/watch?v=IE8QcSIHNFE


26.1.2015
https://vk.com/wall469706_3391
26.1.2015
https://vk.com/wall204932150_903
04.04.2015
https://twitter.com/UKRinUN/status/716027755125743620
Všetko blokované...
Všetky tie videá boli na Youtube, veľa na VK...postupne poodstraňované...VK, Rutube = Youtube +-
Stačí? Pred 7-8 rokmi nebol Youtube hneď blokovaný, dnes majú armádu cenzorov...


[quote="pid:60570, uid:355"]Tu je jeho komentár k tomu videu. Som zvedavý na výsledok.[/quote] 27.1.2015 https://www.youtube.com/watch?v=IE8QcSIHNFE 26.1.2015 https://vk.com/wall469706_3391 26.1.2015 https://vk.com/wall204932150_903 04.04.2015 https://twitter.com/UKRinUN/status/716027755125743620 Všetko blokované... Všetky tie videá boli na Youtube, veľa na VK...postupne poodstraňované...VK, Rutube = Youtube +- Stačí? Pred 7-8 rokmi nebol Youtube hneď blokovaný, dnes majú armádu cenzorov...
Upravené 27. 2. 2022 o 21:44

Všetko blokované...Všetky tie videá boli na Youtube, veľa na VK...postupne poodstraňované...VK, Rutube = Youtube +-Stačí? Pred 7-8 rokmi nebol Youtube hneď blokovaný, dnes majú armádu cenzorov...
Co to znamená? Že byla ta videa falešná?


[quote="pid:60581, uid:335"]Všetko blokované...Všetky tie videá boli na Youtube, veľa na VK...postupne poodstraňované...VK, Rutube = Youtube +-Stačí? Pred 7-8 rokmi nebol Youtube hneď blokovaný, dnes majú armádu cenzorov...[/quote]Co to znamená? Že byla ta videa falešná?

Mluvčí Gosděpu Psaky potvrdila, že Zelenský má ochranku složenou ze USA instruktorů. Přemýšlím, je to ochranka, nebo něco jiného?


Mluvčí Gosděpu Psaky potvrdila, že Zelenský má ochranku složenou ze USA instruktorů. Přemýšlím, je to ochranka, nebo něco jiného?

Co to znamená? Že byla ta videa falešná?


Nebyla falešná.


[quote="pid:60583, uid:312"]Co to znamená? Že byla ta videa falešná?[/quote] Nebyla falešná.

Niekto v tom vidí predĺžovanie agónie a iný mieru.

V čem? Ve sraní si do huby? Díky za takovou míru. Já jsem si téměř jist, že Rusové sice odpouštějí, ale velice dobře si pamatují. Tož tak.


[quote="pid:60552, uid:254"]Niekto v tom vidí predĺžovanie agónie a iný mieru.[/quote] V čem? Ve sraní si do huby? Díky za takovou míru. Já jsem si téměř jist, že Rusové sice odpouštějí, ale velice dobře si pamatují. Tož tak.

Co to znamená? Že byla ta videa falešná?

Nie. Práve naopak. Myslíš, že "oni" chcú, aby to svet videl?
Pamätám si, že som videl tie videá a aj oveľa iných na rôznych účtoch či už VK alebo Youtubu...bolo veľké množstvo, aj z Majdanu...človek to nestíhal sledovať...skoro ako dnes...ale všetko zmizlo...


[quote="pid:60583, uid:312"]Co to znamená? Že byla ta videa falešná?[/quote] Nie. Práve naopak. Myslíš, že "oni" chcú, aby to svet videl? Pamätám si, že som videl tie videá a aj oveľa iných na rôznych účtoch či už VK alebo Youtubu...bolo veľké množstvo, aj z Majdanu...človek to nestíhal sledovať...skoro ako dnes...ale všetko zmizlo...

Nie. Práve naopak. Myslíš, že "oni" chcú, aby to svet videl?
Zeptal jsem se proto, že to z tvého příspěvku nebylo patrné. Chtě jsem jasnou odpověď i pro ostatní. Dík.


[quote="pid:60588, uid:335"]Nie. Práve naopak. Myslíš, že "oni" chcú, aby to svet videl?[/quote]Zeptal jsem se proto, že to z tvého příspěvku nebylo patrné. Chtě jsem jasnou odpověď i pro ostatní. Dík.

Mluvčí Gosděpu Psaky potvrdila, že Zelenský má ochranku složenou ze USA instruktorů.


Zdroj?


[quote="pid:60585, uid:312"]Mluvčí Gosděpu Psaky potvrdila, že Zelenský má ochranku složenou ze USA instruktorů.[/quote] Zdroj?

Moderátor

Mluvčí Gosděpu Psaky potvrdila, že Zelenský má ochranku složenou ze USA instruktorů. Přemýšlím, je to ochranka, nebo něco jiného?


Ortieľ smrti, to to je...


[quote="pid:60585, uid:312"]Mluvčí Gosděpu Psaky potvrdila, že Zelenský má ochranku složenou ze USA instruktorů. Přemýšlím, je to ochranka, nebo něco jiného?[/quote] Ortieľ smrti, to to je...

Moderátor

"Rozkaz našeho vůdce převést síly jaderného odstrašení do zvláštního režimu bojové povinnosti se vysvětluje vojensko-politickou situací, uvádí Vladimir Rogov ve svém účtu TG. Dva tankovací letouny amerického letectva už třetí den krouží nad Rumunskem, aby doplnily palivo těžkým bombardérům B-52H schopným nést jaderné zbraně. Ve střední a východní části Středozemního moře může řada průzkumných znamení prokázat přítomnost amerických strategických SSBN (strategických jaderných raketových ponorek) třídy Ohio. Mohou dosáhnout odpalovacích linií jaderných raket po zkrácené ploché dráze, což umožňuje dosáhnout pozičních oblastí ruských strategických raketových sil za méně než 5 minut. Tato doba je kriticky krátká na odhalování a klasifikaci cílů s dalším rozhodováním o odvetném úderu a jeho přivedení k účinkujícím. Ale v západních a nezdvořilých médiích vám budou říkat, že za to může Putin, jako vždy."


https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2022/02/co-se-deje-na-ukrajine_27.html


P.S. dnes se občas nedostanu na forum, nebo se načítá mimořádně pomalu.


"Rozkaz našeho vůdce převést síly jaderného odstrašení do zvláštního režimu bojové povinnosti se vysvětluje vojensko-politickou situací, uvádí Vladimir Rogov ve svém účtu TG. Dva tankovací letouny amerického letectva už třetí den krouží nad Rumunskem, aby doplnily palivo těžkým bombardérům B-52H schopným nést jaderné zbraně. Ve střední a východní části Středozemního moře může řada průzkumných znamení prokázat přítomnost amerických strategických SSBN (strategických jaderných raketových ponorek) třídy Ohio. Mohou dosáhnout odpalovacích linií jaderných raket po zkrácené ploché dráze, což umožňuje dosáhnout pozičních oblastí ruských strategických raketových sil za méně než 5 minut. Tato doba je kriticky krátká na odhalování a klasifikaci cílů s dalším rozhodováním o odvetném úderu a jeho přivedení k účinkujícím. Ale v západních a nezdvořilých médiích vám budou říkat, že za to může Putin, jako vždy." https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2022/02/co-se-deje-na-ukrajine_27.html P.S. dnes se občas nedostanu na forum, nebo se načítá mimořádně pomalu.
Upravené 27. 2. 2022 o 22:34

Ogar
K tym 22kam. Som uz pisal ze to nesedi, Uznanie DNR a LNR bolo vecer 21.2. vojnova operacia zacala 23. Ked sa bavime o cislach ako podpisoch mali by byt presne. 22 napadnutie sov zvazu, smrt Kenedyho, 11 dvojicky. Putin hra hokej a niekto to tlaci na ten datum. moj nazor nesedi to.


Este by som dal link na konvenciu o genocide kto to nevie nech to zbehne. Na toto sa odvolavaju rusi. Pojdete diskutovat hodi sa to vediet. Genociduju celu ukrajinu a ďebili nepanimajut nicevo.
https://sk.wikipedia.org/wiki/Genoc%C3%ADda_(pr%C3%A1vo)


Ogar K tym 22kam. Som uz pisal ze to nesedi, Uznanie DNR a LNR bolo vecer 21.2. vojnova operacia zacala 23. Ked sa bavime o cislach ako podpisoch mali by byt presne. 22 napadnutie sov zvazu, smrt Kenedyho, 11 dvojicky. Putin hra hokej a niekto to tlaci na ten datum. moj nazor nesedi to. Este by som dal link na konvenciu o genocide kto to nevie nech to zbehne. Na toto sa odvolavaju rusi. Pojdete diskutovat hodi sa to vediet. Genociduju celu ukrajinu a ďebili nepanimajut nicevo. https://sk.wikipedia.org/wiki/Genoc%C3%ADda_(pr%C3%A1vo)

Právě proto to měl udělat. Prodlužování agónie povede ještě k větším škodám.


Vieš aké sú nálady obyvateľstva. ľudia nechcú vojnu. A hlavne nechápu prečo vôbec rusi šli na ukrainu. Chceš aby náš najlepší káder stratil podporu?


Nestačí ti na doplnenie uhríkové video?


Si nepriateľ alebo hlupák?


[quote="pid:60538, uid:826"]Právě proto to měl udělat. Prodlužování agónie povede ještě k větším škodám.[/quote] Vieš aké sú nálady obyvateľstva. ľudia nechcú vojnu. A hlavne nechápu prečo vôbec rusi šli na ukrainu. Chceš aby náš najlepší káder stratil podporu? Nestačí ti na doplnenie uhríkové video? Si nepriateľ alebo hlupák?
Upravené 27. 2. 2022 o 22:54

Přemýšlím, je to ochranka, nebo něco jiného?


Ak sa odkloní zo smeru jemu určenému bude zabitý.


[quote="pid:60585, uid:312"]Přemýšlím, je to ochranka, nebo něco jiného?[/quote] Ak sa odkloní zo smeru jemu určenému bude zabitý.

Vieš aké sú nálady obyvateľstva. ľudia nechcú vojnu.

To nechtěli ani lidi na Donbase a v Luhansku, když je tam vlastní vláda osm let terorizovala. A když se konečně dočkají zahájení nápravy, tak nikomu ze západních kašparů nestojí ani za náznak uznání? Marie Zacharovová předala dokumentaci zvěrstv na civilním obyvatelstvu Doněcka a Luhanska všem západním vládám. A i kdyby ne, tak přeci z podstaty svého postavení nikdo ze západních politiků nemůže o tom nevědět.
Chceš aby náš najlepší káder stratil podporu?

Domnívám se, že z konceptuálního hlediska dnes největší podporu potřebuje Rusko, aby se i Slovensko mohlo co nejdříve z těch sraček vyhrabat.
Nestačí ti na doplnenie uhríkové video?

Přiznám se, že jsem ho neviděl, jdu to napravit.


Si nepriateľ alebo hlupák?


Nepriatel Slovenska určitě ne, tebe osobně neznám, takže tvůj nepriatel taky asi ne a být hlupákem je v dnešní době docela výhra.


[quote="pid:60603, uid:202"]Vieš aké sú nálady obyvateľstva. ľudia nechcú vojnu.[/quote] To nechtěli ani lidi na Donbase a v Luhansku, když je tam vlastní vláda osm let terorizovala. A když se konečně dočkají zahájení nápravy, tak nikomu ze západních kašparů nestojí ani za náznak uznání? Marie Zacharovová předala dokumentaci zvěrstv na civilním obyvatelstvu Doněcka a Luhanska všem západním vládám. A i kdyby ne, tak přeci z podstaty svého postavení nikdo ze západních politiků nemůže o tom nevědět. [quote="pid:60603, uid:202"]Chceš aby náš najlepší káder stratil podporu?[/quote] Domnívám se, že z konceptuálního hlediska dnes největší podporu potřebuje Rusko, aby se i Slovensko mohlo co nejdříve z těch sraček vyhrabat. [quote="pid:60603, uid:202"]Nestačí ti na doplnenie uhríkové video?[/quote] Přiznám se, že jsem ho neviděl, jdu to napravit. [quote="pid:60603, uid:202"]Si nepriateľ alebo hlupák?[/quote] Nepriatel Slovenska určitě ne, tebe osobně neznám, takže tvůj nepriatel taky asi ne a být hlupákem je v dnešní době docela výhra.
Upravené 27. 2. 2022 o 23:12

@dusan
Tak jsem zkouknul Uhríka. Taková politická klasika - mlejt o hovně a nikomu neublížit, ale alespoň se vůči nikomu nevymezuje. Ale zmínil tam fakt, který mě původně nenapadl a který představuje o důvod víc, proč by se měli slovenští politici víc snažit vyjádřit Rusku podporu. Totiž vojenskou přítomnost USA na území Slovenska. Všichni ti vaši kašpaři by měli stát před ruskou ambasádou a žmoulat čepice.
U nás je to úplně stejný, SPD zklamala (v této otázce) na celé čáře, nikdo z politiků se Ruska taky nezastal, ale my tu oficálně vojsko USA naštěstí nemáme.

@dusan Tak jsem zkouknul Uhríka. Taková politická klasika - mlejt o hovně a nikomu neublížit, ale alespoň se vůči nikomu nevymezuje. Ale zmínil tam fakt, který mě původně nenapadl a který představuje o důvod víc, proč by se měli slovenští politici víc snažit vyjádřit Rusku podporu. Totiž vojenskou přítomnost USA na území Slovenska. Všichni ti vaši kašpaři by měli stát před ruskou ambasádou a žmoulat čepice. U nás je to úplně stejný, SPD zklamala (v této otázce) na celé čáře, nikdo z politiků se Ruska taky nezastal, ale my tu oficálně vojsko USA naštěstí nemáme.

Myslím a věřím, že Putin by tuto akci neinicioval, kdyby nedostal zelenou od globalistů-Když sledujete média, Čína mlčí, Izrael, Indie, Brazílie, africké země a Jižní Amerika. V Evropě se všichni předhánějí v tom, kdo udělí Rusku další sankce a o tom všem bude psát nepravdivé informace Proč?Protože globalisté přes Ukrajinu s pomocí Ruska preformují EU a Ameriku.

Také si myslím. Myslím si, že přišel čas konečně zlomit NATO, NeoCony a PaxAmericana. K tomu je třeba zlomit mýtus "Západu" => města na kopci, jak jím byl Řím ve starověku. "Světlo v temném světě." Všímám si cvrkotu kolem těch biotechnických laboratoří,
které Rusové nejen zničili (i když si myslím, že ne úplně), ale také některé obsadili. Myslím si, že nás čeká něco jako bylo po porážce nacistů na konci 2. světové, když se světu odhalily koncentráky a definitivně se vyjevila v celé nahotě hrůza nacistického režimu.
GP potřebují zaříznout ten "Západ" a 30 let snažení nepomohlo. Jejich "soft power" je moc silná a jejich "Liberální světový pořádek" je jako droga, která však kromě lidí ničí i planetu a ta to už dlouho nevydrží. Je třeba pacienty poslat na "odvykačku".


Tohle sice hodně pomůže RF, ale 1. GP teď nemá moc na vybranou => musí je udržet a nemůže z nich udělat padoucha č. 1.
Za 2. spolehlivě a definitivně to zařízne "Západ" a "Liberalní světový pořádek" => WEF a to vše okolo.
Za 3. proč by si GP nechtělo tohle nechat do budoucna jako nástroje a plány ? Protože v nové době to již nebude možné. Myslím si, že v této nové éře je toto již mimo hranice Božího dopuštění a GP to ví. Lepší být méně svině, než více mrtvola.


Odpovídalo by tomu, jak celý svět kromě "Západu" čeká, co bude.
Ano, možná je přání otcem myšlenky, ale podle toho, že (na rozdíl od představ Chazina) se USA ještě nepustily na Z Ukrajinu
a taky by tím porušili před čím varoval Putin, tak si myslím, že to bude celé v jeho režii. Navíc jak tu vzpomínáte někteří.
Putin to má nejspíše podpořené od GP a přislíbenou podporu. Jinak by do toho nešel jen tak. A pokud by ho v tom oni pak nechali, tak by jindy mohl vymáchat on je. Jim stačí zajistit aby tam pak po válce přilezli novináři s kamerami a udělali pár reportáží a je vymalováno...


[quote="pid:60510, uid:747"]Myslím a věřím, že Putin by tuto akci neinicioval, kdyby nedostal zelenou od globalistů-Když sledujete média, Čína mlčí, Izrael, Indie, Brazílie, africké země a Jižní Amerika. V Evropě se všichni předhánějí v tom, kdo udělí Rusku další sankce a o tom všem bude psát nepravdivé informace Proč?Protože globalisté přes Ukrajinu s pomocí Ruska preformují EU a Ameriku.[/quote] Také si myslím. Myslím si, že přišel čas konečně zlomit NATO, NeoCony a PaxAmericana. K tomu je třeba zlomit mýtus "Západu" => města na kopci, jak jím byl Řím ve starověku. "Světlo v temném světě." Všímám si cvrkotu kolem těch biotechnických laboratoří, které Rusové nejen zničili (i když si myslím, že ne úplně), ale také některé obsadili. Myslím si, že nás čeká něco jako bylo po porážce nacistů na konci 2. světové, když se světu odhalily koncentráky a definitivně se vyjevila v celé nahotě hrůza nacistického režimu. GP potřebují zaříznout ten "Západ" a 30 let snažení nepomohlo. Jejich "soft power" je moc silná a jejich "Liberální světový pořádek" je jako droga, která však kromě lidí ničí i planetu a ta to už dlouho nevydrží. Je třeba pacienty poslat na "odvykačku". Tohle sice hodně pomůže RF, ale 1. GP teď nemá moc na vybranou => musí je udržet a nemůže z nich udělat padoucha č. 1. Za 2. spolehlivě a definitivně to zařízne "Západ" a "Liberalní světový pořádek" => WEF a to vše okolo. Za 3. proč by si GP nechtělo tohle nechat do budoucna jako nástroje a plány ? Protože v nové době to již nebude možné. Myslím si, že v této nové éře je toto již mimo hranice Božího dopuštění a GP to ví. Lepší být méně svině, než více mrtvola. Odpovídalo by tomu, jak celý svět kromě "Západu" čeká, co bude. Ano, možná je přání otcem myšlenky, ale podle toho, že (na rozdíl od představ Chazina) se USA ještě nepustily na Z Ukrajinu a taky by tím porušili před čím varoval Putin, tak si myslím, že to bude celé v jeho režii. Navíc jak tu vzpomínáte někteří. Putin to má nejspíše podpořené od GP a přislíbenou podporu. Jinak by do toho nešel jen tak. A pokud by ho v tom oni pak nechali, tak by jindy mohl vymáchat on je. Jim stačí zajistit aby tam pak po válce přilezli novináři s kamerami a udělali pár reportáží a je vymalováno...

Všetko blokované...

Hlavně si to archivujte než přijde "velký výmaz"...


[quote="pid:60581, uid:335"]Všetko blokované...[/quote] Hlavně si to archivujte než přijde "velký výmaz"...

Putin nariadil ministerstvu obrany previesť ruské sily do špeciálneho režimu bojovej povinnosti


Všetky slovenské média (ale aj zahraničné) dnes hovoria o jadrových zbraniach. Putin však hovoril o "odstrašovacích silách". Myslel tým naozaj jadrové zbrane, alebo je to len ďalšia propaganda na strašenie a zámienku pre kroky západu ?


[quote="pid:60503, uid:12"]Putin nariadil ministerstvu obrany previesť ruské sily do špeciálneho režimu bojovej povinnosti[/quote] Všetky slovenské média (ale aj zahraničné) dnes hovoria o jadrových zbraniach. Putin však hovoril o "odstrašovacích silách". Myslel tým naozaj jadrové zbrane, alebo je to len ďalšia propaganda na strašenie a zámienku pre kroky západu ?

Som zvedavý na výsledok.
Tak mi pánko poslal tento link:
https://www.youtube.com/watch?v=pyueA9ftc9Y&ab_channel=ISD
Nemám čas sa na to pozrieť, nuž reagujte ak to pozriete. Ďakujem.


[quote="pid:60570, uid:355"]Som zvedavý na výsledok.[/quote]Tak mi pánko poslal tento link: https://www.youtube.com/watch?v=pyueA9ftc9Y&ab_channel=ISD Nemám čas sa na to pozrieť, nuž reagujte ak to pozriete. Ďakujem.

EU oznámila plány na zmrazení poloviny rezerv centrální banky Ruska
Šéf diplomacie Evropské unie (EU) Josep Borrell oznámil plány na zmrazení zhruba poloviny finančních rezerv Centrální banky Ruska . Informuje o tom agentura TASS .


Ministři zahraničí EU se podle Borrella rozhodli přijmout „důležitá restriktivní opatření, která ochromí aktiva“ ruského regulátora. "Více než polovina nebo alespoň polovina finančních rezerv centrální banky bude zmrazena," řekl během tiskové konference po mimořádné videokonferenci ministrů zahraničí z 27 států EU.


Jak vysvětlil Borrell, EU se domnívá, že toto opatření „bude mít vážný dopad na ruský finanční systém“. Poznamenal také, že ministři zahraničí EU souhlasili s odpojením řady ruských bank od mezinárodního bankovního platebního systému SWIFT, aniž by tyto úvěrové organizace jmenovali.
https://lenta.ru/news/2022/02/28/rezerv/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


To je asi reakce na uvedení ruských jaderných síl do vysokého stupně bojové pohotovosti.


USA odpovědělo, že bude jednat s Ruskem o bezpečnostních požadavcích, ale donutily evropského psíčka zmrazit rezervy.
Aby na nás dopadla případná ruská odpověď.


Zvyšují sázky a pokouší se v Rusku vyvolat Majdan.
Banka VTB banka průdce zvýšila hypotéku na 15%. Hypotéky se státní podporou zůstavají na stejné úrovní.
https://www.vedomosti.ru/finance/articles/2022/02/27/911151-vtb-rezko-podnyal-stavki


Tlak na elity se minul účinkem, elity se bojí, proto začali tlačit na obyčejné lidí.


**EU oznámila plány na zmrazení poloviny rezerv centrální banky Ruska** Šéf diplomacie Evropské unie (EU) Josep Borrell oznámil plány na zmrazení zhruba poloviny finančních rezerv Centrální banky Ruska . Informuje o tom agentura TASS . Ministři zahraničí EU se podle Borrella rozhodli přijmout „důležitá restriktivní opatření, která ochromí aktiva“ ruského regulátora. "Více než polovina nebo alespoň polovina finančních rezerv centrální banky bude zmrazena," řekl během tiskové konference po mimořádné videokonferenci ministrů zahraničí z 27 států EU. Jak vysvětlil Borrell, EU se domnívá, že toto opatření „bude mít vážný dopad na ruský finanční systém“. Poznamenal také, že ministři zahraničí EU souhlasili s odpojením řady ruských bank od mezinárodního bankovního platebního systému SWIFT, aniž by tyto úvěrové organizace jmenovali. https://lenta.ru/news/2022/02/28/rezerv/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop To je asi reakce na uvedení ruských jaderných síl do vysokého stupně bojové pohotovosti. USA odpovědělo, že bude jednat s Ruskem o bezpečnostních požadavcích, ale donutily evropského psíčka zmrazit rezervy. Aby na nás dopadla případná ruská odpověď. Zvyšují sázky a pokouší se v Rusku vyvolat Majdan. Banka VTB banka průdce zvýšila hypotéku na 15%. Hypotéky se státní podporou zůstavají na stejné úrovní. https://www.vedomosti.ru/finance/articles/2022/02/27/911151-vtb-rezko-podnyal-stavki Tlak na elity se minul účinkem, elity se bojí, proto začali tlačit na obyčejné lidí.

Nemám čas sa na to pozrieť, nuž reagujte ak to pozriete. Ďakujem.
Nechápu, proč ti to posílal. To je jakože prověření a analýza videa, které si mu poslal? Pokud tak analyzuje a prověřuje všechna videa, tak se nedivím, že má názor, jaký má. Vždyť je to jenom opakování názoru našich politiků a potažmo západu.
Host ve videu se vůbec nevyjádřil k tomu, jestli alespoň jednou byl na území DNR a LNR a projel se po linii doteku. Pokud ne, tak vše co říká jsou jenom informace z doslechu, tudíž o nic víc přesvědčivé, než informace kohokoliv jiného, kdo tam nebyl.
Popsat chronologii událostí, dokáže každý, kdo to sledoval, a lépe, než on. Jeho vysvětlení je dobré akorát pro toho, kdo o Ukrajině slyší po prvé.
Ten člověk je buďto velice naivní, nebo absolvent nějakého tinku, nebo tanku, jinak si jeho kaleidoskopické vidění nedokážu vysvětlit. Ale co je nejhlavnější, pan ve videu nevyvrací události ve videu, které si mu poslal.


[quote="pid:60619, uid:355"]Nemám čas sa na to pozrieť, nuž reagujte ak to pozriete. Ďakujem.[/quote]Nechápu, proč ti to posílal. To je jakože prověření a analýza videa, které si mu poslal? Pokud tak analyzuje a prověřuje všechna videa, tak se nedivím, že má názor, jaký má. Vždyť je to jenom opakování názoru našich politiků a potažmo západu. Host ve videu se vůbec nevyjádřil k tomu, jestli alespoň jednou byl na území DNR a LNR a projel se po linii doteku. Pokud ne, tak vše co říká jsou jenom informace z doslechu, tudíž o nic víc přesvědčivé, než informace kohokoliv jiného, kdo tam nebyl. Popsat chronologii událostí, dokáže každý, kdo to sledoval, a lépe, než on. Jeho vysvětlení je dobré akorát pro toho, kdo o Ukrajině slyší po prvé. Ten člověk je buďto velice naivní, nebo absolvent nějakého tinku, nebo tanku, jinak si jeho kaleidoskopické vidění nedokážu vysvětlit. Ale co je nejhlavnější, pan ve videu nevyvrací události ve videu, které si mu poslal.
Upravené 28. 2. 2022 o 03:02

Všetky slovenské média (ale aj zahraničné) dnes hovoria o jadrových zbraniach. Putin však hovoril o "odstrašovacích silách". Myslel tým naozaj jadrové zbrane
Správný postřeh. Putin nemluvil o jaderných zbraních. Mluvil o úplně jiných zbraních, například K3.
Přece jim jasně řekl, že uvidí to, co ještě neviděli. Co dokáží jaderné zbraně se všeobecně ví. O těch nových, kromě Ruska neví nikdo nic.


[quote="pid:60618, uid:825"]Všetky slovenské média (ale aj zahraničné) dnes hovoria o jadrových zbraniach. Putin však hovoril o "odstrašovacích silách". Myslel tým naozaj jadrové zbrane[/quote]Správný postřeh. Putin nemluvil o jaderných zbraních. Mluvil o úplně jiných zbraních, například K3. Přece jim jasně řekl, že uvidí to, co ještě neviděli. Co dokáží jaderné zbraně se všeobecně ví. O těch nových, kromě Ruska neví nikdo nic.
1234 ... 10
114.17k
733
90
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept